UŽ TO PŘIŠLO...PÁTEK JE ZASE TADY....)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2007 06:55

Ahojda holky, tak jak včera bylo? Já jsem u koníkl nebyla, ale byla jsem si zahrát tenis, auvau bolí mě celý člověk...Co víkend? Plánujete něco?

24.8.2007 07:09

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holky, tak jak včera bylo? Já jsem u koníkl nebyla, ale byla jsem si zahrát tenis, auvau bolí mě celý člověk...Co víkend? Plánujete něco?

ahoj danny tak já dnes plánuju naložit a frčet na dovolenou na vysočinu.....
včera jsme byli lehce potrenovat, musím říct že až na občasnej spěch v obratec byl mocinky šikovný!

24.8.2007 07:22

klawdie napsal(a):
ahoj danny tak já dnes plánuju naložit a frčet na dovolenou na vysočinu.....
včera jsme byli lehce potrenovat, musím říct že až na občasnej spěch v obratec byl mocinky šikovný!

Na jak dlouho odjíždíte? Já asi víkend strávím u koníků, Tomíno mi odjel do Příbrami na volejbal tak mám volný víkend... Bez vaření, praní, uklízení...

24.8.2007 07:30

tajemma danny napsal(a):

Dobré ránko holky... Dnes mám volný den,před pracovním víkendem.... Včera jsem byla ve zverimexu,jak jsi to správně vystihla,Klárko A tak dnes jdeme s Molly někam ny výlet,je tu krásně :-)

24.8.2007 07:33

molly napsal(a):
Dobré ránko holky... Dnes mám volný den,před pracovním víkendem.... Včera jsem byla ve zverimexu,jak jsi to správně vystihla,Klárko A tak dnes jdeme s Molly někam ny výlet,je tu krásně :-)

Ahoj holky. U nás je taky krásně, až velká škoda sedět v práci :-( Včera jsem byla taky na jízdárně, Honzík šlapal jak hodinky Dneska má volno, jdu večer do práce, zítra přijede bývalý majitel Honzíka na první návštěvu A v neděli opět do práce.

sadzi saj

24.8.2007 07:39
sadzi saj

lanika napsal(a):
Ahoj holky. U nás je taky krásně, až velká škoda sedět v práci :-( Včera jsem byla taky na jízdárně, Honzík šlapal jak hodinky Dneska má volno, jdu večer do práce, zítra přijede bývalý majitel Honzíka na první návštěvu A v neděli opět do práce.

Ahoj holky, zdravím všechny při ránu. Já teď dávám Elí volnějš po těch závodech, aby si trochu odpočinula, ale pomalu zase budeme muset začít makat. Včera mě brutálně naštval šéfik Jsem chtěla pozměnit pracovní dobu, že bych 2-3x týdně chodila dřív, aby mohla odpo za Elí, já poslední dobou nejsem schopná ráno prostě vstát a za chvíli ještě k tomu bude dlouho tma ráno, takže to mě asi klepne , i s tím souhlasila kolegyně, od které dostávám práci, že jí to nevadí, šla bych o 2 hod. dřív a je tu ještě druhá kolegyně, ale prostě ne, prý to nejde fakt mě vytočil, pač jedna kolegyně může a já ne fakt mě nas.....

24.8.2007 07:42

lanika napsal(a):

Ty jo, takový pracani i přes víkend...tak to čumim.

24.8.2007 07:49

tajemma danny napsal(a):

Taky nám to někdy přijde nefér... Jsme tam denně od 9-21hod..Kolikrát po osmé už nepřijde ani noha :(

24.8.2007 07:52

tajemma danny napsal(a):
Ty jo, takový pracani i přes víkend...tak to čumim.

No já taky čumím Ale každá korunka dobrá Ale řeknu vám, dokonce se těším, až mi to zkončí. Je to jen přes prázky a v září dokud bude pěkně. Jinak holčinky, do Pardubic nedorazím úplně jsem zapoměla, segra jde na svatbu a já musím večer vyzvednout malého synovce a hlídat ho. Navíc bude mít segra štěňata, každým dnem bude fenka rodit, teakže budu i psí máma. Buldočci to s tím staráním nějak flákají. Škoda, docela jsem se na vás těšila.

24.8.2007 07:53

molly napsal(a):
Taky nám to někdy přijde nefér... Jsme tam denně od 9-21hod..Kolikrát po osmé už nepřijde ani noha :(

No jo, ale co kdyby? Zuzi, kolik je kobče? Ještě sportujete?

24.8.2007 07:56

lanika napsal(a):
No jo, ale co kdyby? Zuzi, kolik je kobče? Ještě sportujete?

jejda!! Letos jí bylo 11let a letos jsme začaly je pošetřená ,zatím jen veřej. tréninky...Licenci jí snad nechám na jaře udělat..Zatím mě ještě nepřesvědčila

24.8.2007 07:59

molly napsal(a):
jejda!! Letos jí bylo 11let a letos jsme začaly je pošetřená ,zatím jen veřej. tréninky...Licenci jí snad nechám na jaře udělat..Zatím mě ještě nepřesvědčila

Na fotkách vypadá super
Čím je tak nepřesvědčivá?

24.8.2007 08:02

molly napsal(a):

Sluší vám to ale Já vás fotkama zásobím až odpoledne. Kámoška je stáhne pošle

24.8.2007 08:03

lanika napsal(a):

Pěkná kobča...

24.8.2007 08:03

janulka napsal(a):
Na fotkách vypadá super
Čím je tak nepřesvědčivá?

no,má velice pravidelnou a silnou říji,při které je absolutně nejezditelná...Mám problémy i vyčistit,aby mne neumačkala.Kdo neviděl ,neuvěří...A to dost nabourává náš tréninkový plán...Prostě,když je říje,může jen na lonž a i tam pracuje mizerně Je to taková její špatná vlastnost...Ještě nemám na to,pořídít si hříbka...

24.8.2007 08:04

tajemma danny napsal(a):
Pěkná kobča...

děkujem

sadzi saj

24.8.2007 08:09
sadzi saj

lanika napsal(a):

Jo Zuzy, tak to si na tom ještě hůř, jak já. Fakt nevím, co budu dělat v zimě a hlavně ta moje lenost vstávat ráno, no šílený. Jenže odpo na mě čeká hladový chlap, vaření večeře a případné fňukání, že jsem pořád pryč a nejsem doma apod., takže s chlapama je to těžký všechno stíhat, aby byli všichni spokojený

Jé tak jsem ráda, že nejsem sama. Elí bylo letos 13 let, ale taky je pošetřená a teprve začínáme, tak jsem zvědavá, jak nám to půjde Včera jsem koukala na video ze závodů a teda pořád je hodně co zlepšovat, hlavně ten můj sed

24.8.2007 08:14

tajemma danny napsal(a):

Půjdu se pomalu chystat...Jdem s Molčou do okolí na výlet,tak nám musím sbalit sváču Nevím,kdy se vrátím,asi už budete všechny fuč.... Tak si užijte víkend a snad někdy příští týden...Mám docela naprd směny... A o víkendu si vzpomeňte-jak my pracující dřeme

24.8.2007 08:14

sadzi saj napsal(a):
Jo Zuzy, tak to si na tom ještě hůř, jak já. Fakt nevím, co budu dělat v zimě a hlavně ta moje lenost vstávat ráno, no šílený. Jenže odpo na mě čeká hladový chlap, vaření večeře a případné fňukání, že jsem pořád pryč a nejsem doma apod., takže s chlapama je to těžký všechno stíhat, aby byli všichni spokojený

Jé tak jsem ráda, že nejsem sama. Elí bylo letos 13 let, ale taky je pošetřená a teprve začínáme, tak jsem zvědavá, jak nám to půjde Včera jsem koukala na video ze závodů a teda pořád je hodně co zlepšovat, hlavně ten můj sed

S tou říjí ti to naprosto věřím, taky máme kobylu, která se v říji ommítá hnout z místa, jen stojí a s prominutím uchcává. Prostě je stále připravená, kdyby náhodou běžel okolo nějaký hřebec. A říji má průměrně tak 3 týdny dlouhou (ano, normální kůň má 2-4 dny )
Minulý rok nás už přesvědčila, takže jsme ji připustili. Porodila, dva měsíce dobrý, a teď už má opět svoje říje
To je ona.

24.8.2007 08:15

sadzi saj napsal(a):

Mě každé video něco dá. Tam opravdu vidíte spoustu chyb. Jenže já mám pak takovou zvláštní úchylku, že se na to koukám pořád dokolečka A když se koukám jak skáču, najíždím na skok a doma na koberci dávám pobídku k odskoku Tady ta fotka je z prvního skákání

24.8.2007 08:18

molly napsal(a):
Půjdu se pomalu chystat...Jdem s Molčou do okolí na výlet,tak nám musím sbalit sváču Nevím,kdy se vrátím,asi už budete všechny fuč.... Tak si užijte víkend a snad někdy příští týden...Mám docela naprd směny... A o víkendu si vzpomeňte-jak my pracující dřeme

P.S.-Takhle jsme trénovaly před prvním veřejňákem...Jinde jsem nemohla....Dostihácká hyrda a pak šup na barevný klacky...A pěkně,dokola..
P.S. 2 -Molly taky jen "uchcává" a bez prominutí....Každý měsíc, s železnou pravidelností a říji má vždy celý týden!!!!

sadzi saj

24.8.2007 08:22
sadzi saj

molly napsal(a):

Jo to určitě. Taky se na to pořád koukám, ale nejsem schopná sledovat všechno , takže buď pozoruju kobylu, jak jde a skáče nebo sebe. No zpevnit sed, pořád se dost předkláním, člověk musí sedět rovně, v koni a pobízet i při nájezdu a nepředklánět, to koni potom padáš na předek a kůň jde pak po předku apod., takže toho je ještě sakra dost. O víkendu to shlédne trenérka, tak jsem zvědavá.

24.8.2007 08:31

sadzi saj napsal(a):
Jo to určitě. Taky se na to pořád koukám, ale nejsem schopná sledovat všechno , takže buď pozoruju kobylu, jak jde a skáče nebo sebe. No zpevnit sed, pořád se dost předkláním, člověk musí sedět rovně, v koni a pobízet i při nájezdu a nepředklánět, to koni potom padáš na předek a kůň jde pak po předku apod., takže toho je ještě sakra dost. O víkendu to shlédne trenérka, tak jsem zvědavá.

Hoj holky, bré ránko...:)
Tak já jsem byla včera pro ztměnu taky v práci, ale mám krátký týden, za nikoho nezaskakuju, takže mám volný weekend, který byhc mohla věnovat Kerkovi..tež bych si udělala dneska výlet, ale má být 30 stupňů, a v tom se mi moc kodrcat nechce, takže to nechám na odpoledne..
Jinak Andrejko, já ti taky rozumím, já mám sice pružnou pac. dobu, jenže a půl hodiny je fakt dost....když vstávám o půl 5., a to komplikované dojíždění..navíc si v hospodě vtipně vymysleli, že taky pracuju, dokud je hezky a fičí zahrádka...takže ten další weekend máme jedny narozky tak do 4 do rána, a hned na to diskotéku, taky tak do 4...no a do toho já už vesele o půl 5. vstávám...asi mě odvezou...
jo a tak nějak stále víc si myslím, že pan Kerka vymyšlá, páč včera jsem byla jenom chvilku před prací polítat po polích a byl maximálně nadšen, dnska zkusím sedlo..
Jinak Klári, kdybys našla třeba tel na toho pán..
Jo, holky, proto já jsem ctěla valáška, celou dobu jsem jezdila kobyly a vrtoch některých...:)))

24.8.2007 08:42

kukinatost napsal(a):
Hoj holky, bré ránko...:)
Tak já jsem byla včera pro ztměnu taky v práci, ale mám krátký týden, za nikoho nezaskakuju, takže mám volný weekend, který byhc mohla věnovat Kerkovi..tež bych si udělala dneska výlet, ale má být 30 stupňů, a v tom se mi moc kodrcat nechce, takže to nechám na odpoledne..
Jinak Andrejko, já ti taky rozumím, já mám sice pružnou pac. dobu, jenže a půl hodiny je fakt dost....když vstávám o půl 5., a to komplikované dojíždění..navíc si v hospodě vtipně vymysleli, že taky pracuju, dokud je hezky a fičí zahrádka...takže ten další weekend máme jedny narozky tak do 4 do rána, a hned na to diskotéku, taky tak do 4...no a do toho já už vesele o půl 5. vstávám...asi mě odvezou...
jo a tak nějak stále víc si myslím, že pan Kerka vymyšlá, páč včera jsem byla jenom chvilku před prací polítat po polích a byl maximálně nadšen, dnska zkusím sedlo..
Jinak Klári, kdybys našla třeba tel na toho pán..
Jo, holky, proto já jsem ctěla valáška, celou dobu jsem jezdila kobyly a vrtoch některých...:)))

AHoj JAni číslo jsem našla: 723393983,takže ti ten voltage nesedí?jinak holky mi jsme zatím žádný trenink nenatačeli,ale taky se na to chystáme,ale bude to asi děs běs, prozatím stačí ty fotky, je plno kdy nám to nejde, např...:

JInak odjíždíme ted v pátek a vracíme se až ten další, takže mě tu tyden neuvidíte, i když šefík má net tak zkusím zaškemrat a sna mě na něj pustí

24.8.2007 09:25

klawdie napsal(a):
AHoj JAni číslo jsem našla: 723393983,takže ti ten voltage nesedí?jinak holky mi jsme zatím žádný trenink nenatačeli,ale taky se na to chystáme,ale bude to asi děs běs, prozatím stačí ty fotky, je plno kdy nám to nejde, např...:

JInak odjíždíme ted v pátek a vracíme se až ten další, takže mě tu tyden neuvidíte, i když šefík má net tak zkusím zaškemrat a sna mě na něj pustí

Klárko ty tam jedeš pracovně???? Nějak jsem to teď nepo¨chopila. "šéfik tam má internet, možná mě tam pustí" Holky, já bych spala..............

sadzi saj

24.8.2007 09:31
sadzi saj

lanika napsal(a):
Klárko ty tam jedeš pracovně???? Nějak jsem to teď nepo¨chopila. "šéfik tam má internet, možná mě tam pustí" Holky, já bych spala..............

Hm, já bych zase jela za Elí

24.8.2007 09:32

lanika napsal(a):

Unavený Honzulík

24.8.2007 09:35

lanika napsal(a):
Unavený Honzulík

Klárko, se dívám, že máte po domácku vyrobené stojany. Jak máte vyřešene držáky na klády? a ty kavalety máte na křížcích napevno?

24.8.2007 09:38

lanika napsal(a):
Unavený Honzulík

Ježiši já slintám ako bernardín....... Vy máte teraz tak krásne zelenú pastvinu? My všetko brutálne vypálené od slnka :o(

24.8.2007 09:40

deangel napsal(a):
Ježiši já slintám ako bernardín....... Vy máte teraz tak krásne zelenú pastvinu? My všetko brutálne vypálené od slnka :o(

To je fotka z května jinak máme teď taky více žluto než zeleno

24.8.2007 09:45

lanika napsal(a):
To je fotka z května jinak máme teď taky více žluto než zeleno

tedááááá a já som od závisti takmer zozelenela :o) Už som začínala premýšlať o tom, že by som sa mala presťahovať aj z koňmi k našim západným susedom..... :o)

24.8.2007 09:49

deangel napsal(a):
tedááááá a já som od závisti takmer zozelenela :o) Už som začínala premýšlať o tom, že by som sa mala presťahovať aj z koňmi k našim západným susedom..... :o)

Myslím, že je to asi všude stejné. Letos toho deště přes léto ebylo moc a pokud ano tak nárazovky. Jinak co máš za koníky? Pochlub se Nové fotečky nikdy neuškodí Zvlášt pracantům

24.8.2007 09:53

tajemma danny napsal(a):

Stavba dálnice už je v plném proudu, každým dnem tam vyroste něco nového

24.8.2007 09:56

lanika napsal(a):
Stavba dálnice už je v plném proudu, každým dnem tam vyroste něco nového

No a ted si představte, že si takhle klušu po ohradě a zamnou je plný provoz

24.8.2007 09:57

lanika napsal(a):
Myslím, že je to asi všude stejné. Letos toho deště přes léto ebylo moc a pokud ano tak nárazovky. Jinak co máš za koníky? Pochlub se Nové fotečky nikdy neuškodí Zvlášt pracantům

vééélmi rada by som sa pochválila svojim koňuchom, ale ako som už raz písala nemám foták... :o( Viem znie to blbo, ale ludia já mám tolko dôležitejších vecí na zozname, že ten foťák sa stále posúva nižšie a nižšie za vlastné bývanie, opravu stajne, auto, krmivo, veta, úver....atď . No čo, ale žiť sa musí :o) Ale pobavilo ma to. Já som čumela na tú fotku ako puk. Myslím si do frasa akú majú krásnu pastvinu a my tu tri chĺpky trávy v štyroch radoch chachááá. Už som v predstavách videla ako sa aj naše koňuchy prechádzajú po takom výbehu... fakt dobrý fór.

24.8.2007 10:03

lanika napsal(a):

ou, ou tak dialnicu vám teda nezávidím. To my máme zasa klud , len to teraz viac vyzerá ako niekde na nejakej vyprahnutej savane. Keď kone začnú blbnúť vo výbehu tak ich na niektorých miestach takmer nebolo kôli prachu vidieť :o(

24.8.2007 10:06

lanika napsal(a):

ešte taký malý technický dotaz. Vidím na fotke, že máte elektrický ohradník. Len by ma zaujímalo v akej výške asi máte tú hornú pásku?

24.8.2007 10:07

lanika napsal(a):

Mě snad trefí...tak jedu si k zubařce, že mi jako vyčistí můj kráter po zubu a ordinace nes do 9:00...tak mě málem trefilo a zas jedu zpátky...
Jinak Klári, mi ten Vogeltanz sedí naprosto úžasně, ježiš, to je naprosto dokonalé sedlo, akorát mi přijde, že ho Kerka má asi úzké, měl trošku nedopocená místa kolem kohoutku, ale jednou jo, jenou ne...tak sjem z toho rozpolcena, ono ta komora má 27 cm, takže to je něco jako jednička.
Dneska budu zkoušet Zbořila od kámošky...a na netu je ten Jupiter za 8000, ale navím jaký...a navíc mám stracj, jestli to není ten, co potřebuje docpat..a ještě zkusím zavolat tomu pánovi na toho Ramira...
a za chvilku jedu i přes to vedro s Keroušem na výlet..
Jo, Leňuli, v úterý už jsem v práci, tak by ses za mnou na kafe mohla stavit tam....:))
A škoda, že nevyjdou ty Pardubky, už jsem se začala těšit....

24.8.2007 10:20

deangel napsal(a):
ešte taký malý technický dotaz. Vidím na fotke, že máte elektrický ohradník. Len by ma zaujímalo v akej výške asi máte tú hornú pásku?

Ani nevím jak je to velké. Asi cca 130 cm. Jinak Jani, nakonec do toho Havra nejedu, nedostanu volno :-( To je štěstí najednou, co? Ty tam pojedeš sama, nebo ne? Jinak můžem tam sjet kdykoliv jindy. Na návštěvu za koňouchama A Klárka udělá výstavu tam u nich

24.8.2007 10:30

kukinatost napsal(a):
Mě snad trefí...tak jedu si k zubařce, že mi jako vyčistí můj kráter po zubu a ordinace nes do 9:00...tak mě málem trefilo a zas jedu zpátky...
Jinak Klári, mi ten Vogeltanz sedí naprosto úžasně, ježiš, to je naprosto dokonalé sedlo, akorát mi přijde, že ho Kerka má asi úzké, měl trošku nedopocená místa kolem kohoutku, ale jednou jo, jenou ne...tak sjem z toho rozpolcena, ono ta komora má 27 cm, takže to je něco jako jednička.
Dneska budu zkoušet Zbořila od kámošky...a na netu je ten Jupiter za 8000, ale navím jaký...a navíc mám stracj, jestli to není ten, co potřebuje docpat..a ještě zkusím zavolat tomu pánovi na toho Ramira...
a za chvilku jedu i přes to vedro s Keroušem na výlet..
Jo, Leňuli, v úterý už jsem v práci, tak by ses za mnou na kafe mohla stavit tam....:))
A škoda, že nevyjdou ty Pardubky, už jsem se začala těšit....

Jo jo je to šefík ještě ze zvyku, dřív jsme tam k němu jezdili makat ke koním a jezdit s turistama, ted to rozprodal, zbyli jen 4 koně a jeste tři jsou na prodej,tak nás pozval na prazdiny když má ted volné stáje a krasnou pastvinu kam koně nechtějí chodit pač jsou za ty leta zvklí na své vybehy....jinak Jani není jednička nahodouo 26 u Hauzra to tedy tak je...takže 27 dvojka...no uvidíš.ale jupiter, je vylepšená varianta ramira, ale dle mého ramiro je hlubší než jupiter, to záleží na tobě, myslím že je ten pán dokonce od někud z tvé strany.jeszli se nepletu....taky vzpomínám na krásný pastviny v čevnu před rokem,ale to jsme bydleli jinde, uvidime jak vydržela pastvina na vysočině!

24.8.2007 10:36

klawdie napsal(a):
Jo jo je to šefík ještě ze zvyku, dřív jsme tam k němu jezdili makat ke koním a jezdit s turistama, ted to rozprodal, zbyli jen 4 koně a jeste tři jsou na prodej,tak nás pozval na prazdiny když má ted volné stáje a krasnou pastvinu kam koně nechtějí chodit pač jsou za ty leta zvklí na své vybehy....jinak Jani není jednička nahodouo 26 u Hauzra to tedy tak je...takže 27 dvojka...no uvidíš.ale jupiter, je vylepšená varianta ramira, ale dle mého ramiro je hlubší než jupiter, to záleží na tobě, myslím že je ten pán dokonce od někud z tvé strany.jeszli se nepletu....taky vzpomínám na krásný pastviny v čevnu před rokem,ale to jsme bydleli jinde, uvidime jak vydržela pastvina na vysočině!

Čím je ten propadlý hřbet způsobený? koukali jste už na to? Já se s něčím takovým ještě nestkala. Přeci to nemůže být jezdcem, ne? kobylka má 6 let

24.8.2007 10:50

lanika napsal(a):
Čím je ten propadlý hřbet způsobený? koukali jste už na to? Já se s něčím takovým ještě nestkala. Přeci to nemůže být jezdcem, ne? kobylka má 6 let

podobně propadlou kobylku jssem znala, bylo to tím že ji obsedli ve dvou a jezdil ji težký chlap,ted když dala hlavu dolu vypadala jak dva kopečky!

24.8.2007 10:54

lanika napsal(a):

Hele Leni, také jsem se včera zasekla u tohodle inzerátu. Já si myslím, že to může být ranným obsednutím...nebo už je geneticky daný takovýhle hřbet. Je to ale děs, že? Také jsme na ní civěla dlouhou chvíli. Hele holky, asi si věci k tomu sedlu objednám někde jinde, protože H4Y jsou nějak bez života. Volám jim, píšu jim, SMSkuji jim a nic, žádnej pohyb. Mno a už se mi nechce čekat...na sedlo se mi doma zbytečně práší
Merlin tahá Jessí za ocásek...

sadzi saj

24.8.2007 11:04
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Hele Leni, také jsem se včera zasekla u tohodle inzerátu. Já si myslím, že to může být ranným obsednutím...nebo už je geneticky daný takovýhle hřbet. Je to ale děs, že? Také jsme na ní civěla dlouhou chvíli. Hele holky, asi si věci k tomu sedlu objednám někde jinde, protože H4Y jsou nějak bez života. Volám jim, píšu jim, SMSkuji jim a nic, žádnej pohyb. Mno a už se mi nechce čekat...na sedlo se mi doma zbytečně práší
Merlin tahá Jessí za ocásek...

Ahoj Danny, tak ta kobyla nakonec Ginger nebyla, protože se naskytlo, že nakonec budou výkonnostní zkoušky u nás na Mělníku, takže nemuseli nikam jed daleko. Takže je to teprve čeká 4.9.

Jo a jinak Danny s tím H4Y tě asi nepotěším, ale kámoška mi říkala, že prej mají pozastavený dodávky a vůbec nikdo neví, jak to bude dál nebo tak něco, takže ti to asi ještě dlouho nepřijde

24.8.2007 11:09

sadzi saj napsal(a):
Ahoj Danny, tak ta kobyla nakonec Ginger nebyla, protože se naskytlo, že nakonec budou výkonnostní zkoušky u nás na Mělníku, takže nemuseli nikam jed daleko. Takže je to teprve čeká 4.9.

Jo a jinak Danny s tím H4Y tě asi nepotěším, ale kámoška mi říkala, že prej mají pozastavený dodávky a vůbec nikdo neví, jak to bude dál nebo tak něco, takže ti to asi ještě dlouho nepřijde

Mno ale byla jí docela podobná...já jsem jí fotila jako blázen...majitelka si musela říkat, o té slečně se ta kobyla ale móóc líbí že si jí takhle fotí A ona to nakonec ani není Ginger Já jsem tak ráda, že je to těch zkouškách, teď už to bude o mnoho příjemnější všechno...Dneska se ale s Leošou půjdu projít na ruce, když zkoušky končili tak jsem jí našeltala do ouška že bude mít minimálně týden pokoj od sedla a jezdce, tak to musím dodržet, že

24.8.2007 11:11

sadzi saj napsal(a):

Když jsme u těch dodavácí termínu, jak dlouho trvá dodání zasilky od té tvé známe z té ostravy, objednala jsem si o udidlo a zatím nic...jo a Danny dík za podporu, štvou mě s tímhle chytanim za slovo,tak snad jsem to dostatečně vysvětlila aby se dál nerozvíjela nesmyslná diskuze....no nemyslíte si že Sahib vypadá trošku jak arab

24.8.2007 11:17

klawdie napsal(a):
Když jsme u těch dodavácí termínu, jak dlouho trvá dodání zasilky od té tvé známe z té ostravy, objednala jsem si o udidlo a zatím nic...jo a Danny dík za podporu, štvou mě s tímhle chytanim za slovo,tak snad jsem to dostatečně vysvětlila aby se dál nerozvíjela nesmyslná diskuze....no nemyslíte si že Sahib vypadá trošku jak arab

Kláry, také mě to štve. Přesně jak si to řekla ty, tady jsme od toho abychom si vyměnily dojmy, pokecaly, ukázaly si své čtyřnohé miláčky a né furt řešit neřešitelné problémy...které my taky jstejně nevyřešíme ani náhodou...že. Mimochodem Sáhibek má hlavu nádherně štíčí jako arabáček... Mamina Leontýnka má také štičí hlavu...ale né tak výraznou jako Sáhibek

24.8.2007 11:21

tajemma danny napsal(a):
Kláry, také mě to štve. Přesně jak si to řekla ty, tady jsme od toho abychom si vyměnily dojmy, pokecaly, ukázaly si své čtyřnohé miláčky a né furt řešit neřešitelné problémy...které my taky jstejně nevyřešíme ani náhodou...že. Mimochodem Sáhibek má hlavu nádherně štíčí jako arabáček... Mamina Leontýnka má také štičí hlavu...ale né tak výraznou jako Sáhibek

krásná hlavinka.mít čumák užší jsou stejný....přesně tak Danny, zkoušela jsesm teda najít v PK ten výraz arabska hlava, nedopátrala jsme se,ale k čemu mi to bude, ehm....ano přesně k ničemu!

sadzi saj

24.8.2007 12:04
sadzi saj

klawdie napsal(a):
krásná hlavinka.mít čumák užší jsou stejný....přesně tak Danny, zkoušela jsesm teda najít v PK ten výraz arabska hlava, nedopátrala jsme se,ale k čemu mi to bude, ehm....ano přesně k ničemu!

Dámy, tak si v neděli svezu prdel v drezurním sedle, to bude něco Už to vidím, ten rozdíl a všechno. Trenérka si koupila KT Medeu, tak ji občas veme na hodiny a teď budeme mít jenom přiježďovací trénink nebudeme skákat, i jsem dala Elí menší volno po závodech, tak jsem na to zvědavá, to bude zase rozdíl, ale těším se

Co dnes papkáte dobrýho?? Já porazím do města nakoupit a něco koupit k obídku, už se hlásí hlad

24.8.2007 12:09

sadzi saj napsal(a):
Dámy, tak si v neděli svezu prdel v drezurním sedle, to bude něco Už to vidím, ten rozdíl a všechno. Trenérka si koupila KT Medeu, tak ji občas veme na hodiny a teď budeme mít jenom přiježďovací trénink nebudeme skákat, i jsem dala Elí menší volno po závodech, tak jsem na to zvědavá, to bude zase rozdíl, ale těším se

Co dnes papkáte dobrýho?? Já porazím do města nakoupit a něco koupit k obídku, už se hlásí hlad

Tý jo Andy, tak to teda musíš fotit. Jééé, já jsem seděla v Rakousku v drezurním poprvé a seděla jsem na Montym jako na kole...vůbec jsem se nemohla uvelebit a nohy jsem furt strkala nahoru...tragédie. Mno posuďte sami...prostě magůrek Já jedu s kolegou na obídek někam do hospy...

24.8.2007 12:12

tajemma danny napsal(a):
Tý jo Andy, tak to teda musíš fotit. Jééé, já jsem seděla v Rakousku v drezurním poprvé a seděla jsem na Montym jako na kole...vůbec jsem se nemohla uvelebit a nohy jsem furt strkala nahoru...tragédie. Mno posuďte sami...prostě magůrek Já jedu s kolegou na obídek někam do hospy...

Danny, super fotka Blondˇáček s blondýnkou

24.8.2007 12:14

lanika napsal(a):
Danny, super fotka Blondˇáček s blondýnkou

Heh, jela jsem zrovna z Chorvatska tak jsem byl takový přismahlá...jinak super barva ke koním...to může napadnout jedině mě, jím ke koním v bílém...

24.8.2007 12:32

tajemma danny napsal(a):
Heh, jela jsem zrovna z Chorvatska tak jsem byl takový přismahlá...jinak super barva ke koním...to může napadnout jedině mě, jím ke koním v bílém...

stane se Hlavně, že nemáš podpadky. Hele, holky, jsme se s mámou smály. Někdy na začátku sezóny jsme byly v Pardubkách na dostizích a seděly jsme v areálu zvenčí u te budovy s tribunou. No a zrovna u V.I.P. vchodu Jste měly vidět ty paničky. 20 cm podpadky, mno spíše jehly, křivé nohy, kolena pokrčené jak na tom neuměly chodit, nosíky pěkně nahoru a kráčely si. Pak zaklepali jednomu moc zámožnému, kořen docela to byl , na rameno , ten vytáhl peněženku, dal ji jim a s větou " hezky se bavte" dámy odešly

24.8.2007 12:57

tajemma danny napsal(a):

Něco ze včerejška

24.8.2007 12:58

lanika napsal(a):
Něco ze včerejška

...

24.8.2007 13:00

lanika napsal(a):
...

kavalety včera šel moc pěkně

24.8.2007 13:02

lanika napsal(a):

...

24.8.2007 13:05

lanika napsal(a):

kavalety trochu jinak

sadzi saj

24.8.2007 13:13
sadzi saj

lanika napsal(a):

Danny super foto, no jsem sama zvědavá, jak se mi v tom bude sedět, asi to bude zajímavý. Bohužel není, kdo by mě vyfotil, ale kámoška si příští týden přiveze kobylu a budeme trénovat spolu, tak pak určo něco bude moc nacvakat

Jinak ještě pořád nemám fotečky ze skákání , ale kámoška už dorazí z dovči, tak snad už bude mít zpravenou vypalovačku.

Jinak jsem skončila u čínské polívky , ale koupila jsem se domů půlku melouna, ňam, už se těším

24.8.2007 13:17

sadzi saj napsal(a):
Danny super foto, no jsem sama zvědavá, jak se mi v tom bude sedět, asi to bude zajímavý. Bohužel není, kdo by mě vyfotil, ale kámoška si příští týden přiveze kobylu a budeme trénovat spolu, tak pak určo něco bude moc nacvakat

Jinak ještě pořád nemám fotečky ze skákání , ale kámoška už dorazí z dovči, tak snad už bude mít zpravenou vypalovačku.

Jinak jsem skončila u čínské polívky , ale koupila jsem se domů půlku melouna, ňam, už se těším

HOlky mám práce jak na kostele, abych mohla vypadnout a zahájit dovolenou, takVás zas šulín,DAnny blondáci ti sluší a Leni to chceš takový hovadko jeste vykrmovat, Honzík je pěknej obřík!No a Andrej pak musíš povědět pocity za sedla, já popravdě v drezurním nikdy neseděla

24.8.2007 13:26

klawdie napsal(a):
HOlky mám práce jak na kostele, abych mohla vypadnout a zahájit dovolenou, takVás zas šulín,DAnny blondáci ti sluší a Leni to chceš takový hovadko jeste vykrmovat, Honzík je pěknej obřík!No a Andrej pak musíš povědět pocity za sedla, já popravdě v drezurním nikdy neseděla

Zastavit stát ( nějak se nám to nepovedlo )

24.8.2007 13:31

lanika napsal(a):

Kláry, já ti trošičku závidím tu dovču Já si musím ještě měsíc počkat a makat... Tak sem hodím ještě jednu fotečku s Monťákem, návštěva povedená akorád jsem bloudili kolem Grazu asi hodinu...fakt hrozný

24.8.2007 13:39

lanika napsal(a):

naše těhule. Každým dnem bude rodit

sadzi saj

24.8.2007 13:42
sadzi saj

lanika napsal(a):

Ježiš, ty jo, Leni to je psík, přijdou mi tyhle hrozně srandovní, moc je nemusím

A co ta tvoje prďolka??

24.8.2007 13:46

lanika napsal(a):

Krásněj chrochtaj! Holky louočím se s Váma dovolenou potřebuju jako sůl, tka doufám, že bude poklidná a naberu nových sil které mi nějak poslední dobou chybí!!!Mějte se tu krásně. Snad se na Vás v týdnu přijdu juknout.PPAAAAaa

24.8.2007 13:58

klawdie napsal(a):
Krásněj chrochtaj! Holky louočím se s Váma dovolenou potřebuju jako sůl, tka doufám, že bude poklidná a naberu nových sil které mi nějak poslední dobou chybí!!!Mějte se tu krásně. Snad se na Vás v týdnu přijdu juknout.PPAAAAaa

Tak papa Kláry a dej o sobě vědět Užijte si to

24.8.2007 14:03

tajemma danny napsal(a):
Tak papa Kláry a dej o sobě vědět Užijte si to

Moje pinčice si už zvykla. konečně. Byla hrozně vyplašená, neznala nic, byla zavřená skoro 4 měsíce v kleci. jako ve velkochovu Ale je strašně přívětivá a vděčná. Už se trošičku otrkala. Jinak ted máme doma 4 fenky, Labradorku, francouzskou buldočku, pak tu kříženku a ted pinčicí. A aby toho nebylo málo, máme na hlídání od tety trpasličí jezevčici Holky, tro už je ale až moc. 4 stačí, 5 je moc

klári, užij si to. Hezký týden přeji

sadzi saj

24.8.2007 14:16
sadzi saj

lanika napsal(a):
Moje pinčice si už zvykla. konečně. Byla hrozně vyplašená, neznala nic, byla zavřená skoro 4 měsíce v kleci. jako ve velkochovu Ale je strašně přívětivá a vděčná. Už se trošičku otrkala. Jinak ted máme doma 4 fenky, Labradorku, francouzskou buldočku, pak tu kříženku a ted pinčicí. A aby toho nebylo málo, máme na hlídání od tety trpasličí jezevčici Holky, tro už je ale až moc. 4 stačí, 5 je moc

klári, užij si to. Hezký týden přeji

Klári taky přeju krásnou dovču, hezky si to užij a načerpej nové síly

24.8.2007 14:24

tajemma danny napsal(a):

Čauky všem, já se hlásím až teď, byla jsem na poradě v práci, řeknu vám, že jsem se pěkně zapotila, největší šéf z Prahy si nás bral do kanceláře po jednom a první dva odešli navždy z firmy, klepla jsem se jak ratlík, jestli nemám průser :-), ale dobře to dopadlo a frčím dál . Teď si jdu počíst, jak jste se dneska aktivně v práci účastnily

Přidejte reakci

Přidat smajlík