Ahoj vsichni,radsi jsem si zalozila svoje forum,protoze fotek z lyse mam dost,tak abych nezabirala cele forum nekoho jinyho.vy sem samozrejme můzete taky davat fotky.Kdyby jste treba nekdo chtel,tak vam muzu nejake fotky poslat na mail.Doufam,že se vam budou fotky libyt.
prvni Kladrubsky vranik-á utikame
kati
napsal(a):
Ahoj vsichni,radsi jsem si zalozila svoje forum,protoze fotek z lyse mam dost,tak abych nezabirala cele forum nekoho jinyho.vy sem samozrejme můzete taky davat fotky.Kdyby jste treba nekdo chtel,tak vam muzu nejake fotky poslat na mail.Doufam,že se vam budou fotky libyt.
Dalsi fotka je parkur Sportovniho ponyho,doufam.
kati
napsal(a):
Dalsi fotka je parkur Sportovniho ponyho,doufam.
Frisacek
kati
napsal(a):
ahdalusan
nejaka kaskaderka,uz nevim jak se to jmenovalao.
kati
napsal(a):
nejaka kaskaderka,uz nevim jak se to jmenovalao.
Pura Reza Espanola-Andalusan na zadnich
kati
napsal(a):
Appalosa
kati
napsal(a):
taky se přidám z fotkama. Kdyby někdo nějaké chtěl, napište na mail. Odcházela jsem po vystoupení irského tinkera pod westernem, takže fotky mám do té doby
ettelwen
napsal(a):
taky se přidám z fotkama. Kdyby někdo nějaké chtěl, napište na mail. Odcházela jsem po vystoupení irského tinkera pod westernem, takže fotky mám do té doby
frís
ettelwen
napsal(a):
další foto
další...škoda, že tady ty fotky vždycky vypadají tak divně
ettelwen
napsal(a):
další...škoda, že tady ty fotky vždycky vypadají tak divně
arabský plnokrevník
ettelwen
napsal(a):
vystoupení kůň a pes
pan Svoboda a Síla vůle (snad je to dobře :) )
ettelwen
napsal(a):
pan Svoboda a Síla vůle (snad je to dobře :) )
a mini koníci :)
kati
napsal(a):
Tak já taky něco
blanche
napsal(a):
.
Také přidávám mé "výtvory" bohužel nevím kdo co je...
tajemma danny
napsal(a):
Také přidávám mé "výtvory" bohužel nevím kdo co je...
v v
napsal(a):
Já nějakou mám doma,tak až se tam dostanu k PC,tak sem vložím.Její vystoupení bylo fakt boží!!!!myslím že nejvíc pobavilo a bylo fakt na co koukat.
JJ, taky mám ... ale někde doma
kati
napsal(a):
Ahoj,nejni to Honza Blaha?ja jsem slysela,ze si proridil noveho kone.Jestli to nejni,tak se omlouvam ono je to fakt spatne videt.
nebyl to Honza Bláha... Byl to někdo jiný. Moc se o přirozenou komunikaci nezajímám . Teda koně v Lysé nic moc.. Fakt jak se říká, do Pardubic n akoně, do Lysé nakupovat..
ponyka
napsal(a):
Nemáte tam někde Annu Reinbergerovou vyfocenou s Twistem a s pejskem? Byla božská
je to ona
kati
napsal(a):