I ty nehody se u koní a kolem nich stávají...:o(
Pokud se vám podařilo nějakou vyfotit nebo se vám stala tak to sem napište
(toto foto je z webu)
(toto mi přišlo e-mailem od kámošky ale prý to našla na webu ve srandičkách...)
moresa
napsal(a):
(toto foto je z webu)
podívejte se na:
www.svobodazvirat.cz
Opravdu strašné co člověk udělá zvířati...
moresa
napsal(a):
podívejte se na:
www.svobodazvirat.cz
Opravdu strašné co člověk udělá zvířati...
zachraňte týrané koně!!!!
http://www.volny.cz/zachrante-kone/
tak toto je opravdu dobrý útulek-zachraňuje život koníkům.
Zkuste jakkoliv útulku pomoci!
moresa
napsal(a):
(toto foto je z webu)
Rekla bych ze ta fotka je fotomontaz, alespon na ftipkach.cz vetsinou byvaji... ale pokud ne je to hrozny no
ladys
napsal(a):
Asi to nebude fotomontáž,když okolo postávaj hasiči..Hm? Chudák koník..
nemusis tu na me hned hazet takovy smajliky, napsala jsem ze jestli ne tak je to dost strasny. Ale taky pisu ze vetsina veci na ftipkach obvykle byva fotomontaz. Na mysl me hned pada treba obrazek kravy jak skace z more spolecne s delfinem a podobne. Ale tohle fakt vypada docela verohodne a jak tu nekdo podotkl, fakt by me zajimalo jakym zpusobem se kun muze do auta takhle dostat.. zvlastni ale asi fakt pravdivy
moresa
napsal(a):
zachraňte týrané koně!!!!
http://www.volny.cz/zachrante-kone/
tak toto je opravdu dobrý útulek-zachraňuje život koníkům.
Zkuste jakkoliv útulku pomoci!
Dobrý utulek??????? jeho majitel dostane penize od lidi, co si mysli, ze pomuzou konikum!!! On si za ty prachy koupi neco jineho... ma tam kone, jsou to chudaci!!!! skoro se ani o ne nestara...
a pak ze dobry utulek...
hanzy
napsal(a):
nemusis tu na me hned hazet takovy smajliky, napsala jsem ze jestli ne tak je to dost strasny. Ale taky pisu ze vetsina veci na ftipkach obvykle byva fotomontaz. Na mysl me hned pada treba obrazek kravy jak skace z more spolecne s delfinem a podobne. Ale tohle fakt vypada docela verohodne a jak tu nekdo podotkl, fakt by me zajimalo jakym zpusobem se kun muze do auta takhle dostat.. zvlastni ale asi fakt pravdivy
Joooo tak to mi vyprávějte..Moc dobře vim jak se tam může dostat..Jo sorry za ty smajliky,ale to bylo kvůli těm hovadům lidem promiň..Mýmu kamarádovi sejmuli podobnym způsobem hřebečka..Docela nechut..:o((
ladys
napsal(a):
Joooo tak to mi vyprávějte..Moc dobře vim jak se tam může dostat..Jo sorry za ty smajliky,ale to bylo kvůli těm hovadům lidem promiň..Mýmu kamarádovi sejmuli podobnym způsobem hřebečka..Docela nechut..:o((
Mrkni třeba na tu poznávačku..A kůň když ho sráží auto tak se třeba snaží skočit,doufá že ho přeskočí...
moresa
napsal(a):
(toto foto je z webu)
Tak jestli tahle fotka byla ve srandičkách, tak to je fakt hustý.... Já si ji tady pamatuji ještě odněkud z novin, ptž tahle nehoda se opravdu stala...