Podařilo se nám sehnat menší vůz za koně, ale bohužel k tomu nebyla oj. Zatím sháníme, ale bez úspěchu. Vyráběl jste si někdo oj k vozu sám doma? Měli byste nějaké tipy - jaký typ dřeva je nejlepší, jaká tloušťka oje, délka, atd.? Budeme zapřahat jen 1 koně, určitě by bylo lepší mít dvě ojky. Jenže to by znamenalo někde si nechat svařit "účko" z trubek, nebo je jiná možnost? Teď jsem viděla na nějakém obrázku, že tam byly dvě dřevěné ojky, ale jak byly připevněny k nápravě (na obrázku to nešlo vykoukat)?
jenny
napsal(a):
Podařilo se nám sehnat menší vůz za koně, ale bohužel k tomu nebyla oj. Zatím sháníme, ale bez úspěchu. Vyráběl jste si někdo oj k vozu sám doma? Měli byste nějaké tipy - jaký typ dřeva je nejlepší, jaká tloušťka oje, délka, atd.? Budeme zapřahat jen 1 koně, určitě by bylo lepší mít dvě ojky. Jenže to by znamenalo někde si nechat svařit "účko" z trubek, nebo je jiná možnost? Teď jsem viděla na nějakém obrázku, že tam byly dvě dřevěné ojky, ale jak byly připevněny k nápravě (na obrázku to nešlo vykoukat)?
oj k vozu ,změřte průměr jaký potřebujete a šupky do lesa ,pokud nechcete krást tak říci nějakýmu lesníku uříznete hrázku a oškrabete kůru a jeto chvíli bude těžší ,ale začas vyschne a bude lehčí,přiděláte na ní ten kruh na okraj a možná i vyvrtáte díru pro závlačku .Délku musíte změřit podle postranku aby vám stačili řetízky a oj musí jít kousek před koně.Co čtu tak byste chtěli dvě ojky to je ale ze dřeva nepraktické museli byste volit slabší hrázky a ty by vám mohli prasknout , pro jednu oj to by šlo tam se dává hrázka silnější používali jsme nato smrk,já osobně bych už volila oje z trubek jsou věčné a lehčí