Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.10.2007 02:05

does anyone have contact datas (email adress would be best)?

18.10.2007 08:22

~birgit~ napsal(a):

Je mi líto, anglicky neválím, odpovím česky
Hřebčín Netolice již dávno nefunguje, tuším že někdy v roce 1991 - 1992 byl zrušen. Koně se prodali a tím zanikl i NETOLICKÝ CHOV Č. TEPLOKREVNÍKŮ.

18.10.2007 08:28

eavy napsal(a):
Hřebčín Netolice již dávno nefunguje, tuším že někdy v roce 1991 - 1992 byl zrušen. Koně se prodali a tím zanikl i NETOLICKÝ CHOV Č. TEPLOKREVNÍKŮ.

A TAKY NETOLICKÝ CHLADNOKREVNÍK

18.10.2007 09:10

woldemortik napsal(a):
A TAKY NETOLICKÝ CHLADNOKREVNÍK

Jasně, Marťo Jezdila jsi taky do Netolic?

18.10.2007 09:15

eavy napsal(a):
Jasně, Marťo Jezdila jsi taky do Netolic?

nee.jen jsem o tom hřebčíně slišela můj známí má dvě kobyly a ty mají v soě předky s netolickýck cladásků

18.10.2007 09:19

woldemortik napsal(a):
nee.jen jsem o tom hřebčíně slišela můj známí má dvě kobyly a ty mají v soě předky s netolickýck cladásků

Netolický chov byl ve své době uznávaná kvalita, škoda, že to šlo ke dnu. Koně se rozprodali a nic nezůstalo. Jen rozpadlé budovy, maštale,... Škoda toho :o(

18.10.2007 09:20

eavy napsal(a):
Netolický chov byl ve své době uznávaná kvalita, škoda, že to šlo ke dnu. Koně se rozprodali a nic nezůstalo. Jen rozpadlé budovy, maštale,... Škoda toho :o(

to máš pravdu bylo to tam krásný.molo to být ještě lepčí

18.10.2007 19:39

~birgit~ napsal(a):

Eavy sad: the Netolice isn´t function now-> so we donť know any contacts. But I think there is a new farm - Grejnarov (riding hall) in Netolice. May be they could help you. Their adress:
Grejnarov 23
384 11 Netolice-Grejnarov
Mobil: +420 737 136 119

18.10.2007 22:34

microfon napsal(a):
Eavy sad: the Netolice isn´t function now-> so we donť know any contacts. But I think there is a new farm - Grejnarov (riding hall) in Netolice. May be they could help you. Their adress:
Grejnarov 23
384 11 Netolice-Grejnarov
Mobil: +420 737 136 119

To microfon - díky za pomoc
Grejnarov, farma není. Je to pouze jízdárna pro turisty a nabízí ustájení. Vím to proto, že jsem tam nějakou dobu chodila a pak vyučovala turisty

19.10.2007 20:12

eavy napsal(a):
To microfon - díky za pomoc
Grejnarov, farma není. Je to pouze jízdárna pro turisty a nabízí ustájení. Vím to proto, že jsem tam nějakou dobu chodila a pak vyučovala turisty

Když jste u hřebčína Netolice.Neznáte nebo nevíte někdo něco o klisně,která se tam narodila.Jméno Unce po quoniam II-257,z matky Chaza po Diktant,narozena 1991,šimla.Výkonnost ve spřežení T.Měla chodit ve 4 spřeží a 2 spřeží.Chtěla bych vědět něco z její minulosti.Díky

21.10.2007 09:05

brontosaur napsal(a):
Když jste u hřebčína Netolice.Neznáte nebo nevíte někdo něco o klisně,která se tam narodila.Jméno Unce po quoniam II-257,z matky Chaza po Diktant,narozena 1991,šimla.Výkonnost ve spřežení T.Měla chodit ve 4 spřeží a 2 spřeží.Chtěla bych vědět něco z její minulosti.Díky

Když hřebčín zanikl, tak stádo, co se nestihlo prodat, měla na starost ing.Kotilová. Nejsem si jista, ale nemá kobyla letní vyrážku?
Těch koní tam bylo strašně moc, všechny si je nepamatuji :o( Pokuste se najít kontakt na ing.Kotilovou, ta vám jistě pomůže.

21.10.2007 12:47

eavy napsal(a):
Když hřebčín zanikl, tak stádo, co se nestihlo prodat, měla na starost ing.Kotilová. Nejsem si jista, ale nemá kobyla letní vyrážku?
Těch koní tam bylo strašně moc, všechny si je nepamatuji :o( Pokuste se najít kontakt na ing.Kotilovou, ta vám jistě pomůže.

Díky, kontakt zkusím sehnat.Kobyla je citlivější na komáry,ale není to tak hrozné.Má po těle takové šedivé mapky.A děsně se bojí jakéhokoliv spreje.Je dobrák od kosti.

21.10.2007 21:10

brontosaur napsal(a):
Díky, kontakt zkusím sehnat.Kobyla je citlivější na komáry,ale není to tak hrozné.Má po těle takové šedivé mapky.A děsně se bojí jakéhokoliv spreje.Je dobrák od kosti.

Bingo! Tak už vím, o jakou kobylku jde! Když jí byly cca 2 roky, byla na prodej. Tehdy o ní měla kamarádka zájem, jenže vet tvrdil, že se ta letní vyrážka časem na 100% zhorší. To je moc dobře, že se tak nestalo!!! Když se hřebčím rušil, byla se stádem na Švancíku.
O kobylce Vám bohužel více info nedám, je to opravdu moc dlouho :o(

23.10.2007 20:31

eavy napsal(a):
Bingo! Tak už vím, o jakou kobylku jde! Když jí byly cca 2 roky, byla na prodej. Tehdy o ní měla kamarádka zájem, jenže vet tvrdil, že se ta letní vyrážka časem na 100% zhorší. To je moc dobře, že se tak nestalo!!! Když se hřebčím rušil, byla se stádem na Švancíku.
O kobylce Vám bohužel více info nedám, je to opravdu moc dlouho :o(

kobyla tedy byla zřejmě prodána do podniku v Netolicích,Zevop,s.r.o. Nevíte něco o tomto podniku? Případně na koho se obrátit o radu.

23.10.2007 21:23

brontosaur napsal(a):
kobyla tedy byla zřejmě prodána do podniku v Netolicích,Zevop,s.r.o. Nevíte něco o tomto podniku? Případně na koho se obrátit o radu.

Fa Zevop byla kolem roku 2001/2002 dána do likvidace. V roce 2002 se prodával v dražbě již zmíněný Švancík (čili - Dvůr Schwarzenberg), který tato firma mmj. vlastnila.. Tato firma se provozovala rostlinou a hospodářskou výrobu. Jednatelem byl ing. Žák, ale kde je mu konec, to opravdu nevím... Nemohu Vám dát ani na jednoho ze zaměstnanců kontakt, protože ho bohužel nemám.
Mám dojem, že pod Zevop přešlo několik koní z hřebčína. Ale jak to udělali, to taky netuším...
Nejlepší by bylo, sehnat kontakt na ing. Kotilovou. Kolem Netolic je to celkem známé jméno, snad by to takový problém být nemusel. Pokuste se obtelefonovat pár jízdáren, či chovů, co je v okolí a jistě na někoho narazíte, kdo bude znát její nynější kontakt, či adresu.
Přeji, aby jste se dopátrala

23.10.2007 21:29

eavy napsal(a):
Fa Zevop byla kolem roku 2001/2002 dána do likvidace. V roce 2002 se prodával v dražbě již zmíněný Švancík (čili - Dvůr Schwarzenberg), který tato firma mmj. vlastnila.. Tato firma se provozovala rostlinou a hospodářskou výrobu. Jednatelem byl ing. Žák, ale kde je mu konec, to opravdu nevím... Nemohu Vám dát ani na jednoho ze zaměstnanců kontakt, protože ho bohužel nemám.
Mám dojem, že pod Zevop přešlo několik koní z hřebčína. Ale jak to udělali, to taky netuším...
Nejlepší by bylo, sehnat kontakt na ing. Kotilovou. Kolem Netolic je to celkem známé jméno, snad by to takový problém být nemusel. Pokuste se obtelefonovat pár jízdáren, či chovů, co je v okolí a jistě na někoho narazíte, kdo bude znát její nynější kontakt, či adresu.
Přeji, aby jste se dopátrala

Našla jsem kontakt na ing. Kotilovou...
Kotilová Irena, Ing. 384 11, Netolice, Hornická 656 382 251 021, 602 389 076

23.10.2007 22:17

eavy napsal(a):
Našla jsem kontakt na ing. Kotilovou...
Kotilová Irena, Ing. 384 11, Netolice, Hornická 656 382 251 021, 602 389 076

Za 656 jsem zapomněla udělat čárku.
656 je ČP, zbylých 9 čísel tel.číslo na pevnou.

24.10.2007 19:56

eavy napsal(a):
Za 656 jsem zapomněla udělat čárku.
656 je ČP, zbylých 9 čísel tel.číslo na pevnou.

Moc děkuji za info i ochotu.

29.10.2007 12:17

brontosaur napsal(a):
Moc děkuji za info i ochotu.

Jsem ráda, že jsem Vám mohla alespoň trošku pomoci

29.4.2008 11:49

eavy napsal(a):

Zaklad puvodniho netolickeho stada ma ing.Jaromir Slesinger ma kousek za Lhenicema chov mame od nej kobusku a mladej je tam na odchovu

9.4.2013 09:17
janna

XXX.XXX.49.165

Klisna Unce by měla být u Prahy http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=71616
Nemáte náhodou fotku její stájové kolegině Unky? z téhož hřebce z klisny Galánka, stejný ročník, stejná barva smajlík

Neregistrovaný uživatel

8.9.2018 11:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Dobrý den dobré téma sháním foto a info hřebci 2001 Hegar a o kobyle Hegar-3 Něha byla asi prodaná protože v roce 2006 dala hříbě křížence kobylu jménem Gazela. Něha v roce 2005 byla připuštěná údajně s AQH sháním zda by někdo toto nepotvrdil. Mám z Gazeli hříbě a zajímá mě pouze co v sobě kobylka má. Na fotu Gazela z matky Hegar-3 Něha.

Přidejte reakci

Přidat smajlík