Hubertus - Jk Agrostyl Otice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.10.2007 18:10

Ahoj všichni, chtěla bych Vás pozvat na Hubertovu jízdu, která se bude konat dne 3.11.2007 v Oticích u Opavy. Slavnostní zahájení v 10.00 hodin, v areálu JK. Těší se na Vás pořadatelé .

21.10.2007 19:47

leni lek napsal(a):
Ahoj všichni, chtěla bych Vás pozvat na Hubertovu jízdu, která se bude konat dne 3.11.2007 v Oticích u Opavy. Slavnostní zahájení v 10.00 hodin, v areálu JK. Těší se na Vás pořadatelé .

Já s Parmulkou pojedu

21.10.2007 19:56

barletka napsal(a):
Já s Parmulkou pojedu

Kdybysi chtěla Leničko, pujčím ti super koníčka RecordaI když myslím, že dáš přednost Gandhymu

22.10.2007 19:47

barletka napsal(a):
Kdybysi chtěla Leničko, pujčím ti super koníčka RecordaI když myslím, že dáš přednost Gandhymu

T O BY BYLA JÍZDA !!!!!

22.10.2007 21:39

leni lek napsal(a):

Nu doufám že máte na každej pád zajištěný pěkný a teplý počasíčko

A kolik tak budete mít zhruba vlezný? Nějak se u nás v poslední době namnožili sociáli, tak aby měli představu kolik si toho v průběhu týdne upřít........

22.10.2007 21:44

janda napsal(a):
Nu doufám že máte na každej pád zajištěný pěkný a teplý počasíčko

A kolik tak budete mít zhruba vlezný? Nějak se u nás v poslední době namnožili sociáli, tak aby měli představu kolik si toho v průběhu týdne upřít........

copak se jim stalo?

22.10.2007 21:52

racina napsal(a):
copak se jim stalo?

Upadly jim těla
Ale rozchodili to....

22.10.2007 21:56

janda napsal(a):
Upadly jim těla
Ale rozchodili to....

tak top jsem ráda, obojí pády jsou na prd :-(

23.10.2007 11:13

racina napsal(a):
tak top jsem ráda, obojí pády jsou na prd :-(

Vidím, že jste si tam vložili pěknou fotečku, Aranky, která se při cestě zpátky rozhodla to trochu urychlit :) Vlezné počítam 50-100 kč jako obvykle. Taky Vám tam vložím fotku, ať máte radost :) Jinak ta ona ,, super příkopa" která se každý rok skáče, tak i určitě letos nebude zapomenuta...

24.10.2007 19:54

leni lek napsal(a):
Vidím, že jste si tam vložili pěknou fotečku, Aranky, která se při cestě zpátky rozhodla to trochu urychlit :) Vlezné počítam 50-100 kč jako obvykle. Taky Vám tam vložím fotku, ať máte radost :) Jinak ta ona ,, super příkopa" která se každý rok skáče, tak i určitě letos nebude zapomenuta...

Ó, božíčku co to tam ta Adina probůh má, že se jí to blembá až u kolen. To je hrůza. A ten můj s tím prověšeným martingalem na tom není o moc líp. To je úroveň, to nám zase dělaj reklamu Já jim dám oběma za ušiska.

A propó Adino, nekasala ses náhodou žes tu taky fotečku vložila? Ňák se asi nepovedlo co?
No nevadí, udělám to za tebe - mám tu takovou pěknou, dala jsem jí pracovní název - Janda s Mamutíkem a jejich poničí bodyguardi, cheche (Černej po jedné straně a hucul s Vorťou na druhý)

24.10.2007 20:03

janda napsal(a):
Ó, božíčku co to tam ta Adina probůh má, že se jí to blembá až u kolen. To je hrůza. A ten můj s tím prověšeným martingalem na tom není o moc líp. To je úroveň, to nám zase dělaj reklamu Já jim dám oběma za ušiska.

A propó Adino, nekasala ses náhodou žes tu taky fotečku vložila? Ňák se asi nepovedlo co?
No nevadí, udělám to za tebe - mám tu takovou pěknou, dala jsem jí pracovní název - Janda s Mamutíkem a jejich poničí bodyguardi, cheche (Černej po jedné straně a hucul s Vorťou na druhý)

A slyšíš Adiku, příkopka se bude skákat. Pořádně si tryskomyš vycepuj ať to zmákne, ne že si to pak za tebe u soudu vyžerem
To tě radši skřípnem a do příkopy naženem Ale pořádně se drž ať nedopadneš podobně jako někteří méně šťastnější......

24.10.2007 20:12

janda napsal(a):

No ha ha ... zase vtipná ..... tak tady foto toho "poničího bodygarda"

24.10.2007 20:22

janda napsal(a):
A slyšíš Adiku, příkopka se bude skákat. Pořádně si tryskomyš vycepuj ať to zmákne, ne že si to pak za tebe u soudu vyžerem
To tě radši skřípnem a do příkopy naženem Ale pořádně se drž ať nedopadneš podobně jako někteří méně šťastnější......

Ale to já se zase nebojím........ on Vorťa umí vyskočit.........a přírodní skoky on rád........

24.10.2007 22:15

adelin napsal(a):

Adélko my víme že umí krysoň skákat akorát se poslední dobou válíš nějak moc na zemi tu máš fotečku z doby kdy to bylo malinko lepší

24.10.2007 22:20

adelin napsal(a):

a pro Jandu: být tebou taky se moc nesměju mamut nám kolikrát taky ukázal že je malinko gramlavý

24.10.2007 22:30

dasti napsal(a):
a pro Jandu: být tebou taky se moc nesměju mamut nám kolikrát taky ukázal že je malinko gramlavý

Jazyku zlý!!!!
Ale to jenom závist, že nemůžeš jet taky co?
Nohu máš zdrátovanou a dědek by ani cestu neudýchal
Tak tu máš na oplátku taky jedno památeční foto z doby kdy jste si ještě zvládli oba vyskakovat

24.10.2007 22:39

janda napsal(a):
Jazyku zlý!!!!
Tak tu máš na oplátku taky jedno památeční foto z doby kdy jste si ještě zvládli oba vyskakovat

A pohled do současnosti:
Invalida na jedný straně ohrady

24.10.2007 22:42

janda napsal(a):
A pohled do současnosti:
Invalida na jedný straně ohrady

A ten tvůj důchodce na druhý

24.10.2007 22:49

janda napsal(a):
Jazyku zlý!!!!

Lovik by to zvládnul i teď a skočit umí líp než mamut koukej

26.10.2007 07:43

dasti napsal(a):
Lovik by to zvládnul i teď a skočit umí líp než mamut koukej

Holky nepřipadne Vám to trošku trapné se tady takhle hádat???
Je to o Vás ne o koních. Každej koník je něčím vyjímečný a to, že vy máte konflikt, za to Vaši koníci nemohou, tak si to vyřiďte mezi sebou. Vždyť pomlouvat si koníky navzájem, to je ošklivé a oni si to nezaslouží
Měli by jste se nad svým chováním zamyslet!!!
Nevím, kdo z vás dvou spor začal, ale jste v tom obě stejně, tak jedna z Vás by rozum mít mohla

26.10.2007 10:29

nightdevil napsal(a):
Holky nepřipadne Vám to trošku trapné se tady takhle hádat???
Je to o Vás ne o koních. Každej koník je něčím vyjímečný a to, že vy máte konflikt, za to Vaši koníci nemohou, tak si to vyřiďte mezi sebou. Vždyť pomlouvat si koníky navzájem, to je ošklivé a oni si to nezaslouží
Měli by jste se nad svým chováním zamyslet!!!
Nevím, kdo z vás dvou spor začal, ale jste v tom obě stejně, tak jedna z Vás by rozum mít mohla

koukám že tu někdo nemá smysl pro humor tohle je hold kylešovská zábava ale neboj už máme svoji diskuzi aby sme někoho nepohoršovali tak sorry jestli sme tím někoho naštvali

26.10.2007 12:07

dasti napsal(a):
koukám že tu někdo nemá smysl pro humor tohle je hold kylešovská zábava ale neboj už máme svoji diskuzi aby sme někoho nepohoršovali tak sorry jestli sme tím někoho naštvali

Tak to je drsné......... myslím že konflikt vypadá trochu jinak ......... prostě nás holt nikdo nechápe no

Přidejte reakci

Přidat smajlík