Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

satix

22.10.2007 13:23
satix

teda lidi chodi sem jeste nekdo? ja myslim ze ani ne, nic se tu neresi, nic se tu nedeje,,,,

22.10.2007 13:27

satix napsal(a):
teda lidi chodi sem jeste nekdo? ja myslim ze ani ne, nic se tu neresi, nic se tu nedeje,,,,

Nahoď téma...

satix

22.10.2007 13:29
satix

tajemma danny napsal(a):
Nahoď téma...

ty já nevím... sem u rodičů na netu ... a hážu fotky na svou stránku...

22.10.2007 13:32

satix napsal(a):

To je Tvůj koník?

22.10.2007 13:35

tajemma danny napsal(a):
Nahoď téma...

Ahoj,to máš pravdu,nějak to tu odpadá...

Tajemma danny,Omlouvám se že jsem neposlala žádné foto s Nifou,ale ta holka co mě to měla poslat,mě to neposlala,už jsem ji to říkala snad 100 x a pořád nic,,,,,Tak snad jednou to zní dostanu,,,

22.10.2007 13:45

luda napsal(a):

Tajemma danny,Omlouvám se že jsem neposlala žádné foto s Nifou,ale ta holka co mě to měla poslat,mě to neposlala,už jsem ji to říkala snad 100 x a pořád nic,,,,,Tak snad jednou to zní dostanu,,,

Mno až budou tak budou...

satix

22.10.2007 13:52
satix

zuzule napsal(a):
To je Tvůj koník?

koho se ptas?

satix

22.10.2007 13:53
satix

luda napsal(a):

22.10.2007 14:11

satix napsal(a):
koho se ptas?

Tebe

22.10.2007 15:04

zuzule napsal(a):
Tebe

zdarec ahoj zuzko tak jsam byla v sobotu na tom hubertovy no řeknuti bylo to tam moc fajn.akorát zima a sních.

satix

22.10.2007 15:40
satix

zuzule napsal(a):
Tebe

tebe myslis me jako satix nebo tu druhou jak tam ma fotku na koni bez sedla?
pokud myslis me tak kone mam s kamoskou, neni muj.ale staram se a jezdim ho ja.

satix

22.10.2007 15:41
satix

woldemortik napsal(a):
zdarec ahoj zuzko tak jsam byla v sobotu na tom hubertovy no řeknuti bylo to tam moc fajn.akorát zima a sních.

a kde na hubertu jestli se muzu zeptat.

22.10.2007 15:49

satix napsal(a):

v čeckých budějovicích u vanišů

22.10.2007 16:24

woldemortik napsal(a):

tý brďo, dokonce sníh? To čučím!
A co fotečky, povedly se?

22.10.2007 16:25

satix napsal(a):

satix: je to fešák! A on je ustájený u Olomouce? Jsem z Brna a sháním koníky, které bych mohla fotit, tak se ptám

22.10.2007 17:08

zuzule napsal(a):
satix: je to fešák! A on je ustájený u Olomouce? Jsem z Brna a sháním koníky, které bych mohla fotit, tak se ptám

Ahoj, když jsi z Brna a sháníš koníky nechtělo by se ti nafotit černou klusačku (jsme cca 25 km od Brna)??? Pokud by se ti chtělo, tak mi prosím písni na meil(stormy.foal@seznam.cz) a možem se domluvit

22.10.2007 17:50

stormy napsal(a):
Ahoj, když jsi z Brna a sháníš koníky nechtělo by se ti nafotit černou klusačku (jsme cca 25 km od Brna)??? Pokud by se ti chtělo, tak mi prosím písni na meil(stormy.foal@seznam.cz) a možem se domluvit

Napíšu mejlíka

22.10.2007 18:38

zuzule napsal(a):
Napíšu mejlíka

Hojky lidi .. můžu sse k vám přidat ?? tak co koníkové jakpak se mají???

satix

8.11.2007 12:41
satix

ajkaa napsal(a):
Hojky lidi .. můžu sse k vám přidat ?? tak co koníkové jakpak se mají???

no jasny pridej se,

hele ted nemuzu moc psat, nemam net doma a zadruhe sem uz 2tydny na neschopence, a jeste tyden budu, dokopal me ten nas dabel

8.11.2007 16:50

satix napsal(a):
no jasny pridej se,

hele ted nemuzu moc psat, nemam net doma a zadruhe sem uz 2tydny na neschopence, a jeste tyden budu, dokopal me ten nas dabel

No Majo ...to ti vubec nezavidim ...ja dneska nechala malicek ve vratech a mam ho celej jakejsi nateklej,tekla me krev a mam po nechu,asi me sleze :( ale jinak dobry ...mozna se v nedelu stavim i se psem,mladej je v praci ...

8.11.2007 21:00

roxy napsal(a):
No Majo ...to ti vubec nezavidim ...ja dneska nechala malicek ve vratech a mam ho celej jakejsi nateklej,tekla me krev a mam po nechu,asi me sleze :( ale jinak dobry ...mozna se v nedelu stavim i se psem,mladej je v praci ...

ele roxy tohle je taky roxy

satix

12.11.2007 14:33
satix

roxy napsal(a):

tak ses v nedelu neozvala ani nestavila, skoda, ja se doma hrozne nudim, z nudy vsechno hazim do pracky a peru, ale uz nemam co bych vyprala , tak vysavam, varim, no nuda jak krava, v televizi nic neni a ven nemuzu, ach jo.doufam ze neva ze sem davam fotku hafaka, ale kdyz nechodim tet kekonim nemam nove fotky, tak aspon chuckyho sem dam

12.11.2007 15:50

satix napsal(a):
tak ses v nedelu neozvala ani nestavila, skoda, ja se doma hrozne nudim, z nudy vsechno hazim do pracky a peru, ale uz nemam co bych vyprala , tak vysavam, varim, no nuda jak krava, v televizi nic neni a ven nemuzu, ach jo.doufam ze neva ze sem davam fotku hafaka, ale kdyz nechodim tet kekonim nemam nove fotky, tak aspon chuckyho sem dam

Ahojík májo!
já tedka jezdím taky u verči a jezdila jsem i v bystřici!slyšela jsem co se ti stalo s tou nohou... snad to bude už brzo lepší...jinak můžeš kouknou na stránky www.librozlatobruno.rajce.idnes.cz tam jsou nějaký fotečky od koníků a Sisinek taky... doufám že se brzo uzdravíš...chci tě poznat...
tady máš fotečku Sisina

12.11.2007 17:55

jessinka napsal(a):
Ahojík májo!
já tedka jezdím taky u verči a jezdila jsem i v bystřici!slyšela jsem co se ti stalo s tou nohou... snad to bude už brzo lepší...jinak můžeš kouknou na stránky www.librozlatobruno.rajce.idnes.cz tam jsou nějaký fotečky od koníků a Sisinek taky... doufám že se brzo uzdravíš...chci tě poznat...
tady máš fotečku Sisina

Ähoj Májo...co se ti prosimtě stalo???Monča od Mistyho:D:D:D

satix

19.11.2007 14:32
satix

nicynka napsal(a):

si to muzes precist na mym webu

http://www.konirna.wbs.cz/

satix

19.11.2007 14:37
satix

jessinka napsal(a):
Ahojík májo!
tady máš fotečku Sisina

jo ty jsi ta holka ktera byla s veronikou nate vyjizdce z cernovira pres kopecek, radikov, v bystrici, jak veronika spadla? aha, tak uz vim... a odkud ste se seznamili s veronikou? tady pres net?

satix

19.11.2007 14:38
satix

nicynka napsal(a):

jen tak

satix

19.11.2007 14:39
satix

satix napsal(a):
jo ty jsi ta holka ktera byla s veronikou nate vyjizdce z cernovira pres kopecek, radikov, v bystrici, jak veronika spadla? aha, tak uz vim... a odkud ste se seznamili s veronikou? tady pres net?

19.11.2007 15:38

satix napsal(a):

holky, omlouvám se, že sem lezu, ale tak jsem vám to tu přelouskala a mrkla se na ty stránky konírny..nejsem jedna z těch, co jen rejpou, chci se prostě jen optat, proč má Silver v hubě ve vejběhu udidlo a takhle stažený "otěže" nebo jak tomu mám říkat napadlo mě, esli to není kvůli nasvalení krku, protože jsem si všimla, že nemá vůbec žádnej krček...neberte to prosím jako narážku nebo něco takovýho, jen to chci vědět, dík

19.11.2007 16:19

satix napsal(a):

jj májo to jsem já...
no původně jsem hledala ježdění a narazila na verču.. pak jsem nalša v bystřici a s verčou jsem se pohádala protože jsem slyšela dost ošklivý věci.. a pak jsme se daly takhle dohromady

satix

21.11.2007 17:33
satix

jenysimons napsal(a):
holky, omlouvám se, že sem lezu, ale tak jsem vám to tu přelouskala a mrkla se na ty stránky konírny..nejsem jedna z těch, co jen rejpou, chci se prostě jen optat, proč má Silver v hubě ve vejběhu udidlo a takhle stažený "otěže" nebo jak tomu mám říkat napadlo mě, esli to není kvůli nasvalení krku, protože jsem si všimla, že nemá vůbec žádnej krček...neberte to prosím jako narážku nebo něco takovýho, jen to chci vědět, dík

to je nadlouho povidani, jak tu budu dyl odepisu ti, to stou uzdeckou, ...mariana

21.11.2007 19:16

satix napsal(a):
to je nadlouho povidani, jak tu budu dyl odepisu ti, to stou uzdeckou, ...mariana

tak jo, budu na to čekat, dík

satix

22.11.2007 12:38
satix

satix napsal(a):

no bylo to tak, ze jsem s kamaradkou prijela z vyjizdky, kone jsme odstrojovali ve vybehu, nechteli se nam tahat do staje a zpatky ven, no a tak sme jim sundali sedla, odnesli, jenze pak sme je nemohli chytit aby sme jim sundali i uzdy, tak sem nejdriv chytla aba a sundala, ale sisa kolem sebe zacal kopat a delat bordel, tak sem mu v rychlosti ty oteze jen zavazala aby si donich neslapl a nerotrhal, a oni tam zacali ve vybehu litat, az se uklidnili tak sem mu ju taky sundala. mariana. tot vsé.

22.11.2007 20:19

satix napsal(a):
no bylo to tak, ze jsem s kamaradkou prijela z vyjizdky, kone jsme odstrojovali ve vybehu, nechteli se nam tahat do staje a zpatky ven, no a tak sme jim sundali sedla, odnesli, jenze pak sme je nemohli chytit aby sme jim sundali i uzdy, tak sem nejdriv chytla aba a sundala, ale sisa kolem sebe zacal kopat a delat bordel, tak sem mu v rychlosti ty oteze jen zavazala aby si donich neslapl a nerotrhal, a oni tam zacali ve vybehu litat, az se uklidnili tak sem mu ju taky sundala. mariana. tot vsé.

Tak to ti gratuluju k velice hbitým prstům, jestli dřív uděláš uzel, jak sundáš uzdečku Sorry, nemohla sem si to odpustit

satix

25.11.2007 19:45
satix

zirawka napsal(a):
Tak to ti gratuluju k velice hbitým prstům, jestli dřív uděláš uzel, jak sundáš uzdečku Sorry, nemohla sem si to odpustit

no to vis i taci jsou lide, jeden je dobry na neco a druhe na neco jineho, ...ne ze bych si neverila a nebyla dobra ve vsem, to samozrejme....ale tos kazdy ma nejakou chybu, ty urcite taky

Přidejte reakci

Přidat smajlík