Tak tady chce někdo prát špinavý prádlo na veřejnosti a ukazovat ošklivý fotky??????
Tak jo, chcete boj, máte ho mít, ale nemusíte kvůli tomu zapráskávat solidní diskuzní téma!!!!
janda
napsal(a):
Tak tady chce někdo prát špinavý prádlo na veřejnosti a ukazovat ošklivý fotky??????
Tak jo, chcete boj, máte ho mít, ale nemusíte kvůli tomu zapráskávat solidní diskuzní téma!!!!
Tak tady máme jednoho stylovýho dědka
janda
napsal(a):
Tak tady máme jednoho stylovýho dědka
A tady moje oblíbená - copak to tu máme za poníčky?
Ale né, božíčku to je přeci Vorťa a Dědek
janda
napsal(a):
No máš pravdu Dando jak ten Lovča kdysi ty skoky válel - teď jsem našla jeden drsnej skok. Ten byl tak drsnej že proto radši s sebou vozíš na hrbu padák co??
janda
napsal(a):
a tady náš mamut při hře se svýma poníčkama
janda
napsal(a):
No máš pravdu Dando jak ten Lovča kdysi ty skoky válel - teď jsem našla jeden drsnej skok. Ten byl tak drsnej že proto radši s sebou vozíš na hrbu padák co??
A aby Adince nebylo líto, tak jsem jí tu našla jeden bezpečný tip jak překonat s Vorťou na Hubertu ten příkop
Ale že je ta naše Adélka sakra stylová co?
janda
napsal(a):
no jo no s tebou tak neválel eště sem našla mamuta jak sa nese jako modelka
dasti
napsal(a):
a tady náš mamut při hře se svýma poníčkama
Jando ale s malýma ti to taky de
impact
napsal(a):
No tož o tohleee. Takový obsednutí???
hele není to malý Timoty?
jezabel
napsal(a):
A tady mám ještě Báru s Šibalem =)
jezabel
napsal(a):
jojo to je náše miminko timoušek
janda
napsal(a):
No tak ono mít takové přerostlé zvíře je taky někdy na škodu ........zvlášť když potřebuješ podlést kavaletu na blendách .....o tom by mohla něco vědět Nikol
nebo když potřebuješ rychle sesednout .....však Lůza by mohla vyprávět
............
adelin
napsal(a):
No tak ono mít takové přerostlé zvíře je taky někdy na škodu ........zvlášť když potřebuješ podlést kavaletu na blendách .....o tom by mohla něco vědět Nikol
............
jojo to znám.... mě stačí moje krasavice welshka Jessulka...
Jo jinak jezdíme s Jess za Mlýn závody
jezabel
napsal(a):
jojo to znám.... mě stačí moje krasavice welshka Jessulka...
Jo jinak jezdíme s Jess za Mlýn závody
my víme mám s tebou i jednu fotku z hradce
dasti
napsal(a):
my víme mám s tebou i jednu fotku z hradce
jů děkujů .... A Dasti můžu se zeptat? Která ty seš? já sem asi blbá ale už moc do Mlýna nejezdíme mno...
Tak přidávám ještě Rozku s Timem
jezabel
napsal(a):
jů děkujů .... A Dasti můžu se zeptat? Která ty seš? já sem asi blbá ale už moc do Mlýna nejezdíme mno...
Tak sem se rozhodla přidám ještě Elišku s Gábíkem a v pozadí Barča s Šibalem
jezabel
napsal(a):
já sem majitelka Lovinga jestli víš který to je
jezabel
napsal(a):
Tak sem se rozhodla přidám ještě Elišku s Gábíkem a v pozadí Barča s Šibalem
Jojo, pěkný. Akorát že to na Gabíkovi není Ela, ale Nikol. Ela měla jet na Albertovci s Kačenou, ale kvůli zranění je museli nakonec škrtnout. Takže tam sice byla ale spíš ve funkci poradce a diváka.....
Tady Nikol poněkud křečovitě v akci na letošním Skotáču
adelin
napsal(a):
............
Ty Adino rejpavá. Ty se nemáš moc co smát, pokud vím tak jsi vypadla hned po ní
Zdá se, že ani kraťoučké nožičky Vortíkovy ani tvoje vychytralá technika nenápadného zastavování u každé židle ti nebyly moc platné. Pánové tě totálně vyklepli z finále cheche
janda
napsal(a):
Ty Adino rejpavá. Ty se nemáš moc co smát, pokud vím tak jsi vypadla hned po ní
Zdá se, že ani kraťoučké nožičky Vortíkovy ani tvoje vychytralá technika nenápadného zastavování u každé židle ti nebyly moc platné. Pánové tě totálně vyklepli z finále cheche
My na věži jsme tvou zákeřnou taktiku dobře prokoukli a schválně ti hudbu zastavili tak aby ti byla prd platná
Ale vůbec nesmutni, stejně by tě kterejkoliv z nich roznesl na kopytech, tak buď ještě vděčná že jsme je nechali aby si svůj testosteron vybouřili mezi sebou
janda
napsal(a):
My na věži jsme tvou zákeřnou taktiku dobře prokoukli a schválně ti hudbu zastavili tak aby ti byla prd platná
Ale vůbec nesmutni, stejně by tě kterejkoliv z nich roznesl na kopytech, tak buď ještě vděčná že jsme je nechali aby si svůj testosteron vybouřili mezi sebou
No už už jsem slyšela že Olinovo vítězství nebylo náhodné. taková sebranka na té věži.......Ale nebojte se já svoji taktiku do příštího roku ještě vymakám
...........
A proč si vůbec nejela ty Jando??? jo já už asi víííííím .... ty ses bála že se na Mamuťáka bez murku nevyšplháš co.........
adelin
napsal(a):
No už už jsem slyšela že Olinovo vítězství nebylo náhodné. taková sebranka na té věži.......Ale nebojte se já svoji taktiku do příštího roku ještě vymakám
...........
A proč si vůbec nejela ty Jando??? jo já už asi víííííím .... ty ses bála že se na Mamuťáka bez murku nevyšplháš co.........
Jo to je možné slyšela jsem že Kačenka propadla ve vozíku nebo něco takového...
Já myslela že jela Ela protože sem ji viděla jak pak vodila Gabriela vzadu když jsme vozili ty děcka... A taky jsem si moc nevšímala jezdců akorát vím že Barča jela na Šibalovi a pak mi mamka říkala že Radce strhl nehet z prstu nějakej kůň...
No a pak jela Rozka s Timem a to je vše ne ze Mlýna?
Tak alespoň Radka a Nairob
jezabel
napsal(a):
Jo to je možné slyšela jsem že Kačenka propadla ve vozíku nebo něco takového...
Já myslela že jela Ela protože sem ji viděla jak pak vodila Gabriela vzadu když jsme vozili ty děcka... A taky jsem si moc nevšímala jezdců akorát vím že Barča jela na Šibalovi a pak mi mamka říkala že Radce strhl nehet z prstu nějakej kůň...
No a pak jela Rozka s Timem a to je vše ne ze Mlýna?
Tak alespoň Radka a Nairob
Jo chtěla jsem se zaptat proč už Eliška nejezdí Gabriela na závodech... asi dvakrát na Hradeckých závodech sem ji viděla jenom s Kačenou a jednou předtím i s Gábem ale to byla přihlášená na "LP" a "SP" a jela jenom "LP" ... tak je mi to divné no... tak jenom jestli to má nějakej důvod nebo ne...
tady Ela s Kačenou a Já s Jessi
jezabel
napsal(a):
Jo chtěla jsem se zaptat proč už Eliška nejezdí Gabriela na závodech... asi dvakrát na Hradeckých závodech sem ji viděla jenom s Kačenou a jednou předtím i s Gábem ale to byla přihlášená na "LP" a "SP" a jela jenom "LP" ... tak je mi to divné no... tak jenom jestli to má nějakej důvod nebo ne...
tady Ela s Kačenou a Já s Jessi
No ten Hradec co byla přihlášená s oběma koňma a nakonec jela jenom jednu soutěž, tak za to si mohla tak trochu sama. Ela je těžký migrenik - stačí jak se víc rozčílí, vynervuje, přetáhne apod. a už má migrénu jak Brno. Tu noc spala s babama na jízdárně a bůh ví jak tam ponocovaly, odjela tu L s Gábem a chytlo jí to. Navíc byl tehdá dost hic což jí nepřidalo, takže to odhlásili a jeli dom.
A ke konci sezóny už s ním nevyjížěla, protože má pocit že je na něj už velká a že už s ní to skákání moc dobře nedává. Co mi říkala, tak zvažují že by se s ním v příští sezóně zaměřili jenom na drezuru, nebo pokud by se našly dobrý ruce, tak by ho prodali mladší generaci do sportu,protože zase nechtějí aby se mladý talentovaný poncl jenom tak popásal po zbytek života na pastvě.....a Ela by závodila jenom s tou Kačenou,případně možná i s něčím větším jestli teď na jaře udělá licenci, neboť čas letí a věčně na ponici závodit nemůže....
adelin
napsal(a):
...........
Hej ty Adelice drzá, to není žádná pravda. Náhodou ani jednomu z pánů nikdo nenadržoval a hudbu jsme zastavili nestranně - šák se kukni na tu fotku nahoře, že ta židle jak se k ní řítí je pěkně uprostřed!!!
A Olin to vyhrál proto, že Pájin by seděl dřív, jenomže on mu tu židli podkopnul. Sám se tam tím chlubil, tak bacha jo, bacha, ty NIČITELKO CAJKŮ!!!
janda
napsal(a):
Hej ty Adelice drzá, to není žádná pravda. Náhodou ani jednomu z pánů nikdo nenadržoval a hudbu jsme zastavili nestranně - šák se kukni na tu fotku nahoře, že ta židle jak se k ní řítí je pěkně uprostřed!!!
A Olin to vyhrál proto, že Pájin by seděl dřív, jenomže on mu tu židli podkopnul. Sám se tam tím chlubil, tak bacha jo, bacha, ty NIČITELKO CAJKŮ!!!
náhodou tady se musím Adélky zastat páč sem slyšela jak Vladan řek že nechá vyhrát Oldu a na té fotce to de i trochu vidět a nevim proč to furt řešíte když už to je stejně dávno pryč poďte se radši bavit o něčem rozumném
dasti
napsal(a):
náhodou tady se musím Adélky zastat páč sem slyšela jak Vladan řek že nechá vyhrát Oldu a na té fotce to de i trochu vidět a nevim proč to furt řešíte když už to je stejně dávno pryč poďte se radši bavit o něčem rozumném
Ela bude dělat na jaře licenci? Nebude ji dělat ještě něc¨kdo od vás?
Páč já asi taky... mám doma kobylku Uniku a tak bych to s ní chtěla zkusit
jezabel
napsal(a):
Ela bude dělat na jaře licenci? Nebude ji dělat ještě něc¨kdo od vás?
Páč já asi taky... mám doma kobylku Uniku a tak bych to s ní chtěla zkusit
che, jestli to všechno klapne jak by mělo, tak asi vyšlem sakra početnou ekipu.
Kromě Eliny by měl jet i náš Olda....
janda
napsal(a):
che, jestli to všechno klapne jak by mělo, tak asi vyšlem sakra početnou ekipu.
Kromě Eliny by měl jet i náš Olda....
......Jestli se koněčně rozhoupe tak i naše Lůza čůza......
janda
napsal(a):
......Jestli se koněčně rozhoupe tak i naše Lůza čůza......
.....jó taky Ančá.....
janda
napsal(a):
......Kachna isto.......
.....jestli se konečně přestane stydět, tak i Pája....
janda
napsal(a):
.....jestli se konečně přestane stydět, tak i Pája....
....a Terka asi.....
janda
napsal(a):
....a Terka asi.....
Tak to je celkem hodně lidí z jednoho JK...