Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2007 15:51

Ahoj, nechcete mi poradit nejakeho dobreho hrebce z Moravskoslezskeho, nebo Zlinskeho kraje/nejlepe. Anglicaka. Dle vlastnich zkusenosti apod..
Moc diky.

30.10.2007 16:31

jessyn napsal(a):
Ahoj, nechcete mi poradit nejakeho dobreho hrebce z Moravskoslezskeho, nebo Zlinskeho kraje/nejlepe. Anglicaka. Dle vlastnich zkusenosti apod..
Moc diky.

30.10.2007 16:32

jessyn napsal(a):
Moc diky.

promin za hloupou odpoved, ale pri slove anglicak me napadl tento "hrebec" Nemyslela jsem to nijak zle. Jen vtipek...

30.10.2007 17:13

hanzy napsal(a):
promin za hloupou odpoved, ale pri slove anglicak me napadl tento "hrebec" Nemyslela jsem to nijak zle. Jen vtipek...

Hanzy takové věci nedělejjsem se málem počůrala. Jinak se taktéž omlouvám žádného A1/1 plemeníka odsud neznám.Napadá mě jen Ray of Light ze stáje Sectori u Zlína.

30.10.2007 17:57

hanzy napsal(a):

Pekny a trefny :-))

Me napada zas akorat Majales, siml se skvelou sportovni vykonnosti a navic charakter, majitel Ing. Theimer Staj Amir Rudna pod Pradedem, ale nevim jestli nahodou nestal na Albertovci.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.10.2007 16:37

jessyn napsal(a):
Moc diky.

no zo Zlina nemas daleko Napajedla (www.napajedlastud),ale ceny nie su az take nizke.skus napisat na jockey klub aby Ti poslali katalog plemenikov,tam su vypisany vsetci,aj pripustacie stanice aj ceny

31.10.2007 16:59

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
no zo Zlina nemas daleko Napajedla (www.napajedlastud),ale ceny nie su az take nizke.skus napisat na jockey klub aby Ti poslali katalog plemenikov,tam su vypisany vsetci,aj pripustacie stanice aj ceny

pripadne prelistuj zoznam plemennikov na www.schct.cz,tam su aj A1/1 ktore posobia v teplokrnom chove

31.10.2007 17:14

pripadne prelistuj zoznam plemennikov na www.schct.cz,tam su aj A1/1 ktore posobia v teplokrnom chove

Také u pana Vandy v Doubravách u Zlína stojí krásnej tmavej šiml Rosensturm a Magnus

31.10.2007 18:59

jessyn napsal(a):
Moc diky.

Tak to vypadá že budeš mít z čeho vybírat

31.10.2007 19:39

oli napsal(a):
Také u pana Vandy v Doubravách u Zlína stojí krásnej tmavej šiml Rosensturm a Magnus

no tak zrovna Rosensturm a Magnus nebudu ti pravi plemenici pre obycjanych smrtelnikov mam taky pocit,ze Rosensturm stoji 20.000 za skok?

31.10.2007 22:19

chema napsal(a):
Tak to vypadá že budeš mít z čeho vybírat

Dala bych prednost asi necemu blize Tvemu bydlisti..
Zitra musim nejakeho uz konecne vybrat..
Pak sa mrknu, co vse potrebuje>Veterinarku a rovnou domluvim ostatni veci..
Mela ted nekdy riji?
PS> Jak si na tom s AJ? Obcas bych potrebovala s necim helpnout, takove ty konske vyrazy hlavne..

31.10.2007 22:21

jessyn napsal(a):
Dala bych prednost asi necemu blize Tvemu bydlisti..
Zitra musim nejakeho uz konecne vybrat..
Pak sa mrknu, co vse potrebuje>Veterinarku a rovnou domluvim ostatni veci..
Mela ted nekdy riji?
PS> Jak si na tom s AJ? Obcas bych potrebovala s necim helpnout, takove ty konske vyrazy hlavne..

zila jsem tam dva roky a delal jsem tam i u koni.Uz jsem ale hodne zapomela.Riji?jejda to nevim...vzdyt je rijen...nesil.Na to je cas.Ted me spise stvou ty jeji koliky.Mam ji tady dat nejak predbezne vysetrit vetem?Mame tu moc sikovneho...vazne konim rozumi.

31.10.2007 22:53

no tak zrovna Rosensturm a Magnus nebudu ti pravi plemenici pre obycjanych smrtelnikov mam taky pocit,ze Rosensturm stoji 20.000 za skok?

Ale Magnus prý byl letos levný,napouštěl prý 50 kobyl.No,Rosensturm je pravda,že nevím kolik chtí,ale moc moc se mi líbí

31.10.2007 23:21

oli napsal(a):
Ale Magnus prý byl letos levný,napouštěl prý 50 kobyl.No,Rosensturm je pravda,že nevím kolik chtí,ale moc moc se mi líbí

tak tento rok to bolo za 10.000 kobyly pod 70 GAG,ale vzhladom an uspesnost potomstva to asi pojde hore Rosensturm je krasavec a som hrozne zvedava,co to spravi s Pat´s Music

1.11.2007 08:52

chema napsal(a):
zila jsem tam dva roky a delal jsem tam i u koni.Uz jsem ale hodne zapomela.Riji?jejda to nevim...vzdyt je rijen...nesil.Na to je cas.Ted me spise stvou ty jeji koliky.Mam ji tady dat nejak predbezne vysetrit vetem?Mame tu moc sikovneho...vazne konim rozumi.

Máš na výběr z napajedelského hřebčína (Rainbows, House rules, Mill Pond, Magnus, relaxed. Security...www.napajedlastud.cz - někteří připouští i teplokrevné...), pak Vlachovice Ray of Light, Kantek má nějaké hřebce, Uh. Ostroh - bully Pulpit, Tlumačov - Vernius (mimochodem ten je na teplokrevné výborný), tuším, že by tu měl být ještě někde Latén, Near Dancer ( to je možná ten Kantek, nevím)....Kukni se na www.dostihy.cz, tam si dej dokumenty a tam je seznam hřebců na rok 2007, jsou tam rozděleni podle krajů a myslím, že se zas tam moc pro rok další přesouvat nebudou...
Jinak u Vandy v doubravách Rosensturm, ale slyšela jsem, že dává měkké koně...Taky by tu někde měl být Hankalo...myslímdál mě nenapadá, ale hřebců je tu opravdu spousta...jejich připouštěcí sezona začíná tuším 15. února...???

1.11.2007 09:27

vap napsal(a):
Máš na výběr z napajedelského hřebčína (Rainbows, House rules, Mill Pond, Magnus, relaxed. Security...www.napajedlastud.cz - někteří připouští i teplokrevné...), pak Vlachovice Ray of Light, Kantek má nějaké hřebce, Uh. Ostroh - bully Pulpit, Tlumačov - Vernius (mimochodem ten je na teplokrevné výborný), tuším, že by tu měl být ještě někde Latén, Near Dancer ( to je možná ten Kantek, nevím)....Kukni se na www.dostihy.cz, tam si dej dokumenty a tam je seznam hřebců na rok 2007, jsou tam rozděleni podle krajů a myslím, že se zas tam moc pro rok další přesouvat nebudou...
Jinak u Vandy v doubravách Rosensturm, ale slyšela jsem, že dává měkké koně...Taky by tu někde měl být Hankalo...myslímdál mě nenapadá, ale hřebců je tu opravdu spousta...jejich připouštěcí sezona začíná tuším 15. února...???

Rosesnsturm bol zaradeny do chovu az 2007,takze este nevedno ake kone dava
okrem toho,House Rules a Mill Pond pripustaju aj teplokrvnikov a nestoja v napajedlach(su v zozname schct kde stoja),Magnus je tiez u Vandy,podla webu Wrbny prekvapilo ma aj to,kolko A 1/1 je v zozname schct,fakt mas z coho vyberat,ale do unora je casu a casu

1.11.2007 09:28

vap napsal(a):

Hmm,síce je po pripúšťacej sezone a kobyly pomaly už ruju nemajú,ale hurá pripúšťať,heh ?

1.11.2007 09:36

bonbonka napsal(a):
Hmm,síce je po pripúšťacej sezone a kobyly pomaly už ruju nemajú,ale hurá pripúšťať,heh ?

Ja, teda uz Hanicka mame cisteho anglicaka po dostihach, chctela bych neco nejlepe v okoli Trince, kde kobylka bydli.
Ale jestli ti hrebci za to stoji, tak se hold bude muset prevest..

1.11.2007 12:57

Rosesnsturm bol zaradeny do chovu az 2007,takze este nevedno ake kone dava
okrem toho,House Rules a Mill Pond pripustaju aj teplokrvnikov a nestoja v napajedlach(su v zozname schct kde stoja),Magnus je tiez u Vandy,podla webu Wrbny prekvapilo ma aj to,kolko A 1/1 je v zozname schct,fakt mas z coho vyberat,ale do unora je casu a casu

co se týče Magnuse, H. Rulese a Mill Ponda, tak byli teď v říjnu představeni v Napajedlích jako plemeníci pro příští sezonu, sice je jejich stránky ještě neuvádějí, ale teď ani připouštěcí sezona není, takže určitě je tam doplní posléze, přišly teprve nedávo,kromě MIll Ponda, takže proto asi :-) U rosensturma jsem se sekla, asi to bylo myšleno, že on je měkký kůň...

1.11.2007 13:05

vap napsal(a):
co se týče Magnuse, H. Rulese a Mill Ponda, tak byli teď v říjnu představeni v Napajedlích jako plemeníci pro příští sezonu, sice je jejich stránky ještě neuvádějí, ale teď ani připouštěcí sezona není, takže určitě je tam doplní posléze, přišly teprve nedávo,kromě MIll Ponda, takže proto asi :-) U rosensturma jsem se sekla, asi to bylo myšleno, že on je měkký kůň...

Dnes jsem mluvila s kamarádkou z Doubrav a Magnus půjde pouštět asi do Polska,proto byl letos levný,asi 3 000 a napouštěli si s ním všechny kobyli.
A jak se na to přišlo že Rosensturm je měkký?

1.11.2007 13:15

bonbonka napsal(a):

O kom jako mluvis?
Bavime se o sezone 2008. Ja se ptala po hrebcich, ne po tom aby me tu nekdo poucoval kdy se bude pripoustet.

Hani, mrkni na http://marinka-r.blog.cz/0703/laten
pokud bude znovu licentovan, tak mam fesaka vybraneho.

1.11.2007 13:26

jessyn napsal(a):
O kom jako mluvis?
Bavime se o sezone 2008. Ja se ptala po hrebcich, ne po tom aby me tu nekdo poucoval kdy se bude pripoustet.

vzdyt mu je 22...to je hodne stary...Ten uz asi licencovan nebude.Zkus najit jeho potomky jestli nepripousteji.

1.11.2007 13:27

jessyn napsal(a):
O kom jako mluvis?

Anebo potom ten Majales, uvidime.
Ktery se ti vic libi?
Jo a jeste k te kolice, kamarad rikal, ze kdyby neco je dobre mit u sebe injekci a tu ji hned pri potizich pichnes, ma taky kolikace a ani nevola veta...
Zkus se zeptat na tu injekcu.

http://www.albertovec.cz/article.php?id=8

1.11.2007 13:29

vap napsal(a):

Vap:no co sa tyka Rosensturma,tak ta makkost by sa mohla tykat toho,ze schromol po styroch startoch,ale vzhladom na povod a karieru (http://www.iturf.cz/rosensturm/kariera.html) to moze byt slusny plemenik,moze a nemusi
Pre zadavatelku: mam taky pocit,ze House Rulesovia su celkom pohodovi konici,co sa MAgnusa tyka,tak fajn skokani,po Rainbowsovi odznakove pekne kone,zase zalezi na tom,na co chces zrieba,ci dostihy,ci sport-parkur,drezura

1.11.2007 13:30

jessyn napsal(a):
Anebo potom ten Majales, uvidime.
Ktery se ti vic libi?
Jo a jeste k te kolice, kamarad rikal, ze kdyby neco je dobre mit u sebe injekci a tu ji hned pri potizich pichnes, ma taky kolikace a ani nevola veta...
Zkus se zeptat na tu injekcu.

http://www.albertovec.cz/article.php?id=8

Na toho uz jsem taky koukala.Libi se mi.Jak to chces pripoustet na zivo?Ja jen ze mam zkusenost ze se v Albertovci ke konim nechovaj moc hezky.Nevim jestli bych tam Zlatku poslala...

1.11.2007 13:33

chema napsal(a):
Na toho uz jsem taky koukala.Libi se mi.Jak to chces pripoustet na zivo?Ja jen ze mam zkusenost ze se v Albertovci ke konim nechovaj moc hezky.Nevim jestli bych tam Zlatku poslala...

plnasi pripustaju len nazivo inseminacia je zakazana

1.11.2007 13:35

chema napsal(a):

Anglicaci se nesmi pripoustet INSEMINACNE.
Jsem pro toho Majalese, zatim nic dalsiho vymyslet nebudu.

1.11.2007 14:08

jessyn napsal(a):
Anglicaci se nesmi pripoustet INSEMINACNE.
Jsem pro toho Majalese, zatim nic dalsiho vymyslet nebudu.

Aha to jsem nevedela...dobre vedet.Dik za pouceni
A ma to nejaky hlubsi duvod?

1.11.2007 14:23

chema napsal(a):
Aha to jsem nevedela...dobre vedet.Dik za pouceni
A ma to nejaky hlubsi duvod?

Anglicaci maji velice prisne podminky vseho obecne, dokonce vim, ze jsou striktne proti klonovani apod..Proste prirozene, tak jak to ma byt...

Kdy se na neho pojedeme podivat?
Zadny jiny hrebcak me zatim tak nezaujal, doufam, ze se Zlatence bude libit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík