Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.11.2007 20:27

causinka2 napsal(a):

Adél nezdravé jsou,ale většinou to dobré je nezdravé

6.11.2007 20:29

causinka2 napsal(a):

baruš jak nedobré,ty nevíš co je dobré

6.11.2007 20:30

causinka2 napsal(a):

ale vim ale vim.. ja sem sice vybíravý člověk ale jím jen dobré věciJo a mimochodem jani máš vzkaz na ton tematu predtim jeste

6.11.2007 20:31

causinka2 napsal(a):
Adél nezdravé jsou,ale většinou to dobré je nezdravé

jsem na vás schválně čekala....:)

6.11.2007 20:31

causinka2 napsal(a):

No holky do těch krabích tyčinek bych šla s váma, já dělala vždycky salát z krabích tyčinek s jablky, no byl výborný

6.11.2007 20:32

kukinatost napsal(a):
jsem na vás schválně čekala....:)

no hodná holka,udělala si mi radost,že jsem byla první

6.11.2007 20:32

selenia napsal(a):
No holky do těch krabích tyčinek bych šla s váma, já dělala vždycky salát z krabích tyčinek s jablky, no byl výborný

jj, myslela jsem Radka....:)no, a kolik je kámošce, 15?
Mi přijde, že on se specializuje na tyhle ročníky....:)))

6.11.2007 20:33

selenia napsal(a):

jéé holčiny tak to musíme udělat nějakej srazík a každé donese nějakou pomazánku

6.11.2007 20:34

pilgrisek napsal(a):
ale vim ale vim.. ja sem sice vybíravý člověk ale jím jen dobré věciJo a mimochodem jani máš vzkaz na ton tematu predtim jeste

jj já vím,hlavně papáš takové co chutnaj pilgrinovy,vid?

6.11.2007 20:35

causinka2 napsal(a):
jéé holčiny tak to musíme udělat nějakej srazík a každé donese nějakou pomazánku

Jasné, a pak se to bude konzumovat 2 dny

6.11.2007 20:35

selenia napsal(a):

Tak se Jani někdy stav i s malou,náš daneček už se neměl delší dobu do koho zamilovat,tak aspon bude mít novej objev a pomazánka bude

6.11.2007 20:37

kukinatost napsal(a):
jj, myslela jsem Radka....:)no, a kolik je kámošce, 15?
Mi přijde, že on se specializuje na tyhle ročníky....:)))

JJ ja vim to se specializuje.. a kdyz je to navíc jeste blondýnka co.... 15 ji není ale v té době tak asi bylojestli si pamatuješ předlonského huberta??na soudu...

causinka2 napsal(a):
Tak se Jani někdy stav i s malou,náš daneček už se neměl delší dobu do koho zamilovat,tak aspon bude mít novej objev a pomazánka bude

Vidíš to, to je dobrý nápad a odpočinout si taky od toho vola co mám doma Beru tvou nabídku naprosto vážně

Adél tak maso neuškodí.berem i maso

6.11.2007 20:39

selenia napsal(a):
Vidíš to, to je dobrý nápad a odpočinout si taky od toho vola co mám doma Beru tvou nabídku naprosto vážně

No já jí taky myslela naprosto vážněZ toho si nic nedělej,všichni chlapy jsou volové,jen se to nesmí říkat moc nahlas

6.11.2007 20:40

vůbec ne,já kuřecí nejradšíJo jinak ptala jsem se ti Adél na toho trenéra westernu,kámoš by do toho možná šel.

6.11.2007 20:41

causinka2 napsal(a):
No já jí taky myslela naprosto vážněZ toho si nic nedělej,všichni chlapy jsou volové,jen se to nesmí říkat moc nahlas

no ale až po určité době bytí s nimi hele a co kdyby sme udělali nějakej ten slez???někde?nebo čekáme až do jara na společného "huberta"??

6.11.2007 20:43

pilgrisek napsal(a):
no ale až po určité době bytí s nimi hele a co kdyby sme udělali nějakej ten slez???někde?nebo čekáme až do jara na společného "huberta"??

baruš ne bytí,ale spíš soužití to jsou pak pravé nervy.A k tomu srazu bych se taky přimlouvala

6.11.2007 20:43

causinka2 napsal(a):
baruš ne bytí,ale spíš soužití to jsou pak pravé nervy.A k tomu srazu bych se taky přimlouvala

No ja sem to myslela takhle jen sem se asi špatně vyjádřila

6.11.2007 20:44

pilgrisek napsal(a):

Naprosto souhlasím s Barčou, co kdyby se hodil nějaký slezík dřív než plánujete Huberta?

6.11.2007 20:46

ale jdi,maličkost,akorát se s ním musím pořádně domluvit.moc s ním nejsem často v kontaktu,víš.

6.11.2007 20:48

causinka2 napsal(a):

Kurňa vy teda jedete

Já jsem dneska totálně zničená, absolvovala jsem 1,5 hod u zubaře, 3 injekce proti bolesti, dvakrát kubík vlevo nahoru, jeden kubík vpravo nahoru...pusa už mě přestala brnět, tak teď mě pro změnu celá bolí. Bych se taaak ráda najedla, ale moc to nejde.

Adél: koukám, že chodíš i na králíky

6.11.2007 20:49

selenia napsal(a):
Naprosto souhlasím s Barčou, co kdyby se hodil nějaký slezík dřív než plánujete Huberta?

tož, já jsem už prudce svěží a voňavá, nahodila jsem pyžamko a asi si vezmu noťas do postele, asi si psutím díl Ross a síla UNAGI...:))ten miluju...
Jinak já se klidně srazím, s kým budete chtít..jinak ten předloňský hubert no, to mi moc nepřipomínej, tež jsem tam byla nějaká rozjetá...:)

6.11.2007 20:52

strelish napsal(a):
Kurňa vy teda jedete

Já jsem dneska totálně zničená, absolvovala jsem 1,5 hod u zubaře, 3 injekce proti bolesti, dvakrát kubík vlevo nahoru, jeden kubík vpravo nahoru...pusa už mě přestala brnět, tak teď mě pro změnu celá bolí. Bych se taaak ráda najedla, ale moc to nejde.

Adél: koukám, že chodíš i na králíky

jej Kači,tak to tě lituju,já zubaře absolutně nesnáším.jsem na základce řekla učitelce,že jdu na záchod a zdrhla jsem

6.11.2007 20:53

causinka2 napsal(a):

babizny škoda,že už není léto,jsme mohly nakoupit masa a něco dobrého ugrilovat

6.11.2007 20:54

causinka2 napsal(a):
jej Kači,tak to tě lituju,já zubaře absolutně nesnáším.jsem na základce řekla učitelce,že jdu na záchod a zdrhla jsem

jani-selenio a copak ti ten tvuj zase udělal??se snad nehodláš stěhovat??jinak možná pojedu během týdne přes Rychvald,tak bych se za tebou stavila...

6.11.2007 20:54

causinka2 napsal(a):

tak to muzem hodit do trouby tam se dá taky grilovat

6.11.2007 20:55

causinka2 napsal(a):

Já ho taky nesnáším...jenže z nějakého záhadného důvodu se mi začaly tak cca 3 roky zpět zuby nějak abnormálně kazit. Takže se přemůžu a raděj tam jdu. A naštěstí tahle zubařka je fakt moc hodná - byla první, u které jsem po nějakém zákroku neomdlela (jo nízký tlak + stres není dobrá kombinace)

6.11.2007 20:56

A ještě Geeta. Kurňa kdybych nechodila do práce, tak mám čas zajímat se víc o tolik věcí, jenže jak to zařídit

6.11.2007 20:58

pilgrisek napsal(a):

baby to je ale nefér bavit se večer o jídle...jsem si dala předsevzetí,že po osmé nebudu jíst neb jsem nabrala 3 kila a ani nevím jak a už se zase cpu

6.11.2007 20:58

causinka2 napsal(a):

No jejda, ani mi nemluv, to bych brala ještě raději, a co takhle holky italské speciality?

6.11.2007 21:00

strelish napsal(a):
Já ho taky nesnáším...jenže z nějakého záhadného důvodu se mi začaly tak cca 3 roky zpět zuby nějak abnormálně kazit. Takže se přemůžu a raděj tam jdu. A naštěstí tahle zubařka je fakt moc hodná - byla první, u které jsem po nějakém zákroku neomdlela (jo nízký tlak + stres není dobrá kombinace)

tak já nízkej tlak nemám,ale když jsem po tříměsičním trápení s hroznou bolestí hlavy šla k zubařovy,v podezření,že by mě ta hlava mohla bolet kvůli 8-ce,tak jsem měla černo před očima,jen jsem viděla tu jehlu,jak mi to chtěla opíchat.a bylo mi tak blbě,že jsem dostala to nádobku na čisté nástroje a šla do čekárny,no jak mě viděly,že jsem totáč bílá,tak byly v minutě bílí všichni taky

6.11.2007 21:00

selenia napsal(a):
No jejda, ani mi nemluv, to bych brala ještě raději, a co takhle holky italské speciality?

tak já umím naproto skvělé gnochi s kuřecím masem a sýrovou omáčkou,teda aspoň můj chlap to tvrdí

6.11.2007 21:02

causinka2 napsal(a):

ježiš babizny,nedělejte mi tu takové chutě,to je hrůza,tu tak slintám,že mám už skoro mokrej notebook.ne kecám,ale chutě mám teda šílený

6.11.2007 21:02

Adél tak to ti neporadim :) Ale možná, že nejsme kolem Ostravy jediní blázni, co máme koně furt venku....momentálně v chutném bahýnku...

Bych si dala něco dobrého...takové játra na roštu + hranolky + tatarka....mňam (ovšem asi si udělám max. tak krupici)

6.11.2007 21:03

pilgrisek napsal(a):

baruš taky možnost,ale nevím u koho by se nás tolik vešlo

pedruna napsal(a):
jani-selenio a copak ti ten tvuj zase udělal??se snad nehodláš stěhovat??jinak možná pojedu během týdne přes Rychvald,tak bych se za tebou stavila...

No nic jiného mi nezbývá, právě řeším problém co s holkama. Rozvedená s ním pod jednou střechou nebudu. Nabídl mi, že si barák můžu nechat, ale sama ho neopravím a hlavně to všechno neutáhnu.

causinka2 napsal(a):

ty vole, tady je to samá masochistka...vytáhnout teďka gnochi navečer..já je miluju ve špenátovém porvedení s nivovou omáčou...a dost...tež nasadím asi dietku, schválně, jestli mi vydrží aspoń do večera...:)

6.11.2007 21:04

strelish napsal(a):
Adél tak to ti neporadim :) Ale možná, že nejsme kolem Ostravy jediní blázni, co máme koně furt venku....momentálně v chutném bahýnku...

Bych si dala něco dobrého...takové játra na roštu + hranolky + tatarka....mňam (ovšem asi si udělám max. tak krupici)

tak já mám koně od rána do večera taky venku,ale nemám tu pastviny,spíš větší zahradu

6.11.2007 21:05

causinka2 napsal(a):
tak já nízkej tlak nemám,ale když jsem po tříměsičním trápení s hroznou bolestí hlavy šla k zubařovy,v podezření,že by mě ta hlava mohla bolet kvůli 8-ce,tak jsem měla černo před očima,jen jsem viděla tu jehlu,jak mi to chtěla opíchat.a bylo mi tak blbě,že jsem dostala to nádobku na čisté nástroje a šla do čekárny,no jak mě viděly,že jsem totáč bílá,tak byly v minutě bílí všichni taky

Já se na tu jehlu radši nedívám, to bych byla jasná taky Tak samo když mi berou krev...to už dopředu hlásím, že je vysoká pravděpodobnost, že tam pak sebou fláknu

Jsem právě taky tahle jednou šla k zubařce s podezřením na rostoucí 8, doktorce se to nezdálo, poslala mě na rentgeny a v zubech 4 vnitřní kazy...a od té doby se tyhle "radosti" táhnou :-(((

6.11.2007 21:06

causinka2 napsal(a):
tak já mám koně od rána do večera taky venku,ale nemám tu pastviny,spíš větší zahradu

No já je mám venku nonstop, nezavírám je na noc

causinka2 napsal(a):
ježiš babizny,nedělejte mi tu takové chutě,to je hrůza,tu tak slintám,že mám už skoro mokrej notebook.ne kecám,ale chutě mám teda šílený

Tak to jste všechny tady výborné kuchařky zjevně, jinak což takhle Lasagne?

jj přesně...

no noky z takového jakoby bramborového těsta nebo jak bych to řekla...:) jinak já mám smra´dochy taky celý den venku, akorát a noc do venkovních boxů, páč mám strach aby je někdo nepustil nebo tak...lidi jsou hovada...

kukinatost napsal(a):
ty vole, tady je to samá masochistka...vytáhnout teďka gnochi navečer..já je miluju ve špenátovém porvedení s nivovou omáčou...a dost...tež nasadím asi dietku, schválně, jestli mi vydrží aspoń do večera...:)

že jo,taky koukámNo bydlet ještě pořád v Ově,tak u nás nebylo nic neobvyklého dělat si pozdní večeři i v jednu v noci

6.11.2007 21:07

tak nějak, my někteří nejsme takoví vzdělanci v jídle

to je teda divné, vy všechny přibíráte, jenom já hubnu

6.11.2007 21:07

selenia napsal(a):
Tak to jste všechny tady výborné kuchařky zjevně, jinak což takhle Lasagne?

Jani tak Lasagne jsem ještě nepapala,ale chystám se je udělatuž asi půl roku

6.11.2007 21:09

jj, od Hlučína přes jezero...hnedka u řeky

6.11.2007 21:09

strelish napsal(a):
Já se na tu jehlu radši nedívám, to bych byla jasná taky Tak samo když mi berou krev...to už dopředu hlásím, že je vysoká pravděpodobnost, že tam pak sebou fláknu

Jsem právě taky tahle jednou šla k zubařce s podezřením na rostoucí 8, doktorce se to nezdálo, poslala mě na rentgeny a v zubech 4 vnitřní kazy...a od té doby se tyhle "radosti" táhnou :-(((

ty jo,tak to je hustý.to bych asi nedala,mi stačí,jak někdo jen o zubařovy mluví a už mě zuby bolíUvažuju,že se přehlásím k zubařce co maji naši kluci.ta mi aspon vysvětlí,že mám v zoubkách skřítky a já se jí pak důvěřivě oddám

6.11.2007 21:10

causinka2 napsal(a):
že jo,taky koukámNo bydlet ještě pořád v Ově,tak u nás nebylo nic neobvyklého dělat si pozdní večeři i v jednu v noci

No holky já mám suprovou dietu nasazenou, chlap mě totálně sere a já nejsem schopná do sebe nic nacpat, za to cigaret mám prvotřídní spotřebu

6.11.2007 21:10

causinka2 napsal(a):

Ježiš v noci se spí a ne jí... ja už večer třeba nemám vůbec hlad to je divné

6.11.2007 21:11

causinka2 napsal(a):
ty jo,tak to je hustý.to bych asi nedala,mi stačí,jak někdo jen o zubařovy mluví a už mě zuby bolíUvažuju,že se přehlásím k zubařce co maji naši kluci.ta mi aspon vysvětlí,že mám v zoubkách skřítky a já se jí pak důvěřivě oddám

Tak do toho bych šla taky

6.11.2007 21:11

strelish napsal(a):
No já je mám venku nonstop, nezavírám je na noc

Ty jo Kači to já bych měla strach,je nechat v noci venku.A ty játra stejně jako Adélka nemusím,stačí když zjistím,že jsou v jídle a mám po chuti

6.11.2007 21:13

strelish napsal(a):
Tak do toho bych šla taky

že jo,no z takové zubařky mít strach nemusím.akorát nevím,jestli mi tu pohádku o těch skřítkách bude taky říkat

6.11.2007 21:14

pilgrisek napsal(a):
Ježiš v noci se spí a ne jí... ja už večer třeba nemám vůbec hlad to je divné

baruš hlad je svina,at je den nebo noc

6.11.2007 21:15

causinka2 napsal(a):

tak to já vařím denně...a navíc mi hrozně chutná...zaplť pánbůh,že mám rychlý metabolismus a jsem pořád šlank,teda doufám,že mi to vydrží.já mám koníka taky přes den venku a na noc šmaruje do stáje,podle mě je to lepší,když jsou pořád venku,ale už jsem slyšela i názor,že koni stačí hoďka venku pod sedlem a jinak má stát v boxe,prý je to zbytečné aby byl jinak venku,no cha cha...

selenia napsal(a):
No holky já mám suprovou dietu nasazenou, chlap mě totálně sere a já nejsem schopná do sebe nic nacpat, za to cigaret mám prvotřídní spotřebu

Janule ser na chlapa.zbytečně se stresuješ.chlapy za to nestojí

Tak to věřím, hehe :) No ráno vyletím na půlhodinovou rozcvičku pokrmit koně, pak do práce, nakoupím si něco k snědku (dva šátečky a 4 rohlíky obvykle), obědy (zatím) nevedu, po práci letím poklidit koně + seno (cca hodina) no a pak teprve sním něco víc...

6.11.2007 21:16

causinka2 napsal(a):
Ty jo Kači to já bych měla strach,je nechat v noci venku.A ty játra stejně jako Adélka nemusím,stačí když zjistím,že jsou v jídle a mám po chuti

Oni jsou zavření ve vnitřní zahradě, ne ve velké ohradě, to mám taky strach.

6.11.2007 21:16

pedruna napsal(a):
tak to já vařím denně...a navíc mi hrozně chutná...zaplť pánbůh,že mám rychlý metabolismus a jsem pořád šlank,teda doufám,že mi to vydrží.já mám koníka taky přes den venku a na noc šmaruje do stáje,podle mě je to lepší,když jsou pořád venku,ale už jsem slyšela i názor,že koni stačí hoďka venku pod sedlem a jinak má stát v boxe,prý je to zbytečné aby byl jinak venku,no cha cha...

Jo tak to bych taky brala aby byl cely den venku klidne i na noc. jenze není kde

6.11.2007 21:17

pedruna napsal(a):

no, škoda pedrun, že je to spíš k pláči, ale některým pitomcům to nevysvětlíš...no, a´t si každý dělá, co chc, zbytečné řešit....baby, sjem dojebaná jak ciganské hračky a valím spát....tak dobrou a fajně se vyspěte, po 4. hodině ranní na vás budu myslet..:)

6.11.2007 21:17

causinka2 napsal(a):
baruš hlad je svina,at je den nebo noc

No vidíš Dáji, tak můžem udělat kompromis, jak přijedu, ty uděláš salát z krabích tyčinek a já Lasagne a máme oběd hotový

6.11.2007 21:18

kukinatost napsal(a):
no, škoda pedrun, že je to spíš k pláči, ale některým pitomcům to nevysvětlíš...no, a´t si každý dělá, co chc, zbytečné řešit....baby, sjem dojebaná jak ciganské hračky a valím spát....tak dobrou a fajně se vyspěte, po 4. hodině ranní na vás budu myslet..:)

tak se Jani hezky vyspi a nech si něco pěknýho zdát

6.11.2007 21:19

selenia napsal(a):
No vidíš Dáji, tak můžem udělat kompromis, jak přijedu, ty uděláš salát z krabích tyčinek a já Lasagne a máme oběd hotový

jéé to by bylo super,akorát tady se toho musí udělat hodně,jelikož nás je tu 7 plus když dojedeš ještě s malou,tak pro 9 osob

6.11.2007 21:20

kukinatost napsal(a):

tak dobrou,taky půjdu spát,teda ještě skouknu kriminálku,neb ta mě nesmírně baví a pro mé budoucí povolání se mi to možná bude hodit.mějte se tu krásně,se zítra připojím.

6.11.2007 21:21

causinka2 napsal(a):

brou brou.. myslím že už povalím taky sem jaksi unavená a bolí mě navíc v krčisku. tak se mějte.. dobrou noc

6.11.2007 21:21

pedruna napsal(a):
tak dobrou,taky půjdu spát,teda ještě skouknu kriminálku,neb ta mě nesmírně baví a pro mé budoucí povolání se mi to možná bude hodit.mějte se tu krásně,se zítra připojím.

tak ti taky přeju krásnou noc a ještě hezčí sny

6.11.2007 21:23

causinka2 napsal(a):

tak holky pro všechny které jdou do hajan,dobrou a pěkné sníky

6.11.2007 21:23

causinka2 napsal(a):

No holčiny, já mám koně non stop venku, tedy snažím se, akorát ted' zavírám kvůli Révuščine nožce.

6.11.2007 21:25

strelish napsal(a):
Oni jsou zavření ve vnitřní zahradě, ne ve velké ohradě, to mám taky strach.

jo tak,já bych měla ale asi strach i přesto.nějak lidem nedůvěřuju.

6.11.2007 21:27

causinka2 napsal(a):

No tak to vypadá, že nás tu nezůstane moc

6.11.2007 21:27

causinka2 napsal(a):

ha, že bych u toho konečně mohla už začít stihnout i pracovat?

6.11.2007 21:28

selenia napsal(a):
No tak to vypadá, že nás tu nezůstane moc

taky koukám.no nevadí,i tak jsme s těma příspěvkama pěkně pohnuly

6.11.2007 21:29

strelish napsal(a):

No to jo, dneska se nám to tady řádně rozjelo

6.11.2007 21:29

strelish napsal(a):

Kači já myslím,že to stihneš.kde vlastně pracuješ?

6.11.2007 21:31

selenia napsal(a):
No to jo, dneska se nám to tady řádně rozjelo

Jani kurec víš jakou mám ted chut na ty lasagne

6.11.2007 21:34

causinka2 napsal(a):
Jani kurec víš jakou mám ted chut na ty lasagne

No však jsou taky výborné, miluju těstoviny a tohle jídlo bych mohla pořád

6.11.2007 21:35

selenia napsal(a):
No však jsou taky výborné, miluju těstoviny a tohle jídlo bych mohla pořád

holka až budu vědět,že tchán s tchýni a povedeným bráškou mého manžela budou pryč,tak se domluvíme a něco ukuchtíme,ju?dojely by jste s malou hned ráno,oki?

6.11.2007 21:38

causinka2 napsal(a):
holka až budu vědět,že tchán s tchýni a povedeným bráškou mého manžela budou pryč,tak se domluvíme a něco ukuchtíme,ju?dojely by jste s malou hned ráno,oki?

Jasně, tak to s námi teda počítej Jinak odkud že přesně jsi?

6.11.2007 21:39

selenia napsal(a):
Jasně, tak to s námi teda počítej Jinak odkud že přesně jsi?

Jistebník,je to asi +-20 km od Ostravy.ty jsi Jančo na mateřské nebo chodíš do práce?

6.11.2007 21:47

causinka2 napsal(a):
Jistebník,je to asi +-20 km od Ostravy.ty jsi Jančo na mateřské nebo chodíš do práce?

Jééé, tak to nejste daleko od nás, no já jsem na MD, otázka co ted' po rozvodu, to budu totálně v háji s 2 kobušama psem a Janičkou

6.11.2007 21:48

causinka2 napsal(a):
Kači já myslím,že to stihneš.kde vlastně pracuješ?

V lékárně. Ale známá mě zaúkolovala webem pro lipicány, ten musím dělat po večerech :)

6.11.2007 21:50

selenia napsal(a):
Jééé, tak to nejste daleko od nás, no já jsem na MD, otázka co ted' po rozvodu, to budu totálně v háji s 2 kobušama psem a Janičkou

a myslíš Jani,že to fakt skončí rozvodem?nepůjde to zachránit?Já to měla ted podobný,taky jsem se málem s mojim rozešla.hele nemáš icq?

6.11.2007 21:52

strelish napsal(a):
V lékárně. Ale známá mě zaúkolovala webem pro lipicány, ten musím dělat po večerech :)

jo tak,já jsem právě někde četla,že děláš v lékarně,ale nebyla jsem si uplně jistá.juu lipicáni,ty jsem měla vždycky ráda.

6.11.2007 21:54

causinka2 napsal(a):
a myslíš Jani,že to fakt skončí rozvodem?nepůjde to zachránit?Já to měla ted podobný,taky jsem se málem s mojim rozešla.hele nemáš icq?

Jasně 294 273 893

6.11.2007 21:58

causinka2 napsal(a):
jo tak,já jsem právě někde četla,že děláš v lékarně,ale nebyla jsem si uplně jistá.juu lipicáni,ty jsem měla vždycky ráda.

Kaj si mi z toho ICQ zmizla?

6.11.2007 22:01

selenia napsal(a):
Kaj si mi z toho ICQ zmizla?

nikam,já tam jsem.mi tak někdy blbne antivirák

6.11.2007 22:02

causinka2 napsal(a):
nikam,já tam jsem.mi tak někdy blbne antivirák

Ale já tě tady nevidím

6.11.2007 22:02

causinka2 napsal(a):

http://www.lipican.cz/ Oni to chteji dat na neplacenou domenu a jeste tam bylo par dalsich veci, tak jsem to "vyhrala" ja :)

6.11.2007 22:20

strelish napsal(a):
http://www.lipican.cz/ Oni to chteji dat na neplacenou domenu a jeste tam bylo par dalsich veci, tak jsem to "vyhrala" ja :)

stránečky jsou fajné a ty plemeníci naprosto užasní,krasavci,hlavně ten první.jsem se nad ním uplně rozplývala

6.11.2007 22:32

causinka2 napsal(a):
stránečky jsou fajné a ty plemeníci naprosto užasní,krasavci,hlavně ten první.jsem se nad ním uplně rozplývala

jj, nevypadaji spatne, ale musim je predelat - i kdyz jsem navrhla, ze bych je jenom aktualizovala tak pry ne, mam je udelat znova...tak jsem sama zvedava, co stvorim :)

My osobne zustanem radsi u kladrubu :))

6.11.2007 22:39

strelish napsal(a):
jj, nevypadaji spatne, ale musim je predelat - i kdyz jsem navrhla, ze bych je jenom aktualizovala tak pry ne, mam je udelat znova...tak jsem sama zvedava, co stvorim :)

My osobne zustanem radsi u kladrubu :))

Kladrubáci jsou taky super koníci.bývalá majitelka Aleška má kladrubáka,ale rezatého,je naprosto užasnej.tak až je budeš mít hotové,tak pošly odkaz a já zkouknu ty tebou vytvořené

6.11.2007 22:42

causinka2 napsal(a):
Kladrubáci jsou taky super koníci.bývalá majitelka Aleška má kladrubáka,ale rezatého,je naprosto užasnej.tak až je budeš mít hotové,tak pošly odkaz a já zkouknu ty tebou vytvořené

oukej (pár dní to ale potrvá...i když teď mám dovču, tak by to mohlo být relativně rychle)

6.11.2007 22:47

causinka2 napsal(a):

Mizim do hajan, dobrou :-)

6.11.2007 22:47

strelish napsal(a):
Mizim do hajan, dobrou :-)

taky brzo půjdu,tak se hezky vyspi a přeji pěkné sníky,papa

7.11.2007 18:10

causinka2 napsal(a):

jsem tu, absolutně nasraná...koně mi stojí už 3. den...nejsem ochotna je vzít v tomhle hnsuu ani na procházku, ostatně Kerka by ani nešel v tomhle počasí, nesnáí, když na něho spadne jediná kapička..:)ale to bahno mě fakt sere, to se nedá..ani s kárama pomalu neujedu, koním to vcucává nohy a ani se to nemá významně lepšit...

7.11.2007 18:49

kukinatost napsal(a):
jsem tu, absolutně nasraná...koně mi stojí už 3. den...nejsem ochotna je vzít v tomhle hnsuu ani na procházku, ostatně Kerka by ani nešel v tomhle počasí, nesnáí, když na něho spadne jediná kapička..:)ale to bahno mě fakt sere, to se nedá..ani s kárama pomalu neujedu, koním to vcucává nohy a ani se to nemá významně lepšit...

No vidíš a já si dala vyjížďku dneska hned dvakrát. Dopoledne to ještě šlo, ale odpolko jsme chytly déšť...no, ještě že nemusím ty koně jezdit za každou cenu, nebylo to nic moc.

A to jsem si říkala, jak je ráno venku krásně azuuro.

7.11.2007 18:52

causinka2 napsal(a):

hojec holky.Jani no o tom bahně mi ani nemluv,to máš vidět jakej hnus tady máme myFakt síla,koně ponořeni nad spěnky v blátě.takže nechodí každej den ven,dneska jsem je dávala ven s nadějí,že když tu tak krásně svítilo sluníčko,že to bláto aspon trochu vyschne a co se stalo?no samozřejmě slunko zašlo a začalo lít jak z konve

7.11.2007 19:01

causinka2 napsal(a):
hojec holky.Jani no o tom bahně mi ani nemluv,to máš vidět jakej hnus tady máme myFakt síla,koně ponořeni nad spěnky v blátě.takže nechodí každej den ven,dneska jsem je dávala ven s nadějí,že když tu tak krásně svítilo sluníčko,že to bláto aspon trochu vyschne a co se stalo?no samozřejmě slunko zašlo a začalo lít jak z konve

Hojte holky, tak s tím bahnem je to fakt hnus, to souhlasím. Před maštalí rozbahněné, zahrada komplet bahno a ohrada ani nemluvím Už mě to začíná štvát. Dítě lítá po zahradě v gumákách a pláštěnce, a já se bořím v bahně, obzvlášt když jedu s kolečkama, to je potom prvotřidní umění

7.11.2007 19:04

causinka2 napsal(a):

Čauky holky,tak to počasí už mě taky dost štve,dneska jsem byla dopoledne na vyjížďce s míšanem,ale děs běs i když máme všude kolem louky,tak to bylo celkem o hubu,protože ten by pořád jen lítal a je mu jedno jestli to klouže nebo ne.jsem vám ho fotla ať víte jak vypadá,naštěstí se dneska neválel,tak se dal i celkem vyčistit,ale ty kopyta má taky luxusně bahňaté...

7.11.2007 19:06

pedruna napsal(a):
Čauky holky,tak to počasí už mě taky dost štve,dneska jsem byla dopoledne na vyjížďce s míšanem,ale děs běs i když máme všude kolem louky,tak to bylo celkem o hubu,protože ten by pořád jen lítal a je mu jedno jestli to klouže nebo ne.jsem vám ho fotla ať víte jak vypadá,naštěstí se dneska neválel,tak se dal i celkem vyčistit,ale ty kopyta má taky luxusně bahňaté...

hojík,moc pěknej koníkjak je vlastně starej?no tak já jsem ráda,že Clasica nenapadlo se v tom bahnisku válet,jelikož bych to z něj už asi nedostala.já chci létooo,chjo.

7.11.2007 19:13

causinka2 napsal(a):
hojík,moc pěknej koníkjak je vlastně starej?no tak já jsem ráda,že Clasica nenapadlo se v tom bahnisku válet,jelikož bych to z něj už asi nedostala.já chci létooo,chjo.

je mu pět a je to puboš jak vyšitýno on se strašně rád válí,ale dneska mě ušetřil,neb včera jsem ho čistila skoro hodinu.On potřebuje co nejvíc pohybu,jinak když je nastátý tak to stojí za to

7.11.2007 19:14

pedruna napsal(a):
je mu pět a je to puboš jak vyšitýno on se strašně rád válí,ale dneska mě ušetřil,neb včera jsem ho čistila skoro hodinu.On potřebuje co nejvíc pohybu,jinak když je nastátý tak to stojí za to

děkujííí

7.11.2007 19:16

pedruna napsal(a):
děkujííí

jj, šikovná úň...:) tak vidím, že svižníků j tu víc..taky jednoho vedu, šichni víme, že Gasii to asi nebude..:)

7.11.2007 19:16

pedruna napsal(a):

tak to já taky čistila Clasica včera hodku a to měl zašpiněnou jen jednu stranuale tak nevadí.Alešek se zase neválí a já chtěla koně,kterej se aspon občas vyválí,tak mi to ted dává Clasic pěkně sežrat

7.11.2007 19:18

kukinatost napsal(a):
jj, šikovná úň...:) tak vidím, že svižníků j tu víc..taky jednoho vedu, šichni víme, že Gasii to asi nebude..:)

Jani a jak to máš s tou Gasulou?budeš si jí nechávat nebo uvažuješ nad tou druhou kobčou?

7.11.2007 19:19

causinka2 napsal(a):
tak to já taky čistila Clasica včera hodku a to měl zašpiněnou jen jednu stranuale tak nevadí.Alešek se zase neválí a já chtěla koně,kterej se aspon občas vyválí,tak mi to ted dává Clasic pěkně sežrat

Ještě že Andíček se tak dobře čistí, za čtvrt hoďky nemám co dělat On se sice válí jak divý, ale to bahno mu ani na těch zimních chlupech moc nedrží :-) (na rozdíl od velkých koní)

7.11.2007 19:20

causinka2 napsal(a):

css, já v podstatě koně v origoš barvě vidím jenom na uších, oba se umí převalovat a kulají se několikrát denně..navíc nejčastěji práě v hřišti na beach volejbal, co amjí v ohradě..takže když odsedlám, tak kolem podložky mají vypocený písečný okraj:)

7.11.2007 19:22

kukinatost napsal(a):
css, já v podstatě koně v origoš barvě vidím jenom na uších, oba se umí převalovat a kulají se několikrát denně..navíc nejčastěji práě v hřišti na beach volejbal, co amjí v ohradě..takže když odsedlám, tak kolem podložky mají vypocený písečný okraj:)

už bych jí nedokázala dát pryč...:)

7.11.2007 19:26

kukinatost napsal(a):

no, mi teda vůbec nevadí když se nějaké žíně vyrvou, už je z něho zlatohřívák, ale teď máme zapletený franc. cop na hřívě a 3 copánky, aby se nám to nerozjíždělo, aspoň se tak nepotí na krku při ježdění...aa čistím jí nromálně jenom takovým tím drsným kartáčem...ale když chceš jemně, tak rukama..

7.11.2007 19:26

kukinatost napsal(a):

No ne že bys ji chtěla dávat pryč..co by na to řekl Pilgrin se do ní tak zakoukal..

7.11.2007 19:27

kukinatost napsal(a):

tak to moje prasátko je téměř denně jako koule bahna a hlavně celý pěkně na obou stranách souměrně.Pán u kterého ho mám ustájeného je tak strašně moc hodný,že mi ho i semotamo vyčistíon je prostě skvělý,takže když příjdu,tak mám koňa opucovaného,ale to musím chodit dopoledne,jinak odpoledne se stihne vyválet znova,tak si to čištění vyžeru taky.

7.11.2007 19:27

kukinatost napsal(a):

no já jsem si právě říkala,že jste si na sebe určo zvykla,i kerka je určo rád,že jí tam má a u vás doma si jí beztak taky oblíbily,ne?já už bych Clasulcu taky nedokázala dát pryč a vyměnit ho za nějakého jiného konoucha.když ho člověk pochopí,tak je to fakt zlatej kun

Přidejte reakci

Přidat smajlík