Zdravím,nechtěl by někdo černého poníka?Spíš jen na výpásání zahrady,mám ho od známého,který ho zachránil před jatkama.Je mu přibližně 10 let.Je to hřebeček,na jedno oko hůř vidí.Asi by nebyl vhodný k malým dětem,když se vede za ohlávku,tak štípe.U mě nemá žádné využití.Bud ho prodám,nebo vyměním za 3metráky ječmene.
oli
napsal(a):
Zdravím,nechtěl by někdo černého poníka?Spíš jen na výpásání zahrady,mám ho od známého,který ho zachránil před jatkama.Je mu přibližně 10 let.Je to hřebeček,na jedno oko hůř vidí.Asi by nebyl vhodný k malým dětem,když se vede za ohlávku,tak štípe.U mě nemá žádné využití.Bud ho prodám,nebo vyměním za 3metráky ječmene.
Jesště foto,jiné nemám
oli
napsal(a):
Zkusila bych také inzerci, určitě se někdo najde, kdo by si ho vzal
V časopisu Koně & hříbata (www.koneahribata.cz) se dá inzerovat i zdarma
sadzi saj

zuzule
napsal(a):
Zkusila bych také inzerci, určitě se někdo najde, kdo by si ho vzal
V časopisu Koně & hříbata (www.koneahribata.cz) se dá inzerovat i zdarma
Můžu se jenom zeptat, jak se koník jmenuje?? Hodně mi někoho připomíná, dík.
sadzi saj

oli
napsal(a):
To je vždycky tak Snad se někdo najde,kdo by ho chtěl jen tak pro radost
No hrozně mi připomíná našeho hříbka, ale už je to dlouho, co ho kamarádka měla a bylo by mu míň, vzala si ho holka z Brna, jmenovala se Jana, koník se jmenoval Ozzy, ale nevím, zda ho nechala hřebcem nebo vykastrovala. Škoda, že není jiné foto.