Snížek a Olomočtí koníci a také okolí ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2007 18:01

roxy napsal(a):
Roxy

Roxy hajá ...

11.11.2007 18:27

roxy napsal(a):
Roxy hajá ...

Mistinek dneska...BYl to jeho první snížek...no skoro..ale minulá zima stála za houbelec.takze jeho první...koukal na to jakk trdýlko..:)

12.11.2007 17:54

roxy napsal(a):
Roxy

Faktík ( Fakt). Poprvé s ním na sněhu......ale nějak ho to nezajímalo...jen si párkrát vyhodil...

12.11.2007 20:43

kybosek napsal(a):
Faktík ( Fakt). Poprvé s ním na sněhu......ale nějak ho to nezajímalo...jen si párkrát vyhodil...

Achoj Sisinko :-)
tak to jo no ...To Roxymu je jedno zda venku prsi nebo snezi :-)
sme byly dneska venku a pohoda ...sem nabehla do staje hned v 8 rano ...
tak jukni na stranky ...sem fotila i ty nase hatatitly ze staje

13.11.2007 18:38

roxy napsal(a):
Achoj Sisinko :-)
tak to jo no ...To Roxymu je jedno zda venku prsi nebo snezi :-)
sme byly dneska venku a pohoda ...sem nabehla do staje hned v 8 rano ...
tak jukni na stranky ...sem fotila i ty nase hatatitly ze staje

dívala jsem se...pěkný,ale tmavý..jinak Fakinek je moc šikovnej koník...a mám ho za tu chvilku mooooooooooooooooc ráda...sice pořád zlobí,ale co by to bylo za koníčka aby pořád nedělal nějaký lumpárny že jo?

13.11.2007 19:02

kybosek napsal(a):
dívala jsem se...pěkný,ale tmavý..jinak Fakinek je moc šikovnej koník...a mám ho za tu chvilku mooooooooooooooooc ráda...sice pořád zlobí,ale co by to bylo za koníčka aby pořád nedělal nějaký lumpárny že jo?

Ahojinek prosímtě můžu se zeptat odkud jsi?Nevím zda je to ten samý kun co byl nedávno v inzerci,ale jmenuje se stejně,tak se chci zeptat,jestli to není on.Byl tuším z Nového Jičína.

13.11.2007 21:45

causinka2 napsal(a):
Ahojinek prosímtě můžu se zeptat odkud jsi?Nevím zda je to ten samý kun co byl nedávno v inzerci,ale jmenuje se stejně,tak se chci zeptat,jestli to není on.Byl tuším z Nového Jičína.

Ahojky,nejsem si jista ale asi to je on :-)
JINAK OLOMOUCACI .....KDE STE KDO ???

13.11.2007 21:57

kybosek napsal(a):

tak to jo :-) sem rada ze ty ses rada
jinak ja sem taky moc spokojena ...Roxula je proste mimisko ...sme se hledaly az sme se nasly ¨
ale jako v pondeli rano venku taky trosku zlobil ...
fotky sou takove pac bylo brzo rano a bylo sedo a s bleskem byly takove divne mno ... :0)

14.11.2007 08:11

roxy napsal(a):
Ahojky,nejsem si jista ale asi to je on :-)
JINAK OLOMOUCACI .....KDE STE KDO ???

díky a můžu se zeptat,je pravda,že to je zlej koník a že má kohoutí krok?když jsem sháněla koníka ke svému plnáskovy,tak jsem se právě na koníka jménem Fakt dívala,ale mezi inzeráty bylo napsané upozornění,že je to zlej koník a že pán do inzerátu ani nenapsal,že má kohoutí krok.Hrozně se mi ten koník líbil.Ale nakonec jsem na něj ani nevolala.protože jsem sháněla něco do sportu,a né,abych dávala dokupy koníka.no nakonec jsem stejně takového koníka koupila,byl natom sice psychicky blbě,ale ted je natom o moc líp a do sportu má velké předpoklady.tak jestli můžu ještě poprosit,zda by jste mi holky napsaly,jestli to o tom koníkovy byla vůbec pravda,děkuju

14.11.2007 09:17

roxy napsal(a):
tak to jo :-) sem rada ze ty ses rada
jinak ja sem taky moc spokojena ...Roxula je proste mimisko ...sme se hledaly az sme se nasly ¨
ale jako v pondeli rano venku taky trosku zlobil ...
fotky sou takove pac bylo brzo rano a bylo sedo a s bleskem byly takove divne mno ... :0)

Jsem majitelka Faktíka...Je pravda že má kohoutí krok,ale má super původ a chodí parkury Z-L. Což mi vyhovuje...Taky mi pan co jsem ho od něj koupila neřekl, že je zlej v boxe. Jenomže ta věc se má tak, že si píšu s jednou holkou co tam chodila ke koním a starala se o Fakiho. A ta až asi po 14 dnech mi řekla, že Faktik kousal a kopal...a že jim nechtěl chodit žádnej parkur...Jenomže, přivezla jsem si ho do stáje a najednou to byl moc hodný a mazlivý koníček...třeba se v boxíku šklebí...ale mouše by neublížil...Teda když se na něho neřve...když na neho zařvete tak de proti vám...ale proč bych na něho měla řvát?? A ještě mi říkal že na lonži ho nikdo neudrží...no jo...měli sme ho na lonž ted v pondělí a 2x nebo 3x si vyhodil jinak chodil jak beránek...a 3.11. na Hubertově Jízdě jsme sme byli 2. v parkuru Z jenom kvůli času, protože sme si dělali delší nájezdy a vyhráli sme mini-maxi skoro na 140cm. Takže jestli ho mlátili a řvali po něm...a jezdili ho malí děcka, který ho akorát mršili tak to se nedivim, že byl takovej...ale už je moc hodnej a jsem s nim maximálně spokojená...
+ přidávám sem fotku s mini-maxi na hubertce...tak krásně skáče i s kohoutím krokem...

14.11.2007 09:26

kybosek napsal(a):
Jsem majitelka Faktíka...Je pravda že má kohoutí krok,ale má super původ a chodí parkury Z-L. Což mi vyhovuje...Taky mi pan co jsem ho od něj koupila neřekl, že je zlej v boxe. Jenomže ta věc se má tak, že si píšu s jednou holkou co tam chodila ke koním a starala se o Fakiho. A ta až asi po 14 dnech mi řekla, že Faktik kousal a kopal...a že jim nechtěl chodit žádnej parkur...Jenomže, přivezla jsem si ho do stáje a najednou to byl moc hodný a mazlivý koníček...třeba se v boxíku šklebí...ale mouše by neublížil...Teda když se na něho neřve...když na neho zařvete tak de proti vám...ale proč bych na něho měla řvát?? A ještě mi říkal že na lonži ho nikdo neudrží...no jo...měli sme ho na lonž ted v pondělí a 2x nebo 3x si vyhodil jinak chodil jak beránek...a 3.11. na Hubertově Jízdě jsme sme byli 2. v parkuru Z jenom kvůli času, protože sme si dělali delší nájezdy a vyhráli sme mini-maxi skoro na 140cm. Takže jestli ho mlátili a řvali po něm...a jezdili ho malí děcka, který ho akorát mršili tak to se nedivim, že byl takovej...ale už je moc hodnej a jsem s nim maximálně spokojená...
+ přidávám sem fotku s mini-maxi na hubertce...tak krásně skáče i s kohoutím krokem...

A ti co sem chcou napsat že sem blbá, že s ním skáču a že si vůbec kupuju koně s kohoutím krokem...tak ty upozorňuju, že je to můj kůň a nikdo se mi do toho nemusí plist...... já si vyberu koníka. kterej se mi líbí a kterej mi vyhovuje...a ne ti "druzí"

14.11.2007 09:38

kybosek napsal(a):
A ti co sem chcou napsat že sem blbá, že s ním skáču a že si vůbec kupuju koně s kohoutím krokem...tak ty upozorňuju, že je to můj kůň a nikdo se mi do toho nemusí plist...... já si vyberu koníka. kterej se mi líbí a kterej mi vyhovuje...a ne ti "druzí"

děkuju jsi moc hodná,že jsi mi to napsala.Koukám,že v poslední době je takových koníků plno co jsou,,zlý",ale zjištuju,že je to akorát vina majitelů.Ten můj koník si toho taky vytrpěl dost,prej ho bily a bývalá majitelka mu prej zavazovala tlamu silonkou,aby jí neotvíral,prej ho dost bičovala,což není zrovna podle mého gusta.prej jí hrozně utíkal pod sedlem,byl neovladatelnej v terénu a absolutně si nechtěl dát ani ohlávku.mám ho dva měsíce a je to uplně jinej koník.jeho nedůvěřivost vůči lidem se vytratila a je to naprosto báječnej koník.Jinak má taky skvělej původ,je po Arrasovy,takže je to výornej skokan.fotečka z mini-maxu je super.jsem ráda,že se dostal do dobrých rukou a že se má určitě líp.sice jsem ho neznala,ale jestli je ted opravdu hodnější,tak je vidět,že se má líppřikládám fotečka toho mého,,zachráněného"koníka

14.11.2007 09:51

causinka2 napsal(a):
děkuju jsi moc hodná,že jsi mi to napsala.Koukám,že v poslední době je takových koníků plno co jsou,,zlý",ale zjištuju,že je to akorát vina majitelů.Ten můj koník si toho taky vytrpěl dost,prej ho bily a bývalá majitelka mu prej zavazovala tlamu silonkou,aby jí neotvíral,prej ho dost bičovala,což není zrovna podle mého gusta.prej jí hrozně utíkal pod sedlem,byl neovladatelnej v terénu a absolutně si nechtěl dát ani ohlávku.mám ho dva měsíce a je to uplně jinej koník.jeho nedůvěřivost vůči lidem se vytratila a je to naprosto báječnej koník.Jinak má taky skvělej původ,je po Arrasovy,takže je to výornej skokan.fotečka z mini-maxu je super.jsem ráda,že se dostal do dobrých rukou a že se má určitě líp.sice jsem ho neznala,ale jestli je ted opravdu hodnější,tak je vidět,že se má líppřikládám fotečka toho mého,,zachráněného"koníka

Přeju Ti mnoho štastných chvil s koníkem......ať Vám to jde...a odkud jsi??

14.11.2007 09:56

kybosek napsal(a):
Přeju Ti mnoho štastných chvil s koníkem......ať Vám to jde...a odkud jsi??

Děkuju,já vám takyJinak jsem docela daleko od Olomouce,jsem totiž z Jistebníku,což je asi 18 km od Ostravy.

14.11.2007 10:02

causinka2 napsal(a):
Děkuju,já vám takyJinak jsem docela daleko od Olomouce,jsem totiž z Jistebníku,což je asi 18 km od Ostravy.

ahoj Sylvi a nemáš náhodou nějaký to fotky z hubertky? Ta Maruška si stím dává na čas.

14.11.2007 11:27

siringa napsal(a):
ahoj Sylvi a nemáš náhodou nějaký to fotky z hubertky? Ta Maruška si stím dává na čas.

Ahojiky Hani, nemám...ale podívej se na www.kattty.unas.cz

14.11.2007 14:02

kybosek napsal(a):
Ahojiky Hani, nemám...ale podívej se na www.kattty.unas.cz

ahoj já jsem taky z Olomoucka ,Maurína

14.11.2007 14:17

bednarik petr napsal(a):
ahoj já jsem taky z Olomoucka ,Maurína

Ahojiky a odkud jsi přesně??

14.11.2007 20:11

kybosek napsal(a):
Ahojiky a odkud jsi přesně??

Červená Lhota ,nevím zda ti to něco řekne,je to 7km od Bouzova

14.11.2007 20:14

bednarik petr napsal(a):
Červená Lhota ,nevím zda ti to něco řekne,je to 7km od Bouzova

tady Pepinka

14.11.2007 20:40

bednarik petr napsal(a):
tady Pepinka

na tom ranči L+M??

14.11.2007 20:45

kybosek napsal(a):
na tom ranči L+M??

ne ne,já bydlím kousek vedle,

14.11.2007 21:17

bednarik petr napsal(a):

Zdarek Olomoucaci :-)
Sisi ...ja osobne si myslim ze Faktik je super konouch :-)
Pokud by bylo v sobotu nebo nedelu pekny pocasi tak bych s Roxou dojela :-) to by sme se este domluvily na icq

14.11.2007 21:41

bednarik petr napsal(a):

.

15.11.2007 06:58

bednarik petr napsal(a):
.

Pro Roxy: Jasný...

15.11.2007 07:01

kybosek napsal(a):
Pro Roxy: Jasný...

Pro bednarik petr: a znáš nějaké koně? z toho ranče...třeba GABORA??

15.11.2007 07:33

kybosek napsal(a):
Pro bednarik petr: a znáš nějaké koně? z toho ranče...třeba GABORA??

sylvinko jaktože nejsi ve škole??? a dej sem nějaký fotky, já se mezi prací mrknu.pa

15.11.2007 08:03

siringa napsal(a):
sylvinko jaktože nejsi ve škole??? a dej sem nějaký fotky, já se mezi prací mrknu.pa

Sisi to vis zhe jo :-) za chvilu valim se psem a pak do prace :/ ble ...sem tam vcera skejsla do 21

15.11.2007 08:07

roxy napsal(a):
Sisi to vis zhe jo :-) za chvilu valim se psem a pak do prace :/ ble ...sem tam vcera skejsla do 21

Hani, tak se podívej na kybinek.rajce.net , kattty.unas.cz
tam máš fotek jak...

15.11.2007 09:11

kybosek napsal(a):
Hani, tak se podívej na kybinek.rajce.net , kattty.unas.cz
tam máš fotek jak...

Gabor to je ten ryzák s lysinkou? ,já tam znám spíše ty původní koně co zůstali po Liďě,ale ty koně na ustájené se tam střídají tak je sem tam zahlédnu jak jedu kolem ohrad.

15.11.2007 12:34

bednarik petr napsal(a):
Gabor to je ten ryzák s lysinkou? ,já tam znám spíše ty původní koně co zůstali po Liďě,ale ty koně na ustájené se tam střídají tak je sem tam zahlédnu jak jedu kolem ohrad.

jj je to ten ryzáček...Právě že Gaborek byl dřív u nás ve stáji a kamoška s nim jezdila závody..

15.11.2007 13:07

kybosek napsal(a):
jj je to ten ryzáček...Právě že Gaborek byl dřív u nás ve stáji a kamoška s nim jezdila závody..

jo jo on je kříženec hladnokrevníka?,že? Je to moc pěknej koník.A ty jsi odkud?

15.11.2007 14:56

bednarik petr napsal(a):
jo jo on je kříženec hladnokrevníka?,že? Je to moc pěknej koník.A ty jsi odkud?

Já jsem z Radíkova u Olomouce...Je to taková malá zadnice světa...ale hezká vesnička......No bych neřekla že je to kříženec...bych řekla že je to Holandský teplokrevník nebo něco takového...

Přidejte reakci

Přidat smajlík