Pracantky zas fičí směrem k pátku, a vítáme nově příchozí, ale ty baby moje nejvíc....:))
musíme začít znova...Jo, Klaruša, to mám vymyšlené, mi toodsajou a do tebe to nacpou..:) kurňa, si mi uělala chutě na fantu, evula zas na tatarák a doma pusto prázdno:)
kukinatost
napsal(a):
musíme začít znova...Jo, Klaruša, to mám vymyšlené, mi toodsajou a do tebe to nacpou..:) kurňa, si mi uělala chutě na fantu, evula zas na tatarák a doma pusto prázdno:)
ahoj holky, tak se konečně teda zkouším přidat
Tak tohle je můj Diego
kukinatost
napsal(a):
jsem si to tu jako založila pro sebe nebo co?:)
a to jsem s moji radulii - toť segra:)
kukinatost
napsal(a):
jsem si to tu jako založila pro sebe nebo co?:)
a to jsem s moji radulii - toť segra:)
čus zazi, zdravím fesného ryzoňa, tohle je moje rezatá věc.))
kukinatost
napsal(a):
A česneková pomazánka Ti nevoní,jo???
Si pamatuju
Jdu hodit sprchu,páč dýl se mě nebude chtít,jak se rozležím u notebooku...
klawdie
napsal(a):
Janico však jsem již psala že jsem na odchodu, ale ještě jsem se zdržela, hej tak to máš taky bloncu switcu, good!pa pa zítra, těším se na vás...
Néé rezatý né zas nás přebijou, to je utlak menšin...já jen aby zas někdo neřekl že neraguju
...tak už fakt púapapapapapapapapa...mám zpoždění...
kukinatost
napsal(a):
Ahoj, taky už si to tu pročítám delší dobu, a odhodlala jsem se tedy přidat :) jsem z Ostravy a mám hafloše, který je teď u strelish :) myslím, že pár fotek s ním a poňouchem tu už bylo :)
jenysimons
napsal(a):
tak už jsi tu druhá...taky sem dnes píšu poprvé
žádný přebíjení ryzákama! Ahojík, jak pak se jmenuješ jménem? posílám jeden dlabanec ještě u bývalého majitele.
haribo86
napsal(a):
Jj, vím přece tě v tom nenechám samotnou
Čau všichni noví i stávající, jdu vám jen nahlásit, že se jdu najíst a za chvíli zas dorazim.... takže standartní zpověď nováčků - jména vás i koní, věky, fotky.... prostě výsleeech , za chvíli se vrátím a zkontroluju domácí úkoly....
molly
napsal(a):
A česneková pomazánka Ti nevoní,jo???
Si pamatuju
Jdu hodit sprchu,páč dýl se mě nebude chtít,jak se rozležím u notebooku...
no jo, Klaruša a její rasistické poznámky, jak to není šiml..:))))tož jestli to bylo na mě, tak o je moje rezatica Gasie...klasické ČT, no, ona nní vůbec klasická je prostě jedinečná, no a pak eště vedu onu myslím již známou černou věc - Kerku..:)
haribo86
napsal(a):
Jj, vím přece tě v tom nenechám samotnou
Sakra,baby,to je fajne takhle se do té sprchy neurvu
A nějaký fotečky budou???
klawdie
napsal(a):
Prosímtě doufá, že jsi pochopila že jsi jasnačka dělam zadnici...takže šup sem s konouchama....a už nezlobte!
Jsem tuale hlavně ještě kvuli Zuzance..Zuzi máš čtvrtek...
Klára: no zas takovej suchar nejsem, abych tohle nepochopila, i já sem to myslela ze srandy, asi bych se nenechala jen tak vystrnadit
Haribo: tak to jsem teda moc ráda, že mě v tom nenecháš
No úkoly se musej plnit, takže já jsem Týna, jsem z Náchoda, můj miláček je Diego, je mu 12 a je to pěknej blázínek, ale je to prostě můj miláček jak se patří
cheyenne
napsal(a):
Čau všichni noví i stávající, jdu vám jen nahlásit, že se jdu najíst a za chvíli zas dorazim.... takže standartní zpověď nováčků - jména vás i koní, věky, fotky.... prostě výsleeech , za chvíli se vrátím a zkontroluju domácí úkoly....
Ohh takže pohovor :D Já-Romča, 21 let, kůň-hafling Tom, 5 let...snad na té fotce půjde něco vidět
zazika
napsal(a):
hergot tady to tak letí že se to zas dalo jinam- to bylo na jenyssimons.
Holky fakt neslibuju, že si vás budu hned pamatovat, asi tobude horší, ale uvidíme...já se teda ještě chci předem omluvit..jsem pravující, ale pracuju jako student...snad vám to neva, že sem vlastně nepatřím??
zazika
napsal(a):
Béé vy mě štvete já byhc tak klábosila ale musím dom, hafíci májí hlad...
Tak snad zítra .....vy zdravém těle zdravý duch...tak se mi lečte babizny moje a Romčo, Zuzkou a Týno, y se nám hezky představte at mme zitra co číst....
zazika
napsal(a):
je holky tohle mi nedělejte člověk je pryč a vy tady mezitim zapnite celý dve temata ja jdu brečet nestíhám číst
zazi byla jsem s juknout u kaleny. koníci mají nová okna čuměla jsem jak vyražený pojstky a co už jsi říkala holkam jak jsme s poznaly myslím to ze zlatuší
zazika
napsal(a):
css, tak si zvykej, my pracantky jsme akční, teda o se psaní týče...:)))
no baby, šup, vybalte info o sobě, ať si vás zaixuju...bo za chvilku budem grupa mocnego udeřenia:)
kukinatost
napsal(a):
no baby, šup, vybalte info o sobě, ať si vás zaixuju...bo za chvilku budem grupa mocnego udeřenia:)
jani už si nějak tak zvykám a já taky info nebo u nemusím
zazika
napsal(a):
zdravím a když si to tady tak hezky rozjíždíte, mohla bych se přidat??? Na mě totiž pracant sedne, jelikož jsem v práci pečená vařená. A todle je moje štěstí
naftalinka
napsal(a):
zdravím a když si to tady tak hezky rozjíždíte, mohla bych se přidat??? Na mě totiž pracant sedne, jelikož jsem v práci pečená vařená. A todle je moje štěstí
Šedivý štěstí berem každopádně, když už je tady zas ta válka barev....
a jak šimlík se zdravíčkem?
woldemortik
napsal(a):
jani už si nějak tak zvykám a já taky info nebo u nemusím
o tobě vím první poslední, ty už nemusíš...akorát číslo boty a pdoprdy ne:))))já jsem zase zítra služebně mimo, takže si počtu až večer, vlastně ne, nepočtu, jdu na squash, bembajs, a pak hospodaaaa....:)))
kukinatost
napsal(a):
a co víc mám psát?? o mě tady přece nejde, jde o koně a o tom jsem vám základní info řekla Nebo ještě chcete vědět, že mi je 18, dělám stavebku, Diega mám ustájenýho u známý, tam je se svým vlastním bratrem. Jejich matka je Diana a otec je Ascot a dědeček Almé Z, kterýho jsem poznala poprvé v jezdectví
holky, musím se přece pořádně pochlubit..
a vy byste se nám taky měli-asi po stý- představit
cheyenne
napsal(a):
Doporučení pro příchozí - musíte býr trošku průbojný, když se nezapojíte do debaty, tak příspěvky zapadnou, já se taky tenhle tejden po srazu moc nechytám
ale příští sraz se mě nezbavíte!!!!
Tady musím zveřejnit mojí nevěru vůči Saxuli a Hadříkovi
cheyenne
napsal(a):
šimlík už chodí pod sedlem a začínáme pomalu pracovat. Hlavně musíme dohonit shozená kyla a propadlý svaly kolem páteře a kohoutku. Ale jinak se máme fajn a jsme živý a zdravý. No ale jak koukám tak vás v baculatosti asi nedoženeme
jenysimons
napsal(a):
a co víc mám psát?? o mě tady přece nejde, jde o koně a o tom jsem vám základní info řekla Nebo ještě chcete vědět, že mi je 18, dělám stavebku, Diega mám ustájenýho u známý, tam je se svým vlastním bratrem. Jejich matka je Diana a otec je Ascot a dědeček Almé Z, kterýho jsem poznala poprvé v jezdectví
holky, musím se přece pořádně pochlubit..
a vy byste se nám taky měli-asi po stý- představit
Pěknej rezatka....
jestli se mám představit, tak jsem Eva, ale to jste si asi i přečetli, jsem z Hradce Králové, pracuju jako pojišťovák, reference viz Janica, Klawdie a Rocky a jsem hrdou majitelkou kladrubáčka Saxíka, tomu je dva a půl roku...
cheyenne
napsal(a):
Doporučení pro příchozí - musíte býr trošku průbojný, když se nezapojíte do debaty, tak příspěvky zapadnou, já se taky tenhle tejden po srazu moc nechytám
ale příští sraz se mě nezbavíte!!!!
Tady musím zveřejnit mojí nevěru vůči Saxuli a Hadříkovi
Týjo baby, tak vám tu tak drze nakukuju a koukám že tu máte hotový nábor nových členů
Že bych také podala přihlášku?
Ale mě to asi neprojde, pracant jsem takový příležitostný a jinak spíš asi věčný študent (jak to tak poslední roky vypadá).
Navíc bych musela masově rozšířit řady příznivců zrzounů a to by mohlo zvednou ze židlí protistrany.....
cheyenne
napsal(a):
Pěknej rezatka....
jestli se mám představit, tak jsem Eva, ale to jste si asi i přečetli, jsem z Hradce Králové, pracuju jako pojišťovák, reference viz Janica, Klawdie a Rocky a jsem hrdou majitelkou kladrubáčka Saxíka, tomu je dva a půl roku...
jelikož je malá kůňa zatím nepojízdná, tak chodím drandit na Hadříka, původním jménem Hardy , to je osmiletej oř mého přítele, spolu mají vyskákáno zatím L, já jsem si na něm přejela dva Z veřejňáčky.... je to naše hrouda .... teď jsem si vzpomněla na výraz danny, když přijela na seznamovačku a lekla se, jak je Hadřík obřík
naftalinka
napsal(a):
šimlík už chodí pod sedlem a začínáme pomalu pracovat. Hlavně musíme dohonit shozená kyla a propadlý svaly kolem páteře a kohoutku. Ale jinak se máme fajn a jsme živý a zdravý. No ale jak koukám tak vás v baculatosti asi nedoženeme
Jednou z charakteristik kladrubáků je, že jsou prej dobře krmitelný, ten můj na stopro, kdybyste viděli, co dostává, tak byste si řekli, chudáček, trápěj ho hlady
čekám, kdy porodí balík sena
naftalinka
napsal(a):
To je tvoje miminko????? Oni jsou taklový roztomilý a pak z nich vyrostou takový tvrdohlavý uličníci viz. ten muj
janda
napsal(a):
Týjo baby, tak vám tu tak drze nakukuju a koukám že tu máte hotový nábor nových členů
Že bych také podala přihlášku?
Ale mě to asi neprojde, pracant jsem takový příležitostný a jinak spíš asi věčný študent (jak to tak poslední roky vypadá).
Navíc bych musela masově rozšířit řady příznivců zrzounů a to by mohlo zvednou ze židlí protistrany.....
Zrzatý berem taky.... zas zvedneš skóre mamutů
naftalinka
napsal(a):
To je tvoje miminko????? Oni jsou taklový roztomilý a pak z nich vyrostou takový tvrdohlavý uličníci viz. ten muj
Taky mám jednu starší hříběcí....
kukinatost
napsal(a):
posílám pár fotek pro pobavení :D
cheyenne
napsal(a):
Jednou z charakteristik kladrubáků je, že jsou prej dobře krmitelný, ten můj na stopro, kdybyste viděli, co dostává, tak byste si řekli, chudáček, trápěj ho hlady
čekám, kdy porodí balík sena
jen ať je vypasenej, pak přijde nemoc nebo úraz a baculatý mají z čeho brát!!!! My jsme to zažily a jen díky tomu že byl baculatej tak nepřišly žádný velký ztráty
kukinatost
napsal(a):
a druhá
naftalinka
napsal(a):
jen ať je vypasenej, pak přijde nemoc nebo úraz a baculatý mají z čeho brát!!!! My jsme to zažily a jen díky tomu že byl baculatej tak nepřišly žádný velký ztráty
tak tak, příští rok začne pomalu něco dělat, tak něco málo určitě shodí....
naftalinka
napsal(a):
ty brďo, teď jste rychlé i na mě...tak já jsem Janica, je mi ještě furt 24, pracuju jako psycholožka a doma živím dva ořosmra´dochy 12 letou Gasii ČT od září letošního roku a od loňského roku 6 letého vykramaného plňasa, co jsem si loni sama obsedala...jinak s pracantkama prostě fungujeme tak nějak strašně sehraně, protože jsme si prostě s holkama sedly....
naftalinka
napsal(a):
jo my jsme drezurácííííí no pokoušíme se o S
Taky bych ráda se saxíkem.... uvidíme, kam se dostanem.... ale to ještě potrvá...
vlohy snad má
kukinatost
napsal(a):
ty brďo, teď jste rychlé i na mě...tak já jsem Janica, je mi ještě furt 24, pracuju jako psycholožka a doma živím dva ořosmra´dochy 12 letou Gasii ČT od září letošního roku a od loňského roku 6 letého vykramaného plňasa, co jsem si loni sama obsedala...jinak s pracantkama prostě fungujeme tak nějak strašně sehraně, protože jsme si prostě s holkama sedly....
Je to super, když se dá dokupy taková grupa snad vám to i závidím
kukinatost
napsal(a):
Tak tak, naprostej souhlas , jinak napráším, že jsem o měsíc starší než Janica
kukinatost
napsal(a):
hoj zdravím Zuzka, na ifauně jsem asi 14 dní doporučila my to jedna známá tak jsem to zkusila a tady to máte dobrý!!!!!!
haribo86
napsal(a):
a druhá
Fešák , já jsem ujetá na tyhle gaučózní hroudy
, taky jsem sáhla po budoucím obříkovi
holky, já chci létoooo
haribo86
napsal(a):
a druhá
jj, my si tež totiž závidíme....:)))
jinak v živoě by mě nenapadlo, že to dopadn tak, že u mě budou pracantky rozložené v hale na zemi, páč v posteli hvězdy spát nebudou...:)))
btw ta šimlatá věc je fešná, a teď nemyslím Saxofona, toho chválím furt...:)
cheyenne
napsal(a):
Fešák , já jsem ujetá na tyhle gaučózní hroudy
, taky jsem sáhla po budoucím obříkovi
holky, já chci létoooo
na léto si počkáme, nejdřív krutá zima. Tady u nás je hnusně, poletuje furt sníh, kterej okamžitě roztává a fouká tady hnusně ledovej vítr. Dnes jsem byla s koněm asi hodinu venku jen v kroku a myslela jsem, že mi umrzly hohy.
haribo86
napsal(a):
a druhá
člověk si na chvilku někam odskočí a vy zase melete a melete tak pro nové příchozí pracantky kecalky jsem Martina jsem z jihu čech od krumlova novohradské hory.pracuji jako ošeřrovatelka zvířat proto jsem tak brzo doma,ale za ty prachy kdo by nešel dělat zootechnyka ne.jsem dizgrafik tak pardon za chyby.jsem hrdá majitelká 4 koníků.laviny mini koně.honzíka obr koně.mendy to je kůn tak akorát. a poslední je nemladší synárot laviny Bogar.jinak je mi 22 a tot vše
jani pro tebe č.bot 40-41 a č.podprdy je D97 neboj při klusu to bolí
naftalinka
napsal(a):
i když je drezura těžká jen doporučuju. Stavěnýho koníka na to máš a teď jen makat a makat. Je to těžký, ale hezký
Já vim, proto do toho chci jít, před pár lety jsem drtila s trenérem a úplně mi docvaklo, co chci, umět to co nejlíp, rozumět si.... chytla mě klasická drezúra a půjdem do toho... zatím drtíme s Hadříkem a posunuli jsme se všichni o velký kus dál, ale pořád je toho moc a moc před náma....
hlavně jsem zvědavá, jestli pak seženu pořádnýho trenéra, teď na sebe koukáme s Lukášem navzájem (to je můj chlap a trenér Péti - Rocky), on skáče s trenérem, mě to zatím stačí takhle, ale až bude Saxule pojízdný, tak jsem zvědavá, co si počnem.... ty máš trenéra? Hm, asi jo, do S by to samo nešlo, co?
kukinatost
napsal(a):
jinak v živoě by mě nenapadlo, že to dopadn tak, že u mě budou pracantky rozložené v hale na zemi, páč v posteli hvězdy spát nebudou...:)))
Evizna, ty zje starší? css, ty letitá kmetko...si založ svoji diskuzi - pro důchodkyně...:)))
kurňa, si dělám řyť jak cyp - troche ostravštiny, ale jsme už stare baby, co?:)))
Já tež furt tvrdím, že mám velkého koně, ale holky se mi vysmály, že je to proto, že jsem prcek.....možnná výškou, ale duchem ani náhodou:)
kukinatost
napsal(a):
Evizna, ty zje starší? css, ty letitá kmetko...si založ svoji diskuzi - pro důchodkyně...:)))
kurňa, si dělám řyť jak cyp - troche ostravštiny, ale jsme už stare baby, co?:)))
Já tež furt tvrdím, že mám velkého koně, ale holky se mi vysmály, že je to proto, že jsem prcek.....možnná výškou, ale duchem ani náhodou:)
Jasan jani, já jsem dubňák , už se nám blíží to čtvrtstoletí, což?
woldemortik
napsal(a):
člověk si na chvilku někam odskočí a vy zase melete a melete tak pro nové příchozí pracantky kecalky jsem Martina jsem z jihu čech od krumlova novohradské hory.pracuji jako ošeřrovatelka zvířat proto jsem tak brzo doma,ale za ty prachy kdo by nešel dělat zootechnyka ne.jsem dizgrafik tak pardon za chyby.jsem hrdá majitelká 4 koníků.laviny mini koně.honzíka obr koně.mendy to je kůn tak akorát. a poslední je nemladší synárot laviny Bogar.jinak je mi 22 a tot vše
je až tedka jsem si všimla že mendy na mě vyplazovala jazyk potvora
kukinatost
napsal(a):
jestli myslíš tu mojí šimlovatou věc sviňu arabskou tak dik, tady je to taky o.k.
woldemortik
napsal(a):
To už máme do války barev dva strakatý
Přidám mýho prvního indiánskýho Cheyenna...
kukinatost
napsal(a):
Tož babizny,jsem tu ještě taky zpátky Zuzka-malá ves u HK,kobylka Molly-11let,A1/2,pozn.-lepší než hlídací pes
Sportovní ambice máme,tak uvidíme,jak to půjde
PS.Jsem zde teď nejstarší,tak bacha,abych nevyhlásila "večerku"
cheyenne
napsal(a):
To už máme do války barev dva strakatý
Přidám mýho prvního indiánskýho Cheyenna...
je knečně strakoš mendy bude ráda,že není sama
molly
napsal(a):
Tož babizny,jsem tu ještě taky zpátky Zuzka-malá ves u HK,kobylka Molly-11let,A1/2,pozn.-lepší než hlídací pes
molly jen to ne .já půjdu koukat na krminálku las wegas čekám na ní celej tejden.
molly
napsal(a):
Jojo, Molča umí i štěkat , názorně mi to při seznámení předvedla
woldemortik
napsal(a):
je až tedka jsem si všimla že mendy na mě vyplazovala jazyk potvora
no, ani mi nemluv, Evizna, tak dlouho už tu ubírám kyslík...Jinak Mar´to, dík za info, doplním si to do kartotéky....:)
hej, nejsi to ty z toho tématu o Atrejovi nebo tak nějak? už jsem tam nad váma uslintávala...:))
cheyenne
napsal(a):
Jojo, Molča umí i štěkat , názorně mi to při seznámení předvedla
No, já s tou večerkou souhlasím, proběhnu sprchou a jdu zalehnout, ráno jdu k doktorům, tak ať se mě neleknou a až dorazím, tak hádejte, co udělám jako první?
molly
napsal(a):
Marti nikomu sem naše seznámení nevykládala i když by bylo o co stát, to to fičí v pohraničí
Zdravím jmenovkyně- Zuzky, jinak jako už jsem na tom tak že i na ulici slyším na Zaziku
molly
napsal(a):
ještě jsem zapomněla-pracuju ve zvířátkovém obchodě,páč u koní mi nějak selhávalo zdraví :( Živila jsem se jimi(hihhi
) poměrně dlouho
kukinatost
napsal(a):
no, ani mi nemluv, Evizna, tak dlouho už tu ubírám kyslík...Jinak Mar´to, dík za info, doplním si to do kartotéky....:)
hej, nejsi to ty z toho tématu o Atrejovi nebo tak nějak? už jsem tam nad váma uslintávala...:))
Atrej, Atrej to jsem jááááá, to je moje přerostlý mimi
zazika
napsal(a):
Marti nikomu sem naše seznámení nevykládala i když by bylo o co stát, to to fičí v pohraničí
Zdravím jmenovkyně- Zuzky, jinak jako už jsem na tom tak že i na ulici slyším na Zaziku
zazi to máš pravdu ještě by byla moje ostuda.jo dneska moc nesněžilo.bylo jen pod mrakem a mínus 4 a to šlo.honzík okousal cej strom ve výběhu osel.
molly
napsal(a):
ještě jsem zapomněla-pracuju ve zvířátkovém obchodě,páč u koní mi nějak selhávalo zdraví :( Živila jsem se jimi(hihhi
) poměrně dlouho
Tak to já slyším na jméno mojí potvory hlídací
zazika
napsal(a):
Á velká omluva třetí Zuze, teda, vás tu je
Tebe se mám taky bát? Jedna má hlídacího psa, druhá střílí lidi
Jinak, chlap dokáže ženskou pěkně zkazit
zazika
napsal(a):
Půjdeš prohnat konívy?
Ne, zapnu počítač a faunu , na koníky teď trošku prdim, potřebuju vyležet a vyhnat bacila, tak se o hadříka stará Lukáš
, no, stará, je v nájemní stáji, tak jde jen o ježdění...
zazika
napsal(a):
Honzík je prostě svůůj, Marti už ti běží krminálka. Já musím jít spíkat tak papáček a dobrou noc....
Už taky mizím, mějte se a dobrou noc....
ještě posílám našeho dráčka
naftalinka
napsal(a):
no tady na tý fotce vypadá docela krutě bych se i bála
No tak to si ze mě děláte malou srandu?????? Fíííííííha, jak to shrnout: NO VÍTEJTE HOLKY
snad se co nejrychleji naučím všechny vaše jména a jména vašich koníkůůů.. Jdu se na to vyhajat, zítra začnu pilovat.
kukinatost
napsal(a):
No vidím, že baby si ráno počtou, bych si měla fakt začít dělat nějakou kartotéku, ať se orientuju...:) musíte mi na sebe prásknout nějakou úchylnou i neúchylnou zajímavost...třeba tady Evizna si koupila na férovku mravenčníka a včil takový maxipes Saxík..:)
kukinatost
napsal(a):
No vidím, že baby si ráno počtou, bych si měla fakt začít dělat nějakou kartotéku, ať se orientuju...:) musíte mi na sebe prásknout nějakou úchylnou i neúchylnou zajímavost...třeba tady Evizna si koupila na férovku mravenčníka a včil takový maxipes Saxík..:)
úchylku.....????? hmmm určitě nějakou mám nebo jí vymyslim
molly
napsal(a):
No,už je dost hodin ...Ale kdopak nám tu ještě zůstal???
Ještě jsem tu jááá
No a to BYLO moje miminko. V únoru mu bude 6 a trochu to přerostlo. No škoda, takový miloučký hezoučký to bylo bé.....
naftalinka
napsal(a):
úchylku.....????? hmmm určitě nějakou mám nebo jí vymyslim
tak zapracujte na úchylkách....já jsem celá divná, takže mě si musíte pamatovat, a co se koní týče, jak říkám mago černý a pak taky ješt kopytaím, to nedělá moc lidí...NHS už joo...:)a mám žlutou psí věc, co se živí mrkví..:)
kukinatost
napsal(a):
tak zapracujte na úchylkách....já jsem celá divná, takže mě si musíte pamatovat, a co se koní týče, jak říkám mago černý a pak taky ješt kopytaím, to nedělá moc lidí...NHS už joo...:)a mám žlutou psí věc, co se živí mrkví..:)
no tak nějakou bych měla, jsem úchylná na žlutou barvu, takže můj hřebec je oblečenej do žluta a ráda mu sahám na kuličky on je má takový semišový
kukinatost
napsal(a):
No Jani ty mě znáš.....Takže by si měla vědět nějaké moje úchylky.... Nic nějak nemůžu vykutit...Maximálně, že jsem strašlivý pažravec...Teď zrovna jím okurku a chystám se to zajíst čokoládou
...Jo jo pan žlutý je fajný
kukinatost
napsal(a):
Holčiny,jdu na kutě,bo je dlouho a zítra zas dlouhý den... Všem dobrou noc a pěkné snění...
kukinatost
napsal(a):
Já jsem strašnej úchylák, radši ani nechtějte vědět jaký
Jo a jestli chcete někdo silnou podporu do fanklubu zrzatců tak mohu sloužit.
Toto přítelův oř, oficiálně Albion, ale nikdo mu už neřekne jinak než Buzna Albuzna...
janda
napsal(a):
Já jsem strašnej úchylák, radši ani nechtějte vědět jaký
Jo a jestli chcete někdo silnou podporu do fanklubu zrzatců tak mohu sloužit.
Toto přítelův oř, oficiálně Albion, ale nikdo mu už neřekne jinak než Buzna Albuzna...
A naše zasloužilá mamča Corča
naftalinka
napsal(a):
neojede i když na jaře když to na ně přijde a já to třeba ještě dostanu tak s ním mám co dělat, huuuuuuuuuuuuuuu.Lletos měl extra uchylnej týden, museli mi ho i lidi držet abych nasedla nebo dotahla, furt na mě hřebčil a omotával mě krkem
jsem vám nepopřála dobrou noc, a protože jsem slušně vychovaná, tak to teď napravuju, tož dobrou noc ďouchy a a´t vám to zítra v práci uteče, jo a ještě fajny weekend:))
keina
napsal(a):
No já už jdu taky...Musím se učit..Píšem z ivt, zkouší z chemia fyziky( ty mám ve španělštině...maras) no a ještě udělat 3 referáty...Kruciš proč já všechno odkládám na poslední chvíly...
Holky, co takhle do sbírky dalšího koňouše?
kukinatost
napsal(a):
jsem vám nepopřála dobrou noc, a protože jsem slušně vychovaná, tak to teď napravuju, tož dobrou noc ďouchy a a´t vám to zítra v práci uteče, jo a ještě fajny weekend:))
Brou noc vespolek
naftalinka
napsal(a):
heeeezkej
jinak pro ty, co nespí (a pro ty, co to neví) schválně...jakou barvu máme zapsanou v papírech?
Taková malá anketka
cheyenne
napsal(a):
Já vim, proto do toho chci jít, před pár lety jsem drtila s trenérem a úplně mi docvaklo, co chci, umět to co nejlíp, rozumět si.... chytla mě klasická drezúra a půjdem do toho... zatím drtíme s Hadříkem a posunuli jsme se všichni o velký kus dál, ale pořád je toho moc a moc před náma....
hlavně jsem zvědavá, jestli pak seženu pořádnýho trenéra, teď na sebe koukáme s Lukášem navzájem (to je můj chlap a trenér Péti - Rocky), on skáče s trenérem, mě to zatím stačí takhle, ale až bude Saxule pojízdný, tak jsem zvědavá, co si počnem.... ty máš trenéra? Hm, asi jo, do S by to samo nešlo, co?
taková pozdější odpověď, byl tu docela hukot. Jo,jo mám trenérku, sice asi neni moc známá, my jsme jí objevili před lety přes inzerát teď nevím jestli v jezdectví nebo někde na netu. Ale jsem s ní moooc, mooooc spokojená a od toho nic co jsme uměli jsme to dotahli na L drezuru a chcem víc
. Možná je i výhodou, že je Atrej krapet exibicionista a rád se předvádí, zase na druhou stranu nám dlouho trvá než se zbalí a začne šlapat jak má, ale hrozně rád se učí a se zájmem, takže každej novej cvik je s ním docela příjemný dělat. Ale taky se umí seknout a a stávkovat.
janda
napsal(a):
Brou noc vespolek
Zdravím všechnyyyyyyyyyyyyyyyy. Litvínov hlásí nulu a vítí sluníčko. Koníčci jsou nakrmení, ve výběhu a my jedeme s holkama na vánoční nákupy ... No ne že bych se extra těšila, ale co se dá dělat :-)
VŠEM holkám normálního uvažování tj. neurážlivkám přeju krásný den !!!!