Sountrack Zaříkávač koní?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.11.2007 21:58

Ahoj,
mám prosbu... Nemáte někdo tento soudtrack? Na CD nebo i jen v PC... díky

22.11.2007 12:56

gabrielle napsal(a):
Ahoj,

Ahoj, já mám CD ale můžu to převést i do formátu jinýho, teď zrovna nevim jakýho, přehrává mi to normálně empétrojka... a můžu asi poslat jednotlivý píšničky mejlem, jestli bys měla zájem..
zuzan

zvířátková

22.11.2007 13:03
zvířátková

zuzan napsal(a):
Ahoj, já mám CD ale můžu to převést i do formátu jinýho, teď zrovna nevim jakýho, přehrává mi to normálně empétrojka... a můžu asi poslat jednotlivý píšničky mejlem, jestli bys měla zájem..
zuzan

Já teda nejsem zadavatelka, ale také by se mi líbil. Pokud by jsi teda byla tak hodná...

22.11.2007 13:18

zvířátková napsal(a):
Já teda nejsem zadavatelka, ale také by se mi líbil. Pokud by jsi teda byla tak hodná...

Jéé, já bych taky chtěla, pokud by to bylo možné Plosím, byla bych moc vděčná

22.11.2007 13:24

zuzan napsal(a):
zuzan

A nešlo by to třeba hodit někam na ftp?

22.11.2007 13:36

janele napsal(a):
A nešlo by to třeba hodit někam na ftp?

kdyby to bylo někde možno na stáhnutí..tak bych si taky ráda něco stáhnula - takkdyby jste někdo věděl, hoďte sem link

22.11.2007 13:38

sabina napsal(a):
kdyby to bylo někde možno na stáhnutí..tak bych si taky ráda něco stáhnula - takkdyby jste někdo věděl, hoďte sem link

Ahojda.. Taky se hlásím jako zájemce

22.11.2007 13:52

gabrielle napsal(a):
Ahoj,

Jen takovy MALINKATY detail, nepise se to ani sountrack ani soudtrack ale SOUNDTRACK

22.11.2007 20:19

zuzan napsal(a):
zuzan

Ahoj, moc díky za odpověď. za poslání mailem budu ráda: SafarikovaG@seznam.cz

22.11.2007 20:33

jessyn napsal(a):
Jen takovy MALINKATY detail, nepise se to ani sountrack ani soudtrack ale SOUNDTRACK

Já bych je taky brala, prosím: zazika.m@seznam.cz

22.11.2007 20:35

zazika napsal(a):
Já bych je taky brala, prosím: zazika.m@seznam.cz

stačí do seznamu zadat soundtrack zaříkávač koní mp3 a vyjedou Vám stovky odkazů na stáhnutí...

22.11.2007 20:47

zuzan napsal(a):
zuzan

Jééé,a nepřeposlala bys mi to tky?Mail zoeinka@seznam.cz
Předem děkuju

22.11.2007 21:26

kikuska napsal(a):
stačí do seznamu zadat soundtrack zaříkávač koní mp3 a vyjedou Vám stovky odkazů na stáhnutí...

jen jsem to nezkoušela...ale myslela jsem si, že to tam taky bude

23.11.2007 06:56

zuzan napsal(a):
zuzan

Jemohu také poprosit o zaslání na mail petravav@centrum.cz. Předem moc díky

23.11.2007 11:59

sabina napsal(a):
jen jsem to nezkoušela...ale myslela jsem si, že to tam taky bude

no teda fuj, to jsem se lekla, že to budu muset posílat mejlem vám všem :D:D to by mě asi správci sítě ukamenovali :D:D zkuste si to teda nejdřív stáhnout po netu, doufám,ž e vám to půjde, páč to posílání na tolik mejlů by trochu smrdělo výpovědí :D:D
zuzan

23.11.2007 13:22

zuzan napsal(a):
no teda fuj, to jsem se lekla, že to budu muset posílat mejlem vám všem :D:D to by mě asi správci sítě ukamenovali :D:D zkuste si to teda nejdřív stáhnout po netu, doufám,ž e vám to půjde, páč to posílání na tolik mejlů by trochu smrdělo výpovědí :D:D
zuzan

Mě to nejde stáhnout

23.11.2007 18:41

zuzan napsal(a):
zuzan

Mě to taky nikdy nešlo,proto jsem poprosila.Ale chápu tě.

23.11.2007 21:07

haydee napsal(a):
Mě to taky nikdy nešlo,proto jsem poprosila.Ale chápu tě.

Ahoj, zkoušela jsem to stáhnout na netu, ale nikde to nejde... proto jsem zakládala tuto diskuzi a poprosila. Kdybys to přece jen mailem poslala budu moc ráda, díky.

1.12.2007 15:49

gabrielle napsal(a):
Ahoj, zkoušela jsem to stáhnout na netu, ale nikde to nejde... proto jsem zakládala tuto diskuzi a poprosila. Kdybys to přece jen mailem poslala budu moc ráda, díky.

já to mám a dám to na ftp..pokud máte jeste nekdo zájem

1.12.2007 17:49

santosek napsal(a):
já to mám a dám to na ftp..pokud máte jeste nekdo zájem

určitě díky

2.12.2007 10:40

janele napsal(a):
určitě díky

http://212.80.74.10:33009/dl/TheHorseWisperer.zip sosejte

Přidejte reakci

Přidat smajlík