Hledám tyto koníky: Žaneta, Alja, Arno (Arnold), Magdalene, Pamír, Zuza, Haka, Sisi, Sven, Démona, Dandye. Prosím kdo víte něco o těchcto koníkách, napište mi bud na mejl nebo sem. Prosím. Koně byli asi před 5-6 lety ustájeni v Lošově u Olomouce a poté rozprodáni. Prosím o jakékoliv informace. Děkuji
kybosek
napsal(a):
Hledám tyto koníky: Žaneta, Alja, Arno (Arnold), Magdalene, Pamír, Zuza, Haka, Sisi, Sven, Démona, Dandye. Prosím kdo víte něco o těchcto koníkách, napište mi bud na mejl nebo sem. Prosím. Koně byli asi před 5-6 lety ustájeni v Lošově u Olomouce a poté rozprodáni. Prosím o jakékoliv informace. Děkuji
jedn žanetu jsem znala,ale byl to setland to asi nebude ona
kybosek
napsal(a):
Sisi
kybosek
napsal(a):
Vlevo Pamír a vpravo Magdalene
Ja jsem nasla a www.dostihy.fitmin.cz Dandyho,ale nevim jestli je to ten co hledas.
kati
napsal(a):
Ja jsem nasla a www.dostihy.fitmin.cz Dandyho,ale nevim jestli je to ten co hledas.
Démona
kybosek
napsal(a):
Dandye
a poslední vlevo Magdalene uprostřed Arno a vpravo Alja
kybosek
napsal(a):
Ahojiky Hani, no protože bych chtěla vědět kde ted jsou a jak se mají...měla jsem je všechny moc ráda...mám je pořád moc ráda a v životě na ně nezapomenu
Já se taky přidám jestli někdo nevíte o Káče (huculxfjord ????) byla u Dolních Břežan
zuluzuk
napsal(a):
Já se taky přidám jestli někdo nevíte o Káče (huculxfjord ????) byla u Dolních Břežan
jeste tady
scratchie
napsal(a):
Ahojec holky, Demona je v Bystrici. Pekna kobylka.
Neznáte někdo klisnu Arie Old (Aja) ? světlá, mohutná ryzka, v lednu jsem ji koupila od p. janouta
kybosek
napsal(a):
A neznáte prosím někdo ČT kobylu ASTRU?? Narozena 1998, zbarvení ryzka, otec Cent Honorace, matka Ela
kybosek
napsal(a):
pro pettankaa: Ahojiky Arii znám..ale nee moc..ale nějaké informace bych asik měla...Když tak se mužu zeptat kamošky.. Stála u ni ve stáji...Kdyžtak mi napis na kybosek@seznam.cz
Pro kybosek: Nevěděla bys teda něco o té mojí Aji? nebo spíš tvá kámoška? prosím kdyžtak pisni na meil, díky pettankaavseznam.cz