Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2007 12:30

Chci se zeptat, znáte někdo koně jménem Čakron??Plnokrevník, tmavý hnědák. Za mlada běhal dostihy, i se účastnil Velké Pardubické. Za jakékoliv info předem děkuji! Foto potěší.

27.11.2007 13:33

rocky napsal(a):
Chci se zeptat, znáte někdo koně jménem Čakron??Plnokrevník, tmavý hnědák. Za mlada běhal dostihy, i se účastnil Velké Pardubické. Za jakékoliv info předem děkuji! Foto potěší.

Čakronů tmavých hnědáku je hodně... Neznáš alespoň jednoho z rodičů? Jeden byl, možná ještě je na školním statku Hořice, mrkni na jejich stránky.

27.11.2007 13:34

klarys napsal(a):
Čakronů tmavých hnědáku je hodně... Neznáš alespoň jednoho z rodičů? Jeden byl, možná ještě je na školním statku Hořice, mrkni na jejich stránky.

toho právě myslím ale pak se prodal neznámo kam..

27.11.2007 18:13

rocky napsal(a):
toho právě myslím ale pak se prodal neznámo kam..

Ahoj na Čakronovi jsem v Hořicích jezdila, ale nevim kam ho prodali, ale myslim si že už nežije..Přeci jenom už nebyl nejmladší.Pokusim se zjistit další info..

27.11.2007 18:28

rocky napsal(a):

Pamatuji se, že před lety v Pardubicích Čakron běhal.Ale je to hodně dávno.Určitě bych měla mít foto.Podívám se po něm!!!

27.11.2007 19:29

beruska727 napsal(a):
Pamatuji se, že před lety v Pardubicích Čakron běhal.Ale je to hodně dávno.Určitě bych měla mít foto.Podívám se po něm!!!

Jistě že ho znám rocky....hehe, taky jsem na něm jezdila

27.11.2007 19:35

ladys napsal(a):
Jistě že ho znám rocky....hehe, taky jsem na něm jezdila

hehe to jsme se tady hezky sešli Milu a Ládys Chtěla jsem udělat Káče radost a sehnat ji nějaké současné jeho fotky. hledala jsem pro ni ještě jednoho koníka, ale po tom se asi slehla zem tak ji chci potěšit alespoň fotkama Čakrona

27.11.2007 19:36

beruska727 napsal(a):

Prosím prosím mrkni se po jeho fotkách. Děkuji a kdyžtak mi je šoupni na e-mail.

28.11.2007 11:52

rocky napsal(a):
Prosím prosím mrkni se po jeho fotkách. Děkuji a kdyžtak mi je šoupni na e-mail.

nikdo jiný o něm nic neví?

28.11.2007 11:59

rocky napsal(a):
nikdo jiný o něm nic neví?

Péťo já mám takový pocit, že ho ze statku prodali nějaké holčině za 8000, jak jsem tak zaslechla, na rekreaci, ale nevím kam a nevím jestli ještě žije... Joooo to si pamatuju na ty časy, ty zamilovná do Chuanty a Nasik do Čakrona ... Na fitmin jsi koukala?

Přidejte reakci

Přidat smajlík