rocky
napsal(a):
Chci se zeptat, znáte někdo koně jménem Čakron??Plnokrevník, tmavý hnědák. Za mlada běhal dostihy, i se účastnil Velké Pardubické. Za jakékoliv info předem děkuji! Foto potěší.
Čakronů tmavých hnědáku je hodně... Neznáš alespoň jednoho z rodičů? Jeden byl, možná ještě je na školním statku Hořice, mrkni na jejich stránky.
rocky
napsal(a):
Chci se zeptat, znáte někdo koně jménem Čakron??Plnokrevník, tmavý hnědák. Za mlada běhal dostihy, i se účastnil Velké Pardubické. Za jakékoliv info předem děkuji! Foto potěší.
Pamatuji se, že před lety v Pardubicích Čakron běhal.Ale je to hodně dávno.Určitě bych měla mít foto.Podívám se po něm!!!
ladys
napsal(a):
Jistě že ho znám rocky....hehe, taky jsem na něm jezdila
hehe to jsme se tady hezky sešli Milu a Ládys Chtěla jsem udělat Káče radost a sehnat ji nějaké současné jeho fotky. hledala jsem pro ni ještě jednoho koníka, ale po tom se asi slehla zem tak ji chci potěšit alespoň fotkama Čakrona
rocky
napsal(a):
nikdo jiný o něm nic neví?
Péťo já mám takový pocit, že ho ze statku prodali nějaké holčině za 8000, jak jsem tak zaslechla, na rekreaci, ale nevím kam a nevím jestli ještě žije... Joooo to si pamatuju na ty časy, ty zamilovná do Chuanty a Nasik do Čakrona ... Na fitmin jsi koukala?