Úterýýýýýýýýýýýýýýý - kde jste kdooooooooooo ???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2007 07:24

Hoj bab y:-)

4.12.2007 07:51

luciusl napsal(a):

No páni Lucinka založila téma,přeji dobré ráno raní ptáče.

4.12.2007 07:52

rocky napsal(a):
No páni Lucinka založila téma,přeji dobré ráno raní ptáče.

Bré ráno. Zas nechtěl jít net, to je tak depresivní :))

Jdu uklízet zbytky práce ze včerejška...

4.12.2007 07:53

luciusl napsal(a):

Tadýýýýýý....Ahojdá.. Tys nemohla dnes dospat,že?Bo jsi tu tak brzy

4.12.2007 08:00

molly napsal(a):
Tadýýýýýý....Ahojdá.. Tys nemohla dnes dospat,že?Bo jsi tu tak brzy

Hoj, hoj, hoj Hlásím krásně modrou oblohu, teplo a vůně jara Předemnou voňavá kávička a kupa papíru nedodělaných.....Ale dokud mi na PC svítí ifauna, hned jde mi všechno líp

Co koníci babska?

4.12.2007 08:06

lanika napsal(a):
Hoj, hoj, hoj Hlásím krásně modrou oblohu, teplo a vůně jara Předemnou voňavá kávička a kupa papíru nedodělaných.....Ale dokud mi na PC svítí ifauna, hned jde mi všechno líp

Co koníci babska?

Já včera konečně přijela ke koním o malounko dřív a těšíla se jak s kobylou pujdem alespoň na chvilku ven ale spustil se takovej chcanec, že jsme zůstaly doma!!!A taky mě moc mrzí že jsem včera neměla sebou foťák, Z kobyly byl tmavej hnědák, celá byla dokonale zabalená v bahně, tak jsem ji zhruba hodinu jen oškrabávala..to jsem fakt neviděla takovej nános!

4.12.2007 08:07

luciusl napsal(a):

hoj babky chňapky:)
Jsem tu tež a opět mě čeká tuna spisů na zpracování a udělání zpráv, takže vzhůru do toho ...jinak včera se Kerouš nezapřel, lítal jak střelený, takže víte, jak to je..Jednou jsi dole, jednou nahoře...Minule jak starý profík a včera jak střela:))
No co, však nemůže být pořád tak disciplinovaný:))
a dneska potřebuju Gasině udělat kopyta..

4.12.2007 08:08

kukinatost napsal(a):
hoj babky chňapky:)
Jsem tu tež a opět mě čeká tuna spisů na zpracování a udělání zpráv, takže vzhůru do toho ...jinak včera se Kerouš nezapřel, lítal jak střelený, takže víte, jak to je..Jednou jsi dole, jednou nahoře...Minule jak starý profík a včera jak střela:))
No co, však nemůže být pořád tak disciplinovaný:))
a dneska potřebuju Gasině udělat kopyta..

jo, včera jsem čistila cca 28 minut Kerku, a to probíhalo jenom odbahnění...Gasina je obalená ještě dneska...měli na sobě každý tak 8 vrstev...zas jak hovna s očima...:)))

4.12.2007 08:09

luciusl napsal(a):

Molčí měla včera volno...Dnes dopol. ještě uvidím..

Holky poslala jsem Vám mailík...Něco podobného bych chtěla takýýý

4.12.2007 08:14

rocky napsal(a):
Já včera konečně přijela ke koním o malounko dřív a těšíla se jak s kobylou pujdem alespoň na chvilku ven ale spustil se takovej chcanec, že jsme zůstaly doma!!!A taky mě moc mrzí že jsem včera neměla sebou foťák, Z kobyly byl tmavej hnědák, celá byla dokonale zabalená v bahně, tak jsem ji zhruba hodinu jen oškrabávala..to jsem fakt neviděla takovej nános!

Ještě, že ti nonstop venkovní koně mají rozum a neválí se v těch největších sračkách, takže bahno mají jen na břiše od ležení

4.12.2007 08:17

molly napsal(a):
Molčí měla včera volno...Dnes dopol. ještě uvidím..

Holky poslala jsem Vám mailík...Něco podobného bych chtěla takýýý

Káťo tak to ti závidím, ty moje dvě prasata mi to snad dělají na truc!!

Jinak Zuzi mě nic nepřišlo:(

4.12.2007 08:18

rocky napsal(a):

Sakra,někde je chybka,asi mám pomalý "vzduch"...Jinak nevím..Tož tomu dejte chvilku,ju?

4.12.2007 08:20

molly napsal(a):
Sakra,někde je chybka,asi mám pomalý "vzduch"...Jinak nevím..Tož tomu dejte chvilku,ju?

Jinak já to mám v odeslaných.... Tak to někde brzdí....

4.12.2007 08:20

rocky napsal(a):

Hoky, asi mám štěstí, ale můj pažrout se vůbec venku neválí :-) Jedině doma v čisťounkých pilinách, nebo zjera si sem tam lehl přes poledne ve výběhu na sluníčko, ale jen do čistého a suchého Takže od bahna je málokdy, fakt vyjímečně, častěji spíš od hoven, jak si v noci lehne do kupy. Ale jinak ne

4.12.2007 08:25

lanika napsal(a):
Hoky, asi mám štěstí, ale můj pažrout se vůbec venku neválí :-) Jedině doma v čisťounkých pilinách, nebo zjera si sem tam lehl přes poledne ve výběhu na sluníčko, ale jen do čistého a suchého Takže od bahna je málokdy, fakt vyjímečně, častěji spíš od hoven, jak si v noci lehne do kupy. Ale jinak ne

čau babizny tak zdravím při ránu..taky jsemvčera odbahňovala, jense z něj sypal písek, hustý...

NO a Leni ty máš štestí že to nemá od koho odkoukat, SAhib se taky dřív neválele, naučil ho to jerrík-prasátko obecné...tož ještě že jsem šla včera a procházku za tmy, takže to nidke neviděl

4.12.2007 08:26

luciusl napsal(a):

Molčí jak kdy... A když s sebou nakonec flákne(po ježdění tedy vždy),tak to stojí za to!

Ten můj zrzavý kocour měl včera nějakou mazlivou...Když jsme přijeli večer dom,tak vřískal na verandě,že jsem si ho vzala na chvíli dom...Chodil po pokoji jak pán a spokojeně vrněl-lump jeden chlupatý...

4.12.2007 08:30

molly napsal(a):
Molčí jak kdy... A když s sebou nakonec flákne(po ježdění tedy vždy),tak to stojí za to!

Ten můj zrzavý kocour měl včera nějakou mazlivou...Když jsme přijeli večer dom,tak vřískal na verandě,že jsem si ho vzala na chvíli dom...Chodil po pokoji jak pán a spokojeně vrněl-lump jeden chlupatý...

ta moje sviňuchy nejen bahenní by kjlidně mohly dávat kurzy...kerka se neumí překulit, takže on jede postupně po starnách...a Gasina - ten zrzatý vepř se přkuluje s přehledem i 5 minut, hlavně aby na ní toho zůstalo co nejvíc..:))a pak mám pískoviště i v boxe...ale včera šli vyloženě po bahně...měla jsem dva myšáko - světlo hnědáky..měli olepené i oči, kdyby nebyla tma, fakt je blejsknu, nechápu, jak tohle dokázali...:)

4.12.2007 08:30

molly napsal(a):

To fakt dělá to, že ti koně jsou nonstop venku. Taky jsme byli "varováni", že šimlík se vždycky vyválí v tom největším bahně - ovšem předpovědi se nevyplnily Nejčastěji se ovšem válí poňouch, ale ten má tak super srst, že i když se ráno vyválí v nějakých sračkách, jakmile to oschne, tak to z něj samo opadá - i z té megadlouhé poníkovské zimní srsti

4.12.2007 08:33

strelish napsal(a):
To fakt dělá to, že ti koně jsou nonstop venku. Taky jsme byli "varováni", že šimlík se vždycky vyválí v tom největším bahně - ovšem předpovědi se nevyplnily Nejčastěji se ovšem válí poňouch, ale ten má tak super srst, že i když se ráno vyválí v nějakých sračkách, jakmile to oschne, tak to z něj samo opadá - i z té megadlouhé poníkovské zimní srsti

Čau holky, nějak jsem se zasekla - hledala jsem na netu dětské domovy v okolí. Chtěla bych jim nabídnout nějakou spolupráci co se dětí a koní týče.
No, s tím bahnem a válením je to děs. Nejhorší je, že se to prcek naučil od Rozleta
Včera jsem byla venku, Rozleťák si hodil dva hrbáky, mě křuplo v zádech a večer už jsem nehýbala nohama :-(

4.12.2007 08:39

luciusl napsal(a):
Čau holky, nějak jsem se zasekla - hledala jsem na netu dětské domovy v okolí. Chtěla bych jim nabídnout nějakou spolupráci co se dětí a koní týče.
No, s tím bahnem a válením je to děs. Nejhorší je, že se to prcek naučil od Rozleta
Včera jsem byla venku, Rozleťák si hodil dva hrbáky, mě křuplo v zádech a večer už jsem nehýbala nohama :-(

Tý jo šetři se, ať místo spolupráce s dětskýma domovama nespolupracuješ s hiporehabkama...

A jakpak to máš vymyšlené?

4.12.2007 08:42

strelish napsal(a):
Tý jo šetři se, ať místo spolupráce s dětskýma domovama nespolupracuješ s hiporehabkama...

No, to taky budu, ale doufám, že z opačně trany, než jsi to myslela Ty :-)
Příští rok půjdu na kurz - dělá ho léčebna v Bohnicích :-)
No, vymyšlené to mám tak, že bych si brala skupinku dětí 3- 4 a trávily by třeba dopoledne nebo odpoledne u koní - čištění, zamětání, krmení, pak jízda, procházka polese a tak ..

4.12.2007 08:43

strelish napsal(a):

přesněě tak !!Bud na sebe opatrná uci!

4.12.2007 08:45

rocky napsal(a):
přesněě tak !!Bud na sebe opatrná uci!

No, můžu říct, že mě to krapet vyděsilo !!! Na RTG a CT páteře jdu ale až 15.12 a pak ještě budu čekat na termín na ortopedii ...
mě už ty nohy brní a bolí víc než týden, ale včera to bylo fakt nejhorší ...
Dneska je mi zase dobře - no, relativně dobře. Prostě můžu bez větších problémů chodit. ale jezdit raději nepůjdu.

4.12.2007 08:45

luciusl napsal(a):

holky,mazec...jsem teď mrkla na equichan. a jedna holčina tam píše,že zná stáj,kde majitelka pravidelně 1den v týdnu dává koním půst!!! To si nedovedu představit!

4.12.2007 08:47

luciusl napsal(a):
No, to taky budu, ale doufám, že z opačně trany, než jsi to myslela Ty :-)
Příští rok půjdu na kurz - dělá ho léčebna v Bohnicích :-)
No, vymyšlené to mám tak, že bych si brala skupinku dětí 3- 4 a trávily by třeba dopoledne nebo odpoledne u koní - čištění, zamětání, krmení, pak jízda, procházka polese a tak ..

Kurz ti pak stačí k provozování hipošky? Já furt váhám, jestli založit to obč. sdružení nebo ne :-/ + k němu pak asi ŽL ...docela mě štve, že totálně nemám šajn přes účetnictví a tak :((

4.12.2007 08:49

molly napsal(a):
holky,mazec...jsem teď mrkla na equichan. a jedna holčina tam píše,že zná stáj,kde majitelka pravidelně 1den v týdnu dává koním půst!!! To si nedovedu představit!

No nazdárek holky moje,
omlouvám se, že jsem včera zmizela bez rozloučení ale musela jsem, čekal na mě venku odvoz...
Dneska ráno jsem byla u zubáka...dneska už u mé osobní moc hodné zubařky...je úplně zlatá, to tamta, co jí zastupovala, ta jí nesahá ani po kotníky-řezník jeden.
Za 14 dní jdu naposledy...snad. Jinak také máte ukecanou zubařku? Já strašně a furt se mě na něco ptá a jak jí má člověk odpovědět, když má plnou pusu, že...
S tím válením je to asi všude stejné...u nás koníci mají dvě popeliště, kde se řádně vyválejí...

4.12.2007 08:50

haisovad napsal(a):
No nazdárek holky moje,
omlouvám se, že jsem včera zmizela bez rozloučení ale musela jsem, čekal na mě venku odvoz...
Dneska ráno jsem byla u zubáka...dneska už u mé osobní moc hodné zubařky...je úplně zlatá, to tamta, co jí zastupovala, ta jí nesahá ani po kotníky-řezník jeden.
Za 14 dní jdu naposledy...snad. Jinak také máte ukecanou zubařku? Já strašně a furt se mě na něco ptá a jak jí má člověk odpovědět, když má plnou pusu, že...
S tím válením je to asi všude stejné...u nás koníci mají dvě popeliště, kde se řádně vyválejí...

Já mám ukecaného zubaře Je sladkej, že bych ho někdy sežrala

4.12.2007 08:52

haisovad napsal(a):
No nazdárek holky moje,

Mě se zubařka ptá schválně - abych jí tam náhodou neomdlela, tak mě baví :))

4.12.2007 08:54

luciusl napsal(a):
Já mám ukecaného zubaře Je sladkej, že bych ho někdy sežrala

Heh a není to saďour?

4.12.2007 08:55

strelish napsal(a):
Mě se zubařka ptá schválně - abych jí tam náhodou neomdlela, tak mě baví :))

Stejně nějak nemůžu pochopit, jak může být někdo dobrovolně zubař .. Karel zrovna nedávno přivezl ze sněmu nějakou odbornou literaturu, tak jsem tam během jídla nekoukla a když jsem viděla ty fotky shnilejch zubů, dásní a tak, nějak mě přešla chuť na jídlo ...

4.12.2007 08:56

luciusl napsal(a):
Stejně nějak nemůžu pochopit, jak může být někdo dobrovolně zubař .. Karel zrovna nedávno přivezl ze sněmu nějakou odbornou literaturu, tak jsem tam během jídla nekoukla a když jsem viděla ty fotky shnilejch zubů, dásní a tak, nějak mě přešla chuť na jídlo ...

Dany - saďour ani ne ... je hrozně něžnej a v té pravé chvíli i tvrdej

4.12.2007 09:01

luciusl napsal(a):

Ty vogo...až po desáté, jo Lucííí!!!

Hele tady je už po akci...nevím jestli bude to bahýnko vidět...

4.12.2007 09:03

haisovad napsal(a):
Ty vogo...až po desáté, jo Lucííí!!!

Hele tady je už po akci...nevím jestli bude to bahýnko vidět...

No jo, máš pravdu, je teprve devět :-)

4.12.2007 09:04

luciusl napsal(a):

tady to začíná byjet nějaký hustý, zubaře se bojím nejvíc na světřě...vždycky když tam teda jednou za čas jdu, hned ve dveřích paní doktorce hlásím jak ji nenávidím..maj ze mě prdel...

Jinak já mám nejradší když se valejí v tomhle bílým ty sračky jsou děs...snad mi ho dnes nikdo nepustí abych mohla pod sedlo...

4.12.2007 09:07

klawdie napsal(a):
tady to začíná byjet nějaký hustý, zubaře se bojím nejvíc na světřě...vždycky když tam teda jednou za čas jdu, hned ve dveřích paní doktorce hlásím jak ji nenávidím..maj ze mě prdel...

Jinak já mám nejradší když se valejí v tomhle bílým ty sračky jsou děs...snad mi ho dnes nikdo nepustí abych mohla pod sedlo...

Já vždycky zubaře nesnášela, no a tak jsem dopadla ... teď bych už bez něj nechtěla žít :-)
Taky jsem raddději, když je doma, aby se mi nevyválel - jenže on je potom rozně vzteklej a zlej

4.12.2007 09:10

luciusl napsal(a):
Já vždycky zubaře nesnášela, no a tak jsem dopadla ... teď bych už bez něj nechtěla žít :-)
Taky jsem raddději, když je doma, aby se mi nevyválel - jenže on je potom rozně vzteklej a zlej

teda výjimečně,že je ta stávka učitelů se hlásím i v tyto ranní hodiny

4.12.2007 09:11

klafus napsal(a):

jsi tu dlouho nebyla

4.12.2007 09:12

klafus napsal(a):

Všichni jsou jako šílení a stávkujou Nějak mě to po těch zážitcích z Pařížského metra neoslovuje ...
I když chápu, že děti jsou rídi, že nemusí do školy

4.12.2007 09:13

klafus napsal(a):

Klárka je na mě nabručená za to včerejší kolečko viď
Aleeeee já se fakt omlouvám,to nebylo nachytaný na tebe...

4.12.2007 09:13

luciusl napsal(a):

Heh, ani nevím co by Leuša dělala kdyby byla zavřená celej den, ona každej den chodí ven, někdy na celej den, někdy na dvě hoďky, vše podle počasí...
Nejlepší povaleč je Gitka, ta to samozřejmě naučila i Granda a jak se pustili na pastvu tak sebou plácli o zem...

4.12.2007 09:14

klafus napsal(a):
Klárka je na mě nabručená za to včerejší kolečko viď
Aleeeee já se fakt omlouvám,to nebylo nachytaný na tebe...

jj děti jásaj,že nemusí být v ústavu

4.12.2007 09:14

haisovad napsal(a):
Heh, ani nevím co by Leuša dělala kdyby byla zavřená celej den, ona každej den chodí ven, někdy na celej den, někdy na dvě hoďky, vše podle počasí...
Nejlepší povaleč je Gitka, ta to samozřejmě naučila i Granda a jak se pustili na pastvu tak sebou plácli o zem...

Jééééééééééééé, ten pohled znááááááááááááááááááááááááááám !!!!!
Rpzlet je zvyklý být venku celý den, teď máme ale o výběh míň, tak chodí jen na půl dne - když se zadaří. Je to na něm vidět. šklebí se, je kyselej, protivnej ...

4.12.2007 09:15

haisovad napsal(a):

Dlouho dlouho sem tu nebyla,ale fakt tohle nějak nestíhám,ze školy už chodím skoro za tmy a stejně pak vy tyhle hodiny tu už nikdo moc není..

4.12.2007 09:17

luciusl napsal(a):
Jééééééééééééé, ten pohled znááááááááááááááááááááááááááám !!!!!
Rpzlet je zvyklý být venku celý den, teď máme ale o výběh míň, tak chodí jen na půl dne - když se zadaří. Je to na něm vidět. šklebí se, je kyselej, protivnej ...

Průserářko ahoj
příště to kolečko pojede na hnůj jasný, pak to schytávám za vás!!!!!!!!!!! vrrrrrrr....

4.12.2007 09:17

klafus napsal(a):
Dlouho dlouho sem tu nebyla,ale fakt tohle nějak nestíhám,ze školy už chodím skoro za tmy a stejně pak vy tyhle hodiny tu už nikdo moc není..

Holky, loučím se - jdu něco dělat. Když už dřepím doma, tak ať je to někde vidět ... L

4.12.2007 09:20

rocky napsal(a):
Průserářko ahoj
příště to kolečko pojede na hnůj jasný, pak to schytávám za vás!!!!!!!!!!! vrrrrrrr....

Ale nekecej že ti tvá hodná sestřička vynadala! Já teda na svou obhajobu musím říct,že o prázdninách sem tohle dělala skoro pořád,že sem si musela po někom vyvést kolečko,a taky sem si nikde nestěžovala,ale tím nechci nic říct.Příště si na to dám bacha

4.12.2007 09:22

klafus napsal(a):

Klárko nechceš jít v pátek za Jerrym? Jedu se ségrou na appassoniatu a tak potřebuju udat své koně na pátek

luciusl napsal(a):
Holky, loučím se - jdu něco dělat. Když už dřepím doma, tak ať je to někde vidět ... L

che, jasně Lulu, jdi makat...:))
jsem sesmolila jednu zprávu a jdu na další....no, moji jsou každý den celý den venku, asi by mi ty boxy rozbili...:))

luciusl napsal(a):

já mám ještě na trávě

4.12.2007 09:24

rocky napsal(a):
Klárko nechceš jít v pátek za Jerrym? Jedu se ségrou na appassoniatu a tak potřebuju udat své koně na pátek

Peťul snad kterýkoli jiný den,ale teď v Pátek mám Věneček a budu plašit už snad od jedný hodiny odpoledne,takže nevim kdy bych tam Jerryka vtěsnala :-( Moc ráda bych pomohla,kdybych měla normální hodinu,tak možná..ale Věnec...

4.12.2007 09:25

molly napsal(a):
já mám ještě na trávě

já mám rovnou v písečku:))

4.12.2007 09:26

molly napsal(a):
já mám ještě na trávě

Ahojky lidišky!Nu dneska je suprovej den,teda až na to ranní uklízení No po obědě jedu k Majkýskovi....Taky máme stávku

4.12.2007 09:28

molly napsal(a):
já mám ještě na trávě

to já vím že to tam někdy holky zapomenou, ale oni tam jdou druhej den a vyvezou si to..Takže příííště tytyty!!! Proto tam máte ten manuál, aby pak někdo neremcal

4.12.2007 09:30

kukinatost napsal(a):
já mám rovnou v písečku:))

tohle má taky ráda...

loni v Krupce...

rocky napsal(a):
to já vím že to tam někdy holky zapomenou, ale oni tam jdou druhej den a vyvezou si to..Takže příííště tytyty!!! Proto tam máte ten manuál, aby pak někdo neremcal

ahaaa tancovačka, to neva, někoho seženu

ponyka napsal(a):
Ahojky lidišky!Nu dneska je suprovej den,teda až na to ranní uklízení No po obědě jedu k Majkýskovi....Taky máme stávku

Já jedu taky za chlapem,ale za 2nohym,toho 4 nohýho bude dnes láskou zahrnouvat někdo jiný(doufám. :-)

4.12.2007 09:32

rocky napsal(a):

Ale dyť si dělám zadel,samo že beru vinu na sebe a příště se to už nestane a hezky sem se Klárce omluvila a ještě ke všemu upsala,že jív sobotu dělám koně...

4.12.2007 09:33

rocky napsal(a):
ahaaa tancovačka, to neva, někoho seženu

No právě tancovačka a né ledajaká..to ¨bude mazec.Jesi budou nějaký fotky,tak pošlu :-D Už jen ta barva šatů za to stojí :-D Sem hold úchyl do žluté

4.12.2007 09:36

klafus napsal(a):
Ale dyť si dělám zadel,samo že beru vinu na sebe a příště se to už nestane a hezky sem se Klárce omluvila a ještě ke všemu upsala,že jív sobotu dělám koně...

žlutý???fíha tak to budou zas chlapi šílet !!tak pak určo pošly fotky jsem zvědavá!!!!!

4.12.2007 09:39

klafus napsal(a):

ale prosím tě nezlobím, jen nemám ráda plná kolečka a nepřeházený hnůj
To se zlobím, s tou sobotou jsi hodná, samozřejmě se bránit nebudu ale není to nutné...já tam stejně pojedu ráno, pač pak musím péct cukroví a pak letíme do ždáru, máme nadupaný víkend, že jo segra:))))

4.12.2007 09:40

rocky napsal(a):
žlutý???fíha tak to budou zas chlapi šílet !!tak pak určo pošly fotky jsem zvědavá!!!!!

Jj tatík už ze mě prodělal jeden infarkt a to sem si je jenom zkoušela doma.On totiž ještě není duševně připravenej na to,že se mnou bude muset tancovat :-D No děvčata je mi líto,ale musím jet využít stávky a pozařoïzovat věci,které obvykle nestíhám,takže se mějte krásně,pozdravujte ty svoje muchlíky a hezky si to v sedle užijte.Letííím paa
Posílám jednu teploučkou letní fotečku,ať se trošku zahřejete :-)

4.12.2007 09:42

klawdie napsal(a):
ale prosím tě nezlobím, jen nemám ráda plná kolečka a nepřeházený hnůj
To se zlobím, s tou sobotou jsi hodná, samozřejmě se bránit nebudu ale není to nutné...já tam stejně pojedu ráno, pač pak musím péct cukroví a pak letíme do ždáru, máme nadupaný víkend, že jo segra:))))

No to koukám, ste akční Holči.Ale tak hlavně ať se líbí.No uvidim, jak to stihnu chtěla sem tam jít taky ráno,tak tě třeba aspoň stihnu.Fakt už běžim,Paa

4.12.2007 09:45

klafus napsal(a):
No to koukám, ste akční Holči.Ale tak hlavně ať se líbí.No uvidim, jak to stihnu chtěla sem tam jít taky ráno,tak tě třeba aspoň stihnu.Fakt už běžim,Paa

jj ségra ten víkend bude hodně náročnýý..brrrr ale už se těšííím!!!!mimochodem psala jsem ti email:)

4.12.2007 10:37

rocky napsal(a):
jj ségra ten víkend bude hodně náročnýý..brrrr ale už se těšííím!!!!mimochodem psala jsem ti email:)

Jsem tu....Uf!!!!!!!!!!!!! Teda, nestačila jsem koukat, kolik jste tady toho napsaly a vytvořily :-) Že by se pohoršilo?
Mám hlad, kručí mi v břuchu, na oběd jdeme kdo ví kdy, šéfik pozýva předčasně na narozky, tož doufám, že se rozšoupne
Foto ze včerejška s kámoškou, která se mi taky odstěhovala z vesničky do města

4.12.2007 11:26

luciusl napsal(a):

babkýýý,kdepak jstéééé ??

4.12.2007 12:01

molly napsal(a):
babkýýý,kdepak jstéééé ??

Já jsem teďka přijechala z obídku, dala jsem si chínku s rejží...móc dobrota za padede. Stále drtím comp, potřebuji dneska odeslat jednu nabídku, tak makám až se ze mě kouří...

4.12.2007 12:13

luciusl napsal(a):

Tak já mám nachystáno pro zvířátka na večer... Teď jdu na nádobí a vymyslet pro sebe něco na zub,páč mám už křečka v bříšku...

Danny termín mého školení je cca 7-9.1 -Lomnicééééé

4.12.2007 12:38

molly napsal(a):
Tak já mám nachystáno pro zvířátka na večer... Teď jdu na nádobí a vymyslet pro sebe něco na zub,páč mám už křečka v bříšku...

Tak aspoň nějakou fotečku,když tu nejste.... Však od HK se kouří,jak holky makaj

4.12.2007 12:40

molly napsal(a):
Tak aspoň nějakou fotečku,když tu nejste.... Však od HK se kouří,jak holky makaj

Jdu si prostřít stůl

4.12.2007 12:40

molly napsal(a):

Čau babice, tak jse se na Vás přišla mrknout a vy spíte nebo co?
Mě dnes potěšil šef oznámením o vanočních premiích, hurá...vyplata za chvilku tak to je krásná vidina...

No a na eqch mě zas potěšili aktualizaci plemený knihy, takže už tam má Sabula taky své místo...

akorát hlad mám..bbbéééé

4.12.2007 13:01

klawdie napsal(a):
Čau babice, tak jse se na Vás přišla mrknout a vy spíte nebo co?
Mě dnes potěšil šef oznámením o vanočních premiích, hurá...vyplata za chvilku tak to je krásná vidina...

No a na eqch mě zas potěšili aktualizaci plemený knihy, takže už tam má Sabula taky své místo...

akorát hlad mám..bbbéééé

krom Klárky nikde nikdo? :(

kuk

4.12.2007 13:06

molly napsal(a):
krom Klárky nikde nikdo? :(

kuk

jsem tu ale pracuju

4.12.2007 13:51

luciusl napsal(a):

pěkný zbytek dne všem!!

4.12.2007 13:59

molly napsal(a):
pěkný zbytek dne všem!!

Zlatka, já se s váma loučím, dnes už mizím domů.....Ale fajná šichta, od půl 12 na obídku až do půl 2 a ted domů Mizím za Honzíkem, dnes jsem mu slíbila přehnanou společnost.....teda pokud nezalomím na gauči, páč jsem se nařžrala jak prasátko. A pro ty, co mají ještě volné místečko v žaludku vám napíšu co jsem si dal :-)
Kuřecí s brokolisí zapečené se sýrem, hranolky, ďábelku, k tomu přes celý talíř šopák a plno zeleniny jako růžičky květáku a brokolice.....jejejejejejejejej, mňamka Máte hlad???

No nic, pádím a užívejte odpoledne. Páček

4.12.2007 15:35

lanika napsal(a):
Zlatka, já se s váma loučím, dnes už mizím domů.....Ale fajná šichta, od půl 12 na obídku až do půl 2 a ted domů Mizím za Honzíkem, dnes jsem mu slíbila přehnanou společnost.....teda pokud nezalomím na gauči, páč jsem se nařžrala jak prasátko. A pro ty, co mají ještě volné místečko v žaludku vám napíšu co jsem si dal :-)
Kuřecí s brokolisí zapečené se sýrem, hranolky, ďábelku, k tomu přes celý talíř šopák a plno zeleniny jako růžičky květáku a brokolice.....jejejejejejejejej, mňamka Máte hlad???

No nic, pádím a užívejte odpoledne. Páček

Leni? Kam si to včechno dala? Kam se to do tebe vešlo?

Já se také loučím, za chvíli je tu Tomajs, tak zajedeme na nákup a tradááá domů. Mějte se moc pěkně a zase zíííítra. Papa Danny

4.12.2007 15:42

haisovad napsal(a):
Leni? Kam si to včechno dala? Kam se to do tebe vešlo?

Já se také loučím, za chvíli je tu Tomajs, tak zajedeme na nákup a tradááá domů. Mějte se moc pěkně a zase zíííítra. Papa Danny

I já se připravuju ke startu domůůů Tak pápá

4.12.2007 15:47

rocky napsal(a):
I já se připravuju ke startu domůůů Tak pápá

Nápodobně...

4.12.2007 15:56

strelish napsal(a):
Nápodobně...

ahojky, mám na vás takovou menší prosbu. Týká se to maturitních prací. Chtěla bych psát o koních, jelikož sem zaměřená jak ve vzdělání tak i ve volném čase na koně. Ale nedokážu se pořádně rozhodnou, jestli mám spíše psát o obsedání a přiježďování remont nebo o podkovářství. Zajímal by mě váš názor. I jiná témata. Budu mmoc vděčná pokud mi poradíte.

4.12.2007 17:48

nikiska napsal(a):
ahojky, mám na vás takovou menší prosbu. Týká se to maturitních prací. Chtěla bych psát o koních, jelikož sem zaměřená jak ve vzdělání tak i ve volném čase na koně. Ale nedokážu se pořádně rozhodnou, jestli mám spíše psát o obsedání a přiježďování remont nebo o podkovářství. Zajímal by mě váš názor. I jiná témata. Budu mmoc vděčná pokud mi poradíte.

Tož je tu někdo baboce???

JInka Niky určitě bych doporučovala psát o tom s čím máš větší zkušenost..

4.12.2007 18:17

klawdie napsal(a):
Tož je tu někdo baboce???

JInka Niky určitě bych doporučovala psát o tom s čím máš větší zkušenost..

Klawdie: když to já právě nevim, hlavně tam pak musí bejt vlastní práce a nevim, kde bych scháněla nějakou remontu, kterou bych mohla pozorovat pravidelně při výcviku a přiježďování. S kovánim by takovej problém nebyl, ale pořád nevim co a jak

4.12.2007 19:48

nikiska napsal(a):
Klawdie: když to já právě nevim, hlavně tam pak musí bejt vlastní práce a nevim, kde bych scháněla nějakou remontu, kterou bych mohla pozorovat pravidelně při výcviku a přiježďování. S kovánim by takovej problém nebyl, ale pořád nevim co a jak

je tu někdoooooo???

4.12.2007 19:51

rocky napsal(a):
je tu někdoooooo???

Já sestřičko..

4.12.2007 19:52

klawdie napsal(a):
Já sestřičko..

Trochu psychopat ta holka...se na to vykašli

4.12.2007 19:57

klawdie napsal(a):
Trochu psychopat ta holka...se na to vykašli

hustý co???jsem si četla tu nemoderku.. a vypadá to že to opravdu jen zkusila aby ji někdo poslal peníze..věděla jsem že ten z obrázku to určo není,a teď mi je úplně jasné že žádný kůň není..

4.12.2007 20:03

rocky napsal(a):
hustý co???jsem si četla tu nemoderku.. a vypadá to že to opravdu jen zkusila aby ji někdo poslal peníze..věděla jsem že ten z obrázku to určo není,a teď mi je úplně jasné že žádný kůň není..

ale celkem mě to namíchlo!!! fakt psychopat!!!

4.12.2007 20:48

luciusl napsal(a):

Zdravím s trochou zpoždění, před chvílí jsem dorazila z dost dlouhý šichty, Hadříka jsem zajela jen pohladit, měla jsem hodinku volno . A mažu do postele, jsem tuhá.... čusík ráno

Přidejte reakci

Přidat smajlík