Proč tu ještě nejsou ČT???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2007 17:23

Sedím v práci a docela se tu nudím...tak mě tak napadá, proč tu není ještě vůbec diskuze o ČT?? ráda si pokecám s lidičkama, co maj tohle docela obvyklý plemeno doma...

Já mám ČT valáška jmenuje se Diego, je mu 12 otec:Ascot matka: Diana

tak se koukejte přidat, at se tu nenudím

19.12.2007 17:26

jenysimons napsal(a):
Sedím v práci a docela se tu nudím...tak mě tak napadá, proč tu není ještě vůbec diskuze o ČT?? ráda si pokecám s lidičkama, co maj tohle docela obvyklý plemeno doma...

tak jedna kobylka CT,Fariga 20let

19.12.2007 17:27

kati napsal(a):

jejda, škoda, špatná kvalita...

19.12.2007 17:27

kati napsal(a):

spatna fotka,takhle ma vypadat.

19.12.2007 17:29

kati napsal(a):
spatna fotka,takhle ma vypadat.

no to už je podstatně lepčejší odkud jsi??

19.12.2007 17:45

jenysimons napsal(a):

parvicka 17let

19.12.2007 17:46

sakiron napsal(a):
parvicka 17let

17?? a jak je na tom s kondicí a tak celkově?? je na ní znát, že už je starší?? já pořád nějak nevím,kdy je vlastně koník starej

19.12.2007 17:49

jenysimons napsal(a):

pro jenysimons:Ahoj,ja jsem tu prvni fotku spatne ulozila.Jsem z Ceskych Budejovic,ta kobylka je ted v utulku u Liberce.

19.12.2007 17:53

jenysimons napsal(a):
17?? a jak je na tom s kondicí a tak celkově?? je na ní znát, že už je starší?? já pořád nějak nevím,kdy je vlastně koník starej

nini ma 17let ale ja na ni jela military v 14 to uz je krapet znat byla ve vinikajici kondici ted by jste ji nepoznaly vozi lidi v jedne turisticke staji majitel konim nerozumi doslova rek ze kone jsou pron ho jen stroje na penize ja mu rekla ze stroj se da opravit kun uz ne tim to haslo a odesla jsem pracovala jsem tam asi 2 roky

19.12.2007 17:58

kati napsal(a):
pro jenysimons:Ahoj,ja jsem tu prvni fotku spatne ulozila.Jsem z Ceskych Budejovic,ta kobylka je ted v utulku u Liberce.

a proč je v útulku?? já jsem z Náchoda....

19.12.2007 17:58

jenysimons napsal(a):

U nás ve stáji je dost koní nad 15, do žádného z nich bych to v životě netypla,nejde poznat rozdíl mezi něma a mým 7 letým...vše je o péči (majitelé je maj už od mlada,vždycky dostávali vitamíny atd a chodili max hodinu denně- a jsou to sporťáci s odchozenými S-i výš) maj tam dokonce i 27 důchdoce- na něm to už jde poznat,ale zas znala jsem 15 valacha který na tom byl hůř než ten 27

19.12.2007 18:00

sakiron napsal(a):
nini ma 17let ale ja na ni jela military v 14 to uz je krapet znat byla ve vinikajici kondici ted by jste ji nepoznaly vozi lidi v jedne turisticke staji majitel konim nerozumi doslova rek ze kone jsou pron ho jen stroje na penize ja mu rekla ze stroj se da opravit kun uz ne tim to haslo a odesla jsem pracovala jsem tam asi 2 roky

no, tak to se ti ani nedivím, taky bych se tam s nima rozloučila...to je teda od něj fakt hezký...

19.12.2007 18:02

nikanie napsal(a):
U nás ve stáji je dost koní nad 15, do žádného z nich bych to v životě netypla,nejde poznat rozdíl mezi něma a mým 7 letým...vše je o péči (majitelé je maj už od mlada,vždycky dostávali vitamíny atd a chodili max hodinu denně- a jsou to sporťáci s odchozenými S-i výš) maj tam dokonce i 27 důchdoce- na něm to už jde poznat,ale zas znala jsem 15 valacha který na tom byl hůř než ten 27

no to je právě ono...u každýho koníka je to naprosto individuální, cooo?? chci s Diegem zase v létě začít závodit, když už mám konečně zase možnost, ale bojím se, esli už nebude starej..:( bude mu v březnu 13..ale rozhodně na to nevypadá a rozumu taky zatím moc nepobral..

19.12.2007 18:08

jenysimons napsal(a):
no to je právě ono...u každýho koníka je to naprosto individuální, cooo?? chci s Diegem zase v létě začít závodit, když už mám konečně zase možnost, ale bojím se, esli už nebude starej..:( bude mu v březnu 13..ale rozhodně na to nevypadá a rozumu taky zatím moc nepobral..

pokuď nemá žádné zdravotní problémy a staráš se o něj (tím myslím třeba nehonit na betonech nebo zas v šíleném blátu, 4 hodiny denně atd-je jasné že tím se šlachy opotřebovávají ) nevidím důvod proč ne ...Když se podíváš na zahraniční špičkové koně, většina z nich má min těch 15- u nás krásný příklad- Daf Ondráš....Podle mě to není o koni,ale spíš jak se o něj staráš ...

19.12.2007 18:12

jenysimons napsal(a):
a proč je v útulku?? já jsem z Náchoda....

protoze jsme se ztehovali a holka ktera si ji mela vzit ji potom nechtela,a ja ji nechtela dal prodavat uz si toho prozila dost.

19.12.2007 18:14

jenysimons napsal(a):

promin,že se do toho vměšuju,sice nemám ČT,ale kobylku tohohle plemena jsem měla v pronajmu.a k tomu věku.ty píšeš,že se bojíš,jestli ve 13 není tvůj koník na závody starej a já ti povím,že není,mám doma jednoho 16-ti letého plnaska a jednoho 13-ti letého polovičního trakena a oba závodí,ten starší asi už jen příští sezonu,ale tuto sezonu na veřejnácích vyhrával 2 a 3 místa.takže se nemusíš bát,že by nato byl koník starej,to vůbec ne

19.12.2007 18:17

causinka2 napsal(a):
promin,že se do toho vměšuju,sice nemám ČT,ale kobylku tohohle plemena jsem měla v pronajmu.a k tomu věku.ty píšeš,že se bojíš,jestli ve 13 není tvůj koník na závody starej a já ti povím,že není,mám doma jednoho 16-ti letého plnaska a jednoho 13-ti letého polovičního trakena a oba závodí,ten starší asi už jen příští sezonu,ale tuto sezonu na veřejnácích vyhrával 2 a 3 místa.takže se nemusíš bát,že by nato byl koník starej,to vůbec ne

sakra se to blbě uložilo,to mělo být pro jenysimons

19.12.2007 18:27

nikanie napsal(a):
pokuď nemá žádné zdravotní problémy a staráš se o něj (tím myslím třeba nehonit na betonech nebo zas v šíleném blátu, 4 hodiny denně atd-je jasné že tím se šlachy opotřebovávají ) nevidím důvod proč ne ...Když se podíváš na zahraniční špičkové koně, většina z nich má min těch 15- u nás krásný příklad- Daf Ondráš....Podle mě to není o koni,ale spíš jak se o něj staráš ...

jee, tak to mi spadl kámen ze srdce...tak to jsem ráda..no neboj se, nehoním h nikde..lidi, kde je ustájenej, se o něj krásně staraj, je pravidelně venku, já ho beru pod sedlo, ale nikdo ho nehodí a netrápí...takže by to mohlo bejtv pohodě..děkuju

19.12.2007 18:37

jenysimons napsal(a):

Tak tedy je můj 2roky a 5 měsíců starý valášek.. po matce: Exit Sund (S) otec neznám..podle veterináře asik nějaký belgik.. no ale matka byla klusačka
Je to moje Askítské zlatíčko

19.12.2007 18:39

kovbojka napsal(a):
Tak tedy je můj 2roky a 5 měsíců starý valášek.. po matce: Exit Sund (S) otec neznám..podle veterináře asik nějaký belgik.. no ale matka byla klusačka
Je to moje Askítské zlatíčko

A tady ještě jedna taková zpomínková na krásné a teplé léto teď je taková zima že se ani koním nechce moc ven když ví že tam nenajdou šťavnatou zelonou travičku..bože já bych spomínkama na léto až brečela

19.12.2007 18:41

kati napsal(a):
protoze jsme se ztehovali a holka ktera si ji mela vzit ji potom nechtela,a ja ji nechtela dal prodavat uz si toho prozila dost.

tak hlavně, jestli se tam má dobře a ne jako třeba ta kobylka co byla v televizi??

19.12.2007 18:45

kovbojka napsal(a):
A tady ještě jedna taková zpomínková na krásné a teplé léto teď je taková zima že se ani koním nechce moc ven když ví že tam nenajdou šťavnatou zelonou travičku..bože já bych spomínkama na léto až brečela

tak to jsme dvě...kdyby byla aspon spousta sněhu a dalo se jezdit...tak by to bylo super...v létě jsou zase mouchy a můj je muchař...ale léto mám taky radši..jezdit v krátkým rukávu a tak..no pohoda...

19.12.2007 18:53

jenysimons napsal(a):
tak to jsme dvě...kdyby byla aspon spousta sněhu a dalo se jezdit...tak by to bylo super...v létě jsou zase mouchy a můj je muchař...ale léto mám taky radši..jezdit v krátkým rukávu a tak..no pohoda...

No jo když je léto tak bych radši zas podzim..já si nevyberu.. protože když je v létě takový horko a já ve výběhu nemám bohužel stín tak dám koně do výběhu až na večer...ježiš a ty mouchy mi ani nepřipomínej..no a dělání boxu..u toho jsem se zapotila pořádně..ale teď chci spomínat spíš na ty lepší věci..jako plavení koníků...teplo tak akorát..suprové vyjížďky...jé jak ráda bych si lehla do trávy a koník by se kolem mě zas popásal...jááá chci léétooo

19.12.2007 19:08

kovbojka napsal(a):
No jo když je léto tak bych radši zas podzim..já si nevyberu.. protože když je v létě takový horko a já ve výběhu nemám bohužel stín tak dám koně do výběhu až na večer...ježiš a ty mouchy mi ani nepřipomínej..no a dělání boxu..u toho jsem se zapotila pořádně..ale teď chci spomínat spíš na ty lepší věci..jako plavení koníků...teplo tak akorát..suprové vyjížďky...jé jak ráda bych si lehla do trávy a koník by se kolem mě zas popásal...jááá chci léétooo

léto je super věc...jenže my zase v létě máme problémy se sedláním...vlbec neim, čím to je...ted v zimě je to super...sedlám bez problémů, ale sem nabalená, že sotva vylezu na koně, diego se mě tlemí, jak na něj lezu, ale co se dá dělat...navíc je to o nohy..aspo kdyby napadlo..je hrozně tvrdo všude...

19.12.2007 19:15

jenysimons napsal(a):
léto je super věc...jenže my zase v létě máme problémy se sedláním...vlbec neim, čím to je...ted v zimě je to super...sedlám bez problémů, ale sem nabalená, že sotva vylezu na koně, diego se mě tlemí, jak na něj lezu, ale co se dá dělat...navíc je to o nohy..aspo kdyby napadlo..je hrozně tvrdo všude...

No to je...a nejhorší na tom je že třebas výběh jak bylo bláto tak mi ho koník pěkně rozoral a teď jak to namrzlo tak tam i on sám zakopává..a já taky třeba se tvému koníkovi nelíbí to horko co někdy bývá

19.12.2007 19:45

kovbojka napsal(a):
No to je...a nejhorší na tom je že třebas výběh jak bylo bláto tak mi ho koník pěkně rozoral a teď jak to namrzlo tak tam i on sám zakopává..a já taky třeba se tvému koníkovi nelíbí to horko co někdy bývá

no navíc on muchař nebyl..ted je, páč je kousek od vody...

19.12.2007 23:50

jenysimons napsal(a):
no navíc on muchař nebyl..ted je, páč je kousek od vody...

Tak od včera můj nový valach.Largo po Puschkin z matky Legacy po Almhirt Chlum.

sadzi saj

20.12.2007 08:29
sadzi saj

oli napsal(a):

Pěkný

20.12.2007 10:52

oli napsal(a):

juu..od včera?? jaktoo?? jee, taky chcu novýho... krásneeej...

20.12.2007 11:33

jenysimons napsal(a):

Muj hrebecTibet z maminky Alice tatinek 2712Taarlo Kubista s.v. 2

20.12.2007 12:11

jenysimons napsal(a):

Děkuju

20.12.2007 12:30

oli napsal(a):
Děkuju

Za co dekujes nepochopila jsem

20.12.2007 14:19

tibet napsal(a):
Za co dekujes nepochopila jsem

to děkovala asi možná mě za chválu koníkoj... nebo se mejlím??

20.12.2007 17:02

jenysimons napsal(a):
to děkovala asi možná mě za chválu koníkoj... nebo se mejlím??

Správně,jen jsem to tam blbě dala

20.12.2007 17:21

oli napsal(a):
Správně,jen jsem to tam blbě dala

no to ona spíš fauna dělá tyhle věci...

21.12.2007 00:42

jenysimons napsal(a):
no to ona spíš fauna dělá tyhle věci...

A moje jednička Siesta.Valát 33 z matky Servátor 59.Skvělé zvíře

21.12.2007 07:30

jenysimons napsal(a):

Tak aj ja sa pridam... som sice zo Slovenska ale tiez mam dve CT

Kobylku PEM o: Watergatte, m: Polana po Kontur, v marci bude mat 11
Valacha ARTHURA o: Amoural, m: Goldlack H po Goldlack, tiez v marci 14

21.12.2007 07:32

tonka napsal(a):
Tak aj ja sa pridam... som sice zo Slovenska ale tiez mam dve CT

Kobylku PEM o: Watergatte, m: Polana po Kontur, v marci bude mat 11
Valacha ARTHURA o: Amoural, m: Goldlack H po Goldlack, tiez v marci 14

a este jedna fotka: Arthur a Pem

21.12.2007 08:00

tonka napsal(a):
a este jedna fotka: Arthur a Pem

Taky přidávám kobylu, sice je to půl ČT a půl Hannover., ale sem patří víc

21.12.2007 09:33

rocky napsal(a):
Taky přidávám kobylu, sice je to půl ČT a půl Hannover., ale sem patří víc

jen davajte holky, at se můžu pokochat, jsem zase v práci a chci se kochat miláčkama čt...jaký maj ty vaši konuši povahu? Jste s nima spokojený?? já třeba moc ne...je to děsnej závislák...když u sebe nemá bráchu, visí hned na úplně cizím koni, to se nám projevilo na soustředění. Jinak je to lehce magor, je protvnej na uši, ale zase na druhou stranu je učenlivej a chápavej, baví ho skákání, ale umí taky pěkně vyvádět...tak co vy, rozepište se...

21.12.2007 09:52

jenysimons napsal(a):
jen davajte holky, at se můžu pokochat, jsem zase v práci a chci se kochat miláčkama čt...jaký maj ty vaši konuši povahu? Jste s nima spokojený?? já třeba moc ne...je to děsnej závislák...když u sebe nemá bráchu, visí hned na úplně cizím koni, to se nám projevilo na soustředění. Jinak je to lehce magor, je protvnej na uši, ale zase na druhou stranu je učenlivej a chápavej, baví ho skákání, ale umí taky pěkně vyvádět...tak co vy, rozepište se...

S tou závislostí tě chápu, upla se na ségry valacha a pokud za nim chce tak ji nic nezastaví. Hopsne mi ohradu z místa a je ji jedno zda to má třeba 150!!!! Její povaha je zvláštní, ze začátku mě totálně ignorovala a měla mě na háku, ale ¨pak stačilo pár koleček v kruhovce a chodila zamnou jak pes. teď už ví co smí a co ne..Jen vím že cizím lidem moc nevěř!Pracovat ji celkem baví, ale u bývalého majitele byla zvklá chodit neděle-čtvrtek ohrada, pátek pod sedlo, sobota závody.. Tak si zvyká na pravidelnou práci v týdnu!Ale jde to,spolupracuje

21.12.2007 10:01

rocky napsal(a):
S tou závislostí tě chápu, upla se na ségry valacha a pokud za nim chce tak ji nic nezastaví. Hopsne mi ohradu z místa a je ji jedno zda to má třeba 150!!!! Její povaha je zvláštní, ze začátku mě totálně ignorovala a měla mě na háku, ale ¨pak stačilo pár koleček v kruhovce a chodila zamnou jak pes. teď už ví co smí a co ne..Jen vím že cizím lidem moc nevěř!Pracovat ji celkem baví, ale u bývalého majitele byla zvklá chodit neděle-čtvrtek ohrada, pátek pod sedlo, sobota závody.. Tak si zvyká na pravidelnou práci v týdnu!Ale jde to,spolupracuje

závislost je fakt úplně hrozná vlastnost, navíc u koní...mě teda ohradu nehupsne, ale lítá jak střeštěnej, ničí nám ohradu, on nemůže bejt v ohradě, pokud brácha není doma...je dakt, že poslední dobou se docela lepší, ale když třeba brácha jde jezdit, dáme ho do boxu a musí bejt přívázanej, jinak věřím tomu, že by nám skočil na vrata a zůstal tam a fakt neim, co bysme s ním potom dělali...ale od tej doby, co byl marod na nohu a já s ním chodila na procházky na ruce se tak nějak u něj všechno zlepšilo...vztah ke mě, chování, pozornost se zlěpšila...no uvidíme jestli mi s tím i pomůžou parelliho metody..

21.12.2007 10:21

jenysimons napsal(a):
závislost je fakt úplně hrozná vlastnost, navíc u koní...mě teda ohradu nehupsne, ale lítá jak střeštěnej, ničí nám ohradu, on nemůže bejt v ohradě, pokud brácha není doma...je dakt, že poslední dobou se docela lepší, ale když třeba brácha jde jezdit, dáme ho do boxu a musí bejt přívázanej, jinak věřím tomu, že by nám skočil na vrata a zůstal tam a fakt neim, co bysme s ním potom dělali...ale od tej doby, co byl marod na nohu a já s ním chodila na procházky na ruce se tak nějak u něj všechno zlepšilo...vztah ke mě, chování, pozornost se zlěpšila...no uvidíme jestli mi s tím i pomůžou parelliho metody..

já tomu taky moc nevěřila když jsem si kobylu dovezla nenechala se nalákat ani na žrádlo, prostě jsem ji nemohla za boha chytit, totálně mě ignorovala a soustředila se jen na koně, ale chápu žila chvíly bez koní.. A pak jsme ji vypustily na volno do kruhovky, a honila jsem ji tam, přesně jak to popisoval Monty..mno a najednou ejhle kobyla začala zamnou šlapat jak oslík. za dva dny to zní zas vyprchalo tak šla znova a takhle jsme to zopakovali ještě párkrát a už je to ok! Člověk hold nemůže pořád ustupovat, ale jasně stanovit pravidlo. Koně nebiju, ale když je potřeba plácnu ji, teď už stačí jen houknout a přesně ví proč...

Myslím si že i ty procházky vám pomohli se sblížit asi by mu neměl brácha chvilku věnovat moc pozornosti, aby se trochu od něj odpoutal a přilnul i k tobě

21.12.2007 10:36

rocky napsal(a):
já tomu taky moc nevěřila když jsem si kobylu dovezla nenechala se nalákat ani na žrádlo, prostě jsem ji nemohla za boha chytit, totálně mě ignorovala a soustředila se jen na koně, ale chápu žila chvíly bez koní.. A pak jsme ji vypustily na volno do kruhovky, a honila jsem ji tam, přesně jak to popisoval Monty..mno a najednou ejhle kobyla začala zamnou šlapat jak oslík. za dva dny to zní zas vyprchalo tak šla znova a takhle jsme to zopakovali ještě párkrát a už je to ok! Člověk hold nemůže pořád ustupovat, ale jasně stanovit pravidlo. Koně nebiju, ale když je potřeba plácnu ji, teď už stačí jen houknout a přesně ví proč...

Myslím si že i ty procházky vám pomohli se sblížit asi by mu neměl brácha chvilku věnovat moc pozornosti, aby se trochu od něj odpoutal a přilnul i k tobě

no jo, ale ten problém je,že brácha bejval vůdce stáda a toho mýho troubu často trápí, ale on je na něm závislej, nechápu to, ale co dá dělat, jsou to taky jen zvířata.. u nás je problémek, že nemáme kruhovku, dost by se hodila, ale paní, co má toho jeho bráchu a mám tam diega mojeho ustájenýho, tak tohle nedělá a kruhovku nepotřebuje...nemůžu si tam jen tak někam hodit kruhovku, přece...:( a jízdárna je na tohle moc veliká s lákavou trávou...on běhá běhá, pak už vidím, že by mohl bejt napojenej, tak ho zkusím a fik...pase se...je vyčůranej jak blázen...

Procházky nám fakt pomohly, ale co dál..připadám si u těch her jak magor...

21.12.2007 11:50

jenysimons napsal(a):
no jo, ale ten problém je,že brácha bejval vůdce stáda a toho mýho troubu často trápí, ale on je na něm závislej, nechápu to, ale co dá dělat, jsou to taky jen zvířata.. u nás je problémek, že nemáme kruhovku, dost by se hodila, ale paní, co má toho jeho bráchu a mám tam diega mojeho ustájenýho, tak tohle nedělá a kruhovku nepotřebuje...nemůžu si tam jen tak někam hodit kruhovku, přece...:( a jízdárna je na tohle moc veliká s lákavou trávou...on běhá běhá, pak už vidím, že by mohl bejt napojenej, tak ho zkusím a fik...pase se...je vyčůranej jak blázen...

Procházky nám fakt pomohly, ale co dál..připadám si u těch her jak magor...

Tak já se přidám se svým 6 měsíčním zlatíčkem..je to Hřebeček a mám ho od neděle..foto ještě od bývalé majitelky

M: 15/318 Sisi po 462 Echor 65, O: 629 Fetyš

na fotce když byl ještě upe malinkatý mimi

21.12.2007 11:55

nicolll napsal(a):
Tak já se přidám se svým 6 měsíčním zlatíčkem..je to Hřebeček a mám ho od neděle..foto ještě od bývalé majitelky

M: 15/318 Sisi po 462 Echor 65, O: 629 Fetyš

na fotce když byl ještě upe malinkatý mimi

jeduuuš...to je brouček nohatej...

21.12.2007 12:05

jenysimons napsal(a):
jeduuuš...to je brouček nohatej...

taky pěknej neřád doufám že v budoucnu bude hodnej nechci ho totiž kastrovat..a ty máš taky pěknýho koníka :)..a konečně půjde na pastviny...jo a jmenuje se Sagar

21.12.2007 12:06

nicolll napsal(a):
taky pěknej neřád doufám že v budoucnu bude hodnej nechci ho totiž kastrovat..a ty máš taky pěknýho koníka :)..a konečně půjde na pastviny...jo a jmenuje se Sagar

A ještě

21.12.2007 12:07

nicolll napsal(a):
A ještě

a poslední

nicolll napsal(a):

joo? copak vyvádí hádě malý..je fakt krásnej..jednou si chci taky pořídit hříbátko a vypiplat si ho odmalička...máš ještě nějaký koníky nebo jen tohohle broučka??

nicolll napsal(a):
a poslední

jo a chci se zeptat..myslíte že když má v půl roce 145 cm v KVH je to dost nebo ne??

21.12.2007 12:10

jenysimons napsal(a):
joo? copak vyvádí hádě malý..je fakt krásnej..jednou si chci taky pořídit hříbátko a vypiplat si ho odmalička...máš ještě nějaký koníky nebo jen tohohle broučka??

Jde vidět že je hřebeček asi na to už přišel..mno on vyvádí to že furt utíká za kobylou..takže půjde na pastviny za hodně koníčkama a potřebuje hodně prostoru a to nejlépe 24 hodin deně..nn mám jen tohohle předtím jsem měla Křížence hucula..s tím jsem skákala ZL tak tohodle doufám dostanu výš :)..a co skáčeš s tím tvým??

21.12.2007 12:12

nicolll napsal(a):
Jde vidět že je hřebeček asi na to už přišel..mno on vyvádí to že furt utíká za kobylou..takže půjde na pastviny za hodně koníčkama a potřebuje hodně prostoru a to nejlépe 24 hodin deně..nn mám jen tohohle předtím jsem měla Křížence hucula..s tím jsem skákala ZL tak tohodle doufám dostanu výš :)..a co skáčeš s tím tvým??

když jsem ještě jedila po závodech tak nejvyšší soutěž byla zatím Zl, ale v novým roce se snad dostaneme vejš, když už mám trenérku...konečně se mi povedlo sehnat si někoho, kdo na mě bude dohlížet ze země anavíc s ní snad budou i závody...:)

a tak budeš někde jezdit, než ti doroste??

21.12.2007 12:32

jenysimons napsal(a):
když jsem ještě jedila po závodech tak nejvyšší soutěž byla zatím Zl, ale v novým roce se snad dostaneme vejš, když už mám trenérku...konečně se mi povedlo sehnat si někoho, kdo na mě bude dohlížet ze země anavíc s ní snad budou i závody...:)

a tak budeš někde jezdit, než ti doroste??

ahattj..takže si jezdila jen veřejňáky??ja s tím huculkem taky jezdila jen veřejňáky

..no budu jezdit u našeho veterináře ale asi mu jen přiježdovat kobylku...ma maldou skoro 4letou ale nema na ni cas..a jeste jeji mamu tak uz ma ale 16 a spotrovni kobylu cvo sem na ni jezdila tak ta je ted zhrebna takze je na pastvinach..a ted prodal mladou kobylu 3letou..takze mi zbyde jen ten nerad co ma doma..nikde jinde totiz jezdit nechci jinak bych mela kde jezdit

21.12.2007 12:37

nicolll napsal(a):
ahattj..takže si jezdila jen veřejňáky??ja s tím huculkem taky jezdila jen veřejňáky

..no budu jezdit u našeho veterináře ale asi mu jen přiježdovat kobylku...ma maldou skoro 4letou ale nema na ni cas..a jeste jeji mamu tak uz ma ale 16 a spotrovni kobylu cvo sem na ni jezdila tak ta je ted zhrebna takze je na pastvinach..a ted prodal mladou kobylu 3letou..takze mi zbyde jen ten nerad co ma doma..nikde jinde totiz jezdit nechci jinak bych mela kde jezdit

nene, i závody, ale to bylo tak před třema rokama, když jsem ještě byla s Diegem jinde, tam to bylo i s trenérem...a to jsem jezdila skoro každej tejden...pak ale to šlo do háje...našel si práci, vykašlal se na mě, pak se přestal starat i o naše koníky, tak sme utekli... No na závodech sem byla naposled loni v Hořicích a to náhodou...dopadlo to hrozně..ted to snad bude lepčí..

a proč nechceš jinde jezdit??

21.12.2007 12:41

jenysimons napsal(a):
nene, i závody, ale to bylo tak před třema rokama, když jsem ještě byla s Diegem jinde, tam to bylo i s trenérem...a to jsem jezdila skoro každej tejden...pak ale to šlo do háje...našel si práci, vykašlal se na mě, pak se přestal starat i o naše koníky, tak sme utekli... No na závodech sem byla naposled loni v Hořicích a to náhodou...dopadlo to hrozně..ted to snad bude lepčí..

a proč nechceš jinde jezdit??

aha ttj..ptz vsude maj trenery co nerespektuji moje pozadavky..myslim v jezdeni..jezdila jsme 2mesice u Nágrů a chci jezdit podle nich a ne se ridit podle techto treneru co maj zazitej starej styl..veterinar mi to respektuje a rek mi zhe i kone pak lepsi funguji..a je s konma spokojenej..ta sportovni kobyla co je ted zhrebna..neskakala ani blby Z čiste a po roce co jsem na ni jezdila jsme ju vyskakalo do L ciste

21.12.2007 12:42

nicolll napsal(a):
aha ttj..ptz vsude maj trenery co nerespektuji moje pozadavky..myslim v jezdeni..jezdila jsme 2mesice u Nágrů a chci jezdit podle nich a ne se ridit podle techto treneru co maj zazitej starej styl..veterinar mi to respektuje a rek mi zhe i kone pak lepsi funguji..a je s konma spokojenej..ta sportovni kobyla co je ted zhrebna..neskakala ani blby Z čiste a po roce co jsem na ni jezdila jsme ju vyskakalo do L ciste

já trenéry nemam a ani nechci jen jednou za cas..s konikama si delam podle svýho a uspechu dosahují

21.12.2007 13:09

nicolll napsal(a):

tak to máš dobrý..to já sice jezdím už 8 roků, ale sama si netroufám a navíc, nemám dopravu...v rodině jsem na to sama, nikdo na to není ujetej...jen já..
no a tak jak s nima trénuješ, že jsi dosáhla u tej kobylky takový úspěchy?? to mě docela zajímá...

21.12.2007 14:52

jenysimons napsal(a):
tak to máš dobrý..to já sice jezdím už 8 roků, ale sama si netroufám a navíc, nemám dopravu...v rodině jsem na to sama, nikdo na to není ujetej...jen já..
no a tak jak s nima trénuješ, že jsi dosáhla u tej kobylky takový úspěchy?? to mě docela zajímá...

Promin nám se vypl net..trénuji tak aby to tu kobylu zacalo bavit a nedelala to z donuceni...nepouzivam skoro vubec ruky jen sed...to jsem se naucila u Nágrů...po kobyle se chtelo vsechno hned bez trniknku..rek mi jestli bych ju nejezdila ja mu rekla ze jen pod podminkou ze mi od toho nebude kecat a nebude mi rikat co mam delat..je strasne tlaciva a on an ni pouzival ostruhy ja jsem na ni ostruhy nikdy nemela sice vzdycky malem umiram kdyz z ni lezu ale je to urcoi lepsi..kldo ma ostruhy vetsinou pouziva jen patu a ne celouho holen tak nemuze docilit toho aby dostal konika pod sebe..

21.12.2007 14:56

nicolll napsal(a):
Promin nám se vypl net..trénuji tak aby to tu kobylu zacalo bavit a nedelala to z donuceni...nepouzivam skoro vubec ruky jen sed...to jsem se naucila u Nágrů...po kobyle se chtelo vsechno hned bez trniknku..rek mi jestli bych ju nejezdila ja mu rekla ze jen pod podminkou ze mi od toho nebude kecat a nebude mi rikat co mam delat..je strasne tlaciva a on an ni pouzival ostruhy ja jsem na ni ostruhy nikdy nemela sice vzdycky malem umiram kdyz z ni lezu ale je to urcoi lepsi..kldo ma ostruhy vetsinou pouziva jen patu a ne celouho holen tak nemuze docilit toho aby dostal konika pod sebe..

a chodí ti koník pod sebou i když nepoužíváš ruce?? nosí ti dobře hlavinku?? Tak o tomhle bych se moc ráda dověděla něco víc...tak kdybys měla třeba čas, tak se rozepiš, budu moc ráda..;)

21.12.2007 15:04

jenysimons napsal(a):
a chodí ti koník pod sebou i když nepoužíváš ruce?? nosí ti dobře hlavinku?? Tak o tomhle bych se moc ráda dověděla něco víc...tak kdybys měla třeba čas, tak se rozepiš, budu moc ráda..;)

Posílám teda nějaké ČT
Cavallo

21.12.2007 15:18

memmory napsal(a):
Posílám teda nějaké ČT
Cavallo

n konečně nákej nováček... jak starej??

21.12.2007 15:32

jenysimons napsal(a):
n konečně nákej nováček... jak starej??

rok 1996 tak počítej

21.12.2007 15:39

memmory napsal(a):
rok 1996 tak počítej

takže 11?? můj je 12tiletej a je v roce 95 takže lehký počty...

21.12.2007 15:41

memmory napsal(a):
rok 1996 tak počítej

Je to ale škaredá fotka -ty uši - nemá mě rád

21.12.2007 15:42

jenysimons napsal(a):

Kasandra (Cattaro - Salima po Sahib 5)

21.12.2007 15:47

memmory napsal(a):

nemá tě rád? jaktoo?? no je fakt, že ty uši jsou krásný...

21.12.2007 15:57

memmory napsal(a):

M: Carmen
O: Cent Predswit
Povaha : hodný,ale tank neuhne člověku raději ho přejede
Využití : pokud nemá w.sedlo a páku tak funguje jako koník,kterej dokáže zhodit i ty nejlepší jezdce . Ke skákání má odpor, Za kočár - jednou spadl tak už se bojí
Drezůra - ne ,western-podle toho jakou má náladu takže nanic
Tak jsem ho darovala kamarádce které stačí

21.12.2007 15:59

jenysimons napsal(a):
nemá tě rád? jaktoo?? no je fakt, že ty uši jsou krásný...

Když jsem ho dovezla tak jsem s ním byla na namáhavější vyjížďce - nelýbilo se mu to tak mě od té doby nenechá na sebe vlézt-max.v kroku

21.12.2007 16:01

memmory napsal(a):
Když jsem ho dovezla tak jsem s ním byla na namáhavější vyjížďce - nelýbilo se mu to tak mě od té doby nenechá na sebe vlézt-max.v kroku

ale to není tvůj koník nebo je?? to nepotěší...

21.12.2007 16:03

memmory napsal(a):
M: Carmen
O: Cent Predswit
Povaha : hodný,ale tank neuhne člověku raději ho přejede
Využití : pokud nemá w.sedlo a páku tak funguje jako koník,kterej dokáže zhodit i ty nejlepší jezdce . Ke skákání má odpor, Za kočár - jednou spadl tak už se bojí
Drezůra - ne ,western-podle toho jakou má náladu takže nanic
Tak jsem ho darovala kamarádce které stačí

no tak ten má dobrý využití... jsem si naprvní pohled ale myslela, že je to chladas...

21.12.2007 16:04

jenysimons napsal(a):
ale to není tvůj koník nebo je?? to nepotěší...

No teď už jsem ho dala kamarádce se kterou si celkem rozumí ale u něj je nový majitel tak max.na dva roky potom začne zhazovat a teď už s ním nikdo nic neudělá

21.12.2007 16:07

memmory napsal(a):
No teď už jsem ho dala kamarádce se kterou si celkem rozumí ale u něj je nový majitel tak max.na dva roky potom začne zhazovat a teď už s ním nikdo nic neudělá

tak takovýho koníka bych vážě nechtěla...

21.12.2007 18:50

dominicca napsal(a):
Kasandra (Cattaro - Salima po Sahib 5)

Flora

21.12.2007 18:51

kubeska napsal(a):
Flora

tak na ty fotce vypada trochu divnee :)

21.12.2007 18:55

nicolll napsal(a):

Ahoj Nicolll
tak Babetku mám doma já, bydlí vedle Křemílka, má se dobře a už je obsedlá.
Jezdíme jen na lehké krátké vyjížďky a je celkem hodná. Sem tam se o něco pokusí, ale jde to. Chodí pěkně, ale je spíš tlačivá. Je to zlatíčko, tak doufám, že se bude jen zlepšovat. Přidávám pár fotek hned po příjezdu a jednu hroznou z obsednutí :-)

21.12.2007 18:55

janavar napsal(a):
Ahoj Nicolll
tak Babetku mám doma já, bydlí vedle Křemílka, má se dobře a už je obsedlá.
Jezdíme jen na lehké krátké vyjížďky a je celkem hodná. Sem tam se o něco pokusí, ale jde to. Chodí pěkně, ale je spíš tlačivá. Je to zlatíčko, tak doufám, že se bude jen zlepšovat. Přidávám pár fotek hned po příjezdu a jednu hroznou z obsednutí :-)

21.12.2007 19:01

kubeska napsal(a):
tak na ty fotce vypada trochu divnee :)

jee, ta je krásná...kolik jí je...???

21.12.2007 20:24

jenysimons napsal(a):
jee, ta je krásná...kolik jí je...???

Když tak koukám na ty čétéčka, tak sem přidám toho svýho rošťáka. Jsme sice poloviční, ale snad to nevadí
Miguel-Migísek, Migi, Migouš, prevít jeden...
Matka: Madonna
Otec: Quoniam 238

21.12.2007 20:41

skippy napsal(a):
Když tak koukám na ty čétéčka, tak sem přidám toho svýho rošťáka. Jsme sice poloviční, ale snad to nevadí
Miguel-Migísek, Migi, Migouš, prevít jeden...
Matka: Madonna
Otec: Quoniam 238

Floruska se narodila 22.2.2002 samí dvojiky :-D tak si to spocitejte jinac patri jedny pani ke ktery chodime na koniky :-) M: Lucina O:Frühesch
Kdybyste meli jeho fotku tak ji sem plss dejte nebo kdybyste meli fotku Furioso XLVIII - 29
:-) Na fotce v levo Freda čt x kladrubák prej má v sobe hodne ty kladrubsky krve tak se nedivim po kom zdedila ten xichtik (jináč kladrubáci sou hezkyy konici)

21.12.2007 20:43

kubeska napsal(a):
Floruska se narodila 22.2.2002 samí dvojiky :-D tak si to spocitejte jinac patri jedny pani ke ktery chodime na koniky :-) M: Lucina O:Frühesch
Kdybyste meli jeho fotku tak ji sem plss dejte nebo kdybyste meli fotku Furioso XLVIII - 29
:-) Na fotce v levo Freda čt x kladrubák prej má v sobe hodne ty kladrubsky krve tak se nedivim po kom zdedila ten xichtik (jináč kladrubáci sou hezkyy konici)

Jeste Freda teda jestli to nevadí ale ma v sobe taky toho českyho teplokrevníka

23.12.2007 02:02

kubeska napsal(a):
Jeste Freda teda jestli to nevadí ale ma v sobe taky toho českyho teplokrevníka

ty jo, ta má super datum narození...to se krásně pamatuje, cooo??

23.12.2007 18:52

jenysimons napsal(a):
ty jo, ta má super datum narození...to se krásně pamatuje, cooo??

jj

23.12.2007 19:01

jenysimons napsal(a):

muzu se přidat?? Mám taky jedno ČTčko bude to na jaře 4 letý hřebčáček jmenuje se Pilgrin a sme kousek od Ostravy

23.12.2007 23:56

jenysimons napsal(a):

Přidám kobylku po Almhirt chlumecký, má pod sebou hřebečka po Burbonkovi.

24.12.2007 09:22

Jéé ahoj Janavar...jj je zlaticko takovej vetsi pejsek a strasne mazliva...no tak tlaciva bude asi tim zhe je segra od Gory ..a jinak posli vic fotecek..a newis proc ju prodal??dik pa nikol

24.12.2007 09:24

nicolll napsal(a):
Jéé ahoj Janavar...jj je zlaticko takovej vetsi pejsek a strasne mazliva...no tak tlaciva bude asi tim zhe je segra od Gory ..a jinak posli vic fotecek..a newis proc ju prodal??dik pa nikol

A pri obsedání byla hodná???me Večeřa rikal zhe se neda obsednou..ze ju pry verca (newim kera) zkousela obsednout nekolikrat a pry to neslo..tak jak se vám ¨darilo??

24.12.2007 10:23

jenysimons napsal(a):

Takže další ČT, kobylka Doňa Carmelita

24.12.2007 10:28

jenysimons napsal(a):

Carmelčin stájový kolega. Je u nás od 4. prosince.

24.12.2007 14:11

evamiskechova napsal(a):
Carmelčin stájový kolega. Je u nás od 4. prosince.

Pro Jenysimons: ahojkykoukám že tu máš fotky z Hořic, to jste asi někde z královehradeckýho kraje viď? Já mám taky kobylku ČT, je jí 13. ale byla dlouhou dobu na pastvě a její roky na ní rozhodně nejsou znát Jinak i já i Tarunka všem přejeme veselý vánoce plný dárků a šťastnej novej, uřehtanej a úspěšnej rok 2008

24.12.2007 14:52

gabineska napsal(a):
Pro Jenysimons: ahojkykoukám že tu máš fotky z Hořic, to jste asi někde z královehradeckýho kraje viď? Já mám taky kobylku ČT, je jí 13. ale byla dlouhou dobu na pastvě a její roky na ní rozhodně nejsou znát Jinak i já i Tarunka všem přejeme veselý vánoce plný dárků a šťastnej novej, uřehtanej a úspěšnej rok 2008

no jasně, jsem z Náchoda...ty jsi taky někde odtud?? To ten můj trouba bude taky v březnu 13ti letej a není to na něm znát..ani rozumu moc nepobírá..

24.12.2007 17:17

jenysimons napsal(a):
no jasně, jsem z Náchoda...ty jsi taky někde odtud?? To ten můj trouba bude taky v březnu 13ti letej a není to na něm znát..ani rozumu moc nepobírá..

Přidávám Grafit m: Gradina, o: Admetos Sultanliebe je mu 18 dědkovy

24.12.2007 17:19

kviddo napsal(a):
Přidávám Grafit m: Gradina, o: Admetos Sultanliebe je mu 18 dědkovy

Ještě jednu .....nezbeda

24.12.2007 17:20

kviddo napsal(a):
Ještě jednu .....nezbeda

Poslední sedlovou

24.12.2007 19:51

kviddo napsal(a):
Poslední sedlovou

Tak tady je další ČT- Fakt

24.12.2007 22:57

nicolll napsal(a):
A pri obsedání byla hodná???me Večeřa rikal zhe se neda obsednou..ze ju pry verca (newim kera) zkousela obsednout nekolikrat a pry to neslo..tak jak se vám ¨darilo??

Ahoj Nicolll,
úplně bez problémů, tak 3 dny jsem vedle ní "poskakovala" když byla nasedlaná v boxe, pak jsem ji vytáhla na dvůr s Kemim, kde stáli vedle sebe a normálně jsem po třmenu jemně "nalízala" a lehala na hřbet a pak taky tak po 3 dnech jsem prostě přehodila nohu a sedla. Vůbec mě neřešila, spíš ji to nudilo, když viděla, že Kemi je taky v pohodě. Vše jsem dělala sama, bez nikoho. A potom jsme ji vzali na jízdárnu, kde jsem nasedla a kámoška mě vodila za Kemim po jízdárně. Byla naprosto uvolněná, až mě to překvapilo. Vůbec mě neřešila, spíš ji zajímalo okolí. Na druhý den jsme šli na 20 min krokem už ven a úplně v poho. Akorát teď na to začíná přicházet a trošku zlobí, ale je to spíš sranda. Zatím jsem na ní jela 6x, když počítám i obsednutí a jeví se dobře. Hodně si ji beru ven s Kemim na ruku na vodítko a to chodí božsky, takže si vlastně zvyká na okolí a ještě se projde. Já myslím, že ji prodal z nedostatku času, který jak víme mu stále chybí Když budeš chtít napiš mi na mail janavavr@seznam.cz

24.12.2007 23:01

jenysimons napsal(a):

Můj valášek čt

24.12.2007 23:35

betkat napsal(a):
Můj valášek čt

SAKIRON Nestála Parva náhodou v Morávce v Beskydech? Díky

4.1.2008 17:26

mela napsal(a):
SAKIRON Nestála Parva náhodou v Morávce v Beskydech? Díky

posouvám a pro gabinesku: ty jsi taky někde odtud??

4.1.2008 18:22

jenysimons napsal(a):

Naše Hanka v dubnu letos 25 let

4.1.2008 18:28

hanule napsal(a):
Naše Hanka v dubnu letos 25 let

25?? no panejo...to je krásnej věk... jezdíš na ní ještě?? Jaká je, je to na ní znát?? Tak to fakt čumím.. vypadá totiž skvěle..;)

4.1.2008 21:32

ALBION - 12 let - m: Albena, o: Mr.Cox

4.1.2008 21:36

jenysimons napsal(a):

CORA - letos 18 let, m: Dulcinea, o: Quoniam 145

4.1.2008 21:39

jenysimons napsal(a):

CAIRO - letos 5 m: Cora, o: House Rules (A1/1)

4.1.2008 21:41

jenysimons napsal(a):

její pravý bratr CORIDOR -letos 4 roky, hřebec

4.1.2008 21:44

jenysimons napsal(a):

ŽÍNKA - letos bude mít 21 let, m: Žikava (A1/1), o: Rinaldo

4.1.2008 21:49

janda napsal(a):
ŽÍNKA - letos bude mít 21 let, m: Žikava (A1/1), o: Rinaldo

valach NAIROB - 10 let, m: Lota, o: North Star VIII

4.1.2008 21:54

janda napsal(a):
valach NAIROB - 10 let, m: Lota, o: North Star VIII

a klisna RITA, letos 8, m: Rekša, o: Przedswit X-68 s.v.

4.1.2008 22:00

janda napsal(a):

Moje kobče ČT mamka Dogorka a hžíbo Dark Muffin =)

4.1.2008 22:03

jezabel napsal(a):
Moje kobče ČT mamka Dogorka a hžíbo Dark Muffin =)

sry za kvalitu ... moje druhá kobča deseti letá Unika po Wottergate

5.1.2008 12:08

jezabel napsal(a):
sry za kvalitu ... moje druhá kobča deseti letá Unika po Wottergate

Song, po Sahib Kubišta, z matky po Przedswit XVIII
Tohle je fotka po příjezdu ze závodů

5.1.2008 12:10

janulka napsal(a):
Song, po Sahib Kubišta, z matky po Przedswit XVIII
Tohle je fotka po příjezdu ze závodů

A ještě jedna a už dám pokoj

5.1.2008 13:23

jenysimons napsal(a):

tak můj ryzoň tu ještě není, takže Gasii, matka Selma, otec Vals, máme teda v sobě hodně trakéna..jo a má 12...

5.1.2008 13:28

kukinatost napsal(a):
tak můj ryzoň tu ještě není, takže Gasii, matka Selma, otec Vals, máme teda v sobě hodně trakéna..jo a má 12...

no konečně se to tu trochu hnulo dopředu, jen pokračujte, at je na co koukat..

5.1.2008 13:32

jenysimons napsal(a):
no konečně se to tu trochu hnulo dopředu, jen pokračujte, at je na co koukat..

tak ještě hodím nějakou razetici:)

5.1.2008 13:42

kukinatost napsal(a):
tak ještě hodím nějakou razetici:)

ryzáček..to je ještě plus k tomu, že to je ČT

5.1.2008 15:43

jenysimons napsal(a):

tady se to moc nehýbe tak tu přidám ČT od kámošky..je to taky 25leté kobylka

5.1.2008 15:50

kovbojka napsal(a):
tady se to moc nehýbe tak tu přidám ČT od kámošky..je to taky 25leté kobylka

Jo jinak kobylka se jmenu je Dorky..jsem zapoměla dodat

A neď její sestru Čikitu.. té je myslím okolo 19 nebo tak nějak

5.1.2008 17:05

kovbojka napsal(a):
Jo jinak kobylka se jmenu je Dorky..jsem zapoměla dodat

A neď její sestru Čikitu.. té je myslím okolo 19 nebo tak nějak

a co takhle se začít o něčem bavit?? ne jenpřehlídku fotek??

5.1.2008 17:36

jenysimons napsal(a):
a co takhle se začít o něčem bavit?? ne jenpřehlídku fotek??

Jko třeba o čem?
Tahle kobča je po Wattergate, a v květnu čeká přírustek

5.1.2008 18:00

janulka napsal(a):
Jko třeba o čem?

naprosto o čemkoli..;) Jinak to máš na tej kobče šaty?? Nebo co to za tebou vlaje??

Neregistrovaný uživatel

5.1.2008 18:50
Neregistrovaný uživatel

janulka napsal(a):
Jko třeba o čem?

A ještě jedna....

5.1.2008 18:52

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
A ještě jedna....

Sukni. Nejsou to šaty vcelku, vršek k tomu mám taky, ale je to z Huberta a už bylo docela zima. Asi bych zmrzla Tady je to vidět asi nejlíp....

5.1.2008 20:13

janda napsal(a):

a jeste jednou CORIDOR

5.1.2008 20:38

pepepina napsal(a):
a jeste jednou CORIDOR

a jeste jednou Coridor a ma malickost

Přidejte reakci

Přidat smajlík