Čtvrtek???předposlední pracantky v tomto roce...:(

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.12.2007 06:24

Holky tak já dnes naposled tak si aspoň založím téma....

Dnes to bude vubec fofr tak nevím jak to zmáknu na Vás juknout...koníka jsem od uterka neviděla a ani dnes neuvidíme, po praci se jdem rovnou juchat na firemní akci, tak doufám, že nedopadnu jako Danny a neocitnu se v jiném městě:)))))

JInak budu se sousedce starat o Agamy takže dostanu klič od pokoje a možnost přístupu na net...tak to si asi nenechám ujít

Moje drahé pracantky přeji vám ÚSPĚŠNÝ DEN

20.12.2007 06:35

klawdie napsal(a):

Dnes to bude vubec fofr tak nevím jak to zmáknu na Vás juknout...koníka jsem od uterka neviděla a ani dnes neuvidíme, po praci se jdem rovnou juchat na firemní akci, tak doufám, že nedopadnu jako Danny a neocitnu se v jiném městě:)))))

JInak budu se sousedce starat o Agamy takže dostanu klič od pokoje a možnost přístupu na net...tak to si asi nenechám ujít

Hezké ránko, kočko :-)
neplač, uteče to jako voda !!!!!!!!!!!! Jídlo, dárky, návštěvy, pařby a ani se nenaděješ bude 2.1.2008

20.12.2007 06:39

luciusl napsal(a):
Hezké ránko, kočko :-)
neplač, uteče to jako voda !!!!!!!!!!!! Jídlo, dárky, návštěvy, pařby a ani se nenaděješ bude 2.1.2008

čau pusinko a kdypak že ty máš ten volný kvartýr?

20.12.2007 06:45

klawdie napsal(a):

Bré ráno, pusiny...já mám denska už poslední pracovní den v tomto roce...páč práci v ospodě nepočítám...tam si to užiju i na Silvestra pracovně..:(
Jiank Kláruli, ty vlastně začneš nový rok v novém co?
Půjdu ti pak něco sepsat na ten mail:)))a zdravím samozřejmě i Lulu a všechny další příchozí:)

20.12.2007 06:48

klawdie napsal(a):
čau pusinko a kdypak že ty máš ten volný kvartýr?

Čaves děvenky,
Kláry také je mi moc líto, že tu s váma nebudu přes vánoce, doma net nemám a bratránek bude mít určitě stále plno.
Jsem nepoučitelná a proto jsem si včera zase kápla do strojku, jeden z bratkánků měl včera 15ctku, a ta se samo musí oslavit, že... mno a pak jsme kalili se ségrou a sousedkou...fuuuj, zase jsem šla spát v jedenáct. Mno a dneska máme další firemní večírek, i s DJjem, takže bude tanini, taniny...
Dárky budu dokupovat ještě zítra, nějak jsem to letos nevychytala a tak přijde na řadu panika, ale ve stresu se mi nakupuje lépe...co vy? Budete ještě něco dokupovat nebo máte vše? A co zabalený? Také máte? Já jen něco a zbytek asi v neděli...
U koníků jsem nebyla ani nepamatuju, furt někde lítám, jsem ráda že si to večer přihasím domů a padnu naznak...je toho před vánocema nějak moc...
tak holky, dneska si dáme stojku, ne?
Jinak můj PC je stále umřetej...béééé

20.12.2007 06:50

haisovad napsal(a):
Čaves děvenky,
Kláry také je mi moc líto, že tu s váma nebudu přes vánoce, doma net nemám a bratránek bude mít určitě stále plno.
Jsem nepoučitelná a proto jsem si včera zase kápla do strojku, jeden z bratkánků měl včera 15ctku, a ta se samo musí oslavit, že... mno a pak jsme kalili se ségrou a sousedkou...fuuuj, zase jsem šla spát v jedenáct. Mno a dneska máme další firemní večírek, i s DJjem, takže bude tanini, taniny...
Dárky budu dokupovat ještě zítra, nějak jsem to letos nevychytala a tak přijde na řadu panika, ale ve stresu se mi nakupuje lépe...co vy? Budete ještě něco dokupovat nebo máte vše? A co zabalený? Také máte? Já jen něco a zbytek asi v neděli...
U koníků jsem nebyla ani nepamatuju, furt někde lítám, jsem ráda že si to večer přihasím domů a padnu naznak...je toho před vánocema nějak moc...
tak holky, dneska si dáme stojku, ne?
Jinak můj PC je stále umřetej...béééé

Hehe, chtěla jsem říct stovku...

20.12.2007 07:03

kukinatost napsal(a):
Bré ráno, pusiny...já mám denska už poslední pracovní den v tomto roce...páč práci v ospodě nepočítám...tam si to užiju i na Silvestra pracovně..:(
Jiank Kláruli, ty vlastně začneš nový rok v novém co?
Půjdu ti pak něco sepsat na ten mail:)))a zdravím samozřejmě i Lulu a všechny další příchozí:)

jinak stále nemám ani jeden dárek...a musím pro ně zítra, páč v sobotu sjem celý den na lyžích a v neděli máme vánoční besídku u nás v hospodě, kde dělám..:)a tež si dáváme dárky, by mě trefilo...

20.12.2007 07:50

klawdie napsal(a):

Dobré zmrzlé prosincové ráno.....
Holky,co budou bez netu...Jak to vydržíte ?? Já budu střídavě v práci a doma...V NE 23.12 jsem v práci celý den! Mazec! Jani,na Silvestra taky pracuju...
Co se týká vánoc,nestresuju...Přišly a zas odejdou Hlavně zůstat v pohodě,že?

Takhle jsem kdysi marodila,když jsem ještě měla kočky doma

20.12.2007 08:00

molly napsal(a):
Dobré zmrzlé prosincové ráno.....
Holky,co budou bez netu...Jak to vydržíte ?? Já budu střídavě v práci a doma...V NE 23.12 jsem v práci celý den! Mazec! Jani,na Silvestra taky pracuju...
Co se týká vánoc,nestresuju...Přišly a zas odejdou Hlavně zůstat v pohodě,že?

Takhle jsem kdysi marodila,když jsem ještě měla kočky doma

Ahoj Zuzi,
mám pro tebe kšeftík. Má kolegyně si chce koupit v lednu kvávíčka, takže si udělá služebku do H.K. a nasměruju jí přímo k tobě, ju? Bude ale potřebovat poradit co a jak, takže jsem takovejhle dohazovač...

20.12.2007 08:08

haisovad napsal(a):
Ahoj Zuzi,
mám pro tebe kšeftík. Má kolegyně si chce koupit v lednu kvávíčka, takže si udělá služebku do H.K. a nasměruju jí přímo k tobě, ju? Bude ale potřebovat poradit co a jak, takže jsem takovejhle dohazovač...

Brééé ranko holky.

20.12.2007 08:13

klawdie napsal(a):

Dani,jistě A když zrovna nechytí mě,tak snad jí stejně poradí i kolegyně
Jsem mrzutá z toho mrazu venku...A na Molču jde opět říje...............Ještě,že nepracujem

20.12.2007 08:16

molly napsal(a):
Jsem mrzutá z toho mrazu venku...A na Molču jde opět říje...............Ještě,že nepracujem

čau Péťo... 26.12 jsem od rána do 18hod. v práci...Tak byste se mohly vy hradecké baby za mnou přijít podívat

20.12.2007 08:17

molly napsal(a):

Někdo tu ráno říkal něco o stovce Tak se musíme snažit

20.12.2007 08:18

molly napsal(a):

Ona je prostě modelka...

20.12.2007 08:20

molly napsal(a):

Kde jste kdo??? To to bude vážně jen o mně???

20.12.2007 08:22

molly napsal(a):
Ona je prostě modelka...

sviňa arabskááá

20.12.2007 08:23

molly napsal(a):
Kde jste kdo??? To to bude vážně jen o mně???

20.12.2007 08:56

molly napsal(a):
a už mě to neba...

No uvidime Zuzi, třeba se zastavíme, přes ty svátky vůbec netuším jak to bude...

20.12.2007 09:05

rocky napsal(a):
No uvidime Zuzi, třeba se zastavíme, přes ty svátky vůbec netuším jak to bude...

Teda Zuzko,
fotky jsou luxusní...Molly se nosí moc pěkně...to jí musíš vybuzerovat nebo když vidí foťák tak tancuje sama?

20.12.2007 09:26

haisovad napsal(a):
Teda Zuzko,
fotky jsou luxusní...Molly se nosí moc pěkně...to jí musíš vybuzerovat nebo když vidí foťák tak tancuje sama?

Tak já taky přihodím pár fotek..aby jsme se na tu stovečku dostali
Projíždím album s Rockym, tak jsem něco hodím na vzpomínku na něj..dnes je to už cca 5 měsíců co jsem bez něj...

20.12.2007 09:27

rocky napsal(a):
Tak já taky přihodím pár fotek..aby jsme se na tu stovečku dostali
Projíždím album s Rockym, tak jsem něco hodím na vzpomínku na něj..dnes je to už cca 5 měsíců co jsem bez něj...

seznámení s trenérem

20.12.2007 09:28

rocky napsal(a):
seznámení s trenérem

a makáme

20.12.2007 09:33

rocky napsal(a):
a póza pro fotografa!

a to jsem si říkala že ho nikomu nedááááám

20.12.2007 09:34

rocky napsal(a):
a to jsem si říkala že ho nikomu nedááááám

a takhle si teď žije se svoji novou lááááskou

20.12.2007 09:35

klawdie napsal(a):

Dani,musím buzerovat...běhám za ní a dělám kšá,kšá,hybaj mrcho líná

20.12.2007 09:37

molly napsal(a):
Dani,musím buzerovat...běhám za ní a dělám kšá,kšá,hybaj mrcho líná

mám pomocníka,ale ta toho moc nenamluví....

20.12.2007 09:41

molly napsal(a):

zel.slípka doma..

20.12.2007 09:41

molly napsal(a):

na těch fotkách je vidět jak je brutálně chlupatáááá

20.12.2007 09:46

molly napsal(a):

ahoj holky tak já se válím doma v postely,ale n nadloho budeme malovat celý pokoj na žlut to jsem na tom zvedeva.dala jsem auto do opravy.koním proházela seno.pustila ven uknučenýho psat co ne mě koukaz pod postele ustala ašla jsem si nasekat dříví dkamen.nebojte pak vám pošlu foto jak vypadá ta žlutá barva.no v kelímku je velice pěkná,ale uvidíme až to bude na zdi

20.12.2007 09:47

rocky napsal(a):
na těch fotkách je vidět jak je brutálně chlupatáááá

a tady ve vysokém stupni nažranosti

20.12.2007 09:49

woldemortik napsal(a):
ahoj holky tak já se válím doma v postely,ale n nadloho budeme malovat celý pokoj na žlut to jsem na tom zvedeva.dala jsem auto do opravy.koním proházela seno.pustila ven uknučenýho psat co ne mě koukaz pod postele ustala ašla jsem si nasekat dříví dkamen.nebojte pak vám pošlu foto jak vypadá ta žlutá barva.no v kelímku je velice pěkná,ale uvidíme až to bude na zdi

Hoj tož já budu mít kancl taky žlutý právě jsem si to poručila

hooolllkkkyyy...už se mi prace zužuje? už jen píchačky, vyuřčtování a pak jen budu zakládat a zakládat ale to nikam nespěchám....

20.12.2007 09:51

klawdie napsal(a):
Hoj tož já budu mít kancl taky žlutý právě jsem si to poručila

hooolllkkkyyy...už se mi prace zužuje? už jen píchačky, vyuřčtování a pak jen budu zakládat a zakládat ale to nikam nespěchám....

jak tak koukám na mlly lavina není jediná ketrá vypadá,že by měla mít hříbě

nepříjde vám hubená?

20.12.2007 09:54

woldemortik napsal(a):

nepříjde vám hubená?

Lavina je akorát jako vždy!!!!

20.12.2007 09:57

woldemortik napsal(a):

nepříjde vám hubená?

držíš partu-"jakobřezích" nenažranců...

20.12.2007 09:57

rocky napsal(a):
Lavina je akorát jako vždy!!!!

nanadala jsem jí minulí víkend sedlo a koukla jsem na to břícho.so říkám jestly není březí,ale jsem jí nepřipouštěla no že by janek byl aktivní,ale ten má chudák sotva metr

20.12.2007 09:58

molly napsal(a):
držíš partu-"jakobřezích" nenažranců...

tojo parta nenažranců kdo se přidá

20.12.2007 10:01

woldemortik napsal(a):

nepříjde vám hubená?

Marti, máš opravdu kobuly kost a kůže, něco s tím dělej...
Nečeká náhodou trojčata...
Holky, já mám nějakou dobrou náladu...sákryš, to dneska večer bude zase mazec...
Ještě že máme zítra to placené volno...

20.12.2007 10:04

haisovad napsal(a):
Marti, máš opravdu kobuly kost a kůže, něco s tím dělej...
Nečeká náhodou trojčata...
Holky, já mám nějakou dobrou náladu...sákryš, to dneska večer bude zase mazec...
Ještě že máme zítra to placené volno...

jj neboj přidám jí krmnou dávku a jedno kg.nevím,ale mas pravdu vypadá to na ty trojčata.vid.

Danny a víš co se ríká pij s mírou

20.12.2007 10:05

woldemortik napsal(a):
tojo parta nenažranců kdo se přidá

no jo vždyt mi v ty dostihácký postavě máme taky pupínos! však je zima musí mít pořádný kamna!

20.12.2007 10:06

woldemortik napsal(a):
jj neboj přidám jí krmnou dávku a jedno kg.nevím,ale mas pravdu vypadá to na ty trojčata.vid.

JJ, můj šéf je Míra...
jedna z vlaku

20.12.2007 10:07

woldemortik napsal(a):

Danny máme taky dnes kalbu budu na tebe myslet až se budu opíjet na té naší,,,,já mám zítra dovču, takže se nijak extra krotit nemusím, ale chtěla bych zítra jet dopoledne za oslíkem, tak kvuli němu najdu nějakýho Míru a dám si s ním do nosu....

kalíme nespíme

20.12.2007 10:08

klawdie napsal(a):
Danny máme taky dnes kalbu budu na tebe myslet až se budu opíjet na té naší,,,,já mám zítra dovču, takže se nijak extra krotit nemusím, ale chtěla bych zítra jet dopoledne za oslíkem, tak kvuli němu najdu nějakýho Míru a dám si s ním do nosu....

kalíme nespíme

ale pozor že by vilný šéf Danny...

20.12.2007 10:11

klawdie napsal(a):

kalíme nespíme

JJ Kláry, do nekalí s námi, kalí proti nám....
Já to nechci vidět, minulej rok jsem se fakt krotila a předminulej jsem tancovala s Danem Nekonečným a jeho krokodýlem na akci k výročí 15ti let firmy...to byl taky hustej masakr. Ale cejtím, že dneska to bude něco podobného...si sednu co nejdíl od šéfů...ale oni si mě stejně najdou...
tohle je z pondělka, to jsme ještě byly střízlivý...

20.12.2007 10:18

haisovad napsal(a):
JJ Kláry, do nekalí s námi, kalí proti nám....
Já to nechci vidět, minulej rok jsem se fakt krotila a předminulej jsem tancovala s Danem Nekonečným a jeho krokodýlem na akci k výročí 15ti let firmy...to byl taky hustej masakr. Ale cejtím, že dneska to bude něco podobného...si sednu co nejdíl od šéfů...ale oni si mě stejně najdou...
tohle je z pondělka, to jsme ještě byly střízlivý...

Jé taková seriózní...

Hele babice co jsem narazila na eqch hnědy apollon, vypadá luxusně, jsem si na vás vzpoměla a cena rozumná 10500,-

20.12.2007 10:22

klawdie napsal(a):
Jé taková seriózní...

Hele babice co jsem narazila na eqch hnědy apollon, vypadá luxusně, jsem si na vás vzpoměla a cena rozumná 10500,-

je hezkej,začíná se mi líbit hnědá a to jsem ji neměla ráda asi tak jako hnědý koně

20.12.2007 10:24

rocky napsal(a):
je hezkej,začíná se mi líbit hnědá a to jsem ji neměla ráda asi tak jako hnědý koně

JJ Kláry, už jsem se do něja také ne equi zamilovala...posledních sedet minut jsem ten inzerát viděla asi třikrát...že bych prodala jupiteráka a koupila tokodle krasavce...
By se na ní vyjímal...

20.12.2007 10:24

klawdie napsal(a):
Jé taková seriózní...

Už jsem na něj taky koukala...Ale teď to počká....musí...

20.12.2007 10:27

klawdie napsal(a):

Mám uvařeno pro Molčí,tak jí půjdu nachystat bydlení na večer...na chvíli zmizím...

20.12.2007 10:37

klawdie napsal(a):

Čus baby, jdu vám pomoct s tou stovkou , jsem se pěkně vyspinkala, já už dovolenkuju .
Hlásím se do klubu majitelů chlupatých koulí, na jaře čekáme přírůstek do rodiny - nejspíš balík sena

20.12.2007 10:45

cheyenne napsal(a):
Čus baby, jdu vám pomoct s tou stovkou , jsem se pěkně vyspinkala, já už dovolenkuju .
Hlásím se do klubu majitelů chlupatých koulí, na jaře čekáme přírůstek do rodiny - nejspíš balík sena

Hele hele, neprovokuj tady s dovolenou, jooo
Jsem zvědavá děvčata co vám najaře vyleze ze šimlůů... světlaj vám jen co je pravda...že vy je pucujete SAVEM...

20.12.2007 10:46

cheyenne napsal(a):

Včera jsem zmizla dost rychle a bez rozloučení, tak se omlouvám.... nějak jsme se rychle zvedli za Hadříkem... byli jsme drtit na hale, od ledna budeme zas makat a skákat, tak ho na to pomaličku připravujeme, aby mohl přes vánoce mít zas trochu volno.... a u nás to brutálně všude klouže, tak nemůžeme jít ven , ohrada taky dost nepoužitelná...

20.12.2007 10:47

cheyenne napsal(a):
Včera jsem zmizla dost rychle a bez rozloučení, tak se omlouvám.... nějak jsme se rychle zvedli za Hadříkem... byli jsme drtit na hale, od ledna budeme zas makat a skákat, tak ho na to pomaličku připravujeme, aby mohl přes vánoce mít zas trochu volno.... a u nás to brutálně všude klouže, tak nemůžeme jít ven , ohrada taky dost nepoužitelná...

Saxula teda teď trochu ztmavnul na zimu....
Nevim, jestli to bude na fotkách vidět.... tady léto...

20.12.2007 10:48

cheyenne napsal(a):
Saxula teda teď trochu ztmavnul na zimu....
Nevim, jestli to bude na fotkách vidět.... tady léto...

a tady teď

20.12.2007 10:49

cheyenne napsal(a):
a tady teď

no, ale jedna vzpomínková na tmavoně

20.12.2007 10:54

cheyenne napsal(a):
no, ale jedna vzpomínková na tmavoně

jsme taky asi malounko zesvětlali ale jen trochu a zmizeli bolaky..jinak žádná extra změna..
spíš tu váhu pořád řešííím...nenabírá a nenabírá

20.12.2007 10:56

rocky napsal(a):

jsme taky asi malounko zesvětlali ale jen trochu a zmizeli bolaky..jinak žádná extra změna..
spíš tu váhu pořád řešííím...nenabírá a nenabírá

pořád stejnáá

20.12.2007 11:00

rocky napsal(a):
pořád stejnáá

Jsem koukala do alba Klafus, Grace to sekne, jak je zahojená ˇ
S tím přibíráním těžko říct, ale třeba Cheyenne byl taky špatně krmitelná nudle, trvalo hodně dlouho, než trochu vypadal.... a teď, jak má u rytířů hodně práce, tak je zas hubenější...

20.12.2007 11:00

rocky napsal(a):
pořád stejnáá

jééé co jsem to tam dala za fotooo

20.12.2007 11:02

rocky napsal(a):

jj aspoň že už je zahojenáááá!!!!!
Tady to je její nejhnusnější fotka

20.12.2007 11:03

rocky napsal(a):

Tady vypadá kulatě , myslim, že trošku přibrala.... jen to bude trvat dýl, než s Rockym....

Kdyžtak jí oblíkni a nebude nic vidět

20.12.2007 11:05

cheyenne napsal(a):
Tady vypadá kulatě , myslim, že trošku přibrala.... jen to bude trvat dýl, než s Rockym....

Kdyžtak jí oblíkni a nebude nic vidět

pravda pravda, dostane ohoz a všechno schováme

20.12.2007 11:09

rocky napsal(a):
pravda pravda, dostane ohoz a všechno schováme

Kdo má dobré oči tak si na této fotečce všimne jak už Grace pomalu padá hříva na jednu stranu,

20.12.2007 11:10

rocky napsal(a):
Kdo má dobré oči tak si na této fotečce všimne jak už Grace pomalu padá hříva na jednu stranu,

tady ještě jedna

20.12.2007 11:20

rocky napsal(a):
tady ještě jedna

Vypadá dobře chlupatá , mě mrzí, že jsem nekoukla na koníky, když už jsem byla v Roudničce.... ale nechtěla jsem je budit

20.12.2007 11:26

cheyenne napsal(a):
Vypadá dobře chlupatá , mě mrzí, že jsem nekoukla na koníky, když už jsem byla v Roudničce.... ale nechtěla jsem je budit

nevadí, můžeš jindy evčo jakej máš skype??já že bych si tě tady uložila na ten pracovní

20.12.2007 11:29

rocky napsal(a):
nevadí, můžeš jindy evčo jakej máš skype??já že bych si tě tady uložila na ten pracovní

Máš to na mailu....

20.12.2007 11:33

klawdie napsal(a):

Jsem zas v teple...brrr,tam je zimááá

Alkoholismus...Metla fretek

20.12.2007 11:38

molly napsal(a):

míchá to s pepsi

20.12.2007 11:41

molly napsal(a):

Ahojky tak tomu kdo ma dneska posledni pracovni den plne zavidim, protoze ja jdu do prace kazdy den pro me volno neexzistuje delam totiz v ZEA jsem osetrovatelka hospodarskych zvirat a k tomu doma 8 koniku tak si to dokazete plne predstavit uplna BOMBA

20.12.2007 11:43

klawdie napsal(a):

kurňa, poslední 2007kový pracovní den v roce, tož dřu jak barevná....ani vám nemám jak pomoct s tou stovkou...jinak o tom tvrdu mi ani nemluvte, buď led nebo všude beton...jsem už hodila držku o krtinec, Kerka to nějak nedal a Janka letěla i s ním...jinak za chvilku si asp´ˇn hopnu na oběd když už nic:)) a odpoledne ještě něco, a pak tradá...a zítra odporný den spojený s tím nakupováním...jo holky a včera jsem ostříhala řernou věc...mu ta hříva neslušela..jenže to sjem ještě nevěděla, že mu vadí zvuk nůžek, takže sjme deset minut hráli přátelskou hru s nůžkama, pak dalších 10 minut s cvakajícíma nůžkama, a pak sjem teprve mohla šmikat..ale kurňa, musím to poupravovat, tvářilo se to tak zubatě...Baby, protrháváte hřívu? Mám zákl. nedostatek, nevím, jak na to...btw na protrhávání se neptám Peti, ta fakt nemá co:)))ale už je hezky Grace zarostlá:))

20.12.2007 11:47

kukinatost napsal(a):
kurňa, poslední 2007kový pracovní den v roce, tož dřu jak barevná....ani vám nemám jak pomoct s tou stovkou...jinak o tom tvrdu mi ani nemluvte, buď led nebo všude beton...jsem už hodila držku o krtinec, Kerka to nějak nedal a Janka letěla i s ním...jinak za chvilku si asp´ˇn hopnu na oběd když už nic:)) a odpoledne ještě něco, a pak tradá...a zítra odporný den spojený s tím nakupováním...jo holky a včera jsem ostříhala řernou věc...mu ta hříva neslušela..jenže to sjem ještě nevěděla, že mu vadí zvuk nůžek, takže sjme deset minut hráli přátelskou hru s nůžkama, pak dalších 10 minut s cvakajícíma nůžkama, a pak sjem teprve mohla šmikat..ale kurňa, musím to poupravovat, tvářilo se to tak zubatě...Baby, protrháváte hřívu? Mám zákl. nedostatek, nevím, jak na to...btw na protrhávání se neptám Peti, ta fakt nemá co:)))ale už je hezky Grace zarostlá:))

Jo jo taky si to Vendy závidím... je tak nám Jani pak Kerouška vyfot...jakej je fešak, my nemít hřívu tak s tou nudličkou moc parády nenaděláme, já naopak hojně pěstuji, jsem zvědavá kam až to dotáhnem ...jinak Evi ty máš dovču? člověk by to nepoznal vždyt takhle chrupkáš vždyckytak Saxule ztmavnul, no tak to vás v tom bělouštství možná ještě předhoníme....

20.12.2007 11:52

klawdie napsal(a):
Jo jo taky si to Vendy závidím... je tak nám Jani pak Kerouška vyfot...jakej je fešak, my nemít hřívu tak s tou nudličkou moc parády nenaděláme, já naopak hojně pěstuji, jsem zvědavá kam až to dotáhnem ...jinak Evi ty máš dovču? člověk by to nepoznal vždyt takhle chrupkáš vždyckytak Saxule ztmavnul, no tak to vás v tom bělouštství možná ještě předhoníme....

Jo, takhle chrupkám o víkendu, přes týden jsem skoro každý den od sedmi nebo od půl osmý v kanclu....

20.12.2007 11:58

cheyenne napsal(a):
Jo, takhle chrupkám o víkendu, přes týden jsem skoro každý den od sedmi nebo od půl osmý v kanclu....

Já vlastně dovču nemám, spíš nepracuju, myslim, že na mě nikdo před vánocema neni zvědavej a ani nikdo neni zvědavej zpracovávat ode mě pojistky mezi svátkama.... takže se na mě lidičky můžou těšit zas od ledna

20.12.2007 12:12

klawdie napsal(a):

Jani,já Molinaté nejprv pokrátím nůžkami,má to hodně husté...A zbytek pak dotrhávám...Malý hřebínek,odspodu,vždy jen po malých kouskách,moc to nemusí....Jak to vysvětlit...Vybereš pramínek,držíš,druhou hřebínkem odhrneš hřívu nahoru a tenhle pramínek pak omotáš na hřebínek a zatáhneš...Nejlepší by byla fotodokumentace,ale nemám nikoho v baráku,kdo by stál za mnou a fotil :(

20.12.2007 12:25

molly napsal(a):
Jani,já Molinaté nejprv pokrátím nůžkami,má to hodně husté...A zbytek pak dotrhávám...Malý hřebínek,odspodu,vždy jen po malých kouskách,moc to nemusí....Jak to vysvětlit...Vybereš pramínek,držíš,druhou hřebínkem odhrneš hřívu nahoru a tenhle pramínek pak omotáš na hřebínek a zatáhneš...Nejlepší by byla fotodokumentace,ale nemám nikoho v baráku,kdo by stál za mnou a fotil :(

Leoša je zcela přírodně zarostlá...nijak specielně neupravujeme, občas opláchneme šampůnem ale jinak nic...spíše drolím slepence hlíny, občas nějakej bodláček...ale přemýšlela jsem, že bych jí hřívu ostříhala alespoň v místě nátylníku...protože to má fakt hustý...na tréninky jsme zatím jezdili zarostlý, tento rok asi začnu zaplejtat, jestli bude čas před ježděním...uvidíme.
Péťo, ty jsi něco říkala o homeopatikách viď, to se začne aplikovat na Grase už teď v zimě? Nebo až na jaro?

20.12.2007 12:54

haisovad napsal(a):
Leoša je zcela přírodně zarostlá...nijak specielně neupravujeme, občas opláchneme šampůnem ale jinak nic...spíše drolím slepence hlíny, občas nějakej bodláček...ale přemýšlela jsem, že bych jí hřívu ostříhala alespoň v místě nátylníku...protože to má fakt hustý...na tréninky jsme zatím jezdili zarostlý, tento rok asi začnu zaplejtat, jestli bude čas před ježděním...uvidíme.
Péťo, ty jsi něco říkala o homeopatikách viď, to se začne aplikovat na Grase už teď v zimě? Nebo až na jaro?

Baf!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jsem tu Měla jsem hodně práce mimo PC, tak píšu až teď.....
Peti, Grace vypadá na te fotce aktuální jak medvídek chlupatý Asi to na tom šimlíkovi vypadá jinak ....Jo a zítra jsem tady naposledy, přes svátky mám volno, tak doufám, že to neodležím, protože mám dnes asi už i teplotu a je mi hrozně
Ráno jsem Honzulíka pouštěla už v 6 hod ráno do tmy a mrazu a tak se nějak divně na mě koukal, že chtěl být ještě v teloučku

Jo a Zuziku, moc hezké fotečky, jde vidět, že si s tím ježíškem hraješ .-) Já měla foťák teď týden pryč, pujčila si ho mamka na svatební cestu
Ale po svátkách se těšte, úplně vás zasypu :-) Jo a pro ty, co mají net doma jsem online zítra večer, takže hromadný pokec? Jo a taky celé pondělí a pak druhý svátek. To budu u mamuše.

haisovad napsal(a):

Jani taky jsem zkoušela prothávat, když jsem měla Rockyho doma, ale je to hrozná piplačka a moc to taky neumím! Zuzka to radí správně ale jak říká chce to vidět.. Já to řeším u Jerryka pankáčem a kobyle jen občas přistřihnu konečky abych to oživila

klawdie napsal(a):

Tak se šoupnem blíž k tý stovce, ne?

Pár vzpomínek na léto...

20.12.2007 12:56

cheyenne napsal(a):
Tak se šoupnem blíž k tý stovce, ne?

Pár vzpomínek na léto...

Jsem zvědavá, co budu Saxíkovi dělat s hřívou, ze začátku bude stačit stříhat, protrhávaj mu jí kvalitně kamarádi v ohradě

20.12.2007 12:57

cheyenne napsal(a):
Jsem zvědavá, co budu Saxíkovi dělat s hřívou, ze začátku bude stačit stříhat, protrhávaj mu jí kvalitně kamarádi v ohradě

Hardy má osobní kadeřnici, která protrhává i stříhá.... já jsem to zkoušela jednou a taky mi to nejde, tak jsem to přenechala jiným

20.12.2007 12:59

cheyenne napsal(a):
Hardy má osobní kadeřnici, která protrhává i stříhá.... já jsem to zkoušela jednou a taky mi to nejde, tak jsem to přenechala jiným

Jsem našla sérii fotek na téma: Když koníček při nájezdu křižuje

20.12.2007 13:00

cheyenne napsal(a):
Jsem našla sérii fotek na téma: Když koníček při nájezdu křižuje

20.12.2007 13:01

cheyenne napsal(a):

A jak to dopadlo?
Jinak, to byl poslední skok, do cíle zbývalo asi 10 metrů
Autor fotek - Alexandra Mlejnková

20.12.2007 13:04

cheyenne napsal(a):
A jak to dopadlo?
Jinak, to byl poslední skok, do cíle zbývalo asi 10 metrů
Autor fotek - Alexandra Mlejnková

smůůůůůůůůůůla hihi

20.12.2007 13:16

rocky napsal(a):
smůůůůůůůůůůla hihi

No, tak já mizim, jdu trochu hnout Hadříkem, nejspíš jen na lonž, tak se mějte, hezký zbytek dne a hezký svátky pro všechny, kdo jsou dnes naposled na netu .

20.12.2007 13:22

rocky napsal(a):
smůůůůůůůůůůla hihi

To jsou drsné fotky K zasmání i k zaplakání Za chvíli mizím domů , vemu Honzíka ven, zítra bude odstrčený, panička se jde smykat A máme u nás krásné počasí, sluníčko svítí o stošest

20.12.2007 13:24

cheyenne napsal(a):
No, tak já mizim, jdu trochu hnout Hadříkem, nejspíš jen na lonž, tak se mějte, hezký zbytek dne a hezký svátky pro všechny, kdo jsou dnes naposled na netu .

Evi,ahojda...Nezmrzni... Luxusní fotečka!!!

Jinak holčiny,já taky všem ,kdož se nedostanou na net přeju hodně dárečků od ježucha a v tom Novým roce zas ve zdraví tady

Taky se loučím,za chvíli odcházím na BUS... papa všem!

20.12.2007 13:57

lanika napsal(a):
To jsou drsné fotky K zasmání i k zaplakání Za chvíli mizím domů , vemu Honzíka ven, zítra bude odstrčený, panička se jde smykat A máme u nás krásné počasí, sluníčko svítí o stošest

Holky, pádím už domů, tak si užijte zbytek cne. Ahoj

20.12.2007 15:04

lanika napsal(a):
Holky, pádím už domů, tak si užijte zbytek cne. Ahoj

Ještě sedm a jsme na stovce, no tááák holky pojďte do toho....

20.12.2007 15:24

rocky napsal(a):

to všichni dřete??to mám do té stovky dotáhnout sama,hm hm hm

20.12.2007 15:24

rocky napsal(a):

Tak děvčata, za chvíli mizím na besídku, mějte se všici moc krásně o svátcích...přeji vám hodně štěstíčka, zdravíčka do roku 2008, to vše samozřejmě i koníčkům...papapa a zase v roce 2008 pracantkám ZDAR!!! Papa Danny

20.12.2007 15:26

rocky napsal(a):
to všichni dřete??to mám do té stovky dotáhnout sama,hm hm hm

Jsem etě tu Péťulíííí, ale za chvíli opouštím stanoviště a pádím na besídku a natyny...

20.12.2007 15:32

haisovad napsal(a):
Tak děvčata, za chvíli mizím na besídku, mějte se všici moc krásně o svátcích...přeji vám hodně štěstíčka, zdravíčka do roku 2008, to vše samozřejmě i koníčkům...papapa a zase v roce 2008 pracantkám ZDAR!!! Papa Danny

Doufám že se ti podaří během svátku napsat nějaké info jak se cpeš cukrovím a užíváš vánoční pohody!!!
Měj se krásně ať ježíšek hodně nadělí, a na Silvestra pij opatrně ať vydržíš do půlnoci!!!!!!!!!!!

Papapa Danny

20.12.2007 15:43

rocky napsal(a):
Doufám že se ti podaří během svátku napsat nějaké info jak se cpeš cukrovím a užíváš vánoční pohody!!!
Měj se krásně ať ježíšek hodně nadělí, a na Silvestra pij opatrně ať vydržíš do půlnoci!!!!!!!!!!!

Papapa Danny

Péťo,
ty si dej pozor aby si celé Vánose neprožila v Honzových teplákách...znáš se...
Mezi svátkama se snad pojdu na vás podívat a snad dovalým nějaké luxusní fotky v pantalonech na Leošce...hned 25 ráno jdu na uně a musím někoho překecat aby mě vyblesknul...

20.12.2007 15:45

haisovad napsal(a):
Péťo,
ty si dej pozor aby si celé Vánose neprožila v Honzových teplákách...znáš se...
Mezi svátkama se snad pojdu na vás podívat a snad dovalým nějaké luxusní fotky v pantalonech na Leošce...hned 25 ráno jdu na uně a musím někoho překecat aby mě vyblesknul...

Juchu budem se těšít..hehe neboj tepláky zahodim když jsou ty svátky

20.12.2007 15:46

rocky napsal(a):
Juchu budem se těšít..hehe neboj tepláky zahodim když jsou ty svátky

Stovka dokončena, děkuji za spolupráci Danny. Tak pá utíkám za koníkama..Krásně svátky, hlavně pohodu a zdravííííí.

20.12.2007 15:47

rocky napsal(a):
Stovka dokončena, děkuji za spolupráci Danny. Tak pá utíkám za koníkama..Krásně svátky, hlavně pohodu a zdravííííí.

Papík

Přidejte reakci

Přidat smajlík