Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.12.2007 18:24

Tak,konečně trocha sněhu,tak se ho užíváme.A co vy?

31.12.2007 18:27

janiska napsal(a):

Ještě jedna...

31.12.2007 18:37

janiska napsal(a):
Ještě jedna...

a hrajem...

1.1.2008 13:23

pizneta napsal(a):

Ta je skvělá,odkud jste?Toho staršího lotříka v tom sněhu i přestaly zlobit špatně ostrouhané přední nožky a řádí jak čert,vůbec je nezajímá,že pod sněhem je led,tak tam lítají a bruslí.Jo,Ladovská zima.a vůbec,haflíci.sem....

1.1.2008 16:21

janiska napsal(a):
Ta je skvělá,odkud jste?Toho staršího lotříka v tom sněhu i přestaly zlobit špatně ostrouhané přední nožky a řádí jak čert,vůbec je nezajímá,že pod sněhem je led,tak tam lítají a bruslí.Jo,Ladovská zima.a vůbec,haflíci.sem....

čaute som na tomto fóre prvýkrát, hneď som sa aj potešila že je tu dosť chovateľov haflingov, keďže najbližší hafling je odo mňa asi 100 km =o( aj ja mám blondínku, bohužiaľ keďže tu na Slovensku po snehu skoro ani stopy (okolie Bratislavy) tak aspoň jednu ateliérovú =o) sallynka je na predaj že? =o) tuším som ju videla niekde v inzercii (zháňam spoločnosť pre tú moju nezbednicu)

1.1.2008 16:32

janiska napsal(a):

Náš hroch

1.1.2008 16:57

pizneta napsal(a):
Sally

čauky,ty ji prodáváš?Hned bych ji brala,ale chci holčinu i na chov.Tihle výtržníci by kámošku uvítali a moje srdíčko holt tomuhle plemeni propadlo.Lucka.

1.1.2008 17:14

stieberova napsal(a):
Náš hroch

Santosek

1.1.2008 17:44

santosek napsal(a):
Santosek

Poenta neboli Poly.

1.1.2008 17:44

santosek napsal(a):
Santosek

Mám to tady v nabídce tapety na plochu tak je sem přidám

1.1.2008 18:14

memmory napsal(a):
Mám to tady v nabídce tapety na plochu tak je sem přidám

pre janisku: dufam ze som sa nesplietla =o))) hoď sem fotečky chlapcov, aspoň pár =o) plánuješ si založiť chov? ja mám chovnú kobylu, ale bohužiaľ je chorá, tak ju nechcem zaťažovať =o( ale určite by som nechcela nikdy iného koníka ako haflinga=o) ľahko prirastú k srdcu, je to až nákazlivé

1.1.2008 19:34

katjuschka napsal(a):
pre janisku: dufam ze som sa nesplietla =o))) hoď sem fotečky chlapcov, aspoň pár =o) plánuješ si založiť chov? ja mám chovnú kobylu, ale bohužiaľ je chorá, tak ju nechcem zaťažovať =o( ale určite by som nechcela nikdy iného koníka ako haflinga=o) ľahko prirastú k srdcu, je to až nákazlivé

Tak ještě jednou-Arnet a Azur,jsou to praví bratři po stejném otci i mámě,jsou zlatíčka i výtržníci.Ty s kobčou zkoušíš i zápřah?Já lituju,že ještě nemám saně,tedˇbychom je užili.

1.1.2008 19:51

janiska napsal(a):
Tak ještě jednou-Arnet a Azur,jsou to praví bratři po stejném otci i mámě,jsou zlatíčka i výtržníci.Ty s kobčou zkoušíš i zápřah?Já lituju,že ještě nemám saně,tedˇbychom je užili.

skúšali sme to a na moje veľké prekvapenie vysvitlo, že ju to nenormálne baví a že to vie =o) o jej minulosti moc neviem, tak ma stále prekvapuje =o) koč bol zapožičaný ale neláka ma kúpiť vlastný lebo bývam na dedine s hustou premávkou a bála by som sa bezohľadných vodičov =o( akí sú starí tí tvoji? =o)

1.1.2008 19:52

janiska napsal(a):
čauky,ty ji prodáváš?Hned bych ji brala,ale chci holčinu i na chov.Tihle výtržníci by kámošku uvítali a moje srdíčko holt tomuhle plemeni propadlo.Lucka.

Ahoj,bohužel prodávám.S kobči jsem tak nějak vyrostla,navíc ona je temperamentní koník,který potřebuje pravidelný pohyb a já mám školu,navíc má takový blbý zdr.problém,pokud se na ní nejezdí a není v kondici,tak má pak problemy z černým močením.Zkoušela jsem hledat na ní jezdce,ale nikde nic,Sally je složitá na ježdění a potřebuje jednoho človíčka,který se ji bude věnovat,má ráda pohyb a já jsem přez týden bohužel na intru.Plánuju koupi něčeho většího,aby koníka mohla jezdit třeba celá rodina.Sally je koník jednoho pána ,takže jí hledám dobrého majitele se kterým si bude rozumět a který ji poskytne velké výběhy a krásné vyjížďky do přírody..
posílám dnešní fotečky kobylky.

Tak a tady komunikujeme a přitom i pózujeme :)

janiska napsal(a):

Tak já se taky přidám a přihodím svého blonďáčka ve sněhu...Falko

katjuschka napsal(a):
skúšali sme to a na moje veľké prekvapenie vysvitlo, že ju to nenormálne baví a že to vie =o) o jej minulosti moc neviem, tak ma stále prekvapuje =o) koč bol zapožičaný ale neláka ma kúpiť vlastný lebo bývam na dedine s hustou premávkou a bála by som sa bezohľadných vodičov =o( akí sú starí tí tvoji? =o)

este jednu =o)

1.1.2008 19:54

pizneta napsal(a):
Ahoj,bohužel prodávám.S kobči jsem tak nějak vyrostla,navíc ona je temperamentní koník,který potřebuje pravidelný pohyb a já mám školu,navíc má takový blbý zdr.problém,pokud se na ní nejezdí a není v kondici,tak má pak problemy z černým močením.Zkoušela jsem hledat na ní jezdce,ale nikde nic,Sally je složitá na ježdění a potřebuje jednoho človíčka,který se ji bude věnovat,má ráda pohyb a já jsem přez týden bohužel na intru.Plánuju koupi něčeho většího,aby koníka mohla jezdit třeba celá rodina.Sally je koník jednoho pána ,takže jí hledám dobrého majitele se kterým si bude rozumět a který ji poskytne velké výběhy a krásné vyjížďky do přírody..
posílám dnešní fotečky kobylky.

Tak a tady komunikujeme a přitom i pózujeme :)

Vždy to bude můj první koník,který mě hooodně hooodně naučil,

1.1.2008 19:55

janiska napsal(a):

Pokud myslíš Sally,tak my jsme z Jablunkova,okres Frýdek-Místek

1.1.2008 19:58

bbb napsal(a):
Tak já se taky přidám a přihodím svého blonďáčka ve sněhu...Falko

Barbucha: nááádherná fotečka

hurááá sněží,hop na zadní !

1.1.2008 20:06

pizneta napsal(a):

Děkuju za pochvalu,fotil nám ho profík...

1.1.2008 20:06

pizneta napsal(a):

oj, to je fakt blbý zdrav. problém. my máme našu dýchavičnú(dušnú) a tiež keď s ňou nevybehnem aspoň každý druhý deň von dosť sa jej to horší =o(

1.1.2008 20:15

janiska napsal(a):

taky přidám jednoho chlupáče :)

1.1.2008 22:25

pizneta napsal(a):
Pokud myslíš Sally,tak my jsme z Jablunkova,okres Frýdek-Místek

Jé,tak to jsme skoro kousek,my jsme ze Studénky u Nového Jíčína.Snažím se zjistit výskyt těchle krasavců poblíž.Vím,že v Odrách mají chov a 2 hřebce a ta jejich panenka čeká další mimino.Jejich sally byla na prodej,ale tedˇmá nějakých 15 měsíců.No,ale pak jsem zakopla o inzerát a na druhý den jsem se jela podívat s kámoškou až na Vysočinu.Nešlo je rozdělit,ten strší se mu schvátil,byli to pěkní napapaní koníci,tedˇse už nohy spravují,spadli z váhy a nasvalují se,učí se a my s nimi.Ten mladší je zvídavý univerzál,ale Azurek,ten starší,to je taky invidulita,jako hřebec prý byl velice zlý a problémový,tady je miláček,ale musí se to s ním umět,jinak vyhazuje zadníma a nikoho k sobě nechce pustit.Jsou jako z pohádky,krasavci a strašně chytří.Jak myslíš ,že by snášela ostatní koně?Lucka-pro piznetu.

1.1.2008 22:43

haribo86 napsal(a):
taky přidám jednoho chlupáče :)

máme málo sněhu

1.1.2008 23:43

katjuschka napsal(a):

Azurek bude mít v lednu 5 a Arnet 4 roky,navíc se narodil na tátovy narozeniny.Jsou to pubertální jedinci a ten mladší neustále zapomíná,že už je valach.V Itálii jim říkají Avelíni a tvrdí,že jsou to nejchytřejší koně.Jsou všestranní a velice rychle se učí.S bývalým majitelem moc často pod sedlem nebyli,Arnet se znovu obsedával,všechnomu dáme nejdřív zkontrolovat,oni nás na oplátku učí otvírat dveře a dělat věci,o kterých si oni myslí,že v nich máme nedostatky.....A jak to tam u vás funguje se svazem haflingerů,chvástají se s vysokým počtem koní tohoto plemene?

2.1.2008 09:36

ferdice napsal(a):
máme málo sněhu

platí i takový :-D :-D :-D

2.1.2008 13:30

janiska napsal(a):
Azurek bude mít v lednu 5 a Arnet 4 roky,navíc se narodil na tátovy narozeniny.Jsou to pubertální jedinci a ten mladší neustále zapomíná,že už je valach.V Itálii jim říkají Avelíni a tvrdí,že jsou to nejchytřejší koně.Jsou všestranní a velice rychle se učí.S bývalým majitelem moc často pod sedlem nebyli,Arnet se znovu obsedával,všechnomu dáme nejdřív zkontrolovat,oni nás na oplátku učí otvírat dveře a dělat věci,o kterých si oni myslí,že v nich máme nedostatky.....A jak to tam u vás funguje se svazem haflingerů,chvástají se s vysokým počtem koní tohoto plemene?

moja sa narodila v Taliansku =o) oni majú v tom inak strašný chaos (ako vo všetkom) čo je vlastne rakúsky Haflinger a ich Avelignese. oni to považujú za totožné plemeno, rakúšania by ich najradšej za to nakopali niekam=o) moja haflingerka sa tiez tak nenápadko ponáša na avelíňku =o) ale má jemnú hlavičku takže je dobre=o))) nooo inak na slovensku je tak do 200 haflingov podľa nového štatútu, nie je to veľa ale haflingov nie je nikdy dosť =o) hlavne v mojom okolí sme veľmi originálny. ale máme veľmi pekných žrebcov, žiadne ťažkotonážniky=o) no Orne je hodne prechytračená, niekedy si myslím že by taká ani byť nemusela, aspoň by som si na prechádzke oddýchla=o)

2.1.2008 17:53

katjuschka napsal(a):
moja sa narodila v Taliansku =o) oni majú v tom inak strašný chaos (ako vo všetkom) čo je vlastne rakúsky Haflinger a ich Avelignese. oni to považujú za totožné plemeno, rakúšania by ich najradšej za to nakopali niekam=o) moja haflingerka sa tiez tak nenápadko ponáša na avelíňku =o) ale má jemnú hlavičku takže je dobre=o))) nooo inak na slovensku je tak do 200 haflingov podľa nového štatútu, nie je to veľa ale haflingov nie je nikdy dosť =o) hlavne v mojom okolí sme veľmi originálny. ale máme veľmi pekných žrebcov, žiadne ťažkotonážniky=o) no Orne je hodne prechytračená, niekedy si myslím že by taká ani byť nemusela, aspoň by som si na prechádzke oddýchla=o)

No,já jsem taky uvažovala dovézt si holku přímo z itálie,tam jsem se do nich totiž totálně zamilovala.Strašně těžko se jim odolává.Ale to je na dlouhé povídání.Ten mail na profilu na tebe platí?Jinak bychom asi zaplavili celou ifaunu a zajímá mně,co v zahraničí.A jinak-koukala jsem na plemennou knihu po aktualizaci a jediný moc hezký je tam Nass..

2.1.2008 18:28

janiska napsal(a):
No,já jsem taky uvažovala dovézt si holku přímo z itálie,tam jsem se do nich totiž totálně zamilovala.Strašně těžko se jim odolává.Ale to je na dlouhé povídání.Ten mail na profilu na tebe platí?Jinak bychom asi zaplavili celou ifaunu a zajímá mně,co v zahraničí.A jinak-koukala jsem na plemennou knihu po aktualizaci a jediný moc hezký je tam Nass..

písni na mail=o) radsej=o)) alebo icq 487-216-955

2.1.2008 18:50

janiska napsal(a):

Vidiím, že tu má hodně lidí haflinga...má někdo potomka po hřebci Madit??

3.1.2008 21:44

haribo86 napsal(a):

jeden blondý, ale bez sněhu

4.1.2008 09:57

haribo86 napsal(a):
jeden blondý, ale bez sněhu

Madetka po Madit

4.1.2008 10:00

janiska napsal(a):

Bára

4.1.2008 10:48

blanche napsal(a):
Bára

Paráda,koukám,že nás s blondákama je dost.A je tu někdo z Ostravska a okolí?

4.1.2008 10:56

janiska napsal(a):

Ostravsko tadyyy
Přesněji Rychvald. A odkud jsi ty??

4.1.2008 10:59

jajaa napsal(a):
Ostravsko tadyyy
Přesněji Rychvald. A odkud jsi ty??

Studénka,zatím máme ty dva brášky a v březnu by se pro nás měla narodit malá slečna...

4.1.2008 11:02

janiska napsal(a):

Já mám taky jednoho v Ostravě, respektive v Jilešovicích

4.1.2008 11:14

haribo86 napsal(a):
Já mám taky jednoho v Ostravě, respektive v Jilešovicích

Tady jsou naši blondýni Hubert a Eda

4.1.2008 11:16

nespesna napsal(a):
Tady jsou naši blondýni Hubert a Eda

a ještě jedna

4.1.2008 11:17

nespesna napsal(a):
a ještě jedna

a ještě jedna

4.1.2008 14:21

nespesna napsal(a):
a ještě jedna

páni,a vy jste odkud?Kluci jsou jak staří a jsou příbuzní?

4.1.2008 14:40

janiska napsal(a):

4.1.2008 14:58

nespesna napsal(a):
a ještě jedna

Božínku, jsem to ale motovidlo, místo odpovědi jsem založila nové "blondýny na sněhu"... omlouvám se všem Ahoj nespesna, jsem bývalá majitelka Huberta, chystám se k Vám až mi opraví mého motorového oře... Řekni prosím Mílovi ať mi na můj mobil pošle smskou své tel.číslo, kromě auta se mi rozbil i telefon a přišla jsem o všechny čísla... Díky moc! Olina A pošli prosím ještě další foto Hubertíka Díky!!!

4.1.2008 15:16

janiska napsal(a):

:)

4.1.2008 15:23

janiska napsal(a):
páni,a vy jste odkud?Kluci jsou jak staří a jsou příbuzní?

Kluci bydlí v Borové u Poličky. Hubertovi, tomu vlevo, je 3 a půl, a Edovi 7 a půl, a příbuzní nejsou. Papa

4.1.2008 15:29

havana napsal(a):
Božínku, jsem to ale motovidlo, místo odpovědi jsem založila nové "blondýny na sněhu"... omlouvám se všem Ahoj nespesna, jsem bývalá majitelka Huberta, chystám se k Vám až mi opraví mého motorového oře... Řekni prosím Mílovi ať mi na můj mobil pošle smskou své tel.číslo, kromě auta se mi rozbil i telefon a přišla jsem o všechny čísla... Díky moc! Olina A pošli prosím ještě další foto Hubertíka Díky!!!

No tak to se stav, Hubert Tě rád uvidí. Bráchovi vyřídím, ať se Ti ozve a fotky pošlu mailem. Měj se. Lenka

4.1.2008 16:26

haribo86 napsal(a):
:)

ve sněhu ne???

4.1.2008 18:12

memmory napsal(a):
ve sněhu ne???

No, u nás je to se sněhem problém ale teď napadly 3 cm , jenomže ohrada je jako tankodrom tak by to nebyly dobré fotky..holt musí nasněžit víc :D stěhovat na hory se kvůli tomu vážně nechystám

4.1.2008 18:12

haribo86 napsal(a):
No, u nás je to se sněhem problém ale teď napadly 3 cm , jenomže ohrada je jako tankodrom tak by to nebyly dobré fotky..holt musí nasněžit víc :D stěhovat na hory se kvůli tomu vážně nechystám

4.1.2008 18:37

memmory napsal(a):

jako fakt nevím, co je tu k smíchu :D

4.1.2008 18:39

haribo86 napsal(a):
jako fakt nevím, co je tu k smíchu :D

ale tak teda jednu jsem našla, ať máš radost

4.1.2008 18:44

janiska napsal(a):

Tak nějaká blondýna na sněhu se najde - jen krapet většího formátu než hafloš

4.1.2008 18:45

sally napsal(a):
Tak nějaká blondýna na sněhu se najde - jen krapet většího formátu než hafloš

Ještě zblízka:

4.1.2008 19:26

haribo86 napsal(a):

Lívie, otec Madit. Fotka z loňského ledna, tuhle zimu u nás ještě sníh nebyl.

4.1.2008 19:31

haribo86 napsal(a):
ale tak teda jednu jsem našla, ať máš radost

Jé ten pejsek mi nějakýho připomíná
DORT

4.1.2008 19:31

bensia napsal(a):
Lívie, otec Madit. Fotka z loňského ledna, tuhle zimu u nás ještě sníh nebyl.

a můžu vědět, jaký je kůň povahově? Vím, že to asi moc nemá vliv, jen mě to zajímá :)

5.1.2008 09:04

sally napsal(a):
Ještě zblízka:

jéé všímám,že těch Haflošů nějak přibývá

5.1.2008 09:07

pizneta napsal(a):
jéé všímám,že těch Haflošů nějak přibývá

5.1.2008 10:07

pizneta napsal(a):

Tady je Stanley - kun ktery u me byl mesic v treninku..od te doby jsem zamilovana do haflingu:)))

5.1.2008 10:09

gianna napsal(a):
Tady je Stanley - kun ktery u me byl mesic v treninku..od te doby jsem zamilovana do haflingu:)))

Tady Stenleyho zajimavejsi fotka - ale bohuzel bez snehu...

5.1.2008 18:40

janiska napsal(a):

jedna i se sněhem :D

Přidejte reakci

Přidat smajlík