Koukáte někdo ted na ČT1?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2008 13:59

Vašek Vydra tam strašně krásně mluví o koních...Ted tam je teda nějadá vydra, ale když mluví o koních, tak hrozně krásně...má s nimi fakt krásnej vztah. Co na to říkáte vy?

5.1.2008 14:03

jenysimons napsal(a):
Vašek Vydra tam strašně krásně mluví o koních...Ted tam je teda nějadá vydra, ale když mluví o koních, tak hrozně krásně...má s nimi fakt krásnej vztah. Co na to říkáte vy?

Koukám.... A taky o vydrách

5.1.2008 14:05

ladys napsal(a):

jo jo dík na tenhle pořad jsem chtěla koukat...Vydra je sympaták...

ladys napsal(a):

no joo...když už to uvádí Vydra, tak tam přeci musej dát i vydry..

klawdie napsal(a):
jo jo dík na tenhle pořad jsem chtěla koukat...Vydra je sympaták...

no rozhodně není zač.. Vydra je fakt super...a co on s těma koněma dokáže...to je super...

5.1.2008 14:25

jenysimons napsal(a):
no joo...když už to uvádí Vydra, tak tam přeci musej dát i vydry..

Fakt je dobrej... Jako herec i jako jezdec... A hlavně jeho názor, že kůň je svobodný zvíře a železo mu na nohy ani do huby nepatří, je super... Všichni ho kamenují, když jede parkur na parrelce, ale co, Vydra jim to vysvětlí po svém !! Fakt ho obdivuju

5.1.2008 16:06

jenysimons napsal(a):

taky jsem koukala a superakorat nekdy by to bez toho zeleza asi neslo

5.1.2008 16:51

pepepina napsal(a):
taky jsem koukala a superakorat nekdy by to bez toho zeleza asi neslo

kupříkladu kdybych já ted byla bez železa na nohách a v hubě, už bych asi nebyla mezi živejma nnabušenej, nervozní a protivnej, co jinýho si můžu přát? Jinak já ho mám taky ráda...líbí se mi, co on dokáže a působí jako děsnej klidas a mírumilovnej člověk...

5.1.2008 16:58

jenysimons napsal(a):
kupříkladu kdybych já ted byla bez železa na nohách a v hubě, už bych asi nebyla mezi živejma nnabušenej, nervozní a protivnej, co jinýho si můžu přát? Jinak já ho mám taky ráda...líbí se mi, co on dokáže a působí jako děsnej klidas a mírumilovnej člověk...

Taky jsem kousek viděla. Líbí se mi na něm, že narozdíl od další spousty hvězd a hvězdiček, co vlastní koně aby se s tím mohli chlubit a hojit své ego, vydra přemýšlí a snaží se vzdělávat. Navíc propaguje stádový odchov na pastvině . Chvílemi sice mluví zbytečně černobíle - i bez železa v hubě se dá koni občas ublížit psychicky víc než s železem a bosonožství není samospása. Ale co, pro laiky a lidi co mají koně jen jako sportovní nářadí je to aspoň podnět k zamyšlení, že to jde i jinak.

5.1.2008 21:30

jenysimons napsal(a):

jo to moc dobre znam :-)ale takova prace ze zeme bez niceho jen tak je uplne super

6.1.2008 07:47

pepepina napsal(a):
jo to moc dobre znam :-)ale takova prace ze zeme bez niceho jen tak je uplne super

Prosím vás, jak se pořad jmenuje?

Přidejte reakci

Přidat smajlík