Vašek Vydra tam strašně krásně mluví o koních...Ted tam je teda nějadá vydra, ale když mluví o koních, tak hrozně krásně...má s nimi fakt krásnej vztah. Co na to říkáte vy?
jenysimons
napsal(a):
no joo...když už to uvádí Vydra, tak tam přeci musej dát i vydry..
Fakt je dobrej... Jako herec i jako jezdec... A hlavně jeho názor, že kůň je svobodný zvíře a železo mu na nohy ani do huby nepatří, je super... Všichni ho kamenují, když jede parkur na parrelce, ale co, Vydra jim to vysvětlí po svém !! Fakt ho obdivuju
pepepina
napsal(a):
taky jsem koukala a superakorat nekdy by to bez toho zeleza asi neslo
kupříkladu kdybych já ted byla bez železa na nohách a v hubě, už bych asi nebyla mezi živejma nnabušenej, nervozní a protivnej, co jinýho si můžu přát?
Jinak já ho mám taky ráda...líbí se mi, co on dokáže a působí jako děsnej klidas a mírumilovnej člověk...
jenysimons
napsal(a):
kupříkladu kdybych já ted byla bez železa na nohách a v hubě, už bych asi nebyla mezi živejma nnabušenej, nervozní a protivnej, co jinýho si můžu přát?
Jinak já ho mám taky ráda...líbí se mi, co on dokáže a působí jako děsnej klidas a mírumilovnej člověk...
Taky jsem kousek viděla. Líbí se mi na něm, že narozdíl od další spousty hvězd a hvězdiček, co vlastní koně aby se s tím mohli chlubit a hojit své ego, vydra přemýšlí a snaží se vzdělávat. Navíc propaguje stádový odchov na pastvině . Chvílemi sice mluví zbytečně černobíle - i bez železa v hubě se dá koni občas ublížit psychicky víc než s železem a bosonožství není samospása. Ale co, pro laiky a lidi co mají koně jen jako sportovní nářadí je to aspoň podnět k zamyšlení, že to jde i jinak.
jenysimons
napsal(a):
jo to moc dobre znam :-)ale takova prace ze zeme bez niceho jen tak je uplne super