Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2008 13:24

Marcelo,byla by jsi tak laskavá a konečně mi vrátila moje peníze 3400 plus úroky co jsi říkala?čekám na ně již asi třičtvrtě roku a pořád nic nemám!!!!už jsi mi říkala kolikrát mi je dáš a ještě jsem od tebe nevidla ani korunu... vím že nejsem jedinná...nechtěla jsem to semka psát,ale kontakt na tebe nemám...

6.1.2008 14:16

nicynka napsal(a):
Marcelo,byla by jsi tak laskavá a konečně mi vrátila moje peníze 3400 plus úroky co jsi říkala?čekám na ně již asi třičtvrtě roku a pořád nic nemám!!!!už jsi mi říkala kolikrát mi je dáš a ještě jsem od tebe nevidla ani korunu... vím že nejsem jedinná...nechtěla jsem to semka psát,ale kontakt na tebe nemám...

Pokud Marcelu znáš jistě víš kde bydlí - zajdi si za ní. Pokud víš že nejsi jediná zeptej se těch ostatních na kontakt. Co jsi banka že bereš úroky? Běžte si to řešit na mail nebo někam do hospody. Tady se už fakt řeší vše

6.1.2008 15:10

thesis napsal(a):
Pokud Marcelu znáš jistě víš kde bydlí - zajdi si za ní. Pokud víš že nejsi jediná zeptej se těch ostatních na kontakt. Co jsi banka že bereš úroky? Běžte si to řešit na mail nebo někam do hospody. Tady se už fakt řeší vše

Kdyžtak má meil v diskuzi Dobrá voda.

6.1.2008 16:32

ladys napsal(a):
Kdyžtak má meil v diskuzi Dobrá voda.

jo a vy si myslite že mi otevře??že mi odepíše....?tady aspoň uvidí ti co ji znaji co je zac!!!!ne ona mi řekla že mi to dá i s úroky..a peníze nikde...!!!a psala jsem že tato diskuze je pro ní....

6.1.2008 16:41

nicynka napsal(a):
jo a vy si myslite že mi otevře??že mi odepíše....?tady aspoň uvidí ti co ji znaji co je zac!!!!ne ona mi řekla že mi to dá i s úroky..a peníze nikde...!!!a psala jsem že tato diskuze je pro ní....

Jo je pro ní, ale celá diskuze je pro veřejnost.... Chápu, je to dost peněz..

6.1.2008 16:48

ladys napsal(a):
Jo je pro ní, ale celá diskuze je pro veřejnost.... Chápu, je to dost peněz..

a ja nejsem jedina komu dluzí tak to se potom načítá:)a padá to na hlavu

6.1.2008 16:49

nicynka napsal(a):

Hm dluží ti prachy a co jako? Co máme vidět? Ukrást ti je neukradla a neměla jsi ji půjčovat, snad tě to poučilo, taky bych nepůjčila nikomu, max lidem z rodiny. Nejsem vysraná ale lidem nevěřím, navíc sama mám kam peníze dávat a půjčování takovéhle částky nehrozí. Příště vážně nepůjčuj a budeš mít klid.

6.1.2008 16:50

nicynka napsal(a):
a ja nejsem jedina komu dluzí tak to se potom načítá:)a padá to na hlavu

Je to blbý, když ti někdo dluží....jsou to peníze, ikdyby to byla 500, pořád by se mohla hodit. A je hnusné, že dlužník nevrací...tak ať to dobře dopadne a nějak solidně se vyřídíte.

6.1.2008 16:54

sabina napsal(a):
Je to blbý, když ti někdo dluží....jsou to peníze, ikdyby to byla 500, pořád by se mohla hodit. A je hnusné, že dlužník nevrací...tak ať to dobře dopadne a nějak solidně se vyřídíte.

jj děkuji moc protože já už nevím jak na to..mam kone a nikdy nevim kdy ty penize budu potrebovat

6.1.2008 17:02

nicynka napsal(a):
jj děkuji moc protože já už nevím jak na to..mam kone a nikdy nevim kdy ty penize budu potrebovat

Tos asi půjčila jen na dobré slovo viď? No snad se dočkáš.

6.1.2008 18:00

nicynka napsal(a):

Jestli tě to tak moc pálí, zkus to tady - www.checkout.cz/

6.1.2008 18:24

impact napsal(a):
Jestli tě to tak moc pálí, zkus to tady - www.checkout.cz/

mila monicko,kdbys tady aspon nepsala sracky !!!ty mas moji mikinu ktera me stala skoro 4 tisice a vesele si ju nosis ve skole jak kdyby byla tvoje !!!uz nekolikrat sem ti psala at me napises a stavis se ...nemuzu za to,ze mas nake jine icq a cislo na mobil !!!ja mam oboji stejne !! adresu mam taky porad stejnou tak se konecne vzpamatuj !!!!komu jeste dluzim penize hm ....to by me vazne zajimalo ...ale to uz si tady nenapsala ze mas neco co patri me a co taky zrovna nebylo nejlevnejsi co ?!!!umis jen za zady pomlouvat a resit ale osobne ani tuk ...kolirat sem ti psala ze se domluvime a ty se stavis a hovno z toho ...vrat mi co je me a pokud bude na mikine sebemensi flicek tak si ju rovnou nech a zapomen na to,ze ti dam nake penize !!!taky si rekla ze me ju druhej den doneses a nic z toho ...takze mila zlata az uvidim ze na mikine neni ani flicek,neni seprana nebo nak poskozena ti dam penize,mikina byla upa nova ...nazdar

6.1.2008 18:28

nicynka napsal(a):

mikinu sem taky potrebovala ,navic byla nova a stala me 4 litry ...

6.1.2008 18:28

roxy napsal(a):
mila monicko,kdbys tady aspon nepsala sracky !!!ty mas moji mikinu ktera me stala skoro 4 tisice a vesele si ju nosis ve skole jak kdyby byla tvoje !!!uz nekolikrat sem ti psala at me napises a stavis se ...nemuzu za to,ze mas nake jine icq a cislo na mobil !!!ja mam oboji stejne !! adresu mam taky porad stejnou tak se konecne vzpamatuj !!!!komu jeste dluzim penize hm ....to by me vazne zajimalo ...ale to uz si tady nenapsala ze mas neco co patri me a co taky zrovna nebylo nejlevnejsi co ?!!!umis jen za zady pomlouvat a resit ale osobne ani tuk ...kolirat sem ti psala ze se domluvime a ty se stavis a hovno z toho ...vrat mi co je me a pokud bude na mikine sebemensi flicek tak si ju rovnou nech a zapomen na to,ze ti dam nake penize !!!taky si rekla ze me ju druhej den doneses a nic z toho ...takze mila zlata az uvidim ze na mikine neni ani flicek,neni seprana nebo nak poskozena ti dam penize,mikina byla upa nova ...nazdar

- se poseru -

6.1.2008 18:29

sabina napsal(a):
- se poseru -

Njn, vítej na ifauně.

6.1.2008 18:30

sabina napsal(a):
- se poseru -

asi tag nak ...nerikam ze to neni pravda ale kdyz uz tady haze spinu tak at napise ze i ona ma neco meho a ne levneho ...nebudu to tady vubec resit

6.1.2008 18:31

impact napsal(a):
Njn, vítej na ifauně.

hoj ty mas pitbulla ? sice mimo moniciny K ... ale jen tag se ptam

6.1.2008 18:32

roxy napsal(a):
hoj ty mas pitbulla ? sice mimo moniciny K ... ale jen tag se ptam

Mám.

6.1.2008 18:34

impact napsal(a):
Mám.

a muzu si te dat na icq ? ja mam doma taky ...fenku

6.1.2008 18:37

roxy napsal(a):
a muzu si te dat na icq ? ja mam doma taky ...fenku

Jak chceš. :-)
322442858

6.1.2008 19:05

roxy napsal(a):
asi tag nak ...nerikam ze to neni pravda ale kdyz uz tady haze spinu tak at napise ze i ona ma neco meho a ne levneho ...nebudu to tady vubec resit

Jo tak ty mas vsechno stejne:Dha cislo na mobil mas jine...a nakou mikinu si strc do riti...klíče které jsi mi nedala to už je nahlášené takže plus dluzene peníze to tedka pujde rychle...

6.1.2008 19:16

nicynka napsal(a):
Jo tak ty mas vsechno stejne:Dha cislo na mobil mas jine...a nakou mikinu si strc do riti...klíče které jsi mi nedala to už je nahlášené takže plus dluzene peníze to tedka pujde rychle...

vypada to jak milenecka hadka

6.1.2008 19:18

nicynka napsal(a):

mno mam 2 mobily :-) a cisla porad stejna :-) tak zhe se teda tesim ...proc uz me nepises na icq ? chces byt zajimava

buggyna

6.1.2008 19:18
buggyna

tereskka napsal(a):
vypada to jak milenecka hadka

že jo! nedávno tu navzájem za sebe dávaly ruce do ohně, a teď toto proto nemám žádné "nej " kamarádky...pak to takhle dopadá

6.1.2008 19:24

nicynka napsal(a):

To je prdel, chceš vrátit dluh a sama bys nevrátila co dlužíš, to je teda politika
Dokonce i vyhrožování

Je fakt že na fauně se člověk nenudí

6.1.2008 19:27

thesis napsal(a):
To je prdel, chceš vrátit dluh a sama bys nevrátila co dlužíš, to je teda politika
Dokonce i vyhrožování

Je fakt že na fauně se člověk nenudí

ne asi a jeste se tu zacnou hadat kdo si vrati nebo nevrati klíce njn jak rikam milenecka hadka hlavne at si to vyresi a netahaj to sem ke koníkum

6.1.2008 19:52

tereskka napsal(a):
ne asi a jeste se tu zacnou hadat kdo si vrati nebo nevrati klíce njn jak rikam milenecka hadka hlavne at si to vyresi a netahaj to sem ke koníkum

když se vám to nelíbí tak se dotoho nezapojujte...dekuji pokud tuto diskusi tady neccete mít řekněte spravci preji hezky den

6.1.2008 19:55

nicynka napsal(a):
když se vám to nelíbí tak se dotoho nezapojujte...dekuji pokud tuto diskusi tady neccete mít řekněte spravci preji hezky den

chces byt stale zajimava ? proc sem nenapises ze sem ti psala at se stavis a donese me mikinu a tys me poslala nekam s tim,ze se budu divit ? a s tema kontaktama nelzi ...icq mam stejne uz asi 1,5 roku a na libku to same ...)neminim to s tebou uz resit ...ty neco chces a kdyz ti pisu me posles nekam tak co vlastne chces ? byt SLAVNA ...ZAJIMAVA .... NEBO ZABAVNA ?

6.1.2008 20:10

roxy napsal(a):
chces byt stale zajimava ? proc sem nenapises ze sem ti psala at se stavis a donese me mikinu a tys me poslala nekam s tim,ze se budu divit ? a s tema kontaktama nelzi ...icq mam stejne uz asi 1,5 roku a na libku to same ...)neminim to s tebou uz resit ...ty neco chces a kdyz ti pisu me posles nekam tak co vlastne chces ? byt SLAVNA ...ZAJIMAVA .... NEBO ZABAVNA ?

tak já zase budu myslet obchodně...dluží ti 3400.-+úroky, ty dotyčné osobě, která ti tuto částku dluží,dlužíš mikinu v hodnotě 4000.-, tak si myslím, že to je fifty fifty....

jinak mikina za 4000.-,no tu bych snad chtěla i vidět!Holky,je tu začátek Nového Roku a Vy už jste na sebe takhle zlé!co takhle nějaké předsevzetí apod.Já jsem si zadala, že ve dny, kdy nebudu drandit na koni, tak budu jezdit na rotopedu....bohužel zatím to nemůžu splnit, protože mě bacil bacil, takže hnedka jak budu ok, tak se na to vrhnu.....

6.1.2008 20:16

michaela z napsal(a):
tak já zase budu myslet obchodně...dluží ti 3400.-+úroky, ty dotyčné osobě, která ti tuto částku dluží,dlužíš mikinu v hodnotě 4000.-, tak si myslím, že to je fifty fifty....

jinak mikina za 4000.-,no tu bych snad chtěla i vidět!Holky,je tu začátek Nového Roku a Vy už jste na sebe takhle zlé!co takhle nějaké předsevzetí apod.Já jsem si zadala, že ve dny, kdy nebudu drandit na koni, tak budu jezdit na rotopedu....bohužel zatím to nemůžu splnit, protože mě bacil bacil, takže hnedka jak budu ok, tak se na to vrhnu.....

Mno je to znackova mikina z Sk8 shopu znacky Roxy -je to docela draha mikina a koupil me ju pritel ...taky me slibila ze me ju druhej den donese a porad nic ...jak me psala kamaradka ...mozna uz mikina nezije :/ a kdyz sem ji psala na icq pred nakou chvilkou ze se ma stavit me poslala nekam s tim ze me uda na policajty a ze kdo vi vsem dluzim ...si myslim ze bych to mela snad vedet ne ?komu vlastne dluzim nebo ne ...tak ted jako vazne nevim

6.1.2008 20:58

roxy napsal(a):
Mno je to znackova mikina z Sk8 shopu znacky Roxy -je to docela draha mikina a koupil me ju pritel ...taky me slibila ze me ju druhej den donese a porad nic ...jak me psala kamaradka ...mozna uz mikina nezije :/ a kdyz sem ji psala na icq pred nakou chvilkou ze se ma stavit me poslala nekam s tim ze me uda na policajty a ze kdo vi vsem dluzim ...si myslim ze bych to mela snad vedet ne ?komu vlastne dluzim nebo ne ...tak ted jako vazne nevim

protoze ty uz dluzis tolika lidem ze uz to ani nevís..verče jsi nadavala že ti údajně tuto mikinu ukradla:D a ejhle tedka ju mám ve skříni kterou jsi mi pujcila...neposlala jsem te nekam to je zase tvuj vymysl..asi zase blouzníš nebo ti umřel tvůj jedinej bratr a sedí vedle tebe s kriminalkou a s tvym pritelem:D tata se k tobe uz radeji ani nehlasí:D lituju tě ale dlas si to sama....mikinu jsi vsem nabizela a prodala za 1000kč...plus tu tvoji slavnou sukni roxy do které by ses ani nevlezla...:Dtakze nvím nevím..nevyhrožuju jen chci to co mi patří:)pořád rikas číslo učtu...ale kdo ti ma verit ze ty penize posles ze bude rikat ze jsi to poslala ...ach jo:Dmě je veselo

6.1.2008 21:05

nicynka napsal(a):
protoze ty uz dluzis tolika lidem ze uz to ani nevís..verče jsi nadavala že ti údajně tuto mikinu ukradla:D a ejhle tedka ju mám ve skříni kterou jsi mi pujcila...neposlala jsem te nekam to je zase tvuj vymysl..asi zase blouzníš nebo ti umřel tvůj jedinej bratr a sedí vedle tebe s kriminalkou a s tvym pritelem:D tata se k tobe uz radeji ani nehlasí:D lituju tě ale dlas si to sama....mikinu jsi vsem nabizela a prodala za 1000kč...plus tu tvoji slavnou sukni roxy do které by ses ani nevlezla...:Dtakze nvím nevím..nevyhrožuju jen chci to co mi patří:)pořád rikas číslo učtu...ale kdo ti ma verit ze ty penize posles ze bude rikat ze jsi to poslala ...ach jo:Dmě je veselo

Teda ty jsi už ale opravdu ubohá, ještě tady urážíš, je vidět co jsi zač, jinak to už asi neumíš, ten tvůj věk fakt sedí. Pokud si vzpomínám Marcela ti pomáhala sehnat tohoto koně, je vidět jak umíš být vděčná. A taky si ještě vzpomínám na sháňku sedla na něj. Kdo si na to vzpomene má spíš obrázek o tobě.

6.1.2008 21:08

nicynka napsal(a):

ty uz vazne nevis cim pobavit verci sem za mikinu nenadavala ...ty sem rekla neco o bandazich a nerekla sem ze to byla ona tak se vzpamatuj ...ja lidi nepodezrivam z neceho kdyz nemam dukaz ...a ejhle ...ona je v tve skrini a tys ju nosila vesele ve skole ...jak se to jen mohlo stat ? mno bratr vedle me asi nesedi pac vseci bydli v prerove a ja 2,5 roku v olomouci s pritelem ...muj otec ? ale prosiiim te ...kdyby se ke me nehlasil tak me nevola a ani by sme tam nejezdily na navstevy co ? mno mas smulu v tom ...ze ja to urcitym lidem preposlala ten nas rozhovor takze vi cos me hezkyho psala ...kdyz uz teda

6.1.2008 21:11

thesis napsal(a):
Teda ty jsi už ale opravdu ubohá, ještě tady urážíš, je vidět co jsi zač, jinak to už asi neumíš, ten tvůj věk fakt sedí. Pokud si vzpomínám Marcela ti pomáhala sehnat tohoto koně, je vidět jak umíš být vděčná. A taky si ještě vzpomínám na sháňku sedla na něj. Kdo si na to vzpomene má spíš obrázek o tobě.

a co se ty tady vůbec do mě navážíš?Jo urážíš....neřekla jsem nic na urážku já říkám pravdu....jo vděčná bych byla kdyby mě takhle nepodrazila....má to holka dobře vymyšlený...nepleť se dotoho když o tom vůbec nic nevíš...jooo sedlo:D:Dto uz mam sehnany a pochybuju ze by mi pomahala sehnat sedlo na rok a pul rocniho kona

6.1.2008 21:14

roxy napsal(a):
ty uz vazne nevis cim pobavit verci sem za mikinu nenadavala ...ty sem rekla neco o bandazich a nerekla sem ze to byla ona tak se vzpamatuj ...ja lidi nepodezrivam z neceho kdyz nemam dukaz ...a ejhle ...ona je v tve skrini a tys ju nosila vesele ve skole ...jak se to jen mohlo stat ? mno bratr vedle me asi nesedi pac vseci bydli v prerove a ja 2,5 roku v olomouci s pritelem ...muj otec ? ale prosiiim te ...kdyby se ke me nehlasil tak me nevola a ani by sme tam nejezdily na navstevy co ? mno mas smulu v tom ...ze ja to urcitym lidem preposlala ten nas rozhovor takze vi cos me hezkyho psala ...kdyz uz teda

kopeš kolem sebe nevíš chudinko co mas dělat jen se tu oháníš mikinou:D to ti policajti nevezmou....dobrou už jdu hajinkat musím se vyspinkat do školy

6.1.2008 21:15

nicynka napsal(a):
a co se ty tady vůbec do mě navážíš?Jo urážíš....neřekla jsem nic na urážku já říkám pravdu....jo vděčná bych byla kdyby mě takhle nepodrazila....má to holka dobře vymyšlený...nepleť se dotoho když o tom vůbec nic nevíš...jooo sedlo:D:Dto uz mam sehnany a pochybuju ze by mi pomahala sehnat sedlo na rok a pul rocniho kona

mila monicko ...to je furt to same dokola ...spise to mas dobre vymysleny ty a ne ja sem ti jasne napsala at se stavis a doneses me tu mikinu a ty si me slusne receno poslala nekam ...ze se semnou uz nbeudes o nicem bavit ...tak sem asi blazen ?

6.1.2008 21:16

nicynka napsal(a):

Chichi to máš recht že by ti nepomohla jelikož se na takového mlaďocha sedlo nedává. Jsme na veřejné diskuzi a můžu si psát kam chci, ty mi to nezakážeš.Dluhy se vracejí tak jak chceš vrátit co ti patří tak ty vrať taky to co ti nepatří, vždyť je to jednoduché jak facka, jen mám pocit že to stále nechápeš. Míša to tu napsala nejlíp fifty fifty.

6.1.2008 21:19

nicynka napsal(a):
kopeš kolem sebe nevíš chudinko co mas dělat jen se tu oháníš mikinou:D to ti policajti nevezmou....dobrou už jdu hajinkat musím se vyspinkat do školy

A při tom spánku by ses měla nad sebou zamyslet...nechci se zastávat jedný, nebo druhý, ale kdybys měla trochu slušnosti a citu, řešíš tohle v soukromí, tohle je jen a jen vaše věc a nevim, co čekáš od těch lidí tady, kteří sem chodí kvůli koním a ne kvůli nějakým hádkám....jinak umíš dost slušně urážet, souhlasím s Thesis, že to sedí na nevybouřenou 16ti letou puberťačku.....důvod vaší hádky je jedna věc a hnusný ubližování na "veřejnosti" druhá....

6.1.2008 21:20

nicynka napsal(a):

Kopeš tu jen ty protože nemáš smlouvu o půjčce ani žádný doklad. A jak znám policii tak se usmějou a s pozdravy tě pošlou domů.

6.1.2008 21:27

thesis napsal(a):
Kopeš tu jen ty protože nemáš smlouvu o půjčce ani žádný doklad. A jak znám policii tak se usmějou a s pozdravy tě pošlou domů.

Zdá se to jen mě, nebo má ta Nycinka v hlavě totálně vybíleno????

6.1.2008 21:29

janda napsal(a):

ne myslim ze nejsi jedina

6.1.2008 21:30

janda napsal(a):

jo a ty se tady toho prosím nepleť když se tě to vůůbec netýká...děkuji

6.1.2008 21:32

janda napsal(a):

Přesně tak, nechce vrátit mikinu, chce peníze atd atd čehož jste si jistě taky všimli. Hele třeba z toho vyroste. Její logika mi nejde do hlavy

6.1.2008 21:32

nicynka napsal(a):

A proč to tady řešíš, když se nás to nikoho netýká??????????? Tak sem příště nic nepiš, když nechceš, aby na to lidi reagovali!

6.1.2008 21:34

janda napsal(a):

ježiš další nekonečná diskuze.holky já nevím,že se do toho těm dvěma furt motáte,akorát přispíváte k tomu,aby to téma bylo nekonečné.Jestli je Nycinka taková pubertačka,jak se jeví,tak je nejlepší si jí nevšímat,protože takové holky jsou nejhorší.A pro tebe Marcelo,když víš,kam chodí Nycinka do stáje,tak proč si tam za ní nezajdeš a nedojdeš si pro tu mikinu spolu s ní nebo nevezmeš peníze,které jí dlužíš a neodneseš je její máme s tím,že jí je dáš jen za tu tvoji mikinu??

ash napsal(a):
A při tom spánku by ses měla nad sebou zamyslet...nechci se zastávat jedný, nebo druhý, ale kdybys měla trochu slušnosti a citu, řešíš tohle v soukromí, tohle je jen a jen vaše věc a nevim, co čekáš od těch lidí tady, kteří sem chodí kvůli koním a ne kvůli nějakým hádkám....jinak umíš dost slušně urážet, souhlasím s Thesis, že to sedí na nevybouřenou 16ti letou puberťačku.....důvod vaší hádky je jedna věc a hnusný ubližování na "veřejnosti" druhá....

ahoj peti ...neznam ale vis jak ...me je jedno ...at si semka pise a urazi jak chce ...mam kolem sebe hafo lidi co me znaj (nemyslim ty co si hraji na kamarady a pak pomlouvaji a mysli si,ze se to clovek nedovi) myslim ty,na ktery se muzu 100 % spolehnout a sou to i ti,co bydli treba 200 km odeme :-)
kdyz sem ji napsala ze se ma stavit ,ze ji ty penize dam a ona me vrati mikinu tak me napsala z nikam chodit nebude ...a druha vec ...jo je to uz delsi doba ale proc se neozvala?ona preci ma taky moji vec ne ? a spol.zname co na me kontakty maji ...stacilo jen rict ...muj nazor a ne asi jen muj je ze se potrebovala zviditelnit nebo udelat narez roku 2008 ...
pro ostatni ...psala me a ja psala ji na icq....ale ona to chce resit tady jak tak sleduju ...nerikam ze ji nic nedluzim ale snad taky chapete me,ze ona ma neco meho a ne levneho ...a nema se k tomu aby se to vyresilo,takze vazne ted nevim ...je to upa na hlavu ...ja taky chodila do skoly,ke konim a jak muze vedet ze uz k zadnym konim nechodim nebo nakeho nemam ? kdyz ma tak super info o me atd ... ?tak ted nevim ...asi sem za debila ...

nicynka napsal(a):

Proč by ne? každý má právo na názor, navíc Janda to vystihla ze všech nejlíp a to v jedné větě. Když ti vadí reakce lidí neměla jsi to tady zakládat, nikomu nezakážeš přispět.

thesis napsal(a):
Přesně tak, nechce vrátit mikinu, chce peníze atd atd čehož jste si jistě taky všimli. Hele třeba z toho vyroste. Její logika mi nejde do hlavy

Nevim nevim, esli z toho vyroste.....mě to nejde do hlavy celkově...ale jak tady nicynka říká, není to naše věc...

nicynka napsal(a):

jsem hotová....:))))
hej ďouchy, dík jak cip....zas jsem se aspoň mohla pobavit...si vždycky říkám, že už mě tu nemůže nic překvapit..njn, jsem holt stará naivka...
holky, jenom do sebe, ať se národ pobaví, no, nebo vlastně spíš zastydí...ale zas puberta, no, to je nepříjemné období:)))nicméně nějaké to sebeuvědomění by už i ve věku 16 let mohlo aspoň trochu fungovat...asi zas ne u všech...
a hlavně nic nemazat...však stránky ono téma zvládnou:)

buggyna

6.1.2008 21:37
buggyna

janda napsal(a):

ne nezdá! upřímě mám svůj názor na obě tyto holčiny (a není dobrý),ale musím se zastat Roxy...Nicy je trochu mimo realitu i "normálně" . viz videa na youtube

6.1.2008 21:38

thesis napsal(a):

tak to je fakt huste ,,mami on mi sebral autíčko a nechce mi ho vrátit!" ,,ale mami on mirozbil loďku"! ...dokážete něco jiného než si vzájemně srát na hlavu? :) řešit by se to mělo v soukromí..a kdo se tady bude ohánět tím, že to teda nemám číst když se mi to nelíbí- je to veřená diskuze:) člověk se tady pobaví:) víš, pokud má člověk čistý štít, nemám nic proti tomu, aby na někoho, kdo ten štít nemá napsal něco pro výstrahu(třba to, jak se tady řeší útulky)..ale vidím že jste obě stejné:) každá té druhé něco dluží... tak není co řešit.. ani jedna nemáte důkaz o tom, co druhé chybí...jen se vám podařilo oběma se duševně veřejně vyzvarcet:) gratuluju:)

6.1.2008 21:39

causinka2 napsal(a):
ježiš další nekonečná diskuze.holky já nevím,že se do toho těm dvěma furt motáte,akorát přispíváte k tomu,aby to téma bylo nekonečné.Jestli je Nycinka taková pubertačka,jak se jeví,tak je nejlepší si jí nevšímat,protože takové holky jsou nejhorší.A pro tebe Marcelo,když víš,kam chodí Nycinka do stáje,tak proč si tam za ní nezajdeš a nedojdeš si pro tu mikinu spolu s ní nebo nevezmeš peníze,které jí dlužíš a neodneseš je její máme s tím,že jí je dáš jen za tu tvoji mikinu??

mno jelikoz sem od 9-21 v praci a nebudu nikde otravovat a o vikendu nebudu nikoho nahanet ...ja ji psala ale porad reaguje tak jak reaguju a za to ja hold nemuzu ,,,kdyz to po nekom poslu tak zase budu ta nejhorsi ja ...ja vazne nemam toho casu ...mam blbou pracovni dobu a pochybuju ze bych ju v 21:30 zastihla ve staji ...

6.1.2008 21:40

nicynka napsal(a):

Ahoj Moni, nechci se vám do toho plést, ale hádáš se tady veřejně na ifauně, kde se každý může vyjádřit a pak se divíš, že na to někdo reaguje, sice je to proti tobě - moc dobře vím jaký to je, ale musela jsi s tím počítat, každý kdo založí témema nebo reaguje na něco musí počítat s tím, že se někdo ozve, ale kddyž to mělo být tak jakože soukromě, měla jsi to možná nechat na icq, domluvu nebo tak...co? Jo a jinak dovolala si se té Katce skrz to sedlo?

7.1.2008 06:57

scratchie napsal(a):
Ahoj Moni, nechci se vám do toho plést, ale hádáš se tady veřejně na ifauně, kde se každý může vyjádřit a pak se divíš, že na to někdo reaguje, sice je to proti tobě - moc dobře vím jaký to je, ale musela jsi s tím počítat, každý kdo založí témema nebo reaguje na něco musí počítat s tím, že se někdo ozve, ale kddyž to mělo být tak jakože soukromě, měla jsi to možná nechat na icq, domluvu nebo tak...co? Jo a jinak dovolala si se té Katce skrz to sedlo?

nn nedovolala...budu mit sedylko od Renči Novákové

7.1.2008 07:03

buggyna napsal(a):
ne nezdá! upřímě mám svůj názor na obě tyto holčiny (a není dobrý),ale musím se zastat Roxy...Nicy je trochu mimo realitu i "normálně" . viz videa na youtube

když neznáš mě ani aní Marcelu nemůžes si dělat obrázek...s Marcelou jsem se myslím hodně bavila....lidi mi říkaly nenechávej si ji pripustit k tělu a já nee ona je super...a tedka????vidíte samy budete si na jaké chcete straně jenom já a marcela víme jak to je proto tato diskuse byla pouze pro ní.Když potřebovala nemela peníze pomohla jsem jí..ale jak to tak byvá za dobrotu na žebrotu..už tu nebudu přizpívat stejně to nikam nevede...

7.1.2008 07:08

nicynka napsal(a):

Chci jen podotknout že ne všichni koňáci z Olomouce jsou takovy jak se asi může zdát... máme tu i normální lidi FAKT

Přidejte reakci

Přidat smajlík