jmenuje se Astra, teď by jí mělo být 8 let, je to tm. hnědka, cca 145KHV, koupila si ji odě mě před dvěmi lety paní Andrea s Jeseníků, ale nedávno jsem se dozvěděla, že už tam kobylka údajně není, tak bych chtěla alespoň vědět, kde se teď nachází a přijet se na ní podívat. Děkuju moc
parellka
napsal(a):
jmenuje se Astra, teď by jí mělo být 8 let, je to tm. hnědka, cca 145KHV, koupila si ji odě mě před dvěmi lety paní Andrea s Jeseníků, ale nedávno jsem se dozvěděla, že už tam kobylka údajně není, tak bych chtěla alespoň vědět, kde se teď nachází a přijet se na ní podívat. Děkuju moc
Jééééé ona byla dušná že časem se jí to zpravilo a párkrát jsem na ní byla na vyjížďce u té Andrei je to údajně huculka . Nevím jestli ji ještě má skusím najít nějakou fotku ju ??
memmory
napsal(a):
Jééééé ona byla dušná že časem se jí to zpravilo a párkrát jsem na ní byla na vyjížďce u té Andrei je to údajně huculka . Nevím jestli ji ještě má skusím najít nějakou fotku ju ??
No našla jsem jednu takovou zabodláčkovanou
strelish
napsal(a):
Jestli na téhle fotce je mamina toho ležícího hříběte, tak to ona není.
jo tuším, že jsem na ní v létě 2006 jela plavit, ale pak se prodala... to není Afra Kači... ta vypadala jinak ne? to by mohla být ta Astra.. šla myslím někam s další kobylou (šklebivka plesnivka Kely... Kely potom vrátili)
memmory
napsal(a):
----Jestli na téhle fotce je mamina toho ležícího hříběte, tak to ona není. -----
Tohle patřilo k té fotce ne ?? A tu jsem tam dala já .
no na fotku odpovídala KAčka... ale myslím, že tyhle plky stejně bývalé majitelce k ničemu nebudou... je prodaná, pochybuju, že Andy si pamatuje kam. vzhledemk tomu, že byla celkem hodná tam možná ještě bude... tak hodně štěstí při hledání
evinka01
napsal(a):
no na fotku odpovídala KAčka... ale myslím, že tyhle plky stejně bývalé majitelce k ničemu nebudou... je prodaná, pochybuju, že Andy si pamatuje kam. vzhledemk tomu, že byla celkem hodná tam možná ještě bude... tak hodně štěstí při hledání
No, děkuji za info, kdyby náhodou někdo věděl, kde kobylka stojí, tak mi prosím dejte vědět. Prý má stát někde v ostravě,ale prý neví kde