Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2008 21:36

jmenuje se Astra, teď by jí mělo být 8 let, je to tm. hnědka, cca 145KHV, koupila si ji odě mě před dvěmi lety paní Andrea s Jeseníků, ale nedávno jsem se dozvěděla, že už tam kobylka údajně není, tak bych chtěla alespoň vědět, kde se teď nachází a přijet se na ní podívat. Děkuju moc

15.1.2008 13:50

parellka napsal(a):
jmenuje se Astra, teď by jí mělo být 8 let, je to tm. hnědka, cca 145KHV, koupila si ji odě mě před dvěmi lety paní Andrea s Jeseníků, ale nedávno jsem se dozvěděla, že už tam kobylka údajně není, tak bych chtěla alespoň vědět, kde se teď nachází a přijet se na ní podívat. Děkuju moc

Jééééé ona byla dušná že časem se jí to zpravilo a párkrát jsem na ní byla na vyjížďce u té Andrei je to údajně huculka . Nevím jestli ji ještě má skusím najít nějakou fotku ju ??

15.1.2008 13:58

memmory napsal(a):
Jééééé ona byla dušná že časem se jí to zpravilo a párkrát jsem na ní byla na vyjížďce u té Andrei je to údajně huculka . Nevím jestli ji ještě má skusím najít nějakou fotku ju ??

No našla jsem jednu takovou zabodláčkovanou

15.1.2008 14:01

memmory napsal(a):
No našla jsem jednu takovou zabodláčkovanou

Jestli na téhle fotce je mamina toho ležícího hříběte, tak to ona není.

15.1.2008 15:21

strelish napsal(a):

jo tuším, že jsem na ní v létě 2006 jela plavit, ale pak se prodala... to není Afra Kači... ta vypadala jinak ne? to by mohla být ta Astra.. šla myslím někam s další kobylou (šklebivka plesnivka Kely... Kely potom vrátili)

15.1.2008 16:42

strelish napsal(a):

Ne není to mamina toho hříběte jen byly spolu v ohradě nejsem blbá ne ??

15.1.2008 16:59

memmory napsal(a):
Ne není to mamina toho hříběte jen byly spolu v ohradě nejsem blbá ne ??

sem netušila, že ses přejmenovala

15.1.2008 17:00

evinka01 napsal(a):
sem netušila, že ses přejmenovala

Ani ne proč ?? Měla bych ??

15.1.2008 17:01

memmory napsal(a):
Ani ne proč ?? Měla bych ??

asi jo: "to není Afra Kači... ".... ty seš myslím Soňa...

15.1.2008 17:03

evinka01 napsal(a):
asi jo: "to není Afra Kači... ".... ty seš myslím Soňa...

----Jestli na téhle fotce je mamina toho ležícího hříběte, tak to ona není. -----
Tohle patřilo k té fotce ne ?? A tu jsem tam dala já .

15.1.2008 17:07

memmory napsal(a):
----Jestli na téhle fotce je mamina toho ležícího hříběte, tak to ona není. -----
Tohle patřilo k té fotce ne ?? A tu jsem tam dala já .

no na fotku odpovídala KAčka... ale myslím, že tyhle plky stejně bývalé majitelce k ničemu nebudou... je prodaná, pochybuju, že Andy si pamatuje kam. vzhledemk tomu, že byla celkem hodná tam možná ještě bude... tak hodně štěstí při hledání

15.1.2008 18:07

evinka01 napsal(a):
no na fotku odpovídala KAčka... ale myslím, že tyhle plky stejně bývalé majitelce k ničemu nebudou... je prodaná, pochybuju, že Andy si pamatuje kam. vzhledemk tomu, že byla celkem hodná tam možná ještě bude... tak hodně štěstí při hledání

No, děkuji za info, kdyby náhodou někdo věděl, kde kobylka stojí, tak mi prosím dejte vědět. Prý má stát někde v ostravě,ale prý neví kde

15.1.2008 18:43

parellka napsal(a):
No, děkuji za info, kdyby náhodou někdo věděl, kde kobylka stojí, tak mi prosím dejte vědět. Prý má stát někde v ostravě,ale prý neví kde

njn celá "naše" Andy

Přidejte reakci

Přidat smajlík