Už zase skáču přes kaluže :-) (příkopy, přírodní překážky)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2008 10:43

Tak jsme včera byli na procházce, vzala jsem foťák a už jsem fotila :-D

Taky takhle blbnete :-)

10.2.2008 10:44

racina napsal(a):
Tak jsme včera byli na procházce, vzala jsem foťák a už jsem fotila :-D

Taky takhle blbnete :-)

opěěěět

10.2.2008 10:45

racina napsal(a):
opěěěět

a poslední skok :-) Měla z toho pěknou srandu :-D

10.2.2008 10:45

racina napsal(a):
a poslední skok :-) Měla z toho pěknou srandu :-D

a kukuč

10.2.2008 10:58

racina napsal(a):
a kukuč

super fotky!!! Toho bych taky chtěla s kobčou dosáhnout...jinak zdravím taky z jihočeska

10.2.2008 11:09

badalamenti napsal(a):
super fotky!!! Toho bych taky chtěla s kobčou dosáhnout...jinak zdravím taky z jihočeska

Moc děkujůůů
Odkud jsi? Tobě kobylka nechce přes vodu? Nebo nebaví? :-)

10.2.2008 11:20

racina napsal(a):
Moc děkujůůů
Odkud jsi? Tobě kobylka nechce přes vodu? Nebo nebaví? :-)

Jsem od Lipna. Kobylka je ještě poměrně mladá (za měsíc 3 roky), takže procházkujeme, okoukáváme lonž atd... venku v terénu jsme ještě nebyly (zatím jen po výbězích) ale chystáme se okoukat bubáky ...moc se jí nechce od stáda, ale už se to zlepšuje (trpělivost nese růže)

10.2.2008 11:23

badalamenti napsal(a):
Jsem od Lipna. Kobylka je ještě poměrně mladá (za měsíc 3 roky), takže procházkujeme, okoukáváme lonž atd... venku v terénu jsme ještě nebyly (zatím jen po výbězích) ale chystáme se okoukat bubáky ...moc se jí nechce od stáda, ale už se to zlepšuje (trpělivost nese růže)

jééé u Lipna je nádherně, naše známá tam má chatu, tak občas se za ní podíváme v létě.
Ty jo 3 roky, to už skoro budeš obsedat :-)
Podle mě už by si měla chodit ven, čím dřív tím líp :-)
Okouká se ti a pak to bude v pohodě, třeba jít i s jiným koníkem :-)
Takže hodně štěstí :-)

10.2.2008 11:28

racina napsal(a):
jééé u Lipna je nádherně, naše známá tam má chatu, tak občas se za ní podíváme v létě.
Ty jo 3 roky, to už skoro budeš obsedat :-)
Podle mě už by si měla chodit ven, čím dřív tím líp :-)
Okouká se ti a pak to bude v pohodě, třeba jít i s jiným koníkem :-)
Takže hodně štěstí :-)

Já obsedat nebudu (kobča není moje), nikdy jsem to nedělala a nechci nic zkazit. Takže dělám jen to co znám . Ráda bych jí vzala s nějakým starším koníkem ven, problém je, že ona je ve stádě nejstarší. Dala bych sem fotku, ale jsem v práci (zrovna když je tak krásně )

10.2.2008 11:45

badalamenti napsal(a):
Já obsedat nebudu (kobča není moje), nikdy jsem to nedělala a nechci nic zkazit. Takže dělám jen to co znám . Ráda bych jí vzala s nějakým starším koníkem ven, problém je, že ona je ve stádě nejstarší. Dala bych sem fotku, ale jsem v práci (zrovna když je tak krásně )

aháá tak to jsem nevěděla, děláš správně :-)
Tak budu se těšit na fotečku až budeš doma :-)

10.2.2008 11:50

racina napsal(a):
aháá tak to jsem nevěděla, děláš správně :-)
Tak budu se těšit na fotečku až budeš doma :-)

jj, jednu fotku jsem tu našla, žádná velká kvalita...pozdravuj Barču, je to krásný zvíře...

10.2.2008 11:59

badalamenti napsal(a):
jj, jednu fotku jsem tu našla, žádná velká kvalita...pozdravuj Barču, je to krásný zvíře...

jejku flekáč, je hezoučký :-) to bude pak svezeníčko :-)
Děkuju za pochvalku Barči. Pozdravovat buduuu :-)

10.2.2008 12:03

racina napsal(a):
jejku flekáč, je hezoučký :-) to bude pak svezeníčko :-)
Děkuju za pochvalku Barči. Pozdravovat buduuu :-)

no někdy ani není poznat, že je flekatá. Má v oblibě se hned po tom co jí vyčistim jít se vyválet do toho největšího marastu...je to takový moje milovaný prase.

10.2.2008 12:06

badalamenti napsal(a):
no někdy ani není poznat, že je flekatá. Má v oblibě se hned po tom co jí vyčistim jít se vyválet do toho největšího marastu...je to takový moje milovaný prase.

to jsi na tom ještě o něco líp, koukni na nás a to jsme jindy běloučký

10.2.2008 12:40

racina napsal(a):
to jsi na tom ještě o něco líp, koukni na nás a to jsme jindy běloučký

kámoščin prcek, je to sice mázlé ale styl ukázkový

10.2.2008 12:43

nikootin napsal(a):
kámoščin prcek, je to sice mázlé ale styl ukázkový

nááádhera, stejně nechápu proč jí skáčou :-) je to namahavější

10.2.2008 13:14

badalamenti (Jája) ahoj já jsem od loučévic cca 40km ani ne.kam chodíš ke koníkům do malšína

10.2.2008 14:04

woldemortik napsal(a):
badalamenti (Jája) ahoj já jsem od loučévic cca 40km ani ne.kam chodíš ke koníkům do malšína

Ahoj Martino, jo ke koním jezdím na Malšín, jinak jsem z Loučovic a pracuju na Lipně

10.2.2008 16:29

badalamenti napsal(a):
Ahoj Martino, jo ke koním jezdím na Malšín, jinak jsem z Loučovic a pracuju na Lipně

jsem si to myslela podle kobyla před rokem půl jsem si otad brala pony kobylu byla ve stádě s tou flekatou a lipicanem.mendy

10.2.2008 16:35

woldemortik napsal(a):
jsem si to myslela podle kobyla před rokem půl jsem si otad brala pony kobylu byla ve stádě s tou flekatou a lipicanem.mendy

jj, na Mendy ráda vzpomínám, bylo to takový zlatíčko...

10.2.2008 16:37

woldemortik napsal(a):

jdeme makat

10.2.2008 16:40

woldemortik napsal(a):

valíme ven...

10.2.2008 16:50

badalamenti napsal(a):
valíme ven...

je to šílená fterka kam jdu hned ji mam za patama.hribě se do ni zamilovalo a kam jde ona tam i je i bogar.ráda skáče,ale jakmile po ní neco ch taky už ochotná neni.jinak tedka na jaře budu obsedat

10.2.2008 16:55

woldemortik napsal(a):
je to šílená fterka kam jdu hned ji mam za patama.hribě se do ni zamilovalo a kam jde ona tam i je i bogar.ráda skáče,ale jakmile po ní neco ch taky už ochotná neni.jinak tedka na jaře budu obsedat

jo byla to vysloveně pohodářka, když jsem je vedla domů o Mendy jsem "skoro" ani nevěděla . Taky posílám koňo zadky

Přidejte reakci

Přidat smajlík