Neznáte někdo tuto kobylku?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2008 09:58

Ahoj,neznáte někdo tuto kobylku?Nevíte,kde je to focené?
Ona by věděla asi paní Provazníková,že jo?Ale vám se asi nebude chtít odpovídat....
Kdybyste někdo tuhle kobču poznal,dejte mi vědět,pak vše vysvětlím.Díky,Jarča.

12.2.2008 10:00

jaruska napsal(a):
Ona by věděla asi paní Provazníková,že jo?Ale vám se asi nebude chtít odpovídat....

Ještě jedna fotička...

12.2.2008 10:04

jaruska napsal(a):

Nezatracuj,třeba někdo odpoví.....Někdo kdo ví a zná..

12.2.2008 10:49

jaruska napsal(a):

Nestojí teď náhodou na ranči u cesty? Je tam totiž dost podobná kobylka.

12.2.2008 10:52

berusenka napsal(a):
Nestojí teď náhodou na ranči u cesty? Je tam totiž dost podobná kobylka.

Ahoj,díky,nevíš její jméno?Tahle by se měla jmenovat Keska.

12.2.2008 10:53

jaruska napsal(a):
Ahoj,díky,nevíš její jméno?Tahle by se měla jmenovat Keska.

A jsou tam taky tihle oslíci barevní?

12.2.2008 11:04

jaruska napsal(a):
A jsou tam taky tihle oslíci barevní?

Teď jsem si prošla stránky Ranche U cesty,ale žádná takováhle klisna tam není...Je tam ta Maia,ale to je úplně jiný kůň.
Ale i tak Ti moc děkuju!!!

12.2.2008 13:21

jaruska napsal(a):
Ještě jedna fotička...

Ahoj, jestli se jmenuje Linda, tak jí znám, ale kde je to focené rozhodně nevím.

12.2.2008 13:39

britano napsal(a):
Ahoj, jestli se jmenuje Linda, tak jí znám, ale kde je to focené rozhodně nevím.

Jéé,zdravím Britano,jak se máte?
No já právě netuším,jak se kobča jmenuje,a odkud jí znáte?Napište,prosím,podrobnosti,vše Vám pak vysvětlím.Děkuji.

12.2.2008 14:11

jaruska napsal(a):
Teď jsem si prošla stránky Ranche U cesty,ale žádná takováhle klisna tam není...Je tam ta Maia,ale to je úplně jiný kůň.
Ale i tak Ti moc děkuju!!!

Jaruško zdravím, asi mě neznáte, ale Boža má ode mě oslíka Matýska, tak možná trošku z doslechu. Protože se o chov oslíků v naší zemičce zajímám a strakáčků je tu opravdu dost málo, napadlo mě, zda by to nemohlo být focené v Brázdimi, což je, myslím, u Brandýsa. Zhruba před rokem a kousek tam nějaká paní prodávala strakaté oslíky, jak se jmenovala a jestli měla i koně, to bohužel nevím. Přeji hezký den.

12.2.2008 14:26

oslik napsal(a):
Jaruško zdravím, asi mě neznáte, ale Boža má ode mě oslíka Matýska, tak možná trošku z doslechu. Protože se o chov oslíků v naší zemičce zajímám a strakáčků je tu opravdu dost málo, napadlo mě, zda by to nemohlo být focené v Brázdimi, což je, myslím, u Brandýsa. Zhruba před rokem a kousek tam nějaká paní prodávala strakaté oslíky, jak se jmenovala a jestli měla i koně, to bohužel nevím. Přeji hezký den.

Jééžííš,taky Vás moc zdravím,ano,od Boženky o Vás vím,psala,jaký máte přehled o oslících všech druhů,tenkrát jsme nevěděly rozdíl mezi oslíkem makedonským a obecným!A Vy jste věděla komplet vše,klobouk dolů před Vašimi znalostmi!!!
A Matýsek je úžasnej,od té doby,co se znám s Boženkou a ta o něm vypráví,tak jsem z něj nadšená,jak dokáže být hřebeček oslíka moc hodný i na malé děti.
Za tip Vám moc děkuji,určitě zkusím strýčka Googla požádat o nějáké informace.
Ještě jednou Vás mocinky zdravím,děkuji Vám a přeji krásný zbytek dne.Jarča.

12.2.2008 15:18

jaruska napsal(a):
Jééžííš,taky Vás moc zdravím,ano,od Boženky o Vás vím,psala,jaký máte přehled o oslících všech druhů,tenkrát jsme nevěděly rozdíl mezi oslíkem makedonským a obecným!A Vy jste věděla komplet vše,klobouk dolů před Vašimi znalostmi!!!
A Matýsek je úžasnej,od té doby,co se znám s Boženkou a ta o něm vypráví,tak jsem z něj nadšená,jak dokáže být hřebeček oslíka moc hodný i na malé děti.
Za tip Vám moc děkuji,určitě zkusím strýčka Googla požádat o nějáké informace.
Ještě jednou Vás mocinky zdravím,děkuji Vám a přeji krásný zbytek dne.Jarča.

Mě hodně připomíná jednu kobylku, kterou prodal můj známý někam k Brandýsu, přesně nevím, v roce 2005. Říkalo se jí Tara, mám v PC i její foto a je ji i dost podobná, ale na 100% tihle koníci jsou si všichni zatraceně podobní. Kdyžtak mi písni na email SlunickoSL@email.cz
Ahoj

12.2.2008 16:02

sonik napsal(a):
Mě hodně připomíná jednu kobylku, kterou prodal můj známý někam k Brandýsu, přesně nevím, v roce 2005. Říkalo se jí Tara, mám v PC i její foto a je ji i dost podobná, ale na 100% tihle koníci jsou si všichni zatraceně podobní. Kdyžtak mi písni na email SlunickoSL@email.cz
Ahoj

Ahoj Sonik,jelikož už jsi druhá,která píše o Brandýse,tak na tom něco bude,jdu na to hledání!
Moc děkuju!!!!Zdraví Jarča.

12.2.2008 23:36

jaruska napsal(a):
Ahoj Sonik,jelikož už jsi druhá,která píše o Brandýse,tak na tom něco bude,jdu na to hledání!
Moc děkuju!!!!Zdraví Jarča.

Jsem moc ráda, že se Matýsek dostal k tak prima lidičkám jakými bezpochyby Boženka a Emil jsou! Spousta oslíků, ať se snažím nové majitele sebevíc vybírat, takové štěstí nemá.
Doufám, že jste v pátrání po kobylce pokročila. Vím o oslici, která z Brázdimi pochází, přes její majitele byste možná mohla zjistit, jestli tam nestála v době prodeje i ta kobylka. Jestli chcete, pošlu Vám na mail na ně kontakt. Mějte se krásně, Martina.

13.2.2008 07:58

jaruska napsal(a):

to misto neznam, ale take mi pripomina Lindu... jednu dobu byla u Usti nad Labem, kam sla potom nevim... ale take mi tihle konici prijdou vsichni stejni, takze se dost mozna pletu

13.2.2008 20:51

jaruska napsal(a):

Ahoj, tuhle kobylu neznám, jen vím to, že ji jistá několikanásobná mistryně republiky v rychlostních disciplinách pocházející z okresu Děčín vydávala za matku valacha Buffyho, kterého jsem jí jako dvouletého za pakatel prodala. Během asi 2 měsíčního pobytu u naší "mistryně" se s tímto koníkem stali podivné věci. Naprosto změnil původ, místo po otci bezpůvodovém haflingovi se stal jeho otcem plemeník Norek, matka viz toto foto, což v žádném případě není ona. O půl roku zestárnul, to jsou věci... A snad je logické, že se jeho prodejní cena skoro ztrojnásobila...Aby ne, když má takový původ.Protože jeho nová majitelka chtěla fotku jeho mámy, chudák mistryně se musela k nám táhnout prý 7 x s kamarádkou s foťákem, aby jeho mámu nafotily (to byla lež, bála se k nám jet, není divu). Tak někde vyštrachali fotku téhle kobylky, a poslali jí hanebně neodbytné majitelce Buffíka, jako že je to jeho máma. Je neuvěřitelné, čeho jsou někteří lidé schopni, myslela jsem, že doba koňských handlířů už pominula a žasnu nad tím, že se takovéhle špinavosti neštítí tato v koňařské společnosti poměrně známá osoba. Já bych se asi hanbou propadla, být v její kůži. Tak hodně zdaru v pátrání po totožnosti kobylky, nedivila bych se že je oděkud z ústeckého nebo děčínského okresu. K.

13.2.2008 22:23

jaruska napsal(a):

Ahojky všem tak s onou paní mistrní rep.a jejím manželem
nemám dobré zkušenosti jsou to handlíři neuvěřitelné,nicméně myslím že nákou dobu tato kobylka stála u nich ale poté nevím kam přišla,nicméně u Provazníků na tak zvaně jejich Profi ranči to focené není.Jejich webovky jsou
www.wrc.cz/sekce/profiranch/stranky/o_nas.htm

14.2.2008 08:01

spota napsal(a):
Ahojky všem tak s onou paní mistrní rep.a jejím manželem
nemám dobré zkušenosti jsou to handlíři neuvěřitelné,nicméně myslím že nákou dobu tato kobylka stála u nich ale poté nevím kam přišla,nicméně u Provazníků na tak zvaně jejich Profi ranči to focené není.Jejich webovky jsou
www.wrc.cz/sekce/profiranch/stranky/o_nas.htm

Katko,zdravím a díííky,tak přesně to bylo!!
Mě teda v žádném případku ty peníze,které jsem za Buffina dala,nemrzej,poněvadž on je opravdu jedinečně super,a dala bych jim je opravdu znova za takovýho koně,ale mrzí mě na jeho bývalých majitelích to,že se snížili k takovému jednání,že mi poslali fotku úplně jiný kobyly,když jsem žádala fotku jeho mámy.
Ale ta kobuška se mi moc líbí a chtěla bych zjistit,kde stojí.

Spoto(Luco),napiš,co se Ti přihodilo,klidně mejlem.

14.2.2008 08:04

cowgirl napsal(a):
to misto neznam, ale take mi pripomina Lindu... jednu dobu byla u Usti nad Labem, kam sla potom nevim... ale take mi tihle konici prijdou vsichni stejni, takze se dost mozna pletu

Cowgirl,ahoj,prosím,nemohla bys mi písnout adresu,kde jednu dobu tahle kobča stála?Moc dííky!!Zdraví Jarča.

14.2.2008 08:07

jaruska napsal(a):
Katko,zdravím a díííky,tak přesně to bylo!!
Mě teda v žádném případku ty peníze,které jsem za Buffina dala,nemrzej,poněvadž on je opravdu jedinečně super,a dala bych jim je opravdu znova za takovýho koně,ale mrzí mě na jeho bývalých majitelích to,že se snížili k takovému jednání,že mi poslali fotku úplně jiný kobyly,když jsem žádala fotku jeho mámy.
Ale ta kobuška se mi moc líbí a chtěla bych zjistit,kde stojí.

Spoto(Luco),napiš,co se Ti přihodilo,klidně mejlem.

Paní Martino,pomoooc,proč mi nejdou Vaše stránky spustit????

14.2.2008 08:11

jaruska napsal(a):

Hm mě taky nejdou otevřít.....

14.2.2008 08:32

jaruska napsal(a):

Zkuste http://oslici.lesklekoule.cz stránky nám dělal známý známého, a tak komunikace i aktualizace trošku vázne.

14.2.2008 08:39

oslik napsal(a):
Zkuste http://oslici.lesklekoule.cz stránky nám dělal známý známého, a tak komunikace i aktualizace trošku vázne.

Ano,tohle už mi otevřít šlo,moc děkuji a už jsou v oblíbenejch!Je tam hodně na čtení,tak to já to všecičko pročtu,děkuji Vám!!!
A ještě jednou děkuji i za tu meilovou adresu!!!
Zdraví Vás všechny Jarča.

14.2.2008 08:47

jaruska napsal(a):
Ano,tohle už mi otevřít šlo,moc děkuji a už jsou v oblíbenejch!Je tam hodně na čtení,tak to já to všecičko pročtu,děkuji Vám!!!
A ještě jednou děkuji i za tu meilovou adresu!!!
Zdraví Vás všechny Jarča.

Rádo se stalo!! Mějte se Martina.

16.2.2008 14:16

oslik napsal(a):
Rádo se stalo!! Mějte se Martina.

Jéé,paní Martinoo,já Vás viděla v televizíí,máte mooc kráásné stádečko oslíkůů!!!!A fakt se oslíci dožívají 50 let???Máte tam moc hezké pastviny a celé prostředí,vozíček na tahání je super!!!

16.2.2008 22:57

jaruska napsal(a):
Jéé,paní Martinoo,já Vás viděla v televizíí,máte mooc kráásné stádečko oslíkůů!!!!A fakt se oslíci dožívají 50 let???Máte tam moc hezké pastviny a celé prostředí,vozíček na tahání je super!!!

Jaruško, zdravím a moc děkuji!!! Pastviny se letos v létě snad ještě trochu zvětší, protože koncem léta už se oslíci téměř nemají na čem pást. Nejstaršímu oslíkovi, se kterým jsem měla možnost se setkat, bylo 33 let. Když odešel bylo mu, myslím, 35. Ale moudré knihy opravdu píšou, že se oslíci dožívají až 50 let, tak doufám, že nám ti naši vydrží co nejdéle!!! Zajímavé je, že podle zubů vůbec nestárnou. Myslela jsem si, že by obroušování mělo být jako u koní, a tak jsem se ptala veterinářky, jaký věk by podle zubků určila naší nejstarší oslici. Odborně je prohlédla a pravila, že by jí mělo být 8, ale Malušku jsme v tu dobu měli už 10 let a kupovali jsme jí jako pětiletou. No, třeba nám, holka, zapomněla stárnout. Se zapřáhnutím hřebce do vozíčku taky byla sranda. On netahal už víc jak 4 roky a vždycky mi se zapřaháním pomáhal manžel, jenže ten radši před filmařema ujel do práce, a tak jsem tam s Honzíkem celkem zápasila, než jsem ho do vozíku zapřáhla. Ještě, že nebylo tak nějak vidět, že kolečka jsou úplně prázdná....

18.2.2008 13:21

jaruska napsal(a):

Jé, Jaruško, dobrý den, jsem ráda, že po dlouhé době vidím opět váš příspěvek. Občas zajdu na toto forum a vždy jsem ráda četla a prohlížela si fotky z vaší sekce /tuším, že to byla Rada starších/ a již delší dobu nic. Nechodíte tedy jinam na pokec. Moc vás zdravím ať vám koně jdou. S pozdravem Jany

18.2.2008 13:54

jany napsal(a):
Jé, Jaruško, dobrý den, jsem ráda, že po dlouhé době vidím opět váš příspěvek. Občas zajdu na toto forum a vždy jsem ráda četla a prohlížela si fotky z vaší sekce /tuším, že to byla Rada starších/ a již delší dobu nic. Nechodíte tedy jinam na pokec. Moc vás zdravím ať vám koně jdou. S pozdravem Jany

Taky Vás zdravím,Jany,moc mě potěšilo,že jste ráda,že vidíte můj příspěvek,děkuji Vám.
Bohužel ten příspěvek bych sem bývala raději nedávala,ale chtěla bych najít tuto kobylku,kterou mi její bývalí majitelé poslali jako že je to maminka mého koníka,přitom to opravdu ona není.Takovéto chování mě na lidech moc mrzí,vždyť jsem toho přece nechtěla tolik,jednu jedinou fotku,kterou mi slíbili a když už jsem měla koníka doma 3 měsíce,tak stále slíbená fiotka nepřicházela,tak aby se mě něják zbavili,tak mi poslali tuhle kobylku.Je sice hezká,ale není to maminka.
No a tak si myslím,že je dobré,když i ostatní lidi budou obezřetnější,kdyby náhodou tam někdo kupoval koníka,tak se hlavně vždycky podívejte do průkazu,jak je koník starý a na očkování,jestli nemá propadlé.
Jinak Vám odepisuju na mejlík,mohu?
Zdraví Jarča.

18.2.2008 14:37

jaruska napsal(a):
Taky Vás zdravím,Jany,moc mě potěšilo,že jste ráda,že vidíte můj příspěvek,děkuji Vám.
Bohužel ten příspěvek bych sem bývala raději nedávala,ale chtěla bych najít tuto kobylku,kterou mi její bývalí majitelé poslali jako že je to maminka mého koníka,přitom to opravdu ona není.Takovéto chování mě na lidech moc mrzí,vždyť jsem toho přece nechtěla tolik,jednu jedinou fotku,kterou mi slíbili a když už jsem měla koníka doma 3 měsíce,tak stále slíbená fiotka nepřicházela,tak aby se mě něják zbavili,tak mi poslali tuhle kobylku.Je sice hezká,ale není to maminka.
No a tak si myslím,že je dobré,když i ostatní lidi budou obezřetnější,kdyby náhodou tam někdo kupoval koníka,tak se hlavně vždycky podívejte do průkazu,jak je koník starý a na očkování,jestli nemá propadlé.
Jinak Vám odepisuju na mejlík,mohu?
Zdraví Jarča.

jaruško moc děkuji za odpověď a určitě mi písněte na meijlíka, budu se moooc těšit. Máte pravdu, někteří lidi, co se motaj kolem koní jsou neuvěřitelní. Tím koníkem myslíte jestli si dobře vzpomínám Bobikáá? Krásné zviřátko, moc krásná byrva, právě kvůli němu mě mrzí, že nevím jak pokračujete s obsedáním a přirozenou metodou. Tak se ozvěte, zatím PA

18.2.2008 14:51

jany napsal(a):

Rada starších se odstěhovala do očividně lepšího podnebí

18.2.2008 14:59

markemic napsal(a):
Rada starších se odstěhovala do očividně lepšího podnebí

Ale je to škodááááá

18.2.2008 15:20

jany napsal(a):
Ale je to škodááááá

No jo ,nelíbilo se jim tady,jsou tady prý zlí

22.2.2008 19:48

oslik napsal(a):
Jaruško, zdravím a moc děkuji!!! Pastviny se letos v létě snad ještě trochu zvětší, protože koncem léta už se oslíci téměř nemají na čem pást. Nejstaršímu oslíkovi, se kterým jsem měla možnost se setkat, bylo 33 let. Když odešel bylo mu, myslím, 35. Ale moudré knihy opravdu píšou, že se oslíci dožívají až 50 let, tak doufám, že nám ti naši vydrží co nejdéle!!! Zajímavé je, že podle zubů vůbec nestárnou. Myslela jsem si, že by obroušování mělo být jako u koní, a tak jsem se ptala veterinářky, jaký věk by podle zubků určila naší nejstarší oslici. Odborně je prohlédla a pravila, že by jí mělo být 8, ale Malušku jsme v tu dobu měli už 10 let a kupovali jsme jí jako pětiletou. No, třeba nám, holka, zapomněla stárnout. Se zapřáhnutím hřebce do vozíčku taky byla sranda. On netahal už víc jak 4 roky a vždycky mi se zapřaháním pomáhal manžel, jenže ten radši před filmařema ujel do práce, a tak jsem tam s Honzíkem celkem zápasila, než jsem ho do vozíku zapřáhla. Ještě, že nebylo tak nějak vidět, že kolečka jsou úplně prázdná....

Zdravím,paní Martino,tak jsem nepochodila,na tom mejlu pán tu kobču nezná...

Přidejte reakci

Přidat smajlík