Ahoj lidičky!
Tady můžete dávat nějaké hezké fotečky těchtom malinkatých koníčků!
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
Mimochodem, nemáte někdo fotky koníků od pana Sádla?
lucky
napsal(a):
Z výstavy v Lysé 2x
lucky
napsal(a):
Z Pardubic
lucky
napsal(a):
...jeste jedna....
xxxxx
napsal(a):
...jeste jedna....
Dvě jsem ještě také našla z Lysé..
babetka
napsal(a):
taky z netu
To jsou krásní mrňousi!
Tady dávám taky hřebce falabelly a arabského plnokrevníka. Kdyby jste se někdo chtěli mrknout na hezké koníky, tak tady tip na stránky...
http://www.kpmcornerstone.com/
Chovají araby a falabelly.
Ten hřebec falabelly je fakt nádherný!
lucky
napsal(a):
To jsou krásní mrňousi!
Tady dávám taky hřebce falabelly a arabského plnokrevníka. Kdyby jste se někdo chtěli mrknout na hezké koníky, tak tady tip na stránky...
http://www.kpmcornerstone.com/
Chovají araby a falabelly.
Ten hřebec falabelly je fakt nádherný!
...
evka
napsal(a):
A zlobící se drobeček
Páni, ten drobek je úžasný! Nemá někdo z vás s nimi zkušenosti? Kolik toho asi takový prcek zbaští? Jakou mají povahu?
lucky
napsal(a):
Páni, ten drobek je úžasný! Nemá někdo z vás s nimi zkušenosti? Kolik toho asi takový prcek zbaští? Jakou mají povahu?
..z netu
mumie
napsal(a):
Také by mě mnoho věcí zajímalo, např. i to, jak by se u nás měli přepravovat v autě. Jako psy nebo jako koně? Já svoje psy mám na zadním sedadle v bezpečnostních pásech. Umíte si představit tohoto koníka v bezpečákách. To bych chtěla vidět policajty
.
JO, tihle koníci jsou velcí jako naši psi. Byla by to sranda, kdyby bylo dvojspřeží pes a koník, že?
lucky
napsal(a):
JO, tihle koníci jsou velcí jako naši psi. Byla by to sranda, kdyby bylo dvojspřeží pes a koník, že?
Ještě k těm pásům...Tvojí psi vydrží v pásech? To jsou dobří! Naše bych tam ani nepřipoutala. On se na zadní sedadlo vejde stejně jen jeden. Budeme kupovat větší auto...aby mohlo táhnout i koně. Ale falabellka by měla asi problém ve všem. V přívěsu by lítala a v autě na sedadle..no nevím. Podle mě se na takové koníky musí asi udělat pidi přívěs
lucky
napsal(a):
Ještě k těm pásům...Tvojí psi vydrží v pásech? To jsou dobří! Naše bych tam ani nepřipoutala. On se na zadní sedadlo vejde stejně jen jeden. Budeme kupovat větší auto...aby mohlo táhnout i koně. Ale falabellka by měla asi problém ve všem. V přívěsu by lítala a v autě na sedadle..no nevím. Podle mě se na takové koníky musí asi udělat pidi přívěs
Musí vydržet v pásech. Můžu v klidu kdykoliv dupnout na brzdu, protože vím, že mi nikam nepoletí,resp. je mám v klasických postrojích dvoubodově připoutaných jak bezpčnostní pásy. Nejsou nadšený, ale nedá se nic dělat. Když budu mít jenom síť, poletí na opěrák předního sedadla a na podlahu.
Ale na toho koníka by to asi chtělo jenom psí přívěs, ale zafixovaného jako koně. Fakt by mě zajímalo, jak by to bylo s hlediska legislativy. případně ochránců zvířat.
mumie
napsal(a):
Musí vydržet v pásech. Můžu v klidu kdykoliv dupnout na brzdu, protože vím, že mi nikam nepoletí,resp. je mám v klasických postrojích dvoubodově připoutaných jak bezpčnostní pásy. Nejsou nadšený, ale nedá se nic dělat. Když budu mít jenom síť, poletí na opěrák předního sedadla a na podlahu.
Ale na toho koníka by to asi chtělo jenom psí přívěs, ale zafixovaného jako koně. Fakt by mě zajímalo, jak by to bylo s hlediska legislativy. případně ochránců zvířat.
Hmm.....to je dobře vymyšlené. Jenomže u nás by to šlo těžko. Náš pesan je přes dvě sedadla. My je vozili v combíku, ale už dosloužil a tři roky máme klasického sedana a není to na vožení psů. S jedním to ještě jde. Se starým pejskem už se nejezdí. Jenom bude další štěně a dva se tam nevejdou. Takže uvažujeme po větším autě a taky chci začít časem jezdit s koněm.
Zajímalo by mě, jak třeba vozí ty falabelly pan Sádlo. Jo, viděla jsi stránky E.Weberové? Má úžasné miniappaloosy! Krásné!
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
z netu
lucky
napsal(a):
z netu
Pro milovníky falabell....našla jsem krásné stránky a je tam i VIDEO!!!
http://personal.riverusers.com/~lostspokeranch/index.html
Tedy jak předvádí krásně to hříbátko na výstavě...to jsem koukala. Takové mrně.
lucky
napsal(a):
Pro milovníky falabell....našla jsem krásné stránky a je tam i VIDEO!!!
http://personal.riverusers.com/~lostspokeranch/index.html
Tedy jak předvádí krásně to hříbátko na výstavě...to jsem koukala. Takové mrně.
Zajímalo by mě jakou používají ohlávku.Jestli na hříbě nebo nějaký speciál...Víte někdo?
moresa
napsal(a):
Zajímalo by mě jakou používají ohlávku.Jestli na hříbě nebo nějaký speciál...Víte někdo?
Pokud vím, tak jsem viděla na nějakých stránkách i věci pro mini pony. Udidýlka, sedýlka, deky, ohlávky. Ale u nás by to člověk asi musel nechat ušít.
lucky
napsal(a):
Pokud vím, tak jsem viděla na nějakých stránkách i věci pro mini pony. Udidýlka, sedýlka, deky, ohlávky. Ale u nás by to člověk asi musel nechat ušít.
Když jsem předloni manžele Sádlovi fotila v té Lysé, nenapadlo se mě ptát. Zajímala mne cena a co se s nimi dá dělat. Jenom jsem koukala, že na těch fotkách z netu jsou takový jemnější, ušlechtilejší, ale zároveň mám dojem, že i zranitelnější. Ohlávka, apod. věci by se museli nechat dělat, ikdyž tehdy mi říkali, že tak děti do tří let věku, víc ne, ale větší problém vidím v kováři a veterináři. Ona čivava je také něco jiného než NO a obojí jsou psi. Mimochodem, mám dva malé knírače, takže vzadu žádný problém, ale stará psice je cestovatelka po autě a ono to fakt hodně ruší, když je provoz nebo nějaká blbá situace a pes leze za krk, olizuje ucho....Takže já proti fixování psů, příp. jiných zvířat nic nemám. Jo a ještě ty stránky. Co kdo víte máte, hodťe sem, podělte se.
mumie
napsal(a):
Když jsem předloni manžele Sádlovi fotila v té Lysé, nenapadlo se mě ptát. Zajímala mne cena a co se s nimi dá dělat. Jenom jsem koukala, že na těch fotkách z netu jsou takový jemnější, ušlechtilejší, ale zároveň mám dojem, že i zranitelnější. Ohlávka, apod. věci by se museli nechat dělat, ikdyž tehdy mi říkali, že tak děti do tří let věku, víc ne, ale větší problém vidím v kováři a veterináři. Ona čivava je také něco jiného než NO a obojí jsou psi. Mimochodem, mám dva malé knírače, takže vzadu žádný problém, ale stará psice je cestovatelka po autě a ono to fakt hodně ruší, když je provoz nebo nějaká blbá situace a pes leze za krk, olizuje ucho....Takže já proti fixování psů, příp. jiných zvířat nic nemám. Jo a ještě ty stránky. Co kdo víte máte, hodťe sem, podělte se.
Jo, tak s knírači to jde! My máme novofundlanďany. To už se hůře kšíruje!
Stránky tady občas hodím. Jo, jak jsem tak vypozorovala, tak oni v zahraničí hodně koníky holí. Proto vypadají jemnější. Když jsou na pastvině, tak jsou chlupatí, ale na výstavy je oholí, aby vypadali ušlechtilejší.
Kolit Ti řekli cenu? Sádlovi? Tedy nyní už jen pan Sádlo?
lucky
napsal(a):
Jo, tak s knírači to jde! My máme novofundlanďany. To už se hůře kšíruje!
Stránky tady občas hodím. Jo, jak jsem tak vypozorovala, tak oni v zahraničí hodně koníky holí. Proto vypadají jemnější. Když jsou na pastvině, tak jsou chlupatí, ale na výstavy je oholí, aby vypadali ušlechtilejší.
Kolit Ti řekli cenu? Sádlovi? Tedy nyní už jen pan Sádlo?
na výstavě
lucky
napsal(a):
na výstavě
V jednom Jezdectví byl inzerát od pana Sádla na flabelly!Cena byla dohodou...Myslim že se pohybuje okolo 50 000 Kč...To se už vyplatí koupit si velkého koně...
Ale kdyby byl něco jako shetland okolo 10 000 tal bych ho hned brala
Jinak nevíte o nějaké stránce na netu pana Sádla?
moresa
napsal(a):
V jednom Jezdectví byl inzerát od pana Sádla na flabelly!Cena byla dohodou...Myslim že se pohybuje okolo 50 000 Kč...To se už vyplatí koupit si velkého koně...
Ale kdyby byl něco jako shetland okolo 10 000 tal bych ho hned brala
Jinak nevíte o nějaké stránce na netu pana Sádla?
Mě tehdy říkali za hříbě 100-120 tis. Klesla mi čelist. Tak nevím. Ale to bylo v roce 2004. A také nevím, jestli za ty peníze by byl zájem. Určitě je na řadě převzatých fotek koník ostříhaný, ale přesto mi přijde např. ten vraníček mnohem jemnější a ušlechtilejší. Ti "naši" mi spíš připomínají malé shetlandy.
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
no prave, totiz je falabella a miniaturny shetland, a ak mi niekto potvrdi, ze videl PP tych malinkych konikov v Cehach a su falabellky, potom to je OK, lebo mne strasne moc pripominaju miniature horse alebo teda miniature shetland ak chcete, falabelly su vskutku jemnejsie a nezalezi to od ich strihu, viem o com hovorim, lebo ich mam moznost porovnavat na vlastne oci
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
takto vyzera 100% cista argentinska linia
sampion zrebcek
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
no a pre porovnanie zrebcek miniature horse(shetland)
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
a este jedna...
http://mysite.wanadoo-members.co.uk/DinkyRugs
bonita
napsal(a):
a este jedna...
http://mysite.wanadoo-members.co.uk/DinkyRugs
Jak vidět, máme co dohánět. A jsem ráda, že mi moji domněnku někdo potvrdil. Jenom přemýšlím, kolik je teď libra. Ne že bych na to měla, jen pro zajímavost. A nevíte, jestli jsou běžně k sehnání nebo jsou problémy se sehnáním těch drobotin
mumie
napsal(a):
Jak vidět, máme co dohánět. A jsem ráda, že mi moji domněnku někdo potvrdil. Jenom přemýšlím, kolik je teď libra. Ne že bych na to měla, jen pro zajímavost. A nevíte, jestli jsou běžně k sehnání nebo jsou problémy se sehnáním těch drobotin
Taky jsem ráda, že to konečně někdo vysvětlil!
Já se sem tam právě na falabellky mrknu, protože se mi moc líbí a zajímají mě. Takový "skladný" koník kamarád....vhodný jako kámoš pro druhého koně. Ale taky jsem nevěděla, zda je v nich nějaký speciální rozdíl, nebo se jen někde jinde rozdílně označují. Díky.
Tady dobré foto z netu...malý a velký
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
1 libra = zhruba 42 KC
ale nie, ak by si chcela len na potesenie a zaregistrovaneho v GB(nie v krajine povodu) tak je celkom siroky vyber od zriebatiek az po starsich, s tymi cistymi falabellkami to je uz trosicku obtiaznejsie(hlavne asi pre nasincov-otazka vysokej zaobstaravacej ceny), ale tiez je tu par vynikajucich chovatelov, ktori dokonca lietaju do Argentiny pre chovny material, pripadne su schopni odtial urobit import pre zakaznika...to v tom pripade ak si zakaznik nevybral z ich konikov, co maju doma v ponuke...
kludne sa pytajte...budem sa snazit odpovedat
bonita
napsal(a):
1 libra = zhruba 42 KC
ale nie, ak by si chcela len na potesenie a zaregistrovaneho v GB(nie v krajine povodu) tak je celkom siroky vyber od zriebatiek az po starsich, s tymi cistymi falabellkami to je uz trosicku obtiaznejsie(hlavne asi pre nasincov-otazka vysokej zaobstaravacej ceny), ale tiez je tu par vynikajucich chovatelov, ktori dokonca lietaju do Argentiny pre chovny material, pripadne su schopni odtial urobit import pre zakaznika...to v tom pripade ak si zakaznik nevybral z ich konikov, co maju doma v ponuke...
kludne sa pytajte...budem sa snazit odpovedat
Když o nich tolik víš, jak to je s kopýtky a veterinárnimi problémy, např, porody?
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
co sa zdravia tyka, napriek svojej velkosti, su to predsa len kone a najcastejsi problem prave u tychto trpaslickov je laminitis a kolika. laminitis preto, lebo ludia si ich kupuju ako zivu kosacku na travniky, a kedze nemaju nic insie na praci len zrat, tak potom to tak i dopada nikdy by sa nemali nechat iba tak!!! nejaky mensi vycvik povedzme prvky drezury su schopni zvladnut, i malicke skoky vo volnosti, kopytka sa struhaju, este som sa nestretla s nejaky zvlastnym problemom, co sa tyka kopyt a ani s nejakymi problemami pri porodoch(i ked clovek nikdy nevie, co sa moze stat...) a dalsi problem je prave ta ich mini velkost, ja som chcela zrebceka(cierny leopard-ak najdem fotku, tak ju sem hodim) ku svojmu velkemu zrebcekovi, ale bolo mi doporucene zohnat normalneho shetlanda, lebo minipindik podlezie aj to co sa podliezt neda...(doslovne mi bolo tak povedane)
bonita
napsal(a):
co sa zdravia tyka, napriek svojej velkosti, su to predsa len kone a najcastejsi problem prave u tychto trpaslickov je laminitis a kolika. laminitis preto, lebo ludia si ich kupuju ako zivu kosacku na travniky, a kedze nemaju nic insie na praci len zrat, tak potom to tak i dopada nikdy by sa nemali nechat iba tak!!! nejaky mensi vycvik povedzme prvky drezury su schopni zvladnut, i malicke skoky vo volnosti, kopytka sa struhaju, este som sa nestretla s nejaky zvlastnym problemom, co sa tyka kopyt a ani s nejakymi problemami pri porodoch(i ked clovek nikdy nevie, co sa moze stat...) a dalsi problem je prave ta ich mini velkost, ja som chcela zrebceka(cierny leopard-ak najdem fotku, tak ju sem hodim) ku svojmu velkemu zrebcekovi, ale bolo mi doporucene zohnat normalneho shetlanda, lebo minipindik podlezie aj to co sa podliezt neda...(doslovne mi bolo tak povedane)
Říkala jsem si, jestli miniaturizace nepřinesla podobné problémy jako u psů. Tak snad se to víc povedlo. Bohužel dnes jackpot opět nevyšel, tak snad ve středu.
bonita
napsal(a):
Mě je jasné, že s krmivem se musí opatrně. To je problém většiny poníků. Nevíte někdo o nějakém chovateli třeba v Německu nebo prostě v blízkém zahraničí?
Tady adresa na stránky Esther Weberové.....www.ewstyle.cz
Nebudete mi věřit, ale nedávno mi to tady někdo psal v nemoderce, já se na ně koukala, včera jsem se na ně chtěla znovu mrknout, ale adresu jsem nenašla! Prostě zmizela! Ve vyhledávači, listovat, nic! Tak jsem musela dát dotaz...alespoň Kuníček mi pomohla.
Tak se tam mrkněte, protože jsou tam krásní mrňousové....i když ti velcí jsou taky nádherní
lucky
napsal(a):
Mě je jasné, že s krmivem se musí opatrně. To je problém většiny poníků. Nevíte někdo o nějakém chovateli třeba v Německu nebo prostě v blízkém zahraničí?
Tady adresa na stránky Esther Weberové.....www.ewstyle.cz
Nebudete mi věřit, ale nedávno mi to tady někdo psal v nemoderce, já se na ně koukala, včera jsem se na ně chtěla znovu mrknout, ale adresu jsem nenašla! Prostě zmizela! Ve vyhledávači, listovat, nic! Tak jsem musela dát dotaz...alespoň Kuníček mi pomohla.
Tak se tam mrkněte, protože jsou tam krásní mrňousové....i když ti velcí jsou taky nádherní
To abych při čištění klečela
mumie
napsal(a):
To je druhá varianta, jestli mám stříhat psy nebo pucovat koníka na stole... a ajk pak to je u nás s registrací. Do háje, mě se to líbí čím dál víc
Taky se mě líbí . Zajímavá myšlenka, že? Mít takové mrně. Já zapřahám své pesany, tak k nim takového prcka ve stejné velikosti....zajímavá představa. O registraci by možná mohla něco vědět bonita.... Kde se s nimi vlastně setkala?
lucky
napsal(a):
Taky se mě líbí . Zajímavá myšlenka, že? Mít takové mrně. Já zapřahám své pesany, tak k nim takového prcka ve stejné velikosti....zajímavá představa. O registraci by možná mohla něco vědět bonita.... Kde se s nimi vlastně setkala?
Mě to přišla, jako kdyby nám odpovídala ze zámoří, že o tom tak ví. Nebo že by nás Slovensko předběhlo?
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
oj, vy dve detektivky...
s registraciou nemam ani potuchy, akoby to bolo u vas doma a ani na SK, inak vsetko sa odvija od PP
The British Falabella Stud-book now recognised by DEFRA as PIO for the Falabella, dalsie ACCF
pre miniature: BMHS atd.
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
toto bol asi najlacnejsi konik v ponuke, bol to miniature Shetland zrebcek, 14 rokov a bez PP! a cena? 100 libier
bonita
napsal(a):
toto bol asi najlacnejsi konik v ponuke, bol to miniature Shetland zrebcek, 14 rokov a bez PP! a cena? 100 libier
Já hledala nějaké falabellky a hádejte, co jsem našla! Hřebčín Equus Kinsky importuje koně z Anglie! Mají i nyní na prodej nějaké koníky! Nevím však za kolik, ale dívala jsem, kolik tak stojí ve světě, tak v Británii od 300 - 600 liber po nějakých 2 500 - 3000 liber, samozřejmě, potom se dají sehnat i dražší, ale to už myslím by bylo moc, že? Kolem těch 100 liber si myslím, že na čistou falabellku je dobrá cena.
Tady je krásný hřebeček, který je nyní na prodej...
lucky
napsal(a):
Já hledala nějaké falabellky a hádejte, co jsem našla! Hřebčín Equus Kinsky importuje koně z Anglie! Mají i nyní na prodej nějaké koníky! Nevím však za kolik, ale dívala jsem, kolik tak stojí ve světě, tak v Británii od 300 - 600 liber po nějakých 2 500 - 3000 liber, samozřejmě, potom se dají sehnat i dražší, ale to už myslím by bylo moc, že? Kolem těch 100 liber si myslím, že na čistou falabellku je dobrá cena.
Tady je krásný hřebeček, který je nyní na prodej...
a tady mají kobylku na prodej...čistá falabella...hezounká, že?
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
jj Lucky, prosim ta, mozes mi sem hodit odkaz na ten zrebcinec EK? Ja som to hladala a na tej stranke, co som nasla, su len dvaja kone na predaj, a to EK...
tu je jedna fotecka z minulosti, ktoru farbu by ste brali?
lucky
napsal(a):
Já bych asi brala hodně tmavého ryzáka nebo vraníka, když bělouše už mám.
Já se mrknu na ty stránky...už letím!
Ta adresa je:
http://www.equus-kinsky.com/
a moc toho tam o nich nemají. Na prodej jsou myslím tři koně, ale určitě by se u nich dalo dozvědět více. Mě by ani nenapadlo se na to dívat, ale byl na ně odkaz u The British Falabella Studbook
http://www.thebritishfalabellastudbook.co.uk/passports.html
lucky
napsal(a):
Ta adresa je:
http://www.equus-kinsky.com/
a moc toho tam o nich nemají. Na prodej jsou myslím tři koně, ale určitě by se u nich dalo dozvědět více. Mě by ani nenapadlo se na to dívat, ale byl na ně odkaz u The British Falabella Studbook
http://www.thebritishfalabellastudbook.co.uk/passports.html
Jo, Bonito, jak ses k nim dostala?
JO, ale asi bych nejvíce brala falabellku v barvě appaloosa! Mě se vždycky hrozně líbili barevní koně. U arabů je jediné barevné zbarvení pstružák, což se mi zřejmě povedlo, protože Usa pstruží dost rychle a vypadá, že bude celý táta! Ale byla to náhoda.
lucky
napsal(a):
Jo, Bonito, jak ses k nim dostala?
JO, ale asi bych nejvíce brala falabellku v barvě appaloosa! Mě se vždycky hrozně líbili barevní koně. U arabů je jediné barevné zbarvení pstružák, což se mi zřejmě povedlo, protože Usa pstruží dost rychle a vypadá, že bude celý táta! Ale byla to náhoda.
Tak mám takový dojem, že Kiňáci mají jedny stránky pro Čecháčky a druhý pro Anglii. Mimochodem, Lucko, ty jsi bez jejich souhlasu stáhla jejich fotky? Kdyby mi tohle někdo udělal, rozcupovala bych ho. Ještě mlčím ze zahraničí, těžko by se sháněl souhlas, ale tady v Čechách to je hodně nefér
mumie
napsal(a):
Tak mám takový dojem, že Kiňáci mají jedny stránky pro Čecháčky a druhý pro Anglii. Mimochodem, Lucko, ty jsi bez jejich souhlasu stáhla jejich fotky? Kdyby mi tohle někdo udělal, rozcupovala bych ho. Ještě mlčím ze zahraničí, těžko by se sháněl souhlas, ale tady v Čechách to je hodně nefér
Tak to se omlouvám, ale myslela jsem, že když řeknu odkud jsou a je tam i odkaz, tak by to nemuselo tak vadit, ne? Horší, když někdo hodí fotky a neví se odkud. Nebo třeba přímo ze stránek nějakého fotografa. To když narazím kolikrát na stránky nějakých fotografů a reportáží ze závodů, tak dávám i přímo odkaz na web, aby se lidi mohli kouknout...to je fér, ne? Tak jsem to třeba dávala i do fóra tady s araby.
No, jestli to někomu moc vadí...to by jsme tady dávali jen www. něco a fotky by nebyly žádné. Zvláště takového plemene, kterých by se u nás dalo spočítat na prstech ruky!
lucky
napsal(a):
Tak to se omlouvám, ale myslela jsem, že když řeknu odkud jsou a je tam i odkaz, tak by to nemuselo tak vadit, ne? Horší, když někdo hodí fotky a neví se odkud. Nebo třeba přímo ze stránek nějakého fotografa. To když narazím kolikrát na stránky nějakých fotografů a reportáží ze závodů, tak dávám i přímo odkaz na web, aby se lidi mohli kouknout...to je fér, ne? Tak jsem to třeba dávala i do fóra tady s araby.
No, jestli to někomu moc vadí...to by jsme tady dávali jen www. něco a fotky by nebyly žádné. Zvláště takového plemene, kterých by se u nás dalo spočítat na prstech ruky!
Nepochopila jsem hned, že ty fotky jsou jejich zvířat na prodej a že jsi k tomu dodala... Ale přesto si myslím, že by s tím mohli být problémy, kdyby se to majitelům nelíbilo. Mě je to jinak jedno, moje fotky to nejsou, ale např. když chci na svoje stránky fotku od svých kolegů, dovolím si stažení a to jim vlastně dělám reklamu. Alenechme to být, jak si vysvětluješ existenci dvou stránek?
mumie
napsal(a):
Nepochopila jsem hned, že ty fotky jsou jejich zvířat na prodej a že jsi k tomu dodala... Ale přesto si myslím, že by s tím mohli být problémy, kdyby se to majitelům nelíbilo. Mě je to jinak jedno, moje fotky to nejsou, ale např. když chci na svoje stránky fotku od svých kolegů, dovolím si stažení a to jim vlastně dělám reklamu. Alenechme to být, jak si vysvětluješ existenci dvou stránek?
NO, já na to koukala! Vlastně jsem na to fakt narazila náhodou, že jsem hledala falabelly. Kdyby jsi koukala na české, tak ani nevíš, že nějaké vozí, že? Jak se Vám líbí ten malý Eros od Weberové? Je úžasný, že? Koukali jste na ty její stránky?
lucky
napsal(a):
NO, já na to koukala! Vlastně jsem na to fakt narazila náhodou, že jsem hledala falabelly. Kdyby jsi koukala na české, tak ani nevíš, že nějaké vozí, že? Jak se Vám líbí ten malý Eros od Weberové? Je úžasný, že? Koukali jste na ty její stránky?
Jo super. A protože jsem člověk zvídavý-zvědavý, vznesla jsem na jejich české stránky dotaz ohledně falabell hned, jak jsem odsud odešla. Doposud žádná odpověď. Pokud odpoví, dám vědět.
bonita
napsal(a):
Lucky, mrkni na toto, a vsimni si i tie ceny, za ktore tie koniky predavaju....
Lysá nad Labem 2003
janna
napsal(a):
Lysá nad Labem 2003
a ještě jednou Lysá nad Labem 2003
bonita
napsal(a):
Lucky, mrkni na toto, a vsimni si i tie ceny, za ktore tie koniky predavaju....
jeejda, sorry Lucky, nejako mi to zmizlo, to tu sa mas pozriet
http://www.goldenoakstud.co.uk/sales%20list.htm
bonita
napsal(a):
jeejda, sorry Lucky, nejako mi to zmizlo, to tu sa mas pozriet
http://www.goldenoakstud.co.uk/sales%20list.htm
Díky!
Ta hříbata jsou nádherná a lébí se mi jejich hřebec. Dík za tip...když budeš mít nějaké hezké stránky, dej sem echo.
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
este...co si to hovorila o tej appaloske??
http://www.aesthetestud.com/2006f.html
aaaaaaaaaaach
k zozraniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bonita
napsal(a):
este...co si to hovorila o tej appaloske??
http://www.aesthetestud.com/2006f.html
aaaaaaaaaaach
k zozraniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Téééda! Fakt k sežrání!
Nádhera! Takového bobka mít jednou doma! Mohu říct, že o tom fakt uvažuji. Mám teď novou práci a docela uvažuji o takovém prckovi k Use. Máme nyní krásný nový vozík pro psa, ale klidně by se tam dala zapříhnout i falabella.....vždyť jsou velké jako naši psi!
lucky
napsal(a):
Téééda! Fakt k sežrání!
Nádhera! Takového bobka mít jednou doma! Mohu říct, že o tom fakt uvažuji. Mám teď novou práci a docela uvažuji o takovém prckovi k Use. Máme nyní krásný nový vozík pro psa, ale klidně by se tam dala zapříhnout i falabella.....vždyť jsou velké jako naši psi!
To jo, takového drobečka mít, to by byla paráda. Jsou tak rozkošní!
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
dalsi na predaj
http://www.holdingparkfalabellas.com/
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
tak som vyhrabala staru fotku mna a dvoch minies tu su na porovnanie s velkym konom
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
strakacek
lucky
napsal(a):
Ahoj lidičky!
vranicek