no táákk...lidičky pochlubte se společným fotem z vašim miláčkem!!!!až se to tady hemžííí....
Mirka a Hvězda
pizneta
napsal(a):
no táákk...lidičky pochlubte se společným fotem z vašim miláčkem!!!!až se to tady hemžííí....
Mirka a Hvězda
Lucka a Oskar....
pizneta
napsal(a):
Mirka a Hvězda
Já a Sigi na dovci
pizneta
napsal(a):
Katka-Maroko,Lenka-United(Junajtid)
Anička a Jessinka
pizneta
napsal(a):
Mirka a Hvězda
Ahoj ,tak tady jsme, já a můj koník venku, je to zlato a to doslova.
palomino
napsal(a):
Já a Sonetka ...
palomino
napsal(a):
palomino,prosim chci se zeptat jakou barvicku pouzivas na tveho blondaka??,budu kupovat novou podsedlovku a nevim jakou...nejradeji bych asi cernou,ale do ted jsme meli tmave modrou s takovym bezovym lemovanim,mam ji 2 roky,ale nejak zmenila tvar a ted mi odira chloupky za sedlem na konousovi....porad,prosiiiim Janik......na fotce mam tu ktera mi ho odira......porad jakou jinou barvicku pouzit
bordeaux
napsal(a):
palomino,prosim chci se zeptat jakou barvicku pouzivas na tveho blondaka??,budu kupovat novou podsedlovku a nevim jakou...nejradeji bych asi cernou,ale do ted jsme meli tmave modrou s takovym bezovym lemovanim,mam ji 2 roky,ale nejak zmenila tvar a ted mi odira chloupky za sedlem na konousovi....porad,prosiiiim Janik......na fotce mam tu ktera mi ho odira......porad jakou jinou barvicku pouzit
A já a Oskar - to je láska
pizneta
napsal(a):
Mirka a Hvězda
.. Já a Bony ...
janamalik
napsal(a):
a dědoušek s Bončou
Moje nej kámoška a její kobylka sh
pizneta
napsal(a):
Mirka a Hvězda
Já a půjčený koník Shatterhand řečený Olda na vyjížďce
(doufám že nedostanu za uči od autorky foto, nebo majitelky koníka)
skippka
napsal(a):
Já a půjčený koník Shatterhand řečený Olda na vyjížďce
(doufám že nedostanu za uči od autorky foto, nebo majitelky koníka)
tak to jsem já a můj miláček Berry
ettelwen
napsal(a):
tak to jsem já a můj miláček Berry
a tady já a moje kobylka Karinka
ettelwen
napsal(a):
a tady já a moje kobylka Karinka
a ještě naposled já a Berry..promiňte, už nebudu otravovat...
ettelwen
napsal(a):
a ještě naposled já a Berry..promiňte, už nebudu otravovat...
Lenka a Patriot
pizneta
napsal(a):
Mirka a Hvězda
s mojím miláčkem na zavodech
pizneta
napsal(a):
Mirka a Hvězda
Kobča Bonča a Milan
pizneta
napsal(a):
Mirka a Hvězda
Já se svojí kobčou Akičitou "nahoře bez"
pizneta
napsal(a):
Mirka a Hvězda
Náš Hančik:-))
pizneta
napsal(a):
Mirka a Hvězda
Fotka s Nikolou, která bohužel už druhý rok není s námi :-((
pizneta
napsal(a):
Mirka a Hvězda
Prvne v sedle vlastniho kone
http://www.stajhb.wz.cz
habecko
napsal(a):
Prvne v sedle vlastniho kone
http://www.stajhb.wz.cz
kobylka Zuzana a kamarádka Ivča.
doga

anushka
napsal(a):
kobylka Zuzana a kamarádka Ivča.
Ahojda já dávám moji JESS
doga
napsal(a):
Ahojda já dávám moji JESS
Já a můj novej mazlík Saxík, je to ještě hříbek
cheyenne
napsal(a):
Já a můj novej mazlík Saxík, je to ještě hříbek
A jeho kamoš Sahib a já..učíme se!
pizneta
napsal(a):
Mirka a Hvězda
Já s moji kobylkou Arankou...
cheyenne
napsal(a):
Odpovím za Klawdii, snad to neva... Sahib je ČT, mamka byla A1/1 a tatík Sahib Kubišta
Dík nejak sem sem nekoukala...a jeste pridam je to zlaticko!Máme novou spolu jak dělá hustýho...prostě musím!
sadzi saj

pizneta
napsal(a):
Mirka a Hvězda
Já a Skippy (bude můj )