SEVERNÍ ČECHY PO PÁTÉÉÉÉÉÉ

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2008 11:37

lavidie napsal(a):

Můůůj a jen můůůůj Generalisimus Erminius 31 - zvaný Ermínek.....Děkuji p. Marcele, že mi zprostředkovala koupi.....můj princeznovskej kladrubáček

12.3.2008 11:39

lavidie napsal(a):
Můůůj a jen můůůůj Generalisimus Erminius 31 - zvaný Ermínek.....Děkuji p. Marcele, že mi zprostředkovala koupi.....můj princeznovskej kladrubáček

a ještě

12.3.2008 11:41

lavidie napsal(a):

Vítáme nového severočechaa gratulujeme k Ermínovi. Tak Vrňďo jak dopadl veterinární víkend

12.3.2008 11:45

gasa napsal(a):
Vítáme nového severočechaa gratulujeme k Ermínovi. Tak Vrňďo jak dopadl veterinární víkend

Holkýýý a klucíííí (jsou-li tu nějací) - neplánujete nějaký srazík tady na SEVERU?

Neregistrovaný uživatel

12.3.2008 11:49
Neregistrovaný uživatel

gasa napsal(a):

Hm, smutnej smajlík tu není, já su taky severočech skoro, s koněm stále na moravě.... beeeee

12.3.2008 11:53

lavidie napsal(a):

Napiš mi něco o Ermínovi, znala jsem ho ze Šimonovic a ještě jenom letmo. Navíc to byl první Kladrubák (ještě k tomu šimlík) co jsem si kdy pohladila. Dodneska to musím Matějoj tajit, určitě by žárlil.

12.3.2008 11:58

krizovatka napsal(a):
Napiš mi něco o Ermínovi, znala jsem ho ze Šimonovic a ještě jenom letmo. Navíc to byl první Kladrubák (ještě k tomu šimlík) co jsem si kdy pohladila. Dodneska to musím Matějoj tajit, určitě by žárlil.

Se přijeď klidně i podívat a svééééézt když Matěj dovolí
Copak by jsi chtěla vědět? Třeba: že je to výtečný společník, pohodář na ošetřování , super parťák na vyjížďky? že ho nic nerozhodí? Krásně se labuťácky dovede nosit s vyklenutým krkem?
Z prvu, když jsem ho koupila, tak na loukách - úprkem pryč, tvrdohubej, paličatej.....ale práce s ním mě bavila a vyplatilo se to....miláček....
už to není šiml, už je to bělouš jak vyšitej, sem tam černá tečka po těle

12.3.2008 12:01

gasa napsal(a):

Dobře, nikdo ze zúčastněných stran nebyl zraněn Akorát a to zcela neočekávaně, Skřítek a Danča se museli přispat. Jinak všichni i vet byli stateční a šikovný. I testy dopadly dobře. Doufám, že se to bude všechno už jenom lepšit a počasí by mělo taky. Mám depky z bažin.

12.3.2008 12:08

lavidie napsal(a):
Se přijeď klidně i podívat a svééééézt když Matěj dovolí
Copak by jsi chtěla vědět? Třeba: že je to výtečný společník, pohodář na ošetřování , super parťák na vyjížďky? že ho nic nerozhodí? Krásně se labuťácky dovede nosit s vyklenutým krkem?
Z prvu, když jsem ho koupila, tak na loukách - úprkem pryč, tvrdohubej, paličatej.....ale práce s ním mě bavila a vyplatilo se to....miláček....
už to není šiml, už je to bělouš jak vyšitej, sem tam černá tečka po těle

Třeba Matěj je taky takový zlatíčko, akorát když je s jiným koněm tak ho prudí jak může. Člověčí mouše by neublížil. Díky za pozvání, ale to bych ve stáji už neukecala . Co třeba koupání, jak se mu zamlouvá sprchování?

12.3.2008 12:18

krizovatka napsal(a):
Třeba Matěj je taky takový zlatíčko, akorát když je s jiným koněm tak ho prudí jak může. Člověčí mouše by neublížil. Díky za pozvání, ale to bych ve stáji už neukecala . Co třeba koupání, jak se mu zamlouvá sprchování?

Jé ... Ermín, To jsem ráda ,že se má dobře ,Večer ti pak sem přepošlu ještě nějaká fota. ( z domova) Tady PC žádnou fotku Ermína nemám .Je to opravdu koník z pohádky.

12.3.2008 12:22

krizovatka napsal(a):

To krizovatka:
Voda jako taková - stojící nám vůbec nevadí, vlezeme do čehokoliv, pijeme, noříme rypák a frkáme, stříkáme předníma nohama.....
Co se týká sprchování, tak moje první zkušenost s ním byla zajímavá, byl nervózní, podupával, přešlapoval sem a tam, palici k nebesům....po pár sprchách už stál jak beránek, dokonce už sprchujeme i hlavičku, oči, čumák....dáváme samozřejmě pozor na citlivá ouška
Při sedlání měl být prý neklidnej, ustupovat do strany......no trochu to boj byl, ale klidnej přístup při sedlání, žádné kvaltování to spravilo.....
Občas mi to tak přijde, že čím větší kůň, tím větší strach
Teď je zlatej, zdravíčko drží, jezdíme hobby drezurku a rekreační tůrky do přírody, stačí i plňáskům
Je to takovej nezmar.....nevyměnila bych ho....a až jednouuuu, za dlouho, tak chci zase kladruboně.....
Ježíš to povožení, paráda, vysoká akce nohou, labutí krk...je moc příjemný.....

12.3.2008 12:24

havj napsal(a):
Jé ... Ermín, To jsem ráda ,že se má dobře ,Večer ti pak sem přepošlu ještě nějaká fota. ( z domova) Tady PC žádnou fotku Ermína nemám .Je to opravdu koník z pohádky.

Znáš? no super? tak povídej, vše mě zajímá, jakej byl atd.....
Své mouchy měl, ale poradila jsem si s ním dobře....sedli jsme si navzájem

12.3.2008 12:33

lavidie napsal(a):
Znáš? no super? tak povídej, vše mě zajímá, jakej byl atd.....
Své mouchy měl, ale poradila jsem si s ním dobře....sedli jsme si navzájem

Pamatuju Ermína ještě když se přivezl do Šimonovic koupili jsi ho tenkrát úplný začátečníci pobyl jen chvíli a pak se stěhoval do údolí k M.

12.3.2008 12:36

krizovatka napsal(a):

pro Lucku (Gasa): Jo a ještě jedna novinka, Marika se začala uklidňovat, už k ní v klidu vlezu do boxu aniž by měla tendence mě rozebrat na součástky . Moje povedená fotka Matěje ze 6.3.08

12.3.2008 12:42

krizovatka napsal(a):
pro Lucku (Gasa): Jo a ještě jedna novinka, Marika se začala uklidňovat, už k ní v klidu vlezu do boxu aniž by měla tendence mě rozebrat na součástky . Moje povedená fotka Matěje ze 6.3.08

No teta to je skoro umělecká fotkaŽe by Marika dostala rozumnebo už jí piškotek nebaví.

12.3.2008 12:45

gasa napsal(a):
No teta to je skoro umělecká fotkaŽe by Marika dostala rozumnebo už jí piškotek nebaví.

Jo teta, ještě to není úplně, ale proti tomu ušatýmu torpédu je to úplná beránek. Ať už je to čímkoliv, značně se mi ulevilo :-) Co u vás teta na kopečku?

12.3.2008 12:47

lavidie napsal(a):
To krizovatka:
Voda jako taková - stojící nám vůbec nevadí, vlezeme do čehokoliv, pijeme, noříme rypák a frkáme, stříkáme předníma nohama.....
Co se týká sprchování, tak moje první zkušenost s ním byla zajímavá, byl nervózní, podupával, přešlapoval sem a tam, palici k nebesům....po pár sprchách už stál jak beránek, dokonce už sprchujeme i hlavičku, oči, čumák....dáváme samozřejmě pozor na citlivá ouška
Při sedlání měl být prý neklidnej, ustupovat do strany......no trochu to boj byl, ale klidnej přístup při sedlání, žádné kvaltování to spravilo.....
Občas mi to tak přijde, že čím větší kůň, tím větší strach
Teď je zlatej, zdravíčko drží, jezdíme hobby drezurku a rekreační tůrky do přírody, stačí i plňáskům
Je to takovej nezmar.....nevyměnila bych ho....a až jednouuuu, za dlouho, tak chci zase kladruboně.....
Ježíš to povožení, paráda, vysoká akce nohou, labutí krk...je moc příjemný.....

lavidie: To máš fajn, hodně radosti a pohody s Ermínkem

12.3.2008 12:57

gasa napsal(a):
Pamatuju Ermína ještě když se přivezl do Šimonovic koupili jsi ho tenkrát úplný začátečníci pobyl jen chvíli a pak se stěhoval do údolí k M.

Copak že šel pryč? neporadili si s ním?

12.3.2008 12:58

krizovatka napsal(a):

Na kopečkupohoda klídek a bahnoA jak to dopadlo s Taišarem?teta

12.3.2008 12:59

lavidie napsal(a):
Copak že šel pryč? neporadili si s ním?

Lavidie:To nevím, ja byla jenom tichý obdivovatel
Gasa: Lucce posílám Lucinku (10.3.08)

12.3.2008 13:00

gasa napsal(a):
Na kopečkupohoda klídek a bahnoA jak to dopadlo s Taišarem?teta

Gasa: Ještě jsem nesebrala odvahu

12.3.2008 13:02

krizovatka napsal(a):

děkujiiiii i tobě krizovatko ...fandím všem kladrubáčkům, je nás tu na Severu tak málo...

12.3.2008 13:09

krizovatka napsal(a):
Gasa: Ještě jsem nesebrala odvahu

Emír byl v pohodě ,ale majitelé chtěli na ježdění druhého koně a zalíbil se jim Baddy. A Marcela zvolila podmínku když Baddy tak i Emírek. Takže se stěhoval. Úvahu si udělejte každý sám

12.3.2008 13:11

gasa napsal(a):
Emír byl v pohodě ,ale majitelé chtěli na ježdění druhého koně a zalíbil se jim Baddy. A Marcela zvolila podmínku když Baddy tak i Emírek. Takže se stěhoval. Úvahu si udělejte každý sám

Hele Vrňďo jezdíš ještě nebo jseš jen sponzor tvého zvěřince

12.3.2008 13:22

gasa napsal(a):
Hele Vrňďo jezdíš ještě nebo jseš jen sponzor tvého zvěřince

Nejezdim, jenom zvířátkuju Přijeďte zase někdy na kus řeči teta

12.3.2008 13:31

krizovatka napsal(a):
Nejezdim, jenom zvířátkuju Přijeďte zase někdy na kus řeči teta

Jojo rádi se stavíme,ale nevim kdy tenhle víkend má Kačka narozeniny tak bude mejdlonějak se ti pak ozvu

12.3.2008 13:33

gasa napsal(a):
Jojo rádi se stavíme,ale nevim kdy tenhle víkend má Kačka narozeniny tak bude mejdlonějak se ti pak ozvu

Jsem blb Ermín omlouvám se tety

12.3.2008 13:36

krizovatka napsal(a):
Jo teta, ještě to není úplně, ale proti tomu ušatýmu torpédu je to úplná beránek. Ať už je to čímkoliv, značně se mi ulevilo :-) Co u vás teta na kopečku?

čus tetky jedny, tak sem se vrátila ze stáje a koukejte co sem vyfotila

teda já ne moje mamina nás blejskla

12.3.2008 13:38

red and white napsal(a):
čus tetky jedny, tak sem se vrátila ze stáje a koukejte co sem vyfotila

teda já ne moje mamina nás blejskla

12.3.2008 13:48

red and white napsal(a):

a tenhle malej ježek se mi dneska oběvil u hnojiště

12.3.2008 13:58

red and white napsal(a):
a tenhle malej ježek se mi dneska oběvil u hnojiště

Hezkýýýto je vegáč

12.3.2008 14:01

gasa napsal(a):
Hezkýýýto je vegáč

nojo ale kdo to bude čistit???

no já kdo jinej ale to sem si nechala na večer

12.3.2008 18:24

red and white napsal(a):
nojo ale kdo to bude čistit???

no já kdo jinej ale to sem si nechala na večer

halo halo kde ste všichni ??

12.3.2008 19:59

red and white napsal(a):
halo halo kde ste všichni ??

Tady se hlásí šimonovice

12.3.2008 20:21

gasa napsal(a):
Tady se hlásí šimonovice

Kunratice zdravěj Šimonovice

12.3.2008 20:27

red and white napsal(a):
Kunratice zdravěj Šimonovice

Tak koukám Nerčí že jsme dnes večer sami či co.Tetky na nás kašlou.Jája slibovala nové fotky a taka nic

12.3.2008 20:28

lavidie napsal(a):

Nojo nikde nikdo severní čechy téměř opuštěné ... ..

12.3.2008 20:29

red and white napsal(a):
Nojo nikde nikdo severní čechy téměř opuštěné ... ..

a ještě k tomu ani icq nefunguje to je pech ...

12.3.2008 20:33

red and white napsal(a):
a ještě k tomu ani icq nefunguje to je pech ...

kuk ...

12.3.2008 20:37

red and white napsal(a):
kuk ...

A vypadá to zase na nějakou vychřici sem byla krmit psy a málem jsem ulítla ... no pěkně fouká tady u nás holkyy kde ste kdoo ja nechci trpět samomluvou

12.3.2008 20:42

red and white napsal(a):
A vypadá to zase na nějakou vychřici sem byla krmit psy a málem jsem ulítla ... no pěkně fouká tady u nás holkyy kde ste kdoo ja nechci trpět samomluvou

Samomluvouto jsi teda dopadla. U nás se zatim žádná vichřice nechystá.Jedna fotka ze zoo

12.3.2008 20:43

gasa napsal(a):
Samomluvouto jsi teda dopadla. U nás se zatim žádná vichřice nechystá.Jedna fotka ze zoo

no moc bych se nesmála to je vážná věc A co tetko nového u tebe jak šlapou koníci??

12.3.2008 20:45

red and white napsal(a):
no moc bych se nesmála to je vážná věc A co tetko nového u tebe jak šlapou koníci??

řeším dilema... co je lepší jako ohradník, páska + lanko , nebo nahoře i dole páska?

12.3.2008 20:49

gasa napsal(a):

12.3.2008 21:00

gasa napsal(a):

No sousedovic koníci určitě dobrý .No abych se přiznala vidim je ráno když jdu do práce a večer když jdu zase z práce.A Market snáma nemluvíAle třeba se taky ozve.A co se týče té pásky tak pokud máš inteligentní koníky což předpokládám tak stačí nahoře páska a dole lanko.Když bude chtít jít skze ohradu ven prorazí vše.Jestli sháníš nebo kupuješ pásky apod. napiš Vrňďě alias křižovatce prodávají to v rodině

12.3.2008 21:02

gasa napsal(a):
No sousedovic koníci určitě dobrý .No abych se přiznala vidim je ráno když jdu do práce a večer když jdu zase z práce.A Market snáma nemluvíAle třeba se taky ozve.A co se týče té pásky tak pokud máš inteligentní koníky což předpokládám tak stačí nahoře páska a dole lanko.Když bude chtít jít skze ohradu ven prorazí vše.Jestli sháníš nebo kupuješ pásky apod. napiš Vrňďě alias křižovatce prodávají to v rodině

inteligentní koně? právě že až moc !!!!! vychcaný ne inteligentní Omí je schopnej si lehnout a podlízt to, zbourat, přeskočit, rozkousat... prostě zničit

12.3.2008 21:03

gasa napsal(a):

Ahoj tety, jen na skok zdravím. Právě jsem dorazila ze stáje a zase mažu zkulturnit domácnost a sebe odbahnit. Kačenka a Lenka Jééé, teda teta

12.3.2008 21:05

red and white napsal(a):
inteligentní koně? právě že až moc !!!!! vychcaný ne inteligentní Omí je schopnej si lehnout a podlízt to, zbourat, přeskočit, rozkousat... prostě zničit

jo pásky už sehnané máme ... ale nevíme jestli dát páku drát , nebo pásku pásku, i kvuli "trvandlivost" ( to zní jak u dortů )

12.3.2008 21:06

krizovatka napsal(a):
Ahoj tety, jen na skok zdravím. Právě jsem dorazila ze stáje a zase mažu zkulturnit domácnost a sebe odbahnit. Kačenka a Lenka Jééé, teda teta

ahoj ahoj,

12.3.2008 21:07

krizovatka napsal(a):

Hmmm Omí koukam,že je pěkný vykuk.Tak to máš o čem přemýšlet

12.3.2008 21:10

gasa napsal(a):
Hmmm Omí koukam,že je pěkný vykuk.Tak to máš o čem přemýšlet

jj to jo před nim nic neunikne nic nezůstane nepoznamenáno

12.3.2008 21:32

red and white napsal(a):
jj to jo před nim nic neunikne nic nezůstane nepoznamenáno

Já jsem tu taky nebojte . Jen jsem musela připravit pro jednu osobu fota z BudapeštěA posílá teda fota co jsem slíbila Ermín...

12.3.2008 21:35

havj napsal(a):
Já jsem tu taky nebojte . Jen jsem musela připravit pro jednu osobu fota z BudapeštěA posílá teda fota co jsem slíbila Ermín...

12.3.2008 21:38

havj napsal(a):

Tyto fota fotil p. Kašák

12.3.2008 21:40

havj napsal(a):
Tyto fota fotil p. Kašák

Renda a Ermín.

12.3.2008 21:43

havj napsal(a):
Renda a Ermín.

.. a pohádková

12.3.2008 21:46

havj napsal(a):
.. a pohádková

12.3.2008 21:48

red and white napsal(a):

No skoro jako Popelka na Juráškovi

12.3.2008 21:50

red and white napsal(a):

dííííík

12.3.2008 21:52

havj napsal(a):
dííííík

A copak ,že Ermína prodali.Nevíš Jáji

12.3.2008 21:56

havj napsal(a):
dííííík

Mám - li říct pravdu, ze začátku jsem Ermína měla za pěkného hajzlíka. Ale časem jsem se do něho zamilovala a bylo mi upřímně líto , že jde od Marcely . Najednou mi tam chyběl.Ale vím, že se má dobře a to je důležité

12.3.2008 21:57

havj napsal(a):
Mám - li říct pravdu, ze začátku jsem Ermína měla za pěkného hajzlíka. Ale časem jsem se do něho zamilovala a bylo mi upřímně líto , že jde od Marcely . Najednou mi tam chyběl.Ale vím, že se má dobře a to je důležité

A kde teď stojí?

12.3.2008 21:58

havj napsal(a):

Luci na to se poptám Rendy jak to bylo -jů?

12.3.2008 22:01

havj napsal(a):

No tak díky.Dnes jsem mrtvoňjdu do hajan ráno brzy vstávám.Dobrou drahé tety

12.3.2008 22:02

havj napsal(a):

Luci stojí u Frýdlantu. Má ho -lavidie. Pročti si začátek této 5.Aspoň máme kontakt, a víme o něm jak se mu daří a tak . To je super.

13.3.2008 06:43

havj napsal(a):
Luci stojí u Frýdlantu. Má ho -lavidie. Pročti si začátek této 5.Aspoň máme kontakt, a víme o něm jak se mu daří a tak . To je super.

Jájo já moc děkuji za ty fotečky, jsou nádherný....myslíš, že by jsi mi je mohla poslat na maila? ať mám památku z dřívějška?
Hajzlík to opravdu byl - i já z něj měla ze začátku takový pocit....popravdě - prvních 14 dní, co jsem ho měla, jsem ho chtěla vrátit, protože vůbec nechtěl spolupracovat....ale ty jeho oči.....prostě jsem mu dala čas, prostor si zvyknout a opravdu se to vyplatilo.....začali jsme si rozumět, už se bezhlavě neřítíme kupředu, nesnažíme se dohnat koně, nepokládáme se do otěží, nechodíme z hlavou v oblakách.....přijezdila jsem si ho k obrazu svému, jen tak pro zábavu si jezdíme drezurečku a s ostatníma koníkama do terénu....
Jsme pěkně napapaní - to nám jde nejlépe, už ani nezdrháme na ohlávce z procházky domů (jéééé kolikrát to obrátil domů a mě táhl za sebou - palice dubová - má obrovskou sílu)....sprchování se nám zalíbilo, plavení milujeme...je to prostě člen naší rodiny a máme ho za parťáka....jednou - až..., se bude jen tak poflakovat po výběhu, bude chodit na ruce na procházku do lesa a bude si užívat spokojeného důchodu.....

13.3.2008 07:44

lavidie napsal(a):
Jájo já moc děkuji za ty fotečky, jsou nádherný....myslíš, že by jsi mi je mohla poslat na maila? ať mám památku z dřívějška?
Hajzlík to opravdu byl - i já z něj měla ze začátku takový pocit....popravdě - prvních 14 dní, co jsem ho měla, jsem ho chtěla vrátit, protože vůbec nechtěl spolupracovat....ale ty jeho oči.....prostě jsem mu dala čas, prostor si zvyknout a opravdu se to vyplatilo.....začali jsme si rozumět, už se bezhlavě neřítíme kupředu, nesnažíme se dohnat koně, nepokládáme se do otěží, nechodíme z hlavou v oblakách.....přijezdila jsem si ho k obrazu svému, jen tak pro zábavu si jezdíme drezurečku a s ostatníma koníkama do terénu....
Jsme pěkně napapaní - to nám jde nejlépe, už ani nezdrháme na ohlávce z procházky domů (jéééé kolikrát to obrátil domů a mě táhl za sebou - palice dubová - má obrovskou sílu)....sprchování se nám zalíbilo, plavení milujeme...je to prostě člen naší rodiny a máme ho za parťáka....jednou - až..., se bude jen tak poflakovat po výběhu, bude chodit na ruce na procházku do lesa a bude si užívat spokojeného důchodu.....

Fotečky ti samozdřejmně pošlu ,ale až z domova. Jsem opravdu ráda, že se má dobře, a že našel konečně -rodinu . Je to fajn ,že si dáváme vědět, jak který koník se má , kde žije atd....zvláště proto , že naším srdcem projdou a zanechají v nás velkou stopu .Přeji vám TETKY pěkný pracovní den

13.3.2008 07:48

lavidie napsal(a):

Ahoj tety, přeji dobrého rána s mořským koníkem.

13.3.2008 08:38

krizovatka napsal(a):
Ahoj tety, přeji dobrého rána s mořským koníkem.

ještě jednen obrázešek, mám dneska ráno nějakou roztomilou

13.3.2008 09:02

lavidie napsal(a):

Ahoj,
já jsem ta slečna na Ermínovi, co Jája poslala.. Jsem její dcera...
Chceš vědět jak to bylo s Erminem.....
Koupili si ho manželé, on měl Ermína, ona malého hnědého Jimiho....
Oba manželé, neměli o koních ani páru....
když si ho ustájili k Marcele Š. a vzal si ho majitel poprvé na vyjížďku (v zimě to myslím bylo) tak asi 20 metrů za stájí šup na zadní a pak holá domu...
Myslím že přijel s pákou, nebo hodně tvrdým udidlem, tak jsem mu hned šoupla jiný...
Byl to hodně problémový koník, paličatý, tvrdohubý...
Začala jsem ho jezdit...pomalu, nikdy ne sám, to bylo o průser,...
Postupně si zvykal, pak jsem na něm začala jezdit se zákazníkama...
Docela se srovnal... No a mezi tím se o něj začala starat Katka (17let),byl to její
miláček, a já se přestala Ermínovi věnovat, pač jsem tam byla zaměstnaná
a měla jsem na starosti dalších 15 koní.... + zákazníky...
Katka ho jezdila, ale asi to nebylo dobře... hodně ho jezdila za hubu...
Ale to je teď už jedno....
Majitelé pak přestali platit pronájem a Ermína přenechali Marcele Š.
Jenže marcela ho chtěla prodat...
Ermín nemohl do stáda, šikanoval koně, ubližoval jim...
Akorát jednu dobu byl s kobylkou, starou, 20 let Odetka se jmenovala, tenkrát přijela vhrozným stavu, a dávala se u Marceli dohromady...
Byla to jeho láska, připouštěl ji kdy se mu zachtělo, jí se to líbilo, samozřejmě je vykastrovanej, ale šlo jim to bez následků dobře...

A pak se Marcela rozhodla, že ho prodá, tobě....
Bylo mi to líto, měla jsem ho ráda...Asi jsem to i obrečela, jsem ráda,
že se má u tebe fajn...
Protože jsem věděla, že je to problémový kůń, s ataxií zad, tak mi bylo jasný,
že u nových majitelů nemusí vydržet, že ho daj na jatka, či vystřídá hodně dalších majitelů, že ho nikdo nebude chtít....jsem ráda, a řikám to upřimně, že ho máš,
a že jsi to vydržela, a dala mu šanci...je to mazlik....

Díky!!!!
P:S: mam slzu v oku...

Renata...

13.3.2008 09:16

renatamodel napsal(a):
Ahoj,
když si ho ustájili k Marcele Š. a vzal si ho majitel poprvé na vyjížďku (v zimě to myslím bylo) tak asi 20 metrů za stájí šup na zadní a pak holá domu...
Myslím že přijel s pákou, nebo hodně tvrdým udidlem, tak jsem mu hned šoupla jiný...
Docela se srovnal... No a mezi tím se o něj začala starat Katka (17let),byl to její
Akorát jednu dobu byl s kobylkou, starou, 20 let Odetka se jmenovala, tenkrát přijela vhrozným stavu, a dávala se u Marceli dohromady...
Byla to jeho láska, připouštěl ji kdy se mu zachtělo, jí se to líbilo, samozřejmě je vykastrovanej, ale šlo jim to bez následků dobře...

že se má u tebe fajn...
že u nových majitelů nemusí vydržet, že ho daj na jatka, či vystřídá hodně dalších majitelů, že ho nikdo nebude chtít....jsem ráda, a řikám to upřimně, že ho máš,

Díky!!!!

Renata...

A ještě abych nezapoměla,
Ermínek opravdu miluje vodu...
Jezdili jsme plavit koníky a Ermínovi se nejdřív nechtělo,
ale pak tam skočil, a potápěl hlavu, a chrochtal a dělal bublinky...
Díky němu jsem naučila svého koně do vody...

13.3.2008 10:00

renatamodel napsal(a):
Ahoj,

že se má u tebe fajn...

Díky!!!!

Renata...

Ahojky Renčo....tak konečně vím, jak to bylo...Něco jsem od Marcelky slyšela, ale ne celou hystorii....
Přivezli mi ho (já ho u Marcelky ani nezkoušela, šla jsem do toho jen ze zamilovanosti z jeho exteriéru) , já po 2 dnech vyjela na vyjížďku, na jemné olivě....no hoch byl nabušenej, tvrdej, roztěkanej....zhruba 40 min. jsem ho krokovala - snažila jsem se ho uklidnit, aby necaploval....pak jsme vjeli do lesa, tam jsem nasadila pomalý pracovní klus, zasedla ho a koník ťapal jak hodinky, snažila jsem se mu stále více a více povolovat otěže, aby se cítil neomezovaný.....
vyjeli jsme z lesa, nacválali jsme a on hop , úprkem vpřed se řítil se mnou na zádech po louce a nešel zastavit, zastavila jsem ho ohnutím do kruhu....tak jsme pak pár vyjížděk necválali, jen klus - krok...když pak chodil pravidelně, byl jak beránek....a teď?
nádhera...žádná palice nahoru, hezky sebraně, kulatě, nežene se ani když mu quotři a plnokevníci utíkají....valíme si to naším tempem a je nám fajn....jezdím ho bez jakého koliv šněrování, na drezurnim kentaurovi, kterej mu perfektně sedí a fakt jsme spolu rádi.....
A ataxie? o ataxii zadních nešlo....má kohoutí krok, občas dost znát v kroku, ale při pravidelném ježdění se to zlepšilo a koník chodí svižně, spokojeně, na jízdárně překroky, obraty...nic není problém...couvání nám malinko dělá potíže, ale tak prostě necouváme no, když nám to ty nožky nedovolej.....
sleduji, co mu svědčí, co mu naopak vadí a myslím, že je opravdu s náma rád.....
Bobo naše velikééééé

13.3.2008 10:47

krizovatka napsal(a):
ještě jednen obrázešek, mám dneska ráno nějakou roztomilou

Dobré ráno... teda poledne no

13.3.2008 12:00

lavidie napsal(a):
Ahojky Renčo....tak konečně vím, jak to bylo...Něco jsem od Marcelky slyšela, ale ne celou hystorii....
Přivezli mi ho (já ho u Marcelky ani nezkoušela, šla jsem do toho jen ze zamilovanosti z jeho exteriéru) , já po 2 dnech vyjela na vyjížďku, na jemné olivě....no hoch byl nabušenej, tvrdej, roztěkanej....zhruba 40 min. jsem ho krokovala - snažila jsem se ho uklidnit, aby necaploval....pak jsme vjeli do lesa, tam jsem nasadila pomalý pracovní klus, zasedla ho a koník ťapal jak hodinky, snažila jsem se mu stále více a více povolovat otěže, aby se cítil neomezovaný.....
vyjeli jsme z lesa, nacválali jsme a on hop , úprkem vpřed se řítil se mnou na zádech po louce a nešel zastavit, zastavila jsem ho ohnutím do kruhu....tak jsme pak pár vyjížděk necválali, jen klus - krok...když pak chodil pravidelně, byl jak beránek....a teď?
nádhera...žádná palice nahoru, hezky sebraně, kulatě, nežene se ani když mu quotři a plnokevníci utíkají....valíme si to naším tempem a je nám fajn....jezdím ho bez jakého koliv šněrování, na drezurnim kentaurovi, kterej mu perfektně sedí a fakt jsme spolu rádi.....
A ataxie? o ataxii zadních nešlo....má kohoutí krok, občas dost znát v kroku, ale při pravidelném ježdění se to zlepšilo a koník chodí svižně, spokojeně, na jízdárně překroky, obraty...nic není problém...couvání nám malinko dělá potíže, ale tak prostě necouváme no, když nám to ty nožky nedovolej.....
sleduji, co mu svědčí, co mu naopak vadí a myslím, že je opravdu s náma rád.....
Bobo naše velikééééé

No já nevím, řekli nám že má ataxii, nevím co je natom pravdy,..
nebylo to na něm skoro znát. jen že mu nejde couvání, a při ustupování
zvedá zadní nohy dost vysoko...
Jednou když jsem sním jela huberta, tak se po vyjížďce potřeboval vyčůrat...
Ale nenatáhl si přední nohy od zadních, jak to koně dělají, zvedl zadní nohu, jako
pes, a vyčůral se...
Lidi se tomu řechtali, a já jim říkala, že je tak vycvičený...aby se mu nesmáli
Na Ermínka nezapomenu, měla jsem ho tam nejradči....
Ale nechtěla jsem přilnout k žádnému koni tam, pač mám koníka taky doma,ale
hlavně z důvodu dalšího prodání a tak... měla jsem je všechny jako děti....
Už tam ale nepracuju...jen jezdím okolo, pač tam kousek od Marceli bydlím....
Ale nezapomenu na to jeho upřimné a mazlivé černé oko....
Neměl rád, když jsem mu je myla, a nozdry, to už vůbec ne, ale přeprala jsem ho,
a pak se za to s ním pomazlila...

Hlavně že se teď má dobře....

13.3.2008 12:54

renatamodel napsal(a):
No já nevím, řekli nám že má ataxii, nevím co je natom pravdy,..
nebylo to na něm skoro znát. jen že mu nejde couvání, a při ustupování
zvedá zadní nohy dost vysoko...
Jednou když jsem sním jela huberta, tak se po vyjížďce potřeboval vyčůrat...
Ale nenatáhl si přední nohy od zadních, jak to koně dělají, zvedl zadní nohu, jako
pes, a vyčůral se...
Lidi se tomu řechtali, a já jim říkala, že je tak vycvičený...aby se mu nesmáli
Na Ermínka nezapomenu, měla jsem ho tam nejradči....
Ale nechtěla jsem přilnout k žádnému koni tam, pač mám koníka taky doma,ale
hlavně z důvodu dalšího prodání a tak... měla jsem je všechny jako děti....
Už tam ale nepracuju...jen jezdím okolo, pač tam kousek od Marceli bydlím....
Ale nezapomenu na to jeho upřimné a mazlivé černé oko....
Neměl rád, když jsem mu je myla, a nozdry, to už vůbec ne, ale přeprala jsem ho,
a pak se za to s ním pomazlila...

Hlavně že se teď má dobře....

baf tetky, tak jsem po uuumornem dlouhem cteni tady
ste se teda nejak rozjely

nerci ta ohlavka je zluto nebo oranzovo cerna? by se mi libila v oranzove

tak nam ukaz jak ted Erminek vypada? jak krasne chodi pod sedlem, vsichni jsme zvedavi

holky mam prekvapko, ale v LBC se to nesmi zatim rozsirovat, takze zatim psss

13.3.2008 14:46

klarusa napsal(a):
baf tetky, tak jsem po uuumornem dlouhem cteni tady
ste se teda nejak rozjely

nerci ta ohlavka je zluto nebo oranzovo cerna? by se mi libila v oranzove

tak nam ukaz jak ted Erminek vypada? jak krasne chodi pod sedlem, vsichni jsme zvedavi

holky mam prekvapko, ale v LBC se to nesmi zatim rozsirovat, takze zatim psss

Jéé nazdarek tetko klarkono překvapení mám nejradši tak nás nenapínej, že jo holkyA že zrovna v Liberci je to tajné. Ale Šimonovice už k Liberci nepatří Tak ven stím.Opouštíš nás

13.3.2008 15:02

gasa napsal(a):
Jéé nazdarek tetko klarkono překvapení mám nejradši tak nás nenapínej, že jo holkyA že zrovna v Liberci je to tajné. Ale Šimonovice už k Liberci nepatří Tak ven stím.Opouštíš nás

No jasně , ven s tím-. šup šup Třeéééééba -Klárka vyhrála ve sportce, koupila ranč svých snů, nakopila si koníky,( araby samozdřejmě) a teď nás napínaááááá

13.3.2008 16:07

havj napsal(a):
No jasně , ven s tím-. šup šup Třeéééééba -Klárka vyhrála ve sportce, koupila ranč svých snů, nakopila si koníky,( araby samozdřejmě) a teď nás napínaááááá

Já jsem taky zvědavá

13.3.2008 18:36

krizovatka napsal(a):
Já jsem taky zvědavá

Tak ještě jednou Ermín, -tahle fotka se mi povedla

13.3.2008 18:39

havj napsal(a):
Tak ještě jednou Ermín, -tahle fotka se mi povedla

..a to jeho očko

13.3.2008 19:10

havj napsal(a):
..a to jeho očko

Tak Kláruško halóóóšup šup ven stím my to nikomu neřekneme,že jo tetky

13.3.2008 19:10

havj napsal(a):
..a to jeho očko

tetky vite jak to je, povite i co nevite

ne obe mate kus pravdy

jeden kousek neni tajnej, a to ze se chystam do zahranici ke konim, ale to druhe by nemeli v LBC vedet, a to kvuli tomu, ze LBC je dost malej, a nema se to donest k usim mym rodicum, coz jde velice snadno, protoze to reknete treba u Najmanu, ty to reknou u Bartonu, u Bartonu jestli tam maj jeste Gasu, to holky reknou mamce a ta to nevedomky, ze to moje mamca nema vedet, se zepta, jestli to je pravda, a bude to venku , vite jak to je, clovek se nevedomky zmini, a uz to jede. ale jestli budete moc prosit, a slibite to ze to nebudete sirit do konskeho sveta po LBC tak Vam to reknu

13.3.2008 19:17

klarusa napsal(a):
tetky vite jak to je, povite i co nevite

ne obe mate kus pravdy

jeden kousek neni tajnej, a to ze se chystam do zahranici ke konim, ale to druhe by nemeli v LBC vedet, a to kvuli tomu, ze LBC je dost malej, a nema se to donest k usim mym rodicum, coz jde velice snadno, protoze to reknete treba u Najmanu, ty to reknou u Bartonu, u Bartonu jestli tam maj jeste Gasu, to holky reknou mamce a ta to nevedomky, ze to moje mamca nema vedet, se zepta, jestli to je pravda, a bude to venku , vite jak to je, clovek se nevedomky zmini, a uz to jede. ale jestli budete moc prosit, a slibite to ze to nebudete sirit do konskeho sveta po LBC tak Vam to reknu

šimonovice slibují mlčenlivost

13.3.2008 19:20

gasa napsal(a):
šimonovice slibují mlčenlivost

Švédsko

13.3.2008 20:03

gasa napsal(a):
Švédsko

Simonovice uhadly, to je to co se muze provalit, o tom nasi vedej

a to druhy uhadne ten, kdo cte jinou diskuzi, to nakousla myslim Jaja

13.3.2008 20:40

klarusa napsal(a):
Simonovice uhadly, to je to co se muze provalit, o tom nasi vedej

a to druhy uhadne ten, kdo cte jinou diskuzi, to nakousla myslim Jaja

No já si myslím že se ti podařil sehnat pozemek??? Na stáje , ohrady , sedlovnu , atd... Jen tak hádám , podle toho cos psala v arabech

13.3.2008 20:46

havj napsal(a):
No já si myslím že se ti podařil sehnat pozemek??? Na stáje , ohrady , sedlovnu , atd... Jen tak hádám , podle toho cos psala v arabech

Já taky mlčím. . A nebo sis koupila koníka? Tak ven s tím šup ,šup, šup

13.3.2008 20:55

havj napsal(a):
Já taky mlčím. . A nebo sis koupila koníka? Tak ven s tím šup ,šup, šup

Křižovatka ani nepípne možná to maximálně řeknu Matějoj, ale jinak nikomu tak co to je ?

13.3.2008 21:29

krizovatka napsal(a):
Křižovatka ani nepípne možná to maximálně řeknu Matějoj, ale jinak nikomu tak co to je ?

tak jo, neni to co, ale kdo

predstavuju vam asilni arabskou slecnu Satiiah AQ, mam ji zamluvenou, pri odstavu kupuju , ale dal pssss, Liberec je malej, rodice to nevedej, budou to vedet, az bude konik splacenej, pak nebudou kafrat

13.3.2008 21:31

krizovatka napsal(a):

na fotce nize, a tady ji jsou necele tri tydny

13.3.2008 21:33

klarusa napsal(a):
na fotce nize, a tady ji jsou necele tri tydny

a tady jak chudinka ma kratkej krcek tak dela akrobaticke kousky

13.3.2008 22:02

klarusa napsal(a):
a tady jak chudinka ma kratkej krcek tak dela akrobaticke kousky

Tak to je supr.Konečně se ti splnil sen viď? Ale upozorňuju tě , že jsem choděj pravděpodobně i z Dlouhých Mostů.Tak aby sis pak nemyslela ,že se to provalilo přímo od nás . Já mlčím Ta je sladká.... krásná... mimi. gratuluju

13.3.2008 22:16

havj napsal(a):
Tak to je supr.Konečně se ti splnil sen viď? Ale upozorňuju tě , že jsem choděj pravděpodobně i z Dlouhých Mostů.Tak aby sis pak nemyslela ,že se to provalilo přímo od nás . Já mlčím Ta je sladká.... krásná... mimi. gratuluju

jj splnil, ja vim, proto to pisu, kdyby sem zavital i nekdo jiny, tak nepredavat dal, protoze jsem zjistila, ze mamca zna pulku LBC zenske populace, chodi k ni do Relax Centra, budto na solarko, saunu, masaze, kosmetiku, na pedikuru manikuru, na bodystyler, a tam da slovo slovo, jako, ze je fajn, ze jsem si splnila sen, a ze mi to umoznili, a pak mama bude cucet, coz ji by to nevadilo, ale tatka by rikal, ze psa necham doma a jedu do Svedska, a kone taky....coz hribos jeste je pod matkou, a koupit ho muzu pri odstavu, do te doby jsem prvni zajemce v poradi

14.3.2008 07:40

klarusa napsal(a):
jj splnil, ja vim, proto to pisu, kdyby sem zavital i nekdo jiny, tak nepredavat dal, protoze jsem zjistila, ze mamca zna pulku LBC zenske populace, chodi k ni do Relax Centra, budto na solarko, saunu, masaze, kosmetiku, na pedikuru manikuru, na bodystyler, a tam da slovo slovo, jako, ze je fajn, ze jsem si splnila sen, a ze mi to umoznili, a pak mama bude cucet, coz ji by to nevadilo, ale tatka by rikal, ze psa necham doma a jedu do Svedska, a kone taky....coz hribos jeste je pod matkou, a koupit ho muzu pri odstavu, do te doby jsem prvni zajemce v poradi

Tak a je to venkugratulujeme jen to vydržet do odstavu viďa od koho je hříboš

14.3.2008 09:37

gasa napsal(a):
Tak a je to venkugratulujeme jen to vydržet do odstavu viďa od koho je hříboš

Mno to je sladká princezna to nemůžu říct ani Matějoj Gratuluju

14.3.2008 13:16

krizovatka napsal(a):
Mno to je sladká princezna to nemůžu říct ani Matějoj Gratuluju

ale joo, kdyz nebude zarlit

14.3.2008 13:53

klarusa napsal(a):
ale joo, kdyz nebude zarlit

To by teda nejspíš žárlil, ale co kdyby se ještě na starý kolena zaláskoval, i jako valach vesele připouští

14.3.2008 15:24

krizovatka napsal(a):
To by teda nejspíš žárlil, ale co kdyby se ještě na starý kolena zaláskoval, i jako valach vesele připouští

to neee, princezna by se taky zalaskovala, a nechtela by pak nejakeho draheho prince

jinak je z matky Ubajlah a otce Ghazal Imdal,z aqarabians z mnisku pod brdy
http://www.aqarabians.wz.cz/novinky.htm

14.3.2008 20:13

red and white napsal(a):
Dobré ráno... teda poledne no

Ahoj TETKY , chci se poptat : nevíte o nějakém kotěti ? ( kocourek)
Kolega u Renaty v práci schání pro svoji dívku( dárek do 30.3) Může být starý do 1. roku. Prosím jen z dobrých podmínek ( zdráv), čistotný a td., z okolí Liberce. Jen pomáhám schánět . Předem děkuju

14.3.2008 20:19

havj napsal(a):
Ahoj TETKY , chci se poptat : nevíte o nějakém kotěti ? ( kocourek)
Kolega u Renaty v práci schání pro svoji dívku( dárek do 30.3) Může být starý do 1. roku. Prosím jen z dobrých podmínek ( zdráv), čistotný a td., z okolí Liberce. Jen pomáhám schánět . Předem děkuju

Ahojky zkus zavolat Romaně L.furt nějaký majía nebo v útulku se taky něco malého určitě najde

15.3.2008 22:27

gasa napsal(a):
Ahojky zkus zavolat Romaně L.furt nějaký majía nebo v útulku se taky něco malého určitě najde

tak tetky predkupni smlouva je doma, zaloha zaplacena
tak co u vas noveho?

foto T. Huclova

16.3.2008 10:11

klarusa napsal(a):
tak tetky predkupni smlouva je doma, zaloha zaplacena
tak co u vas noveho?

foto T. Huclova

To je krásný pocit viď? Já vím jak nám bylo ,když jsme kupovali Jacka jako mimi..Včera jsme byli na procházce v lese, bylo krásné počasí, zato dneskaTak sem hodím foto, měla jsem sebou foťák , tak jsem řádila.
Následky po vichřici jsou v lese hrozné......

16.3.2008 10:13

havj napsal(a):
To je krásný pocit viď? Já vím jak nám bylo ,když jsme kupovali Jacka jako mimi..Včera jsme byli na procházce v lese, bylo krásné počasí, zato dneskaTak sem hodím foto, měla jsem sebou foťák , tak jsem řádila.
Následky po vichřici jsou v lese hrozné......

16.3.2008 10:21

havj napsal(a):

.... později nás doběhla Lenka s Jackem

16.3.2008 10:24

havj napsal(a):

...a tady je Juráš s Dášou , jako důkaz toho , že Jurášek je už OK.

16.3.2008 10:26

havj napsal(a):

no koukam, ze to je teda neco....ted tam je hodne prirodnich prekazek co?

hele ta fotka toho jezirka, neni to stara fotka nez tam udelali tu nadrz? nebo to je jine?

16.3.2008 10:47

klarusa napsal(a):
no koukam, ze to je teda neco....ted tam je hodne prirodnich prekazek co?

hele ta fotka toho jezirka, neni to stara fotka nez tam udelali tu nadrz? nebo to je jine?

jeee to je super, ale koukam, ze se dost certi Jurin, no tak snad bude i 100% ok, aby mohl skakat a tak, byl dost sikovnej

16.3.2008 11:42

klarusa napsal(a):
jeee to je super, ale koukam, ze se dost certi Jurin, no tak snad bude i 100% ok, aby mohl skakat a tak, byl dost sikovnej

Ten rybníček znáš , je to ta nádrž nad Tajchem.Těch stromů popadanejch přes tu cestu jich bylo hodně , napočítala jsem jich asi 10 ( co moje oko dohlédlo), ale bude jich víc, je jich tam dost i nakloněných ( jen spadnout, takže je to docela nebezpečné tam tudy chodit) S tím skákáním(Juráš) - to ukáže čas. Hlavní je, že se dá už na něm jezdt , a tím i unavit

16.3.2008 12:24

havj napsal(a):
Ten rybníček znáš , je to ta nádrž nad Tajchem.Těch stromů popadanejch přes tu cestu jich bylo hodně , napočítala jsem jich asi 10 ( co moje oko dohlédlo), ale bude jich víc, je jich tam dost i nakloněných ( jen spadnout, takže je to docela nebezpečné tam tudy chodit) S tím skákáním(Juráš) - to ukáže čas. Hlavní je, že se dá už na něm jezdt , a tím i unavit

ahaa, ja myslela tu nadrz jak je kdyby jsi sla na cvalovku, ale misto ni zahla do prava....

16.3.2008 12:40

klarusa napsal(a):
ahaa, ja myslela tu nadrz jak je kdyby jsi sla na cvalovku, ale misto ni zahla do prava....

Vždyť to je on... Ta cesta k rybníčku, místo na cvalovku vpravo, tak to je ta cesta
co je na fotografii nahoře co jsou teď popadané ty stromy...jen focené od rybníka....

22.3.2008 12:06

havj napsal(a):
Vždyť to je on... Ta cesta k rybníčku, místo na cvalovku vpravo, tak to je ta cesta
co je na fotografii nahoře co jsou teď popadané ty stromy...jen focené od rybníka....

Velikonoce už jsou tady,a tak přejeme Vám všichni dohromady bohatou pomlázku a hodně štěstí, hlavně však radost , jež jaro věští.- teta Jája s rodinou.

27.4.2008 21:48

havj napsal(a):
Velikonoce už jsou tady,a tak přejeme Vám všichni dohromady bohatou pomlázku a hodně štěstí, hlavně však radost , jež jaro věští.- teta Jája s rodinou.

Ahojky tetky, dlouho se tu nikdo neozval tak posouvám.
Jelikoš se blíží naš den, slet čarodějnic , posílám foto, které jsem nafotila na 1. máje r 2003 ve Světlé p.Ještědem. Jak se připravujete na tento den? U nás už je vatra připravená, kuřátka ( na grilování) a vuřtíky nakoupeny( v mrážáku). Pivečko , vínečko , slívka -nakoupeno , tak snad počasí vyjde.
Chtěla jsem se zeptat Lintith - jestli už mají hříbátko ( strakáčka) jestli jo , tak se pochlub

27.4.2008 22:15

havj napsal(a):
Ahojky tetky, dlouho se tu nikdo neozval tak posouvám.
Jelikoš se blíží naš den, slet čarodějnic , posílám foto, které jsem nafotila na 1. máje r 2003 ve Světlé p.Ještědem. Jak se připravujete na tento den? U nás už je vatra připravená, kuřátka ( na grilování) a vuřtíky nakoupeny( v mrážáku). Pivečko , vínečko , slívka -nakoupeno , tak snad počasí vyjde.
Chtěla jsem se zeptat Lintith - jestli už mají hříbátko ( strakáčka) jestli jo , tak se pochlub

Ahooj holky, dlouho jsem tu nebyla.
Chlubím se chlubím, máme hříbě, zítra jsou mu 3 týdny, je to hřebeček.
Akorát rána pro všechny : je to hnědáček....žádný strakáč.
Nu což, na barvě tolik nezáleží, hlavně, že je zdravý ( ikdyž jsem se tááák těšila na strakáče )
Pošlu fotečku, až přestane stávkovat foťák.

27.4.2008 22:51

lintith napsal(a):
Ahooj holky, dlouho jsem tu nebyla.
Chlubím se chlubím, máme hříbě, zítra jsou mu 3 týdny, je to hřebeček.
Akorát rána pro všechny : je to hnědáček....žádný strakáč.
Nu což, na barvě tolik nezáleží, hlavně, že je zdravý ( ikdyž jsem se tááák těšila na strakáče )
Pošlu fotečku, až přestane stávkovat foťák.

I tak gratuluju - hlavně že je hříbek zdravej a vše je OK,.........na fota se budem těšit........

2.5.2008 20:33

havj napsal(a):
I tak gratuluju - hlavně že je hříbek zdravej a vše je OK,.........na fota se budem těšit........

nazdar tetky, tak vas zdravim ze svedska, jestli chcete videt fotecky, tak si najdete myslim arabky 55, nebo nejaky cislo kolem toho, je tam co jsem tu nafotila, ted tu nemuzu pro vas vkladat stejne fotecky, tak se pokochejte jinde.
tak zatim papa, tady me nikdo neupalil, protoze tu carodky asi neslavej

3.5.2008 16:46

klarusa napsal(a):
nazdar tetky, tak vas zdravim ze svedska, jestli chcete videt fotecky, tak si najdete myslim arabky 55, nebo nejaky cislo kolem toho, je tam co jsem tu nafotila, ted tu nemuzu pro vas vkladat stejne fotecky, tak se pokochejte jinde.
tak zatim papa, tady me nikdo neupalil, protoze tu carodky asi neslavej

Ahoj Klárko, Arabky sleduji, fota jsem viděla....nemají chybu... je to tam supr co?
J.B má první hříbě, tak ti sem hodím foto, je to hřebeček a je mu tak 14 dní, ale nevím jak mu říkaj...., Fotila jsem ho 1.5....

3.5.2008 16:48

havj napsal(a):
Ahoj Klárko, Arabky sleduji, fota jsem viděla....nemají chybu... je to tam supr co?
J.B má první hříbě, tak ti sem hodím foto, je to hřebeček a je mu tak 14 dní, ale nevím jak mu říkaj...., Fotila jsem ho 1.5....

8.5.2008 18:57

havj napsal(a):

ahojky,
juu ten je ale peknej, tak snad zustane takovej jakej je a nevysimla, jak radi hribatka delaji, ale nevim po jakych je rodicich, takze snad zustane takovej jakej je, ma peknou barvicku.

je to tu super, akorat mi tu par lidicek chybi... co jinak noveho v cechach?

Přidejte reakci

Přidat smajlík