kajja
napsal(a):
Tak nevím jestli Barča ještě odepíše..Fotka je myslím z tréninku v Moncheri(nevím jak se to píše)Jinak koníka ji mají dovézt a bude ustájený u Perseuse....jestli se nemýlím...sorry,že odpovídám za jiné
Aha, no to budete mít kousek..to tež bude v té garáži jak Pery? Ale stejně ji asi neznám
terusinka
napsal(a):
..
ty vole kdo by to byl rekl ze se jeste dockame dalsiho dilu:) jsem zvedava jak dlouho se potahne tady tenhle:)
kajja
napsal(a):
Taky si říkám...13 se táhla 9 dníno doufejme,že se všichni polepší..i když pár lidí už jsem tady celkem dlouho neviděla...Hanku,Peťu...
jojo hanka se nám ztratila:)
santosek
napsal(a):
se mas:) ja odcervuju po velikonocich, a v kvetnu strouhat, a cer¨ven me tepr ceka ockovani:) se mi to tahne jak tyden pred vyplatou
Jo tak strouhání neřeším, k tomu vylezu jak se mi chce jelikož většinou upravuju dřív než je to nezbytně nutné takže ty kopyta furt udržuju, ale právě nastal čas vystrouhat oba. Lupin má akorát hnusné zadky jinak zbytek je v normě. Už se těším až si koupím kleště, s rašplí je to celkem záhul zkracovat.
pegaska pony
napsal(a):
Jo Dakotka taky už dlouho nebyla...
Ahoj Barčo, někdy musíme domluvit vyjížďku ať nám ukážeš tu tvoji kobylku.
Co takhle představit pejsky, když už nic? Tak já mám rhodeského ridgebacka, pán ve středních letech.
Tak tady leze po spadlém stromě...
kajja
napsal(a):
Tak nevím jestli Barča ještě odepíše..Fotka je myslím z tréninku v Moncheri(nevím jak se to píše)Jinak koníka ji mají dovézt a bude ustájený u Perseuse....jestli se nemýlím...sorry,že odpovídám za jiné
kajo vubec to nevadí jo piše se to Moncheri je to trenajz a kobylka je poletka.Danglický plňas křížený s čt myslím....mno inak mirce někdy tu vyjížďku skutíme doufám...
thesis
napsal(a):
Jo tak strouhání neřeším, k tomu vylezu jak se mi chce jelikož většinou upravuju dřív než je to nezbytně nutné takže ty kopyta furt udržuju, ale právě nastal čas vystrouhat oba. Lupin má akorát hnusné zadky jinak zbytek je v normě. Už se těším až si koupím kleště, s rašplí je to celkem záhul zkracovat.
toho já se bojím dělat to sama
pegaska pony
napsal(a):
Co takhle představit pejsky, když už nic? Tak já mám rhodeského ridgebacka, pán ve středních letech.
Tak tady leze po spadlém stromě...
tak tohle je moje čivava a muj ridgeback oba v mladych letech myslím :D:Dmno tak tohle mam doma a eště želvu:)
baruu
napsal(a):
tak tohle je moje čivava a muj ridgeback oba v mladych letech myslím :D:Dmno tak tohle mam doma a eště želvu:)
,babky,jede vám icqčko:D?:D mně néééééééééééé
:D
baruu
napsal(a):
to je mazec ta civava:) vypada to jak kocka bez chlupu:) my mame baseta a vlcaka, ale nevim nevim jestli najdu photos
Brixa
santosek
napsal(a):
to je mazec ta civava:) vypada to jak kocka bez chlupu:) my mame baseta a vlcaka, ale nevim nevim jestli najdu photos
Brixa
a tady obě Brixa a Sára:)
terusinka
napsal(a):
Mně taky ne! Právě jsem to tady chtěla napsat...
terusinka
napsal(a):
Tak já přídám zvířátko " Piputník vodní"
santosek
napsal(a):
pegaska: nene, až po šklole. poč?:) nebojte dala bych vědět nějakou rozlučkovou oslavou:)
terko pokud neva hodim sem fotecky ktere jsem fotila v agricoopu:)
pávi:_)
terusinka
napsal(a):
,barru skut znáš Elu?:D..pokud se teda můžu zeptat:D
,ja chcu na ickoooooo:D.ale zas,aspon mi nikdo nepíše,kdy bude deníček:D:D
santosek
napsal(a):
pegaska: nene, až po šklole. poč?:) nebojte dala bych vědět nějakou rozlučkovou oslavou:)
terko pokud neva hodim sem fotecky ktere jsem fotila v agricoopu:)
Sakra mě ten net zas jede jak s hnojem Když už tu byla zmínka o želvě, nechcete někdo dvě vodní? Samo zdarma i s akvárkem ašutrama na které lezou, jeden je umělý a dva jsou přírodní.
pegaska pony
napsal(a):
Jo Dakotka taky už dlouho nebyla...
Ahoj Barčo, někdy musíme domluvit vyjížďku ať nám ukážeš tu tvoji kobylku.
čus ja sem tu furt jen mě není vidětvčera sem očkovala kobylku takže už mam letos všecko skrku a dnes sem po maštali lítala se zbíječkou a kobylce zvětšovala box
v něděli sem si řádně vyjela takže ted chodim jak po obrně...
terusinka
napsal(a):
,ja chcu na ickoooooo:D.ale zas,aspon mi nikdo nepíše,kdy bude deníček:D:D
no ak dy bude deníček?:)
terusinka
napsal(a):
:D už jdu pisaaat:/:D
thereska :) a ten divný pes co se musí furt hladit:)
santosek
napsal(a):
thereska :) a ten divný pes co se musí furt hladit:)
thesis
napsal(a):
Ingrid to myslíš vážně? Páč je klidně zítra naložím a dovezu.
Tak já konečně dodám i ségřiného pejska!!Nesmrtelný Alík
thesis
napsal(a):
100% je beru ale az po vikendu zitra jedu do zlina
thesis
napsal(a):
,ten pejsek co se musí pořád hladit se jemnuje Ida:D..babky najelo mi icq a už je i deníček napisaný:)) (http :// www .oblibeniponici.estranky.cz/ clanky /nezarazene/denicek)
terusinka
napsal(a):
,ten pejsek co se musí pořád hladit se jemnuje Ida:D..babky najelo mi icq a už je i deníček napisaný:)) (http :// www .oblibeniponici.estranky.cz/ clanky /nezarazene/denicek)
Čusté mořata ..jsem dneska vykupovala heřmanky zasejc :-D a zjistila jsme ze mam kratke nohy ikdyz je mam v pomeru na me telo dlouhe a veliksoti chapsu tech zavodnich nepohodlnych XS mam fuert velke a objemove uplne
ale tak pohoda a nové perka mam heč
jeste cerny vazak a beranka krasneho
fotky ale nemam :-D Jo a jeste jsem dostala od Lucinky zadni kamase na anrozky tak uz jsem komplet
terusinka
napsal(a):
jojo, Ida:)
tak sem jeste hodim fotky jak sem ted byla v morskem akvarku:) zazitek jak cyp, kdyz clovek nebyl nikdy u more:)
santosek
napsal(a):
jojo, Ida:)
tak sem jeste hodim fotky jak sem ted byla v morskem akvarku:) zazitek jak cyp, kdyz clovek nebyl nikdy u more:)
nevim ale kde mamnafocene ty zraloky no,.
santosek
napsal(a):
nevim ale kde mamnafocene ty zraloky no,.
je to focene mobilem tak nic moc:)
tamnekde je krokodyl dole:)
kajja
napsal(a):
Jé pejsci to je moje . Samozřejmě musím představit naši smečku z chs Happy Gang - http://www.civavy.yc.cz/
Tady Gábinka.
cream
napsal(a):
Jé pejsci to je moje . Samozřejmě musím představit naši smečku z chs Happy Gang - http://www.civavy.yc.cz/
Tady Gábinka.
No není k sežrání?
Tady budoucí manželé Adík a Ení.
cream
napsal(a):
No není k sežrání?
Tady budoucí manželé Adík a Ení.
Maminka Adíka Frenkíška.
cream
napsal(a):
Maminka Adíka Frenkíška.
naše nejmladší - dcera Frenkíšky - Belinka
terusinka
napsal(a):
,mně to neva že nejzdím na dovče:D.Naši si zvykli,odjedoua mně tu nechají,třeba u babče :D:D což znamená pořád u koníků:D:D
ehm zrovna s poli tenujem.....:)sqela kobylka ale je ji už 20 let :P thakže tohon už moc nenatrnujem skratka rychleji se zpoti:)inak se mějte pjekně bracha už mě žene od kompu tak asi mizim a theri vzkaž to pls te eli nebo ji dej to icq co sem tu dvaala moooc díky a ahoy :)
cream
napsal(a):
naše nejmladší - dcera Frenkíšky - Belinka
Tady ještě Adík s hannynkou
cream
napsal(a):
Adík na výstavě.
Tady Ení oplodňuje Bianečku, ale bere to jaksi za špatný konec.
cream
napsal(a):
A tak nějak si s čivavkama a poníkama žijem...
Ještě fotka brášky Belinky Bruttuska - je prodaný do Brna.
cream
napsal(a):
kamautra hadra:)
santosek
napsal(a):
kamautra hadra:)
To je krááásná fotka s těma sedmikráskama. Super atmosféra!! Já už chci léto.
cream
napsal(a):
Jé Baruu tak to jsi ty s tou čivou a ridgebackem!!! Jednou jsme trošku poklábosily v lesoparku. Ta Tvoje čiva, to je teda třída, jak si vždycky vykračuje. Nechceš někdy venčit společně?
jéé,jestli by vám to nevadilo,tak bych se k venčení moc ráda přidala..i kdyby s tím plyšovým psem
kajja
napsal(a):
jéé,jestli by vám to nevadilo,tak bych se k venčení moc ráda přidala..i kdyby s tím plyšovým psem
Ne nevadilo, právě naopak, když bych brala všechny čivy, tak potřebuju schopné venčiče. Takže je zvaná i ségra.
A někdo musí hlídat Bianečku a opakovat jí - tohle se nežereeeeeeeee.
baruu

cream
napsal(a):
Jé Baruu tak to jsi ty s tou čivou a ridgebackem!!! Jednou jsme trošku poklábosily v lesoparku. Ta Tvoje čiva, to je teda třída, jak si vždycky vykračuje. Nechceš někdy venčit společně?
jo klidně:)
baruu

baruu
napsal(a):
jo klidně:)
thak někdy zajdem vyvenčit čivy však se stačí jen stavit a je to a pudem mno jestli víš kde mam perzeus staní nebo kde bydlí tak hned vedle je oranžovy novy baraček postaveny tak tam bydlím :)
baruu

baruu
napsal(a):
thak někdy zajdem vyvenčit čivy však se stačí jen stavit a je to a pudem mno jestli víš kde mam perzeus staní nebo kde bydlí tak hned vedle je oranžovy novy baraček postaveny tak tam bydlím :)
ale nesměla by jit žadna čiva mmužskeho pohlavi s nima se badynek nesnese :( on je to kapke temperament na ty chlapce :P
baruu
napsal(a):
ale nesměla by jit žadna čiva mmužskeho pohlavi s nima se badynek nesnese :( on je to kapke temperament na ty chlapce :P
Leni Gabča nemá chybu a Adík s Ení to je jak manželská hádka takový útok.
Přidávám fotku: Jak se stát Kovbojem rychle a levně
thesis
napsal(a):
Leni Gabča nemá chybu a Adík s Ení to je jak manželská hádka takový útok.
Přidávám fotku: Jak se stát Kovbojem rychle a levně
Toho brajglu si nevšímejte, když dceruška řádí bývá to i horší
thesis
napsal(a):
Toho brajglu si nevšímejte, když dceruška řádí bývá to i horší
Sice tu nikdo není ale tak vám povím že už mám naočkováno a už jsem volala inspektorovi, to byl hovor jak už jsem říkala naschle tak mi řekl papa
. Večer mu mám ještě napsat sms. Kdy přijede je ve hvězdách, to mi dá vědět předem.
thesis
napsal(a):
Sice tu nikdo není ale tak vám povím že už mám naočkováno a už jsem volala inspektorovi, to byl hovor jak už jsem říkala naschle tak mi řekl papa
. Večer mu mám ještě napsat sms. Kdy přijede je ve hvězdách, to mi dá vědět předem.
joo on je hodnej pan Rydvald a mě eště dycky řiká kočenko atd... jinak se jukněte mame nové chapsy: http://www.chopperhorse.cz/western /jezdec-obleceni-doplnky/chapsy/
dakotka
napsal(a):
joo on je hodnej pan Rydvald a mě eště dycky řiká kočenko atd... jinak se jukněte mame nové chapsy: http://www.chopperhorse.cz/western /jezdec-obleceni-doplnky/chapsy/
umřu na nedočkavost...nemužu se dočkat kruca ja už cu moju kobylku sem na ní sama zvědava :)
na obrázku je kobylka a březí a s hříbatkem ktere ale není její :)
baruu
napsal(a):
mno newim to bylo davno eště newime esi bude čekat hřiba´tko wiš :)
Čuset babky už mám přihlášku na ZZVJ už mě nic nezastaví ..nejlůepší bylo sem se učila drezuru Z1 a Z2 , prvně jsems e naučila tu těžší čili Z2a a ted jsem zjistila ze na Baniku už se jedzi jenom Z1 :_D takze super sem se s tim tady doslova srala ze s emi to plete dohromdy a pak zjistim toto fáájně
ale tak zas e Z1 je lehci a rychlejsi takze to budu mit rychle za sebou:D.... no a parkur ten poseru ja uz to vidim
bojím bojjím zítra jdu za paní Sandriovou pro podpis no ochotnější paní jsme neviděla poskytla mi všechno ifnfo poslal mi přihlášku uplně hodná ikdyž někteří o ní mluví že je anmyšlená atd ..vůbec si nemylsím fakt je moc hodná a milá
.........ták mi džte ještě palce kousek měsíce a bude to zamnou
baruu
napsal(a):
ehm zrovna s poli tenujem.....:)sqela kobylka ale je ji už 20 let :P thakže tohon už moc nenatrnujem skratka rychleji se zpoti:)inak se mějte pjekně bracha už mě žene od kompu tak asi mizim a theri vzkaž to pls te eli nebo ji dej to icq co sem tu dvaala moooc díky a ahoy :)
DNESKA TO TU NĚJAK VAZNE :d
ingrid0santos

kaculka
napsal(a):
Čuset babky už mám přihlášku na ZZVJ už mě nic nezastaví ..nejlůepší bylo sem se učila drezuru Z1 a Z2 , prvně jsems e naučila tu těžší čili Z2a a ted jsem zjistila ze na Baniku už se jedzi jenom Z1 :_D takze super sem se s tim tady doslova srala ze s emi to plete dohromdy a pak zjistim toto fáájně
ale tak zas e Z1 je lehci a rychlejsi takze to budu mit rychle za sebou:D.... no a parkur ten poseru ja uz to vidim
bojím bojjím zítra jdu za paní Sandriovou pro podpis no ochotnější paní jsme neviděla poskytla mi všechno ifnfo poslal mi přihlášku uplně hodná ikdyž někteří o ní mluví že je anmyšlená atd ..vůbec si nemylsím fakt je moc hodná a milá
.........ták mi džte ještě palce kousek měsíce a bude to zamnou
babky tak sany ma spatne oko:( volali jsme vetovi, a ziotra prujede vyloucit snad mesicni slepotu:(
elina
napsal(a):
jak svítilo slunko :-D
Eliško a kterápak je tahle? Thesis nebo Lazy? já je takhle zespoda nerozeznám, no každopádně se asi budete starat o jejich číselné ranky. Dneska jsem mluvila s Pilchem tak říkal že chce taky pálit tak snad si tam zavolal, říkal že mu zavolá.
Já jdu smolit sms inspektorovi
elina
napsal(a):
jak svítilo slunko :-D
,zdravím:D..Inusháku ,to mi líto stím Santou,snad to bude o.k:)).
kajja
napsal(a):
tak co dievčata co zorganizovat nějakou vyjížďku a zajela bych se podívat do agricoopu :)
baruu
napsal(a):
tak co dievčata co zorganizovat nějakou vyjížďku a zajela bych se podívat do agricoopu :)
Ach to léto...
thesis
napsal(a):
a skákací
Tady já se svým tlouštíkem a jedním zvědavcem
thesis
napsal(a):
Tady já se svým tlouštíkem a jedním zvědavcem
A podzim už řádně medvídkovatí
thesis
napsal(a):
Tak jsem vykouzlila sms. Terko nemáš zhruba představu kolik koní u vás je třeba nechat pálit? Prostě ti co nemají výžeh a modrý průkaz (nemyslím očkovák), počítám že hříbata a někteří poníci. Netušíš ten počet?
Thesis:No je jich celkem dost..poníků tak přibližně 5- no plus hříbata,ty jo kolem 7-8:D fakt neím,zítra to skouknu a písnu ju?Pokud nezapomenu.).
Baruu:Jj,stou výjou by to bylo supa.do Agricoopu určo přijed,si srdečně zvána:D:D.Já bych někam zajela,ale někam na pořádný výjezd až vlétě,až se mí poníci ohřebí.))
terusinka
napsal(a):
,krásná fotka:)).Já se loučím,musím udělat úkol do matikyyyyyyyyyy:/:D
,papa:))
Super Teri, inspektor totiž říkal že bude u Čabiho nějaká schůze a pak by tady něco vyřídil ale říkal že max dva koně a jinak pokud by jich bylo víc by přijel jindy že by to bylo na celý den, takže jestli mu Pilch zavolá tak se ho dočkáme asi později.
thesis
napsal(a):
Super Teri, inspektor totiž říkal že bude u Čabiho nějaká schůze a pak by tady něco vyřídil ale říkal že max dva koně a jinak pokud by jich bylo víc by přijel jindy že by to bylo na celý den, takže jestli mu Pilch zavolá tak se ho dočkáme asi později.
Inuš, doufám, že to dobře dopadne... Ve mě úplně hrklo jak jsem to četla.Jak je na tom?
ingrid0santos

pegaska pony
napsal(a):
Inuš, doufám, že to dobře dopadne... Ve mě úplně hrklo jak jsem to četla.Jak je na tom?
no zatím nic nevím, jsem ve Zlíně, bude u toho strýc. už delší dobu mu z toho lilo-zelený hnic, včera už ho měl celý den zavřené a zanesené. nevím přesně jak to vypadá. dneska budu vědět víc
pierrette
napsal(a):
Ahojte holky!!!!!!!!!! nechtělo by se vám někomu jít se mnou zítra do hnojníku?? Potřebujem provětrat Chemu a Zlatku
,čusky babky:)).Za chvilinku fičím do Třince,pak na koníky a večer nespím doma,takže nebudu na kompu:D tak doufám,že zítra už bude 15cka:D:D.mějte se všichni krásně :))papa
terusinka
napsal(a):
,čusky babky:)).Za chvilinku fičím do Třince,pak na koníky a večer nespím doma,takže nebudu na kompu:D tak doufám,že zítra už bude 15cka:D:D.mějte se všichni krásně :))papa
Pro Pétu:):Petˇus,ja bych stebou možná šla:D:D.Večer nebudu na icku,tak mi když tak pisni sms ju?:D nemám krédo,ale od někoho ti odepíšu:D(606 374 996).Nebo se můžeš stavit za mnou na koníky,budu tam dneska dlouho:D:D.Tak se ozvi.)papa
terusinka
napsal(a):
Pro Pétu:):Petˇus,ja bych stebou možná šla:D:D.Večer nebudu na icku,tak mi když tak pisni sms ju?:D nemám krédo,ale od někoho ti odepíšu:D(606 374 996).Nebo se můžeš stavit za mnou na koníky,budu tam dneska dlouho:D:D.Tak se ozvi.)papa
ahoyte děvčata konečně sem se dověděla jak se vlastně ta moe budoucí kobča bude jmenovat wariana :)´dufam že to dneska doženem a bude už 15náctka
baruu
napsal(a):
ahoyte děvčata konečně sem se dověděla jak se vlastně ta moe budoucí kobča bude jmenovat wariana :)´dufam že to dneska doženem a bude už 15náctka
No lidi, dneska jsme s Žanet zjistili, že Sonia má kapku citlivou páteř. Kurnik, jeslti je to tím, že na ni tak rajtovali na začátku, tak jim to nepřeju!
pegaska pony
napsal(a):
No lidi, dneska jsme s Žanet zjistili, že Sonia má kapku citlivou páteř. Kurnik, jeslti je to tím, že na ni tak rajtovali na začátku, tak jim to nepřeju!
Mirko nebude to spíš tím sedlem? Tež nebylo nic moc. Oni na ni zase rajtovali, jenže ty holky měly sotva 40kg když ji obsedali, navíc ji obsedala (prý jako pokusný králík) taková malá něco jako Miriam už si nevzpomenu na jméno.U mě párkrát jezdila s plackou a měla jsem z toho strach tak jsem ji prohmatávala po každém ježdění páteř v posedlí a kohoutku a nic. Ona má páteř vystouplou, hold není to sumo jako Lupin. Sheile jsem nedávno masírovala hřeben a sjela až na kohoutek, to ji nebylo příjemné tak odešla. Mě někdo mačkat páteř tak ho asi přizabiju. A víš jaká ona je citlivá takže ber v potaz radši obě možnosti. brzké obsednutí by se projevilo spíše propadlým hřbetem ale kdoví taky nevím vše.
Jinak já měla dneska pilinový den, už se mi nechtělo vozit piliny ze zásobníku na točkách tak jsem zavolala na pilu zda něco mají, no a chudáci byli úplně zasypaní. Tak jsme dneska odvezli 8 těch mega pytlů a zítra jedem znova. Doslova nám to cpali, jelikož to nemají kam dát. Tak máme čerstvé krásné pilinky a koně krapet moře v boxech, zásobník je zase skoro plný ale ještě tam toho narveme ať je zase klid. Jelikož bylo mokro tak jsme s bráchou našim totálně zasvinili Grandíka. docela mazec, moje vlečka nedopadla o nic lépe, místo stříbrné je hnědo černá, ale to zítra napravíme až dovezem zbytek.
thesis
napsal(a):
Mirko nebude to spíš tím sedlem? Tež nebylo nic moc. Oni na ni zase rajtovali, jenže ty holky měly sotva 40kg když ji obsedali, navíc ji obsedala (prý jako pokusný králík) taková malá něco jako Miriam už si nevzpomenu na jméno.U mě párkrát jezdila s plackou a měla jsem z toho strach tak jsem ji prohmatávala po každém ježdění páteř v posedlí a kohoutku a nic. Ona má páteř vystouplou, hold není to sumo jako Lupin. Sheile jsem nedávno masírovala hřeben a sjela až na kohoutek, to ji nebylo příjemné tak odešla. Mě někdo mačkat páteř tak ho asi přizabiju. A víš jaká ona je citlivá takže ber v potaz radši obě možnosti. brzké obsednutí by se projevilo spíše propadlým hřbetem ale kdoví taky nevím vše.
Jinak já měla dneska pilinový den, už se mi nechtělo vozit piliny ze zásobníku na točkách tak jsem zavolala na pilu zda něco mají, no a chudáci byli úplně zasypaní. Tak jsme dneska odvezli 8 těch mega pytlů a zítra jedem znova. Doslova nám to cpali, jelikož to nemají kam dát. Tak máme čerstvé krásné pilinky a koně krapet moře v boxech, zásobník je zase skoro plný ale ještě tam toho narveme ať je zase klid. Jelikož bylo mokro tak jsme s bráchou našim totálně zasvinili Grandíka. docela mazec, moje vlečka nedopadla o nic lépe, místo stříbrné je hnědo černá, ale to zítra napravíme až dovezem zbytek.
Tím sedlem asi určitě.Uvidíme, každopádně není to nejhorší a nedělá ji to problémy. Jak bude mít teď to sedlo tak snad to bude lepší...No teď moc páteř vystouplou nemá :D Je to jedna velká kulička. Jsme ji zkoušely protahovat nožky.
baruu
napsal(a):
co s tou soniou:-O
Báro nějak jsem nepochopila co je se Soniou k smíchu.
Mirko doufám že to nebude nic vážného, možná že to sedlo bylo fakt zmetek, ani bych se nedivila.Sice nepadalo tak moc ale přeci jen, trefit se je dost problém, navíc na poníka. Na Lupa jsem trefila ale dát ho na Soniu tak by to bylo dost o ničem. Jsem se toho vždycky bála kupovat sedlo že prostě nesedne.
thesis
napsal(a):
Báro nějak jsem nepochopila co je se Soniou k smíchu.
Mirko doufám že to nebude nic vážného, možná že to sedlo bylo fakt zmetek, ani bych se nedivila.Sice nepadalo tak moc ale přeci jen, trefit se je dost problém, navíc na poníka. Na Lupa jsem trefila ale dát ho na Soniu tak by to bylo dost o ničem. Jsem se toho vždycky bála kupovat sedlo že prostě nesedne.
No tak ji to na té páteři prostě leželo a to skokévé je jako nové, hezky masíruje ty záda tak by to mělo být dobré. Kupuju i podbřišník s gumou, aby to drželo líp. Podocasník ji dávat nechci, jen aby se stresovala co ji to tam na zadku plandá.Ne, tak nemám potřebu. Já ti nic nevyčítám, spíše si vyčítám sama sobě, že jsem nepoznala, že je to sedlo už dávno na odepsání.
pegaska pony
napsal(a):
No tak ji to na té páteři prostě leželo a to skokévé je jako nové, hezky masíruje ty záda tak by to mělo být dobré. Kupuju i podbřišník s gumou, aby to drželo líp. Podocasník ji dávat nechci, jen aby se stresovala co ji to tam na zadku plandá.Ne, tak nemám potřebu. Já ti nic nevyčítám, spíše si vyčítám sama sobě, že jsem nepoznala, že je to sedlo už dávno na odepsání.
promiň takhle sem to s tím smajlem nemyslela dufam že soničce nic važného není a brzo se uzdraví aby mohla zas pořádně rajtovat......Terko:fakt promiň ten smajl nebyl myšlen jako něco směšného.....
baruu
napsal(a):
promiň takhle sem to s tím smajlem nemyslela dufam že soničce nic važného není a brzo se uzdraví aby mohla zas pořádně rajtovat......Terko:fakt promiň ten smajl nebyl myšlen jako něco směšného.....
Baru: No to není jako nemoc, která by byla akutní nebo se musela léčit. To že má citlivou páteř neznamená, že je vyřazena z provozu. Jen musí mít k ježdění vhodné věci, aby se to nezhoršovalo jinak ji nic nebrání.
pegaska pony
napsal(a):
Já dost dobře nepoznám zda sedlo sedí, vlastně až teď u Lupa jsem poznala že sedí dobře. To její sedlo bylo stejně divné, už ta přední rozsocha nás mohla napadnout. Já uvažovala že si podocasník koupím, sice nevím na co, ale téčko v sedle mám.