Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2008 18:38

kajja napsal(a):

Tak kdo je Baruu nevím ale napsala jsem ji ještě do 13ky.

12.3.2008 18:43

thesis napsal(a):
Tak kdo je Baruu nevím ale napsala jsem ji ještě do 13ky.

Tak nevím jestli Barča ještě odepíše..Fotka je myslím z tréninku v Moncheri(nevím jak se to píše)Jinak koníka ji mají dovézt a bude ustájený u Perseuse....jestli se nemýlím...sorry,že odpovídám za jiné

12.3.2008 18:49

kajja napsal(a):
Tak nevím jestli Barča ještě odepíše..Fotka je myslím z tréninku v Moncheri(nevím jak se to píše)Jinak koníka ji mají dovézt a bude ustájený u Perseuse....jestli se nemýlím...sorry,že odpovídám za jiné

Aha, no to budete mít kousek..to tež bude v té garáži jak Pery? Ale stejně ji asi neznám

12.3.2008 19:10

terusinka napsal(a):
..

ty vole kdo by to byl rekl ze se jeste dockame dalsiho dilu:) jsem zvedava jak dlouho se potahne tady tenhle:)

12.3.2008 19:13

santosek napsal(a):
ty vole kdo by to byl rekl ze se jeste dockame dalsiho dilu:) jsem zvedava jak dlouho se potahne tady tenhle:)

Taky si říkám...13 se táhla 9 dníno doufejme,že se všichni polepší..i když pár lidí už jsem tady celkem dlouho neviděla...Hanku,Peťu...

12.3.2008 19:15

kajja napsal(a):
Taky si říkám...13 se táhla 9 dníno doufejme,že se všichni polepší..i když pár lidí už jsem tady celkem dlouho neviděla...Hanku,Peťu...

jojo hanka se nám ztratila:)

12.3.2008 19:25

santosek napsal(a):
jojo hanka se nám ztratila:)

Heh my se s Hankou teprv ztartíme až dojdem k termínům. Lidi blížím se do finiše, zítra očkování a pak ještě registrace a bude konečně klid.

12.3.2008 19:27

thesis napsal(a):
Heh my se s Hankou teprv ztartíme až dojdem k termínům. Lidi blížím se do finiše, zítra očkování a pak ještě registrace a bude konečně klid.

se mas:) ja odcervuju po velikonocich, a v kvetnu strouhat, a cer¨ven me tepr ceka ockovani:) se mi to tahne jak tyden pred vyplatou

12.3.2008 19:30

santosek napsal(a):
se mas:) ja odcervuju po velikonocich, a v kvetnu strouhat, a cer¨ven me tepr ceka ockovani:) se mi to tahne jak tyden pred vyplatou

Jo tak strouhání neřeším, k tomu vylezu jak se mi chce jelikož většinou upravuju dřív než je to nezbytně nutné takže ty kopyta furt udržuju, ale právě nastal čas vystrouhat oba. Lupin má akorát hnusné zadky jinak zbytek je v normě. Už se těším až si koupím kleště, s rašplí je to celkem záhul zkracovat.

12.3.2008 19:31

santosek napsal(a):

Jo Dakotka taky už dlouho nebyla...
Ahoj Barčo, někdy musíme domluvit vyjížďku ať nám ukážeš tu tvoji kobylku.

12.3.2008 19:37

pegaska pony napsal(a):

Taky jsem ji říkala no....že ji provedeme po Vendryni....Les,pod Prašivou...atd....

12.3.2008 19:38

pegaska pony napsal(a):

Co takhle představit pejsky, když už nic? Tak já mám rhodeského ridgebacka, pán ve středních letech.

Tak tady leze po spadlém stromě...

12.3.2008 19:38

kajja napsal(a):

kajo vubec to nevadí jo piše se to Moncheri je to trenajz a kobylka je poletka.Danglický plňas křížený s čt myslím....mno inak mirce někdy tu vyjížďku skutíme doufám...

12.3.2008 19:41

pegaska pony napsal(a):
Co takhle představit pejsky, když už nic? Tak já mám rhodeského ridgebacka, pán ve středních letech.

Já svého taky přidá,jen mmnt,musím ho fotnout

12.3.2008 19:43

thesis napsal(a):
Jo tak strouhání neřeším, k tomu vylezu jak se mi chce jelikož většinou upravuju dřív než je to nezbytně nutné takže ty kopyta furt udržuju, ale právě nastal čas vystrouhat oba. Lupin má akorát hnusné zadky jinak zbytek je v normě. Už se těším až si koupím kleště, s rašplí je to celkem záhul zkracovat.

toho já se bojím dělat to sama

pegaska pony napsal(a):

tak tohle je moje čivava a muj ridgeback oba v mladych letech myslím :D:Dmno tak tohle mam doma a eště želvu:)

kajja napsal(a):
Já svého taky přidá,jen mmnt,musím ho fotnout

,já pejsanka nemám,ale na koníkách máme 4 hafany,a za pár měsícu budou štěnátka..:)

12.3.2008 19:45

thesis napsal(a):
Aha, no to budete mít kousek..to tež bude v té garáži jak Pery? Ale stejně ji asi neznám

Thesis:v garaži??? mno myse asi nezname mno:Dto musime napravit

12.3.2008 19:48

baruu napsal(a):
tak tohle je moje čivava a muj ridgeback oba v mladych letech myslím :D:Dmno tak tohle mam doma a eště želvu:)

,babky,jede vám icqčko:D?:D mně néééééééééééé:D

12.3.2008 19:53

baruu napsal(a):

to je mazec ta civava:) vypada to jak kocka bez chlupu:) my mame baseta a vlcaka, ale nevim nevim jestli najdu photos

Brixa

12.3.2008 19:53

terusinka napsal(a):

hej prosím vas vy znate někdo elišku poločkovou tak mi dejte pls jeji icq moje je 422094514 tak napište nebo aspoň esi ji někdo zna pa :-* už idu spaaaat

12.3.2008 19:55

santosek napsal(a):
to je mazec ta civava:) vypada to jak kocka bez chlupu:) my mame baseta a vlcaka, ale nevim nevim jestli najdu photos

Brixa

a tady obě Brixa a Sára:)

terusinka napsal(a):

Mně taky ne! Právě jsem to tady chtěla napsat...

santosek napsal(a):

Brixa

,barru skut znáš Elu?:D..pokud se teda můžu zeptat:D

12.3.2008 19:56

santosek napsal(a):
a tady obě Brixa a Sára:)

Inuš, ty už jsi ve Zlíně?

12.3.2008 19:58

terusinka napsal(a):

pegaska: nene, až po šklole. poč?:) nebojte dala bych vědět nějakou rozlučkovou oslavou:)
terko pokud neva hodim sem fotecky ktere jsem fotila v agricoopu:)

12.3.2008 19:59

terusinka napsal(a):

Tak já přídám zvířátko " Piputník vodní"

12.3.2008 20:00

santosek napsal(a):
pegaska: nene, až po šklole. poč?:) nebojte dala bych vědět nějakou rozlučkovou oslavou:)

pávi:_)

12.3.2008 20:01

terusinka napsal(a):

,ja chcu na ickoooooo:D.ale zas,aspon mi nikdo nepíše,kdy bude deníček:D:D

12.3.2008 20:02

santosek napsal(a):
pávi:_)

vidim ze jsem trefila do ostre fotky:)

santosek napsal(a):

Sakra mě ten net zas jede jak s hnojem Když už tu byla zmínka o želvě, nechcete někdo dvě vodní? Samo zdarma i s akvárkem ašutrama na které lezou, jeden je umělý a dva jsou přírodní.

terusinka napsal(a):

,jasně že neva Inusháku:D:D

pegaska pony napsal(a):

čus ja sem tu furt jen mě není vidětvčera sem očkovala kobylku takže už mam letos všecko skrku a dnes sem po maštali lítala se zbíječkou a kobylce zvětšovala boxv něděli sem si řádně vyjela takže ted chodim jak po obrně...

12.3.2008 20:03

terusinka napsal(a):

no ak dy bude deníček?:)

12.3.2008 20:03

terusinka napsal(a):
,jasně že neva Inusháku:D:D

Ne, jen se tak ptám. Abys nám neuprchla bez rozlučky...

12.3.2008 20:04

thesis napsal(a):
Sakra mě ten net zas jede jak s hnojem Když už tu byla zmínka o želvě, nechcete někdo dvě vodní? Samo zdarma i s akvárkem ašutrama na které lezou, jeden je umělý a dva jsou přírodní.

jéé ja chcu!!!

dakotka napsal(a):
čus ja sem tu furt jen mě není vidětvčera sem očkovala kobylku takže už mam letos všecko skrku a dnes sem po maštali lítala se zbíječkou a kobylce zvětšovala boxv něděli sem si řádně vyjela takže ted chodim jak po obrně...

:D už jdu pisaaat:/:D

pegaska pony napsal(a):
Ne, jen se tak ptám. Abys nám neuprchla bez rozlučky...

to bych si nedovolila:)

12.3.2008 20:06

terusinka napsal(a):

Je fakt, že mi už taky chybí to o-ou. Ani skype mi pořádně nejelo...

12.3.2008 20:06

terusinka napsal(a):

thereska :) a ten divný pes co se musí furt hladit:)

12.3.2008 20:07

terusinka napsal(a):

Ingrid to myslíš vážně? Páč je klidně zítra naložím a dovezu.

12.3.2008 20:07

pegaska pony napsal(a):
Je fakt, že mi už taky chybí to o-ou. Ani skype mi pořádně nejelo...

Já měla taky vodní želvu, pořád dělala rachot a nikdo nemohl spát. Tak jsme ji darovali jedné paní do DDM...

12.3.2008 20:09

santosek napsal(a):
thereska :) a ten divný pes co se musí furt hladit:)

12.3.2008 20:11

thesis napsal(a):

Tak já konečně dodám i ségřiného pejska!!Nesmrtelný Alík

12.3.2008 20:13

thesis napsal(a):

100% je beru ale az po vikendu zitra jedu do zlina

12.3.2008 20:13

kajja napsal(a):

Ten ale umí pózovat!

12.3.2008 20:14

kajja napsal(a):

tady někdo jezdí na tom ranči moncherý bo jak se to píše?????bo to je odemě asi 10 km to by sme mohli dát někde spicha na koních ...

12.3.2008 20:16

thesis napsal(a):

,ten pejsek co se musí pořád hladit se jemnuje Ida:D..babky najelo mi icq a už je i deníček napisaný:)) (http :// www .oblibeniponici.estranky.cz/ clanky /nezarazene/denicek)

12.3.2008 20:22

terusinka napsal(a):
,ten pejsek co se musí pořád hladit se jemnuje Ida:D..babky najelo mi icq a už je i deníček napisaný:)) (http :// www .oblibeniponici.estranky.cz/ clanky /nezarazene/denicek)

Čusté mořata ..jsem dneska vykupovala heřmanky zasejc :-D a zjistila jsme ze mam kratke nohy ikdyz je mam v pomeru na me telo dlouhe a veliksoti chapsu tech zavodnich nepohodlnych XS mam fuert velke a objemove uplne ale tak pohoda a nové perka mam heč jeste cerny vazak a beranka krasneho fotky ale nemam :-D Jo a jeste jsem dostala od Lucinky zadni kamase na anrozky tak uz jsem komplet

12.3.2008 20:23

terusinka napsal(a):

jojo, Ida:)
tak sem jeste hodim fotky jak sem ted byla v morskem akvarku:) zazitek jak cyp, kdyz clovek nebyl nikdy u more:)

12.3.2008 20:25

terusinka napsal(a):

mno znam ji hodně jsme se spolu bavily když sme byli menší ale teď sem ji asi tak dobry rok nevioděla .(

12.3.2008 20:25

santosek napsal(a):
tak sem jeste hodim fotky jak sem ted byla v morskem akvarku:) zazitek jak cyp, kdyz clovek nebyl nikdy u more:)

Tak mě se teď konečně už vypálily fotky na cd,(od Juráška) je jich necelých 800,ale ještě musím dodělat zbytek...hlavně fotky rodinné:D

12.3.2008 20:26

santosek napsal(a):

nevim ale kde mamnafocene ty zraloky no,.

12.3.2008 20:29

santosek napsal(a):
nevim ale kde mamnafocene ty zraloky no,.

je to focene mobilem tak nic moc:)

tamnekde je krokodyl dole:)

12.3.2008 20:34

santosek napsal(a):
je to focene mobilem tak nic moc:)

tamnekde je krokodyl dole:)

,Inus,já taky ještě nebyla u moře:D:D.Ale snad si jednou zacválám po pláži:))

12.3.2008 20:36

terusinka napsal(a):
,Inus,já taky ještě nebyla u moře:D:D.Ale snad si jednou zacválám po pláži:))

:) me nejak jako more ani nelaka, ale ten cval bych si taky dala:) hold mit kone a tak znamena .zadna dovolena:)

12.3.2008 20:38

santosek napsal(a):
:) me nejak jako more ani nelaka, ale ten cval bych si taky dala:) hold mit kone a tak znamena .zadna dovolena:)

,mně to neva že nejzdím na dovče:D.Naši si zvykli,odjedoua mně tu nechají,třeba u babče :D:D což znamená pořád u koníků:D:D

12.3.2008 20:39

kajja napsal(a):

Jé pejsci to je moje . Samozřejmě musím představit naši smečku z chs Happy Gang - http://www.civavy.yc.cz/

Tady Gábinka.

12.3.2008 20:40

cream napsal(a):
Jé pejsci to je moje . Samozřejmě musím představit naši smečku z chs Happy Gang - http://www.civavy.yc.cz/

Tady Gábinka.

No není k sežrání?

Tady budoucí manželé Adík a Ení.

12.3.2008 20:41

cream napsal(a):
No není k sežrání?

Tady budoucí manželé Adík a Ení.

Maminka Adíka Frenkíška.

12.3.2008 20:42

cream napsal(a):
Maminka Adíka Frenkíška.

naše nejmladší - dcera Frenkíšky - Belinka

12.3.2008 20:42

terusinka napsal(a):
,mně to neva že nejzdím na dovče:D.Naši si zvykli,odjedoua mně tu nechají,třeba u babče :D:D což znamená pořád u koníků:D:D

ehm zrovna s poli tenujem.....:)sqela kobylka ale je ji už 20 let :P thakže tohon už moc nenatrnujem skratka rychleji se zpoti:)inak se mějte pjekně bracha už mě žene od kompu tak asi mizim a theri vzkaž to pls te eli nebo ji dej to icq co sem tu dvaala moooc díky a ahoy :)

12.3.2008 20:43

cream napsal(a):

Tady ještě Adík s hannynkou

12.3.2008 20:43

cream napsal(a):
Tady ještě Adík s hannynkou

Adík na výstavě.

12.3.2008 20:45

cream napsal(a):
Adík na výstavě.

Tady Ení oplodňuje Bianečku, ale bere to jaksi za špatný konec.

12.3.2008 20:45

cream napsal(a):

,Leni,krásní pejsánci:)).Já fičím kuknout na učení,a čist knížku,včera jsem přečetla jednua dnes čtu druhou,samožřejmě že o koních.D:D.Tak papa:))

12.3.2008 20:46

cream napsal(a):

A tak nějak si s čivavkama a poníkama žijem...

Ještě fotka brášky Belinky Bruttuska - je prodaný do Brna.

12.3.2008 20:47

terusinka napsal(a):
,Leni,krásní pejsánci:)).Já fičím kuknout na učení,a čist knížku,včera jsem přečetla jednua dnes čtu druhou,samožřejmě že o koních.D:D.Tak papa:))

Díky, jsou to zlatíčka.

12.3.2008 20:47

cream napsal(a):

kamautra hadra:)

12.3.2008 20:51

santosek napsal(a):
kamautra hadra:)

To je krááásná fotka s těma sedmikráskama. Super atmosféra!! Já už chci léto.

12.3.2008 20:53

kajja napsal(a):

Jé Baruu tak to jsi ty s tou čivou a ridgebackem!!! Jednou jsme trošku poklábosily v lesoparku. Ta Tvoje čiva, to je teda třída, jak si vždycky vykračuje. Nechceš někdy venčit společně?

12.3.2008 20:53

cream napsal(a):
Jé Baruu tak to jsi ty s tou čivou a ridgebackem!!! Jednou jsme trošku poklábosily v lesoparku. Ta Tvoje čiva, to je teda třída, jak si vždycky vykračuje. Nechceš někdy venčit společně?

ja jdu na telku tak preju dobrou noc:)

12.3.2008 20:54

cream napsal(a):

jéé,jestli by vám to nevadilo,tak bych se k venčení moc ráda přidala..i kdyby s tím plyšovým psem

12.3.2008 20:57

kajja napsal(a):
jéé,jestli by vám to nevadilo,tak bych se k venčení moc ráda přidala..i kdyby s tím plyšovým psem

Ne nevadilo, právě naopak, když bych brala všechny čivy, tak potřebuju schopné venčiče. Takže je zvaná i ségra.

A někdo musí hlídat Bianečku a opakovat jí - tohle se nežereeeeeeeee.

12.3.2008 20:58

cream napsal(a):
Ne nevadilo, právě naopak, když bych brala všechny čivy, tak potřebuju schopné venčiče. Takže je zvaná i ségra.

A někdo musí hlídat Bianečku a opakovat jí - tohle se nežereeeeeeeee.

Thesis - to je super fotka Leonky, už se těším na její fotky na Lupínkovi.

baruu

12.3.2008 21:31
baruu

cream napsal(a):

jo klidně:)

baruu

12.3.2008 21:33
baruu

baruu napsal(a):
jo klidně:)

thak někdy zajdem vyvenčit čivy však se stačí jen stavit a je to a pudem mno jestli víš kde mam perzeus staní nebo kde bydlí tak hned vedle je oranžovy novy baraček postaveny tak tam bydlím :)

baruu

12.3.2008 21:34
baruu

baruu napsal(a):
thak někdy zajdem vyvenčit čivy však se stačí jen stavit a je to a pudem mno jestli víš kde mam perzeus staní nebo kde bydlí tak hned vedle je oranžovy novy baraček postaveny tak tam bydlím :)

ale nesměla by jit žadna čiva mmužskeho pohlavi s nima se badynek nesnese :( on je to kapke temperament na ty chlapce :P

13.3.2008 08:07

baruu napsal(a):
ale nesměla by jit žadna čiva mmužskeho pohlavi s nima se badynek nesnese :( on je to kapke temperament na ty chlapce :P

Leni Gabča nemá chybu a Adík s Ení to je jak manželská hádka takový útok.

Přidávám fotku: Jak se stát Kovbojem rychle a levně

13.3.2008 08:09

thesis napsal(a):
Leni Gabča nemá chybu a Adík s Ení to je jak manželská hádka takový útok.

Přidávám fotku: Jak se stát Kovbojem rychle a levně

Toho brajglu si nevšímejte, když dceruška řádí bývá to i horší

13.3.2008 11:07

thesis napsal(a):
Toho brajglu si nevšímejte, když dceruška řádí bývá to i horší

Sice tu nikdo není ale tak vám povím že už mám naočkováno a už jsem volala inspektorovi, to byl hovor jak už jsem říkala naschle tak mi řekl papa. Večer mu mám ještě napsat sms. Kdy přijede je ve hvězdách, to mi dá vědět předem.

13.3.2008 11:52

thesis napsal(a):
Sice tu nikdo není ale tak vám povím že už mám naočkováno a už jsem volala inspektorovi, to byl hovor jak už jsem říkala naschle tak mi řekl papa. Večer mu mám ještě napsat sms. Kdy přijede je ve hvězdách, to mi dá vědět předem.

je tady někdo????

13.3.2008 13:11

baruu napsal(a):
je tady někdo????

Ahoj holky.Ja nikam nezmizela jen toho ted mam hodne.Za prve jsem marod, za druhe se v posledni dobe s chlapem nemuzem vejit do dveri a vcera to bylo docela fiasko...Tak nejak nemam naladu na nic.Uz at zacne poradne to jaro...

13.3.2008 14:19

thesis napsal(a):

joo on je hodnej pan Rydvald a mě eště dycky řiká kočenko atd... jinak se jukněte mame nové chapsy: http://www.chopperhorse.cz/western /jezdec-obleceni-doplnky/chapsy/

13.3.2008 15:34

dakotka napsal(a):
joo on je hodnej pan Rydvald a mě eště dycky řiká kočenko atd... jinak se jukněte mame nové chapsy: http://www.chopperhorse.cz/western /jezdec-obleceni-doplnky/chapsy/

umřu na nedočkavost...nemužu se dočkat kruca ja už cu moju kobylku sem na ní sama zvědava :)

na obrázku je kobylka a březí a s hříbatkem ktere ale není její :)

13.3.2008 15:51

baruu napsal(a):
umřu na nedočkavost...nemužu se dočkat kruca ja už cu moju kobylku sem na ní sama zvědava :)

na obrázku je kobylka a březí a s hříbatkem ktere ale není její :)

Krásná a kdy má termín?

13.3.2008 16:11

pegaska pony napsal(a):
Krásná a kdy má termín?

mno newim to bylo davno eště newime esi bude čekat hřiba´tko wiš :)

13.3.2008 16:46

baruu napsal(a):
mno newim to bylo davno eště newime esi bude čekat hřiba´tko wiš :)

Čuset babky už mám přihlášku na ZZVJ už mě nic nezastaví ..nejlůepší bylo sem se učila drezuru Z1 a Z2 , prvně jsems e naučila tu těžší čili Z2a a ted jsem zjistila ze na Baniku už se jedzi jenom Z1 :_D takze super sem se s tim tady doslova srala ze s emi to plete dohromdy a pak zjistim toto fáájně ale tak zas e Z1 je lehci a rychlejsi takze to budu mit rychle za sebou:D.... no a parkur ten poseru ja uz to vidim bojím bojjím zítra jdu za paní Sandriovou pro podpis no ochotnější paní jsme neviděla poskytla mi všechno ifnfo poslal mi přihlášku uplně hodná ikdyž někteří o ní mluví že je anmyšlená atd ..vůbec si nemylsím fakt je moc hodná a milá .........ták mi džte ještě palce kousek měsíce a bude to zamnou

13.3.2008 17:26

baruu napsal(a):
ehm zrovna s poli tenujem.....:)sqela kobylka ale je ji už 20 let :P thakže tohon už moc nenatrnujem skratka rychleji se zpoti:)inak se mějte pjekně bracha už mě žene od kompu tak asi mizim a theri vzkaž to pls te eli nebo ji dej to icq co sem tu dvaala moooc díky a ahoy :)

DNESKA TO TU NĚJAK VAZNE :d

ingrid0santos

13.3.2008 17:32
ingrid0santos

kaculka napsal(a):
Čuset babky už mám přihlášku na ZZVJ už mě nic nezastaví ..nejlůepší bylo sem se učila drezuru Z1 a Z2 , prvně jsems e naučila tu těžší čili Z2a a ted jsem zjistila ze na Baniku už se jedzi jenom Z1 :_D takze super sem se s tim tady doslova srala ze s emi to plete dohromdy a pak zjistim toto fáájně ale tak zas e Z1 je lehci a rychlejsi takze to budu mit rychle za sebou:D.... no a parkur ten poseru ja uz to vidim bojím bojjím zítra jdu za paní Sandriovou pro podpis no ochotnější paní jsme neviděla poskytla mi všechno ifnfo poslal mi přihlášku uplně hodná ikdyž někteří o ní mluví že je anmyšlená atd ..vůbec si nemylsím fakt je moc hodná a milá .........ták mi džte ještě palce kousek měsíce a bude to zamnou

babky tak sany ma spatne oko:( volali jsme vetovi, a ziotra prujede vyloucit snad mesicni slepotu:(

13.3.2008 18:38

ingrid0santos napsal(a):
babky tak sany ma spatne oko:( volali jsme vetovi, a ziotra prujede vyloucit snad mesicni slepotu:(

je tu někdo kurňa ??? ja asi budu mluvit sama se sebou .D jak to tak widdím

13.3.2008 18:42

kajja napsal(a):

CUSKY

13.3.2008 18:44

kajja napsal(a):

jak svítilo slunko :-D

13.3.2008 18:50

elina napsal(a):

Ingrid a co mu je? Teče mu z něj nebo jak jsi na to přišla?

13.3.2008 18:52

elina napsal(a):

Eliško a kterápak je tahle? Thesis nebo Lazy? já je takhle zespoda nerozeznám, no každopádně se asi budete starat o jejich číselné ranky. Dneska jsem mluvila s Pilchem tak říkal že chce taky pálit tak snad si tam zavolal, říkal že mu zavolá.

Já jdu smolit sms inspektorovi

13.3.2008 18:55

elina napsal(a):

,zdravím:D..Inusháku ,to mi líto stím Santou,snad to bude o.k:)).

13.3.2008 19:05

terusinka napsal(a):
,zdravím:D..Inusháku ,to mi líto stím Santou,snad to bude o.k:)).

Tak jsem vykouzlila sms. Terko nemáš zhruba představu kolik koní u vás je třeba nechat pálit? Prostě ti co nemají výžeh a modrý průkaz (nemyslím očkovák), počítám že hříbata a někteří poníci. Netušíš ten počet?

13.3.2008 19:06

kajja napsal(a):

tak co dievčata co zorganizovat nějakou vyjížďku a zajela bych se podívat do agricoopu :)

13.3.2008 19:09

baruu napsal(a):
tak co dievčata co zorganizovat nějakou vyjížďku a zajela bych se podívat do agricoopu :)

Ach to léto...

13.3.2008 19:11

thesis napsal(a):
Ach to léto...

Už aby bylo zpět...

13.3.2008 19:15

thesis napsal(a):
Už aby bylo zpět...

a skákací

13.3.2008 19:20

thesis napsal(a):
a skákací

Tady já se svým tlouštíkem a jedním zvědavcem

13.3.2008 19:22

thesis napsal(a):
Tady já se svým tlouštíkem a jedním zvědavcem

A podzim už řádně medvídkovatí

13.3.2008 19:27

thesis napsal(a):
Tak jsem vykouzlila sms. Terko nemáš zhruba představu kolik koní u vás je třeba nechat pálit? Prostě ti co nemají výžeh a modrý průkaz (nemyslím očkovák), počítám že hříbata a někteří poníci. Netušíš ten počet?

Thesis:No je jich celkem dost..poníků tak přibližně 5- no plus hříbata,ty jo kolem 7-8:D fakt neím,zítra to skouknu a písnu ju?Pokud nezapomenu.).
Baruu:Jj,stou výjou by to bylo supa.do Agricoopu určo přijed,si srdečně zvána:D:D.Já bych někam zajela,ale někam na pořádný výjezd až vlétě,až se mí poníci ohřebí.))

13.3.2008 19:30

thesis napsal(a):

,Thesis:ten zvědavec je Lazy:D

13.3.2008 19:31

thesis napsal(a):

Příroda.....a...

13.3.2008 19:32

terusinka napsal(a):
,Thesis:ten zvědavec je Lazy:D

Jo téhda jsem ji poznala páč je menší než Thesis, ale na fotce od Elišky netuším je to zespoda

13.3.2008 19:42

thesis napsal(a):
Příroda.....a...

,krásná fotka:)).Já se loučím,musím udělat úkol do matikyyyyyyyyyy:/:D,papa:))

13.3.2008 21:05

terusinka napsal(a):
,krásná fotka:)).Já se loučím,musím udělat úkol do matikyyyyyyyyyy:/:D,papa:))

Super Teri, inspektor totiž říkal že bude u Čabiho nějaká schůze a pak by tady něco vyřídil ale říkal že max dva koně a jinak pokud by jich bylo víc by přijel jindy že by to bylo na celý den, takže jestli mu Pilch zavolá tak se ho dočkáme asi později.

13.3.2008 21:42

thesis napsal(a):
Super Teri, inspektor totiž říkal že bude u Čabiho nějaká schůze a pak by tady něco vyřídil ale říkal že max dva koně a jinak pokud by jich bylo víc by přijel jindy že by to bylo na celý den, takže jestli mu Pilch zavolá tak se ho dočkáme asi později.

Inuš, doufám, že to dobře dopadne... Ve mě úplně hrklo jak jsem to četla.Jak je na tom?

ingrid0santos

14.3.2008 07:50
ingrid0santos

pegaska pony napsal(a):
Inuš, doufám, že to dobře dopadne... Ve mě úplně hrklo jak jsem to četla.Jak je na tom?

no zatím nic nevím, jsem ve Zlíně, bude u toho strýc. už delší dobu mu z toho lilo-zelený hnic, včera už ho měl celý den zavřené a zanesené. nevím přesně jak to vypadá. dneska budu vědět víc

14.3.2008 08:06

kajja napsal(a):

Ahojte holky!!!!!!!!!! nechtělo by se vám někomu jít se mnou zítra do hnojníku?? Potřebujem provětrat Chemu a Zlatku

14.3.2008 13:13

pierrette napsal(a):
Ahojte holky!!!!!!!!!! nechtělo by se vám někomu jít se mnou zítra do hnojníku?? Potřebujem provětrat Chemu a Zlatku

,čusky babky:)).Za chvilinku fičím do Třince,pak na koníky a večer nespím doma,takže nebudu na kompu:D tak doufám,že zítra už bude 15cka:D:D.mějte se všichni krásně :))papa

14.3.2008 13:19

terusinka napsal(a):
,čusky babky:)).Za chvilinku fičím do Třince,pak na koníky a večer nespím doma,takže nebudu na kompu:D tak doufám,že zítra už bude 15cka:D:D.mějte se všichni krásně :))papa

Pro Pétu:):Petˇus,ja bych stebou možná šla:D:D.Večer nebudu na icku,tak mi když tak pisni sms ju?:D nemám krédo,ale od někoho ti odepíšu:D(606 374 996).Nebo se můžeš stavit za mnou na koníky,budu tam dneska dlouho:D:D.Tak se ozvi.)papa

14.3.2008 15:23

terusinka napsal(a):
Pro Pétu:):Petˇus,ja bych stebou možná šla:D:D.Večer nebudu na icku,tak mi když tak pisni sms ju?:D nemám krédo,ale od někoho ti odepíšu:D(606 374 996).Nebo se můžeš stavit za mnou na koníky,budu tam dneska dlouho:D:D.Tak se ozvi.)papa

ahoyte děvčata konečně sem se dověděla jak se vlastně ta moe budoucí kobča bude jmenovat wariana :)´dufam že to dneska doženem a bude už 15náctka

14.3.2008 19:41

baruu napsal(a):
ahoyte děvčata konečně sem se dověděla jak se vlastně ta moe budoucí kobča bude jmenovat wariana :)´dufam že to dneska doženem a bude už 15náctka

No lidi, dneska jsme s Žanet zjistili, že Sonia má kapku citlivou páteř. Kurnik, jeslti je to tím, že na ni tak rajtovali na začátku, tak jim to nepřeju!

14.3.2008 19:49

pegaska pony napsal(a):
No lidi, dneska jsme s Žanet zjistili, že Sonia má kapku citlivou páteř. Kurnik, jeslti je to tím, že na ni tak rajtovali na začátku, tak jim to nepřeju!

Nemáte někdo zájem o starší pony sedlo, posedlí asi 13, zlomená kostra. Cena : 500Kč

14.3.2008 20:07

pegaska pony napsal(a):

Mirko nebude to spíš tím sedlem? Tež nebylo nic moc. Oni na ni zase rajtovali, jenže ty holky měly sotva 40kg když ji obsedali, navíc ji obsedala (prý jako pokusný králík) taková malá něco jako Miriam už si nevzpomenu na jméno.U mě párkrát jezdila s plackou a měla jsem z toho strach tak jsem ji prohmatávala po každém ježdění páteř v posedlí a kohoutku a nic. Ona má páteř vystouplou, hold není to sumo jako Lupin. Sheile jsem nedávno masírovala hřeben a sjela až na kohoutek, to ji nebylo příjemné tak odešla. Mě někdo mačkat páteř tak ho asi přizabiju. A víš jaká ona je citlivá takže ber v potaz radši obě možnosti. brzké obsednutí by se projevilo spíše propadlým hřbetem ale kdoví taky nevím vše.

Jinak já měla dneska pilinový den, už se mi nechtělo vozit piliny ze zásobníku na točkách tak jsem zavolala na pilu zda něco mají, no a chudáci byli úplně zasypaní. Tak jsme dneska odvezli 8 těch mega pytlů a zítra jedem znova. Doslova nám to cpali, jelikož to nemají kam dát. Tak máme čerstvé krásné pilinky a koně krapet moře v boxech, zásobník je zase skoro plný ale ještě tam toho narveme ať je zase klid. Jelikož bylo mokro tak jsme s bráchou našim totálně zasvinili Grandíka. docela mazec, moje vlečka nedopadla o nic lépe, místo stříbrné je hnědo černá, ale to zítra napravíme až dovezem zbytek.

14.3.2008 20:31

thesis napsal(a):
Mirko nebude to spíš tím sedlem? Tež nebylo nic moc. Oni na ni zase rajtovali, jenže ty holky měly sotva 40kg když ji obsedali, navíc ji obsedala (prý jako pokusný králík) taková malá něco jako Miriam už si nevzpomenu na jméno.U mě párkrát jezdila s plackou a měla jsem z toho strach tak jsem ji prohmatávala po každém ježdění páteř v posedlí a kohoutku a nic. Ona má páteř vystouplou, hold není to sumo jako Lupin. Sheile jsem nedávno masírovala hřeben a sjela až na kohoutek, to ji nebylo příjemné tak odešla. Mě někdo mačkat páteř tak ho asi přizabiju. A víš jaká ona je citlivá takže ber v potaz radši obě možnosti. brzké obsednutí by se projevilo spíše propadlým hřbetem ale kdoví taky nevím vše.

Jinak já měla dneska pilinový den, už se mi nechtělo vozit piliny ze zásobníku na točkách tak jsem zavolala na pilu zda něco mají, no a chudáci byli úplně zasypaní. Tak jsme dneska odvezli 8 těch mega pytlů a zítra jedem znova. Doslova nám to cpali, jelikož to nemají kam dát. Tak máme čerstvé krásné pilinky a koně krapet moře v boxech, zásobník je zase skoro plný ale ještě tam toho narveme ať je zase klid. Jelikož bylo mokro tak jsme s bráchou našim totálně zasvinili Grandíka. docela mazec, moje vlečka nedopadla o nic lépe, místo stříbrné je hnědo černá, ale to zítra napravíme až dovezem zbytek.

Tím sedlem asi určitě.Uvidíme, každopádně není to nejhorší a nedělá ji to problémy. Jak bude mít teď to sedlo tak snad to bude lepší...No teď moc páteř vystouplou nemá :D Je to jedna velká kulička. Jsme ji zkoušely protahovat nožky.

14.3.2008 20:42

pegaska pony napsal(a):
Tím sedlem asi určitě.Uvidíme, každopádně není to nejhorší a nedělá ji to problémy. Jak bude mít teď to sedlo tak snad to bude lepší...No teď moc páteř vystouplou nemá :D Je to jedna velká kulička. Jsme ji zkoušely protahovat nožky.

co s tou soniou:-O

14.3.2008 20:55

baruu napsal(a):
co s tou soniou:-O

Báro nějak jsem nepochopila co je se Soniou k smíchu.

Mirko doufám že to nebude nic vážného, možná že to sedlo bylo fakt zmetek, ani bych se nedivila.Sice nepadalo tak moc ale přeci jen, trefit se je dost problém, navíc na poníka. Na Lupa jsem trefila ale dát ho na Soniu tak by to bylo dost o ničem. Jsem se toho vždycky bála kupovat sedlo že prostě nesedne.

14.3.2008 20:58

thesis napsal(a):
Báro nějak jsem nepochopila co je se Soniou k smíchu.

Mirko doufám že to nebude nic vážného, možná že to sedlo bylo fakt zmetek, ani bych se nedivila.Sice nepadalo tak moc ale přeci jen, trefit se je dost problém, navíc na poníka. Na Lupa jsem trefila ale dát ho na Soniu tak by to bylo dost o ničem. Jsem se toho vždycky bála kupovat sedlo že prostě nesedne.

No tak ji to na té páteři prostě leželo a to skokévé je jako nové, hezky masíruje ty záda tak by to mělo být dobré. Kupuju i podbřišník s gumou, aby to drželo líp. Podocasník ji dávat nechci, jen aby se stresovala co ji to tam na zadku plandá.Ne, tak nemám potřebu. Já ti nic nevyčítám, spíše si vyčítám sama sobě, že jsem nepoznala, že je to sedlo už dávno na odepsání.

14.3.2008 21:03

pegaska pony napsal(a):
No tak ji to na té páteři prostě leželo a to skokévé je jako nové, hezky masíruje ty záda tak by to mělo být dobré. Kupuju i podbřišník s gumou, aby to drželo líp. Podocasník ji dávat nechci, jen aby se stresovala co ji to tam na zadku plandá.Ne, tak nemám potřebu. Já ti nic nevyčítám, spíše si vyčítám sama sobě, že jsem nepoznala, že je to sedlo už dávno na odepsání.

promiň takhle sem to s tím smajlem nemyslela dufam že soničce nic važného není a brzo se uzdraví aby mohla zas pořádně rajtovat......Terko:fakt promiň ten smajl nebyl myšlen jako něco směšného.....

14.3.2008 21:07

baruu napsal(a):
promiň takhle sem to s tím smajlem nemyslela dufam že soničce nic važného není a brzo se uzdraví aby mohla zas pořádně rajtovat......Terko:fakt promiň ten smajl nebyl myšlen jako něco směšného.....

Baru: No to není jako nemoc, která by byla akutní nebo se musela léčit. To že má citlivou páteř neznamená, že je vyřazena z provozu. Jen musí mít k ježdění vhodné věci, aby se to nezhoršovalo jinak ji nic nebrání.

14.3.2008 21:09

pegaska pony napsal(a):
Baru: No to není jako nemoc, která by byla akutní nebo se musela léčit. To že má citlivou páteř neznamená, že je vyřazena z provozu. Jen musí mít k ježdění vhodné věci, aby se to nezhoršovalo jinak ji nic nebrání.

mno ja wim no....thak nove sedlo by to chtělo....

14.3.2008 21:10

baruu napsal(a):
mno ja wim no....thak nove sedlo by to chtělo....

Dík za upozornění.

14.3.2008 21:12

pegaska pony napsal(a):
Dík za upozornění.

to viš aji beze mě :)

14.3.2008 21:13

baruu napsal(a):
to viš aji beze mě :)

Kdyžtak piš do nového Barru.

14.3.2008 21:16

pegaska pony napsal(a):

Já dost dobře nepoznám zda sedlo sedí, vlastně až teď u Lupa jsem poznala že sedí dobře. To její sedlo bylo stejně divné, už ta přední rozsocha nás mohla napadnout. Já uvažovala že si podocasník koupím, sice nevím na co, ale téčko v sedle mám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík