V jaké barvě máte výbavu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2008 13:30

My v černé se zlatám lemem jinak co se dá tak v hnědé

20.3.2008 13:31

terkas napsal(a):

Sedýlko v hnědý Kentaur Olympic

20.3.2008 13:31

terkas napsal(a):
Sedýlko v hnědý Kentaur Olympic

Kamašky v černý

20.3.2008 13:32

terkas napsal(a):
Kamašky v černý

Je posouvejte at se máme o čem bavit

20.3.2008 16:30

terkas napsal(a):
Je posouvejte at se máme o čem bavit

Kobylku hnědku ladím do modra, a valacha plaváka do žluto-černé.

20.3.2008 16:33

red and white napsal(a):
Kobylku hnědku ladím do modra, a valacha plaváka do žluto-černé.

tak my jsme v přírodní hnědé kůži,hnědě kostičkovaná podsedlovka a já taky vše v hnědé kůži-western.
fotky u sebe bohužel nemám

20.3.2008 16:36

v v napsal(a):
tak my jsme v přírodní hnědé kůži,hnědě kostičkovaná podsedlovka a já taky vše v hnědé kůži-western.
fotky u sebe bohužel nemám

Jak si tak čtu ladíte jak koliv vám to jde:D Barvičky s něma se dobře hraje

21.3.2008 09:30

terkas napsal(a):

hádej v jake ja?

22.3.2008 11:23

Luci ta uzdečka vypadá moc dobře

22.3.2008 11:27

Lucko, prosímtě co to máš na Benovi za sedlo? Vypadá moc dobře.

22.3.2008 11:28

thesis napsal(a):
Lucko, prosímtě co to máš na Benovi za sedlo? Vypadá moc dobře.

nojo praktická věcička

22.3.2008 14:05

petas napsal(a):
ZELENÁ+ černá kůže

Sedlo

síťovka

22.3.2008 14:06

petas napsal(a):
síťovka

decka pod sedlo...atdMusim to nafotit na koni

25.3.2008 16:00

terkas napsal(a):

Tak mi jsme celí ladění do hnědo modra. Tadle barva se mi moc líbí hlavně na ryzoních jako je ten můj. Sedlo ( drezurní kentaur electra) a uzdečku máme v černé s řetízkovou čelenkou

25.3.2008 16:02

dalajlama napsal(a):
Tak mi jsme celí ladění do hnědo modra. Tadle barva se mi moc líbí hlavně na ryzoních jako je ten můj. Sedlo ( drezurní kentaur electra) a uzdečku máme v černé s řetízkovou čelenkou

eťe

25.3.2008 16:06

dalajlama napsal(a):
eťe

ta uzdečko-ohlávka je bombastická a praktická...asi se po ní taky juknu. Snad ji někde najdu na internetu..

25.3.2008 18:03

terkas napsal(a):

My jsme do oranžové

25.3.2008 19:17

denny trikolka napsal(a):
My jsme do oranžové

agnes: a je to syntetika nebo kůže? Kolik si za ni dala? dik

26.3.2008 20:01

já mám všechno modré co se dá a výstroj mám hnědou( sedlo a uzdečka, jinak chrániče atd modrýýýýý)

26.3.2008 20:09

dalajlama napsal(a):
posledni

Ahoj jak ti sedí Kentaur Elektra?Já sem si jí zrovna pořídila ale mám ještě mladou kobylu takže jí moc neunosíme,takže jsem chtěla vědět názor.

26.3.2008 20:33

dominika napsal(a):
Ahoj jak ti sedí Kentaur Elektra?Já sem si jí zrovna pořídila ale mám ještě mladou kobylu takže jí moc neunosíme,takže jsem chtěla vědět názor.

Ahoj kupovala sem si jí před nedávnem protože se mi koník přesvalil a moje starší sedlo mu už nesedělo. Jsem s ní opravdu spokojená, koníkovy sedí dobře pasoval mi to na něj pan Hakr ( je to plnokrevník s vyšším kohoutkem máme komoru 2). A se sedlem je spokojenej i muj zadeček dobře vede v sedu. Jediné co je trošku problém je venku v terénu když můj miláček se rozhodne trošku zlobit

26.3.2008 20:35

terkas napsal(a):

Tm. modrá, popř. černá a sv. modrá....

Na fotce kamarádka...

26.3.2008 20:36

kassiopeass napsal(a):
Tm. modrá, popř. černá a sv. modrá....

Na fotce kamarádka...

tady je to víc vidět:)

26.3.2008 20:39

dalajlama napsal(a):
Ahoj kupovala sem si jí před nedávnem protože se mi koník přesvalil a moje starší sedlo mu už nesedělo. Jsem s ní opravdu spokojená, koníkovy sedí dobře pasoval mi to na něj pan Hakr ( je to plnokrevník s vyšším kohoutkem máme komoru 2). A se sedlem je spokojenej i muj zadeček dobře vede v sedu. Jediné co je trošku problém je venku v terénu když můj miláček se rozhodne trošku zlobit

No tak to si mne potěšila ,já mám skokový speciál Kentaur Cháron tady na fotce a ještě jsem si pořídila tu Elektru tak se do ní těším

26.3.2008 21:38

dominika napsal(a):
No tak to si mne potěšila ,já mám skokový speciál Kentaur Cháron tady na fotce a ještě jsem si pořídila tu Elektru tak se do ní těším

Ale moje rada je jestli máš živějšího koníka tak si ber do terénu skočku:D Nedám na sedla Kentaur dopustit. Měla jsem i skokové sedlo kentaur priamos taky bylo moc dobré. Kdyby koníkovy sedělo tak bych ho nikdy neprodávala. i když na skočce moc nejezdím.

27.3.2008 07:20

kassiopeass napsal(a):
tady je to víc vidět:)

Já mám táké tu uzdečkoohlávku- černou. Kupovala jsem jí přez net na Equsboi (douf že je to dobře napsané) I s otěžema na karabinu mě přišla na 400Kč. Přišlo to za tři dny. Jsem max spokojená Lonžuji na tom, jde lehce přidělat a oddělat udidlo a už jsem to měla i na jarní vyjížďce....

tibet

27.3.2008 10:22
tibet

tecos napsal(a):
Já mám táké tu uzdečkoohlávku- černou. Kupovala jsem jí přez net na Equsboi (douf že je to dobře napsané) I s otěžema na karabinu mě přišla na 400Kč. Přišlo to za tři dny. Jsem max spokojená Lonžuji na tom, jde lehce přidělat a oddělat udidlo a už jsem to měla i na jarní vyjížďce....

Tiba v zelene

tibet

27.3.2008 10:24
tibet

tibet napsal(a):
Tiba v zelene

A jeste decka a poprsak, ale ten neni moc videt

27.3.2008 10:35

tibet napsal(a):
A jeste decka a poprsak, ale ten neni moc videt

Já mám na koně spousty barev, ale na ježdění jsme do vínova...sedlo + uzdečka a deka černá se vzorem

27.3.2008 10:35

tecos napsal(a):

Pro Teocos-Ahojky,tys tu uzdečku-(ohlávku:D)..koupila na equiboy na inzerci nebo normálně na těch stránkách?.)Moc se i líbí,chtěla bych si ji taky koupit..

27.3.2008 10:37

terusinka napsal(a):
Pro Teocos-Ahojky,tys tu uzdečku-(ohlávku:D)..koupila na equiboy na inzerci nebo normálně na těch stránkách?.)Moc se i líbí,chtěla bych si ji taky koupit..

,sorky chtěla sem napisat pr Tesoc

28.3.2008 07:31

terusinka napsal(a):
,sorky chtěla sem napisat pr Tesoc

No, nevím co máš přesně na mysli, jestli jako tam, ale ano, koupila jsem jí v online obchodě

28.3.2008 09:10

tecos napsal(a):
No, nevím co máš přesně na mysli, jestli jako tam, ale ano, koupila jsem jí v online obchodě

terkas a ajro

1.4.2008 07:41

A ted se dá sehnat u zooproduktu také za 1250Kč. Výrobcem je Tattini.

Přidejte reakci

Přidat smajlík