terkas
napsal(a):
My v černé se zlatám lemem jinak co se dá tak v hnědé
Sedýlko v hnědý Kentaur Olympic
terkas
napsal(a):
hádej v jake ja?
petas
napsal(a):
síťovka
decka pod sedlo...atdMusim to nafotit na koni
terkas
napsal(a):
Tak mi jsme celí ladění do hnědo modra. Tadle barva se mi moc líbí hlavně na ryzoních jako je ten můj. Sedlo ( drezurní kentaur electra) a uzdečku máme v černé s řetízkovou čelenkou
dalajlama
napsal(a):
Tak mi jsme celí ladění do hnědo modra. Tadle barva se mi moc líbí hlavně na ryzoních jako je ten můj. Sedlo ( drezurní kentaur electra) a uzdečku máme v černé s řetízkovou čelenkou
eťe
terkas
napsal(a):
My jsme do oranžové
dominika
napsal(a):
Ahoj jak ti sedí Kentaur Elektra?Já sem si jí zrovna pořídila ale mám ještě mladou kobylu takže jí moc neunosíme,takže jsem chtěla vědět názor.
Ahoj kupovala sem si jí před nedávnem protože se mi koník přesvalil a moje starší sedlo mu už nesedělo. Jsem s ní opravdu spokojená, koníkovy sedí dobře pasoval mi to na něj pan Hakr ( je to plnokrevník s vyšším kohoutkem máme komoru 2). A se sedlem je spokojenej i muj zadeček dobře vede v sedu. Jediné co je trošku problém je venku v terénu když můj miláček se rozhodne trošku zlobit
terkas
napsal(a):
Tm. modrá, popř. černá a sv. modrá....
Na fotce kamarádka...
kassiopeass
napsal(a):
Tm. modrá, popř. černá a sv. modrá....
Na fotce kamarádka...
tady je to víc vidět:)
dalajlama
napsal(a):
Ahoj kupovala sem si jí před nedávnem protože se mi koník přesvalil a moje starší sedlo mu už nesedělo. Jsem s ní opravdu spokojená, koníkovy sedí dobře pasoval mi to na něj pan Hakr ( je to plnokrevník s vyšším kohoutkem máme komoru 2). A se sedlem je spokojenej i muj zadeček dobře vede v sedu. Jediné co je trošku problém je venku v terénu když můj miláček se rozhodne trošku zlobit
No tak to si mne potěšila ,já mám skokový speciál Kentaur Cháron tady na fotce a ještě jsem si pořídila tu Elektru tak se do ní těším
dominika
napsal(a):
No tak to si mne potěšila ,já mám skokový speciál Kentaur Cháron tady na fotce a ještě jsem si pořídila tu Elektru tak se do ní těším
Ale moje rada je jestli máš živějšího koníka tak si ber do terénu skočku:D Nedám na sedla Kentaur dopustit. Měla jsem i skokové sedlo kentaur priamos taky bylo moc dobré. Kdyby koníkovy sedělo tak bych ho nikdy neprodávala. i když na skočce moc nejezdím.
kassiopeass
napsal(a):
tady je to víc vidět:)
Já mám táké tu uzdečkoohlávku- černou. Kupovala jsem jí přez net na Equsboi (douf že je to dobře napsané) I s otěžema na karabinu mě přišla na 400Kč. Přišlo to za tři dny. Jsem max spokojená Lonžuji na tom, jde lehce přidělat a oddělat udidlo a už jsem to měla i na jarní vyjížďce....
tibet

tecos
napsal(a):
Já mám táké tu uzdečkoohlávku- černou. Kupovala jsem jí přez net na Equsboi (douf že je to dobře napsané) I s otěžema na karabinu mě přišla na 400Kč. Přišlo to za tři dny. Jsem max spokojená Lonžuji na tom, jde lehce přidělat a oddělat udidlo a už jsem to měla i na jarní vyjížďce....
Tiba v zelene
tibet

tibet
napsal(a):
Tiba v zelene
A jeste decka a poprsak, ale ten neni moc videt
tibet
napsal(a):
A jeste decka a poprsak, ale ten neni moc videt
Já mám na koně spousty barev, ale na ježdění jsme do vínova...sedlo + uzdečka a deka černá se vzorem
tecos
napsal(a):
Pro Teocos-Ahojky,tys tu uzdečku-(ohlávku:D)..koupila na equiboy na inzerci nebo normálně na těch stránkách?.)Moc se i líbí,chtěla bych si ji taky koupit..
tecos
napsal(a):
No, nevím co máš přesně na mysli, jestli jako tam, ale ano, koupila jsem jí v online obchodě
terkas a ajro