pralinka
napsal(a):
Holky: Já nakoukla na spolužáky...naší stáje....a je mi zle!!! Bože....co tam holky náct píšou.....prostě přijedu, odjezdím a odjedu......chci mít klid!!
...ja taky chodim jezdit dopoledne, to tam nikdo neni, a mam klid,jelikoz nesnasim kdyz name nekdo cuci a pak kritizuje. A to je dost casty jev
radule
napsal(a):
...ja taky chodim jezdit dopoledne, to tam nikdo neni, a mam klid,jelikoz nesnasim kdyz name nekdo cuci a pak kritizuje. A to je dost casty jev
Radule: Přesně to jsem dělala první tři měsíce....pak jsem si zvykla a taky jsem si uvědomila, že jezdím celkem slušně....tedy drezuru...skoky nedělám...koník měl úraz....bojí se....ale to co vidím...no...mám dost!!!
pralinka
napsal(a):
Holky: Já nakoukla na spolužáky...naší stáje....a je mi zle!!! Bože....co tam holky náct píšou.....prostě přijedu, odjezdím a odjedu......chci mít klid!!
Jsem tu poprvé. Ale už dlouho pročítám. Tak se chci zkusit přidat můžu k Vám?
pralinka
napsal(a):
jéééé ta je krásná....a proč bys nemohla??
Jen se ptám neznám to tu jestli to nemáte jen pro ty co se znaj...Jmenuje se Grétka a čekáme dalšího prcka..Doufám že majitelce nebude vadit že taky dávám foto jejích koníků..ale snad by nemělo ..jsou to moji andílci....a jiné koně focené nemám..enem ty naše ďáblíky...Tady její dcera
radule
napsal(a):
...ewanie samoska, vic hlav vic vi
možná jo aspoň doufám že ta moje hlava k něčemu bude
pralinka
napsal(a):
Radule: Tos trefila.... ale pro ostatní...jaksi nechodím do fabriky a nic....ale Ty jsi chytrá holka...
...pralinko ja mam sice prcka, ale ikdybych ho nemela mam porad co delat. je ta moznost bejt doma tak proc ne? ve vyspelych zemich jeto vcelku normalni, zena v domactnosti je uplne normalni vec a nemysli se tim ze stoji jen za plotnou. Zadny kuchty se zasterama, ale udrzovane zeny.
red and white
napsal(a):
koukám že se k tomu nikdo nemá tak zakládám
...muj Matysek dneska rajtoval
radule
napsal(a):
...pralinko ja mam sice prcka, ale ikdybych ho nemela mam porad co delat. je ta moznost bejt doma tak proc ne? ve vyspelych zemich jeto vcelku normalni, zena v domactnosti je uplne normalni vec a nemysli se tim ze stoji jen za plotnou. Zadny kuchty se zasterama, ale udrzovane zeny.
Ó bože....jsi skvělá.....ale to je tím, že žiješ venku....jiný pohled....přítel sedí vedle mne....teď uvařil a čte co čtu já.....a diví se...
radule
napsal(a):
...muj Matysek dneska rajtoval
Ahoooj babyyy...tak jsem právě přijela od koní. Nejdřív jsem myslela, že nikam nepojedu, ale byla jsem pomáhat mamině na zahradě a ono se udělalo tak hezky, že jsem prostě nemohla odolat a tak jsem jela..pěkně jsme se protáhli Už se ale fakt těším, až nám to tu uschne a budeme moct chodit na jízdárnu a sundaj se skoky a bude mít smysl, aby přijela trenérka, fakt se těším
Jinka to, co tu probíra pralinka s radulí...mám Diega na vesnici, kde je dost koní..sice samej soukromník, ale koní fakt hafo. Tak začnu takhle, jsem tam jediná, která jezdí závodně, ostatní jsou rekreanti i Jarča, co u ní Diega mám, ale ta přiježduje a radši je na jízdárně než jen bloumá venku, mimoto jezdí perfektně, ale...hned na dohled sousedky..navzájem se to tu pomlouvá..jdu na jízdárnu a sousedky obě vystavený na zahradě a pozorujou mě a drbou co a jak, pak jdou jezdit oni a jarka dycky taky drbe..je to děs..rivalita mezi konákama je hrozná, nechápu proč, když bysme měli držet při sobě..stejně tak na závodech, to jsou pohledy soupeřů...
jenysimons
napsal(a):
Ahoooj babyyy...tak jsem právě přijela od koní. Nejdřív jsem myslela, že nikam nepojedu, ale byla jsem pomáhat mamině na zahradě a ono se udělalo tak hezky, že jsem prostě nemohla odolat a tak jsem jela..pěkně jsme se protáhli Už se ale fakt těším, až nám to tu uschne a budeme moct chodit na jízdárnu a sundaj se skoky a bude mít smysl, aby přijela trenérka, fakt se těším
Jinka to, co tu probíra pralinka s radulí...mám Diega na vesnici, kde je dost koní..sice samej soukromník, ale koní fakt hafo. Tak začnu takhle, jsem tam jediná, která jezdí závodně, ostatní jsou rekreanti i Jarča, co u ní Diega mám, ale ta přiježduje a radši je na jízdárně než jen bloumá venku, mimoto jezdí perfektně, ale...hned na dohled sousedky..navzájem se to tu pomlouvá..jdu na jízdárnu a sousedky obě vystavený na zahradě a pozorujou mě a drbou co a jak, pak jdou jezdit oni a jarka dycky taky drbe..je to děs..rivalita mezi konákama je hrozná, nechápu proč, když bysme měli držet při sobě..stejně tak na závodech, to jsou pohledy soupeřů...
jo a vítám nově příchozí..kolik ti je? Odkud jsi už vím, co děláš s kobuchou?? (momentálně asi nic moc, když je březí, coo??) ale jinak?? Povídej, at o tobě něco víme
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
čau holky, můžu se přidat, ve stájce hotovo, jen odbíhám k véče.............dnes mám nacvakána písmenka do zásoby
jenysimons
napsal(a):
ahoj jeny, jo je to hruza a to je i mezi opravdu profi jezdci. jelikoz jsem mela tu moznost pohybovat se na mezinarodnich zavodech. Profici se pomlouvaji az hruza a pak na opracku a tak celkove, kdyz se potkaji. Ahoj kamarade pod si dat neco na piti...no je to fraska. ja se snazim vychazet se vsema, miluju spolecnost lidi, ale kdyz mam neco tak to rikam na rovinu. hned poznas, kdo je kamarad a kdo pouze znami. Kamarad kritiku snese a treba si i z ni neco vezme, znamej se ti smeje do obliceje a bud se urazi hned nebo te pomluvi, ze se nehodis ani na hnuj...
jenysimons
napsal(a):
jo a vítám nově příchozí..kolik ti je? Odkud jsi už vím, co děláš s kobuchou?? (momentálně asi nic moc, když je březí, coo??) ale jinak?? Povídej, at o tobě něco víme
Gretuška je špatná na zadní nohy takže i po porodu se s ní nebude dát moc dělat a zatím u nás není dlouho sice už je zvyklá (bodej by ne jako kobča musí držet stádo--což znamená 2 hříbátka a 3 velcí kluci) dáváme ji dostatečnou péči pokud to jde celodenní výběh a hlavně hodně lásky a povídání ona to ráda..Jinak mě je 19 u koní jsem od 6 (strýc dělal startéra na dostizích) prošla jsem více stájmi a poznala spoustu koní a teď jsem spokojená banda zlaťáků dá zabrat i pobaví.....S nima je mi asi nejlíp
olga visnakova

radule
napsal(a):
...cau oli, co u vas noveho?
bahno, bahno, bahno. Radule, holky co to může být, trapně mi vrčí pc, potvora jeden a já tomu nerozumím, nemá to kopyta.
radule
napsal(a):
ahoj jeny, jo je to hruza a to je i mezi opravdu profi jezdci. jelikoz jsem mela tu moznost pohybovat se na mezinarodnich zavodech. Profici se pomlouvaji az hruza a pak na opracku a tak celkove, kdyz se potkaji. Ahoj kamarade pod si dat neco na piti...no je to fraska. ja se snazim vychazet se vsema, miluju spolecnost lidi, ale kdyz mam neco tak to rikam na rovinu. hned poznas, kdo je kamarad a kdo pouze znami. Kamarad kritiku snese a treba si i z ni neco vezme, znamej se ti smeje do obliceje a bud se urazi hned nebo te pomluvi, ze se nehodis ani na hnuj...
Je to výše....ale znáš to...
No....asi se budeš smát ale segedín....on ho umí jak nikdo...jo a už jsem po....výbornej....
olga visnakova

radule
napsal(a):
...oli aby nemel skalni virus
no, virem mě nestraš, spíš se bojím jaksi o vnitřek.............ale je naštěstí v záruce, potvora jeden uvrčenej...............
pralinka
napsal(a):
Je to výše....ale znáš to...
No....asi se budeš smát ale segedín....on ho umí jak nikdo...jo a už jsem po....výbornej....
ewanie: Jo takhle, tak to jo..a tak ty už bydlíš někde sama s přítelem nebo s rodiči? Mě je 18, tak se tak ptám..;) a co máš za školy a co děláš ted?? Promin za ten vejslech, ale víš jak, jsi nová..
radule: No tak to mám i já. Nerada jsem s někým za zle a že bych se hádala, ale prostě když mi někdo vadí, tak mu to řeknu, když mi něco vadí, taky to řeknu a nebojím se toho hold ale někdo to prostě neskousne, ale to není jen u koní. Mě prostě nejvíc u konáků fakt vadí, že jeden vidí někoho vdáli a říká:"podívej, jak na tom sedí, podívej se jak jí jde ten kůn obráceně, jak je šerednej....." no děs je to k pláčí
olga visnakova

radule
napsal(a):
...skalni virus je, ze jak neprastane blbnout tak poleti za skaly
jo takhle, tak to jo, já mu to řeknu a běda jak nepřestane vrčet..........:-)
jenysimons
napsal(a):
ewanie: Jo takhle, tak to jo..a tak ty už bydlíš někde sama s přítelem nebo s rodiči? Mě je 18, tak se tak ptám..;) a co máš za školy a co děláš ted?? Promin za ten vejslech, ale víš jak, jsi nová..
radule: No tak to mám i já. Nerada jsem s někým za zle a že bych se hádala, ale prostě když mi někdo vadí, tak mu to řeknu, když mi něco vadí, taky to řeknu a nebojím se toho hold ale někdo to prostě neskousne, ale to není jen u koní. Mě prostě nejvíc u konáků fakt vadí, že jeden vidí někoho vdáli a říká:"podívej, jak na tom sedí, podívej se jak jí jde ten kůn obráceně, jak je šerednej....." no děs je to k pláčí
...jeny tady u nas je jeden jezdec, dlouho pusobil v nemecku. Kdyz honekdo na tom koni vidi, vypada tam jakoopice no hruza, ale s konma dokaze zazraky. Ten by snad odskakal t i s oslem.
jenysimons
napsal(a):
No já bydlím s rodiči. Teď momentálně dělám maturu na zemědělce v oboru agropodnikatel a pak bych se chtěla stěhovat za koníkama Můj plán
radule
napsal(a):
...jeny tady u nas je jeden jezdec, dlouho pusobil v nemecku. Kdyz honekdo na tom koni vidi, vypada tam jakoopice no hruza, ale s konma dokaze zazraky. Ten by snad odskakal t i s oslem.
radule: no a to je to nejhorší.....na druhou stranu i nejlepší..prostě žádnej učenej z nebe nespad a nikdo není dokonalej...Já neim no, nechápu tohle a nepochopím
olga visnakova

ewanie
napsal(a):
No já bydlím s rodiči. Teď momentálně dělám maturu na zemědělce v oboru agropodnikatel a pak bych se chtěla stěhovat za koníkama Můj plán
Ahoj, taky Tě tu vítám, já jsem také novější, ta děláš zemědělku? No, já jsem taky, ale učňák..............takový kydač a dojič. P.S-mléko bylo chlazené dobré, to nemá s kupovaným v krámě nic společného...............
radule
napsal(a):
...ewanie hezky plany
ewanie: a kaam?? No já bych po matuře chtěla zmizet na rok do Německa nebo jinam, ale do zahraničí a nejlíp německy mluvící země (kdyby vás něco napadlo, beru) no a pak až přijedu, esli přijedu a nedopadnu třeba jako radule
, tak bych si chtěla udělat vejšku nejlíp chov koní no...stavařina mě nebere..
jenysimons
napsal(a):
ewanie: a kaam?? No já bych po matuře chtěla zmizet na rok do Německa nebo jinam, ale do zahraničí a nejlíp německy mluvící země (kdyby vás něco napadlo, beru) no a pak až přijedu, esli přijedu a nedopadnu třeba jako radule
, tak bych si chtěla udělat vejšku nejlíp chov koní no...stavařina mě nebere..
No já půjdu dělat k našim haflíkům . Panička by to tak taky brala
olga visnakova
napsal(a):
Ahoj, taky Tě tu vítám, já jsem také novější, ta děláš zemědělku? No, já jsem taky, ale učňák..............takový kydač a dojič. P.S-mléko bylo chlazené dobré, to nemá s kupovaným v krámě nic společného...............
no Já jsem taky dojila a dlouho tenhle obor je 3 rok s vyučním listem a 4 rok s maturou takže budu dojička s maturou ale mě to neva ......a co se týče toho mlíka...fůůůůůj jak vydím jak ani ty vemena neumejou je mi blbě
olga visnakova
napsal(a):
tak to máš recht....dycky jsem se posra....ale chutnalo...
pralinka
napsal(a):
Hele, a co furt máte s těma skokama????
...pralinko ja se celou dobu pohybovala mezi parkurakama, ale ted teda zkousim tosku ty drezury. jen come privezou toho mojeho ore, pak zacnu trosku s distancnim jezdenim. Tak od vseho trochu, jen western me teda vubec nic nerika. Jednou sem na tom sedela a pripadala jsem si jak uplnej vul poklona tem co to umi
pralinka
napsal(a):
tak to máš recht....dycky jsem se posra....ale chutnalo...
fujtajksl sakra pes.....já to radši neriskuju .....u koníků máme i kozičky tak uvažuju že zkusím jak šmekuje tohle mlíko
ewanie
napsal(a):
fujtajksl sakra pes.....já to radši neriskuju .....u koníků máme i kozičky tak uvažuju že zkusím jak šmekuje tohle mlíko
Tak do kozího fakt nejdu...
Můj nebožtík táta vyprávěl jak ho musel pít na venkově u strýce za války a fuj...
A můj přítel je z hor, kde jeho babička a i maminka kozy měly a taky ho nutily to pít...a má trauma do dnes...
pralinka
napsal(a):
Tak do kozího fakt nejdu...
Můj nebožtík táta vyprávěl jak ho musel pít na venkově u strýce za války a fuj...
A můj přítel je z hor, kde jeho babička a i maminka kozy měly a taky ho nutily to pít...a má trauma do dnes...
já bych to trauma měla taky...tohle bych fakt nepila už nikdy víc..
holky, mějte se tu, jdu k přítelovi, tak dnes už se tu neukážu..papa
olga visnakova

ewanie
napsal(a):
ajooooj
pá radule zatím.
No já se nyní předvedla, cigárko s kámoškou mě stálo maso-spálený-no, tak k véče mají holt rýži s omáčkou-chjo
olga visnakova
napsal(a):
pá radule zatím.
No já se nyní předvedla, cigárko s kámoškou mě stálo maso-spálený-no, tak k véče mají holt rýži s omáčkou-chjo
co babky něco kutíte nebo se tu někdo najde?
red and white
napsal(a):
sem zase vybrala kvalitní fotku co
je tu celkem nuda že??
ewanie
napsal(a):
taky foto nic moc.....ale azuritek se snažil
nojo co nadělš ...
Tak co ty a koníci¨? kolik ti je, co jezdíš za styl a podobně.. trošku se mi představ ať vím s kým mluvím
olga visnakova

red and white
napsal(a):
nojo co nadělš ...
Tak co ty a koníci¨? kolik ti je, co jezdíš za styl a podobně.. trošku se mi představ ať vím s kým mluvím
raw-ta první fotka šla okecat přeci, to schválně-úmysl :-))
red and white
napsal(a):
nojo co nadělš ...
No já jsem u soukromnice.....( mám se u ní výborně) a koníků tu mám zatím 6 a ještě 2 přibudou ...Jezdím western.....a je mi 19.. jsem z ostravy a koníky mám ve studénce....krásné okolí ale blbí lidi...když jsem šla s kobčou na procházku tak říkali že jsem blbá že venčím koně
ewanie
napsal(a):
No já jsem u soukromnice.....( mám se u ní výborně) a koníků tu mám zatím 6 a ještě 2 přibudou ...Jezdím western.....a je mi 19.. jsem z ostravy a koníky mám ve studénce....krásné okolí ale blbí lidi...když jsem šla s kobčou na procházku tak říkali že jsem blbá že venčím koně
ewanie - a to jsou tvoji koně nebo je jen jezdíš?
- s tim venčenim, blbejm lidem nemá cenu vysvětlovat že kůň neni pouze proto aby si člověk svezl zadek, s tim si hlavu nelámej a v duchu se směj nad jejich neznalostí a stupiditou
olga visnakova

red and white
napsal(a):
olgo - a nebo to okecat tak že sem to nefotila já
No vidíš a máš to! To totiž úbec nebyla Tvá fotka-moje tahle také nee
red and white
napsal(a):
ewanie - a to jsou tvoji koně nebo je jen jezdíš?
- s tim venčenim, blbejm lidem nemá cenu vysvětlovat že kůň neni pouze proto aby si člověk svezl zadek, s tim si hlavu nelámej a v duchu se směj nad jejich neznalostí a stupiditou
nejsou moji....starám se o ně zatím přes víkendu a po matuře se za nima stěhuju....tihle lidi vůbec neuvažujou ...hážou koním rohlíky do ohrady ale vůbec si neuvědomujou že když si jich ti koně newšimnou tak nasajou vodu zplesniví a pak když to kůň najde........no lepší ani nemyslet.....ale jim to nevysvětlím nawíc jsem tam už párkrát našla sklo
ewanie
napsal(a):
nejsou moji....starám se o ně zatím přes víkendu a po matuře se za nima stěhuju....tihle lidi vůbec neuvažujou ...hážou koním rohlíky do ohrady ale vůbec si neuvědomujou že když si jich ti koně newšimnou tak nasajou vodu zplesniví a pak když to kůň najde........no lepší ani nemyslet.....ale jim to nevysvětlím nawíc jsem tam už párkrát našla sklo
ew. - já občas taky žasnu co všecho sou lidi schopni vymyslet a ještě hůr praktikovat
olga visnakova

red and white
napsal(a):
ať žijou obhajoby
To joo, ew-mš taky něco pěkného? raw -vyhlašuji soutěž o nejnepovedenější fotečku.
red and white
napsal(a):
ew. - já občas taky žasnu co všecho sou lidi schopni vymyslet a ještě hůr praktikovat
v tom nemá moje máti konkurenci - tady se pokoušela vyfotit popelku a mě v akci, jaksi zapomněla že le tam strom
olga visnakova

red and white
napsal(a):
mem. vycachtaná ??
raw-vyhráváš, opravdu ukázkové
mem-hojík, z bazénu? Ty se máš, my máme bazén všude na zahradě o výběhu nemluvě
red and white
napsal(a):
mem. vycachtaná ??
Zdravím všechny. Mužu se přidat ?
olga visnakova

red and white
napsal(a):
evush: jasný taky zdravim
holky musím pádit, ráno frčím na rhb...............pá
red and white
napsal(a):
koukám že se k tomu nikdo nemá tak zakládám
...cus babky, tak co seu vas dneska delo? ja jsem si byla povozit zadek, ale nebyl nikdo kdo by me blejsknul, tak jsem vyuzila slunicka. To sem kasna ze?
radule
napsal(a):
...cus babky, tak co seu vas dneska delo? ja jsem si byla povozit zadek, ale nebyl nikdo kdo by me blejsknul, tak jsem vyuzila slunicka. To sem kasna ze?
čaues baby...
tak jak dnes bylo?? Já jsem dnes byla u kováře, chudák Diego, ten byl zase nasranej ale zase byl hodnej a ani nijak nezlobil, aji po cestě...
radule: to fotíš na mobil nebo máš u sebe neustále foták?? Ta fotka je pěkná...Jinak to jezdíš na průvlečkách, nebo máš dvoje otěže-dvě udidla?
jenysimons
napsal(a):
čaues baby...
tak jak dnes bylo?? Já jsem dnes byla u kováře, chudák Diego, ten byl zase nasranej ale zase byl hodnej a ani nijak nezlobil, aji po cestě...
radule: to fotíš na mobil nebo máš u sebe neustále foták?? Ta fotka je pěkná...Jinak to jezdíš na průvlečkách, nebo máš dvoje otěže-dvě udidla?
...jeny, mam vetsinou fotak a kdyz ne tak telefon... Mela jsem paku, jezdila jsem buldozera a dnes se rozjizdela rovnou na petku.
radule
napsal(a):
...jeny, mam vetsinou fotak a kdyz ne tak telefon... Mela jsem paku, jezdila jsem buldozera a dnes se rozjizdela rovnou na petku.
a to tě pořád baví fotit?? Mě mrzí, že já na tohle nejsem..mám málo fotek, furt nad tím "brečím" ale nejsem schopná ten mobil vytáhnout a něco vyfotit..to mě k tomu musí donutit náká situace nebo nuda... Na pětku??No panejo, v autě nereálný, u koní to bejvá častým jevem...
tohle je buldozer nebo copak je to za koníka??
jenysimons
napsal(a):
a to tě pořád baví fotit?? Mě mrzí, že já na tohle nejsem..mám málo fotek, furt nad tím "brečím" ale nejsem schopná ten mobil vytáhnout a něco vyfotit..to mě k tomu musí donutit náká situace nebo nuda... Na pětku??No panejo, v autě nereálný, u koní to bejvá častým jevem...
ahoj všem .... jak se dnes dařilo??
red and white
napsal(a):
ahoj všem .... jak se dnes dařilo??
S oběma pusinkama
red and white
napsal(a):
jenny: den blbec ale u koní sem si náladu zpravila
nerčí, problémy ve škole?? Taky mám...to nic, mechanika je zabiják..nejhorší je, že já jí rozumím, matiku zvládám v pohodě, ale udělám jednu naprosto idiotskou chybu a pak už se to veze ve všech výpočtech a jelikož náš třídní, kterej nás na mechaniku má, je naprostej idiot, tak nemám šanci dostat nic lepšího než 5...:(
jenysimons
napsal(a):
nerčí, problémy ve škole?? Taky mám...to nic, mechanika je zabiják..nejhorší je, že já jí rozumím, matiku zvládám v pohodě, ale udělám jednu naprosto idiotskou chybu a pak už se to veze ve všech výpočtech a jelikož náš třídní, kterej nás na mechaniku má, je naprostej idiot, tak nemám šanci dostat nic lepšího než 5...:(
jenny: začalo to nedostatečnou z matiky, potom učitelka na obchodní korespondenci neměla svůj den a já jí zaboha nemohla vysvětlit že ffakt nevim ani jednoho spisovatele na M, a taky nebudu dokola jak idiot psát 10řádků slovo ťuk ....
No ředitěl mě dodělal, ve škole se dělali státnice takže místo pohodový informatiky sme měli zemák, v autobuse apsolutně arogantní řidič kretén a naíc mi naťukal lístek na špatnou zastávku, ................ no konec dneska
jenysimons
napsal(a):
jeny..jojo to je buldozer
red and white
napsal(a):
čusky .. tak dem na další řadu, už 15.
Tož asi jo