Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2008 17:32

koukám že se k tomu nikdo nemá tak zakládám

3.4.2008 17:34

red and white napsal(a):

Tak stejně je to tvá záležitost....

3.4.2008 17:35

pralinka napsal(a):
Tak stejně je to tvá záležitost....

moje??? snad naše

3.4.2008 17:37

red and white napsal(a):
moje??? snad naše

NAŠE??? To, znamená, že jste mne nezi sebe vzaly??? Píšu vzaly s tvrdým bo jsme samé holky..

3.4.2008 17:40

pralinka napsal(a):
NAŠE??? To, znamená, že jste mne nezi sebe vzaly??? Píšu vzaly s tvrdým bo jsme samé holky..

Ahojik

3.4.2008 17:40

pralinka napsal(a):

tak snad to je "dlouhá chvíle" nás všech ne ?!

3.4.2008 17:41

red and white napsal(a):
tak snad to je "dlouhá chvíle" nás všech ne ?!

Ahoj memmory jakpak se máš dneska

3.4.2008 17:44

red and white napsal(a):
Ahoj memmory jakpak se máš dneska

..uz sem zase tady devcata, byla jsem ulozit divocaka

3.4.2008 17:50

radule napsal(a):
..uz sem zase tady devcata, byla jsem ulozit divocaka

Holky: Já nakoukla na spolužáky...naší stáje....a je mi zle!!! Bože....co tam holky náct píšou.....prostě přijedu, odjezdím a odjedu......chci mít klid!!

3.4.2008 17:53

pralinka napsal(a):
Holky: Já nakoukla na spolužáky...naší stáje....a je mi zle!!! Bože....co tam holky náct píšou.....prostě přijedu, odjezdím a odjedu......chci mít klid!!

...ja taky chodim jezdit dopoledne, to tam nikdo neni, a mam klid,jelikoz nesnasim kdyz name nekdo cuci a pak kritizuje. A to je dost casty jev

3.4.2008 17:54

pralinka napsal(a):

Dokonce....a velmi silně...opět uvažuji o tom, že si vezmu koně zase domů....já na to svinstvo a pomluvy už nemám žaludek!!

3.4.2008 17:57

radule napsal(a):
...ja taky chodim jezdit dopoledne, to tam nikdo neni, a mam klid,jelikoz nesnasim kdyz name nekdo cuci a pak kritizuje. A to je dost casty jev

Radule: Přesně to jsem dělala první tři měsíce....pak jsem si zvykla a taky jsem si uvědomila, že jezdím celkem slušně....tedy drezuru...skoky nedělám...koník měl úraz....bojí se....ale to co vidím...no...mám dost!!!

3.4.2008 17:59

pralinka napsal(a):
Dokonce....a velmi silně...opět uvažuji o tom, že si vezmu koně zase domů....já na to svinstvo a pomluvy už nemám žaludek!!

...pralinko fakt je to tak hrozny Vzdyt jsou to pubertacky, u nas pomlouvaji i ty nad padesat, to je mozna horsi

3.4.2008 18:01

radule napsal(a):
...pralinko fakt je to tak hrozny Vzdyt jsou to pubertacky, u nas pomlouvaji i ty nad padesat, to je mozna horsi

Lidi pomlouvaj se asi jen ti divní lidi...bo já nevím. Jsou lidi, kterým to přijde ubohé, ale bohužel mám stejné zkušenosti.

3.4.2008 18:03

radule napsal(a):

Radule: ale u nás asi taky...o to je to horší.....Bože....proč ležím lidem v žaludku jen proto, že nepracuji a nechodím za koněm denně!!

3.4.2008 18:03

pralinka napsal(a):

Jsem tu poprvé. Ale už dlouho pročítám. Tak se chci zkusit přidat můžu k Vám?

3.4.2008 18:05

ewanie napsal(a):

jéééé ta je krásná....a proč bys nemohla??

3.4.2008 18:08

pralinka napsal(a):

ewanie: no jasný vítej

holky já teť musim vypadnout, snad tu někdo večer bude

3.4.2008 18:09

pralinka napsal(a):

Víš proč Pralinko - odpovím Ti - protože ti co pracují jsou tam třeba denně, tak potom nechápou, že když ty nepracuješ, že tam denně nejsi....tak bych to viděla...Asi

3.4.2008 18:09

pralinka napsal(a):

Jen se ptám neznám to tu jestli to nemáte jen pro ty co se znaj...Jmenuje se Grétka a čekáme dalšího prcka..Doufám že majitelce nebude vadit že taky dávám foto jejích koníků..ale snad by nemělo ..jsou to moji andílci....a jiné koně focené nemám..enem ty naše ďáblíky...Tady její dcera

3.4.2008 18:10

sabina napsal(a):
Víš proč Pralinko - odpovím Ti - protože ti co pracují jsou tam třeba denně, tak potom nechápou, že když ty nepracuješ, že tam denně nejsi....tak bych to viděla...Asi

nemyslím to jako urážku..jen mě to teď napadlo

3.4.2008 18:10

ewanie napsal(a):

...ewanie samoska, vic hlav vic vi

3.4.2008 18:12

pralinka napsal(a):

..pralinko clovek muze mit spoustu prace ikdyz je doma...

3.4.2008 18:13

radule napsal(a):

Nojo, ale to ti jsou mají práci normální neví, nebo nevidí, nebo dělají že nevidí,....tak potom se dobře pomlouvá

3.4.2008 18:13

sabina napsal(a):
Nojo, ale to ti jsou mají práci normální neví, nebo nevidí, nebo dělají že nevidí,....tak potom se dobře pomlouvá

Jsou to lidi....jim je to jedno....

3.4.2008 18:15

sabina napsal(a):
Jsou to lidi....jim je to jedno....

..nechme to konovi, ten ma vetsi hlavu

3.4.2008 18:17

radule napsal(a):

Radule: Tos trefila.... ale pro ostatní...jaksi nechodím do fabriky a nic....ale Ty jsi chytrá holka...

3.4.2008 18:20

radule napsal(a):
...ewanie samoska, vic hlav vic vi

možná jo aspoň doufám že ta moje hlava k něčemu bude

3.4.2008 18:21

pralinka napsal(a):
Radule: Tos trefila.... ale pro ostatní...jaksi nechodím do fabriky a nic....ale Ty jsi chytrá holka...

...pralinko ja mam sice prcka, ale ikdybych ho nemela mam porad co delat. je ta moznost bejt doma tak proc ne? ve vyspelych zemich jeto vcelku normalni, zena v domactnosti je uplne normalni vec a nemysli se tim ze stoji jen za plotnou. Zadny kuchty se zasterama, ale udrzovane zeny.

3.4.2008 18:23

ewanie napsal(a):
možná jo aspoň doufám že ta moje hlava k něčemu bude

...ewanie ja ji pouzivam na noseni ksiltovky

3.4.2008 18:24

red and white napsal(a):

...muj Matysek dneska rajtoval

3.4.2008 18:24

radule napsal(a):
...ewanie ja ji pouzivam na noseni ksiltovky

radule: já ji mám aby nepršelo do krku...bych se mohla utopit..

3.4.2008 18:26

ewanie napsal(a):
radule: já ji mám aby nepršelo do krku...bych se mohla utopit..

...dobry sikulka vtip nechybi. Odkud jsi?

3.4.2008 18:27

radule napsal(a):
...pralinko ja mam sice prcka, ale ikdybych ho nemela mam porad co delat. je ta moznost bejt doma tak proc ne? ve vyspelych zemich jeto vcelku normalni, zena v domactnosti je uplne normalni vec a nemysli se tim ze stoji jen za plotnou. Zadny kuchty se zasterama, ale udrzovane zeny.

Ó bože....jsi skvělá.....ale to je tím, že žiješ venku....jiný pohled....přítel sedí vedle mne....teď uvařil a čte co čtu já.....a diví se...

3.4.2008 18:27

radule napsal(a):
...dobry sikulka vtip nechybi. Odkud jsi?

Ostrava a moji zlaťáci jsou u paničky kousek u studénky

3.4.2008 18:35

pralinka napsal(a):
Ó bože....jsi skvělá.....ale to je tím, že žiješ venku....jiný pohled....přítel sedí vedle mne....teď uvařil a čte co čtu já.....a diví se...

...pralinko jasne, vdecim tomu, ze jsem vycestovala. Mam na to trosku jinej nazor Co budete bastit dobreho? ja prave dojedla hemenex

3.4.2008 18:36

ewanie napsal(a):
Ostrava a moji zlaťáci jsou u paničky kousek u studénky

...ewanie jsou moc pekny zlatacci Kolik jich tam mate?

3.4.2008 18:38

radule napsal(a):
...muj Matysek dneska rajtoval

Ahoooj babyyy...tak jsem právě přijela od koní. Nejdřív jsem myslela, že nikam nepojedu, ale byla jsem pomáhat mamině na zahradě a ono se udělalo tak hezky, že jsem prostě nemohla odolat a tak jsem jela..pěkně jsme se protáhli Už se ale fakt těším, až nám to tu uschne a budeme moct chodit na jízdárnu a sundaj se skoky a bude mít smysl, aby přijela trenérka, fakt se těším
Jinka to, co tu probíra pralinka s radulí...mám Diega na vesnici, kde je dost koní..sice samej soukromník, ale koní fakt hafo. Tak začnu takhle, jsem tam jediná, která jezdí závodně, ostatní jsou rekreanti i Jarča, co u ní Diega mám, ale ta přiježduje a radši je na jízdárně než jen bloumá venku, mimoto jezdí perfektně, ale...hned na dohled sousedky..navzájem se to tu pomlouvá..jdu na jízdárnu a sousedky obě vystavený na zahradě a pozorujou mě a drbou co a jak, pak jdou jezdit oni a jarka dycky taky drbe..je to děs..rivalita mezi konákama je hrozná, nechápu proč, když bysme měli držet při sobě..stejně tak na závodech, to jsou pohledy soupeřů...

3.4.2008 18:40

jenysimons napsal(a):
Ahoooj babyyy...tak jsem právě přijela od koní. Nejdřív jsem myslela, že nikam nepojedu, ale byla jsem pomáhat mamině na zahradě a ono se udělalo tak hezky, že jsem prostě nemohla odolat a tak jsem jela..pěkně jsme se protáhli Už se ale fakt těším, až nám to tu uschne a budeme moct chodit na jízdárnu a sundaj se skoky a bude mít smysl, aby přijela trenérka, fakt se těším
Jinka to, co tu probíra pralinka s radulí...mám Diega na vesnici, kde je dost koní..sice samej soukromník, ale koní fakt hafo. Tak začnu takhle, jsem tam jediná, která jezdí závodně, ostatní jsou rekreanti i Jarča, co u ní Diega mám, ale ta přiježduje a radši je na jízdárně než jen bloumá venku, mimoto jezdí perfektně, ale...hned na dohled sousedky..navzájem se to tu pomlouvá..jdu na jízdárnu a sousedky obě vystavený na zahradě a pozorujou mě a drbou co a jak, pak jdou jezdit oni a jarka dycky taky drbe..je to děs..rivalita mezi konákama je hrozná, nechápu proč, když bysme měli držet při sobě..stejně tak na závodech, to jsou pohledy soupeřů...

jo a vítám nově příchozí..kolik ti je? Odkud jsi už vím, co děláš s kobuchou?? (momentálně asi nic moc, když je březí, coo??) ale jinak?? Povídej, at o tobě něco víme

olga visnakova

3.4.2008 18:41
olga visnakova

jenysimons napsal(a):

čau holky, můžu se přidat, ve stájce hotovo, jen odbíhám k véče.............dnes mám nacvakána písmenka do zásoby

3.4.2008 18:46

radule napsal(a):
...ewanie jsou moc pekny zlatacci Kolik jich tam mate?

Zatím jich máme 6 teď někdy přivezou nováčka( hřebce) a čekáme mimi

3.4.2008 18:47

jenysimons napsal(a):

ahoj jeny, jo je to hruza a to je i mezi opravdu profi jezdci. jelikoz jsem mela tu moznost pohybovat se na mezinarodnich zavodech. Profici se pomlouvaji az hruza a pak na opracku a tak celkove, kdyz se potkaji. Ahoj kamarade pod si dat neco na piti...no je to fraska. ja se snazim vychazet se vsema, miluju spolecnost lidi, ale kdyz mam neco tak to rikam na rovinu. hned poznas, kdo je kamarad a kdo pouze znami. Kamarad kritiku snese a treba si i z ni neco vezme, znamej se ti smeje do obliceje a bud se urazi hned nebo te pomluvi, ze se nehodis ani na hnuj...

3.4.2008 18:48

olga visnakova napsal(a):
čau holky, můžu se přidat, ve stájce hotovo, jen odbíhám k véče.............dnes mám nacvakána písmenka do zásoby

...cau oli, co u vas noveho?

3.4.2008 18:50

jenysimons napsal(a):
jo a vítám nově příchozí..kolik ti je? Odkud jsi už vím, co děláš s kobuchou?? (momentálně asi nic moc, když je březí, coo??) ale jinak?? Povídej, at o tobě něco víme

Gretuška je špatná na zadní nohy takže i po porodu se s ní nebude dát moc dělat a zatím u nás není dlouho sice už je zvyklá (bodej by ne jako kobča musí držet stádo--což znamená 2 hříbátka a 3 velcí kluci) dáváme ji dostatečnou péči pokud to jde celodenní výběh a hlavně hodně lásky a povídání ona to ráda..Jinak mě je 19 u koní jsem od 6 (strýc dělal startéra na dostizích) prošla jsem více stájmi a poznala spoustu koní a teď jsem spokojená banda zlaťáků dá zabrat i pobaví.....S nima je mi asi nejlíp

olga visnakova

3.4.2008 18:53
olga visnakova

radule napsal(a):
...cau oli, co u vas noveho?

bahno, bahno, bahno. Radule, holky co to může být, trapně mi vrčí pc, potvora jeden a já tomu nerozumím, nemá to kopyta.

3.4.2008 18:55

bahno, bahno, bahno. Radule, holky co to může být, trapně mi vrčí pc, potvora jeden a já tomu nerozumím, nemá to kopyta.

...oli aby nemel skalni virus

3.4.2008 18:56

radule napsal(a):
...pralinko jasne, vdecim tomu, ze jsem vycestovala. Mam na to trosku jinej nazor Co budete bastit dobreho? ja prave dojedla hemenex

No....asi se budeš smát ale segedín....on ho umí jak nikdo...jo a už jsem po....výbornej....

3.4.2008 18:57

radule napsal(a):
ahoj jeny, jo je to hruza a to je i mezi opravdu profi jezdci. jelikoz jsem mela tu moznost pohybovat se na mezinarodnich zavodech. Profici se pomlouvaji az hruza a pak na opracku a tak celkove, kdyz se potkaji. Ahoj kamarade pod si dat neco na piti...no je to fraska. ja se snazim vychazet se vsema, miluju spolecnost lidi, ale kdyz mam neco tak to rikam na rovinu. hned poznas, kdo je kamarad a kdo pouze znami. Kamarad kritiku snese a treba si i z ni neco vezme, znamej se ti smeje do obliceje a bud se urazi hned nebo te pomluvi, ze se nehodis ani na hnuj...

Je to výše....ale znáš to...

No....asi se budeš smát ale segedín....on ho umí jak nikdo...jo a už jsem po....výbornej....

3.4.2008 19:00

pralinka napsal(a):

...bych si tady dala, pekne s knedlickem, mnam Sikula pritel

olga visnakova

3.4.2008 19:00
olga visnakova

radule napsal(a):
...oli aby nemel skalni virus

no, virem mě nestraš, spíš se bojím jaksi o vnitřek.............ale je naštěstí v záruce, potvora jeden uvrčenej...............

3.4.2008 19:02

no, virem mě nestraš, spíš se bojím jaksi o vnitřek.............ale je naštěstí v záruce, potvora jeden uvrčenej...............

...skalni virus je, ze jak neprastane blbnout tak poleti za skaly

3.4.2008 19:02

radule napsal(a):
...bych si tady dala, pekne s knedlickem, mnam Sikula pritel

radule: No, jsně, že s knedlíčkem.....ani funět nemůžu jak jsem se nacpala...

3.4.2008 19:03

pralinka napsal(a):

ewanie: Jo takhle, tak to jo..a tak ty už bydlíš někde sama s přítelem nebo s rodiči? Mě je 18, tak se tak ptám..;) a co máš za školy a co děláš ted?? Promin za ten vejslech, ale víš jak, jsi nová..

radule: No tak to mám i já. Nerada jsem s někým za zle a že bych se hádala, ale prostě když mi někdo vadí, tak mu to řeknu, když mi něco vadí, taky to řeknu a nebojím se toho hold ale někdo to prostě neskousne, ale to není jen u koní. Mě prostě nejvíc u konáků fakt vadí, že jeden vidí někoho vdáli a říká:"podívej, jak na tom sedí, podívej se jak jí jde ten kůn obráceně, jak je šerednej....." no děs je to k pláčí

olga visnakova

3.4.2008 19:06
olga visnakova

radule napsal(a):
...skalni virus je, ze jak neprastane blbnout tak poleti za skaly

jo takhle, tak to jo, já mu to řeknu a běda jak nepřestane vrčet..........:-)

jenysimons napsal(a):
ewanie: Jo takhle, tak to jo..a tak ty už bydlíš někde sama s přítelem nebo s rodiči? Mě je 18, tak se tak ptám..;) a co máš za školy a co děláš ted?? Promin za ten vejslech, ale víš jak, jsi nová..

radule: No tak to mám i já. Nerada jsem s někým za zle a že bych se hádala, ale prostě když mi někdo vadí, tak mu to řeknu, když mi něco vadí, taky to řeknu a nebojím se toho hold ale někdo to prostě neskousne, ale to není jen u koní. Mě prostě nejvíc u konáků fakt vadí, že jeden vidí někoho vdáli a říká:"podívej, jak na tom sedí, podívej se jak jí jde ten kůn obráceně, jak je šerednej....." no děs je to k pláčí

...jeny tady u nas je jeden jezdec, dlouho pusobil v nemecku. Kdyz honekdo na tom koni vidi, vypada tam jakoopice no hruza, ale s konma dokaze zazraky. Ten by snad odskakal t i s oslem.

jenysimons napsal(a):

No já bydlím s rodiči. Teď momentálně dělám maturu na zemědělce v oboru agropodnikatel a pak bych se chtěla stěhovat za koníkama Můj plán

3.4.2008 19:08

ewanie napsal(a):
No já bydlím s rodiči. Teď momentálně dělám maturu na zemědělce v oboru agropodnikatel a pak bych se chtěla stěhovat za koníkama Můj plán

...ewanie hezky plany

3.4.2008 19:08

radule napsal(a):
...jeny tady u nas je jeden jezdec, dlouho pusobil v nemecku. Kdyz honekdo na tom koni vidi, vypada tam jakoopice no hruza, ale s konma dokaze zazraky. Ten by snad odskakal t i s oslem.

Hele, a co furt máte s těma skokama????

3.4.2008 19:10

radule napsal(a):

radule: no a to je to nejhorší.....na druhou stranu i nejlepší..prostě žádnej učenej z nebe nespad a nikdo není dokonalej...Já neim no, nechápu tohle a nepochopím

3.4.2008 19:11

radule napsal(a):
...ewanie hezky plany

A zatím se daří. Tak doufam že se nic nepotetotamtuje. Jinak to vyjde.

olga visnakova

3.4.2008 19:12
olga visnakova

ewanie napsal(a):

Ahoj, taky Tě tu vítám, já jsem také novější, ta děláš zemědělku? No, já jsem taky, ale učňák..............takový kydač a dojič. P.S-mléko bylo chlazené dobré, to nemá s kupovaným v krámě nic společného...............

3.4.2008 19:12

radule napsal(a):
...ewanie hezky plany

ewanie: a kaam?? No já bych po matuře chtěla zmizet na rok do Německa nebo jinam, ale do zahraničí a nejlíp německy mluvící země (kdyby vás něco napadlo, beru) no a pak až přijedu, esli přijedu a nedopadnu třeba jako radule , tak bych si chtěla udělat vejšku nejlíp chov koní no...stavařina mě nebere..

3.4.2008 19:14

jenysimons napsal(a):
ewanie: a kaam?? No já bych po matuře chtěla zmizet na rok do Německa nebo jinam, ale do zahraničí a nejlíp německy mluvící země (kdyby vás něco napadlo, beru) no a pak až přijedu, esli přijedu a nedopadnu třeba jako radule , tak bych si chtěla udělat vejšku nejlíp chov koní no...stavařina mě nebere..

No já půjdu dělat k našim haflíkům . Panička by to tak taky brala

3.4.2008 19:16

Ahoj, taky Tě tu vítám, já jsem také novější, ta děláš zemědělku? No, já jsem taky, ale učňák..............takový kydač a dojič. P.S-mléko bylo chlazené dobré, to nemá s kupovaným v krámě nic společného...............

no Já jsem taky dojila a dlouho tenhle obor je 3 rok s vyučním listem a 4 rok s maturou takže budu dojička s maturou ale mě to neva ......a co se týče toho mlíka...fůůůůůj jak vydím jak ani ty vemena neumejou je mi blbě

3.4.2008 19:17

ewanie napsal(a):
No já půjdu dělat k našim haflíkům . Panička by to tak taky brala

ewanie: no jo no, máš už proto zázemí...to já nikde nic...

3.4.2008 19:17

tak to máš recht....dycky jsem se posra....ale chutnalo...

3.4.2008 19:18

pralinka napsal(a):
Hele, a co furt máte s těma skokama????

...pralinko ja se celou dobu pohybovala mezi parkurakama, ale ted teda zkousim tosku ty drezury. jen come privezou toho mojeho ore, pak zacnu trosku s distancnim jezdenim. Tak od vseho trochu, jen western me teda vubec nic nerika. Jednou sem na tom sedela a pripadala jsem si jak uplnej vul poklona tem co to umi

3.4.2008 19:24

pralinka napsal(a):
tak to máš recht....dycky jsem se posra....ale chutnalo...

fujtajksl sakra pes.....já to radši neriskuju .....u koníků máme i kozičky tak uvažuju že zkusím jak šmekuje tohle mlíko

3.4.2008 19:25

ewanie napsal(a):
fujtajksl sakra pes.....já to radši neriskuju .....u koníků máme i kozičky tak uvažuju že zkusím jak šmekuje tohle mlíko

tak kozí já nedoporučuju...vůbec mi nejelo..měla jsem ještě teplý a fakt to nebylo dobrý...ale někomu to chutná a moc, je to otázka názoru

3.4.2008 19:28

ewanie napsal(a):

Tak do kozího fakt nejdu... Můj nebožtík táta vyprávěl jak ho musel pít na venkově u strýce za války a fuj... A můj přítel je z hor, kde jeho babička a i maminka kozy měly a taky ho nutily to pít...a má trauma do dnes...

3.4.2008 19:30

pralinka napsal(a):
Tak do kozího fakt nejdu... Můj nebožtík táta vyprávěl jak ho musel pít na venkově u strýce za války a fuj... A můj přítel je z hor, kde jeho babička a i maminka kozy měly a taky ho nutily to pít...a má trauma do dnes...

já bych to trauma měla taky...tohle bych fakt nepila už nikdy víc..

holky, mějte se tu, jdu k přítelovi, tak dnes už se tu neukážu..papa

3.4.2008 19:39

jenysimons napsal(a):
tak kozí já nedoporučuju...vůbec mi nejelo..měla jsem ještě teplý a fakt to nebylo dobrý...ale někomu to chutná a moc, je to otázka názoru

no tak newím newím.....teď jste mě od toho nějak odtáhly ....ale majitelka z toho dělá i sýry a jogurty tak uvidím

3.4.2008 19:40

red and white napsal(a):

...take se ted vzdalim,musim se postarat o Matyska kdyztak vecer pa...

3.4.2008 19:42

radule napsal(a):
...take se ted vzdalim,musim se postarat o Matyska kdyztak vecer pa...

ajooooj

olga visnakova

3.4.2008 19:49
olga visnakova

ewanie napsal(a):
ajooooj

pá radule zatím.
No já se nyní předvedla, cigárko s kámoškou mě stálo maso-spálený-no, tak k véče mají holt rýži s omáčkou-chjo

3.4.2008 20:17

pá radule zatím.
No já se nyní předvedla, cigárko s kámoškou mě stálo maso-spálený-no, tak k véče mají holt rýži s omáčkou-chjo

co babky něco kutíte nebo se tu někdo najde?

3.4.2008 20:17

red and white napsal(a):
co babky něco kutíte nebo se tu někdo najde?

sem zase vybrala kvalitní fotku co

3.4.2008 20:23

red and white napsal(a):
sem zase vybrala kvalitní fotku co

je tu celkem nuda že??

3.4.2008 20:24

ewanie napsal(a):
je tu celkem nuda že??

taky foto nic moc.....ale azuritek se snažil

3.4.2008 20:27

ewanie napsal(a):
taky foto nic moc.....ale azuritek se snažil

nojo co nadělš ...

Tak co ty a koníci¨? kolik ti je, co jezdíš za styl a podobně.. trošku se mi představ ať vím s kým mluvím

olga visnakova

3.4.2008 20:33
olga visnakova

red and white napsal(a):
nojo co nadělš ...

Tak co ty a koníci¨? kolik ti je, co jezdíš za styl a podobně.. trošku se mi představ ať vím s kým mluvím

raw-ta první fotka šla okecat přeci, to schválně-úmysl :-))

3.4.2008 20:34

red and white napsal(a):
nojo co nadělš ...

No já jsem u soukromnice.....( mám se u ní výborně) a koníků tu mám zatím 6 a ještě 2 přibudou ...Jezdím western.....a je mi 19.. jsem z ostravy a koníky mám ve studénce....krásné okolí ale blbí lidi...když jsem šla s kobčou na procházku tak říkali že jsem blbá že venčím koně

3.4.2008 20:34

raw-ta první fotka šla okecat přeci, to schválně-úmysl :-))

olgo - a nebo to okecat tak že sem to nefotila já

3.4.2008 20:37

ewanie napsal(a):
No já jsem u soukromnice.....( mám se u ní výborně) a koníků tu mám zatím 6 a ještě 2 přibudou ...Jezdím western.....a je mi 19.. jsem z ostravy a koníky mám ve studénce....krásné okolí ale blbí lidi...když jsem šla s kobčou na procházku tak říkali že jsem blbá že venčím koně

ewanie - a to jsou tvoji koně nebo je jen jezdíš?
- s tim venčenim, blbejm lidem nemá cenu vysvětlovat že kůň neni pouze proto aby si člověk svezl zadek, s tim si hlavu nelámej a v duchu se směj nad jejich neznalostí a stupiditou

olga visnakova

3.4.2008 20:39
olga visnakova

red and white napsal(a):
olgo - a nebo to okecat tak že sem to nefotila já

No vidíš a máš to! To totiž úbec nebyla Tvá fotka-moje tahle také nee

3.4.2008 20:40

No vidíš a máš to! To totiž úbec nebyla Tvá fotka-moje tahle také nee

ať žijou obhajoby

3.4.2008 20:40

red and white napsal(a):
ewanie - a to jsou tvoji koně nebo je jen jezdíš?
- s tim venčenim, blbejm lidem nemá cenu vysvětlovat že kůň neni pouze proto aby si člověk svezl zadek, s tim si hlavu nelámej a v duchu se směj nad jejich neznalostí a stupiditou

nejsou moji....starám se o ně zatím přes víkendu a po matuře se za nima stěhuju....tihle lidi vůbec neuvažujou ...hážou koním rohlíky do ohrady ale vůbec si neuvědomujou že když si jich ti koně newšimnou tak nasajou vodu zplesniví a pak když to kůň najde........no lepší ani nemyslet.....ale jim to nevysvětlím nawíc jsem tam už párkrát našla sklo

3.4.2008 20:44

ewanie napsal(a):
nejsou moji....starám se o ně zatím přes víkendu a po matuře se za nima stěhuju....tihle lidi vůbec neuvažujou ...hážou koním rohlíky do ohrady ale vůbec si neuvědomujou že když si jich ti koně newšimnou tak nasajou vodu zplesniví a pak když to kůň najde........no lepší ani nemyslet.....ale jim to nevysvětlím nawíc jsem tam už párkrát našla sklo

ew. - já občas taky žasnu co všecho sou lidi schopni vymyslet a ještě hůr praktikovat

olga visnakova

3.4.2008 20:48
olga visnakova

red and white napsal(a):
ať žijou obhajoby

To joo, ew-mš taky něco pěkného? raw -vyhlašuji soutěž o nejnepovedenější fotečku.

3.4.2008 20:52

red and white napsal(a):
ew. - já občas taky žasnu co všecho sou lidi schopni vymyslet a ještě hůr praktikovat

v tom nemá moje máti konkurenci - tady se pokoušela vyfotit popelku a mě v akci, jaksi zapomněla že le tam strom

3.4.2008 20:58

red and white napsal(a):
v tom nemá moje máti konkurenci - tady se pokoušela vyfotit popelku a mě v akci, jaksi zapomněla že le tam strom

Ahojik děvčata jsem se právě vrátila z bazénu

3.4.2008 20:59

red and white napsal(a):

mem. vycachtaná ??

olga visnakova

3.4.2008 21:03
olga visnakova

red and white napsal(a):
mem. vycachtaná ??

raw-vyhráváš, opravdu ukázkové
mem-hojík, z bazénu? Ty se máš, my máme bazén všude na zahradě o výběhu nemluvě

3.4.2008 21:04

raw-vyhráváš, opravdu ukázkové
mem-hojík, z bazénu? Ty se máš, my máme bazén všude na zahradě o výběhu nemluvě

olgo: maminka se nezdá možná by to dotáhla na profesionální fotogravku

3.4.2008 21:06

red and white napsal(a):
mem. vycachtaná ??

Zdravím všechny. Mužu se přidat ?

3.4.2008 21:07

evush2010 napsal(a):
Zdravím všechny. Mužu se přidat ?

evush: jasný taky zdravim

3.4.2008 21:09

red and white napsal(a):

tak jaké je aktuální téma? :)

olga visnakova

3.4.2008 21:10
olga visnakova

red and white napsal(a):

holky musím pádit, ráno frčím na rhb...............pá

3.4.2008 21:23

red and white napsal(a):

...uz sem zase tadykdo je tu jeste?

3.4.2008 21:30

radule napsal(a):
...uz sem zase tadykdo je tu jeste?

tady jááá

3.4.2008 21:33

red and white napsal(a):
tady jááá

cusik, jak se vede?

3.4.2008 21:36

radule napsal(a):
cusik, jak se vede?

aale koukam na primu na nejuzasnejsi videa sveta, takze poklidně žádný stresy a co ty jak uzivas čtvrtečního večera

3.4.2008 21:43

red and white napsal(a):
aale koukam na primu na nejuzasnejsi videa sveta, takze poklidně žádný stresy a co ty jak uzivas čtvrtečního večera

taky cucim na telku, u nas davaji nejakou kriminalku, peru, pisu na pocitaci a cekam az usne prcek

3.4.2008 21:46

radule napsal(a):
taky cucim na telku, u nas davaji nejakou kriminalku, peru, pisu na pocitaci a cekam az usne prcek

takže máš celkem pohodovej večer

3.4.2008 21:58

red and white napsal(a):
takže máš celkem pohodovej večer

to jo kdyby aspon usnul mates

3.4.2008 22:04

radule napsal(a):
to jo kdyby aspon usnul mates

musíš nějakou ukolébavku zazpívat

No nic já poletím spát už tady klimbám, pa

3.4.2008 22:06

red and white napsal(a):
musíš nějakou ukolébavku zazpívat

No nic já poletím spát už tady klimbám, pa

tak dobrou

4.4.2008 14:03

red and white napsal(a):

Tady má dlouhou chvíli každý

4.4.2008 15:55

bertik napsal(a):
Tady má dlouhou chvíli každý

Fakt den blbec... zabít některý lidi fakt že jo !!

4.4.2008 16:00

red and white napsal(a):
Fakt den blbec... zabít některý lidi fakt že jo !!

Ahojik děvčátka
Jo včera jsem byla vycachtaná dokonale

4.4.2008 17:19

red and white napsal(a):

...cus babky, tak co seu vas dneska delo? ja jsem si byla povozit zadek, ale nebyl nikdo kdo by me blejsknul, tak jsem vyuzila slunicka. To sem kasna ze?

4.4.2008 18:12

radule napsal(a):
...cus babky, tak co seu vas dneska delo? ja jsem si byla povozit zadek, ale nebyl nikdo kdo by me blejsknul, tak jsem vyuzila slunicka. To sem kasna ze?

čaues baby...
tak jak dnes bylo?? Já jsem dnes byla u kováře, chudák Diego, ten byl zase nasranej ale zase byl hodnej a ani nijak nezlobil, aji po cestě...
radule: to fotíš na mobil nebo máš u sebe neustále foták?? Ta fotka je pěkná...Jinak to jezdíš na průvlečkách, nebo máš dvoje otěže-dvě udidla?

4.4.2008 18:18

jenysimons napsal(a):
čaues baby...
tak jak dnes bylo?? Já jsem dnes byla u kováře, chudák Diego, ten byl zase nasranej ale zase byl hodnej a ani nijak nezlobil, aji po cestě...
radule: to fotíš na mobil nebo máš u sebe neustále foták?? Ta fotka je pěkná...Jinak to jezdíš na průvlečkách, nebo máš dvoje otěže-dvě udidla?

...jeny, mam vetsinou fotak a kdyz ne tak telefon... Mela jsem paku, jezdila jsem buldozera a dnes se rozjizdela rovnou na petku.

4.4.2008 18:25

radule napsal(a):
...jeny, mam vetsinou fotak a kdyz ne tak telefon... Mela jsem paku, jezdila jsem buldozera a dnes se rozjizdela rovnou na petku.

a to tě pořád baví fotit?? Mě mrzí, že já na tohle nejsem..mám málo fotek, furt nad tím "brečím" ale nejsem schopná ten mobil vytáhnout a něco vyfotit..to mě k tomu musí donutit náká situace nebo nuda... Na pětku??No panejo, v autě nereálný, u koní to bejvá častým jevem... tohle je buldozer nebo copak je to za koníka??

4.4.2008 18:28

jenysimons napsal(a):
a to tě pořád baví fotit?? Mě mrzí, že já na tohle nejsem..mám málo fotek, furt nad tím "brečím" ale nejsem schopná ten mobil vytáhnout a něco vyfotit..to mě k tomu musí donutit náká situace nebo nuda... Na pětku??No panejo, v autě nereálný, u koní to bejvá častým jevem... tohle je buldozer nebo copak je to za koníka??

ahoj všem .... jak se dnes dařilo??

4.4.2008 18:30

red and white napsal(a):

ahoj i tobě, nerčí... Mě docela dobrý, nakonec i cesta ke kovářoj (po kopytě) dopadla dobře, takže bez deště, dokonce místama i slunko co tyy??

4.4.2008 18:30

red and white napsal(a):

S oběma pusinkama

4.4.2008 18:31

red and white napsal(a):
S oběma pusinkama

jenny: den blbec ale u koní sem si náladu zpravila

4.4.2008 18:33

red and white napsal(a):
jenny: den blbec ale u koní sem si náladu zpravila

nerčí, problémy ve škole?? Taky mám...to nic, mechanika je zabiják..nejhorší je, že já jí rozumím, matiku zvládám v pohodě, ale udělám jednu naprosto idiotskou chybu a pak už se to veze ve všech výpočtech a jelikož náš třídní, kterej nás na mechaniku má, je naprostej idiot, tak nemám šanci dostat nic lepšího než 5...:(

4.4.2008 18:37

jenysimons napsal(a):
nerčí, problémy ve škole?? Taky mám...to nic, mechanika je zabiják..nejhorší je, že já jí rozumím, matiku zvládám v pohodě, ale udělám jednu naprosto idiotskou chybu a pak už se to veze ve všech výpočtech a jelikož náš třídní, kterej nás na mechaniku má, je naprostej idiot, tak nemám šanci dostat nic lepšího než 5...:(

jenny: začalo to nedostatečnou z matiky, potom učitelka na obchodní korespondenci neměla svůj den a já jí zaboha nemohla vysvětlit že ffakt nevim ani jednoho spisovatele na M, a taky nebudu dokola jak idiot psát 10řádků slovo ťuk ....
No ředitěl mě dodělal, ve škole se dělali státnice takže místo pohodový informatiky sme měli zemák, v autobuse apsolutně arogantní řidič kretén a naíc mi naťukal lístek na špatnou zastávku, ................ no konec dneska

4.4.2008 18:42

jenysimons napsal(a):

jeny..jojo to je buldozer

4.4.2008 18:44

radule napsal(a):
jeny..jojo to je buldozer

čauky radule

4.4.2008 18:50

red and white napsal(a):
čauky radule

...ahojky raw, ses mela dneska vyborne

4.4.2008 18:53

radule napsal(a):
...ahojky raw, ses mela dneska vyborne

radul. no to teda a co ty??

4.4.2008 19:02

red and white napsal(a):

nevíte nějaký internetový server kde se ná nábídnout dům k prodeji? kromně bazoše a hyperinzerce?

4.4.2008 19:14

red and white napsal(a):

holky varim vecu budu tu pozdeji

4.4.2008 19:42

radule napsal(a):
holky varim vecu budu tu pozdeji

Ahojik

4.4.2008 19:45

memmory napsal(a):
Ahojik

čusky .. tak dem na další řadu, už 15.