Ty z moderky králíků 156"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2008 13:41

blanche napsal(a):

To jestli Tě čeká dneska noční, tak se ani nedivím, že už nic dělat nebudeš ...
Tak to já mám dneska 12 cku a ještě mě budou čekat 2 ... No, se mám na co těšit ...
Ta pondělní bude asi hnusná - bude najíždět moooooc lidí
buď se neděje nic ... Nebo je toho potom mooooc

12.4.2008 18:20

blanche napsal(a):
To jestli Tě čeká dneska noční, tak se ani nedivím, že už nic dělat nebudeš ...
Tak to já mám dneska 12 cku a ještě mě budou čekat 2 ... No, se mám na co těšit ...
Ta pondělní bude asi hnusná - bude najíždět moooooc lidí
buď se neděje nic ... Nebo je toho potom mooooc

Tak ještě chvíli a povalim domůůůů - huvááááááááááááááááááá

zvířátková

12.4.2008 20:36
zvířátková

blanche napsal(a):
Tak ještě chvíli a povalim domůůůů - huvááááááááááááááááááá

zvířátková

12.4.2008 20:37

zvířátková

12.4.2008 20:38

sadzi saj

12.4.2008 21:32
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Pěkný fotečky Čika

Jinak zdravím, já v pátek gruntovala celý domek, abych od toho o víkendu měla pokoj, dneska ráno jsem jela do Prahy s kámoškou pro sedlo, už mám přecpané a hotové, pan Hakr je rychlík a odpoledne jsme měli trénink drezurní, tak super, dostala jsem pochvalu, že Elí je pěkně nasvalená a má i lepší krk a lépe pracuje, až na mě a moje nacválání, se mám co učit Jinak se mi dneska podařilo respektive poštěstilo, že když jsem přišla za Elí, hajinkala, holky, to je tak krásnnný, hned jsem cvakala na mobil fotky, tak až bude čas stáhnu to, pohladinkala, bylo to krásný

No nic končím, máme tu oslavu, tak jdu ať se po mě neschání

sadzi saj

12.4.2008 21:40
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Pěkný fotečky Čika

Jinak zdravím, já v pátek gruntovala celý domek, abych od toho o víkendu měla pokoj, dneska ráno jsem jela do Prahy s kámoškou pro sedlo, už mám přecpané a hotové, pan Hakr je rychlík a odpoledne jsme měli trénink drezurní, tak super, dostala jsem pochvalu, že Elí je pěkně nasvalená a má i lepší krk a lépe pracuje, až na mě a moje nacválání, se mám co učit Jinak se mi dneska podařilo respektive poštěstilo, že když jsem přišla za Elí, hajinkala, holky, to je tak krásnnný, hned jsem cvakala na mobil fotky, tak až bude čas stáhnu to, pohladinkala, bylo to krásný

No nic končím, máme tu oslavu, tak jdu ať se po mě neschání

Jo a ZUZKO, drž se!!! K tomu nejde víc napsat, prošla jsem si tím, ať je mamka silná a nevzdává to

12.4.2008 21:57

sadzi saj napsal(a):
Jo a ZUZKO, drž se!!! K tomu nejde víc napsat, prošla jsem si tím, ať je mamka silná a nevzdává to

Čiko už má krááásnou hřívu. Doufám, že mu zase se nevydře, ale asi jo.... Škoda.

šly jsme s Usou na procházku taky dneska

12.4.2008 22:00

lucky napsal(a):
Čiko už má krááásnou hřívu. Doufám, že mu zase se nevydře, ale asi jo.... Škoda.

šly jsme s Usou na procházku taky dneska

byli jsme dneska se psy na cvičáku, jsem řádně zmordovaná, ráno o půl osmé jedmee do Ostravy na výstavu psů. Kluky mám vyfoukané, vyčesané...přibrala jsem fukarem i Usu, takže je zase super čistá a taky jsem ji udělala teď večer po delší době copánky

tady je po večeři ve stáji

12.4.2008 22:00

lucky napsal(a):
byli jsme dneska se psy na cvičáku, jsem řádně zmordovaná, ráno o půl osmé jedmee do Ostravy na výstavu psů. Kluky mám vyfoukané, vyčesané...přibrala jsem fukarem i Usu, takže je zase super čistá a taky jsem ji udělala teď večer po delší době copánky

tady je po večeři ve stáji

nyní už určitě spinká

12.4.2008 22:01

lucky napsal(a):
nyní už určitě spinká

tak už tak odpočívala

12.4.2008 22:02

lucky napsal(a):
tak už tak odpočívala

vzala jsme ji dnes na lonž a popást se, tak jsem tady pak seděla na kusu betonu a Usa se pásla a futrovala trávu.

12.4.2008 22:03

lucky napsal(a):
vzala jsme ji dnes na lonž a popást se, tak jsem tady pak seděla na kusu betonu a Usa se pásla a futrovala trávu.

12.4.2008 22:04

lucky napsal(a):

no nic..já jdu asi spát, jsem kaput. Ráno brzy vstávám a jedeme na tu výstavu pak.

12.4.2008 22:04

lucky napsal(a):
no nic..já jdu asi spát, jsem kaput. Ráno brzy vstávám a jedeme na tu výstavu pak.

se mi fakt nechce...

13.4.2008 07:55

blanche napsal(a):

Ahuuuuj, tak jsem zase tu
No, dneska asi sama, co ?

13.4.2008 07:56

blanche napsal(a):
Ahuuuuj, tak jsem zase tu
No, dneska asi sama, co ?

Fotky jsme neupravila, nenachystala Nějak nestíhala
Ale mám tu čtečku karet + kartu ... Tak snad se tady s tím počítač pak popere

13.4.2008 09:06

blanche napsal(a):

No, asi budu končit ...
Pěkné to bylo
Ale ráda, že svatba nebyla moje

sadzi saj

13.4.2008 09:26
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, asi budu končit ...
Pěkné to bylo
Ale ráda, že svatba nebyla moje

Ahojky,

já jsem tu, celkem brzo jsem vstávala, kluci mají řádnou opici Venku je teda nádherně

13.4.2008 09:39

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

já jsem tu, celkem brzo jsem vstávala, kluci mají řádnou opici Venku je teda nádherně

Ahojky

JJ, já jsem tu taky ...
Venku luxusně a já tu trčim
Tak to je super s tím sedlem - bylo to rychle a máš to z krku
Taky věřím, že moc moc potěšila ta Romana - přeju Vám to
My už máme seno pod střechou ... Tak jsem si oddechla

Jen včera večer prolejzala mobilem a našla video s kočičákem a byla zase hotová ...
No, chce to čas ... Když vidím fotku atd ... Tak se mi to dost vrátí

Fido včera zase akční Ráno ho ani nepuštěla ... Tam pobíhal a vrkal jako holub

Fotky jsem prolezla i ty z tréniku s Katkou, tak to hodím na DVD ... na CD asi nevejde ... No, zkusím to Promazávat nebudu ... Nechám to na Tobě

sadzi saj

13.4.2008 09:53
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky

JJ, já jsem tu taky ...
Venku luxusně a já tu trčim
Tak to je super s tím sedlem - bylo to rychle a máš to z krku
Taky věřím, že moc moc potěšila ta Romana - přeju Vám to
My už máme seno pod střechou ... Tak jsem si oddechla

Jen včera večer prolejzala mobilem a našla video s kočičákem a byla zase hotová ...
No, chce to čas ... Když vidím fotku atd ... Tak se mi to dost vrátí

Fido včera zase akční Ráno ho ani nepuštěla ... Tam pobíhal a vrkal jako holub

Fotky jsem prolezla i ty z tréniku s Katkou, tak to hodím na DVD ... na CD asi nevejde ... No, zkusím to Promazávat nebudu ... Nechám to na Tobě

Jj, byla to rychlost, jsem ráda, člověk je zvyklý na svý, tak se mu v tom líp jezdí . Trénink byl fajn, zase nový poznatky apod.

Super, že seno doma, tak máte aspoň na čas klídek co

Na fotky jsem zvědavá, na tu hrůzu, co jsem tam zas předváděla

Jo Mánička je tu taky akční, v pátek večer ji Mirek pustil, já se šla koupat a milostpán si to usnul na gauči, tak si to dovedeš představit, pak přijdu a mouka rozhryzaná na zemi, všude bordel, jsem myslela, že z ní udělám deset malých do školky

13.4.2008 09:58

sadzi saj napsal(a):
Jj, byla to rychlost, jsem ráda, člověk je zvyklý na svý, tak se mu v tom líp jezdí . Trénink byl fajn, zase nový poznatky apod.

Super, že seno doma, tak máte aspoň na čas klídek co

Na fotky jsem zvědavá, na tu hrůzu, co jsem tam zas předváděla

Jo Mánička je tu taky akční, v pátek večer ji Mirek pustil, já se šla koupat a milostpán si to usnul na gauči, tak si to dovedeš představit, pak přijdu a mouka rozhryzaná na zemi, všude bordel, jsem myslela, že z ní udělám deset malých do školky

JJ, oni dokáží udělat šílený brajgl ...
Ale ty jeho sexualní pudy - to je někdy na plici ...
Jednou jsem byla oblečená do práce a on mi pochcal kalhoty ... Tak jsem ho seřvala tak, že se šel pro jistotu uklidit do klece a pak na mě poulel očíčka tím stylem ... já malý králíček ... já nic ...

Jééé, to je pěkné, jak si Elí lebedí - asi taky dostala do těla, tak odpočívala, co ?

sadzi saj

13.4.2008 10:12
sadzi saj

blanche napsal(a):
JJ, oni dokáží udělat šílený brajgl ...
Ale ty jeho sexualní pudy - to je někdy na plici ...
Jednou jsem byla oblečená do práce a on mi pochcal kalhoty ... Tak jsem ho seřvala tak, že se šel pro jistotu uklidit do klece a pak na mě poulel očíčka tím stylem ... já malý králíček ... já nic ...

Jééé, to je pěkné, jak si Elí lebedí - asi taky dostala do těla, tak odpočívala, co ?

Ne ne, to bylo předtím, než jsme měli trénink, když jsem přijela do stáje, tak odpočívala, bylo to rozkošný a nechala se i mazlinkat

Teda Fidouš, to je kanálník no jo, sameček.

No nic, já jdu na sebe hodit nějaký oblečení, Míša se pro mě v půl staví a jedeme se kouknout na nějaký sedlo

13.4.2008 10:18

sadzi saj napsal(a):
Ne ne, to bylo předtím, než jsme měli trénink, když jsem přijela do stáje, tak odpočívala, bylo to rozkošný a nechala se i mazlinkat

Teda Fidouš, to je kanálník no jo, sameček.

No nic, já jdu na sebe hodit nějaký oblečení, Míša se pro mě v půl staví a jedeme se kouknout na nějaký sedlo

Jůůů, tak vy jdete utrácet
Snad ta modrá parelka bude ...

13.4.2008 14:43

blanche napsal(a):
Jůůů, tak vy jdete utrácet
Snad ta modrá parelka bude ...

Ahoj holky,

dnes jsem byla ,,zas" u koní, Atík pořád kulhá. Zítra by měl přijet vet, pokud ho majitel zavolá. Takže Atík už týden nic nedělá, jen se tak fláká a futruje novou travičku. Dneska jsem mu upletla copánky, ségra mezi tím jezdila na Bettce.

Mám fotky,ale zapoměla jsem foťák v autě a auto má moje druhá polovička, takže až dorazí, dám sem pár foteček

13.4.2008 14:47

parellka napsal(a):
Ahoj holky,

dnes jsem byla ,,zas" u koní, Atík pořád kulhá. Zítra by měl přijet vet, pokud ho majitel zavolá. Takže Atík už týden nic nedělá, jen se tak fláká a futruje novou travičku. Dneska jsem mu upletla copánky, ségra mezi tím jezdila na Bettce.

Mám fotky,ale zapoměla jsem foťák v autě a auto má moje druhá polovička, takže až dorazí, dám sem pár foteček

Ahojky,

já stále smrdim v práci - woser neskutečnej

JJ, na fotečky rádi jukneme

13.4.2008 15:55

blanche napsal(a):
Ahojky,

já stále smrdim v práci - woser neskutečnej

JJ, na fotečky rádi jukneme

Tak posílám foto

13.4.2008 15:57

parellka napsal(a):
Tak posílám foto

Dneska jsem mu plantala copánky

13.4.2008 16:00

parellka napsal(a):
Dneska jsem mu plantala copánky

13.4.2008 16:06

parellka napsal(a):

...a poslední, ať to tu nezaplácám

Ségra lítala s pet-lahví

13.4.2008 16:13

parellka napsal(a):
...a poslední, ať to tu nezaplácám

Ségra lítala s pet-lahví

Pěkné
To je naháněla opravdu petkou ?

13.4.2008 16:20

blanche napsal(a):
Pěkné

JJ, bylo v ní pár kamínků, tak to pěkně chrastilo

13.4.2008 16:25

blanche napsal(a):
Pěkné

JJ, to je můj výmysl...respektive v¨jsem to převzala od chvatelů Usy. Když chtěli aby se koně hezbli a bředvedli, tak se zachrastilo petkou a koně měli popud se prolítnout..Usa na to vždy reagovala dobře. Přitom ji mohu petkou klidně plácat po zadku i s chrastěním, ale jak se zachrastí tak speciálně, jako na běhání, tak se hejbne... No a na tyhle to funguje taky, jen Bettyna je líná. Pet láhev a do toho malé kamínky a je to.

JInak jsme z Ostravy doma, jsem kaput, šíleně mě bolí záda a byla jsem dát Usu ještě do večera k Čipovi. Ten ji vyprovokoval, byl strašně rád, že Usa přišla a nakonec pořádali spolu dostihy, až z obou lelo..blázni. Oni tam totiž jezdili ještě s traktůrkem

13.4.2008 16:29

lucky napsal(a):
JJ, to je můj výmysl...respektive v¨jsem to převzala od chvatelů Usy. Když chtěli aby se koně hezbli a bředvedli, tak se zachrastilo petkou a koně měli popud se prolítnout..Usa na to vždy reagovala dobře. Přitom ji mohu petkou klidně plácat po zadku i s chrastěním, ale jak se zachrastí tak speciálně, jako na běhání, tak se hejbne... No a na tyhle to funguje taky, jen Bettyna je líná. Pet láhev a do toho malé kamínky a je to.

JInak jsme z Ostravy doma, jsem kaput, šíleně mě bolí záda a byla jsem dát Usu ještě do večera k Čipovi. Ten ji vyprovokoval, byl strašně rád, že Usa přišla a nakonec pořádali spolu dostihy, až z obou lelo..blázni. Oni tam totiž jezdili ještě s traktůrkem

práskla jsem tam něco nyní mobilem..tak omlouvám se za kvalitu

13.4.2008 16:30

lucky napsal(a):
práskla jsem tam něco nyní mobilem..tak omlouvám se za kvalitu

jinak Athosek má super copánky! To tam musím zítra zavést Usu a budou dva copánkoví

13.4.2008 16:31

lucky napsal(a):
jinak Athosek má super copánky! To tam musím zítra zavést Usu a budou dva copánkoví

zvířátková

13.4.2008 17:51
zvířátková

lucky napsal(a):

Ahojky! Tak já dneska propásla vyjížďku a pěkně mě to štve. Od rána stěhuju, pak jsem zajela popřát bráchovi a synovečkovi, pak jsme byli u koní odstěhovat zbytek zvířectva a teď musíme pokračovat, ono se to nezdá, ale fakt děs a hrůza. Jsem znechucená předem...

13.4.2008 18:57

zvířátková napsal(a):
Ahojky! Tak já dneska propásla vyjížďku a pěkně mě to štve. Od rána stěhuju, pak jsem zajela popřát bráchovi a synovečkovi, pak jsme byli u koní odstěhovat zbytek zvířectva a teď musíme pokračovat, ono se to nezdá, ale fakt děs a hrůza. Jsem znechucená předem...

Ahoj, já nic nepropásla, byla jsem z obouma dneska venku a měla jsem za sebou doprovod kamarádů, který si chtěli užít hezkou neděli, tak jeli za mnou ke koním a uděli si procházku

13.4.2008 20:04

naftalinka napsal(a):
Ahoj, já nic nepropásla, byla jsem z obouma dneska venku a měla jsem za sebou doprovod kamarádů, který si chtěli užít hezkou neděli, tak jeli za mnou ke koním a uděli si procházku

NO, teda já Ti Leo nezávidím to stěhování a vše...brrrrr

Zrovna jsem přivedla Usu, už tam řvala jako tur

13.4.2008 20:08

lucky napsal(a):
NO, teda já Ti Leo nezávidím to stěhování a vše...brrrrr

Zrovna jsem přivedla Usu, už tam řvala jako tur

zvířátková

14.4.2008 06:33
zvířátková

blanche napsal(a):

Dobré ránko! Tak já opět v plné zbroji tady. Se mi samozřejmě mizerně usínalo a vstávala jsem o půl hodiny dřív, než jindy. Takže dneska budu zřejmě sršit energií .

14.4.2008 07:23

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Tak já opět v plné zbroji tady. Se mi samozřejmě mizerně usínalo a vstávala jsem o půl hodiny dřív, než jindy. Takže dneska budu zřejmě sršit energií .

Ahoooooj,

tak jsem tu taky
A to že se mi sem taky vůbec nechtělo ...
Co včera, jak jsi ještě doma bojovala ?
Já bojovala v práci - skoro doslova s kliošema - ty si zase navymýšleli

zvířátková

14.4.2008 07:43
zvířátková

blanche napsal(a):
Ahoooooj,

tak jsem tu taky
A to že se mi sem taky vůbec nechtělo ...
Co včera, jak jsi ještě doma bojovala ?
Já bojovala v práci - skoro doslova s kliošema - ty si zase navymýšleli

No bojovali jsme až do jedenácti. Všechno je nachystané, teď se už se zřejmě maká. K sousedům jsme si zatím dali jenom postel a dva počítače. Večer jsme se u nás ještě mohli vykoupat, ráno jsme se po probuzení taky ještě vypravili u sebe. Akorát teda čubina byla ze mě nějaká paf, ráno když slyšela, že otevíram, tak štěkala jak pominutá. Páníček neměl určitě radost, že mu řve do ucha v pět ráno . No, snad si na ten provoz zvykne a nebude řvát každé ráno. Okenáři dělají prý od půl osmé tak do čtyř až pěti, takže po práci si domů klidně můžeme skočit cokoliv si vzít a tak. Ale pobývat tam holt v tom bordelu nebudeme moct. Snad to aspoň bude brzy. Ale představa, že to zase budeme všechno stěhovat zpátky... Nemluvě o tom, že nám to určitě předají někdy v pracovním týdnu a nebude pořádně čas na grunt. Bych si nejradši poprosila aspoň o den dovči, abych s tim hnula a mohli jsme hned zpátky k nám.

14.4.2008 07:45

blanche napsal(a):

Ahoj! Tak koukám, že už všichni pracovně. J8 včera usla jako špalek a dneska ne a ne se probudit a vykopat z postele. Jsem jako pytlem praštěná po těch několika dnech zabíračky, hrozně unavená a šíleně mě bolí záda, ale musím to v tom aťasu ještě přežít, než to dodělám.

jsem zkoušela, zda mobil zvládne běžícího koně

14.4.2008 07:46

lucky napsal(a):
Ahoj! Tak koukám, že už všichni pracovně. J8 včera usla jako špalek a dneska ne a ne se probudit a vykopat z postele. Jsem jako pytlem praštěná po těch několika dnech zabíračky, hrozně unavená a šíleně mě bolí záda, ale musím to v tom aťasu ještě přežít, než to dodělám.

jsem zkoušela, zda mobil zvládne běžícího koně

ale spíše z toho padá tohle

14.4.2008 07:46

lucky napsal(a):
ale spíše z toho padá tohle

radši zůstanu u foťáku

14.4.2008 07:47

lucky napsal(a):
radši zůstanu u foťáku

ale statické snímky ujdou-..

14.4.2008 07:50

zvířátková napsal(a):
No bojovali jsme až do jedenácti. Všechno je nachystané, teď se už se zřejmě maká. K sousedům jsme si zatím dali jenom postel a dva počítače. Večer jsme se u nás ještě mohli vykoupat, ráno jsme se po probuzení taky ještě vypravili u sebe. Akorát teda čubina byla ze mě nějaká paf, ráno když slyšela, že otevíram, tak štěkala jak pominutá. Páníček neměl určitě radost, že mu řve do ucha v pět ráno . No, snad si na ten provoz zvykne a nebude řvát každé ráno. Okenáři dělají prý od půl osmé tak do čtyř až pěti, takže po práci si domů klidně můžeme skočit cokoliv si vzít a tak. Ale pobývat tam holt v tom bordelu nebudeme moct. Snad to aspoň bude brzy. Ale představa, že to zase budeme všechno stěhovat zpátky... Nemluvě o tom, že nám to určitě předají někdy v pracovním týdnu a nebude pořádně čas na grunt. Bych si nejradši poprosila aspoň o den dovči, abych s tim hnula a mohli jsme hned zpátky k nám.

NO, koukám, že je to boj, co ?
Pak to bude určitě moc moc pěkné
Určo pak za to budete rádi, co ?

14.4.2008 07:54

lucky napsal(a):
ale statické snímky ujdou-..

JJ, už se tu scházíme ... Ještě Andy a jsme tu všichni
No, to já mobilem raději moc nefotím - to rozlišený je opravdu šílený ...
Ani to nestahuju, mám to jen v tel ... tam to vypadá docela koukatelně ...
Tak co, co říkáte na koníky ze svatby ?

14.4.2008 07:56

blanche napsal(a):

Klášní! To muselo být foceníčko

No jo, mobil nic moc...já to jen hodím třeba tady, ale vymazávám to...jen ilustrace, ale nedá se tomu moc fotky říkat, že...

zvířátková

14.4.2008 08:00
zvířátková

blanche napsal(a):

Ale jo, to víš, že to bude pak paráda. Obr parapety na kytičky, to je něco pro mě. Jelikož doteď tam byli dvojskla a teď bude jenom jedno, takže celý ten parapet bude čekat jenom na mojí květenu . Pěkně vymalováno, no bude to paráda. Jenom to přetrpět teď a pak zvládnout ten úklid a znovunastěhování. Už se těším po práci na zvířátka, musí být na palici, jsou zvyklí baštit ráno, když vstanu a teď musí vydržet až tak do čtyř. Jako žrádla mají do foroty dost, ale přece jenom jsou nějak načasovaní a půldne čekání je docela dost. Anduly se včera mohly uřvat, jsou na půdě pod střešním oknem, to nejenom budou ty ptáky parádně slyšet ale taky vidět.

zvířátková

14.4.2008 08:04
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Ale jo, to víš, že to bude pak paráda. Obr parapety na kytičky, to je něco pro mě. Jelikož doteď tam byli dvojskla a teď bude jenom jedno, takže celý ten parapet bude čekat jenom na mojí květenu . Pěkně vymalováno, no bude to paráda. Jenom to přetrpět teď a pak zvládnout ten úklid a znovunastěhování. Už se těším po práci na zvířátka, musí být na palici, jsou zvyklí baštit ráno, když vstanu a teď musí vydržet až tak do čtyř. Jako žrádla mají do foroty dost, ale přece jenom jsou nějak načasovaní a půldne čekání je docela dost. Anduly se včera mohly uřvat, jsou na půdě pod střešním oknem, to nejenom budou ty ptáky parádně slyšet ale taky vidět.

No parádní, to musí být pěkná svatba. Akorát si říkám, jeslti nevěsta takhle nalehko moc nemrzla.

14.4.2008 08:07

zvířátková napsal(a):

To jo, to ty parapety musí být super - já je mám taky plně využitý ... okno už snad není ani vidět
Alespoň si tě pak zvířáci budou více vážit

Náhodou máš Lucky fotky z mobilu dobrý

14.4.2008 08:12

zvířátková napsal(a):
No parádní, to musí být pěkná svatba. Akorát si říkám, jeslti nevěsta takhle nalehko moc nemrzla.

JJ, na potěšení oka svatba pěkná ...
No ono bylo docela teplo, sluníčko, tak to docela šlo

zvířátková

14.4.2008 08:23
zvířátková

blanche napsal(a):
To jo, to ty parapety musí být super - já je mám taky plně využitý ... okno už snad není ani vidět
Alespoň si tě pak zvířáci budou více vážit

Náhodou máš Lucky fotky z mobilu dobrý

To abys ta okna nemusela moc mýt, co?

14.4.2008 08:24

blanche napsal(a):
A něco jarního

No nic, já valím do aťasu..dala jsem si kafe a pak půjdu hodit v poledne Usu na pastvinu

HOlky, tohle stojí za zkouknutí. Paráda! Tak nějak běhá Usama, když to rozjede ve výběhu s Čipem. Fakt vždycky jenom stojí a zírám...vidím to pět let a pořád jen zírám. Člověku se zastavuje dech, když to vidí.
(vymžte mezerku)

http://www.youtube.com/watch?v= j4DVczd5EUE&feature=related

14.4.2008 08:29

zvířátková napsal(a):
To abys ta okna nemusela moc mýt, co?

BingooooOOOOOO

14.4.2008 09:17

blanche napsal(a):

Kráááása - takového pak dát do ohrádky s pěkným pozadím a mít foťák v ruce - to by bylo ... Super !!!

14.4.2008 09:19

blanche napsal(a):
Kráááása - takového pak dát do ohrádky s pěkným pozadím a mít foťák v ruce - to by bylo ... Super !!!

Tak sem hodím bylinky - koupila jsem si rozmarýnu - ta je kváááásná a té vůně

zvířátková

14.4.2008 09:21
zvířátková

blanche napsal(a):

A dáváš to taky do jídla? Nebo jenom na okrasu, vůni?

14.4.2008 09:21

blanche napsal(a):

Rašící levandule

zvířátková

14.4.2008 09:22
zvířátková

blanche napsal(a):
Rašící levandule

Tak ta mě pěkně štve, jsem si koupila semínka, zasadila jí, bylo jich tam snad sto a jestli z toho vylezlo 10 šlahounů, tak je to hodně

14.4.2008 09:23

zvířátková napsal(a):
A dáváš to taky do jídla? Nebo jenom na okrasu, vůni?

No, zatím kochám oka - a nos
Ale pak i do jídla - na grilování super
Akorát jsem jí přesadila a ona dost ovadla - naštěstí se z toho šoku dostala

14.4.2008 09:37

zvířátková napsal(a):
Tak ta mě pěkně štve, jsem si koupila semínka, zasadila jí, bylo jich tam snad sto a jestli z toho vylezlo 10 šlahounů, tak je to hodně

NO, to se vyplatí spíš někde kus ulomit a namnožit ...
Min. rok jsem taky zasela, něco vylezlo, ale moc toho nebylo ...

Tymián ... Snad

zvířátková

14.4.2008 09:40
zvířátková

blanche napsal(a):
NO, to se vyplatí spíš někde kus ulomit a namnožit ...
Min. rok jsem taky zasela, něco vylezlo, ale moc toho nebylo ...

Tymián ... Snad

Jo, to jde udělat oplégr, nechat zakořenit a poroste, jů? Tak to já asi nenápadně na zahradě něco odcizim .

14.4.2008 10:11

zvířátková napsal(a):
Jo, to jde udělat oplégr, nechat zakořenit a poroste, jů? Tak to já asi nenápadně na zahradě něco odcizim .

Ahojky,

já marodím domaněco na mě skočilo a nehce to dolů

Jů, bylinky, to je moje Hlavně levandule, krásně voní a z naší zahrádky je tak silná, že dokonce působí i proti komárům

sadzi saj

14.4.2008 10:28
sadzi saj

parellka napsal(a):
Ahojky,

Jů, bylinky, to je moje Hlavně levandule, krásně voní a z naší zahrádky je tak silná, že dokonce působí i proti komárům

Tééda Blaňulíno , koukám, čtu a najednou se vidím, ale ty křidýlka

Jinak zdravím, dobré pozdní ranko

14.4.2008 10:44

zvířátková napsal(a):

Já jsem znásilnila něčí levanduli za barákem a mám x malých - ale roste to
I ta jejich - tak to tak zákeřné nebylo

14.4.2008 10:45

parellka napsal(a):
Ahojky,

Tak zdravím i maroda
Ať je lépe

JJ, levandule je super ... Na ty jsem taky dobrý uchyl

14.4.2008 10:47

sadzi saj napsal(a):
Tééda Blaňulíno , koukám, čtu a najednou se vidím, ale ty křidýlka

Jinak zdravím, dobré pozdní ranko

Nááááhodou, vypadá dobře
Nezkrotná Elí
Náááhodou, tady jí to sluší

sadzi saj

14.4.2008 10:58
sadzi saj

blanche napsal(a):
Nááááhodou, vypadá dobře
Nezkrotná Elí
Náááhodou, tady jí to sluší

Ježiš , tak to jsem se nasmála , chudinka ale, to jsou ty mušky blbý

14.4.2008 11:07

blanche napsal(a):
Já jsem znásilnila něčí levanduli za barákem a mám x malých - ale roste to
I ta jejich - tak to tak zákeřné nebylo

Já už jsem přiotrávěná..dneska stříkám samé metylízy a strááášně to smrdí.

No jo, takového nabouchaného arabáše vypustit někde s pěkným pozadím, to jsou pak fotky, to jo!

14.4.2008 11:07

lucky napsal(a):
Já už jsem přiotrávěná..dneska stříkám samé metylízy a strááášně to smrdí.

No jo, takového nabouchaného arabáše vypustit někde s pěkným pozadím, to jsou pak fotky, to jo!

Jani brzy se uzdrav...nevíš jak je to s tím vetem?

zvířátková

14.4.2008 12:02
zvířátková

lucky napsal(a):
Jani brzy se uzdrav...nevíš jak je to s tím vetem?

Aha, tak to já se na tu na zahradě asi taky podívám . Jelikož z těch semínek to asi nebude tak slavný. No o muškách mi ani nemluvte, jsem hotová, jenom jak vidím ten oblak kolem Čika, už se mi dokonce i zdálo, že se vydrbal, ale do krve, že už jsem nemohla naběhnout s tou mojí výbavou sajrajtů. No šílený sny, strašně se toho letos bojim.

14.4.2008 12:13

zvířátková napsal(a):
Aha, tak to já se na tu na zahradě asi taky podívám . Jelikož z těch semínek to asi nebude tak slavný. No o muškách mi ani nemluvte, jsem hotová, jenom jak vidím ten oblak kolem Čika, už se mi dokonce i zdálo, že se vydrbal, ale do krve, že už jsem nemohla naběhnout s tou mojí výbavou sajrajtů. No šílený sny, strašně se toho letos bojim.

NO, to věřím ...
Tak už jen doufat, že to tak strašný nebude, co ?
Kéééž by
Já volala vetovi, tak razíme s Fidem v pátek na očkování

sadzi saj

14.4.2008 12:16
sadzi saj

blanche napsal(a):
NO, to věřím ...
Kéééž by

Ježiš, no já se z toho picnu, já už zapomínám na vše, musím kobylu naočkovat, králíka jsem chtěla na očkovat.................no nic, razím do města

zvířátková

14.4.2008 12:20
zvířátková

blanche napsal(a):
NO, to věřím ...
Kéééž by

No v to doufám. Věcí na tom mám habaděj, kéž by aspoň zabraly. Člověk by měl hned něco, čeho by se mohl chytit a tak aspoň tomu pomoct. O víkendu budeme mít kováře, tak budeme mít aspoň na nějakou dobu klid od kopýtek. Už to chce, jak rovnou ty hranky, tak se to blbě čistí.

Vy vlastně očkujete ve skupině, co?

14.4.2008 12:23

zvířátková napsal(a):
No v to doufám. Věcí na tom mám habaděj, kéž by aspoň zabraly. Člověk by měl hned něco, čeho by se mohl chytit a tak aspoň tomu pomoct. O víkendu budeme mít kováře, tak budeme mít aspoň na nějakou dobu klid od kopýtek. Už to chce, jak rovnou ty hranky, tak se to blbě čistí.

Vy vlastně očkujete ve skupině, co?

No, já se těšila, že je krásně, že vypadnu na chvíli o poledni ven a oni mě nepustili - pač čekám skupinu ... Bych se z toho posrala !!! To jsem chtěla nakoupit na chalupu ... Béééééééé .... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

14.4.2008 12:27

blanche napsal(a):

Levandule a Smil - kvásný, co ?

14.4.2008 12:28

blanche napsal(a):
Levandule a Smil - kvásný, co ?

Jinak tuhle Levanduli - to vepředu - to je taky namnožený z něčeho ušublého - to světlé už raší nové

14.4.2008 12:30

blanche napsal(a):
Jinak tuhle Levanduli - to vepředu - to je taky namnožený z něčeho ušublého - to světlé už raší nové

Meduňka

zvířátková

14.4.2008 12:33
zvířátková

blanche napsal(a):
Meduňka

To je stejně, ty bylinky jsou takové obyč nekvetoucí a stejně je na nic něco moc pěknýho.

14.4.2008 12:34

zvířátková napsal(a):
To je stejně, ty bylinky jsou takové obyč nekvetoucí a stejně je na nic něco moc pěknýho.

Viď ... Ale spíš ještě ta vůně atd ...
A když jsou v nějakých pěkných, nebo starých, zajímavých nádobách ...
Super ...
Jen doufám, že se to nějak rozroste pořádně

zvířátková

14.4.2008 12:36
zvířátková

blanche napsal(a):
Viď ... Ale spíš ještě ta vůně atd ...
A když jsou v nějakých pěkných, nebo starých, zajímavých nádobách ...
Super ...
Jen doufám, že se to nějak rozroste pořádně

To jo, chtělo by to mít linku před oknem a celý parapet samou bylinku, to by byla paráda.

14.4.2008 12:47

zvířátková napsal(a):
To jo, chtělo by to mít linku před oknem a celý parapet samou bylinku, to by byla paráda.

JJ, to by vypadalo pěkně ... a pak jen přihazovat do hrnců při vaření

14.4.2008 12:57

blanche napsal(a):

Téééda, tady samí blázni do kytiček a bylinek. U nás přežijí jen silní jedinci, já když se o něco snažím, stejně práce přijde v niveč..takže to vzdávám taky... Jen co dodělám tu přilbu, tak se chystám mámě zorat růže.

Jinak jsem od rána v aťasu..ta přilba bude hezká. Chlapík chce hodně tmavou, modré a černé metalízy + do toho hvězdná obloha, nebo tak něco na ten způsob a český lev a orlice ....+ nějaké prkotinky jako jméno a číslo. Ale bude to vypadat hezky.

Usu jsem profoukla fukarem, začala včera příšerně línat, už asi zima nebude. Takže jsem ji vyfoukala pořádně a vylítly z ní chlupy a prachu hromada, takže je zase jako z čističky a vypadá jako plyšák..jen na ni člověk nesmí sáhnout, jinak je v momentě bílý. Ke všemu se nyní o všechny otírá, protože chce ty chlupy dostat dolů, takže jsme všichni stále chlupatí.

Jo, vyfotila jsem na mobil se v těch halenkách, jak jsem slíbila, co jsem koupila..chcete to vidět?

14.4.2008 12:58

blanche napsal(a):

A máta - to je pak Mojito jak blázen

14.4.2008 13:01

lucky napsal(a):
Téééda, tady samí blázni do kytiček a bylinek. U nás přežijí jen silní jedinci, já když se o něco snažím, stejně práce přijde v niveč..takže to vzdávám taky... Jen co dodělám tu přilbu, tak se chystám mámě zorat růže.

Jinak jsem od rána v aťasu..ta přilba bude hezká. Chlapík chce hodně tmavou, modré a černé metalízy + do toho hvězdná obloha, nebo tak něco na ten způsob a český lev a orlice ....+ nějaké prkotinky jako jméno a číslo. Ale bude to vypadat hezky.

Usu jsem profoukla fukarem, začala včera příšerně línat, už asi zima nebude. Takže jsem ji vyfoukala pořádně a vylítly z ní chlupy a prachu hromada, takže je zase jako z čističky a vypadá jako plyšák..jen na ni člověk nesmí sáhnout, jinak je v momentě bílý. Ke všemu se nyní o všechny otírá, protože chce ty chlupy dostat dolů, takže jsme všichni stále chlupatí.

Jo, vyfotila jsem na mobil se v těch halenkách, jak jsem slíbila, co jsem koupila..chcete to vidět?

JoooOOOOOOOOO
Tahle fotka super - to žluté pozadí ... Super

14.4.2008 13:06

blanche napsal(a):
A máta - to je pak Mojito jak blázen

NO to žluté pozadí tam docela pasuje. Oni tam mají budovu bývalé Jednoty (u 'Cipa) , tak občas se u toho něco cvakne, jak běží koně..

jako joooooooooo, co? Ty fotky tady mám dát? ehmm....praskne vám monitor...

14.4.2008 13:09

lucky napsal(a):
NO to žluté pozadí tam docela pasuje. Oni tam mají budovu bývalé Jednoty (u 'Cipa) , tak občas se u toho něco cvakne, jak běží koně..

jako joooooooooo, co? Ty fotky tady mám dát? ehmm....praskne vám monitor...

Nepraskne ... Tak do toho

14.4.2008 13:12

blanche napsal(a):
Nepraskne ... Tak do toho

hmmm...tak jo no....

to je ta růžová ...ono to má prostě vzor a fakt dost výstřih ..ale prostě jsou tak celkově hezké, že jsem je vzala...no za 100,- jednu..nekupto

14.4.2008 13:13

lucky napsal(a):
hmmm...tak jo no....

to je ta růžová ...ono to má prostě vzor a fakt dost výstřih ..ale prostě jsou tak celkově hezké, že jsem je vzala...no za 100,- jednu..nekupto

no a to je ta zelená ..fotit se tak mobilem je fakt blbé..jen že jste to chtěly vidět

14.4.2008 13:17

lucky napsal(a):
no a to je ta zelená ..fotit se tak mobilem je fakt blbé..jen že jste to chtěly vidět

Hmmmm, dobrý
Hele, za ty prachy - super a luxus zároveň

14.4.2008 13:21

blanche napsal(a):
Hmmmm, dobrý
Hele, za ty prachy - super a luxus zároveň

No jo, ono to tady tamk nevypadá, ale jsou i z dobrého materiálu, fakt pohodlné, pěkné.
NO nic..já jdu zase makačenko do aťasu a čmuchat barvičky a ředidla...já feťák

zvířátková

14.4.2008 13:24
zvířátková

lucky napsal(a):
No jo, ono to tady tamk nevypadá, ale jsou i z dobrého materiálu, fakt pohodlné, pěkné.

Přesně a myslím, že ten výstřich nemáš až na břiše, takže akorát .

14.4.2008 13:26

lucky napsal(a):

Tahle fotečka je taky moc zdařilá

14.4.2008 13:30

blanche napsal(a):
Tahle fotečka je taky moc zdařilá

mě se líbí tahle..už aby byla přelínaná, aby zase vypadala jako arab a ne jako tuleň s makeupem

14.4.2008 13:31

lucky napsal(a):

mě se líbí tahle..už aby byla přelínaná, aby zase vypadala jako arab a ne jako tuleň s makeupem

ještě tady
tuleň s makeupem

14.4.2008 13:31

lucky napsal(a):

JJ, tohle taky super - to už vidím někde na plakátě na zdi - super !!!

14.4.2008 13:33

blanche napsal(a):

když vidím toho tuleně, tak mě chytá záchvat smíchu, fakt že jo..je tam rozkošná ....no nic..já fakt musím do toho aťasu..dobře së mi tady kecá

14.4.2008 13:35

blanche napsal(a):

Myslela tu bez make upu

sadzi saj

14.4.2008 13:43
sadzi saj

blanche napsal(a):
Myslela tu bez make upu

Teda, jste to tu za tu chvíli rozjeli já už z venku, je tam fakt luxusně, krásně teploučko a dneska nám přijede kopytář, takže taky budeme dělat nožičky, už to holky potřebujou, akorát někdy večer v 8 hod. doufám, že se nakonec utrhne dřív

14.4.2008 13:44

sadzi saj napsal(a):
Teda, jste to tu za tu chvíli rozjeli já už z venku, je tam fakt luxusně, krásně teploučko a dneska nám přijede kopytář, takže taky budeme dělat nožičky, už to holky potřebujou, akorát někdy večer v 8 hod. doufám, že se nakonec utrhne dřív

Se máš ... já se ven nedostala ... stále je čekám a stále nic ...
Dopr ...

zvířátková

14.4.2008 13:45
zvířátková

blanche napsal(a):
Se máš ... já se ven nedostala ... stále je čekám a stále nic ...
Dopr ...

Ani mi nemluvte, já se ven ještě nedostala ani jednou a nikdo tady s tím ani nepočítá .

zvířátková

14.4.2008 13:48
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Ani mi nemluvte, já se ven ještě nedostala ani jednou a nikdo tady s tím ani nepočítá .

Ještě že to vcelku dobře dneska odcejpá. Do kolika válčíte?

14.4.2008 13:51

zvířátková napsal(a):
Ještě že to vcelku dobře dneska odcejpá. Do kolika válčíte?

Do 19:00
Včera, předevčírem, dneska - celých 12 hodin ...
Už aby byly noční a já to prospala

sadzi saj

14.4.2008 14:11
sadzi saj

blanche napsal(a):
Do 19:00
Včera, předevčírem, dneska - celých 12 hodin ...
Už aby byly noční a já to prospala

No já to mám min. do 16.30 hod.

14.4.2008 14:20

sadzi saj napsal(a):
No já to mám min. do 16.30 hod.

Mám tu pro tebe to CD s fotkama ... nakonec se to vešlo na CD

zvířátková

14.4.2008 14:26
zvířátková

blanche napsal(a):
Mám tu pro tebe to CD s fotkama ... nakonec se to vešlo na CD

To jo, věřím, že když v noci můžeš pár hodin třeba zaspat, tak je to aspoň snesitelné, ale takhle v kuse do odpoledne... Já právě pokecala po telefonu s babičkou a pěkně mi to uteklo. Mě se to teda už krátí, mám mít do tří, ale nevim, jestli tady budu muset čekat třeba až do čtyř. Venku je ale pěkně, prý i teplo, jenom mě mrzí, že jsem si ráno zapomněla foťák, no jo, v cizím bytě člověka nenapadne, že tam a tam mu leží foťák. Doma ho mám na očích.

14.4.2008 14:49

zvířátková napsal(a):
To jo, věřím, že když v noci můžeš pár hodin třeba zaspat, tak je to aspoň snesitelné, ale takhle v kuse do odpoledne... Já právě pokecala po telefonu s babičkou a pěkně mi to uteklo. Mě se to teda už krátí, mám mít do tří, ale nevim, jestli tady budu muset čekat třeba až do čtyř. Venku je ale pěkně, prý i teplo, jenom mě mrzí, že jsem si ráno zapomněla foťák, no jo, v cizím bytě člověka nenapadne, že tam a tam mu leží foťák. Doma ho mám na očích.

To jo ... se máš, to máš už opravdu za pár ...
Tak mě dorazila skupina - dorazila ale pozdě, tak se nikam nehnu

sadzi saj

14.4.2008 14:52
sadzi saj

blanche napsal(a):
To jo ... se máš, to máš už opravdu za pár ...
Tak mě dorazila skupina - dorazila ale pozdě, tak se nikam nehnu

To ti Leo závidím, dneska je tam fakt luxusně, taky bych hned šla, ale po práci mě čeká další šichta

Přidejte reakci

Přidat smajlík