Co používáte jako nákrčák?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.4.2008 10:21

Jen tak pro inspiraci... Co používáte jako nákrčák? Můžete sem dávat i fotečky s nákrčákem, jakýkoli Já používám vodítko (taky jako otěže, mám všechno v jednom )

17.4.2008 11:40

gabrielle napsal(a):
Jen tak pro inspiraci... Co používáte jako nákrčák? Můžete sem dávat i fotečky s nákrčákem, jakýkoli Já používám vodítko (taky jako otěže, mám všechno v jednom )

Ahoja, já mám teda zatím jenom takovej "forovej" nákrčák - jako že ho zatím nepoužívám páč teprve začnáme. Ale dobře poslouží string od hůlky. Bohužel fotku zatím nemám a mít nebudu - teď nebudu moct minimálně 14 dní ke koním a pak 4 měsíce jezdit (podle doktorů, ale myslim že to půjde o hodně dřív)... Na ten string se udělá stejný uzel co se váže provazovka. Ale bojím se že na vás to nebude velikost

17.4.2008 16:06

skippka napsal(a):
Ahoja, já mám teda zatím jenom takovej "forovej" nákrčák - jako že ho zatím nepoužívám páč teprve začnáme. Ale dobře poslouží string od hůlky. Bohužel fotku zatím nemám a mít nebudu - teď nebudu moct minimálně 14 dní ke koním a pak 4 měsíce jezdit (podle doktorů, ale myslim že to půjde o hodně dřív)... Na ten string se udělá stejný uzel co se váže provazovka. Ale bojím se že na vás to nebude velikost

Jako nákrčák se dá použít i třmenový řemen. Není to asi dobrý na ježdění bez ničeho, ale pokud má kůň uzdečku, je to fajn.

19.4.2008 18:05

sasetka napsal(a):
Jako nákrčák se dá použít i třmenový řemen. Není to asi dobrý na ježdění bez ničeho, ale pokud má kůň uzdečku, je to fajn.

já mám teď super nákrčák od Toricona, na tom jezdim a je super, ale dřív sjem používala normálně provaz koupenej v provaznictví kterej jsem si na plecích secvakla svěrkou na zahradní hadice a tu jsem obmotala kůží a dala na to pírko jako ozdobu....fotku mam doma, nejsem na svym pc..:-)

19.4.2008 19:07

gabrielle napsal(a):

já používám normálně laso. no, já tomu tak říkám, ale je to nylonový kulatý provaz zauzlený na obou koncích do jednoho uzlu

20.4.2008 17:37

stalonek napsal(a):
já používám normálně laso. no, já tomu tak říkám, ale je to nylonový kulatý provaz zauzlený na obou koncích do jednoho uzlu

tady fotka toho, co jsem si dělala sama-lano...

20.4.2008 17:45

kunicek napsal(a):
tady fotka toho, co jsem si dělala sama-lano...

Já používám normální vodítko:))

1.2.2009 19:22
skippka

XXX.XXX.16.185

gabrielle napsal(a):

Konečně mám vyfocený náš nový nákrčák. Lana jsou dva metry a dvojtý uzel... Trochu jsem to roztřepila na koncích a zamotala to černou šňůrkou.

Viki&Bauma

12.7.2016 19:28
Viki&Bauma

XXX.XXX.42.11

Ahoj :) ja používam ako nákrčák lanko čo sa používa na zavesenie hojdačiek :) 12 mm stačí :) kúpiš to v železiarstve :) ja som kúpila 2m za 0,87€ :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík