oslik008
napsal(a):
Dobrý den.Prosím vás o pomoc.Hledám dobré duše které darují věci na koně a ke koním.Zaplatím poštovné.
Děkjuji moc každému.
Jééé, já chci tež...:)))
sorry, ale proč máš koně, když nemáš ani na to, abys pořídla to vybavení...
no, snad mě hned někdo nezdupe, že rypu, ale tady to mě fest vytáčí...
úplně stejně můžeš napsat, dobrý den, prosím, nemohl by mi někdo poslat peníze na účet, zítra mi přijdou očkovat koníka....
ale co, třeba jsem jenom já hnusná a pesimistická a opravdu se najde někdo, kdo ti něco daruje....
držím palce....
kukinatost
napsal(a):
Jééé, já chci tež...:)))
sorry, ale proč máš koně, když nemáš ani na to, abys pořídla to vybavení...
no, snad mě hned někdo nezdupe, že rypu, ale tady to mě fest vytáčí...
úplně stejně můžeš napsat, dobrý den, prosím, nemohl by mi někdo poslat peníze na účet, zítra mi přijdou očkovat koníka....
ale co, třeba jsem jenom já hnusná a pesimistická a opravdu se najde někdo, kdo ti něco daruje....
držím palce....
Napiš do nějakých firem, můžou si to pak odepsat
Jinak tyhle inzeráty dle mě dávájí náctileté slečny, tak to berme s nadhledem
oslik008
napsal(a):
Dobrý den.Prosím vás o pomoc.Hledám dobré duše které darují věci na koně a ke koním.Zaplatím poštovné.
Děkjuji moc každému.
no, tak já bych třeba ty tři použité podsedlovky raději prodala a vydělané peníze zainvestovala do toho, co zrovna potřebuju...a že se vždycky něco najde...! u koní fakt vždycky....:)
kukinatost
napsal(a):
no, tak já bych třeba ty tři použité podsedlovky raději prodala a vydělané peníze zainvestovala do toho, co zrovna potřebuju...a že se vždycky něco najde...! u koní fakt vždycky....:)
No vidíte a mě doma ležely dvě žluté uzdečky, provazová a nylonová snad na každou kebuli a udidlo a taky jsem to darovala. Teď ještě kámošce dávám zbytek pasty Equimax na 200kg co zbylo jelikož mi je líto to vyhodit a ona má hříbě poníka takže s váhou se pěkně vejde. No a ještě jsem k jedné uzdečce přidala westernovou koženou bundu z Německa, já western nejezdím a ležela mi doma i s koženou košilí.Tak mám místo na věšáku a jsem ráda.
thesis
napsal(a):
No vidíte a mě doma ležely dvě žluté uzdečky, provazová a nylonová snad na každou kebuli a udidlo a taky jsem to darovala. Teď ještě kámošce dávám zbytek pasty Equimax na 200kg co zbylo jelikož mi je líto to vyhodit a ona má hříbě poníka takže s váhou se pěkně vejde. No a ještě jsem k jedné uzdečce přidala westernovou koženou bundu z Německa, já western nejezdím a ležela mi doma i s koženou košilí.Tak mám místo na věšáku a jsem ráda.
Já jsem měla svou výbavu a hezkou ale nějací doslova hajzlové nás vykradli.Jediné co mi zbyl jeden kopítní háseč,hrubý kartáč,umělé hříbílko..Bydlíme totiž na samotě takže si nikdo ničeho nevšiml.Jeli jsme zrovna s celou rodinou i s koníkama nedaleko do vesnice vozit děti.Na dvouch našich koních jsme měli madla podsedlovou dečku,parellku,vodítko to bylo vše.Jinak mi nic nezbylo všechno ukradli.Vykradli nám úplně celý dům.Policisté dali kolem domu pásky asi 4 hodiny šmejdily po baráku a tímto haslo.Teď na výbavu nemám kupuju koníkům žrádlo.Proto jsem sem napsala.
oslik008
napsal(a):
Děkuji moc.Nj je to těžké.Mě to ale tak štve jak sou prostě lidi drzý.Až takhle sem ale nevěděla.Jinak paní mi slíbila že mi pošle ty tři dečky.
Za to jí mockrát děkuji
TAk příště začni tím proč chceš věci darovat, určitě to bude lepší než jen o věci poprosit, taky jsem si nejdřív tukala na čelo
klawdie
napsal(a):
TAk příště začni tím proč chceš věci darovat, určitě to bude lepší než jen o věci poprosit, taky jsem si nejdřív tukala na čelo
No právě - Klára má recht. Dneska chce každej všechno nejlíp zadarmo. Když narovinu napíšeš co se stalo, lidi se budou dívat hned jinak a rádi pomohou, než když to vypadá jako příspěvek od někoho kdo shání za hubičku vybavení a vzápětí i koně (a nejlíp do sportu). Rozuměj tyhle inzeráty od mladejch děvčic se teď tak množí že už na to začínají být lidi alergický.
Prohrábnu starý vybavení, třebas budu mít nepotřebný drobnosti co by se ti mohly hodit. Ale nic velkýho ode mně asi nečekej, sem hold taky jenom chudý študent a víc potřebuju než můžu nabídnout
janda
napsal(a):
No právě - Klára má recht. Dneska chce každej všechno nejlíp zadarmo. Když narovinu napíšeš co se stalo, lidi se budou dívat hned jinak a rádi pomohou, než když to vypadá jako příspěvek od někoho kdo shání za hubičku vybavení a vzápětí i koně (a nejlíp do sportu). Rozuměj tyhle inzeráty od mladejch děvčic se teď tak množí že už na to začínají být lidi alergický.
Prohrábnu starý vybavení, třebas budu mít nepotřebný drobnosti co by se ti mohly hodit. Ale nic velkýho ode mně asi nečekej, sem hold taky jenom chudý študent a víc potřebuju než můžu nabídnout
Jojo tohle si budu zaručeně pamatovat.Jinak za každou nabídku i za 1 věc budu moc vděčná.
oslik008
napsal(a):
Jojo tohle si budu zaručeně pamatovat.Jinak za každou nabídku i za 1 věc budu moc vděčná.
No já nevím, ale jako myslim že tady někdo měl až přehnané reakce.
Pokud vím, tak moje kamarádka taky začínala s tim že měla jenom koně.. z kopyt mu vybírala šroubovákem a vodila ji na ohlávce a vodítku od psa.. takhle začínala a teď má celou výbavu. Přeci jenom všechno něco stojí a ona si poradila i s tim co měla. Myslím si ale že není sama.. znám spusta lidí co takhle začínali, takže se zde ani slečne/paní nedivim že něco malinko chce pomoc. Ráda bych pomohla, ale boužel jak tady někdo taky zmiňoval ¨na rozdávání nemám. Koníka mám teďka taky nemocného a sama někdy něco ještě sháním!!
stieberova
napsal(a):
Napiš prosím konkrétně, co nejvíc potřebuješ. Bylo by asi zbytečné, kdyby lidi posílali, každý ohlávku č.1, když máš velkého teplokrevníka. Příklad.
Jak to víš?Mám dva koníky.Jeden je český teplokrevník.Druhá je kobylka hucula.Říkám zbyl mi jeden neúplná pucajk,madla,obřišník,parellky dvě jinak nic.
oslik008
napsal(a):
Jak to víš?Mám dva koníky.Jeden je český teplokrevník.Druhá je kobylka hucula.Říkám zbyl mi jeden neúplná pucajk,madla,obřišník,parellky dvě jinak nic.
Ahojik,mám jedny starší řemeny a třmeny....sice jsou už opravdu starší,ale nepoškozené. Pokud se ti hodí tak písni. Janíík
bordeauxx
napsal(a):
Ahojik,mám jedny starší řemeny a třmeny....sice jsou už opravdu starší,ale nepoškozené. Pokud se ti hodí tak písni. Janíík
Ještě mě napadlo,mám tu látkový podbřišník(hodně starý),ale opet nepoškozený. Žádnou krásu nenadělá,ale ještě poslouží,délka je přibližne I30cm....opět pokud se ti hodí písni. Janíík
impact
napsal(a):
No ve mě osobně docela budí nedůvěru to, že email uživatele oslik008 byl založen zřejmě speciálně pro tuto diskuzi...
Ťot otázka...věřit,nebo nevěřit. Možná je to pravda,v tom případě ráda pomůžu,jelikož mi v sedlovně leží spoustu věcí,které už jsou nahrazeny novými. A nebo je to nějaká pubertální holčina,které pomoci nechci....Janíík
bordeauxx
napsal(a):
Ťot otázka...věřit,nebo nevěřit. Možná je to pravda,v tom případě ráda pomůžu,jelikož mi v sedlovně leží spoustu věcí,které už jsou nahrazeny novými. A nebo je to nějaká pubertální holčina,které pomoci nechci....Janíík
Je to pravda.Víte co pokud mi nevěříte tak si ty věci nechte.Tohle mě už opravdu štve.Obracet se s něčím na lidi.Ještě jednou musím poděkovat paní Blance že mi nabídla ty dečky.
oslik008
napsal(a):
Je to pravda.Víte co pokud mi nevěříte tak si ty věci nechte.Tohle mě už opravdu štve.Obracet se s něčím na lidi.Ještě jednou musím poděkovat paní Blance že mi nabídla ty dečky.
ahoj mam starou hnedou uzdecku kterou vubec neouzivam. ma rozbyty nannosnik a je docela dost zasla. Kdyby si o ni mela zajem tak napis. Musi to byt hrozny kdyz ti nekdo ukradne vsechny veci Docela te chapu pomerya na ifaune neres nema to cenu
oslik008
napsal(a):
ale tak se nerozčiluj. V dnešní době se vyplácí pravidlo dvakrát měř jednou řež..právě proto, že lidi jsou jací jsou, tak to ostatní dohání k zamyšlení co je a není podvod, v dnešní době se to nedá moc dobře poznat. myslím, že bys jednala stejně
oslik008
napsal(a):
Nerozčiluj se plís. Víš, takové věci prostě budí nedůvěru.. Byla spousta sbírkových akcí a hodně lidí se na nich spálilo. Vem to rozumem. Když nějak doložíš, co se stalo, vzbudíš více důvěry a získáš mnohem více věcí. Si myslím teda..