,,Ty z moderky králíků 160"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2008 06:47

Dobré ráno všem

dnes se ulejvám ze školních lavic a letím ke koním, je u nás krásně, jak dlouho nebylo... Doufám, že Lucka bude moct a vyrazíme na vyjížďku

Jinak ten náhubek už mám tak na polovinu sehnaný a objednaný, ještě dneska se rozhodnu mezi dvěmi. Doufám, že to Athosek nezdemoluje při první příležitosti Pak vám pošlu foto teď už ,,SUDU" se 4nohama a hlavou. On mě i při čištění vždy celou komplet prohledá jestli náhodou nemám něco k snědku

Koukala jsem na fotky a hodím sem pro srovnání
Takhle vypadal před rokem...

24.4.2008 06:52

parellka napsal(a):
Dobré ráno všem

dnes se ulejvám ze školních lavic a letím ke koním, je u nás krásně, jak dlouho nebylo... Doufám, že Lucka bude moct a vyrazíme na vyjížďku

Jinak ten náhubek už mám tak na polovinu sehnaný a objednaný, ještě dneska se rozhodnu mezi dvěmi. Doufám, že to Athosek nezdemoluje při první příležitosti Pak vám pošlu foto teď už ,,SUDU" se 4nohama a hlavou. On mě i při čištění vždy celou komplet prohledá jestli náhodou nemám něco k snědku

a tahle je aktuální...

24.4.2008 06:55

parellka napsal(a):
a tahle je aktuální...

s žádným človíčkem aktuální nemám, jen s obsedání,no...

zvířátková

24.4.2008 06:58
zvířátková

parellka napsal(a):
a tahle je aktuální...

Já teda nevim, ale přijde mi furt stejnej, záběr na břicho tam stejně není. Aspoň má zásobičku. Kdyby se omezilo jiné žrádlo než pasení a trochu víc se hýbal, tak to přece musí stačit. Takže pomohl nějaký z odkazů, jo? No hlavně, aby se po někom neohnal a neublížil. Z čeho je?

zvířátková

24.4.2008 07:01
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Já teda nevim, ale přijde mi furt stejnej, záběr na břicho tam stejně není. Aspoň má zásobičku. Kdyby se omezilo jiné žrádlo než pasení a trochu víc se hýbal, tak to přece musí stačit. Takže pomohl nějaký z odkazů, jo? No hlavně, aby se po někom neohnal a neublížil. Z čeho je?

Téééda, ulejváček. To jako za školu, jo? No Ty jsi vyvrhel . Jo, to je dneska mládež, to já si dovolit nemohla, my měli tvrdej režim, člověk se snažil prakticky nechybět, jelikož by pak nestíhal.

24.4.2008 07:06

zvířátková napsal(a):
Téééda, ulejváček. To jako za školu, jo? No Ty jsi vyvrhel . Jo, to je dneska mládež, to já si dovolit nemohla, my měli tvrdej režim, člověk se snažil prakticky nechybět, jelikož by pak nestíhal.

No, ono, záškoláček potřebuju trochu oddych od téj školy
No, já myslela jako že porostl do výšin On nedostává žádné krmení, je jen na seně a na trávě. Teď momentálně nemůže nic dělat s tou nožkou, začnu až budu vědět co s tím má

zvířátková

24.4.2008 07:09
zvířátková

parellka napsal(a):
No, ono, záškoláček potřebuju trochu oddych od téj školy
No, já myslela jako že porostl do výšin On nedostává žádné krmení, je jen na seně a na trávě. Teď momentálně nemůže nic dělat s tou nožkou, začnu až budu vědět co s tím má

Tak to já teda stávkuju a chci oddych od práce . Věř mi, že časově s volnem je to v práci kruté. To není jako prázdniny 20x do roka. Ale zase tu netrčíme zadarmo no . Ale přestava, že tu zase budu tvrdnout do čtyř a venku překrásně, ach jo.

24.4.2008 07:17

zvířátková napsal(a):
Tak to já teda stávkuju a chci oddych od práce . Věř mi, že časově s volnem je to v práci kruté. To není jako prázdniny 20x do roka. Ale zase tu netrčíme zadarmo no . Ale přestava, že tu zase budu tvrdnout do čtyř a venku překrásně, ach jo.

Ale,ale pěkně pracuj Já platím ročně 11tis. za školu a zatím nic z toho No a ty dostáváš měsíčně určitě více peněz. Už se těším na léto, zase brigádka, práce mě baví 100 x více než škola. Měla jsem skoro rok brigádu v O2 a bylo to supr.

zvířátková

24.4.2008 07:32
zvířátková

parellka napsal(a):
Ale,ale pěkně pracuj Já platím ročně 11tis. za školu a zatím nic z toho No a ty dostáváš měsíčně určitě více peněz. Už se těším na léto, zase brigádka, práce mě baví 100 x více než škola. Měla jsem skoro rok brigádu v O2 a bylo to supr.

No tak to jsi na omylu, víc opravdu za čistě práci bez brigád fakt nedostávám. Jsem ráda, když dostáhnu poblíž Tvému ročnímu školnému za měsíc, ale většinou tomu tak fakt není. Jedině, když je extra dlouhý měsíc a vůbec nechybim (ať už dovča, svátek, nebo marodění). S přítelem jsme oba kápli na mizerně placené práce, ale jsme rádi, že jsme vůbec našli. Holt si pomáháme brigoškama a šetříme . To víš, že jo, učení bylo dost, lepší je vydělávat. Ale kdyby tak člověk ještě kápnul na něco dobře placeného a aby to člověka zároveň bavilo.

24.4.2008 07:34

parellka napsal(a):
Dobré ráno všem

Ahojky, tak jsem tu s vámi

24.4.2008 07:35

zvířátková napsal(a):
No tak to jsi na omylu, víc opravdu za čistě práci bez brigád fakt nedostávám. Jsem ráda, když dostáhnu poblíž Tvému ročnímu školnému za měsíc, ale většinou tomu tak fakt není. Jedině, když je extra dlouhý měsíc a vůbec nechybim (ať už dovča, svátek, nebo marodění). S přítelem jsme oba kápli na mizerně placené práce, ale jsme rádi, že jsme vůbec našli. Holt si pomáháme brigoškama a šetříme . To víš, že jo, učení bylo dost, lepší je vydělávat. Ale kdyby tak člověk ještě kápnul na něco dobře placeného a aby to člověka zároveň bavilo.

To jo, zase... Ale člověk si nevybere Všude chtějí nejlépe 100let praxe nebo 10 vysokých škol

24.4.2008 07:36

blanche napsal(a):
Ahojky, tak jsem tu s vámi

Ahoj

24.4.2008 07:37

parellka napsal(a):
Ahoj

Ahojky,

tak ty dneska volno, ju ?
Taky měla mít

24.4.2008 07:39

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak ty dneska volno, ju ?
Taky měla mít

No, včera mi nebylo dobře, měla jsem křeče v břichuale byla jsem ve škole...Dneska mi ještě není dobře, tak zůsanu doma a pak poletím ke koníkům, mě vždycky na ty křeče pomohlo,když jsem se projela

24.4.2008 07:47

parellka napsal(a):
No, včera mi nebylo dobře, měla jsem křeče v břichuale byla jsem ve škole...Dneska mi ještě není dobře, tak zůsanu doma a pak poletím ke koníkům, mě vždycky na ty křeče pomohlo,když jsem se projela

Tak to jo ... Já myslela, že to máš jen jako ulejvárnu

Já měla volno zase včera - ale to jsem jela za koníkama rovnou po noční - nespala - bylo taky krásně, ... ale ráno málem nevylezla z pelechu

zvířátková

24.4.2008 07:49
zvířátková

blanche napsal(a):

Já měla volno zase včera - ale to jsem jela za koníkama rovnou po noční - nespala - bylo taky krásně, ... ale ráno málem nevylezla z pelechu

Nazdárek Blaní! Vítej spolutrpící. To je dneska k vzteku, co? Tak náááááádherně. Ach jo. Už aby odbila čtvrtá a tradááá ven.

24.4.2008 07:51

blanche napsal(a):

U nás bylo hrozně,škaredě. Snad jen na hodinu svítilo sluníčko Uvidíme, Lucka tu ještě není,no, chtěla bych zajet na vyjížďku, tak doufám, že se tu objeví v blízké době

zvířátková

24.4.2008 07:51
zvířátková

parellka napsal(a):
U nás bylo hrozně,škaredě. Snad jen na hodinu svítilo sluníčko Uvidíme, Lucka tu ještě není,no, chtěla bych zajet na vyjížďku, tak doufám, že se tu objeví v blízké době

Neboj, ona má časovaný krmení na osmou, máš jí tu cobydup. Už se určitě kope z postele...

24.4.2008 07:52

zvířátková napsal(a):
Neboj, ona má časovaný krmení na osmou, máš jí tu cobydup. Už se určitě kope z postele...

No,ale než Usinka popapá a než s ní dojde posledně se prý Usa plazila

24.4.2008 07:54

zvířátková napsal(a):

Lea jak to tu má zmáknuté

JJ, už spolutrpím
JJ, jsem tu dobrovolně - nedobrovolně / kolegyně potřebovala volno - chtějí kupovat autí, tak u toho chtěla být ...
Si to pak vyberu - prý můžu i s úrokama

zvířátková

24.4.2008 07:55
zvířátková

blanche napsal(a):

JJ, už spolutrpím
JJ, jsem tu dobrovolně - nedobrovolně / kolegyně potřebovala volno - chtějí kupovat autí, tak u toho chtěla být ...

No tak to se vyplatí . Do kolika válčíš?

24.4.2008 07:55

blanche napsal(a):

JJ, už spolutrpím

No, Lucka krmí v těch 8, no,ale já jezdím třeba o víkendu už před 8 Vždy se zhrozí, co tak brzo Já byla zvyklá krmit koně v půl 7

24.4.2008 07:59

parellka napsal(a):
No, Lucka krmí v těch 8, no,ale já jezdím třeba o víkendu už před 8 Vždy se zhrozí, co tak brzo Já byla zvyklá krmit koně v půl 7

Jak jinak - do 19:00

24.4.2008 08:00

blanche napsal(a):
Jak jinak - do 19:00

bože tak dlouho v práci? co děláš?

zvířátková

24.4.2008 08:03
zvířátková

parellka napsal(a):

My krmíme až při večerním zavřením. Pokud jsou teda tady u baráku. Dole dostávájí podle toho, jak odtamtud my odcházíme. Ale pozoruju, že Grant už začíná mít taky hodinky v zadku, zvykl si tak v půl šesté zbalit z pastvy za ohradou a dojít si do stáje sám, tak pak musím běžet pro Čika, který je tam uvázaný, aby náhodou taky o něco nepřišel.

24.4.2008 08:08

zvířátková napsal(a):
My krmíme až při večerním zavřením. Pokud jsou teda tady u baráku. Dole dostávájí podle toho, jak odtamtud my odcházíme. Ale pozoruju, že Grant už začíná mít taky hodinky v zadku, zvykl si tak v půl šesté zbalit z pastvy za ohradou a dojít si do stáje sám, tak pak musím běžet pro Čika, který je tam uvázaný, aby náhodou taky o něco nepřišel.

chuďátko Čiko uvázaný Vy to nemáte ohrazené?

sadzi saj

24.4.2008 08:15
sadzi saj

parellka napsal(a):

Teda, nestačím číst, takže postupně jo

Video Lucky super, Baron je fešák a jak Usa švihala tím ohonem, to bylo dobrý

Leo Čiko jako vždy, roztomilost sama a koukám, já myslela, že ten tvůj je dlouhovlasý

zvířátková

24.4.2008 08:15
zvířátková

parellka napsal(a):

No máme výběh, ale dáváme je ještě za ohradu, jelikož ve výběhu je minimum trávy, tak se pasou venku. Grant je navolno, on je hodný, přijde na zavolání, když jdou kolem teda koně, tak se na ně odběhne podívat a zase se vrátí. Je na něj spoleh. No a Čiko je uvazaný na 15-ti metrovém laně. On je na to zvyklý, nezamotá se, nic. Jenom je nervní, když si Grant zajde daleko no.

zvířátková

24.4.2008 08:16
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Teda, nestačím číst, takže postupně jo

Video Lucky super, Baron je fešák a jak Usa švihala tím ohonem, to bylo dobrý

Leo Čiko jako vždy, roztomilost sama a koukám, já myslela, že ten tvůj je dlouhovlasý

Byl byl, na podzim jsem ho šmikla .

24.4.2008 08:18

zvířátková napsal(a):
No máme výběh, ale dáváme je ještě za ohradu, jelikož ve výběhu je minimum trávy, tak se pasou venku. Grant je navolno, on je hodný, přijde na zavolání, když jdou kolem teda koně, tak se na ně odběhne podívat a zase se vrátí. Je na něj spoleh. No a Čiko je uvazaný na 15-ti metrovém laně. On je na to zvyklý, nezamotá se, nic. Jenom je nervní, když si Grant zajde daleko no.

Já tak měla taky kobču jednu dobu, zvykla si na to a bylo to ok

24.4.2008 08:19

parellka napsal(a):
bože tak dlouho v práci? co děláš?

Recepční - dvanácky - denní x noční, krátkej x dlouhej tejden

24.4.2008 08:21

zvířátková napsal(a):
Byl byl, na podzim jsem ho šmikla .

JJ, to jsem si taky říkala

zvířátková

24.4.2008 08:21
zvířátková

parellka napsal(a):
Já tak měla taky kobču jednu dobu, zvykla si na to a bylo to ok

JO, to on je přímo profík, může ho tam člověk nechat celý den. On se nesnaží absolutně se z toho dostat, nezamotá se, nic, spojeně se pase a půlku času prochrápe. Za to Grant se cpe jak o život celé ty hodiny, nechápu, kam to do toho bachoru dává. Pak přilítne do stáje, vyřere žlab jak nic. V noci zfutruje všechno seno a ráno prý, když je pouští, tak zaleze ještě k Čikovi a vyžere všechno, co tam malej nechá.

24.4.2008 08:23

zvířátková napsal(a):

Jinak chválím fotky u kvetoucího stromu - moc pěkné

zvířátková

24.4.2008 08:23
zvířátková

blanche napsal(a):
JJ, to jsem si taky říkala

Doufám, že ho to zase někdy nevezme, takovej klid teď. Člověk ho objemul a už kvičel, jak taham a tak. Všude vlasy. No neskutečnej klídek teď, jednou za čas vezmu strojek a sestříhnu mu to včetně kotlet a je to.

24.4.2008 08:24

blanche napsal(a):

No, Athosek dělá to samé, on žere non-stop, pokud jsou na pastvině, jinak pořád futruje seno. Betty ta se i prospí na té pastvě,ale Aťan ten pořád žere a žeretaky to tak vypadá

zvířátková

24.4.2008 08:25
zvířátková

blanche napsal(a):

Dík . Tam někdy skočím jenom na foto sama, budu mít klid a čas. Blbé je, že je to na špatné straně, tam bude asi sluníčko jenom ráno, odpo je z druhé strany. Tak nevim, kdy to stihnu.

zvířátková

24.4.2008 08:26
zvířátková

parellka napsal(a):
No, Athosek dělá to samé, on žere non-stop, pokud jsou na pastvině, jinak pořád futruje seno. Betty ta se i prospí na té pastvě,ale Aťan ten pořád žere a žeretaky to tak vypadá

No já mám taky někdy pocit, že je snad Granťa březí či co .

24.4.2008 08:29

zvířátková napsal(a):
Dík . Tam někdy skočím jenom na foto sama, budu mít klid a čas. Blbé je, že je to na špatné straně, tam bude asi sluníčko jenom ráno, odpo je z druhé strany. Tak nevim, kdy to stihnu.

Holkyyyy, Lucka se nám ukázala

sadzi saj

24.4.2008 08:44
sadzi saj

parellka napsal(a):
Holkyyyy, Lucka se nám ukázala

Uf, tak už jsem to přelouskala

Dobré ráno všem, dneska to venku vypadá na další krásný slunečný den, tak snad to vydrží, včera jsme si s Elí užili krásnou slunečnou vyjížďku, ze začátku byla moc hodná a spolupracovala, pak zase trochu vyváděla, ale chvíle trpělivosti a přestalo jí to bavit , akorát se chudinka chtěla pořád pást, jak je zavřená na hlinitém výběhu a pastva žádná bych do toho kopla, fakt.

Jinak Blani, na poli zatím nic, je tam malé zelené sotva centimetr, tak nevim, jestli tam něco bude a jestli, tak tak za měsíc si myslím

Taky jsem zvládla Elí odčervit, tak jsem ráda, že se to povedlo, sežrala to, tak snad to bude ok

24.4.2008 08:47

sadzi saj napsal(a):
Uf, tak už jsem to přelouskala

Dobré ráno všem, dneska to venku vypadá na další krásný slunečný den, tak snad to vydrží, včera jsme si s Elí užili krásnou slunečnou vyjížďku, ze začátku byla moc hodná a spolupracovala, pak zase trochu vyváděla, ale chvíle trpělivosti a přestalo jí to bavit , akorát se chudinka chtěla pořád pást, jak je zavřená na hlinitém výběhu a pastva žádná bych do toho kopla, fakt.

Jinak Blani, na poli zatím nic, je tam malé zelené sotva centimetr, tak nevim, jestli tam něco bude a jestli, tak tak za měsíc si myslím

Taky jsem zvládla Elí odčervit, tak jsem ráda, že se to povedlo, sežrala to, tak snad to bude ok

Ahojky

Díky za info ... Já jen, aby jsme to zase nepropásli - známe se
Mě normálně z toho malýho tmavýho bolí prdel

sadzi saj

24.4.2008 08:51
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky

Jj, to jo

Se nedivím, je skoro jak střecha ne, aspoň z fotek se to zdá

Co ten Radek fotila si??

24.4.2008 08:53

blanche napsal(a):
Ahojky

Ahoj! Teda já než to tady pročtu! Jsem se smála, jak má Lea zmáknuté kdo kde kdy co dělá.
No jo, holčí papala. Přišla jsem a vypékala se za stájí na sluníčku a hlasitě mě vítala. Takže nyní futruje seno , samozřejmě granule s ječmenem zmizí hned.
No jo, za hodinku půjdeme čistit a sedlat a jak pojedeme ke koním, tak se bude ploužit po cestě jako mátoha. Avšak když vyjedeme s Bettynou, tak ožije a bude chtít být první

24.4.2008 08:55

lucky napsal(a):
Ahoj! Teda já než to tady pročtu! Jsem se smála, jak má Lea zmáknuté kdo kde kdy co dělá.
No jo, holčí papala. Přišla jsem a vypékala se za stájí na sluníčku a hlasitě mě vítala. Takže nyní futruje seno , samozřejmě granule s ječmenem zmizí hned.
No jo, za hodinku půjdeme čistit a sedlat a jak pojedeme ke koním, tak se bude ploužit po cestě jako mátoha. Avšak když vyjedeme s Bettynou, tak ožije a bude chtít být první

No, my jsme se rozjely vidím to tak, že zítra budeme zakládat novou diskuzi

24.4.2008 08:57

parellka napsal(a):
No, my jsme se rozjely vidím to tak, že zítra budeme zakládat novou diskuzi

No jo, tady to někdy fičí tak, že za den stihneme i dvě pokračování

24.4.2008 09:00

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo

Se nedivím, je skoro jak střecha ne, aspoň z fotek se to zdá

Co ten Radek fotila si??

On je docela kulatý, ale malý - a má poníkovské sedlo - se mi do toho ani prdel nevejde - a šíleně vylezlé třmenové zámky - to jsem měla prošpikované nohy ...
A ve cvalu, kdy dal hlavu mezi přední a začal poskakovat
No, naštěstí neletěla - ale z helmy jsem po roce vyhnala pavouky a zase jí vytáhla - no, raději - pak se někde vyválet ...

JJ, fotila fotila - to víš že jo
Je překrásný
Mám to tu na kartě, ale čtečku nemám

24.4.2008 09:01

lucky napsal(a):
No jo, tady to někdy fičí tak, že za den stihneme i dvě pokračování

No, když tak v práci pilně pracujeme

sadzi saj

24.4.2008 09:04
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, když tak v práci pilně pracujeme

Jj, to jo, já myslela, že jela bez sedla, tak to musel být zážitek.

Jé škoda, bych jukla na fotečky a proč dával vlastně Lídu pryč

24.4.2008 09:17

sadzi saj napsal(a):

No vůbec pilně pracujete, co...

tak já jdu púcovat holčí, oblíknout se a pojedeme vén

jo, tady ještě Michalka...jak jsem ji přinesla do obýváku zelené

24.4.2008 09:18

lucky napsal(a):
No vůbec pilně pracujete, co...

tak já jdu púcovat holčí, oblíknout se a pojedeme vén

jo, tady ještě Michalka...jak jsem ji přinesla do obýváku zelené

sadzi saj

24.4.2008 09:23
sadzi saj

lucky napsal(a):
žrout

Ty jo, ta vyrostla

24.4.2008 09:24

sadzi saj napsal(a):

No, po sportovní kariéře byla už schopná jen na chov
Tak jí prodali lidem na chov + lehkou rekre ...
Shání teď nějakého hodného koníka pod sedlo ...
Kdybys o něčem věděla ...

24.4.2008 09:27

sadzi saj napsal(a):
Ty jo, ta vyrostla

Je moc pěkná - a jak futruje
Já když zamávám před Fidem něčím zeleným, tak letí jak drak

sadzi saj

24.4.2008 09:29
sadzi saj

blanche napsal(a):

Už zase?? On je fakt blázen, vždyť má Sáru a toho valacha, to to stíhá jezdit jo. No aspoň, že ji Markéta nekoupili.

24.4.2008 09:30

blanche napsal(a):

Ta je pěkná!

NO jo, Míša už je velký králík, bude mít nyní rok a jak vidí zelené, tak se nažere k prasknutí.

No nic..Jana už letěla, tak jdu taky..pá

24.4.2008 09:32

sadzi saj napsal(a):
Už zase?? On je fakt blázen, vždyť má Sáru a toho valacha, to to stíhá jezdit jo. No aspoň, že ji Markéta nekoupili.

NO, on by rád vozil turisty ze zámku - ale je to zatím na začátku ...
Ještě uvidí co a jak ...
Nový koník by byl Míši.

24.4.2008 09:33

lucky napsal(a):
Ta je pěkná!

NO jo, Míša už je velký králík, bude mít nyní rok a jak vidí zelené, tak se nažere k prasknutí.

Tak si to holky pěkně užijjte
My můžeme jen závidět

zvířátková

24.4.2008 09:35
zvířátková

lucky napsal(a):
Ta je pěkná!

Grrr, zdržení, si představte, že na mě šéf chtěl práci. No fakt čtete dobře - práci . Úroveň, co?

Jéé, Blaní, Ty jsi si zajezdila na Vendelínovi?

sadzi saj

24.4.2008 09:40
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Grrr, zdržení, si představte, že na mě šéf chtěl práci. No fakt čtete dobře - práci . Úroveň, co?

Jasně Leo a dokonce jí to donutilo oprášit helmu

Tak to jo Blani, nechápu, že se mu tam ty koně vejdou, tak snad budou mít šťastnou ruku konečně, aby zase nekoupili něco, co nemají

Jj, přišla mi pozvánka od Staňkový z Mratína, příští týden se jede

zvířátková

24.4.2008 09:40
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Jo a myslíte, že je blbé, když budu 3x za sebou odčervovat tím stejným?

zvířátková

24.4.2008 09:42
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jasně Leo a dokonce jí to donutilo oprášit helmu

Tak to jo Blani, nechápu, že se mu tam ty koně vejdou, tak snad budou mít šťastnou ruku konečně, aby zase nekoupili něco, co nemají

Jj, přišla mi pozvánka od Staňkový z Mratína, příští týden se jede

To je rozdíl oproti Barče, co? Já jsem teda na Čikim nikdy sedlo neměla, ale sedí se mi hrozně pohodlně na té dece. Na velkém v sedle nepříjemno.

sadzi saj

24.4.2008 09:47
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Určitě, protože se má odčervovat pokaždé něčím jiným, vet mi to teď vysvětlovat, kůň si proti tomu vytvoří jakoby imunitu, prostě už to nezabere, my měli na podzim prášek a teď pastu

24.4.2008 09:48

zvířátková napsal(a):

Rozdíl to je - drobí to krok ještě více
Ale ve cvalu - to byla rychlost ... Jsem chtěla klusat, on že se cválá, tak byla chvíli přetahovaná ... Tak se klusalo ... Ale ve cvalu to bylo jak velký kůň - občas dobrý skoky Ale to sedlo - jednak to dost tlačilo ... ale jak je krátké to posedlí, tak tam zasednu a ani se nehnu - prdel to má akorát
Při vysedávání v klusu mě to plácalo do zadku a ve cvalu jen v lehkém sedu - by mě to asi katapultovalo, kdybych zasedla

Ale zkušenost dobrá

Snad z toho nemá ujmu - byli jen chvíli

24.4.2008 09:51

sadzi saj napsal(a):
Určitě, protože se má odčervovat pokaždé něčím jiným, vet mi to teď vysvětlovat, kůň si proti tomu vytvoří jakoby imunitu, prostě už to nezabere, my měli na podzim prášek a teď pastu

JJ, taky slyšela, že se to má střídat
Aby to mělo lepší účinek ...

No, já bych místo hobby raději do Ostré - je tam den koní - v Botanicus - moc pěkná a příjemná akce ...
NO, ale měla bych fotit i hobby ... Tak nevim ... Zatím vyhrává Ostrá

zvířátková

24.4.2008 09:52
zvířátková

sadzi saj napsal(a):

No problém je, že já potřebuju spešl odčervení, které mu pomáhá i při alergii. A vet mi poradil akorát Noromectin. Takové ty levnější mu v tom nepomůžou.

24.4.2008 09:54

zvířátková napsal(a):
No problém je, že já potřebuju spešl odčervení, které mu pomáhá i při alergii. A vet mi poradil akorát Noromectin. Takové ty levnější mu v tom nepomůžou.

Aha ... Tak se poradit třeba s ním ?
Jestli třeba jen někdy vystřídat - nebo jestli to nevadí ?

zvířátková

24.4.2008 09:54
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Navíc u něj je to naprd, že to nemá na jednou, ale nadvakrát. Doteď dostával s Sheilou dohromady, ale ona už je kus, tak má svoje. No a já to musím mít dvakrát. A nechci kupovat druhé a to druhou půlku z prvního schovávat rok.

sadzi saj

24.4.2008 10:08
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Navíc u něj je to naprd, že to nemá na jednou, ale nadvakrát. Doteď dostával s Sheilou dohromady, ale ona už je kus, tak má svoje. No a já to musím mít dvakrát. A nechci kupovat druhé a to druhou půlku z prvního schovávat rok.

Tak se zeptej svého veta, ten by ti určo poradil co a jak, nejlepší řešení. My odčervujeme 2x do roka, ale někdo i častěji.

zvířátková

24.4.2008 10:12
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Tak se zeptej svého veta, ten by ti určo poradil co a jak, nejlepší řešení. My odčervujeme 2x do roka, ale někdo i častěji.

No je s ním blbé spojení, ale budu to musel pořešit. Je to totiž známý kámošky. Není odtud, mám ho jenom čistě na radu a k místním vetům chodím jenom pro recepty. Ale ví toho tolik a tak dokáže poradit a vysvětlit, že jsem za něj moc ráda. My taky 2x ročně, ale říkala jsem si, že kdyby to třeba na Čika letos zase moc šlo, tak že bych mu to dala ještě v létě. A na podzim koupila nové.

sadzi saj

24.4.2008 10:17
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No je s ním blbé spojení, ale budu to musel pořešit. Je to totiž známý kámošky. Není odtud, mám ho jenom čistě na radu a k místním vetům chodím jenom pro recepty. Ale ví toho tolik a tak dokáže poradit a vysvětlit, že jsem za něj moc ráda. My taky 2x ročně, ale říkala jsem si, že kdyby to třeba na Čika letos zase moc šlo, tak že bych mu to dala ještě v létě. A na podzim koupila nové.

Tak to mu určo cinkni, bo by si mohla 4x a měla by si to akorát dvě pasty, já teď taky odčervovala Noromectinem a jsou i další pasty na odčervení, většinou je reklama v Jezdectví a tak, tak by se určo ještě nějaká našla

zvířátková

24.4.2008 11:16
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Tak to mu určo cinkni, bo by si mohla 4x a měla by si to akorát dvě pasty, já teď taky odčervovala Noromectinem a jsou i další pasty na odčervení, většinou je reklama v Jezdectví a tak, tak by se určo ještě nějaká našla

Jo jo, poptám se. Jako člověk by mu mohl dát cokoliv, ale když už je některé, které mu pomůže i s tou alergií trošku, tak to za to stojí.

sadzi saj

24.4.2008 11:19
sadzi saj

blanche napsal(a):
JJ, taky slyšela, že se to má střídat
Aby to mělo lepší účinek ...

No, já bych místo hobby raději do Ostré - je tam den koní - v Botanicus - moc pěkná a příjemná akce ...
NO, ale měla bych fotit i hobby ... Tak nevim ... Zatím vyhrává Ostrá

Aha, já myslela, jak tam měli psaného v té pozvánce fotografa, že si to ty

No mě je to celkem jedno

sadzi saj

24.4.2008 11:20
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Jo jo, poptám se. Jako člověk by mu mohl dát cokoliv, ale když už je některé, které mu pomůže i s tou alergií trošku, tak to za to stojí.

To jo, tak snad poradí

24.4.2008 11:50

parellka napsal(a):
Dobré ráno všem

Tak já jsem tu
Byla jsem za ségrou a pak v Globu - dneska to objela na kole

sadzi saj

24.4.2008 11:51
sadzi saj

blanche napsal(a):
Tak já jsem tu
Byla jsem za ségrou a pak v Globu - dneska to objela na kole

Aha, já jsem si říkala, že tu chcíp pes a nikde nikdo

Máš pozdrav shora

zvířátková

24.4.2008 11:54
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Aha, já jsem si říkala, že tu chcíp pes a nikde nikdo

Máš pozdrav shora

To jenom já se odtud nehnu, ježiš, tam je tak krásné, kdyby člověk se aspoň mohl projít...

sadzi saj

24.4.2008 11:58
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
To jenom já se odtud nehnu, ježiš, tam je tak krásné, kdyby člověk se aspoň mohl projít...

Chudinko já razím nakoupit a pro oběd, žaludek už se hlásí o příděl

zvířátková

24.4.2008 12:01
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Chudinko já razím nakoupit a pro oběd, žaludek už se hlásí o příděl

No to já už se doslova přežrala, kalhoty mě tlačej . Rohlíčky se semínkama a korbačik. Padly za vlast .

24.4.2008 12:03

zvířátková napsal(a):
No to já už se doslova přežrala, kalhoty mě tlačej . Rohlíčky se semínkama a korbačik. Padly za vlast .

Já nakoupila, pokoupila, ale vyhnali mě dříve, pač opět čekáme skupinu ...
Jsem se bála, že mě zase nepustí ...
Tebe Leo nepouštějí nikdy ?

zvířátková

24.4.2008 12:07
zvířátková

blanche napsal(a):
Já nakoupila, pokoupila, ale vyhnali mě dříve, pač opět čekáme skupinu ...
Jsem se bála, že mě zase nepustí ...
Tebe Leo nepouštějí nikdy ?

Ne ne, ona ani ta předchozí holčina nikam nechodila, nosila si jídlo sebou. Takže je tu normálka, že se tu sedí bez hnutí. Je fakt, že je to z ruky, ale zjistila jsem, že zadním vchodem by se dalo stihnout dojít do jednoho krámu, asi by to trvalo jen tak tak půl hodiny, ale stihlo by se to. Ale je zase fakt, že mám placenou i tu půlhodinu pauzy.

24.4.2008 12:11

zvířátková napsal(a):
Ne ne, ona ani ta předchozí holčina nikam nechodila, nosila si jídlo sebou. Takže je tu normálka, že se tu sedí bez hnutí. Je fakt, že je to z ruky, ale zjistila jsem, že zadním vchodem by se dalo stihnout dojít do jednoho krámu, asi by to trvalo jen tak tak půl hodiny, ale stihlo by se to. Ale je zase fakt, že mám placenou i tu půlhodinu pauzy.

NO, já tu mám jen Globus - ten je neblíže ... Ale je to fain - i když nic nepotřebuju, tak to projdu a vždy něco pokoupím
Ale je na to jen 30min-maximálně - navíc říkám, že jdu na "oběd" a pak mě tu vidí, jak valim s baglem a taškama
Ale můžeme jen o denních - a všední dny - pokud se nečeká skupina atd ...
Tak to tak moc často zase není - a když, tak se to musí pořádně využít

zvířátková

24.4.2008 12:14
zvířátková

blanche napsal(a):
NO, já tu mám jen Globus - ten je neblíže ... Ale je to fain - i když nic nepotřebuju, tak to projdu a vždy něco pokoupím
Ale je na to jen 30min-maximálně - navíc říkám, že jdu na "oběd" a pak mě tu vidí, jak valim s baglem a taškama
Ale můžeme jen o denních - a všední dny - pokud se nečeká skupina atd ...
Tak to tak moc často zase není - a když, tak se to musí pořádně využít

No právě, můžeš si i nakoupit, to je fajn. To já tady takhle tvrdnu do čtyř, pak mě ten můj vyzvedne a jedeme do obchoďáku, co je tak 15 minut autem, než se tam vymotam - lidí po práci jak šlupek, jak jdeme taky za delší dobu, tak toho člověk má víc, no a šílená zdržovačka, hodina včudu, než se dostaneme ke koním. To pak nestojí za nic. Úplně jsem pak znechucená a nákupy nenávidim.

24.4.2008 12:21

zvířátková napsal(a):
No právě, můžeš si i nakoupit, to je fajn. To já tady takhle tvrdnu do čtyř, pak mě ten můj vyzvedne a jedeme do obchoďáku, co je tak 15 minut autem, než se tam vymotam - lidí po práci jak šlupek, jak jdeme taky za delší dobu, tak toho člověk má víc, no a šílená zdržovačka, hodina včudu, než se dostaneme ke koním. To pak nestojí za nic. Úplně jsem pak znechucená a nákupy nenávidim.

No, to já taky ne ... Ale takhle je to příjemné s užitečným - a nakupuju jen to, co chci já - pač jsem tam sama

zvířátková

24.4.2008 12:24
zvířátková

blanche napsal(a):
No, to já taky ne ... Ale takhle je to příjemné s užitečným - a nakupuju jen to, co chci já - pač jsem tam sama

Přesně .

No ten můj si pro sváču skáče denně, ale nakoupit na doma nechce, ani věc na víc, což by nám ušetřilo cestu třeba zase o den. On totiž chce na expresní pokladnu a prý má rozmanitou stravu, takže má víc položek a tak nic jiného než sváču koupit nechce. Na kopadnec

24.4.2008 12:33

zvířátková napsal(a):
Přesně .

No ten můj si pro sváču skáče denně, ale nakoupit na doma nechce, ani věc na víc, což by nám ušetřilo cestu třeba zase o den. On totiž chce na expresní pokladnu a prý má rozmanitou stravu, takže má víc položek a tak nic jiného než sváču koupit nechce. Na kopadnec

To spíš na dělo

zvířátková

24.4.2008 12:38
zvířátková

blanche napsal(a):
To spíš na dělo

24.4.2008 12:50

zvířátková napsal(a):

Jsme se tu nacpala a už se ni nechce dělat vůbec nic

zvířátková

24.4.2008 12:52
zvířátková

blanche napsal(a):
Jsme se tu nacpala a už se ni nechce dělat vůbec nic

To se nedivim, já se taky flákam a vcelku mi to vyhovuje , nestěžuju si . Jenom ještě 3 hodiny tady, no to je děs, ale vcelku to dneska utíká.

24.4.2008 12:53

zvířátková napsal(a):
To se nedivim, já se taky flákam a vcelku mi to vyhovuje , nestěžuju si . Jenom ještě 3 hodiny tady, no to je děs, ale vcelku to dneska utíká.

Aha ... tak já ještě 6h !!! To je teprve polovina

zvířátková

24.4.2008 12:54
zvířátková

blanche napsal(a):
Aha ... tak já ještě 6h !!! To je teprve polovina

Hrůza a děs .

sadzi saj

24.4.2008 12:57
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Tak já už zpátky a láduju se tu bagetou a čeká na mě štrúdlik Venku krásně, teplo bez bundy a akorát.

Jinak Leo, tohle jsme taky praktikovali, ale pak jsem tomu udělala ráznou přítrž , pač do košíku se házelo kde co a cena za nákup stoupala a stoupala, zabralo to celý zbytek pátku a lézt mezi ty lidi a čekat u pokladny no hnus, takže si v týdnu o oběd vždy zajdu do města a postupně něco nakupuju, co potřebuju a je to

Blaní, pěkná fotka Baruš

24.4.2008 12:57

zvířátková napsal(a):
Hrůza a děs .

A to je čeká ještě jebovka - dorazí skupina - cizinci - to bude zase švanda je ubytovat

zvířátková

24.4.2008 13:06
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Tak já už zpátky a láduju se tu bagetou a čeká na mě štrúdlik Venku krásně, teplo bez bundy a akorát.

Jinak Leo, tohle jsme taky praktikovali, ale pak jsem tomu udělala ráznou přítrž , pač do košíku se házelo kde co a cena za nákup stoupala a stoupala, zabralo to celý zbytek pátku a lézt mezi ty lidi a čekat u pokladny no hnus, takže si v týdnu o oběd vždy zajdu do města a postupně něco nakupuju, co potřebuju a je to

Blaní, pěkná fotka Baruš

No to já jsem vždycky na nervy, nechápala jsem dříve, proč je mamina v krámě tak nervózní z těch lidí a ejhle, jsem jak ona. Pravda je krutá. Ty lidi vytáčej, jak brzděj, zastaví se a překáží, no na kopanec. A o frontách u kas mi ani nemluv. Ale jako je fakt, že mi nic moc zbytečného navíc nekupujeme. Jinde než na nákupech nemáme jak ušetřit. Né, že bychom se nějak hodně omezovali, ale taky u toho dost přemýšlíme a radši vybereme třeba levnější variantu, nebo ve slevě. Jak jinak by si člověk ušetřil na věci kolem. Ale včera už mě vytočili. Kuřecí řízky kilo za 160,-, tak měsíc od měsíce to stoupá o 10 korun. To je neskutečný.

24.4.2008 13:10

zvířátková napsal(a):
No to já jsem vždycky na nervy, nechápala jsem dříve, proč je mamina v krámě tak nervózní z těch lidí a ejhle, jsem jak ona. Pravda je krutá. Ty lidi vytáčej, jak brzděj, zastaví se a překáží, no na kopanec. A o frontách u kas mi ani nemluv. Ale jako je fakt, že mi nic moc zbytečného navíc nekupujeme. Jinde než na nákupech nemáme jak ušetřit. Né, že bychom se nějak hodně omezovali, ale taky u toho dost přemýšlíme a radši vybereme třeba levnější variantu, nebo ve slevě. Jak jinak by si člověk ušetřil na věci kolem. Ale včera už mě vytočili. Kuřecí řízky kilo za 160,-, tak měsíc od měsíce to stoupá o 10 korun. To je neskutečný.

Tohle je hustýýýýý
http://www.youtube.com/watch?v =12XKocVSl8U&eurl=http ://farmahradek.wgz.cz/novinky

zvířátková

24.4.2008 13:13
zvířátková

blanche napsal(a):
Tohle je hustýýýýý
http://www.youtube.com/watch?v =12XKocVSl8U&eurl=http ://farmahradek.wgz.cz/novinky

Tak to je fakt mazák a na Mallorce je, super

24.4.2008 13:20

zvířátková napsal(a):

No to jo ... pátky odpol. v krámě ?
Když lidi končí v práci a najíždí pro zásoby ?
To je pak mazec ...

sadzi saj

24.4.2008 13:22
sadzi saj

blanche napsal(a):
No to jo ... pátky odpol. v krámě ?
Když lidi končí v práci a najíždí pro zásoby ?
To je pak mazec ...

No právě, proto jsem to zrušila

Koupací kůň fakt hustej

24.4.2008 13:25

sadzi saj napsal(a):

Koupací kůň fakt hustej

Viď ... To bych si nechala taky líbit ... ale blbý to vylejzání - to bych se bála
Třeba tam spadnul ?
Nebo vlezl sám ?

olga visnakova

24.4.2008 13:27
olga visnakova

sadzi saj napsal(a):

Koupací kůň fakt hustej

sadzi-tak Vás tu pročítám a musím Ti říci, že řečmi o štrůdlu, jsi mi udělala takové chutě, že přestávám brouzdat po diskuzích a jdu "péct" oběd a než všichni udělají ve stájce coo mají (úkol rozdán), děti se vrátí ze školy, manžel z venku-bude možná i snědeno :-)) tak ahoj, jdu na štrůůůůůůůůůůůdlík

sadzi saj

24.4.2008 13:27
sadzi saj

blanche napsal(a):
Viď ... To bych si nechala taky líbit ... ale blbý to vylejzání - to bych se bála
Třeba tam spadnul ?
Nebo vlezl sám ?

No to vylejzání jsem taky koukala chudák, ale těžko říct, vypadalo to, že se šel záměrně osvěžit

sadzi saj

24.4.2008 13:30
sadzi saj

olga visnakova napsal(a):
sadzi-tak Vás tu pročítám a musím Ti říci, že řečmi o štrůdlu, jsi mi udělala takové chutě, že přestávám brouzdat po diskuzích a jdu "péct" oběd a než všichni udělají ve stájce coo mají (úkol rozdán), děti se vrátí ze školy, manžel z venku-bude možná i snědeno :-)) tak ahoj, jdu na štrůůůůůůůůůůůdlík

Jé, tak ať se dobře povede Tady máme ve městě takový krámek, jmenuje se to salátový bar a mají tam vše domácí dělané, bagety i ten závin, prostě samá ňamka

24.4.2008 13:35

sadzi saj napsal(a):
Jé, tak ať se dobře povede Tady máme ve městě takový krámek, jmenuje se to salátový bar a mají tam vše domácí dělané, bagety i ten závin, prostě samá ňamka

No jo, Andy tady dělá chutě celé ifauně

sadzi saj

24.4.2008 13:46
sadzi saj

blanche napsal(a):
No jo, Andy tady dělá chutě celé ifauně

Jsem si chtěla dát tu skákací fotku na plochu a ono je to roztáhlé a hnusné

24.4.2008 13:55

sadzi saj napsal(a):

Jsem si chtěla dát tu skákací fotku na plochu a ono je to roztáhlé a hnusné

Tak si klikni tady na ifauně, malé rozlišení - pravé tlač. myši - nastavit pozadí plochy a ne rozháhnout, ale na střed ... a je to

sadzi saj

24.4.2008 14:06
sadzi saj

blanche napsal(a):
Tak si klikni tady na ifauně, malé rozlišení - pravé tlač. myši - nastavit pozadí plochy a ne rozháhnout, ale na střed ... a je to

No stejně to nejde, ale to je jedno, jinak Katce se tahle fotečka taky moc líbila

24.4.2008 14:18

sadzi saj napsal(a):
No stejně to nejde, ale to je jedno, jinak Katce se tahle fotečka taky moc líbila

Tak to jsem ráda ... To CD mám stále na chalupě na stole

sadzi saj

24.4.2008 14:30
sadzi saj

blanche napsal(a):
Tak to jsem ráda ... To CD mám stále na chalupě na stole

Je mi to jasný

zvířátková

24.4.2008 14:34
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Je mi to jasný

Zase zdržovačka s nějakou prací, fakt otrava .

Jo jo, chce to hlavně dát na střed a pak podle potřeby zmenšit v nějakém programu.

sadzi saj

24.4.2008 14:40
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Zase zdržovačka s nějakou prací, fakt otrava .

Jo jo, chce to hlavně dát na střed a pak podle potřeby zmenšit v nějakém programu.

Se na to můžu vyprdnout, jiný se nastaví a je to ok, tak hold smůla

24.4.2008 15:04

sadzi saj napsal(a):
Se na to můžu vyprdnout, jiný se nastaví a je to ok, tak hold smůla

to musí jít ... najeď na tu fotku, tady, co jsi jí dala - je menší - pravé tlačítko myši - nastavit jako pozadí - nebo tak nějak tam je napsané - pak máš volby dlaždice, roztáhnout - ty ne ... pak je na střed a to je ono

zvířátková

24.4.2008 15:06
zvířátková

blanche napsal(a):
to musí jít ... najeď na tu fotku, tady, co jsi jí dala - je menší - pravé tlačítko myši - nastavit jako pozadí - nebo tak nějak tam je napsané - pak máš volby dlaždice, roztáhnout - ty ne ... pak je na střed a to je ono

No mě taky přijde, že někdy to jde, někdy ne. Záleží taky na rozlišení. Tady s 800x600 je všechno mimo plochu, ale na normální velikosti se to snad ani upravovat nemusí. Jenom hodin na střed.

24.4.2008 15:12

zvířátková napsal(a):
No mě taky přijde, že někdy to jde, někdy ne. Záleží taky na rozlišení. Tady s 800x600 je všechno mimo plochu, ale na normální velikosti se to snad ani upravovat nemusí. Jenom hodin na střed.

NO, jak kdy ... Já tu mám teď hříbáka
Tohle, ale jen malé rozlišení ...
Holky, dneska sranda, jak jsem vzala směnu kolegyni - sama mi dala na plochu mojí fotku koníků, co jsem fotila - tohle ...
Jinak ona mi to vždy mění - a ještě prudí - jééééé, zase koně ... nebo tááák
Asi si chtěla šplhnout - tak na ploše koně ... moje foto - jak jinak ...
Nechala mi tu kafe ... no, to jsou asi ty úroky, co slibovala - ale bylo to milé

sadzi saj

24.4.2008 15:13
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Jsem střevo asi, ale dám to, jak si říkala a hodí se to automaticky na plochu a další úpravy, zda chci na střed či tak to nenabízí

24.4.2008 15:18

sadzi saj napsal(a):
Jsem střevo asi, ale dám to, jak si říkala a hodí se to automaticky na plochu a další úpravy, zda chci na střed či tak to nenabízí

A když máš okna pozavíraný, klikneš pravým na pracovní plochu, dáš "vlastnosti", tam vybereš "plocha" a pak tam máš kolonku Pozice ? Tak to jde taky ...

Co ?

zvířátková

24.4.2008 15:21
zvířátková

parellka napsal(a):
Dobré ráno všem

No to je švanda, že si to tam takhle denně furt měníte .

Jojo, přesně tak, jak to Blanka napsala.

sadzi saj

24.4.2008 15:26
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No to je švanda, že si to tam takhle denně furt měníte .

Jojo, přesně tak, jak to Blanka napsala.

Tak jsem to udělala, jak jste říkali a mám to na středu, ale okolo modrý to je prdel

zvířátková

24.4.2008 15:27
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Tak jsem to udělala, jak jste říkali a mám to na středu, ale okolo modrý to je prdel

No okolo si tu barvičku taky můžeš namíchat. Zase v tom, jak jsi měnila na střed, tak tam pod tím hned barvy a kdyžtak si můžeš míchnout sama, kterou chceš.

sadzi saj

24.4.2008 15:29
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No okolo si tu barvičku taky můžeš namíchat. Zase v tom, jak jsi měnila na střed, tak tam pod tím hned barvy a kdyžtak si můžeš míchnout sama, kterou chceš.

No to se mi nelíbí, lepší, když je to na celém

24.4.2008 15:30

zvířátková napsal(a):

JJ, já mám bílou a tohle na středu :)

zvířátková

24.4.2008 15:33
zvířátková

blanche napsal(a):
JJ, já mám bílou a tohle na středu :)

Tak to leda, že by sis tu fotku na výšku položila a koukala na to hlavou do strany

24.4.2008 15:40

zvířátková napsal(a):
Tak to leda, že by sis tu fotku na výšku položila a koukala na to hlavou do strany

Nebo jí nemít tak malou - ale alespoň se to netluče s ikonama
Když mám něco barevného, velkého, tak je tam pak hledám

Vy už finišujete, co ?
Se máte

sadzi saj

24.4.2008 15:45
sadzi saj

blanche napsal(a):
Nebo jí nemít tak malou - ale alespoň se to netluče s ikonama
Když mám něco barevného, velkého, tak je tam pak hledám

Vy už finišujete, co ?
Se máte

Jj, já finishuju, jdu do lednice pro nákup a pomalu se pokusím vypařit z práce

Já mám na ploše tohle a netluče se mi to

24.4.2008 15:48

sadzi saj napsal(a):
Jj, já finishuju, jdu do lednice pro nákup a pomalu se pokusím vypařit z práce

Já mám na ploše tohle a netluče se mi to

A to máš roztáhlé po celém, co ?
Asi to nemá tak veliké rozlišení ...

sadzi saj

24.4.2008 15:54
sadzi saj

blanche napsal(a):
A to máš roztáhlé po celém, co ?
Asi to nemá tak veliké rozlišení ...

Jo jo mám to pěkně samo od sebe po celém krásně ostré, je to moc pěkný.

Hele jedu za Elí, tak se měj a ať ti to uteče

Jsme to dneska rozjeli co

24.4.2008 15:58

sadzi saj napsal(a):
Jo jo mám to pěkně samo od sebe po celém krásně ostré, je to moc pěkný.

Hele jedu za Elí, tak se měj a ať ti to uteče

Jsme to dneska rozjeli co

JJ, dneska jsme jak tryskomyši
Tak si to holky venku užijte a vzpomeňte si na chudáky pracující

zvířátková

24.4.2008 20:29
zvířátková

blanche napsal(a):
JJ, dneska jsme jak tryskomyši
Tak si to holky venku užijte a vzpomeňte si na chudáky pracující

Ahojky! Tak jsem se v práci už nestihla rozloučit, kousla se mi stránka a nechtěla naběhnout, takže jsem to vzdala. Já si teď při mytí okna spálila stehno o topení, jsou tam takové plechy, co se rozpálily, stačila vteřina dotknutí a teď se tu svíjim a chladim. Jo a dneska jsem Čika vykoupala pod hadicí, nedalo se na to koukat, jak se ve stáji svíjel, jede jako o život, drbe se neskutečně, jsem nešťastná. Samozřejmě pak v tom pokračoval a důkladně se vyválel v podestýlce. Magor, jsem fakt z něho na nervy, jak letos dopadne, to fakt ani nechci vidět...

24.4.2008 20:31

zvířátková napsal(a):
Ahojky! Tak jsem se v práci už nestihla rozloučit, kousla se mi stránka a nechtěla naběhnout, takže jsem to vzdala. Já si teď při mytí okna spálila stehno o topení, jsou tam takové plechy, co se rozpálily, stačila vteřina dotknutí a teď se tu svíjim a chladim. Jo a dneska jsem Čika vykoupala pod hadicí, nedalo se na to koukat, jak se ve stáji svíjel, jede jako o život, drbe se neskutečně, jsem nešťastná. Samozřejmě pak v tom pokračoval a důkladně se vyválel v podestýlce. Magor, jsem fakt z něho na nervy, jak letos dopadne, to fakt ani nechci vidět...

Já taky zdravím, už jsem doma z práce a doufám, že to dnešní počasí vydrží do soboty!!!! I když to nepředpovídají

zvířátková

24.4.2008 20:32
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Přidejte reakci

Přidat smajlík