janda
napsal(a):
Héj, někde ho mám na klasickejch fotkách, ale mám možnost se doštrachat ke scaneru, tak je nascenuju a hodím
Ale jsou to jenom takový momentky z výběhu -nečekej žáden zázrak
jasňačka tady s panem majitelem za mladejch let....
brodska
napsal(a):
jasňačka tady s panem majitelem za mladejch let....
A tady při jeho znásilňovací činnosti-po pravdě fakt to byl fofr cvalem z boxu...
brodska
napsal(a):
A tady při jeho znásilňovací činnosti-po pravdě fakt to byl fofr cvalem z boxu...
brodska
napsal(a):
tady je ten začátek všeho....
a letos máme po něm 2 dvouletý hřebečky....
stejně je ho škoda, ale holt co se dá dělat, každej jednou musí odejít...
tady foto našich potomků po něm
brodska
napsal(a):
a letos máme po něm 2 dvouletý hřebečky....
stejně je ho škoda, ale holt co se dá dělat, každej jednou musí odejít...
tady foto našich potomků po něm
oba jsou z plnokrevnejch kobyl a to bylo k němu vhodný spojení, aby nebyli takoví beganoidní....
brodska
napsal(a):
oba jsou z plnokrevnejch kobyl a to bylo k němu vhodný spojení, aby nebyli takoví beganoidní....
jo fotky jsou z loňskýho podzimu, nyní teprv fotit budu....doufám že jsem trochu pomohla s těma fotkama....
brodska
napsal(a):
jo fotky jsou z loňskýho podzimu, nyní teprv fotit budu....doufám že jsem trochu pomohla s těma fotkama....
Petro můžu se zeptat jak starý jsou zhruba ty fotky Aldana?
Já mám totiž akurát nějaký tuším z roku asi 2003 (nebo 04?...) když jsme byli na návštěvě v JČ, tak nevím jak moc jsou aktuální oproti těm tvým - jestli má vůbec smysl je sem cpát.....
red and white
napsal(a):
Díky moc za fotky !!
Tak tady teda ještě jedna fotečka z let pozdějších...
brodska
napsal(a):
Ahoj! Nemáš zač!!! No jestli dobře počítám, tak když máme letos dvoletý kluky po něm, tak to jsou fotky z roku 2006....
chtěla jsem vidět fotečky protože moje kobylka po něm má hříbě na které jsme se jeli podívat ( 3roky ) a musím říct že z mojí kobči má akorát barvu jinak celej Aldan
O tomto hřebci jsem hodně slyšela, od jeho majitele jsme ve stáji měli pár koní, ale nikdy jsem ho neviděla,
red and white
napsal(a):
chtěla jsem vidět fotečky protože moje kobylka po něm má hříbě na které jsme se jeli podívat ( 3roky ) a musím říct že z mojí kobči má akorát barvu jinak celej Aldan
O tomto hřebci jsem hodně slyšela, od jeho majitele jsme ve stáji měli pár koní, ale nikdy jsem ho neviděla,
A tohle je to "hříbátko" po mé kobylce a po Aldanovi