Prosím mate nekdo foto hřebce Aldan?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2008 22:52

red and white napsal(a):
děkuji

Héj, někde ho mám na klasickejch fotkách, ale mám možnost se doštrachat ke scaneru, tak je nascenuju a hodím
Ale jsou to jenom takový momentky z výběhu -nečekej žáden zázrak

1.5.2008 23:16

janda napsal(a):
Héj, někde ho mám na klasickejch fotkách, ale mám možnost se doštrachat ke scaneru, tak je nascenuju a hodím
Ale jsou to jenom takový momentky z výběhu -nečekej žáden zázrak

jasňačka tady s panem majitelem za mladejch let....

1.5.2008 23:18

brodska napsal(a):
jasňačka tady s panem majitelem za mladejch let....

A tady při jeho znásilňovací činnosti-po pravdě fakt to byl fofr cvalem z boxu...

1.5.2008 23:18

brodska napsal(a):
A tady při jeho znásilňovací činnosti-po pravdě fakt to byl fofr cvalem z boxu...

1.5.2008 23:19

brodska napsal(a):

tady je ten začátek všeho....

1.5.2008 23:22

brodska napsal(a):
tady je ten začátek všeho....

a letos máme po něm 2 dvouletý hřebečky....
stejně je ho škoda, ale holt co se dá dělat, každej jednou musí odejít...
tady foto našich potomků po něm

1.5.2008 23:23

brodska napsal(a):
a letos máme po něm 2 dvouletý hřebečky....
stejně je ho škoda, ale holt co se dá dělat, každej jednou musí odejít...
tady foto našich potomků po něm

oba jsou z plnokrevnejch kobyl a to bylo k němu vhodný spojení, aby nebyli takoví beganoidní....

1.5.2008 23:25

brodska napsal(a):
oba jsou z plnokrevnejch kobyl a to bylo k němu vhodný spojení, aby nebyli takoví beganoidní....

jo fotky jsou z loňskýho podzimu, nyní teprv fotit budu....doufám že jsem trochu pomohla s těma fotkama....

2.5.2008 00:51

brodska napsal(a):
jo fotky jsou z loňskýho podzimu, nyní teprv fotit budu....doufám že jsem trochu pomohla s těma fotkama....

Petro můžu se zeptat jak starý jsou zhruba ty fotky Aldana?
Já mám totiž akurát nějaký tuším z roku asi 2003 (nebo 04?...) když jsme byli na návštěvě v JČ, tak nevím jak moc jsou aktuální oproti těm tvým - jestli má vůbec smysl je sem cpát.....

2.5.2008 14:30

janda napsal(a):
Petro můžu se zeptat jak starý jsou zhruba ty fotky Aldana?
Já mám totiž akurát nějaký tuším z roku asi 2003 (nebo 04?...) když jsme byli na návštěvě v JČ, tak nevím jak moc jsou aktuální oproti těm tvým - jestli má vůbec smysl je sem cpát.....

Díky moc za fotky !!

2.5.2008 16:05

red and white napsal(a):
Díky moc za fotky !!

Tak tady teda ještě jedna fotečka z let pozdějších...

2.5.2008 22:00

janda napsal(a):
Tak tady teda ještě jedna fotečka z let pozdějších...

Ahoj! Nemáš zač!!! No jestli dobře počítám, tak když máme letos dvoletý kluky po něm, tak to jsou fotky z roku 2006....

3.5.2008 10:02

brodska napsal(a):
Ahoj! Nemáš zač!!! No jestli dobře počítám, tak když máme letos dvoletý kluky po něm, tak to jsou fotky z roku 2006....

chtěla jsem vidět fotečky protože moje kobylka po něm má hříbě na které jsme se jeli podívat ( 3roky ) a musím říct že z mojí kobči má akorát barvu jinak celej Aldan

O tomto hřebci jsem hodně slyšela, od jeho majitele jsme ve stáji měli pár koní, ale nikdy jsem ho neviděla,

3.5.2008 10:08

red and white napsal(a):
chtěla jsem vidět fotečky protože moje kobylka po něm má hříbě na které jsme se jeli podívat ( 3roky ) a musím říct že z mojí kobči má akorát barvu jinak celej Aldan

O tomto hřebci jsem hodně slyšela, od jeho majitele jsme ve stáji měli pár koní, ale nikdy jsem ho neviděla,

A tohle je to "hříbátko" po mé kobylce a po Aldanovi

Přidejte reakci

Přidat smajlík