zvířátková

zvířátková

zvířátková

zvířátková

zvířátková

naftalinka
napsal(a):
Hoooj!!!!
Jooo vlak tam jede, popř dorazíš na Kladno a nasedneš ke mě do auta, ale bus do Kovár jezdí z Dejvic
zvířátková

zvířátková

zvířátková

zvířátková

zvířátková
napsal(a):
A umytý bobátko. Zase dneska vypadal, v noci se drbal o sto šest, ocas i hřívu, ach jo
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
tady někdo fotil, co????
Njn Ostatně jako každý jiný den....
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Njn Ostatně jako každý jiný den....
Ahojky,
teda, to je plyšáček, hned bych ho brala domů Čikimu to jako vždy sekne, hlavně shora ta fotka
Já poklidila ten čurbes po včerejšku a kuchtím pozdní večeři.
naftalinka
napsal(a):
no tak to já fotím výjimečně Hlavně jsem si zase natahla nějakej mezikostní svalík na noze a mám to oteklý a bolí to!!!!!!Ten můj kotník asi nedá pokoj!
Nazdárek holky!!
Tak se vám tu zase po dlouhých měsících s Falíkem hlásíme
Mám toho teď nějak moc, tak jsem ráda,že aspoń toho Falíka stíhám...ale stejně to není takový,jaký bych si to představovala...už aby byly prázdniny
Prohlížela jsem zpětně několik "králíků" a všechny fotečky jsou nádherný....Všem vám to tam moc sluší!
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
tak dobrou chut, hale co děláš Andy ve čtvrtek?????
Už jdu nandavat děkujeme
Zuzi jako vždy, nejspíš brzo ráno odjezdit Elí a potom se chci jet podívat na Mělník na hobbíky, když to vyjde, ale teď mi tak došlo, že jsem si domlouvala trénink, takže vůbec nevim, jak to ještě bude. Moc ráda bych dorazila, ale jsem teď fakt totálně bez peněz a pro nás to není zase nejblíž, ale určo s Blankou někdy dorazíme
sadzi saj
napsal(a):
Už jdu nandavat děkujeme
Zuzi jako vždy, nejspíš brzo ráno odjezdit Elí a potom se chci jet podívat na Mělník na hobbíky, když to vyjde, ale teď mi tak došlo, že jsem si domlouvala trénink, takže vůbec nevim, jak to ještě bude. Moc ráda bych dorazila, ale jsem teď fakt totálně bez peněz a pro nás to není zase nejblíž, ale určo s Blankou někdy dorazíme
o.k. chápu!!!! Jooo peníze to já furt nepotkala žádnýho milionáře takže v peněžence ho.......... na účtě taky ho...........
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
o.k. chápu!!!! Jooo peníze to já furt nepotkala žádnýho milionáře takže v peněžence ho.......... na účtě taky ho...........
No nazdar Baruš! Jak se vede Falíkovi? Co jeho bolavá kopýtka?
Já se teď naložila na hodinku do vany, úžasnej relax, to jsem potřebovala... A už zase devět, ach jo, to to letí....
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
No nazdar Baruš! Jak se vede Falíkovi? Co jeho bolavá kopýtka?
Já se teď naložila na hodinku do vany, úžasnej relax, to jsem potřebovala... A už zase devět, ach jo, to to letí....
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
A¨hoj! Teda Čiko tady na té poslední fotce je fakt kořen. Já jsem z něj nemocná, fakt že jo
Jinak zdravím Baruš a Falíka!!!! No že ses taky ukázala! Jak se máte?
Já dnes nějak nestíhala, byla jsem ve městě, pak domů, nakosit Use trávu, vypucovat, fotili jsme Fabbyho...potřebujeme nové aktuální fotky, Fabínek bude ve světové ročence šampionů, co vychází co dva roky...předloni tam byl Darés. No a Fabby je čerstvě šampion, ještě nemáme certifikát doma, vyřizují to v Praze
, ale už je jistý
Pak jsem byla s holčí na vyjížďce. Teda v poli s řepkou jsme jely v kolejích po traktoru a málem to se mnou chudák zabalila. Jdeme si tak pohodička krokem a najednou dvě srny proti nám hups! Usa na prášky, strašně se vyděsila, normálně mi udělala spin! Naštěstí to neodpíchla, ale jen se otočila v mžiku..sakra, to byl fofr
. Pak jsem ji otočila zpět a dál šla jako na jehlách, strašně funěla a čekala, kde zase vyleze nějaká srna.
lucky
napsal(a):
A¨hoj! Teda Čiko tady na té poslední fotce je fakt kořen. Já jsem z něj nemocná, fakt že jo
Jinak zdravím Baruš a Falíka!!!! No že ses taky ukázala! Jak se máte?
Já dnes nějak nestíhala, byla jsem ve městě, pak domů, nakosit Use trávu, vypucovat, fotili jsme Fabbyho...potřebujeme nové aktuální fotky, Fabínek bude ve světové ročence šampionů, co vychází co dva roky...předloni tam byl Darés. No a Fabby je čerstvě šampion, ještě nemáme certifikát doma, vyřizují to v Praze
, ale už je jistý
Pak jsem byla s holčí na vyjížďce. Teda v poli s řepkou jsme jely v kolejích po traktoru a málem to se mnou chudák zabalila. Jdeme si tak pohodička krokem a najednou dvě srny proti nám hups! Usa na prášky, strašně se vyděsila, normálně mi udělala spin! Naštěstí to neodpíchla, ale jen se otočila v mžiku..sakra, to byl fofr
. Pak jsem ji otočila zpět a dál šla jako na jehlách, strašně funěla a čekala, kde zase vyleze nějaká srna.
Ch. Fabricius od Trojské skály
lucky
napsal(a):
Ch. Fabricius od Trojské skály
Uf..nikde nikdo?
Tak já jdu dát Use ještě trochu trávy, opláchnout se a spát...ráno zase vstávat a alou do města...
zvířátková

lucky
napsal(a):
Uf..nikde nikdo?
Tak já jdu dát Use ještě trochu trávy, opláchnout se a spát...ráno zase vstávat a alou do města...
Dobré ránko! Dneska zdržení, prala jsem se tu s počítačem, jééé, ten mě nervuje....
Teda, už aby bylo to volno, zase jsem spala tak 5 hodin, už to zase potřebuju dospat. Jsem zvědavá, zda budeme mít volno i v pátek. Akorát mě štve, že mi šéf zakázal chlapům ty pátky dávat jako dovči, že prý nikomu ani den, že prý neplacené volno. To je pěkně debilní, všichni si tahají dny z předchozích let, nemůžou si to ani vybrat a když už jsou takhle volna, tak si to nemůžou vzít jako dovču. Tak uvažuju, jestli si jí neprsknu potajnu aspoň sobě. Jenom doufám, že si toho nevšimne a nebude remcat.
Fábbymu to fakt sekne Už jsou kluci fakt k nerozpoznání...
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Dneska zdržení, prala jsem se tu s počítačem, jééé, ten mě nervuje....
Teda, už aby bylo to volno, zase jsem spala tak 5 hodin, už to zase potřebuju dospat. Jsem zvědavá, zda budeme mít volno i v pátek. Akorát mě štve, že mi šéf zakázal chlapům ty pátky dávat jako dovči, že prý nikomu ani den, že prý neplacené volno. To je pěkně debilní, všichni si tahají dny z předchozích let, nemůžou si to ani vybrat a když už jsou takhle volna, tak si to nemůžou vzít jako dovču. Tak uvažuju, jestli si jí neprsknu potajnu aspoň sobě. Jenom doufám, že si toho nevšimne a nebude remcat.
Fábbymu to fakt sekne Už jsou kluci fakt k nerozpoznání...
JJ, hafani jsou super - bezva výstavní pozy
Já jsem spala 6h a jsem hotová taky
Snad to dnes ve zdraví přežijeme ...
zvířátková

blanche
napsal(a):
No snad. Mě to tu teda neba už teď. Padá na mě malba ze stropu, se z toho zcvoknu. Zase tu bude tolik bordelu, že budu pak muset luxovat a náš lux luxuje asi tak, jak kdyby byl vypnutý ze zástrčky.
zvířátková
napsal(a):
No snad. Mě to tu teda neba už teď. Padá na mě malba ze stropu, se z toho zcvoknu. Zase tu bude tolik bordelu, že budu pak muset luxovat a náš lux luxuje asi tak, jak kdyby byl vypnutý ze zástrčky.
Se Vám to tam nějak rozpadá
Mě dneska přijedou zase Rusové - to bude žraso ...
Tady zase hříbátko kamaráda
zvířátková

blanche
napsal(a):
Se Vám to tam nějak rozpadá
Mě dneska přijedou zase Rusové - to bude žraso ...
Tady zase hříbátko kamaráda
No je tady debilní střecha, prosakuje voda, samej kruh na stropě, pak se to loupe a padá na člověka. Po zimě je to zase mnohem horší. Fakt podmínky .
zvířátková
napsal(a):
No je tady debilní střecha, prosakuje voda, samej kruh na stropě, pak se to loupe a padá na člověka. Po zimě je to zase mnohem horší. Fakt podmínky .
No, tak to nezávidím
zvířátková

blanche
napsal(a):
No, tak to nezávidím
Co bychom taky chtěli za víc jak 30 tisíc za nájem.
sadzi saj

blanche
napsal(a):
To je šílenost ...
Tak jedna skupina odjela do města - vytoužený klid
Dobré ranko ženštiny ,
teda pořád jsem se nedozvěděla, kam že to ta Lucky jezdí na kurz
Já jdu konečně snídat, vyřídila jsem mailíky, dodělala objednávky a hurá na další práci, aspoň, že tentokrát mám v pátek volno
Jinak jsem se vyspala celkem do růžova, za to včera jsem nemohla vůbec spát
Hříbek rozkošný, hlavně ta fotka se Sárou
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ranko ženštiny ,
teda pořád jsem se nedozvěděla, kam že to ta Lucky jezdí na kurz
Já jdu konečně snídat, vyřídila jsem mailíky, dodělala objednávky a hurá na další práci, aspoň, že tentokrát mám v pátek volno
Jinak jsem se vyspala celkem do růžova, za to včera jsem nemohla vůbec spát
Hříbek rozkošný, hlavně ta fotka se Sárou
Čus, jsem si říkala, kde jsi
Už mám objednané to odčervovadlo, tak jsem ráda
Snad to vyjde ...
JJ, Sáře to moc sluší ... A hříbek je fakt super
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Čus, jsem si říkala, kde jsi
Už mám objednané to odčervovadlo, tak jsem ráda
Snad to vyjde ...
JJ, Sáře to moc sluší ... A hříbek je fakt super
To víš, psala jsem románový e-mail, do toho práce
Jo a jaký nakonec??
Je rozkošnej, snad se taky jednou takovýho prcka dočkám
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No, bylo by to fain, co ?
Ale ty nervíky kolem, to si snad ani nedovedu představit
Nakonec berem Antiverm ... Na doporučení veta.
Tak hlavně, že vet poradil
Uvidíme, nevím, když byla Lucie vždy březí, žádný drie se z toho nedělali, i když samozřejmě stát se může cokoliv, to by nemohl být ani člověk těhotný
zvířátková

blanche
napsal(a):
No, bylo by to fain, co ?
Ale ty nervíky kolem, to si snad ani nedovedu představit
Nakonec berem Antiverm ... Na doporučení veta.
No ono se to zdá dost, ale zase máme 3 kanceláře, obr šatny s úmývárkou, sprchovýma koutama a záchodama. Pak malý sklad na matroš a pak velký sklad s mega garáží, kde se parkují auta. Ale vše v takovém stavu, že by chválu člověk nenašel vůbec v ničem.
Ach bože, mě to tu neba. Mám udělat výplaty, jenže nemám od dvou chlapů hodiny a tak nemůžu ani začít. Šéf se mě už 2 dny ptá tak 3x denně a furt nechce pochopit, že bez těch dvou to neudělám... Tak dělám DPHáčko za duben, abych pak, až se vrátím z dovči, nemusela kmitat jak o život.
zvířátková
napsal(a):
No ono se to zdá dost, ale zase máme 3 kanceláře, obr šatny s úmývárkou, sprchovýma koutama a záchodama. Pak malý sklad na matroš a pak velký sklad s mega garáží, kde se parkují auta. Ale vše v takovém stavu, že by chválu člověk nenašel vůbec v ničem.
Ach bože, mě to tu neba. Mám udělat výplaty, jenže nemám od dvou chlapů hodiny a tak nemůžu ani začít. Šéf se mě už 2 dny ptá tak 3x denně a furt nechce pochopit, že bez těch dvou to neudělám... Tak dělám DPHáčko za duben, abych pak, až se vrátím z dovči, nemusela kmitat jak o život.
Lea se má ... ta si počítá peníze ... příjemná práce, co ?
Škoda, že si pak nemůžeš něco připočítat, co ?
To jsi dobrá ... To já bych nevypočítala nic ...
Teď jsem něco na výplatnici ani nepochopila
Ale blbý, že nemůžeš kvůli nim ani začít
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No my platíme o dost víc, než 30 tis. a to máme jenom 3 kanceláře, vlastně 4, showroom, kuchyňku, 2 wc a sprcha a chodbička
Mě to tu neba většinou každý den , ale dneska jsem dostala aspoň stravenky, tak aspoň něco
zvířátková

blanche
napsal(a):
Já včera stravenky a opozdile výplatnici
No já nedostanu nic, výplaty by měly být v pondělí, a to já už budu pryč, takže bez penízků a šéfík si to bude muset všechno připravit a rozdat.
zvířátková
napsal(a):
No já nedostanu nic, výplaty by měly být v pondělí, a to já už budu pryč, takže bez penízků a šéfík si to bude muset všechno připravit a rozdat.
Jak je u vás ... tady občas vylejza puchejř, ale teď se to nějak hnusně zatahuje
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Jak je u vás ... tady občas vylejza puchejř, ale teď se to nějak hnusně zatahuje
U nás krásně azuro a slunečno. Za to včera, když jsem jela domů, tak jsem u nás chytla pěkný slejvanec , takže jsem ani za Elí nejela, pač to nemělo cenu, bych byla durch, než bych došla od auta do stáje a takhle se to přehnalo min. 2x
Jé Leo, vy už odjíždíte jo, se máš
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
U nás krásně azuro a slunečno. Za to včera, když jsem jela domů, tak jsem u nás chytla pěkný slejvanec , takže jsem ani za Elí nejela, pač to nemělo cenu, bych byla durch, než bych došla od auta do stáje a takhle se to přehnalo min. 2x
Jé Leo, vy už odjíždíte jo, se máš
U nás taky sluníčko. Včera nám jenom minimálně krapalo. Dneska to vypadá lépe. Uvidíme no.
Jo jo, už v neděli .
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
U nás taky sluníčko. Včera nám jenom minimálně krapalo. Dneska to vypadá lépe. Uvidíme no.
Jo jo, už v neděli .
Tak to si to pěkně užijte
U nás celý den nic, ale jela jsem domů a v lese mokro a Míra potom říkal, že u nás doma k večeru pršelo a znova mě to chytlo, když jsem jela domů, dneska se to drží
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
U nás celý den nic, ale jela jsem domů a v lese mokro a Míra potom říkal, že u nás doma k večeru pršelo a znova mě to chytlo, když jsem jela domů, dneska se to drží
Děkujeme, snad tam bude hezky, zatím na příští dny samá předpověď oblačnosti, takže mě to děsí. Jenom se bojím, aby tady nebylo moc vedro, much, abych pak nenašla místo pondi pankáče. Jsem byla ráda, že jedeme ještě před sezónou, ale bohužel si pospíšil.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Děkujeme, snad tam bude hezky, zatím na příští dny samá předpověď oblačnosti, takže mě to děsí. Jenom se bojím, aby tady nebylo moc vedro, much, abych pak nenašla místo pondi pankáče. Jsem byla ráda, že jedeme ještě před sezónou, ale bohužel si pospíšil.
Neboj, myslím, že to bude ok a Čiko to zvládne
Ježiš, mě to tu dneska neba půjdu asi do města nakoupit a pro oběd
sadzi saj
napsal(a):
Nazdárek,,ale už mu to
to víte, nožky nás pořád zlobí...a to už je třičtvrtě roku bos....pořád řeším dilema,zda ho nakovat. Problém má jen na tvrdém povrchu, tak se mu snažíme vyhýbat...Navíc náš známej dělá podrážky k botám a nabídl se, že mu zkusí podle nějakého návrhu ušít botky. Tak uvidíme....Před měsícem si udělal otlak na zadní noze,ale už mu ta stěna pěkně dorostla,tak už se tí, nčedotýká země a netlačí ho to. Jen na kamenech, a tam chodíme co nejmíň.
Fotku dělal taťka,pořídil si profi vybavení, tak pořád fotí...před týdnem se vrátil z národního parku v Německu,kde si nafotil tuleně...tak si jednou udělal čas i na dceru s koníkem:-)
Musim zas do školy,tak písnu pořádně večer
bbb
napsal(a):
Nazdárek,,ale už mu to
to víte, nožky nás pořád zlobí...a to už je třičtvrtě roku bos....pořád řeším dilema,zda ho nakovat. Problém má jen na tvrdém povrchu, tak se mu snažíme vyhýbat...Navíc náš známej dělá podrážky k botám a nabídl se, že mu zkusí podle nějakého návrhu ušít botky. Tak uvidíme....Před měsícem si udělal otlak na zadní noze,ale už mu ta stěna pěkně dorostla,tak už se tí, nčedotýká země a netlačí ho to. Jen na kamenech, a tam chodíme co nejmíň.
Fotku dělal taťka,pořídil si profi vybavení, tak pořád fotí...před týdnem se vrátil z národního parku v Německu,kde si nafotil tuleně...tak si jednou udělal čas i na dceru s koníkem:-)
Musim zas do školy,tak písnu pořádně večer
No jo, je to vidět ... Obyč kompaktem by se tohle už nedalo - moooooc pěkné, že fotky chválím ... Tuleně bych taky ráda skoukla - nemáš něco ?
Falíka zdravíme, ať mu je lépe
Tak Lea bude cestovat ... Se máš, si to pořádně užijte ...
Mě zase uniklo - kam že to jedeš ?
blanche
napsal(a):
No jo, je to vidět ... Obyč kompaktem by se tohle už nedalo - moooooc pěkné, že fotky chválím ... Tuleně bych taky ráda skoukla - nemáš něco ?
Falíka zdravíme, ať mu je lépe
Tak Lea bude cestovat ... Se máš, si to pořádně užijte ...
Mě zase uniklo - kam že to jedeš ?
Hlásím slejvák jak hovado
zvířátková

blanche
napsal(a):
Hlásím slejvák jak hovado
Já chci taky tatínka s profi výbavou :-( Nemám ani jedno :-(
A s tuleněma se pochlubte, bude pěkná podívaná.
Na Mallorcu
zvířátková
napsal(a):
Já chci taky tatínka s profi výbavou :-( Nemám ani jedno :-(
A s tuleněma se pochlubte, bude pěkná podívaná.
Na Mallorcu
NO, jo, to bude super dovča
Já letím v červnu na pár dní do Londýna - už začnu pomalu chytat cestovní horečku ...
První cesta letadlem - se zebliju jak alík
Tuleně bych ráda prohlídla - musí být kváááásníííííí
Jakpak to ... Leo ?
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Já šla do města, začlo jenom krápat no a cestou zpět už lilo, takže jsem trochu promokla bych se z toho počasí fakt pos........
Teda fotečka s Falíkem super a tuleně schvaluju, taky ráda juknu
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Viď
Tady byl přímo nalejvák ... než slejvák
Fakt u Vás tak lilo, no doufám, že to nejde k nám Ale klasika, blíží se volno
sadzi saj

blanche
napsal(a):
sadzi saj

blanche
napsal(a):
sadzi saj

blanche
napsal(a):
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
U nás ani kapka, furt slunečno.
Co jakpakto?
Neboj, já poletím podruhé, vlastně potřetí, když beru že tam a zpátky. A žádná tragoška. Mám šíleně špatný žaludek, nic nesnesu, ale v letadle mi to fakt nepřišlo. Jak dlouho to do Londýna letí?
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Blanka požitkářka
Leo možná myslela tatíka, ale nevím
Jj, Londýn závidím, hned bych jela s tebou
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Blanka požitkářka
Leo možná myslela tatíka, ale nevím
Jj, Londýn závidím, hned bych jela s tebou
Ale mám, ale vídám i cizí víc než jeho. Ono je to v naší rodině složitý. Táta přišel o první rodinu, kdy si žena našla chlapa a řekla mu, že dcery si zvykají na tamtoho, tak ať je nechá. No a táta to udělal. Pak mu tohle udělala moje mamina a on odešel stejně jak předtím. Jenže u nás to nikdo nechtěl. No a my děti nenaděláme nic s tím, že nás nemá zájem vidět. Jeho pohled je prý radši nevidět, než málo a trápit se. Nepochopitelné, ale nutit někoho, aby mě měl rád, nemůžu :-(
A kam jedeš do toho Londýna? Jako né místo, ale jako já nevím, do stáje, za kámoškou, jen tak na dovču atd.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Ale mám, ale vídám i cizí víc než jeho. Ono je to v naší rodině složitý. Táta přišel o první rodinu, kdy si žena našla chlapa a řekla mu, že dcery si zvykají na tamtoho, tak ať je nechá. No a táta to udělal. Pak mu tohle udělala moje mamina a on odešel stejně jak předtím. Jenže u nás to nikdo nechtěl. No a my děti nenaděláme nic s tím, že nás nemá zájem vidět. Jeho pohled je prý radši nevidět, než málo a trápit se. Nepochopitelné, ale nutit někoho, aby mě měl rád, nemůžu :-(
A kam jedeš do toho Londýna? Jako né místo, ale jako já nevím, do stáje, za kámoškou, jen tak na dovču atd.
Tak 2 hoďky jsme taky letěli a úplná pohoda, uteče to jak voda. Zle od žaludku jako neni, takové ty tlaky a turbulence jsou zajímavý pocit, ale na zvracení fakt ne, spíš tak jako že to musíš rozdejchat.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Leo neboj, nejsi v tom sama, já naposledy viděla našeho rozmilého taťuldu někdy o Vánoce a to byl u nás skoro sousedů na návštěvě a myslíte, že se staví, ale co, jeho boj
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Tak 2 hoďky jsme taky letěli a úplná pohoda, uteče to jak voda. Zle od žaludku jako neni, takové ty tlaky a turbulence jsou zajímavý pocit, ale na zvracení fakt ne, spíš tak jako že to musíš rozdejchat.
Ty jo, my letěli do Egypta snad nekonečně dlouho blbě mi teda fakt nebylo, ale ty UŠI pomóóc, to bylo fakt šílený
zvířátková
napsal(a):
Aha, tak to jo ...
Ale když to slyším ... co je pak lepší, co ?
Mezilidské vztahy - to je fakt dílo
Já jedu s kamarádkou a za kamarádkou, která tam bydlí ... Jsou to moje spolužačky
sadzi saj
napsal(a):
Leo neboj, nejsi v tom sama, já naposledy viděla našeho rozmilého taťuldu někdy o Vánoce a to byl u nás skoro sousedů na návštěvě a myslíte, že se staví, ale co, jeho boj
Tak to je mi líto ...
Naši spolu jsou ... Hrdličky to moc nejsou , ale jo, vycházejí dobře
Tak a já mám skupinu pod střechou ... To byl boj ... Naštěstí beze změny - měla jsem to nachystané ...
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
To jo, zalehnutí uší je nepříjemný. Ale zle od žaludku není, to bych musela hned vědět, jelikož mi stačí opravdu málo.
Nejhorší je, že člověk by měl zájem a má smůlu. Můj bráška je třeba docela čumák po něm, že ho jako nemusí. Ale já bych chtěla moc. Mě je úplně jedno, co mezi nima je, kdo koho má, že se chvíli scházej a pak se zase odmlčej, podváděj se, kdo dřív koho měl a neměl, co mezi nima je, je mi to šumák. Chtě-nechtě mi chybí. Ale na druhou stranu je tak šíleně hodnej člověk, prostě opak maminy. Se mu ani nedivim, že vždycky nějakou dobu dělá, že neni na světě, aby měl od ní klid .
zvířátková
napsal(a):
To jo, zalehnutí uší je nepříjemný. Ale zle od žaludku není, to bych musela hned vědět, jelikož mi stačí opravdu málo.
Nejhorší je, že člověk by měl zájem a má smůlu. Můj bráška je třeba docela čumák po něm, že ho jako nemusí. Ale já bych chtěla moc. Mě je úplně jedno, co mezi nima je, kdo koho má, že se chvíli scházej a pak se zase odmlčej, podváděj se, kdo dřív koho měl a neměl, co mezi nima je, je mi to šumák. Chtě-nechtě mi chybí. Ale na druhou stranu je tak šíleně hodnej člověk, prostě opak maminy. Se mu ani nedivim, že vždycky nějakou dobu dělá, že neni na světě, aby měl od ní klid .
NO, je to těžké ... Věřím, že to pak lidi mrzí ... :(
zvířátková

blanche
napsal(a):
NO, je to těžké ... Věřím, že to pak lidi mrzí ... :(
Je no :-(
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Je no :-(
Proto já už jsem rezignovala a žiju si svůj život a oni taky
zvířátková

blanche
napsal(a):
No, tak sice je mám ubytovaný, ale pruděj, co můžou - jedný ježibabě se nic nelíbí ...
To je klasická potížistka
To bych taky ráda, jenže na druhou stranu je moje máma moc otravná, že se to nedá .
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
To bych taky ráda, jenže na druhou stranu je moje máma moc otravná, že se to nedá .
Ale, všechno se dá, ale je to jenom o tvé trpělivost, matka taky prudila, takže jsem prostě nereagovala a neodepisovala, když začla a byl klid a teď je to v pohodě Člověk se nesmí bát přitvrdit, nemůžeš být do smrti jejich otrok, seš tu na světě jenom jednou
zvířátková

blanche
napsal(a):
No to moje máma právě ani nesnese, že si někdo dá na čas s odpovědí. To je něco pro ní, pak má řeči, vyčítá, ale já teda pomalu nikdy nemám čas, ani chuť odepisovat. No a nemluvě o tom, že mi pak taky vyčítá, že jí sama od sebe nenapíšu. Nepochopí, že prostě nechci, nemám nic na srdci, zbytečný kredit, atd.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No to moje máma právě ani nesnese, že si někdo dá na čas s odpovědí. To je něco pro ní, pak má řeči, vyčítá, ale já teda pomalu nikdy nemám čas, ani chuť odepisovat. No a nemluvě o tom, že mi pak taky vyčítá, že jí sama od sebe nenapíšu. Nepochopí, že prostě nechci, nemám nic na srdci, zbytečný kredit, atd.
No moje matka byla to samý, takže jsem prostě neodepisovala a nereagovala a byl klid, nějakou dobu jsme se nestýkali, neviděli, pak občas napsala, jak se mám, tak jsem jí něco odepsala a teď je v pohodě a jak začne, nastolím ten samý teror a většinou je hned zase v klidu Přece si nebudeš dělat nervy, to za to fakt nestojí.
U nás už zase svítí punťa
zvířátková
napsal(a):
Čauky!
Nestíhám moc číst, jsem tady jen na skok. Beru vypucovat Usu a jdeme ke koním. Jana vyčistí koně než přijdu a hodíme je do pampelišek než nám odkvetou. Trochu sem tam svítí slunko, tak snad z toho něco vyjde.
Jinak našeho raťafáka fotil tentokrát táta, já kolem skálala a dělala na něj cukrblíky, aby se nějak tvářil.
Večer uvidíte jestli něco nyní vytvořím já s koňmi....
tak letím, mějte se
sadzi saj
napsal(a):
No moje matka byla to samý, takže jsem prostě neodepisovala a nereagovala a byl klid, nějakou dobu jsme se nestýkali, neviděli, pak občas napsala, jak se mám, tak jsem jí něco odepsala a teď je v pohodě a jak začne, nastolím ten samý teror a většinou je hned zase v klidu Přece si nebudeš dělat nervy, to za to fakt nestojí.
U nás už zase svítí punťa
JJ, tady taky ...
Tak to vás holčiny lituju ... To si představit nějak nedovedu ...
S mámou se dokážeme opravdu pěkně zhádat ... Ale pak zase OK ...
zvířátková

lucky
napsal(a):
Čauky!
Nestíhám moc číst, jsem tady jen na skok. Beru vypucovat Usu a jdeme ke koním. Jana vyčistí koně než přijdu a hodíme je do pampelišek než nám odkvetou. Trochu sem tam svítí slunko, tak snad z toho něco vyjde.
Jinak našeho raťafáka fotil tentokrát táta, já kolem skálala a dělala na něj cukrblíky, aby se nějak tvářil.
Večer uvidíte jestli něco nyní vytvořím já s koňmi....
tak letím, mějte se
To já se hádat nesmim. Tak jsem byla vychovaná, držel hubu a neodporovat. Do dnes jsem srábotka a nesnesu zvýšený hlas na vlastní osobu. Teď to s mámou vcelku jde, ta půl roková odmlčka prospěla. Ale ty její výčitky nesnášim. Jako "vrať se" , že myslim jenom na sebe a je mi jedno, že máma trpí, že nechce být sama, bojí se atd. To je furt a pokaždé. Přitom život s ní byl jedno velké utrpení a nechápe, že já jsem ráda, že mám od toho klid, jenže podle ní jsem špatná já, v ní vina není.
zvířátková
napsal(a):
To já se hádat nesmim. Tak jsem byla vychovaná, držel hubu a neodporovat. Do dnes jsem srábotka a nesnesu zvýšený hlas na vlastní osobu. Teď to s mámou vcelku jde, ta půl roková odmlčka prospěla. Ale ty její výčitky nesnášim. Jako "vrať se" , že myslim jenom na sebe a je mi jedno, že máma trpí, že nechce být sama, bojí se atd. To je furt a pokaždé. Přitom život s ní byl jedno velké utrpení a nechápe, že já jsem ráda, že mám od toho klid, jenže podle ní jsem špatná já, v ní vina není.
NO, to je potom už na chocholouška, co ?
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No v takovéhle situaci musíš hned vstát a jít domů, i kdyby pěšky nebo čekat na bus, nic jiného nezabírá a ona si to potom rozmyslí, jestli nějakou dceru nebo žádnou, je to tvrdý, ale je to tak, to je bohužel život.
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Se máte, co ?
Se vám to pomalu kráááátíííííííííííííííííííííííí
No, ale sakra pomalu
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
No, ale sakra pomalu
Koukám, že už se tu nemaká, mě se to už krátí
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No, jsem teď projížděla maily ... Už mám zase skoro plnou schránku - no hrůůůza
Jsme se shodli, jsem si říkala, kde se flákáš
blanche
napsal(a):
No, jak komu
Co dneska ?
Jdeš za chlupaticí ?
Tak tady je jeden malý tulení pozdrav ze Severního moře
bbb
napsal(a):
Tak tady je jeden malý tulení pozdrav ze Severního moře
A ještě jeden....
blanche
napsal(a):
Překráááásnéééé, fakt ...
To je super práce ...
To taťka takhle fotí ?
Začlo ho to hrozně bavit...Fotí převážně zvířata...tady má nějaký fotečky http://www.photopost.cz/pp5free/ autor_fotky.php?id=112417 (mezera před autor)
A co vůbec Barča?Jak se jí daří?
bbb
napsal(a):
Začlo ho to hrozně bavit...Fotí převážně zvířata...tady má nějaký fotečky http://www.photopost.cz/pp5free/ autor_fotky.php?id=112417 (mezera před autor)
A co vůbec Barča?Jak se jí daří?
Fíha ... To všechno fotil on ?
Tak to klobouk dolu
Moc pěkné ... Musím to prohlídnout pořádně
Ale jo, Barča je pohodářka, moc hodná ...
I to zdravíčko teď - ťuky ťuk - slouží
blanche
napsal(a):
Tak já pomalu balím ... budu až ČTV
Páááááááááááá
Tak od nás s Falíkem Barču pozdravuj
zvířátková

blanche
napsal(a):
Fíha ... To všechno fotil on ?
Tak to klobouk dolu
Moc pěkné ... Musím to prohlídnout pořádně
Ale jo, Barča je pohodářka, moc hodná ...
I to zdravíčko teď - ťuky ťuk - slouží
Tak už jsem tu, v práci pakárna, šéf mě vcelku vytáčel, chlapy mi nahoru dotáhli obr vysavač ze stavby, že s tim mám vysát koberce na šatně, že se už prý šéf nemůže na ten bordel koukat. Do půl páté jsem se s tím tam mořila, bolí mě ruce, to byla taková síla, že jsem byla ráda, že jsem to utáhla. Dřina neskutečná. Pak jsem objevila smsku od mámy, jak kdybychom jí přivolaly, samozřejmě hlavní titulek, že se neozvu. Už mě to fakt neba. Dojeli jsme ke koním, tam to zase čekalo na mě, nevím, čím si to poslední dobou zasluhuju, asi pikám za to, že jedu na týden pryč. Tak jsem se tam s tím mořila, jindy mě to neva vůbec, ale dneska jsem toho měla vcelku dost. Pak jsem zase patlala, matlala, ale když jsem viděla, jak se pak ve stáji drbal celotělově, tak jsem se už na to ani nemohla dívat a radši jsem šla. Ale jediný pohled mi vždycky šíleně ubere na náladě. Po cestě už telefon, volali toho mého, kde že je, otázka asi, tak jsme přilítli dom, ani se nemohl najíst a musel zase do práce. Nikoho to nezajímá, že neobědval. Ani na ohřátí jídla není čas. Hrůza, fakt že jo. Teď se musím vschopit a jít mu udělat řízky, aby měl pak připravené jídlo a zítra na sváču.
Jo a fotečky super
zvířátková

bbb
napsal(a):
Tak od nás s Falíkem Barču pozdravuj
drbálista přistižen při činu
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
drbálista přistižen při činu
ještě kluci a jdu konečně odepsat na smsku a vařit....
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
ještě kluci a jdu konečně odepsat na smsku a vařit....
Dobré ránko! Tak já se jdu vrhnout na to počítání výplat. Stále nevím, zda bude v pátek volno, doufám, že jo.
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Tak já se jdu vrhnout na to počítání výplat. Stále nevím, zda bude v pátek volno, doufám, že jo.
Dobré ránko! Včera jsem nějak nestíhala a dnes to bude podobné. Byla jsem shodit holčí seno..slečna už se vypákala na sluníčku za stájí. Fakt je, že je to ideální, když může mít volný pohyb dle uvážení, zda chce být venku nebo si schrupnout ve stáji
. Zalila jsem ji hamí a vybrala bobany a než jdu na bus, tak ji hodím žlab s jídlem. Včera jsme byli u koníků, fotila jsem je v těch pampeliškách a Jana je naháněla s chrastící flaškou. NO ani moc nemusela, oni běhali tentokrát fakt pěkně. Pak si vzala Atíka pod sedlo. Tak hodím pár fotek, ale jinak dnes mi to ke koním asi nevyjde
. Jak přijedu ve dvě, tak jen hodím Usu k Čipovi. Mají přijít na krytí s fenou za Darésem a musím být doma.
Takže dnes z vyjížďky nic nebude, ale zítra je volno, tak snad se zadaří i počasí.
Tak tady pát pampeliškových..přeuložila jsem jen tohle, nestíhám....
honem hodím obličej na ksicht a letím. Dala jsem ji ještě kafčo.
lucky
napsal(a):
Dobré ránko! Včera jsem nějak nestíhala a dnes to bude podobné. Byla jsem shodit holčí seno..slečna už se vypákala na sluníčku za stájí. Fakt je, že je to ideální, když může mít volný pohyb dle uvážení, zda chce být venku nebo si schrupnout ve stáji
. Zalila jsem ji hamí a vybrala bobany a než jdu na bus, tak ji hodím žlab s jídlem. Včera jsme byli u koníků, fotila jsem je v těch pampeliškách a Jana je naháněla s chrastící flaškou. NO ani moc nemusela, oni běhali tentokrát fakt pěkně. Pak si vzala Atíka pod sedlo. Tak hodím pár fotek, ale jinak dnes mi to ke koním asi nevyjde
. Jak přijedu ve dvě, tak jen hodím Usu k Čipovi. Mají přijít na krytí s fenou za Darésem a musím být doma.
Takže dnes z vyjížďky nic nebude, ale zítra je volno, tak snad se zadaří i počasí.
Tak tady pát pampeliškových..přeuložila jsem jen tohle, nestíhám....
honem hodím obličej na ksicht a letím. Dala jsem ji ještě kafčo.
sakriš, tady je to fakt o ničem ty fotky..až budou na stránkách, tak to bude ke koukání..
tahle se mi moc líbí, Usa se tady krásně nese
lucky
napsal(a):
sakriš, tady je to fakt o ničem ty fotky..až budou na stránkách, tak to bude ke koukání..
tahle se mi moc líbí, Usa se tady krásně nese
slečna papavá pampelišková
lucky
napsal(a):
slečna papavá pampelišková
na ostatních to nebylo vidět, ale Usa měla totálně žluté nohy....co je to zbarvení? Když má bělouš žluté nohy? Plaváci mají černé, hnědáci černé..no a bělouš se žlutými nožičkami....žlutý bělák?
lucky
napsal(a):
na ostatních to nebylo vidět, ale Usa měla totálně žluté nohy....co je to zbarvení? Když má bělouš žluté nohy? Plaváci mají černé, hnědáci černé..no a bělouš se žlutými nožičkami....žlutý bělák?
ještě si jdu dnes koupit maskáčové kalhoty, včera jsem se koukala u ťongů, že tam mají moc hezké za 300,- ...potřebuji na cvičák, budu nyní dost chodit a jsem pořád jako prase od těch našich obludek
tahle s emi taky líbí...ve velkém je krásná
lucky
napsal(a):
ještě si jdu dnes koupit maskáčové kalhoty, včera jsem se koukala u ťongů, že tam mají moc hezké za 300,- ...potřebuji na cvičák, budu nyní dost chodit a jsem pořád jako prase od těch našich obludek
tahle s emi taky líbí...ve velkém je krásná
no a aby to Atíkovi nebylo líto....
lucky
napsal(a):
no a aby to Atíkovi nebylo líto....
tahle se mi taky moc líbí....oběma to sluší
sadzi saj

lucky
napsal(a):
tahle se mi taky moc líbí....oběma to sluší
Dobré ráno,
pěkné fotečky Lucky, já chci takýýý pampelišky a koníka doma
Tak dneska poslední den, juchůůůůů a v pátek vytoužená dovča a dneska to vypadá, že tam bude exklusivně krásně venku
No já včera kuchtila, Elí měla volno, dneska razíme terénit. Se mi včera podařila vynikající čína
No nic, jdu udělat snídani a dál makat
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
pěkné fotečky Lucky, já chci takýýý pampelišky a koníka doma
Tak dneska poslední den, juchůůůůů a v pátek vytoužená dovča a dneska to vypadá, že tam bude exklusivně krásně venku
No já včera kuchtila, Elí měla volno, dneska razíme terénit. Se mi včera podařila vynikající čína
No nic, jdu udělat snídani a dál makat
To jo, moc pěkné, kór ta první, jak letí oba
No, u mě to zatím taky vypadá na páteční volno, už ráno předem plánovali, koho kam příští týden prsknou a teď jsem dostala z šéfa, že dneska budou výplaty. Takže to vypadá, že od zítra prééé. Jenom mě to tu štve s tou dovolenou. Všichni mají tolik dovolené i z minulých let a nesmí si je na ty pátky vzít. A pro mě to platí taky. Bych chtěla vědět, kdy že by mě to jako jinak nechal vybrat. Nejradši bych si to tam prskla a ani se neptala.
To jo, je nádherně, snad to volno vyjde tak pěkně jak to minulé. Potřebuju se s Čikim naprocházkovat a navyjížďkovat do foroty .
Já se tu zrovna cpu, čerstvé slané houstičky a hermoš. Mňamky.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
To jo, moc pěkné, kór ta první, jak letí oba
No, u mě to zatím taky vypadá na páteční volno, už ráno předem plánovali, koho kam příští týden prsknou a teď jsem dostala z šéfa, že dneska budou výplaty. Takže to vypadá, že od zítra prééé. Jenom mě to tu štve s tou dovolenou. Všichni mají tolik dovolené i z minulých let a nesmí si je na ty pátky vzít. A pro mě to platí taky. Bych chtěla vědět, kdy že by mě to jako jinak nechal vybrat. Nejradši bych si to tam prskla a ani se neptala.
To jo, je nádherně, snad to volno vyjde tak pěkně jak to minulé. Potřebuju se s Čikim naprocházkovat a navyjížďkovat do foroty .
Já se tu zrovna cpu, čerstvé slané houstičky a hermoš. Mňamky.
Já Vám ty pampelišky tak závidím , tady nikde okolo nic není
To je stejně síla, to nechápu, že když máte tolik dovolený, proč to máte neplacený volno, máte fakt zvláštního šéfa nechápu, proč vám teda přesouvá tu dovolenou do dalšího roku, když si ji stejně vybrat nemůžete.
Venku je fakt krásně mohlo by to vydržet celé volno
Mňam, hermoš bych si taky nechala líbit
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Já Vám ty pampelišky tak závidím , tady nikde okolo nic není
To je stejně síla, to nechápu, že když máte tolik dovolený, proč to máte neplacený volno, máte fakt zvláštního šéfa nechápu, proč vám teda přesouvá tu dovolenou do dalšího roku, když si ji stejně vybrat nemůžete.
Venku je fakt krásně mohlo by to vydržet celé volno
Mňam, hermoš bych si taky nechala líbit
No já to vidim prostě, on nechce platit, takže když nebude dovolená, ale neplacené volno, tak ho to stojí 0,- a jelikož máme smůlu a nikdy si nevybereme tolik dovolené, na kterou máme nárok, tak Ti vlastně ty dny dovolené neproplatí vůbec.
To jo, kéž by.
No ten byl, Sedlčanskej, smetanovej, žlutá krabička, kam se hrabe ten předchozí modrej, fakt vynikající.
zvířátková
napsal(a):
No já to vidim prostě, on nechce platit, takže když nebude dovolená, ale neplacené volno, tak ho to stojí 0,- a jelikož máme smůlu a nikdy si nevybereme tolik dovolené, na kterou máme nárok, tak Ti vlastně ty dny dovolené neproplatí vůbec.
To jo, kéž by.
No ten byl, Sedlčanskej, smetanovej, žlutá krabička, kam se hrabe ten předchozí modrej, fakt vynikající.
Koukám, že Lucka se s fotkama rozjela
Jsem včera čekala, že něco pošleš a nic... Dneska je krásně, vezmu asi Atíka do potoka
sadzi saj

parellka
napsal(a):
Koukám, že Lucka se s fotkama rozjela
Jsem včera čekala, že něco pošleš a nic... Dneska je krásně, vezmu asi Atíka do potoka
Jani sluší Vám to
No Leo, je to pěkný vydřiduch, to je mi jasný, že když dá neplacený volno, nic ho to nestojí, ale nechápu to, proč ty dovolený teda máte
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Jani sluší Vám to
No Leo, je to pěkný vydřiduch, to je mi jasný, že když dá neplacený volno, nic ho to nestojí, ale nechápu to, proč ty dovolený teda máte
Jen tak na oko, aby každý držel hubu a krok. Už jsem to vypozorovala dost jasně.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Jen tak na oko, aby každý držel hubu a krok. Už jsem to vypozorovala dost jasně.
To je teda jednání
Už se ti to krátí, co
V pátek si jedu vybrat nové brejličky, tak doufám, že tam bude výběr a budou mít nějaký pěkný
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
To je teda jednání
Už se ti to krátí, co
V pátek si jedu vybrat nové brejličky, tak doufám, že tam bude výběr a budou mít nějaký pěkný
Tady normálka. A to k těmhle výplatám zase nepřidal ani prémie, jéé, to bude dneska každej na mě hnusnej.
No jo, ještě tak hodinku, teda nevim, jak si budou chodit, ale pro peníze se vždycky chodí svižně .
No tak to se máš, dneska už jsou brejle pomalu spíš na parádu, taky ty ceny potom. Tak to se nám pak musíš vyfotit, jak Ti to sekne .
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Tady normálka. A to k těmhle výplatám zase nepřidal ani prémie, jéé, to bude dneska každej na mě hnusnej.
No jo, ještě tak hodinku, teda nevim, jak si budou chodit, ale pro peníze se vždycky chodí svižně .
No tak to se máš, dneska už jsou brejle pomalu spíš na parádu, taky ty ceny potom. Tak to se nám pak musíš vyfotit, jak Ti to sekne .
No já doufám, že u nás budou prémie větší než obvykle
Já to mám dneska do 4 hod. a potom razím vyjížďkovat
Kéž by ozdoba, já bez brýlí ani nevím, kde mi co leží, pokud si nepomatuju, kam jsem to položila, už ne jednou se mi takhle stalo, že jsem pak říkala Mirkovi, ať mi najde brýle, že nevím, kde jsou a nevidím je, takže pro mě nutnost
sadzi saj
napsal(a):
No já doufám, že u nás budou prémie větší než obvykle
Já to mám dneska do 4 hod. a potom razím vyjížďkovat
Kéž by ozdoba, já bez brýlí ani nevím, kde mi co leží, pokud si nepomatuju, kam jsem to položila, už ne jednou se mi takhle stalo, že jsem pak říkala Mirkovi, ať mi najde brýle, že nevím, kde jsou a nevidím je, takže pro mě nutnost
Jo, kéž by tak bylo i u nás. Ale šlo to, všichni se s tím smířili už předem .
Jinak já dneska šla zase naposledy, takže teď přede mnou pomalu 2 týdny volna. Jdu až přespříští středu. To bude pohodička.
Já se dneska neprojela, ale 3 volné dny před náma. Sotva jsem tam něco udělala, už se sypal Grant do stáje, má taky hodinky v zadku, odbije půl šestá a on se pakuje dom. Čiko hned že chce za ním, tak se pro něj musí jít. Oba se tam drbou jak janci. Granta svědí čuma, tak si vydírá ty sametové chloupky na tlamě. Čiko drbe hřívu, ocas, zase dneska vypadal. Řekla jsem si, že to nemá cenu, umyla jsem ho čistě vodou, důkladně vymyla prach, postříkala repelentem a uvidim zítra. Jeslti to bude horší, nebo stejné, jak kdybych mu dávala 10 sajrajtů. Fakt mě z něho klepne.
zviratkova
napsal(a):
Jo, kéž by tak bylo i u nás. Ale šlo to, všichni se s tím smířili už předem .
Jinak já dneska šla zase naposledy, takže teď přede mnou pomalu 2 týdny volna. Jdu až přespříští středu. To bude pohodička.
Já se dneska neprojela, ale 3 volné dny před náma. Sotva jsem tam něco udělala, už se sypal Grant do stáje, má taky hodinky v zadku, odbije půl šestá a on se pakuje dom. Čiko hned že chce za ním, tak se pro něj musí jít. Oba se tam drbou jak janci. Granta svědí čuma, tak si vydírá ty sametové chloupky na tlamě. Čiko drbe hřívu, ocas, zase dneska vypadal. Řekla jsem si, že to nemá cenu, umyla jsem ho čistě vodou, důkladně vymyla prach, postříkala repelentem a uvidim zítra. Jeslti to bude horší, nebo stejné, jak kdybych mu dávala 10 sajrajtů. Fakt mě z něho klepne.
Já teda plácala dnes na Usu taky repelent. Byla dlouho u Čipa. Čipo obalený muškami, když jsem přišla pro ně večer, strašně sebou šil. Usa v pohodě, na sobě nic.
zvířátková
napsal(a):
Ahojky,
tak mám ten pocit, že z pracujících tu budu dneska asi sama, co ?
Venku krásně a já tu budu zalezlá
Ale včera bylo krásně, tak jsem to užila
I jsem si zafotila - jak jinak - Bára a Vendelín - řepka a šeřík
Sice jsem nejezdila - středy má klidové dny plné relaxu ve výběhu, tak jsem jí tam dala alespoň nasekanou trávu, tak se nacpala a tvářila se spokojeně
Já si zafotila a spokojenost byla na obou stranách
Tak Zuzce dneska pěkně vyšlo počasí ... Snad si to pěkně užijou ...
Lucky - super fotky
Jak to maže popředí a pozadí - moc pěknýýýýýý
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak mám ten pocit, že z pracujících tu budu dneska asi sama, co ?
Venku krásně a já tu budu zalezlá
Ale včera bylo krásně, tak jsem to užila
I jsem si zafotila - jak jinak - Bára a Vendelín - řepka a šeřík
Sice jsem nejezdila - středy má klidové dny plné relaxu ve výběhu, tak jsem jí tam dala alespoň nasekanou trávu, tak se nacpala a tvářila se spokojeně
Já si zafotila a spokojenost byla na obou stranách
Tak Zuzce dneska pěkně vyšlo počasí ... Snad si to pěkně užijou ...
Lucky - super fotky
Jak to maže popředí a pozadí - moc pěknýýýýýý
Tak nic, jo ?
Asi jsem to uhodla