Začínám další.
Víc hřebečků než kobylek letos?
Tak my zatím 2:2. Poslední hříbě to rozhodne.
Tady velký bráška s malou sestřičkou ( společná máma):
sabora

sally
napsal(a):
Začínám další.
letos všude takovej krásněj hříbátek a nevim, nevim, čim to , ještě od Kulicha ani jedno............, ikdyž pupek má
sabora

sabora
napsal(a):
letos všude takovej krásněj hříbátek a nevim, nevim, čim to , ještě od Kulicha ani jedno............, ikdyž pupek má
jo, zejtra vezu segrou pro štěně samojeda, tak jen doufám , že po pár dnech, nebudu mít doma čtvrtýho psa
sabora
napsal(a):
jo, zejtra vezu segrou pro štěně samojeda, tak jen doufám , že po pár dnech, nebudu mít doma čtvrtýho psa
já jsem ho chtěla založit,ale raději jsem dala šanci i jiným členům
sabora
napsal(a):
Oj, Kulich furt nic? Jestli mu na to nechybí taková speciální dírka - kudy mohou hříbátka vylézt na svět.
Jestli jo, tak to bude odsouzen celý život ho tahat v břiše
woldemortik
napsal(a):
já jsem ho chtěla založit,ale raději jsem dala šanci i jiným členům
Sorry Marti, tak to jsem ti vyfouknout nechtěla. Já se příště pozdržím v pozadí
m i s i c k a
napsal(a):
Lído, a Ty budeš všechna letošní hříbátka prodávat?
Zacím, co tak čtu a vidím, tak se mi zdá, že je více hřebečků
V podstatě ano, nechám si jednu šimlu Streimurku a zbytek půjde do světa
woldemortik
napsal(a):
já chci taky kobylku škoda že bogar není holka bylo by to jednoduší
Tak to my kastraci stihli v roce.
A jak je Rolandovi mezi holkama fajn
m i s i c k a
napsal(a):
Po čem máš tu druhou kobylku? Je taky po Streimurovi? Ondřejová chce kupovat kobylku na zimu, odstávče k té svojí kobyle, at' není sama. Možná by měla zájem, pokud ještě není zamluvena
Ta je taky Streimurka. Mám na ni zájemce - předběžně. Taky nejsem zatím rozhodnuta, kterou z nich si nechám. A ještě se má hřebit Sita - rozhodnu se, až budou ohřebeny všecky kobyly.
m i s i c k a

sally
napsal(a):
Ta je taky Streimurka. Mám na ni zájemce - předběžně. Taky nejsem zatím rozhodnuta, kterou z nich si nechám. A ještě se má hřebit Sita - rozhodnu se, až budou ohřebeny všecky kobyly.
Tak to jo :-) Právě, že tyy tvoje hříbátka jsou všechny krásné, tak si myslím, že na ně zájemci budou
m i s i c k a
napsal(a):
Tak to jo :-) Právě, že tyy tvoje hříbátka jsou všechny krásné, tak si myslím, že na ně zájemci budou
Díky.
Streimur splnil moje očekávání - tak vyrovnané potomstvo má málokterý hřebec.
sally
napsal(a):
Díky.
Streimur splnil moje očekávání - tak vyrovnané potomstvo má málokterý hřebec.
Tohle je něco pro nás
siringa
napsal(a):
ahojky nový poláček??
ahojky, krásný koník... Teda, Lído, hříbátka pěkně rostou :) Jsou všichni moc hezcí... fakt. Takže většina teda půjde na prodej?
ettelwen
napsal(a):
ahojky, krásný koník... Teda, Lído, hříbátka pěkně rostou :) Jsou všichni moc hezcí... fakt. Takže většina teda půjde na prodej?
Ahoj holky, Lído, nádherný hříbátka, Etelwen taky moc gratuluju ke krásnýmu potomkovi.
Hodím sem jednu pěknou fotku Cipíska, náhodou hodil hlavou zrovna když fotografka zmáčkla spoušť a takhle se mu poved krásnej krček
aluska
napsal(a):
Ahoj holky, Lído, nádherný hříbátka, Etelwen taky moc gratuluju ke krásnýmu potomkovi.
Hodím sem jednu pěknou fotku Cipíska, náhodou hodil hlavou zrovna když fotografka zmáčkla spoušť a takhle se mu poved krásnej krček
Zdarec bando tady ůeje jako s konve už od noci,ale aspon poroste pěkně tráva.koně maj zaracha zdrhaj tak jsou zavřený v pevný ohradě.
ettelwen
napsal(a):
Jo, kromě jedné kobylky všechny na prodej. I loňští Nasan a Roland .
sally
napsal(a):
Jo, kromě jedné kobylky všechny na prodej. I loňští Nasan a Roland .
bando když nemůžu jen do Lyse tak jedu do welsu rakousko na konskou výstavu sakra tam bude koní jak ja se teším.foták nebude stáhat fotit.ještě že si sebou beru dva amamka kameru.je já už hcvi jet.Tedka v nedeli alčo nechcte jet taky s bandou ze stáje jede se s českýchu bejic od výstavište v 6,30 je to na celej den bus zdarma jn platíš vstupný 11euro(asi 300) bude sranda jestly jo tak na nemoderce je kontakt na pořadatele jen mu napsat.je ja jsem celá hotová
je tam výstava,trh koní,jezdecký potřeby,drezůra,výstav arabů.pony diostit,šou s konmy, atd.
woldemortik
napsal(a):
bando když nemůžu jen do Lyse tak jedu do welsu rakousko na konskou výstavu sakra tam bude koní jak ja se teším.foták nebude stáhat fotit.ještě že si sebou beru dva amamka kameru.je já už hcvi jet.Tedka v nedeli alčo nechcte jet taky s bandou ze stáje jede se s českýchu bejic od výstavište v 6,30 je to na celej den bus zdarma jn platíš vstupný 11euro(asi 300) bude sranda jestly jo tak na nemoderce je kontakt na pořadatele jen mu napsat.je ja jsem celá hotová
je tam výstava,trh koní,jezdecký potřeby,drezůra,výstav arabů.pony diostit,šou s konmy, atd.
Marti, nafoť mi tam prosím prosím noriky, jestli budou
sabora

sally
napsal(a):
Začínám další.
tak jsem včera K. vytáhla z kopyta 6cm dlouhý hřebík, jen hlavička koukala, (pauza)tak teď právě odjel vet. K. má antib. a opravdu doufám, že to tím končí a bude to bez komplikací.
další Jobovka z dneška je, že sousedům umřelo měsíc starý hříbátko, nikdo to nečekal, protože to byl silnej krásnej opečovávanej hřebeček. prý torze střev.
sabora
napsal(a):
tak jsem včera K. vytáhla z kopyta 6cm dlouhý hřebík, jen hlavička koukala, (pauza)tak teď právě odjel vet. K. má antib. a opravdu doufám, že to tím končí a bude to bez komplikací.
další Jobovka z dneška je, že sousedům umřelo měsíc starý hříbátko, nikdo to nečekal, protože to byl silnej krásnej opečovávanej hřebeček. prý torze střev.
jak tak čtu samá lepši správa s tím hřebíkem přeji at se rychle zahojí a ždané komplikace
hříbátka je mi moc líto
woldemortik
napsal(a):
jak tak čtu samá lepši správa s tím hřebíkem přeji at se rychle zahojí a ždané komplikace
hříbátka je mi moc líto
už jsem jednou ve Welsu byla, Marti, je to fakt super, kam se hrabe Lysá. AKorát jim moc není rozumět . Maj tam ke koupi spoustu krásných věcí a nestíháš přebíhat z pavilonu do pavilonu.
Lído, norici budou určitě a ne jeden.
aluska
napsal(a):
už jsem jednou ve Welsu byla, Marti, je to fakt super, kam se hrabe Lysá. AKorát jim moc není rozumět . Maj tam ke koupi spoustu krásných věcí a nestíháš přebíhat z pavilonu do pavilonu.
Lído, norici budou určitě a ne jeden.
se tam těším pak budu vyprávět.
Prodávám Bogara kdyby měl někdo zájem cena 25,000
woldemortik
napsal(a):
se tam těším pak budu vyprávět.
Prodávám Bogara kdyby měl někdo zájem cena 25,000
jo ještě novinka ty potbory rozbi dřevěnou ohradu a zdrhly tak jsem je vzala dovedla do ohrady opravyla klády a zabila pár nových hřebíků-kamenem dala pásku zapla elektriku a bylo vymalováno a ještě jesem fotila
woldemortik
napsal(a):
jo ještě novinka ty potbory rozbi dřevěnou ohradu a zdrhly tak jsem je vzala dovedla do ohrady opravyla klády a zabila pár nových hřebíků-kamenem dala pásku zapla elektriku a bylo vymalováno a ještě jesem fotila
tady lavina načuhuje co se deje s přístřešku
woldemortik
napsal(a):
tady lavina načuhuje co se deje s přístřešku
janek a mendy velcí kamíci
woldemortik
napsal(a):
...
tak jsem dneska lavinu oblejzala a skoumala vypadá moc pěkně.celá vilinala dělaj se ji na stehnech groše jsem ráda že je už v poho
woldemortik
napsal(a):
tak jsem dneska lavinu oblejzala a skoumala vypadá moc pěkně.celá vilinala dělaj se ji na stehnech groše jsem ráda že je už v poho
kapet to tady zasekám
woldemortik
napsal(a):
jo to bylo ještě krásně
posunuji abychom nezapadly
aluska
napsal(a):
Marti, prodáváš všechny koně mimo Laviny? Koukala jsem na EQCH
ano. je to taky přemýšlě jsem nad tím na hříbě nemám dostatek skušeností a poníka jako je mendy neviužiji nemám na ni váhu ani jezdce a ta kobylka potřebuje pracovat.Chci si necht lavinu a koupit k ní časem bud hucula nebo haglinga,ale to ješt nevím
woldemortik
napsal(a):
ano. je to taky přemýšlě jsem nad tím na hříbě nemám dostatek skušeností a poníka jako je mendy neviužiji nemám na ni váhu ani jezdce a ta kobylka potřebuje pracovat.Chci si necht lavinu a koupit k ní časem bud hucula nebo haglinga,ale to ješt nevím
mám menší dotaz známá vypalovla hříbě a vypálili čísla na levou stranu místo na pravou je to problém.v tomhle se nevyznám jen jsem ji chtěla získat náký informace jestly to není špatně dle zíkona jestly není za to náký postih
woldemortik
napsal(a):
mám menší dotaz známá vypalovla hříbě a vypálili čísla na levou stranu místo na pravou je to problém.v tomhle se nevyznám jen jsem ji chtěla získat náký informace jestly to není špatně dle zíkona jestly není za to náký postih
ahojky, taky jsem viděla inzeráty Marti...snad se najdou pro koníky pohodoví lidi. Jinak vám můžu říct, že prcek roste jako z vody, je to obřík...včera jsem byla s Karčou poprvé venku na vyjížďce a dneska znovu.. byla to pohodička...
ettelwen
napsal(a):
ahojky, taky jsem viděla inzeráty Marti...snad se najdou pro koníky pohodoví lidi. Jinak vám můžu říct, že prcek roste jako z vody, je to obřík...včera jsem byla s Karčou poprvé venku na vyjížďce a dneska znovu.. byla to pohodička...
a ještě něco z dnešní vyjížďky :)
ettelwen
napsal(a):
a ještě něco z dnešní vyjížďky :)
poslední....ale tohle bylo včera
ettelwen
napsal(a):
poslední....ale tohle bylo včera
z dneška jedna vydařená!!
sally
napsal(a):
Začínám další.
náš krasavec
sally
napsal(a):
Začínám další.
sally
napsal(a):
Začínám další.
sally
napsal(a):
Začínám další.
a ještě malej krasavec
irculka
napsal(a):
a ještě malej krasavec
tak jsem se bando vrátila domů s welsu.sally sklamu tě noriku tam bylo jen 5 stoho dvě klisny a tři valaší a ještě jsem zapoměla hříbě.jinak nic samej arab.haglin,hucul,islandský pony,fris,mini setland,appa,qh pinto.pony.nafotila jsem cca 1200fotek dám je na rajče.jinak jsem siá koupila krásný vodítko mám s něho radost jak malý dítě a koníkům pamlsky.přítel si koupil western klobouk.
woldemortik
napsal(a):
tak jsem se bando vrátila domů s welsu.sally sklamu tě noriku tam bylo jen 5 stoho dvě klisny a tři valaší a ještě jsem zapoměla hříbě.jinak nic samej arab.haglin,hucul,islandský pony,fris,mini setland,appa,qh pinto.pony.nafotila jsem cca 1200fotek dám je na rajče.jinak jsem siá koupila krásný vodítko mám s něho radost jak malý dítě a koníkům pamlsky.přítel si koupil western klobouk.
jinak tam bylo moc pěkně
skvrnilmiky
napsal(a):
pro ettelwen:Mooc pěkný hříbátko!!Budeš kobču letos zase připouštět??
pěkná fotečka :) ne-ne, připouštět v brzké době už nebudu :) to moje vysněné hříbátko mám a plnou stáj momentálně taky :)
woldemortik
napsal(a):
jinak tam bylo moc pěkně
jě málem jsem zapoměla Budu zakládat u nás tady na jihu konské stezky.to bude čoro.ještě budu stanice na přespání.,ale to nevím jistě
woldemortik
napsal(a):
jě málem jsem zapoměla Budu zakládat u nás tady na jihu konské stezky.to bude čoro.ještě budu stanice na přespání.,ale to nevím jistě
dala jsem všechna fota na rajce tady je link www.woldemortik.rajce.net
sabora

sally
napsal(a):
Začínám další.
ahoj, další supr zpráva od nás. Řádí nám tady nějakej magor, snaží se stáhnout holky z koní, už 3 případy, fakt supr. právě si jdu objednat plynovku.
ettelwen
napsal(a):
pěkná fotečka :) ne-ne, připouštět v brzké době už nebudu :) to moje vysněné hříbátko mám a plnou stáj momentálně taky :)
To máš mooc velký stětstí mít takovou pěknou kobylku a od ní stejně tak krásný hříbátko!!!!! já tu svoji letos dvakrát připouštěla a ani jednou nezustala!:-(( tvoje kobča měla první hříbě??
skvrnilmiky
napsal(a):
To máš mooc velký stětstí mít takovou pěknou kobylku a od ní stejně tak krásný hříbátko!!!!! já tu svoji letos dvakrát připouštěla a ani jednou nezustala!:-(( tvoje kobča měla první hříbě??
sabora
napsal(a):
ahoj, další supr zpráva od nás. Řádí nám tady nějakej magor, snaží se stáhnout holky z koní, už 3 případy, fakt supr. právě si jdu objednat plynovku.
tak se k vam pridam mam 15 letou kobču jmenuje se brita byla jsem s ni v kozojedech a bylo teplo tak jsme se sli schladit do rybnika
terisa
napsal(a):
tak se k vam pridam mam 15 letou kobču jmenuje se brita byla jsem s ni v kozojedech a bylo teplo tak jsme se sli schladit do rybnika
a tohle je konik me kamaradky žanety bohužel to neni chladas to snad nevadi
terisa
napsal(a):
a tohle je konik me kamaradky žanety bohužel to neni chladas to snad nevadi
a jeste jedmou brita a na ni jede žaneta
skvrnilmiky
napsal(a):
skvrnilmiky může se zeptat čím a jak jsi připouštěla? Třeba to chce změnit metody.... jeden známej má stejnej problém a teďka na to taky přišel, že změna je fajn... myslím že se na rok můžem těšit aspoň na jedno hříbátko alá Sahib Kubišta Tak přeju štěstí i tobě
ambraa
napsal(a):
skvrnilmiky může se zeptat čím a jak jsi připouštěla? Třeba to chce změnit metody.... jeden známej má stejnej problém a teďka na to taky přišel, že změna je fajn... myslím že se na rok můžem těšit aspoň na jedno hříbátko alá Sahib Kubišta Tak přeju štěstí i tobě
Připouštěli jsme inseminačně Streimurem.
skvrnilmiky
napsal(a):
Hojky!!kde jste kdo??To už všichni spíte??
taky jsme byli v rybníce
woldemortik
napsal(a):
dala jsem všechna fota na rajce tady je link www.woldemortik.rajce.net
Marti, dík za fotky noriků.
Naši dolní sousedé zdá se netrpí zrovna předsudky, že chladnokrevník není kůň k ježdění.
Asi proto, že nezažili komunistickou éru - norik se tam vždy používal i pod sedlo, přeci si sedlák nebude pro svezení zadků rodiny pořizovat extra teplasa.
To jen tady pořád kolují báchorky o chlaďasech šlechtěných jen na tah a jezdec na hřbetě jim pomalu ubližuje...
aluska
napsal(a):
sally řeknu ti ty ,ale řádily to byla krása.moc se mi to líbilo.je jak já slintala.Ten jak jede westrn ten dokazal vše co plemena qh pinta apalosa či koně na western krása.nafotila jsem jich cca as 300 jen kdyby byli dil asi bych byla plna karta jen noriku
woldemortik
napsal(a):
sally řeknu ti ty ,ale řádily to byla krása.moc se mi to líbilo.je jak já slintala.Ten jak jede westrn ten dokazal vše co plemena qh pinta apalosa či koně na western krása.nafotila jsem jich cca as 300 jen kdyby byli dil asi bych byla plna karta jen noriku
No vidíš, tak sis to tam užila i s jen 5 norikama.
Zážitek není o kvantitě, ale o kvalitě. Škoda, že na rakouskou stranu to mám já daleko... tady se dá užít leda tak "kino" s hádajícími se( o cokoliv a z principu) soutěžníkama chlaďas. soutěží.
Ještě že letos už se řadím max. mezi posluchače zážitků
sally
napsal(a):
Zážitek není o kvantitě, ale o kvalitě. Škoda, že na rakouskou stranu to mám já daleko... tady se dá užít leda tak "kino" s hádajícími se( o cokoliv a z principu) soutěžníkama chlaďas. soutěží.
to más pravdu to byla moje první akce jen s konmi kde jsem byla v lyse jsem ještě nebila,ale letos se tam chystam je na podzim ne.ale hlavně se teším na Hlubokou.tam nebude foták stíhat
sally
napsal(a):
Ahoj Lído, už máš ohřebenou Situ? Já už pomalu suším doma seno pro Keli
Pro ettelwen - ahoj, přidej nějaké další fotky, jak prcek roste
m i s i c k a
napsal(a):
Ahoj Lído, už máš ohřebenou Situ? Já už pomalu suším doma seno pro Keli
Pro ettelwen - ahoj, přidej nějaké další fotky, jak prcek roste
Ahoj, nemám.
Motá se po výběhu a funí jak lokomotiva. Vemeno nacpané, sem tam kapka (do rána spadne) - dělá si z nás srandu jako její máma. Ikdyž ještě má čas.
No, jen suš seno, dokud nám to shora suší - než zas přijde období dešťů. Taky sušíme. Dobře, že minulý týden lilo, trávy je dost
.
sally
napsal(a):
Ahoj, nemám.
Motá se po výběhu a funí jak lokomotiva. Vemeno nacpané, sem tam kapka (do rána spadne) - dělá si z nás srandu jako její máma. Ikdyž ještě má čas.
No, jen suš seno, dokud nám to shora suší - než zas přijde období dešťů. Taky sušíme. Dobře, že minulý týden lilo, trávy je dost
.
Jo jo, tráva je u nás teda veliká, se v ní brodím, a je mi tak po prsa Ted' právě hlási na víkend bouřky, tak další seno budem sušit příští týden. Doufám, že bude tak hezky jak tento týden.. Na to seno je to teplo super.. Jinak hovada atd.. Každý ví
m i s i c k a
napsal(a):
Jo jo, tráva je u nás teda veliká, se v ní brodím, a je mi tak po prsa Ted' právě hlási na víkend bouřky, tak další seno budem sušit příští týden. Doufám, že bude tak hezky jak tento týden.. Na to seno je to teplo super.. Jinak hovada atd.. Každý ví
ahojky, tak přidávám foto prcka, ale musím nafotit nějaké nové dneska...tak to sem dám večer. Jinak u nás taky trávy hodně a taky pěkně vysoká :) nevýhoda při těch procházkách... A Lído přeju aby bylo hříbátko brzo na světě :) Jsem zvědavá, jestli bude víc hřebečků nebylo klisniček :)
ettelwen
napsal(a):
ahojky, tak přidávám foto prcka, ale musím nafotit nějaké nové dneska...tak to sem dám večer. Jinak u nás taky trávy hodně a taky pěkně vysoká :) nevýhoda při těch procházkách... A Lído přeju aby bylo hříbátko brzo na světě :) Jsem zvědavá, jestli bude víc hřebečků nebylo klisniček :)
a hlavička :)
m i s i c k a
napsal(a):
ten je teda krásný.. Škoda že Karča nemá původ, jinak by zněj možná byl krásný plemenný hřebec. Hnědáků je málo.. myslíš, že bude mít nějaké odznaky? kromě na hlavě? Se mi zdá, že nohy má černé
Hnědáků je málo - neboj, NachoS naseká hnědáků jak na běžícím pásu - je po něm vůbec nějaký ryzák?
Jen aby Báře prcek nezšimlovatěl; Stella už má bílý zadek, jak přelínává - taky se jevila hnědě
sally
napsal(a):
Hnědáků je málo - neboj, NachoS naseká hnědáků jak na běžícím pásu - je po něm vůbec nějaký ryzák?
Jen aby Báře prcek nezšimlovatěl; Stella už má bílý zadek, jak přelínává - taky se jevila hnědě
ahpj bando tedka jsem koníkům dovezla plnou káru nasečený trávy ty si dávaj do nosu.Koukala jsem na hektary které mám sekat tráva je krásná a hustá váčka ta necelý metr už by se dalo sekat,ale jako na potvoru se nám rozbyl traktor to nasere.počas by bylo no musím týden počkat.to bude zase plno se na je jak ja se teším na balíkovyni auž aby bylo schované.
woldemortik
napsal(a):
ahpj bando tedka jsem koníkům dovezla plnou káru nasečený trávy ty si dávaj do nosu.Koukala jsem na hektary které mám sekat tráva je krásná a hustá váčka ta necelý metr už by se dalo sekat,ale jako na potvoru se nám rozbyl traktor to nasere.počas by bylo no musím týden počkat.to bude zase plno se na je jak ja se teším na balíkovyni auž aby bylo schované.
že Karča nemá původ je škoda, to je fakt..ale stejně to bude prcek jenom můj kámoš :) Ale dala hezké hříbě, to jo...Jinak s tím hnědákem nechci strašit, ale zadek máme už prokvetlý od narození...přidávám fotku kde má asi něco přes týden, jde to tam dost vidět.
ettelwen
napsal(a):
že Karča nemá původ je škoda, to je fakt..ale stejně to bude prcek jenom můj kámoš :) Ale dala hezké hříbě, to jo...Jinak s tím hnědákem nechci strašit, ale zadek máme už prokvetlý od narození...přidávám fotku kde má asi něco přes týden, jde to tam dost vidět.
a k tomu Nachovi, opravdu o žádném ryzákovi po něm nevím...Jo a prcek má 3 nožky bílé a jedna zůstala černá..na fotkách to není moc vidět.
ettelwen
napsal(a):
a k tomu Nachovi, opravdu o žádném ryzákovi po něm nevím...Jo a prcek má 3 nožky bílé a jedna zůstala černá..na fotkách to není moc vidět.
Tak to jo. No Nacho se teda činí, to jo... Hodně lidí chce flekaté koně po něm, a většinou s toho vypadne hnědák Ale Streimur má zajímavou barvu.. A koně ji hodně dědí. A viděla jsme fotku klisny, která byla v zimě jak tvůj prcek hnědá, a v létě byla bělka s téměř černou hlavou a hnědýma nohama.. No fakt v létě a v zimě si měla jiného koně
ettelwen
napsal(a):
Tak to máš zaručeného šimla - když je prokvetlý hned
ettelwen
napsal(a):
Pokud po Nacho nejsou ryzáci, pravděpodobně bude homozygotní hnědák ( pod tím bílým, samozřejmě). Může být - otec hnědák, matka hnědá hermelína.
Tož aspoň nějaké plus - za těch 6.000 mají zájemci - nadšenci zaručeného minimálně hnědáka i z ryzky
sally
napsal(a):
Tak to máš zaručeného šimla - když je prokvetlý hned
to je fakt, alespoň mají u toho Nacha nějakou jistotu :) ale stejně, jsou po něm i puntíci... se někdo má :) Kdyby byl malý šiml, byla bych fakt moc ráda... uvidíme, jak se vybarví
ettelwen
napsal(a):
to je fakt, alespoň mají u toho Nacha nějakou jistotu :) ale stejně, jsou po něm i puntíci... se někdo má :) Kdyby byl malý šiml, byla bych fakt moc ráda... uvidíme, jak se vybarví
Ahojky, posílám fotečku ze Dne koní ve Vyškově z 31.5.. Na fotce norik Orfeus
tesky
napsal(a):
Ahojky, posílám fotečku ze Dne koní ve Vyškově z 31.5.. Na fotce norik Orfeus
holky juknete se co mi napsala jedna holka do knihy návštěv na rajčeti.jak tak to čtu tak mám dost jeto náka diliny co neví co roupama delat,ale sere mě to že to co tam napsal že si dokáže někdo dovolit. dižtak mi tam nechte vzkaz.
woldemortik
napsal(a):
holky juknete se co mi napsala jedna holka do knihy návštěv na rajčeti.jak tak to čtu tak mám dost jeto náka diliny co neví co roupama delat,ale sere mě to že to co tam napsal že si dokáže někdo dovolit. dižtak mi tam nechte vzkaz.
tak posouvám abychom nezapadly
woldemortik
napsal(a):
tak posouvám abychom nezapadly
Dneska jedu za Sarinkou a potom budeme dělat seno, docela se těším, že si zas opálím záda
siringa
napsal(a):
Dneska jedu za Sarinkou a potom budeme dělat seno, docela se těším, že si zas opálím záda
takhle si kluci hrajou
woldemortik
napsal(a):
Tak posuvám abychom nezapadly dal než tedka už jsme byli na 3stránce
Asi všichni zuřivě suší seno. Ikdyž teď už tady do něj prší...
A bonita tu chybí.
Jinak od úterý mám ohřebenou Situ, ale fotky stihnu nejdřív zítra.
Můžete hádat, jestli u nás letos vyhráli hřebečci nebo kobylky, a jaká barva vyšla z bělohřívé ryzky a hnědého šimla tentokrát.
Kdo se trefí, vyhrává pytel sušených koňských bobků.
sally
napsal(a):
A bonita tu chybí.
Můžete hádat, jestli u nás letos vyhráli hřebečci nebo kobylky, a jaká barva vyšla z bělohřívé ryzky a hnědého šimla tentokrát.
ja bych taky sekala,ale hlasi tady u nas buřiny jak svina.nejak se mi do toho nechce,ale budu muáset btráva už na to je pěkná.přemýšlím,že budu překecat počasí abyse zlepšilojinak koukám z okna atady svítí sluníčko to naštvě
foto já a cipísek
sally
napsal(a):
A bonita tu chybí.
Hojky.Chci se zeptat ke je focený to foto?není to v Nových Hradech??
skvrnilmiky
napsal(a):
Hojky.Chci se zeptat ke je focený to foto?není to v Nových Hradech??
typuji kobylku a barvu krokvetlý ryzák to jde jestly nekecám nebo jsem nevymyslela movou barvu
sally
napsal(a):
Začínám další.
Ahojte vospoloktak zapad SK hlasi davno ususeno a sklideno a taky na pude
teraz uz budeme cakat na dalsiu urodu v lete. Tu nejake los fotos
bonita
napsal(a):
Ahojte vospoloktak zapad SK hlasi davno ususeno a sklideno a taky na pude
teraz uz budeme cakat na dalsiu urodu v lete. Tu nejake los fotos
ahojky :) no tak tady zase prší... :( včera jsem celý den nebyla doma, byla jsem na ranči Loučka na kurzu.. a těším se, že dnes budu dělat s koníkama a ono zase prší..moje nervy. O sušení sena se ani nedá mluvit. Tak přidávám alespoň pár foteček :)
ettelwen
napsal(a):
ahojky :) no tak tady zase prší... :( včera jsem celý den nebyla doma, byla jsem na ranči Loučka na kurzu.. a těším se, že dnes budu dělat s koníkama a ono zase prší..moje nervy. O sušení sena se ani nedá mluvit. Tak přidávám alespoň pár foteček :)
zase Karuška :)
woldemortik
napsal(a):
typuji kobylku a barvu krokvetlý ryzák to jde jestly nekecám nebo jsem nevymyslela movou barvu
Trefa Marti +-.
Kobylice zrzavice - jestli prokvetlá, ukáže čas. Zatím není.
Takže poprvé od dob, co máme více nežli 1 hříbě ročně, to převážily holky na svou stranu.
Tady taky leje - byla jsem sekat trávu a vrátila se mokrá do niti. Takže z třetiny sena, co je ještě v řádcích, bude letos asi sláma.
Si jdu dát frťana, ať z toho neomarodím...
sally
napsal(a):
Baruš, Tristan je krasavec
Mě těší, že moje rada ohledně hřebce nebyla úplně z cesty..
nebyla vůůůbec z cesty :) a jsem ráda, žes mi tehdy o Streimurovi řekla. Malý je sice pěkné kvítko, neustále něco vymýšlí a otravuje koně, ale jinak je fakt zlatý :) Akorát se děsíme, jak je velký
sabora

sally
napsal(a):
Západ SK zdá se stíhá - gratulace k pěknému senu.
To je fajn, že bonita ještě žije - doufám, že pak dá k dobru malé shirátko slůňátko..
ahoj, člověk tady chvilku neni, a už se to tu zas rozrostlo o další mimina..., gratulace včem
já byla o víkendu s Kulichem poprvé pod širák ven, původně jsme chtěly s kamarádkou na celý týden, ale nedopadlo mi hlídání pro drobotinu, ale i ten krátký víkend byl super, jely jsme do českého ráje, hrady Valečov-Kost, Baranžežský rybník.. možná někdo budete znát, počásko bylo super, a nakonec jsme spaly u známého na seníku a koně jsme měly v ohradě, tak bez starostí......
celkem 50km. koně uťapanější, ale vpohodě, i dost jsme je vedly.
fotku nemam, foťák by byl přítěž.
sally
napsal(a):
Začínám další.
Přidávám slíbené foto poslední letošní kobylky:
sally
napsal(a):
Přidávám slíbené foto poslední letošní kobylky:
zvědavec po mámě:
sally
napsal(a):
a poslední:
to určině ne.majitelka má dobrej vkus na tatínky
m i s i c k a
napsal(a):
Tak taky gratuluji Lído. Hlavně aby to bylo zdravé
Jinak, Kdo pojedete 28.6.-29.6. do Tlumačova? nejspíš tam pojedem pokud se nic nepokazí..
Dík za gratulace všem.
Jestli nebudem senážovat, tak do Tlumačova přijdem omrknout vystavované těžkotonážníky.
Jedeš Míšo s Keli?
Ahoj, tak to bude určo Merit.
Jana ji prodává, protože na ni nemá čas. 5 letá quarabka, ježděná westernově (na udidle i bez), absolutně bezproblémový koník jak ve stádě, tak i vůči lidem. Dobře jezditelná v samotě i s koňmi, 100% zdravotní stav; klidný, vyrovnaný kůň. Otec Jacs Golden Time, matka plnokrevná arabka Saga ( dovoz SR). Nikdy nekovaná, využívaná na rekre ježdění a turistiku.
Ale dnes už si ji mají odvézt kupci někde od Luhačovic - Jana chce, aby šla do opravdu dobrých rukou a podobných podmínek, jako měla u nás - celodenní možnost být venku a ve stádě ( tak nevím, jestli si to nedomluvila zatím na zkoušku).
Kontakt ti posílám na mailík.
Tady Merit na fotce z pondělí:
woldemortik
napsal(a):
to určině ne.majitelka má dobrej vkus na tatínky
Majitelka je ohledně tatínků dost vybíravá. Až ji to samotnou občas štve.
Když je podle některých " až moc" plemenných hřebců a já si z nich stejně nemůžu vybrat...
Tenhle mi padl do oka letos v Podlesí - Nonet; dle mého názoru patřil na první místo (ale to mívají předplaceno domácí):
sally
napsal(a):
Majitelka je ohledně tatínků dost vybíravá. Až ji to samotnou občas štve.
Když je podle některých " až moc" plemenných hřebců a já si z nich stejně nemůžu vybrat...
Tenhle mi padl do oka letos v Podlesí - Nonet; dle mého názoru patřil na první místo (ale to mívají předplaceno domácí):
sally tak taky gratuluju k poslednímu hříbátku,jsem se nějak dlouho odmlčela, nějak moc práce. No a myslím, že nejsi náročná na tatínky hříbátek, proč nechcít dokonalý hříbátko? A hřebců bych řekla, že málo aspoň těch "kvalitních" je málo.
ambra
napsal(a):
sally tak taky gratuluju k poslednímu hříbátku,jsem se nějak dlouho odmlčela, nějak moc práce. No a myslím, že nejsi náročná na tatínky hříbátek, proč nechcít dokonalý hříbátko? A hřebců bych řekla, že málo aspoň těch "kvalitních" je málo.
Dík, no kdyby málo... ještě ti, co se hodí, jsou většinou příliš příbuzní... čas to snad vyřeší.
ambra
napsal(a):
spíš by to vyřešilo pestřejší zařazování hřebců do chovu a případně dovoz a uznání i několika málo hřebců z ciziny.
V tom není problém, to se ví.
Čechy to neřeší, norikům čas od času někdo doveze hřebce z ciziny a když je černý, úspěch má zaručen.
Ale v tom našem malém zatuchlém moravském rybníku plném gen. zdrojů to řešení nemá - import by nikoho nezajímal, nikdo nechce přijít o dotace a tak cizinec nemá šanci, ani kdyby skákal zadarmo. Jo pár kříženek, co se jich dotace netýkají, ty se najdou, ale nijak do chovu v PK nezasáhnou.
Tady bude řešením až zrušení ( výrazné snížení) dotací na GZ, pak snad přijde nějaký svěží vítr ( uvidí se, kdo dělá chov a kdo jen množil pro dotace - ti skončí). A jestli ne, maximálně prochovaná plemena zaniknou sama.
Počkáme si na to kino, jaký bude happy end.
sally
napsal(a):
V tom není problém, to se ví.
Čechy to neřeší, norikům čas od času někdo doveze hřebce z ciziny a když je černý, úspěch má zaručen.
Ale v tom našem malém zatuchlém moravském rybníku plném gen. zdrojů to řešení nemá - import by nikoho nezajímal, nikdo nechce přijít o dotace a tak cizinec nemá šanci, ani kdyby skákal zadarmo. Jo pár kříženek, co se jich dotace netýkají, ty se najdou, ale nijak do chovu v PK nezasáhnou.
Tady bude řešením až zrušení ( výrazné snížení) dotací na GZ, pak snad přijde nějaký svěží vítr ( uvidí se, kdo dělá chov a kdo jen množil pro dotace - ti skončí). A jestli ne, maximálně prochovaná plemena zaniknou sama.
Počkáme si na to kino, jaký bude happy end.
Nechtěla jsi napsat happy propadák?to by spíš vystihovalo pak danou situaci.
sally
napsal(a):
Začínám další.
Zdravím chlaďásky a jejich majitele a obracím se na Vás s prosbou. V pondělí jsem si dovezla kobylu jménem Bibina, nevíte někdo něco o její minulosti? Děkujuza jakoukoliv informaci. Věra
krizovatka
napsal(a):
Zdravím chlaďásky a jejich majitele a obracím se na Vás s prosbou. V pondělí jsem si dovezla kobylu jménem Bibina, nevíte někdo něco o její minulosti? Děkujuza jakoukoliv informaci. Věra
Je jí okolo 18ti let
krizovatka
napsal(a):
Je jí okolo 18ti let
momentálně v mizerné kondici
krizovatka
napsal(a):
momentálně v mizerné kondici
aspoň přidám jedenveselejší, babička Lucinka
krizovatka
napsal(a):
aspoň přidám jedenveselejší, babička Lucinka
poslední Bubča a Lucinka
krizovatka
napsal(a):
poslední Bubča a Lucinka
ČAU ČAU, máme nového konika sou mu dva roky a jmenuje se GASTON. Chtěl sem se zeptat jestli někdo neznáte kobylku jménem 59/665 SÁRA. Jestli někdo máte fotku a víte kde kobča stojí tak budem moc rádi ,zatím díky a čau.
andrys
napsal(a):
ČAU ČAU, máme nového konika sou mu dva roky a jmenuje se GASTON. Chtěl sem se zeptat jestli někdo neznáte kobylku jménem 59/665 SÁRA. Jestli někdo máte fotku a víte kde kobča stojí tak budem moc rádi ,zatím díky a čau.
ještě jedna