Dostihy SLUŠOVICE 31.5.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ingrid0santos

2.6.2008 13:43
ingrid0santos

byli jset někdo? potkala jsem tam Peťu Škrabalovou ze Zlíéna pokud se nepletu tak Peti ozvi se sem a sděl zážitky:) jinak jestli máte někdo fotky tak dodejte já jich moc nemám:)

2.6.2008 14:38

ingrid0santos napsal(a):
byli jset někdo? potkala jsem tam Peťu Škrabalovou ze Zlíéna pokud se nepletu tak Peti ozvi se sem a sděl zážitky:) jinak jestli máte někdo fotky tak dodejte já jich moc nemám:)

teď jsem nebyla,ale minule jsem byla, tak jen pro ilustraci pár fotek z dubna

2.6.2008 14:39

luckai napsal(a):
teď jsem nebyla,ale minule jsem byla, tak jen pro ilustraci pár fotek z dubna

sice to mám chvilku od baráku, ale zrovna mi dorazila kobča z "dovolené", tak jsem nebyla

2.6.2008 14:40

luckai napsal(a):
sice to mám chvilku od baráku, ale zrovna mi dorazila kobča z "dovolené", tak jsem nebyla

2.6.2008 19:48

luckai napsal(a):

Já byla teď i minule, ale bez fotek....

2.6.2008 20:04

ingrid0santos napsal(a):

Fotek mám taky hodně málo...

2.6.2008 20:08

ingrid0santos napsal(a):

Charlene v popředí :)

2.6.2008 20:09

luckai napsal(a):

Ha, já se vidím, neni možné

2.6.2008 20:12

ingrid0santos napsal(a):

A dostih osobností

ingrid0santos

2.6.2008 20:15
ingrid0santos

evizna napsal(a):
A dostih osobností

jojo tvoje fotečky jsem viděla na rajčeti:) paráda:) Váňa byl světový na tom strakáči:)

2.6.2008 20:20

ingrid0santos napsal(a):
jojo tvoje fotečky jsem viděla na rajčeti:) paráda:) Váňa byl světový na tom strakáči:)

No to byl :) Nemáš nějakou náhodou nějaký fotky Yokowiho? Devátý dostih, ryzák, sundal Ráju a zdrhnul...

2.6.2008 20:34

evizna napsal(a):
Ha, já se vidím, neni možné

ha, žes byla u nás jednou fotit , tak to tě jsem si teda nevšimla.

ingrid0santos

2.6.2008 20:42
ingrid0santos

evizna napsal(a):
No to byl :) Nemáš nějakou náhodou nějaký fotky Yokowiho? Devátý dostih, ryzák, sundal Ráju a zdrhnul...

no bohužel mám jen fotky koní pohrtomadě jak běží cílovou rovinu, pak dostih ponílů a závodiště a to vše na mobilu který u sebe nemám, ale 9.tý dostih byl vůbec nějaký nepovedený:) Rája sundaný, osmičce se neotevřel box, a chudák andrés nedostal koně do startovacího boxu:) v 10 měla běžet naše jezdkyně Monika na Taxice, ale ta ji na sebe nenechala ani nasednout a pak ji 2x sundala v odsedlávacích boxech. ale celkově to bylo fajn:)

2.6.2008 20:46

luckai napsal(a):
ha, žes byla u nás jednou fotit , tak to tě jsem si teda nevšimla.

Jojo, to jsem jááá, jak jsem ti posílala tu fotku Sněží jak jí dáváš ohlávku... Byla jsem tam se Zuzkou Buráňovou tehdy :)
Na dostihy do Slušek jezdím pravidelně, tak se možná ještě někdy potkáme, ale nezaručuju, že tě poznám.... Vůbec nemám paměť na xichty

2.6.2008 20:49

ingrid0santos napsal(a):
no bohužel mám jen fotky koní pohrtomadě jak běží cílovou rovinu, pak dostih ponílů a závodiště a to vše na mobilu který u sebe nemám, ale 9.tý dostih byl vůbec nějaký nepovedený:) Rája sundaný, osmičce se neotevřel box, a chudák andrés nedostal koně do startovacího boxu:) v 10 měla běžet naše jezdkyně Monika na Taxice, ale ta ji na sebe nenechala ani nasednout a pak ji 2x sundala v odsedlávacích boxech. ale celkově to bylo fajn:)

Devátý dostih se prostě uplně zkazil, kdyby to pustili hned na první start tak by bylo všechno ok, na druhý pokus už byli všichni vynervení, Šafář si dal kolečko uplně sám, Para nevlezla do boxů, Yokeše někdo pustil z dráhy a chytili ho až u stájí... :((

2.6.2008 21:30

ingrid0santos napsal(a):

Jejda a nemáte někdo náhodou z toho dubna nafocenej dostih ponclů?

2.6.2008 21:32

janda napsal(a):

náhodou mám fotečky poníků ze slušovic z minule. ale dám je sem jindy, nemám moc času

2.6.2008 21:40

janda napsal(a):

Něco málo snad jo... Kterýho poníka konkrétně? třeba něco najdu...

2.6.2008 21:43

ingrid0santos napsal(a):

tohle sice není poncl, ale duben - slušovice., velcí koně

2.6.2008 21:44

ingrid0santos napsal(a):

další - tady jsem u bariéry - koně cca 100 M PŘEDE MNOU , MÁM DALEKÝ OBJEKTIV..

2.6.2008 21:47

ingrid0santos napsal(a):

další - to je cíl

2.6.2008 21:51

ingrid0santos napsal(a):

Já ještě přihodím jeden květen :)

2.6.2008 21:51

ingrid0santos napsal(a):

sprška po dostihu ( fotil táta)

2.6.2008 21:54

stalonek napsal(a):
sprška po dostihu ( fotil táta)

Tak to je fakt povedená fotka, mooc pěkný

2.6.2008 21:58

evizna napsal(a):
Tak to je fakt povedená fotka, mooc pěkný

jooojooo.. táta fotí už dlouho pro hokejový klub oceláři třinec a začal fotit i dostihy pro svoje pobavení..

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.6.2008 22:19

stalonek napsal(a):
jooojooo.. táta fotí už dlouho pro hokejový klub oceláři třinec a začal fotit i dostihy pro svoje pobavení..

taky jsem tam byla s konma
a to uz jsem ja s Parabellou

2.6.2008 22:20

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
taky jsem tam byla s konma
a to uz jsem ja s Parabellou

samotny dostih

2.6.2008 22:20

samotny dostih

westernaci co tam byli

2.6.2008 22:22

westernaci co tam byli

mam strasne moc fotek vsecky dam casem na

www.ukazse.cz/dablixce1

do slozky dostihy,dam tam i jak jsem byla v brme,v praze a pak tam dam i pardubice.

2.6.2008 22:23

mam strasne moc fotek vsecky dam casem na

www.ukazse.cz/dablixce1

do slozky dostihy,dam tam i jak jsem byla v brme,v praze a pak tam dam i pardubice.

u vozidla

2.6.2008 23:18

evizna napsal(a):
Jojo, to jsem jááá, jak jsem ti posílala tu fotku Sněží jak jí dáváš ohlávku... Byla jsem tam se Zuzkou Buráňovou tehdy :)
Na dostihy do Slušek jezdím pravidelně, tak se možná ještě někdy potkáme, ale nezaručuju, že tě poznám.... Vůbec nemám paměť na xichty

snad jo, doufám, že příště nám to už vyjde, poznávací znamení: budem mít sebou boxera a štěndo vlkodava .

3.6.2008 00:42

ingrid0santos napsal(a):

ahooj,byla jsem,byly dramatické a fajn.některé trenéry a jezdce potkalo nejdřív štěstí a pak zas nezdar...ty boxy jsou tam nějaké začarované.tady legendy-vítězi pardubické p.Knápek,p.Zobal,Josef Bartoš

3.6.2008 00:46

ingrid0santos napsal(a):

favorit krasavec ALAIN -choval se jak profík a taky zvítězil

3.6.2008 00:50

ingrid0santos napsal(a):

toho strakatýho si beru!!!!

3.6.2008 00:54

ingrid0santos napsal(a):

Josef Váňa a divoký západ

3.6.2008 00:58

ingrid0santos napsal(a):

pan Knápek

3.6.2008 01:02

ingrid0santos napsal(a):

Ekipa z ranče na Vyhlídce,co poskytla koně

3.6.2008 01:06

ingrid0santos napsal(a):

interwiew s vítězem

3.6.2008 01:09

ingrid0santos napsal(a):

Hynek Machalík

3.6.2008 01:11

ingrid0santos napsal(a):

František Holčák

3.6.2008 01:15

ingrid0santos napsal(a):

val.Amant Doux - žokej Stromský

3.6.2008 01:18

ingrid0santos napsal(a):

Pavel Kašný,loni úspěšný ve VP a tady také vítěz dostihu

3.6.2008 01:21

ingrid0santos napsal(a):

souboj, vpředu NICE - žk.Andrés

3.6.2008 01:25

ingrid0santos napsal(a):

pěkné autíčko

3.6.2008 08:02

westgirl napsal(a):
souboj, vpředu NICE - žk.Andrés

Mala oprava mam pocit, ze mozna uz par desitek let neni Dusan Andres žákem (žk), ale žokejem ž

4.6.2008 20:24

westgirl napsal(a):
František Holčák

jaj holčák taky ksycht.. on se tváří jako kdyby mu běžel kůň, bo takhle se tváří v této situaci vždycky...

4.6.2008 20:25

stalonek napsal(a):
jaj holčák taky ksycht.. on se tváří jako kdyby mu běžel kůň, bo takhle se tváří v této situaci vždycky...

teda aspon podle mě..

4.6.2008 21:46

westgirl napsal(a):
František Holčák

ja mam pofotene iba klusaky, ale cvakla som aj jedneho Holčáka

4.6.2008 23:20

ingrid0santos napsal(a):

nj já to myslela jako žokej,jsem se překlepla

5.6.2008 19:53

westgirl napsal(a):
nj já to myslela jako žokej,jsem se překlepla

Byla jsem tam chvilku na čumendu, vytáhla mne Klárka. Chtěly jsme jet ven, ale v takovém horku nemůžu týrät araba. Ale jak jsem viděla ty rychlosti a mého natěšeného pejska, příště můžete očekávat neohlášený dostih koně x chrt. Pozvala bych i Lucku, ale ta má ještě chrtí mimino... Jen nevím, můj pes je rovinkář, tak snad se zrovna nepustí za steeplama. Moje postřehy - jedna paní tam měla nějakého agresivního psa, co si stěží uměla udržet... Při startu 9.dostihu jsme odcházely domů a jen jsme chtěly mrknout přímo u boxů jak odstartují a dalších 20min.se tam nechca zdržely, jak to bylo napínavé... Jen třeba nechápu, proč je někomu za těžko naučit nastupovat koně do stratovacích boxů, ale to že pak neodstartují a ještě roznerví pole jim tak jaksi nevadí.... Asi nemají hodinku navíc... Dva koně tam šli hůř(oba od stejného terenéra - myslím), jeden s hodně násilím - s fajfkou. To není nic na mne, odcházela jsem s nepěkným názorem na jisté metody...

Neregistrovaný uživatel

6.6.2008 23:14
Neregistrovaný uživatel

ghajariy napsal(a):
Byla jsem tam chvilku na čumendu, vytáhla mne Klárka. Chtěly jsme jet ven, ale v takovém horku nemůžu týrät araba. Ale jak jsem viděla ty rychlosti a mého natěšeného pejska, příště můžete očekávat neohlášený dostih koně x chrt. Pozvala bych i Lucku, ale ta má ještě chrtí mimino... Jen nevím, můj pes je rovinkář, tak snad se zrovna nepustí za steeplama. Moje postřehy - jedna paní tam měla nějakého agresivního psa, co si stěží uměla udržet... Při startu 9.dostihu jsme odcházely domů a jen jsme chtěly mrknout přímo u boxů jak odstartují a dalších 20min.se tam nechca zdržely, jak to bylo napínavé... Jen třeba nechápu, proč je někomu za těžko naučit nastupovat koně do stratovacích boxů, ale to že pak neodstartují a ještě roznerví pole jim tak jaksi nevadí.... Asi nemají hodinku navíc... Dva koně tam šli hůř(oba od stejného terenéra - myslím), jeden s hodně násilím - s fajfkou. To není nic na mne, odcházela jsem s nepěkným názorem na jisté metody...

Samozřejmě, že ti koně se v tréninku učí procházet boxama. Nebo si myslíš, že nějakej trenér pojede s úplně nepřipraveným koněm na dostihy a bude riskovat, žě jim ten kůň nevleze do boxů? Absurdní... Konkrétně Para (ten koníček s fajou, od koho byl ten druhý kůň nevím) chodí v práci do boxů bežně, ale na dostizích je trochu jiná situace. Plno lidí, koní, stres, to všechno na citlivějšího koně působí a i ti úplně bezproblémoví najednou můžou začít vyvádět. Stačí, aby začal jeden a zblbne další, proto měla kobyla venkovní box, aby nemusela stát dlouho a zbytečně se stresovat. A jasně, že když se první start nepovede a koně se zastavujou z galopu tak to jí taky moc nepřidá, to rozhodí i starší a ostřílenější dostiháky, takže se nediv, že se jí tam už podruhý nechtělo. Než začneš někoho obviňovat, že má nepřipravený koně, zjisti si prvně fakta¨, je to vůči lidem, co s těma koňma dělají celkem nefér

7.6.2008 09:53

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Samozřejmě, že ti koně se v tréninku učí procházet boxama. Nebo si myslíš, že nějakej trenér pojede s úplně nepřipraveným koněm na dostihy a bude riskovat, žě jim ten kůň nevleze do boxů? Absurdní... Konkrétně Para (ten koníček s fajou, od koho byl ten druhý kůň nevím) chodí v práci do boxů bežně, ale na dostizích je trochu jiná situace. Plno lidí, koní, stres, to všechno na citlivějšího koně působí a i ti úplně bezproblémoví najednou můžou začít vyvádět. Stačí, aby začal jeden a zblbne další, proto měla kobyla venkovní box, aby nemusela stát dlouho a zbytečně se stresovat. A jasně, že když se první start nepovede a koně se zastavujou z galopu tak to jí taky moc nepřidá, to rozhodí i starší a ostřílenější dostiháky, takže se nediv, že se jí tam už podruhý nechtělo. Než začneš někoho obviňovat, že má nepřipravený koně, zjisti si prvně fakta¨, je to vůči lidem, co s těma koňma dělají celkem nefér

Tak tak, navíc každý startující kůň musí mít na začátku své kariéry papír, který potvrzuje "zkoušku ze startovacích boxů", která se provádí v tréninku. Ono totiž je něco jiného, když koně v práci boxama jen "prochází" a něco jiného, když v nich stojí mezi dalšíma koňma, když se boxy otřásají v základech...samotné dostihy koním na klidu moc nepřidají, takže hodnotit jejich vstupy do boxů je trochu mimo mísu... A pakliže máte zaplacené startovné a osk, které jde do tisícikorun a ve velkých dostizích do desetitisíců uděláte cokoliv, aby kůň odstartoval, takže jít nepřipraven je přinejmenším hloupost...

Přidejte reakci

Přidat smajlík