Neregistrovaný uživatel

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, měli jste někdo na svatbě svýho koně? Já kdysi na něm chtěla jet až na radnici, ale raději jsme se s ním jen vyfotili. Máte s tím někdo zkušenost? Přeji hezký den.
Káťa
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, měli jste někdo na svatbě svýho koně? Já kdysi na něm chtěla jet až na radnici, ale raději jsme se s ním jen vyfotili. Máte s tím někdo zkušenost? Přeji hezký den.
Káťa
Ahoj, my měli na svatbě naše koně. Nechali jsme se vézt kočárem a taky si zinscenovali malý únos nevěsty, kdy mě manžel zachránil z ujíždějícího kočáru a vzal za sedlo na svého koně - máme to i na videu. Byla to paráda. Fotky ale nemám naskenované - jen jednu (tenkrát ještě moc digitálů nebylo) A moc ti gratuluji
ať Vám to spolu klape
jenee
napsal(a):
Ahoj, my měli na svatbě naše koně. Nechali jsme se vézt kočárem a taky si zinscenovali malý únos nevěsty, kdy mě manžel zachránil z ujíždějícího kočáru a vzal za sedlo na svého koně - máme to i na videu. Byla to paráda. Fotky ale nemám naskenované - jen jednu (tenkrát ještě moc digitálů nebylo) A moc ti gratuluji
ať Vám to spolu klape
Ahoj,
já jsem byla kamarádce na svatbě se svým koněm, na kterém ona jezdila, a myslím, že to bylo super - ještě dlouho se o tom pak mluvilo a fotka nevěsty v bílém na běloušovi je prostě super. Z koně jí pak sundal ženich a dovedl rovnou k místu oddání
jenee
napsal(a):
ať Vám to spolu klape
http://www.ranchcolorado.wz.cz/akce.htm
na tomto odkazu dole jsou fotky ze svatby na koních na ranči :-) (kamarádka...)
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Káťa
Svatbu jsme měli loni na podzim a jeli jsme na vlastních koníkách až k obřadu. Zpátky jsme se vezli v kočáře.
lump
napsal(a):
Svatbu jsme měli loni na podzim a jeli jsme na vlastních koníkách až k obřadu. Zpátky jsme se vezli v kočáře.
Nevadí že se přidám? My jsme tehdy ještě vlastní koně neměli a tak jsme si půjčili. Bylo to opravdu nádherné. Ale říkáme si že by jsme si udělali výročí na našich .
Tímto musím ještě jednou pochválit kobylky z Klokočí od Tajemé Danny díky!
ziki
napsal(a):
Nevadí že se přidám? My jsme tehdy ještě vlastní koně neměli a tak jsme si půjčili. Bylo to opravdu nádherné. Ale říkáme si že by jsme si udělali výročí na našich .
Tímto musím ještě jednou pochválit kobylky z Klokočí od Tajemé Danny díky!
Teda zrovna ve jméně udělám chybu.....ostuda
ziki
napsal(a):
Teda zrovna ve jméně udělám chybu.....ostuda
Tak já jsem zatím svatbu se svými koňmi ještě nezažila, ale doufám, že se toho jednoho dne dočkám Jinak naše koně na svatby půjčujeme a lidé si to moc chválí. U nás je obřadní síň na zámku, takže když se pak manželé mohou projet zámeckou zahradou, tak je to opravdu moc krásné. Fotky dodám během dne :)
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Káťa
Děkuju moc, až vám všem skoro závidím, věřím, že to muselo být velice nádherný. Manžel bohužel nejezdí, důvody rozebírat již nebudu, a radnice je ve městě, tak jsem chuděru nechtěla stresovat, a navíc by se mi o něj při obřadu neměl kdo postarat, my byli strašně tajní :o))
Přeji všem hezký den a ať se daří.
Káťa
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Děkuju moc, až vám všem skoro závidím, věřím, že to muselo být velice nádherný. Manžel bohužel nejezdí, důvody rozebírat již nebudu, a radnice je ve městě, tak jsem chuděru nechtěla stresovat, a navíc by se mi o něj při obřadu neměl kdo postarat, my byli strašně tajní :o))
Přeji všem hezký den a ať se daří.
Káťa
Proto jsme také naši svatbu měli ne na radnici, ale v lese ve skalní kapličce .
No a koně podrželi tak různě příbuzní a známí... Jo kdysi jsem také kamarádce od koní nabízela že jí na focení přivedu koně, ale odmítla prý že aby se něco nestalo se šatama nebo co...
sadzi saj

ziki
napsal(a):
No a koně podrželi tak různě příbuzní a známí... Jo kdysi jsem také kamarádce od koní nabízela že jí na focení přivedu koně, ale odmítla prý že aby se něco nestalo se šatama nebo co...
Ahojky,
holky a prosím Vás seděli jste klasika normoš v sedle nebo jste si půjčovali dámský?? Dík
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
holky a prosím Vás seděli jste klasika normoš v sedle nebo jste si půjčovali dámský?? Dík
My jsme možnost půjčit dámské neměli, takže kamarádka seděla ve westernovém sedle na způsob sedu v dámském a držela se hrušky, já ji vedla k ženichovi No dobrodrůžo
Neregistrovaný uživatel

ziki
napsal(a):
Tak to je krásný.... Tady bohužel taková možnost není, i když jsme uvažovali o louce, na 300 hektarech se přece musí hezké místo najít :o)) Ale nakonec to všechno bylo tak rychlý, že než jsme se otočili, tak je po a jen vzpomínáme :o))
Jenee - děkuji za přání.
K tomu sedlu, ve svým westernovým taky občas sedím jako "dáma", je to docela dobrý.
PS: Korzet teda po focení s koněm dopadl hezky :o) Asi měli co čistit :o))
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak to je krásný.... Tady bohužel taková možnost není, i když jsme uvažovali o louce, na 300 hektarech se přece musí hezké místo najít :o)) Ale nakonec to všechno bylo tak rychlý, že než jsme se otočili, tak je po a jen vzpomínáme :o))
Jenee - děkuji za přání.
K tomu sedlu, ve svým westernovým taky občas sedím jako "dáma", je to docela dobrý.
PS: Korzet teda po focení s koněm dopadl hezky :o) Asi měli co čistit :o))
Já jsem měla od známého co nám jel s kočárem půjčené dámské sedlo a bylo to super. Bohužel v práci na PC nemám skoro žádnou hezkou fotku, kde by to šlo vidět.
lump
napsal(a):
Já jsem měla od známého co nám jel s kočárem půjčené dámské sedlo a bylo to super. Bohužel v práci na PC nemám skoro žádnou hezkou fotku, kde by to šlo vidět.
fauna ty fotky mrší ještě víc...
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
No já jsem měla anglické sedlo a seděla jsem normálně obkročmo, pod šaty jsem si dala elasťáky . Šlo to pokud se mi šaty neposunuly na stranu nebyly nohy ani vidět....
lump
napsal(a):
fauna ty fotky mrší ještě víc...
Jé já vám všem tak závidím (ale v dobrém). Mě to možná čeká příští rok a jakože nechci nic honosného tak akorát dobrého fotografa a chtěla bych aspoň fotky s koníky. U nás co vím se dá objednat kočár s bílými Lipicánkami a pak vranými chladnokrevníky, ale od toho upustím a snad bude možnost aspoň se vyfotit s mými chlupáči. Ale stejně v těch sedlech to je taková romantika
.
sadzi saj

ziki
napsal(a):
no tedy to jsem se povedla ještě že na ostatních fotkách vypadám normálně
A jak se ti lezlo v šatech a sedělo takhle, šlo to??
sadzi saj
napsal(a):
A jak se ti lezlo v šatech a sedělo takhle, šlo to??
no jestli to bylo na mě :-) tak lezlo se mi tak, že mi někdo držel sukně a já jsem nalezla na koně pak mě to urovnali na koni a dolu zas tak, sukně jsem podala a manžel budoucí mě jistil akorát ty podpatky byly kruté.....a hlavně jsem si k nekonečnému údivu paní v půjčovně nenechala vnutit tu obruč pd sukni
ziki
napsal(a):
no jestli to bylo na mě :-) tak lezlo se mi tak, že mi někdo držel sukně a já jsem nalezla na koně pak mě to urovnali na koni a dolu zas tak, sukně jsem podala a manžel budoucí mě jistil akorát ty podpatky byly kruté.....a hlavně jsem si k nekonečnému údivu paní v půjčovně nenechala vnutit tu obruč pd sukni
nemám tu ty fotky z lezení na koně, jen ty slušné
sadzi saj

ziki
napsal(a):
nemám tu ty fotky z lezení na koně, jen ty slušné
Dík za info, právě si to nějak neumím představit a chtěla jsem se zeptat na tu obruč, pač s tím být na koni, nevim nevim
sadzi saj
napsal(a):
Dík za info, právě si to nějak neumím představit a chtěla jsem se zeptat na tu obruč, pač s tím být na koni, nevim nevim
Já jsem měla šaty s obručí, v dámském sedle to nijak nepřekáží. Jen se paní v půjčovně taky divila, že obruč jsem si brala domů hned a šaty až den před svatbou. "Trénovala" jsem v ní nasedání, sedesání a samotnou jízdu v DS.
sadzi saj

lump
napsal(a):
Já jsem měla šaty s obručí, v dámském sedle to nijak nepřekáží. Jen se paní v půjčovně taky divila, že obruč jsem si brala domů hned a šaty až den před svatbou. "Trénovala" jsem v ní nasedání, sedesání a samotnou jízdu v DS.
No ono ještě v dámském si to dovedu představit, ale v normálním s tou obručí právě
thesis
napsal(a):
Jé já vám všem tak závidím (ale v dobrém). Mě to možná čeká příští rok a jakože nechci nic honosného tak akorát dobrého fotografa a chtěla bych aspoň fotky s koníky. U nás co vím se dá objednat kočár s bílými Lipicánkami a pak vranými chladnokrevníky, ale od toho upustím a snad bude možnost aspoň se vyfotit s mými chlupáči. Ale stejně v těch sedlech to je taková romantika
.
tak posílám slíbené fotky
enriko
napsal(a):
a ještě :)
Tak mi to nedá... My odjeli z obřadu kočárem a pak nastalo focení v sedle... hned bych si to zopakovala!!! jsou to už 2 roky!!!
brodska
napsal(a):
Tak mi to nedá... My odjeli z obřadu kočárem a pak nastalo focení v sedle... hned bych si to zopakovala!!! jsou to už 2 roky!!!
brodska
napsal(a):
a poslední, už nechám místo pro ostatní!!! Ráda jsem si zavzpomínala!!!
sadzi saj

brodska
napsal(a):
Pěkný Péťo a jak se lezlo v šatech a měla si tu obruč?? Dík
Neregistrovaný uživatel

brodska
napsal(a):
Moc krásný. Taky pořád vzpomínám... nejsou to teda dva roky, je to jen sotva tejden, ale jsem jak ve snu a pořád na to myslím...
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Moc krásný. Taky pořád vzpomínám... nejsou to teda dva roky, je to jen sotva tejden, ale jsem jak ve snu a pořád na to myslím...
Teda to je nádhera,moc vám to všem holky slušíSvatba na koni je přesně můj sen,až jednou ten den přijde nenechám si to nikým a ničím vymluvit
viccki
napsal(a):
Teda to je nádhera,moc vám to všem holky slušíSvatba na koni je přesně můj sen,až jednou ten den přijde nenechám si to nikým a ničím vymluvit
Petro, vás vezli koníci ze stáje Karolina?
Nás vezli z obřadu huculkové. Bylo to ale shánění a zařizování, protože jsme museli sehnat bryčku, tu jsme dovezli majitelům huculků a ti pro nás přijeli do Dobrovice před radnici. Jo, letos to bude 9 let, to to letí.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Káťa
Ahoj... já o tom uvažuji, pán co jsme k němu s přítelem chodili kdysi jezdit tak má krásný kočár a dvě tmavé MT kobylky.. Ale přítel už pár let nejezdí tak se to asi bude konat jen s focením... Navíc mám jak na potvoru koně co nelze naložit takže ho někam převážet jen na to focení..... Asi mu pak jen fotky ukážu.... Jinak zrovna je ten co by mi ty šaty dokonale poslintal nebo tak, je hrozný dlubálek
spirit
napsal(a):
Ahoj... já o tom uvažuji, pán co jsme k němu s přítelem chodili kdysi jezdit tak má krásný kočár a dvě tmavé MT kobylky.. Ale přítel už pár let nejezdí tak se to asi bude konat jen s focením... Navíc mám jak na potvoru koně co nelze naložit takže ho někam převážet jen na to focení..... Asi mu pak jen fotky ukážu.... Jinak zrovna je ten co by mi ty šaty dokonale poslintal nebo tak, je hrozný dlubálek
tak já tady taky něco přídám .. takhle vozí svatby majitel koní o které se chodím starat
hany
napsal(a):
tak já tady taky něco přídám .. takhle vozí svatby majitel koní o které se chodím starat
a ještě jedna
hany
napsal(a):
a ještě jedna posledníííí...
Ahojek všichni, vždy jsem chtěla jet na svatbu v kočáře nebo se svými koňmi. Bohužel organizačních důvodů to nebylo možné. Ale bez koní to opravdu nešlo, tak jsme jeli ke kamarádce, která má Frýzské kobylky a fotili jsme se na nich. Nádhera. Děkuji Moniko.Přidávám pár foto. Mám i černobílé, ale jen z negativu. Zkusím naskenovat a přidám.
magda
napsal(a):
Ahojek všichni, vždy jsem chtěla jet na svatbu v kočáře nebo se svými koňmi. Bohužel organizačních důvodů to nebylo možné. Ale bez koní to opravdu nešlo, tak jsme jeli ke kamarádce, která má Frýzské kobylky a fotili jsme se na nich. Nádhera. Děkuji Moniko.Přidávám pár foto. Mám i černobílé, ale jen z negativu. Zkusím naskenovat a přidám.
a další....
magda
napsal(a):
a další....
jéé moc krásné fotky, všechny,závidímtaky jsem si vždycky přála jet na svatbu na koni nebo v kočáře,ale manžel je nejezdec a nebyl k dispozici žádný hezký kočár a spolehliví koně, kteří by nás v pořádku dovezli.tak jsme jeli vlastním autem.škoda no.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Káťa
Také jsme se fotili s našima kobuškama
lerry
napsal(a):
Také jsme se fotili s našima kobuškama
Ještě jedna...úprava šatů
lerry
napsal(a):
Ještě jedna...úprava šatů
Taky jsem si splnila velký sen a do kostela mě odvezlo nádherné čtyřspřeží!
skvrnilmiky
napsal(a):
Taky jsem si splnila velký sen a do kostela mě odvezlo nádherné čtyřspřeží!
Tak další slíbená černobílá fotečka na Frísanech......
memmory
napsal(a):
Já na koni svatbu mít nebudu přítel koně nemá rád , ale nevadí .
jen Detail Magdo : fotka není černobílá , ale sépie
černobílá je tohle
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Káťa
"Marijánka"-upravíme šaty
molly
napsal(a):
společně.... ............
Vstříc novému životu ..... ........ Událo se 13.6-pátek
molly
napsal(a):
Vstříc novému životu ..... ........ Událo se 13.6-pátek
Jéé,holky,Vám to všem ooohromně sluš
í,pánům samozřejmě taky.
Naše mladá už nacvičuje,hihi
,sice jen na Zahradní slavnosti ve škole,ale už hlásila,že až se bude vdávat,že by u toho měla ráda koníky,tak uvidíme.
jaruska
napsal(a):
Jéé,holky,Vám to všem ooohromně sluš
í,pánům samozřejmě taky.
Naše mladá už nacvičuje,hihi
,sice jen na Zahradní slavnosti ve škole,ale už hlásila,že až se bude vdávat,že by u toho měla ráda koníky,tak uvidíme.
Tady měla i ženicha.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Tak teda to je jediný místo kam bych si kobču stopro vzít nemohl.To by mi farář rozhodně nezbaštil, že miluji jen tu "dvounohou v bílém" a žádnou jinou. Notabene lhát v kostele bych se už vůbec neodvážil. Jinak krásné fotky dámy a ať láska vydrží navždy.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Vy jste taky jeden z těch, co si myslí, že jedině v kostele to "ano" platí? Proč by Vám to měl věřit farář, tomu to může bejt buřt, toho si neberete, ne. Důležitý je, jestli tomu věříte Vy a ten druhý. A podle mně je jedno, jestli to je v kostele, na radnici, nebo v lese pod stromem. Láska vydrží, je sice potřeba k tomu najít vhodný protějšek, což je dnes složitý, ale o tom to je.
Také jsme si svatbu udělali po svém - u nás ve výběhu, oddával nás starosta, vše klaplo perfektně. Když dva lidé chtějí to samé, je to pak jednoduché... Svatba před pěti lety (po osmi letech společného života). I naši folbluti se chovali vzorně.