Tak tohle bobátko jsem koupila jako 3letého před 3lety, jeho vyhublost nějde moc dobře vidět přes ty tmavé chlupy a vzdělenost...ale prostě jsem ho musela mít...
tauria
napsal(a):
Tak tohle bobátko jsem koupila jako 3letého před 3lety, jeho vyhublost nějde moc dobře vidět přes ty tmavé chlupy a vzdělenost...ale prostě jsem ho musela mít...
stalo se vám, že se něco viděli a museli to mít??? Tohle je ten případ
tauria
napsal(a):
stalo se vám, že se něco viděli a museli to mít??? Tohle je ten případ
tauria
napsal(a):
a po 3letech? je nasvalený a připraven do vyššího parkuru
tauria
napsal(a):
a po 3letech? je nasvalený a připraven do vyššího parkuru
a teď poslední, s naším malým cvrčkem, kterému dělá tátu
tauria
napsal(a):
Ke mně před dvěma lety přiběhlo ošklivý roční hříbátko... špalkový kopyta, po překlubování, hřebeček s jednou kulkou , ale musel být můj....
cheyenne
napsal(a):
Ke mně před dvěma lety přiběhlo ošklivý roční hříbátko... špalkový kopyta, po překlubování, hřebeček s jednou kulkou , ale musel být můj....
A co k tomu dodat.... tady jako tříletý, posuďte sami
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
cheyenne
napsal(a):
A co k tomu dodat.... tady jako tříletý, posuďte sami
Krasavec
sadzi saj
napsal(a):
Krasavec
jeišmarijá, ona už tu zas dala toho mravenečníka, ten kůň byl fakt neskutečně ošklivá kačena....
fuj, bych ho nechtěla ani zadarmo..:))ale je fakt, že Sax se fest vyvedl...teď po čase...jako hříbě bych ho asi nechtělka ani jako sponzoorský dar:))))no, i když s černou věcí s obráceným krkem asi pomlčím...
tauria
napsal(a):
byl to stejný nedomrlec jako tvůj Luci... akorát tvůj měl na to i věk, můj měl přes 5 a byl neobsednutý...
kukinatost
napsal(a):
byl to stejný nedomrlec jako tvůj Luci... akorát tvůj měl na to i věk, můj měl přes 5 a byl neobsednutý...
a dneska...:)
machýrek jeden..:)
kukinatost
napsal(a):
Tak můj byl bohužel už skoro rok obsednutý, jezdil týdenní čundry....špalkové kopyta všechny a navíc prošláplé všechny spěnky....teď se snažíme pilovat ty kopyta a jet o lepší
kukinatost
napsal(a):
a dneska...:)
machýrek jeden..:)
mm, blbě to jde vidět, ale nabral skoro 100 kilo a ne jen v tuku:)))
tauria
napsal(a):
Tak můj byl bohužel už skoro rok obsednutý, jezdil týdenní čundry....špalkové kopyta všechny a navíc prošláplé všechny spěnky....teď se snažíme pilovat ty kopyta a jet o lepší
no, tak to fakt nevím, co ej horší...no, můj byl na tom v dupě akorát po psychické stránce, no, nic nedělal ale kutý na všechny 4 - úplně zbytečně...takže udržuju bosky...
kukinatost
napsal(a):
mm, blbě to jde vidět, ale nabral skoro 100 kilo a ne jen v tuku:)))
No, Janica, Kerkatý je fešák, taky to byla správná ošklivka ale všichni jsme vybrali dobře
kukinatost
napsal(a):
no, tak to fakt nevím, co ej horší...no, můj byl na tom v dupě akorát po psychické stránce, no, nic nedělal ale kutý na všechny 4 - úplně zbytečně...takže udržuju bosky...
Já jsem z toho vybruslila dobře, kopýtka se srovnaly po několika úpravách, druhá kule sjela po roce dolů a roste z něj fešák
cheyenne
napsal(a):
Já jsem z toho vybruslila dobře, kopýtka se srovnaly po několika úpravách, druhá kule sjela po roce dolů a roste z něj fešák
do řiti, Kerkaty by musel jedině na plastiku, aby mu narostlo takové krčisko..:))
Jo a ještě vlastně pro srovnání ryzec bezprdelatý a střechatý:)
kukinatost
napsal(a):
do řiti, Kerkaty by musel jedině na plastiku, aby mu narostlo takové krčisko..:))
Jo a ještě vlastně pro srovnání ryzec bezprdelatý a střechatý:)
a ryzatec dneska:)
kukinatost
napsal(a):
nj, ten můj byl takový mílius, vděčný za pohlazení, za čisštění...ale asi jen měsíc, pak se začínal otrkávat a zkoušet na mě hřebčovské kravinky, přes zimu se zklidnil, ale na jaře po útoku na ttrenérku šel říznout,teď se docela uklidnil, ale pořád je docela drsný...Nevadí, mám ještě jednoho hřebce, 12letého krasavce, kterého jsem taky vytahovala od prasat(ne jako lidí, ale jako fakt prasat, byl vedle nich uvázaný)
tauria
napsal(a):
nj, ten můj byl takový mílius, vděčný za pohlazení, za čisštění...ale asi jen měsíc, pak se začínal otrkávat a zkoušet na mě hřebčovské kravinky, přes zimu se zklidnil, ale na jaře po útoku na ttrenérku šel říznout,teď se docela uklidnil, ale pořád je docela drsný...Nevadí, mám ještě jednoho hřebce, 12letého krasavce, kterého jsem taky vytahovala od prasat(ne jako lidí, ale jako fakt prasat, byl vedle nich uvázaný)
a ještě další Kedouš
tauria
napsal(a):
a ještě další Kedouš
Tak ten je skvělej, malej skorofrísáček
Ještě můžu přidat Hadříka po zdravotních problémech...
cheyenne
napsal(a):
Tak ten je skvělej, malej skorofrísáček
Ještě můžu přidat Hadříka po zdravotních problémech...
A po několika týdnech už chlupatý a ne tolik žebřiňákovatý
tauria
napsal(a):
a poslední válec
No co bych se nepřidala, ten muj nebyl vubec můj typ,šimla jsem určitě nechtěla, ale jeden jeho pohled mě učaroval, taky byl takový nedomrlý, ale to je v pořádku byl to tříleták neobsedlý a hřebec...
tauria
napsal(a):
nj, škoda, že pod ohlavkou nejde ještě vidět jeho skoroklábonos
To chce lepší úhel pohledu
klawdie
napsal(a):
No co bych se nepřidala, ten muj nebyl vubec můj typ,šimla jsem určitě nechtěla, ale jeden jeho pohled mě učaroval, taky byl takový nedomrlý, ale to je v pořádku byl to tříleták neobsedlý a hřebec...
ale získal si mě celým mým srdcem....ted se teprve dotvarovává a klube pořádný konisko...snad už nám štestí bude trochu nakloněno...
klawdie
napsal(a):
ale získal si mě celým mým srdcem....ted se teprve dotvarovává a klube pořádný konisko...snad už nám štestí bude trochu nakloněno...
tady jsou káčátka obě...evíku to musela být prostě láska na první pohled...
klawdie
napsal(a):
Simmon mi projevuje lásku všelijak, nosí mi klacky, žere vazák, krade košťata a nebo jen shazuje kolečka....ale i tak ho miluju
klawdie
napsal(a):
tauria
napsal(a):
Simmon mi projevuje lásku všelijak, nosí mi klacky, žere vazák, krade košťata a nebo jen shazuje kolečka....ale i tak ho miluju
a tady s vazákem...
tauria
napsal(a):
Saxík je taky velice nápomocná asistentka, všechno musí zkusit, jestli to jde sežrat miluje kšiltovky...
cheyenne
napsal(a):
Saxík je taky velice nápomocná asistentka, všechno musí zkusit, jestli to jde sežrat miluje kšiltovky...
A když se rozdovádí, tak umí být pěkně nepříjemnej
klawdie
napsal(a):
Tak já se taky přidám s mým káčátkem
Rocky když se dovezl, hubenej jak nudle, žádné svaly, jenom žebra..
rocky
napsal(a):
Tak já se taky přidám s mým káčátkem
Rocky když se dovezl, hubenej jak nudle, žádné svaly, jenom žebra..
a za pár měsíců, z něj byl kus koňa
klawdie
napsal(a):
já jsem soustavně odbaťůžkovaná, mám oslintané vlasy, chytá mi rašpli při úpravě kopyt, rozvazuje plavky...rezatice zase všechno otevře a rozváže...:)
kukinatost
napsal(a):
já jsem soustavně odbaťůžkovaná, mám oslintané vlasy, chytá mi rašpli při úpravě kopyt, rozvazuje plavky...rezatice zase všechno otevře a rozváže...:)
a Bílá bude ošklivé káčátko každé léto až do konce života asi..
než začnou mouchy..
rocky
napsal(a):
a Bílá bude ošklivé káčátko každé léto až do konce života asi..
než začnou mouchy..
a když to začne, strašák v ohradě, kterej si stejně dopřeje drbání i přes všechny repelenty, koupání, dekování, maskování...
kukinatost
napsal(a):
něco blíže...
kukinatost : Nejsi jediná,můj valach taky krčkem někdy připomíná žirafu Tohle je sice stará fotka,ale krk se moc nezměnil
rocky
napsal(a):
a když to začne, strašák v ohradě, kterej si stejně dopřeje drbání i přes všechny repelenty, koupání, dekování, maskování...
Tak tohle je asi nejstarší fotka majka co mám.Jaro 2006
ponyka
napsal(a):
Tak tohle je asi nejstarší fotka majka co mám.Jaro 2006
Jaro 2007
ponyka
napsal(a):
Jaro 2007
A jaro-léto 2008---Majkovi 3 roky . Změna si myslim u Majka byla taky docela velká
tauria
napsal(a):
Tak tenhle byl již pětiletý. Před rokem a 3/4.
tauria
napsal(a):
No a dneska. Rozdíl je vidět, myslím..
tauria
napsal(a):
Tady ještě zepředu "kozy"..
tauria
napsal(a):
Tak my mladýho koupili loni v létě. Ještě, než byl odstavenej... ale bohužel, kobyla chcípla (zlomila si nohu a bylo nutné ji utratit) a musel bejt odstavenej ve 3,5 měsících. Takhle vypadal, když přišel...
cizluc
napsal(a):
Tak my mladýho koupili loni v létě. Ještě, než byl odstavenej... ale bohužel, kobyla chcípla (zlomila si nohu a bylo nutné ji utratit) a musel bejt odstavenej ve 3,5 měsících. Takhle vypadal, když přišel...
Takhle vypadal někdy v květnu... (o půl roku později)
tauria
napsal(a):
leden 08
monchess
napsal(a):
před
Po roku a půl práce. Koník koupený z hrozných podmínek, koupen se scvácenými kiopyty. Díkybohu včas chycené takže bolavé nožičky nejsou. Avšak mu zústal zvláštní postoj. Jinak teď storposcentně zdravý ve skvělých rukách.
monchess
napsal(a):
Po roku a půl práce. Koník koupený z hrozných podmínek, koupen se scvácenými kiopyty. Díkybohu včas chycené takže bolavé nožičky nejsou. Avšak mu zústal zvláštní postoj. Jinak teď storposcentně zdravý ve skvělých rukách.
tak ja se taky pridam mam ponika ktery drive taky nevypadal zrovna nejlip
monca1112
napsal(a):
tak ja se taky pridam mam ponika ktery drive taky nevypadal zrovna nejlip
dalsi...uz asi nemam fotky jeho postavy ale tky to byl peknej hubenour
monca1112
napsal(a):
dalsi...uz asi nemam fotky jeho postavy ale tky to byl peknej hubenour
a santik ted
tauria
napsal(a):
Myška když sem si ho koupila....Ve dvou a půl letech.....
karolka67601
napsal(a):
Myška když sem si ho koupila....Ve dvou a půl letech.....
A dneska...Po roku a půl...
tauria
napsal(a):
moje kobylka v roce a pul v ne moc dobrych podminkach
mjackie
napsal(a):
moje kobylka v roce a pul v ne moc dobrych podminkach
a po roce a třičtvrte:)
tauria
napsal(a):
Tak se taky přidám. Našla jsem hroznou fotku... Je z toho období kdy přišel Skippy o maminu...
skippka
napsal(a):
Tak se taky přidám. Našla jsem hroznou fotku... Je z toho období kdy přišel Skippy o maminu...
A tady fotka ze včerejška... Je z něj čím dál tím úžasnější stvoření
skippka
napsal(a):
A tady fotka ze včerejška... Je z něj čím dál tím úžasnější stvoření
Tady n té fotce mi přijde jako rošťák
skippka
napsal(a):
Tady n té fotce mi přijde jako rošťák
tak ja se taky pridam Persival pred 3lety