Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2008 04:21
m i s i c k a

XXX.XXX.222.140

Tak v 6 odjíždíme.. ani se mi tam nechce. radši bych spala
Lído děkuji

28.6.2008 11:33
ambraa

XXX.XXX.12.143

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

Miší tak to se máš, si to tam užíj. Já se asi nedostavím dostala jsem v noci horečky a je mi šíleně zle a musím se do pondělí vykulírovata bych mohla do práce.

28.6.2008 11:36
koki

XXX.XXX.148.19

ambraa napsal(a):
Miší tak to se máš, si to tam užíj. Já se asi nedostavím dostala jsem v noci horečky a je mi šíleně zle a musím se do pondělí vykulírovata bych mohla do práce.

Já mám hřebčinec pod nosem ale pojedu se mrknout až zítra. Dnešní program mě moc nebere a stejně mi to manžel povykláda co tam bylo, pač tam musí trčet celej den a předvádět..

28.6.2008 19:44
woldemortik

XXX.XXX.199.200

koki napsal(a):
Já mám hřebčinec pod nosem ale pojedu se mrknout až zítra. Dnešní program mě moc nebere a stejně mi to manžel povykláda co tam bylo, pač tam musí trčet celej den a předvádět..

tak jsem tady,ale řeknu vám bylo krásný,ale jen mi vadilo jak milan bližnák se choval k nachovy a brysovy to se mi nelíbilo to ne a vyhrál to jan bližnák druhej byl koštal

28.6.2008 19:47
woldemortik

XXX.XXX.199.200

woldemortik napsal(a):
tak jsem tady,ale řeknu vám bylo krásný,ale jen mi vadilo jak milan bližnák se choval k nachovy a brysovy to se mi nelíbilo to ne a vyhrál to jan bližnák druhej byl koštal

...tahal s krásnýma vraníma polákama,ale to byla krása

28.6.2008 19:50
woldemortik

XXX.XXX.199.200

woldemortik napsal(a):
...tahal s krásnýma vraníma polákama,ale to byla krása

třetí

28.6.2008 19:52
ambraa

XXX.XXX.12.143

woldemortik napsal(a):
třetí

Ahoj Marti, takže nám chceš naznačit že nijak nepřekvapili jo?

28.6.2008 19:54
woldemortik

XXX.XXX.199.200

ambraa napsal(a):
Ahoj Marti, takže nám chceš naznačit že nijak nepřekvapili jo?

ne nepžekvapily jen ten tedka nevím jak se jmenuje tan kočí byl tam s kobylou a hřebce zacouval s kládou náherně taky byl první fakt krása

28.6.2008 19:58
ambraa

XXX.XXX.12.143

woldemortik napsal(a):
ne nepžekvapily jen ten tedka nevím jak se jmenuje tan kočí byl tam s kobylou a hřebce zacouval s kládou náherně taky byl první fakt krása

JO hledám fotky a fotky nevidím, asi se ti ještě nenahráli na rajce že?

28.6.2008 20:06
woldemortik

XXX.XXX.199.200

ambraa napsal(a):
JO hledám fotky a fotky nevidím, asi se ti ještě nenahráli na rajce že?

ne teprav je jdu nahrávat,ale neboj už tam brzo buduou nečekala jsem že se tady tak brzo někdo s bandy objeví

28.6.2008 20:24
woldemortik

XXX.XXX.199.200

woldemortik napsal(a):
ne teprav je jdu nahrávat,ale neboj už tam brzo buduou nečekala jsem že se tady tak brzo někdo s bandy objeví

musela jsem fota rozdelyt do dvou alb

28.6.2008 20:31
ambraa

XXX.XXX.12.143

woldemortik napsal(a):
musela jsem fota rozdelyt do dvou alb

Marti jednu radu doufám, že to nevezmeš špatně, ale zkus vybrat pár nejpovedenější fotek, třeba bude stačit jenom jedno album

28.6.2008 21:14
woldemortik

XXX.XXX.199.200

ambraa napsal(a):
Marti jednu radu doufám, že to nevezmeš špatně, ale zkus vybrat pár nejpovedenější fotek, třeba bude stačit jenom jedno album

neberu to jako špatně,ale já se za svoje fotky nestidim at jsou jeké koliv at se každý koukne na fotky i na ty špatné.Kdybych měla vybírat jen ty co se mi líbí tak asi je tam cca 20fotek s 440

28.6.2008 21:25
ambraa

XXX.XXX.12.143

woldemortik napsal(a):
neberu to jako špatně,ale já se za svoje fotky nestidim at jsou jeké koliv at se každý koukne na fotky i na ty špatné.Kdybych měla vybírat jen ty co se mi líbí tak asi je tam cca 20fotek s 440

No já nevím ale určitě bych tam dala ty hezký a vybraal jednu fotku ze tří ale koukala jsem že některý fotky se ti tam nějak divně rozbrazujou asi je to tím webem koukni na to třeba fotky hlavy mladýho Brysa se mi zobrazily nějaký takový divně roztáhlý

28.6.2008 22:39
woldemortik

XXX.XXX.199.200

ambraa napsal(a):
No já nevím ale určitě bych tam dala ty hezký a vybraal jednu fotku ze tří ale koukala jsem že některý fotky se ti tam nějak divně rozbrazujou asi je to tím webem koukni na to třeba fotky hlavy mladýho Brysa se mi zobrazily nějaký takový divně roztáhlý

to ješ tim že jsem je ještě neměla komplet dany na webu.koukni znova už se to jiste srovnalo

29.6.2008 07:58
ambraa

XXX.XXX.12.143

woldemortik napsal(a):
to ješ tim že jsem je ještě neměla komplet dany na webu.koukni znova už se to jiste srovnalo

Jo už to je v pořádku, tohle se mi ještě nikdy u náhrání fotek nestalo. Moc hezky fotíš hlavně ty detaily na hlavy a postoje se ti obzvlášť povedly

29.6.2008 14:44
sally

XXX.XXX.136.64

woldemortik napsal(a):

Marti, pěkné fotky.
Nejlepší jsou Košťálovic vraníci s vyplazenýma jazykama

29.6.2008 16:51
woldemortik

XXX.XXX.199.200

sally napsal(a):
Marti, pěkné fotky.
Nejlepší jsou Košťálovic vraníci s vyplazenýma jazykama

ambra děkuji.

sally taky jsem se tlemila když jsem na ty fotky koukala

sabora

29.6.2008 17:24
sabora

XXX.XXX.98.254

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

ahojda lidé koňomilní.
chodim sem teď častěj než normálně, nejezdim a Kulich se mi kulatí na pastvě.
jsem nějaká na rozsypání. objednaná po doktorech a vidim to hnědě. Mám K. jen něco málo přes rok a jestli nebudu moc jezdit, nevim nevim, jak bych se s tim vyrovnala. a aby K. byl jen na pastvě a nic nedělal , to by asi ani pro něj nebylo ideální.
uvidíme, uvidíme. Hoďte sem někdo fotečky jak rostou hříbátka...........

29.6.2008 18:53
ambraa

XXX.XXX.12.143

woldemortik napsal(a):
ambra děkuji.

sally taky jsem se tlemila když jsem na ty fotky koukala

Sally jak bylo v Tlumačově? já se nikde nedostala jsem nějaká nechcípaná a ještě jsem pomáhala na svět takovýmuhle, krásnýmu bejčurovi(viz. foto).

Marti není zač.

29.6.2008 18:57
ambraa

XXX.XXX.12.143

ambraa napsal(a):
Sally jak bylo v Tlumačově? já se nikde nedostala jsem nějaká nechcípaná a ještě jsem pomáhala na svět takovýmuhle, krásnýmu bejčurovi(viz. foto).

Marti není zač.

Není to krásnej plyšáček

29.6.2008 19:21
sally

XXX.XXX.136.64

ambraa napsal(a):
Není to krásnej plyšáček

Pěkné slůně.
Tlumačov - byli jsme tam až ke konci( po poledni dojím, takže dřív nemůžu).
Chlaďasů moc nebylo, belgiček tuším 5 s hříbaty. V těch se moc neorientuju, všecko ryzky, sv. hříva, lysiny. Vyhrála Azíra, z hříbat hřebeček po Arin.
Hřebce ČMB moc nevím, pamatuju si jen Sasuna ( ČMB bohužel není moje parketa a asi nikdy nebude). Ze SN hřebců byli: Biskup, Holáškovi Navar, Hardy, Habas; dál Nonet, Nesana jsem nepostřehla - ale fakt jsme přišli pozdě.
Kobyly SN: ryzky Gracie, Arleta a teď nevím jestli Chvála nebo Chvíle ( dvě z nich s hříbatama po NachoS), hnědka Majka s kobylkou po Brys, a 4 leté Keli a Unima.
Tož možeš hádat, kdopak asi vyhrál tůto grupu. Su zvědavá, jestli se trefíš.
Fotky nějaké ve foťáku mám, ale nic moc to není.
Z toho mála, co jsem viděla, bylo moc pěkné vystoupení domácího družstva ve voltiži - děcka opravdu šikovné, zaslouží veliký potlesk.
Mrzí mne, že jsem nestihla Doubkovu drezúru, ale třeba napíše Míša, jestli ji stihla...

29.6.2008 19:24
sally

XXX.XXX.136.64

sabora napsal(a):
ahojda lidé koňomilní.
chodim sem teď častěj než normálně, nejezdim a Kulich se mi kulatí na pastvě.
jsem nějaká na rozsypání. objednaná po doktorech a vidim to hnědě. Mám K. jen něco málo přes rok a jestli nebudu moc jezdit, nevim nevim, jak bych se s tim vyrovnala. a aby K. byl jen na pastvě a nic nedělal , to by asi ani pro něj nebylo ideální.
uvidíme, uvidíme. Hoďte sem někdo fotečky jak rostou hříbátka...........

To je smůla. Držím palec.
Aspoň jeden hříboš:

29.6.2008 19:25
sally

XXX.XXX.136.64

sally napsal(a):
To je smůla. Držím palec.
Aspoň jeden hříboš:

Ještě jeden:

29.6.2008 19:26
sally

XXX.XXX.136.64

sally napsal(a):
Ještě jeden:

a ještě:

29.6.2008 19:41
ambraa

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Pěkné slůně.
Tlumačov - byli jsme tam až ke konci( po poledni dojím, takže dřív nemůžu).
Chlaďasů moc nebylo, belgiček tuším 5 s hříbaty. V těch se moc neorientuju, všecko ryzky, sv. hříva, lysiny. Vyhrála Azíra, z hříbat hřebeček po Arin.
Hřebce ČMB moc nevím, pamatuju si jen Sasuna ( ČMB bohužel není moje parketa a asi nikdy nebude). Ze SN hřebců byli: Biskup, Holáškovi Navar, Hardy, Habas; dál Nonet, Nesana jsem nepostřehla - ale fakt jsme přišli pozdě.
Kobyly SN: ryzky Gracie, Arleta a teď nevím jestli Chvála nebo Chvíle ( dvě z nich s hříbatama po NachoS), hnědka Majka s kobylkou po Brys, a 4 leté Keli a Unima.
Tož možeš hádat, kdopak asi vyhrál tůto grupu. Su zvědavá, jestli se trefíš.
Fotky nějaké ve foťáku mám, ale nic moc to není.
Z toho mála, co jsem viděla, bylo moc pěkné vystoupení domácího družstva ve voltiži - děcka opravdu šikovné, zaslouží veliký potlesk.
Mrzí mne, že jsem nestihla Doubkovu drezúru, ale třeba napíše Míša, jestli ji stihla...

Myslíš jako norici jo? No tak já nevím ale typnu si že by se mohl umístit Navar a Nonet ty ostatní kromě Biskupa si nějak nevybavuju, ale ten moc přesvědčivej asi nebude tak nevím jakou má šanci se umístit. No a kobylky asi některá z ryzek. No z ČMB tam byla ještě Amíra s tím hřebečkem po Arin.

29.6.2008 19:43
ambraa

XXX.XXX.12.143

ambraa napsal(a):
Myslíš jako norici jo? No tak já nevím ale typnu si že by se mohl umístit Navar a Nonet ty ostatní kromě Biskupa si nějak nevybavuju, ale ten moc přesvědčivej asi nebude tak nevím jakou má šanci se umístit. No a kobylky asi některá z ryzek. No z ČMB tam byla ještě Amíra s tím hřebečkem po Arin.

Hele a Tony není vůbec sluněje to děsnej drobeček a má maminku obranářku, ale musím konstatovat že už to zase vyšlo na mě ještě že jsem netelila jako vloni Zajdu, ty její telata jsou děsný rakety.

29.6.2008 19:51
m i s i c k a

XXX.XXX.222.140

sally napsal(a):
a ještě:

Tááák jsme konečně dojeli. Program nabral téměř hodinové spoždění, ale s tím člověk nic nenadělá..

V naší kategorii vyhrála Grácie a druhá byla myslím Chvíle ( Chvála tam nebyla). Šampiónem výstavy za chlad.koně se stal hřebc Navar.
ČMB jsem nesledovala, a ani se v nich moc nevyznámZnám pár hřebců ale kobyly teda moc ne ( ale je pravda, že tam byly samé ryzky a hríbata jedno jak druhé - rezavé)

Drezúra pana Doubka byla pěkná - ukázal, že i chlad'as se dá naučit cirkusové kousky a očividně ho to i bavilo a taky ukázal jak malinký poník umí chodit pozadních...

Jinak fotky nemám. Neměla jsme fot'ák.. Výstava byla věnována zesnulému hřebci Catango Z a byla tam po něm kolekce klisen i hříbat. I 1.zařazeného hřebec do plemenidby po něm...

29.6.2008 20:16
ambraa

XXX.XXX.12.143

m i s i c k a napsal(a):
Tááák jsme konečně dojeli. Program nabral téměř hodinové spoždění, ale s tím člověk nic nenadělá..

V naší kategorii vyhrála Grácie a druhá byla myslím Chvíle ( Chvála tam nebyla). Šampiónem výstavy za chlad.koně se stal hřebc Navar.
ČMB jsem nesledovala, a ani se v nich moc nevyznámZnám pár hřebců ale kobyly teda moc ne ( ale je pravda, že tam byly samé ryzky a hríbata jedno jak druhé - rezavé)

Drezúra pana Doubka byla pěkná - ukázal, že i chlad'as se dá naučit cirkusové kousky a očividně ho to i bavilo a taky ukázal jak malinký poník umí chodit pozadních...

Jinak fotky nemám. Neměla jsme fot'ák.. Výstava byla věnována zesnulému hřebci Catango Z a byla tam po něm kolekce klisen i hříbat. I 1.zařazeného hřebec do plemenidby po něm...

Kde je tu žvací smajl mě tak štve že jsem tam nebyla

29.6.2008 20:20
m i s i c k a

XXX.XXX.222.140

ambraa napsal(a):
Kde je tu žvací smajl mě tak štve že jsem tam nebyla

Ještě budou Pardubice To je dle mě nejlepší výstava v ČR a je to taky super čtyřdenní dovolená

29.6.2008 20:27
m i s i c k a

XXX.XXX.222.140

m i s i c k a napsal(a):
Ještě budou Pardubice To je dle mě nejlepší výstava v ČR a je to taky super čtyřdenní dovolená

Jak holky, nechcete se k nám do Zubří přijet podívat na Zuberské Derby? je 19.7. a bude se taky na co dívat

29.6.2008 20:33
ambraa

XXX.XXX.12.143

m i s i c k a napsal(a):
Jak holky, nechcete se k nám do Zubří přijet podívat na Zuberské Derby? je 19.7. a bude se taky na co dívat

ne to tě sklamu to jedu fandit doufám, že fakt pojedu ne jako dneska do Veselí an výkonnostky Sherrynce kobylka čt. No jo ale já si dovolenou nechávám na Vánoce.

29.6.2008 20:50
sally

XXX.XXX.136.64

m i s i c k a napsal(a):

V kolik začínáte v Zubří?
Jen pro info,kdyby nám místo žní třeba pršelo a nááhodou zbyl čas...
Teda doufám, že budete mít více soutěžníků.
Kvalifikace ME s čím dál menším počtem účastníků začínají připomínat spíš okresní přebor Hošťálková x Podlesí, s koňmi stáje Velká nad Veličkou

30.6.2008 06:40
m i s i c k a

XXX.XXX.222.140

sally napsal(a):
V kolik začínáte v Zubří?
Jen pro info,kdyby nám místo žní třeba pršelo a nááhodou zbyl čas...
Teda doufám, že budete mít více soutěžníků.
Kvalifikace ME s čím dál menším počtem účastníků začínají připomínat spíš okresní přebor Hošťálková x Podlesí, s koňmi stáje Velká nad Veličkou

Začíná se tuším v 10 hodin. Mělo by dojet cca 8 páru chladnokrevných koní+teplokrevní, westernoví a parkuroví..

30.6.2008 09:11
ettelwen

XXX.XXX.123.170

m i s i c k a napsal(a):
Začíná se tuším v 10 hodin. Mělo by dojet cca 8 páru chladnokrevných koní+teplokrevní, westernoví a parkuroví..

hojky, tak já přidám něco z Tlumačova

30.6.2008 09:13
ettelwen

XXX.XXX.123.170

ettelwen napsal(a):
hojky, tak já přidám něco z Tlumačova

jestli jste tam byli, jak se vám líbilo tohle vystoupení? :) to bylo zas něco na mě...3 puntíci v jeden den

30.6.2008 09:15
ettelwen

XXX.XXX.123.170

ettelwen napsal(a):
jestli jste tam byli, jak se vám líbilo tohle vystoupení? :) to bylo zas něco na mě...3 puntíci v jeden den

další

30.6.2008 09:16
ettelwen

XXX.XXX.123.170

30.6.2008 09:17
ettelwen

XXX.XXX.123.170

ettelwen napsal(a):
:)

musím už ke koníkům, tak nějaké další fotečky dodám zase večer...

30.6.2008 13:07
ambra

XXX.XXX.254.1

ettelwen napsal(a):
musím už ke koníkům, tak nějaké další fotečky dodám zase večer...

Hezký fotky.

30.6.2008 22:33
bonita

XXX.XXX.113.4

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

caftetak som sa pekne upiekla v nedelu v Trencine...skoda, ze sme tam nesli s nasimi konuchami, ale snad na druhy rok, no...ale od vas z CR tam bolo dost vystavovatelov

30.6.2008 22:33
bonita

XXX.XXX.113.4

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

30.6.2008 22:34
bonita

XXX.XXX.113.4

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

30.6.2008 22:35
bonita

XXX.XXX.113.4

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

este jeden arabek

1.7.2008 09:27
ambra

XXX.XXX.23.1

bonita napsal(a):
este jeden arabek

Ahoj bonito tak to se někdo má teda. A byly tam aji nějací chlaďasy?

1.7.2008 11:29
m i s i c k a

XXX.XXX.220.233

ambra napsal(a):
Ahoj bonito tak to se někdo má teda. A byly tam aji nějací chlaďasy?

pro Ambru : myslím, že to byla jen výstava arabů

1.7.2008 12:11
ambra

XXX.XXX.254.1

m i s i c k a napsal(a):
pro Ambru : myslím, že to byla jen výstava arabů

No já mám právě pocit, že tam měla teďka někdy bejt výstava něco jako u nás bývá Kůň2008

1.7.2008 12:43
bonbonka

XXX.XXX.16.59

ambra napsal(a):
No já mám právě pocit, že tam měla teďka někdy bejt výstava něco jako u nás bývá Kůň2008

Jj,to je z Kôň 2008 Chladáky boli,škoda,že ešte nemám fotky v kompe

1.7.2008 13:02
ambra

XXX.XXX.254.1

bonbonka napsal(a):
Jj,to je z Kôň 2008 Chladáky boli,škoda,že ešte nemám fotky v kompe

bonbonka tak až budou tak dej fotečky aspoň pár ať se můžeme pokochat okolik jsou na Slovensku lepší chlaďásci než ti naši.

1.7.2008 13:34
siringa

XXX.XXX.23.1

ambra napsal(a):
bonbonka tak až budou tak dej fotečky aspoň pár ať se můžeme pokochat okolik jsou na Slovensku lepší chlaďásci než ti naši.

Tak jsme se s ex dohodli, že starou dáme někam na výpomoc, takové ty polní práce apod. akorát jak poznat solidní lidi??

1.7.2008 13:43
ambra

XXX.XXX.254.1

siringa napsal(a):
Tak jsme se s ex dohodli, že starou dáme někam na výpomoc, takové ty polní práce apod. akorát jak poznat solidní lidi??

Tak to dobře vybírej a hlavně měj koníka co možná nejvíc pod dohledem, my zháněli kobylku tak na půl roku na půjčení, ale bohužel už máme.

1.7.2008 15:26
bonbonka

XXX.XXX.16.59

ambra napsal(a):
Tak to dobře vybírej a hlavně měj koníka co možná nejvíc pod dohledem, my zháněli kobylku tak na půl roku na půjčení, ale bohužel už máme.

1.7.2008 15:27
bonbonka

XXX.XXX.16.59

bonbonka napsal(a):

len miniochutnávka

1.7.2008 16:24
andrys

XXX.XXX.1.35

siringa napsal(a):

Pro Hanku.... to jí chcete prodat?

1.7.2008 16:29
woldemortik

XXX.XXX.199.200

andrys napsal(a):
Pro Hanku.... to jí chcete prodat?

siringa (Hanka) kdby jste nebydlely tak daleko vzala bych si jí k lavině

1.7.2008 19:06
petraS

XXX.XXX.165.53

woldemortik napsal(a):

pro martinu: ten kočí se jmenuje Školka a má kobylu a valacha. Oproti loňsku se hodně zlepšil až na to couvání ve formance, ale to bylo postavené fakt na přesnost.

1.7.2008 20:49
ambraa

XXX.XXX.12.143

bonbonka napsal(a):
len miniochutnávka

pro bonbonka ale krásná

1.7.2008 21:19
m i s i c k a

XXX.XXX.222.140

ambraa napsal(a):
pro bonbonka ale krásná

Tak sem vložím plakát, jako pozvánku na Zuberské derby, ikdyž pochybuju, že to tady půjde přečíst Kdyby někdo měl zájem, pošlu mu jí mejlem

1.7.2008 21:37
ambraa

XXX.XXX.12.143

m i s i c k a napsal(a):
Tak sem vložím plakát, jako pozvánku na Zuberské derby, ikdyž pochybuju, že to tady půjde přečíst Kdyby někdo měl zájem, pošlu mu jí mejlem

Míšo až to bude blížit termín konání tak mi to pošli na mail Aspoň když se nezůčastním, tak to zkusím vytisknout a dát u nás do řeznictví za výlohu. Třeba vám tam někoho nalákám od nás.

2.7.2008 00:33
bonbonka

XXX.XXX.16.59

ambraa napsal(a):
pro bonbonka ale krásná

ambraa: Jj,ten zmiešaný beluš je plemenný žrebec Santus,bol v záprahu s kobylou,hermelínkou,je to nejaká mladoška,v ťažkom ťahu to skoro všetko oddrel za ňu,proste fantastická podívaná,až mal človek zimomriavky

2.7.2008 05:33
m i s i c k a

XXX.XXX.222.140

ambraa napsal(a):
Míšo až to bude blížit termín konání tak mi to pošli na mail Aspoň když se nezůčastním, tak to zkusím vytisknout a dát u nás do řeznictví za výlohu. Třeba vám tam někoho nalákám od nás.

Pro Ambraa : z kama vlastně jsi? z které části Moravy..

2.7.2008 07:48
ambra

XXX.XXX.254.1

m i s i c k a napsal(a):
Pro Ambraa : z kama vlastně jsi? z které části Moravy..

Míšo já jsem z okr. Přerov přímo z Kojetína. Taková 6ti tisícová díra

2.7.2008 07:49
ambra

XXX.XXX.254.1

bonbonka napsal(a):
ambraa: Jj,ten zmiešaný beluš je plemenný žrebec Santus,bol v záprahu s kobylou,hermelínkou,je to nejaká mladoška,v ťažkom ťahu to skoro všetko oddrel za ňu,proste fantastická podívaná,až mal človek zimomriavky

bonbonka: no tak mlaďošci toho většinou ještě moc neuměj, a taky nebývaj tolik nasvalení, aby si poradili s nákladem. Ale jinak hezcí koníci

2.7.2008 08:52
siringa

XXX.XXX.23.1

woldemortik napsal(a):
siringa (Hanka) kdby jste nebydlely tak daleko vzala bych si jí k lavině

ano prodat ale za symbolickou cenu, někam kdo by ji nechal dožít, já sama neutáhnu barák a ještě koně bude mi strašně smutno, ale kdyby to šlo domluvit, že jednou za par měsíců bych ji mohla vidět, bylo by to fajn.

2.7.2008 14:00
ambra

XXX.XXX.254.1

siringa napsal(a):

siringa psala jsem ti mail

2.7.2008 14:27
m i s i c k a

XXX.XXX.222.140

ambra napsal(a):
Míšo já jsem z okr. Přerov přímo z Kojetína. Taková 6ti tisícová díra

jo, Kojetím znám jen z vlak.nádraží Jezdme tudy myslím do Tlumačova.. Tak to je kus ode mě.

2.7.2008 16:00
ambra

XXX.XXX.254.1

m i s i c k a napsal(a):
jo, Kojetím znám jen z vlak.nádraží Jezdme tudy myslím do Tlumačova.. Tak to je kus ode mě.

Hm to jsou mi věci... nojo je to kus to víš my jsme tady s chlaďákama takový průkopníci máme je tu jenom my a v blízkém okolí jsou ještě tři další z toho dvě od nás.

2.7.2008 18:04
bonita

XXX.XXX.113.4

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

JJ bol to KON 2008

2.7.2008 18:14
bonita

XXX.XXX.113.4

bonita napsal(a):
JJ bol to KON 2008

nie chladaskov nemam, boli len v sobotu a my sme sa tam dotrepali az v nedelu, dufam, ze na buduci rok sa tam prezentujeme i my s nasimi shirmi, nemame este vozik, no...

2.7.2008 19:16
andrys

XXX.XXX.1.35

siringa napsal(a):
ano prodat ale za symbolickou cenu, někam kdo by ji nechal dožít, já sama neutáhnu barák a ještě koně bude mi strašně smutno, ale kdyby to šlo domluvit, že jednou za par měsíců bych ji mohla vidět, bylo by to fajn.

Pro Hanku..... a prosím tě Hani jak je kobylka stará já potřebuji zaučit toho našeho ve voze. A ještě druhá věc máme dva koně jeden de do lesa a druhej doma blázní. Jesli se ti bude chtít tak mně napiš na mail r.suchackova@centrum.cz domluvíme se.

3.7.2008 06:49
siringa

XXX.XXX.23.1

andrys napsal(a):
Pro Hanku..... a prosím tě Hani jak je kobylka stará já potřebuji zaučit toho našeho ve voze. A ještě druhá věc máme dva koně jeden de do lesa a druhej doma blázní. Jesli se ti bude chtít tak mně napiš na mail r.suchackova@centrum.cz domluvíme se.

renčo taky jsem ti psala a kobyla bude mít v pondělí 19let.

4.7.2008 07:57
ambra

XXX.XXX.23.1

siringa napsal(a):
renčo taky jsem ti psala a kobyla bude mít v pondělí 19let.

Tak jsme nějak zapadli. Taky je u vás takový krásný upršený ráno? Mě k tomu jako bonus měl vlak do práce 50min zpoždění mám to já štěstí....

4.7.2008 10:37
milkazlin

XXX.XXX.173.157

ambra napsal(a):
Tak jsme nějak zapadli. Taky je u vás takový krásný upršený ráno? Mě k tomu jako bonus měl vlak do práce 50min zpoždění mám to já štěstí....

moje bětuška

4.7.2008 10:39
milkazlin

XXX.XXX.173.157

milkazlin napsal(a):
moje bětuška

betuska a jeji dve hribatka a foto z pripousteni

4.7.2008 13:43
ambra

XXX.XXX.254.1

milkazlin napsal(a):

pro milkazlin odkud jsi a jakého plemene je kobylka? Jinak moc hezká

4.7.2008 13:47
dajanka

XXX.XXX.36.70

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

jeden chlaďásek kterého jsem jezdila před třemi lety byl to zlatý kůň

4.7.2008 13:54
ambra

XXX.XXX.254.1

dajanka napsal(a):
jeden chlaďásek kterého jsem jezdila před třemi lety byl to zlatý kůň

No koukám, že se sem připojují nové tváře. Koukali jste na eqichannelu Svobodi z Pečiná pořádaj v červenci u nich výstavu a ještě o víkendu jsou vozatajský závody v Lanškrouně jestli jsem si dobře všimla.

4.7.2008 16:27
sally

XXX.XXX.136.64

milkazlin napsal(a):

Ahoj, zdravím malé Ramgoš-če. Kobylka má bezva barvu - grošovaná světlá hnědka, to je věc...
Tady Ramgošův syn a vnuk

5.7.2008 18:00
sally

XXX.XXX.136.64

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

Tady je nějak mrtvo, tak posunuji noriky, co jsou v Rakousku na prodej:
pětileté kobylky:

5.7.2008 18:01
sally

XXX.XXX.136.64

sally napsal(a):
pětileté kobylky:

A barva tohoto hříboše - dost neobvyklá:

5.7.2008 18:11
woldemortik

XXX.XXX.199.200

sally napsal(a):
A barva tohoto hříboše - dost neobvyklá:

neobvyklá,ale velice pěkná.já bych takovou barvu brala

6.7.2008 12:43
blanche

XXX.XXX.245.111

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

Ahojky,

přihodím vám sem krasavce - Jezdecký den Kladruby nad Labem

6.7.2008 12:43
blanche

XXX.XXX.245.111

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

6.7.2008 16:54
dajanka

XXX.XXX.36.70

sally napsal(a):
pětileté kobylky:

tyjsou upe kouzelnééé

6.7.2008 23:14
sally

XXX.XXX.136.64

blanche napsal(a):

Pěkné fotky.
Zajímalo by mne, kde se bere často avízovaná "nesnášenlivost hřebců", konkrétně plemeníků. Člověk se doslechne, že ten se nesnáší s tím, jiný nemůže vůbec s jiným koněm v páru, protože by ho sežral... je to zkaženost lidmi? Povolení jim v počátku takového chování ( nedostatek disciplíny)? Na odchovnách přece vyrůstají ve stádě, zkoušky dělají v párech...
Zaujaly mě tyhle rakouské fotky plemeníků - napřed předvedení na ruce, pak puštění do společné ohrady - ať se hoši předvedou...
Jakpak by to asi dopadlo u nás?

6.7.2008 23:15
sally

XXX.XXX.136.64

sally napsal(a):
Pěkné fotky.
Zajímalo by mne, kde se bere často avízovaná "nesnášenlivost hřebců", konkrétně plemeníků. Člověk se doslechne, že ten se nesnáší s tím, jiný nemůže vůbec s jiným koněm v páru, protože by ho sežral... je to zkaženost lidmi? Povolení jim v počátku takového chování ( nedostatek disciplíny)? Na odchovnách přece vyrůstají ve stádě, zkoušky dělají v párech...
Zaujaly mě tyhle rakouské fotky plemeníků - napřed předvedení na ruce, pak puštění do společné ohrady - ať se hoši předvedou...
Jakpak by to asi dopadlo u nás?

a ještě jedna:

7.7.2008 00:16
bonita

XXX.XXX.113.4

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

neviem sally, ako to je s tymi zrebcami inde, ale v UK sa vsetci trasu dat zrebcov dokopy, len zrebceky byvaju spolu. Ked som im ukazovala fotky od nas, ako su zrebci v pare vo vozoch, tak valili ociTu je nas zvedavy drobcek

7.7.2008 07:53
ambra

XXX.XXX.23.1

bonita napsal(a):
neviem sally, ako to je s tymi zrebcami inde, ale v UK sa vsetci trasu dat zrebcov dokopy, len zrebceky byvaju spolu. Ked som im ukazovala fotky od nas, ako su zrebci v pare vo vozoch, tak valili ociTu je nas zvedavy drobcek

Tak teda holky já teďka přemýšlím co že to mám v maštali jeslti hřebce nebo kobyle? Protože v tom jak se do krve dorvat a ještě uvázaný přes dvoumetrovou ohradu kde maj společných asi jenom 60cm koryta, to mi fakt nejde na rozum. Musím vám vyfotit jak z tý potyčky vyšla chuderka, blbounek Laurinka, s rozkousnutým pyskem. Jsem myslela, že Julinu zabiju. Nechcu vědět jak by dopadly kdyby byly spolu na volno ohradě, protože si Laura nechá většinou všechno líbit.

7.7.2008 18:38
sally

XXX.XXX.136.64

bonita napsal(a):

Ale na fotkách 4,6 spřeží shirů v pivovarském voze jsem viděla - to je v Anglii ojedinělé?
Kladrubáci - to bývá celé stádo hřebců v zápřahu a fungovat to musí...

7.7.2008 18:45
sally

XXX.XXX.136.64

ambra napsal(a):
Tak teda holky já teďka přemýšlím co že to mám v maštali jeslti hřebce nebo kobyle? Protože v tom jak se do krve dorvat a ještě uvázaný přes dvoumetrovou ohradu kde maj společných asi jenom 60cm koryta, to mi fakt nejde na rozum. Musím vám vyfotit jak z tý potyčky vyšla chuderka, blbounek Laurinka, s rozkousnutým pyskem. Jsem myslela, že Julinu zabiju. Nechcu vědět jak by dopadly kdyby byly spolu na volno ohradě, protože si Laura nechá většinou všechno líbit.

Jde i o velikost té ohrady. Musí být kam utéct z dosahu agresora.
Bývá to problém koní, nevyrostlých ve stádě - neumí se k sobě chovat ve volnosti.
To se ti porvaly s tou novou? Ty dvě vaše jsou na sebe zvyklé, ne?

7.7.2008 19:52
ambraa

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Jde i o velikost té ohrady. Musí být kam utéct z dosahu agresora.
Bývá to problém koní, nevyrostlých ve stádě - neumí se k sobě chovat ve volnosti.
To se ti porvaly s tou novou? Ty dvě vaše jsou na sebe zvyklé, ne?

Aha tak v mojem případě ohradě dva hektary, aby je to honění přestalo brzo bavit a měly každá svůj hektar. Ne mě se porvaly ty naše dvě trubky blbé.

7.7.2008 20:29
sally

XXX.XXX.136.64

ambraa napsal(a):
Aha tak v mojem případě ohradě dva hektary, aby je to honění přestalo brzo bavit a měly každá svůj hektar. Ne mě se porvaly ty naše dvě trubky blbé.

Asi si vyjasňovaly kompetence.
Šlo o žrádlo nebo o chlapa?

7.7.2008 21:18
ambraa

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Asi si vyjasňovaly kompetence.
Šlo o žrádlo nebo o chlapa?

No chlapa tu žádnýho nemaj a netuším co vyváděly, ale jsou na zabití hlavně Julina. Začíná si, taky u vás prší? Já si teďka hrála s fotkama a pár jich zkusila vytisknout a vypadaj opravdu dobře, jsem šikovná musím se pochválit.

7.7.2008 22:25
woldemortik

XXX.XXX.199.200

sally napsal(a):
Ale na fotkách 4,6 spřeží shirů v pivovarském voze jsem viděla - to je v Anglii ojedinělé?
Kladrubáci - to bývá celé stádo hřebců v zápřahu a fungovat to musí...

Ahoj bando mám zánet spojivek a docela hustej tak marodim týden.tady lilo jak s konve a co u vás.

ewetllen-koukám na tvoje rajče.Moc se mi líbí tvoje fotky holka stebe neco bude

8.7.2008 00:18
sally

XXX.XXX.136.64

ambraa napsal(a):
No chlapa tu žádnýho nemaj a netuším co vyváděly, ale jsou na zabití hlavně Julina. Začíná si, taky u vás prší? Já si teďka hrála s fotkama a pár jich zkusila vytisknout a vypadaj opravdu dobře, jsem šikovná musím se pochválit.

I tady prší a taky se musím pochválit, stihla jsem posekat všecky nedopasky a obsekat ohradník, než začlo lít.
Ambro, no kdo by nás pochválil nejlíp, než my samy, že jo

8.7.2008 07:23
ambra

XXX.XXX.254.1

sally napsal(a):
I tady prší a taky se musím pochválit, stihla jsem posekat všecky nedopasky a obsekat ohradník, než začlo lít.
Ambro, no kdo by nás pochválil nejlíp, než my samy, že jo

Sally aby ti to nebylo líto tak já tě taky pochválím opravdu šikulka, nám tam zůstala venku jedna posečená louka.Včera kdyby nezačalo pršet byla tak akorát na sklizení a jedna ještě stojí. A jeslti mi vyjde sobota tak se pochválím znova a když nezapomenu nabít baterky tak přidám aji fotky.

Marti ty jsi na tom jak já s Laurou taky jsme furt marodný Tak to hlavně nepodceňuj a brzo se uzdrav.

8.7.2008 22:17
ambraa

XXX.XXX.12.143

woldemortik napsal(a):
Ahoj bando mám zánet spojivek a docela hustej tak marodim týden.tady lilo jak s konve a co u vás.

ewetllen-koukám na tvoje rajče.Moc se mi líbí tvoje fotky holka stebe neco bude

Zase jsme nějací zapadlí. Tak já se musím pochlubit došly mi nové čabraky a konečně dorazila i nová kobylka, jak budou fotky , doufám že v sobotu určitě tak přidám.

8.7.2008 22:40
bonita

XXX.XXX.113.4

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

jj uz sa tesim ambraa na fotecky

8.7.2008 22:42
bonita

XXX.XXX.113.4

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

Sally: niee, to nie su zrebce, v tych pivovaroch, zasadne valachy, lebo zrebce nie su take obrovske, ako skoro vykastrovani valasci, oni si na to potrpia, cim vacsi kon, tym su statnejsi

8.7.2008 22:44
bonita

XXX.XXX.113.4

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

no a este fotocka na spestrenie

8.7.2008 22:46
bonita

XXX.XXX.113.4

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

9.7.2008 00:43
sally

XXX.XXX.136.64

bonita napsal(a):
Sally: niee, to nie su zrebce, v tych pivovaroch, zasadne valachy, lebo zrebce nie su take obrovske, ako skoro vykastrovani valasci, oni si na to potrpia, cim vacsi kon, tym su statnejsi

Tak to jo.
Zvláštní, ten vliv kastrace na růst. Máme vola, teď byl dvouletý - je to největší a nejvyšší slon ve stáji, a to bylo původně takové nepodařené průjmové tele. Plemenný býk jen o něco málo mladší je proti němu prcek

9.7.2008 07:54
ambra

XXX.XXX.254.1

bonita napsal(a):

Bonita hezký fotečky ty děti na tom koníkovi vypadaj jako vosa na bonbonu.

9.7.2008 11:45
bubo

XXX.XXX.4.50

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

9.7.2008 11:53
bubo

XXX.XXX.4.50

m i s i c k a napsal(a):
Lído děkuji

9.7.2008 12:57
ambra

XXX.XXX.23.1

bubo napsal(a):

budo odkud jsi a co to je za koníka? Hezkej

9.7.2008 13:18
ambra

XXX.XXX.23.1

ambra napsal(a):
budo odkud jsi a co to je za koníka? Hezkej

ježiši já neumím psát opravuju bubo

9.7.2008 13:40
bubo

XXX.XXX.4.50

ambra napsal(a):
ježiši já neumím psát opravuju bubo

Je to hřebec ČMB x norik a narodil se ve Voticích. Jméno ti teď neřeknu mám ho napsané, ale teď si nemůžu vzpomenout musím pak kouknout. Tohle je jeho máma

9.7.2008 14:24
sally

XXX.XXX.136.64

bubo napsal(a):

Dobrý vlasatec.
Taky nepotřebuje čelenku s třásněma proti mouchám

9.7.2008 14:27
ambra

XXX.XXX.23.1

bubo napsal(a):
Je to hřebec ČMB x norik a narodil se ve Voticích. Jméno ti teď neřeknu mám ho napsané, ale teď si nemůžu vzpomenout musím pak kouknout. Tohle je jeho máma

Hezcí koníci a nzvláštně zbarvení, to je focené na nějakých soutěžích nebo kde? Ty jsi odkud, to jsi fotila ty? MOc krásný fotky

Sally no jo tak v ohradě to snad nepotřebuje žádnej kůň ať si praděj jak uměj, ale ve voze je to pro ně lepší, maj omezený možnosti, tak je aspoň nic neotravuje.

9.7.2008 16:07
sally

XXX.XXX.136.64

ambra napsal(a):
Hezcí koníci a nzvláštně zbarvení, to je focené na nějakých soutěžích nebo kde? Ty jsi odkud, to jsi fotila ty? MOc krásný fotky

Sally no jo tak v ohradě to snad nepotřebuje žádnej kůň ať si praděj jak uměj, ale ve voze je to pro ně lepší, maj omezený možnosti, tak je aspoň nic neotravuje.

No já čelenku s třásněma ( kožená a z ní kožené cancoury) viděla právě jen na fotkách koní na pastvině...

9.7.2008 16:15
woldemortik

XXX.XXX.199.200

sally napsal(a):
Dobrý vlasatec.
Taky nepotřebuje čelenku s třásněma proti mouchám

a ajak kouká zavítala k nám po delší dpbě Iva.krásnej koník ajako obvykle krásně fotky.Jak se maj koníci

9.7.2008 16:37
ambra

XXX.XXX.254.1

sally napsal(a):
No já čelenku s třásněma ( kožená a z ní kožené cancoury) viděla právě jen na fotkách koní na pastvině...

No na třásně nehraju to je o ničem, když maj stejně potom plný uši mušek a dokousaný do krve, lepší je celá čabraka. Ikdyž teda na Julinu bych potřebovala nějakej celej kompletní obleček, aby ju neotravovaly mušky. Rozhodně tisícovku za repelent jí nedám to jsem měla jako tendence odblešit psy nějakým drahým sprejem a houby nakonec jsem musela koupit nějakou vodičku taky docela drahou,ale levnější než ten sprej teda, aby byl klid od blech.

sabora

9.7.2008 17:08
sabora

XXX.XXX.107.50

bubo napsal(a):

ahoj, taky by mne zajímalo jméno toho ryzáka s dekou od buba, Kulich má taky nějakého ze strejdů takového zbarvení, jen myslím že ještě výraznější ta bílá. Já byla po měsíci na vyjížďce, no kozliky jak vyšitý!!!

9.7.2008 19:27
sally

XXX.XXX.136.64

ambra napsal(a):
No na třásně nehraju to je o ničem, když maj stejně potom plný uši mušek a dokousaný do krve, lepší je celá čabraka. Ikdyž teda na Julinu bych potřebovala nějakej celej kompletní obleček, aby ju neotravovaly mušky. Rozhodně tisícovku za repelent jí nedám to jsem měla jako tendence odblešit psy nějakým drahým sprejem a houby nakonec jsem musela koupit nějakou vodičku taky docela drahou,ale levnější než ten sprej teda, aby byl klid od blech.

Muchy jsou mrchy.
Ale je to hodně kůň od koně, někteří jim prostě víc chutnají - ti jsou chudáci a mají smůlu. Vidím to ve stádě.
Hm, když otevřu na noc okno a nebude v něm síť, budu ráno od komárů taky dožraná především já a když tam vletí moucha, bude celou noc kroužit hlavně kolem mně. Takže jsem to ještě vyhrála - můžu být šťastná, že nejsem koněm

9.7.2008 21:31
ambraa

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Muchy jsou mrchy.
Ale je to hodně kůň od koně, někteří jim prostě víc chutnají - ti jsou chudáci a mají smůlu. Vidím to ve stádě.
Hm, když otevřu na noc okno a nebude v něm síť, budu ráno od komárů taky dožraná především já a když tam vletí moucha, bude celou noc kroužit hlavně kolem mně. Takže jsem to ještě vyhrála - můžu být šťastná, že nejsem koněm

Nojo naše Julina je ten chudák navíc je to prostě mušák. A ty musím říct že jsi to vyhrála s tím že jsi člověk

10.7.2008 13:20
sally

XXX.XXX.136.64

ambraa napsal(a):
Nojo naše Julina je ten chudák navíc je to prostě mušák. A ty musím říct že jsi to vyhrála s tím že jsi člověk

Jo, v téhle době a v téhle zemi jsme to vyhráli všichni.
Ikdyž svobodní lidi ve svobodné zemi to mají tak, že - "sám si vařím, sám si peru, že se z toho nepo....", furt je to lepší než být koněm a střídat blbého majitele za ještě blbějšího - ty mouchy proti tomu jsou někdy opravdu jen pidiproblém.

10.7.2008 14:09
ambra

XXX.XXX.254.1

sally napsal(a):
Jo, v téhle době a v téhle zemi jsme to vyhráli všichni.
Ikdyž svobodní lidi ve svobodné zemi to mají tak, že - "sám si vařím, sám si peru, že se z toho nepo....", furt je to lepší než být koněm a střídat blbého majitele za ještě blbějšího - ty mouchy proti tomu jsou někdy opravdu jen pidiproblém.

sally všechny je mít doma nemůžeš a kdybys to chtěla změnit musela bys hluboko do minulosti až někde k prvním domestikovanej zvířatům, ale to by jsem do teď chodili po svých a koně měli jenom k obědu

10.7.2008 14:43
sally

XXX.XXX.136.64

ambra napsal(a):
sally všechny je mít doma nemůžeš a kdybys to chtěla změnit musela bys hluboko do minulosti až někde k prvním domestikovanej zvířatům, ale to by jsem do teď chodili po svých a koně měli jenom k obědu

Ještě před 10 lety bych měnila všechny a všechno. Teď vím, že v mé moci je jenom změnit sebe - no to je tedy objev - tak se snažím sem tam...
Kdybychom měli doteď koně jen k obědu, věřím tomu, že už bychom je všechny dávno snědli. Otázka, jestli by to pro ně bylo plus nebo mínus...

10.7.2008 22:59
woldemortik

XXX.XXX.199.200

woldemortik napsal(a):
a ajak kouká zavítala k nám po delší dpbě Iva.krásnej koník ajako obvykle krásně fotky.Jak se maj koníci

Holky jedu v sobotu do prahy nejste nekdo v blízkém okolí že bych zajela na kus řeči a neco i nafotila no spíše koníky co se nemaj za co stidet co

11.7.2008 07:10
ambra

XXX.XXX.23.1

woldemortik napsal(a):
Holky jedu v sobotu do prahy nejste nekdo v blízkém okolí že bych zajela na kus řeči a neco i nafotila no spíše koníky co se nemaj za co stidet co

Marti zklamu tě já jsem z druhý strany republiky tak až pojedeš na moravu tak dej vědět.

Sally tak tojsi udělala opravdu velikej pokrok, ale všichni a všechno jde časem změnit. A pokud vím tak člověk byl napočátku lovec, takže lovil všechno co šlo, tak bych řekla, že i koně. Ale prej to byl už v pravěku inteligent tak mu došlo na co se za tím honit po lese, když to může mít někde v ohradě......

Přidejte reakci

Přidat smajlík