ambraa
napsal(a):
Miší tak to se máš, si to tam užíj. Já se asi nedostavím dostala jsem v noci horečky a je mi šíleně zle a musím se do pondělí vykulírovata bych mohla do práce.
Já mám hřebčinec pod nosem ale pojedu se mrknout až zítra. Dnešní program mě moc nebere a stejně mi to manžel povykláda co tam bylo, pač tam musí trčet celej den a předvádět..
koki
napsal(a):
Já mám hřebčinec pod nosem ale pojedu se mrknout až zítra. Dnešní program mě moc nebere a stejně mi to manžel povykláda co tam bylo, pač tam musí trčet celej den a předvádět..
tak jsem tady,ale řeknu vám bylo krásný,ale jen mi vadilo jak milan bližnák se choval k nachovy a brysovy to se mi nelíbilo to ne a vyhrál to jan bližnák druhej byl koštal
woldemortik
napsal(a):
tak jsem tady,ale řeknu vám bylo krásný,ale jen mi vadilo jak milan bližnák se choval k nachovy a brysovy to se mi nelíbilo to ne a vyhrál to jan bližnák druhej byl koštal
...tahal s krásnýma vraníma polákama,ale to byla krása
woldemortik
napsal(a):
...tahal s krásnýma vraníma polákama,ale to byla krása
třetí
ambraa
napsal(a):
JO hledám fotky a fotky nevidím, asi se ti ještě nenahráli na rajce že?
ne teprav je jdu nahrávat,ale neboj už tam brzo buduou nečekala jsem že se tady tak brzo někdo s bandy objeví
woldemortik
napsal(a):
ne teprav je jdu nahrávat,ale neboj už tam brzo buduou nečekala jsem že se tady tak brzo někdo s bandy objeví
musela jsem fota rozdelyt do dvou alb
ambraa
napsal(a):
Marti jednu radu doufám, že to nevezmeš špatně, ale zkus vybrat pár nejpovedenější fotek, třeba bude stačit jenom jedno album
neberu to jako špatně,ale já se za svoje fotky nestidim at jsou jeké koliv at se každý koukne na fotky i na ty špatné.Kdybych měla vybírat jen ty co se mi líbí tak asi je tam cca 20fotek s 440
woldemortik
napsal(a):
neberu to jako špatně,ale já se za svoje fotky nestidim at jsou jeké koliv at se každý koukne na fotky i na ty špatné.Kdybych měla vybírat jen ty co se mi líbí tak asi je tam cca 20fotek s 440
No já nevím ale určitě bych tam dala ty hezký a vybraal jednu fotku ze tří ale koukala jsem že některý fotky se ti tam nějak divně rozbrazujou asi je to tím webem koukni na to třeba fotky hlavy mladýho Brysa se mi zobrazily nějaký takový divně roztáhlý
ambraa
napsal(a):
No já nevím ale určitě bych tam dala ty hezký a vybraal jednu fotku ze tří ale koukala jsem že některý fotky se ti tam nějak divně rozbrazujou asi je to tím webem koukni na to třeba fotky hlavy mladýho Brysa se mi zobrazily nějaký takový divně roztáhlý
to ješ tim že jsem je ještě neměla komplet dany na webu.koukni znova už se to jiste srovnalo
sabora

XXX.XXX.98.254
m i s i c k a
napsal(a):
Tak v 6 odjíždíme.. ani se mi tam nechce. radši bych spala
Lído děkuji
ahojda lidé koňomilní.
chodim sem teď častěj než normálně, nejezdim a Kulich se mi kulatí na pastvě.
jsem nějaká na rozsypání. objednaná po doktorech a vidim to hnědě. Mám K. jen něco málo přes rok a jestli nebudu moc jezdit, nevim nevim, jak bych se s tim vyrovnala. a aby K. byl jen na pastvě a nic nedělal , to by asi ani pro něj nebylo ideální.
uvidíme, uvidíme. Hoďte sem někdo fotečky jak rostou hříbátka...........
woldemortik
napsal(a):
ambra děkuji.
sally taky jsem se tlemila když jsem na ty fotky koukala
Sally jak bylo v Tlumačově? já se nikde nedostala jsem nějaká nechcípaná a ještě jsem pomáhala na svět takovýmuhle, krásnýmu bejčurovi(viz. foto).
Marti není zač.
ambraa
napsal(a):
Sally jak bylo v Tlumačově? já se nikde nedostala jsem nějaká nechcípaná a ještě jsem pomáhala na svět takovýmuhle, krásnýmu bejčurovi(viz. foto).
Marti není zač.
Není to krásnej plyšáček
ambraa
napsal(a):
Není to krásnej plyšáček
Pěkné slůně.
Tlumačov - byli jsme tam až ke konci( po poledni dojím, takže dřív nemůžu).
Chlaďasů moc nebylo, belgiček tuším 5 s hříbaty. V těch se moc neorientuju, všecko ryzky, sv. hříva, lysiny. Vyhrála Azíra, z hříbat hřebeček po Arin.
Hřebce ČMB moc nevím, pamatuju si jen Sasuna ( ČMB bohužel není moje parketa a asi nikdy nebude). Ze SN hřebců byli: Biskup, Holáškovi Navar, Hardy, Habas; dál Nonet, Nesana jsem nepostřehla - ale fakt jsme přišli pozdě.
Kobyly SN: ryzky Gracie, Arleta a teď nevím jestli Chvála nebo Chvíle ( dvě z nich s hříbatama po NachoS), hnědka Majka s kobylkou po Brys, a 4 leté Keli a Unima.
Tož možeš hádat, kdopak asi vyhrál tůto grupu. Su zvědavá, jestli se trefíš.
Fotky nějaké ve foťáku mám, ale nic moc to není.
Z toho mála, co jsem viděla, bylo moc pěkné vystoupení domácího družstva ve voltiži - děcka opravdu šikovné, zaslouží veliký potlesk.
Mrzí mne, že jsem nestihla Doubkovu drezúru, ale třeba napíše Míša, jestli ji stihla...
sabora
napsal(a):
ahojda lidé koňomilní.
chodim sem teď častěj než normálně, nejezdim a Kulich se mi kulatí na pastvě.
jsem nějaká na rozsypání. objednaná po doktorech a vidim to hnědě. Mám K. jen něco málo přes rok a jestli nebudu moc jezdit, nevim nevim, jak bych se s tim vyrovnala. a aby K. byl jen na pastvě a nic nedělal , to by asi ani pro něj nebylo ideální.
uvidíme, uvidíme. Hoďte sem někdo fotečky jak rostou hříbátka...........
To je smůla. Držím palec.
Aspoň jeden hříboš:
sally
napsal(a):
To je smůla. Držím palec.
Aspoň jeden hříboš:
Ještě jeden:
sally
napsal(a):
Pěkné slůně.
Tlumačov - byli jsme tam až ke konci( po poledni dojím, takže dřív nemůžu).
Chlaďasů moc nebylo, belgiček tuším 5 s hříbaty. V těch se moc neorientuju, všecko ryzky, sv. hříva, lysiny. Vyhrála Azíra, z hříbat hřebeček po Arin.
Hřebce ČMB moc nevím, pamatuju si jen Sasuna ( ČMB bohužel není moje parketa a asi nikdy nebude). Ze SN hřebců byli: Biskup, Holáškovi Navar, Hardy, Habas; dál Nonet, Nesana jsem nepostřehla - ale fakt jsme přišli pozdě.
Kobyly SN: ryzky Gracie, Arleta a teď nevím jestli Chvála nebo Chvíle ( dvě z nich s hříbatama po NachoS), hnědka Majka s kobylkou po Brys, a 4 leté Keli a Unima.
Tož možeš hádat, kdopak asi vyhrál tůto grupu. Su zvědavá, jestli se trefíš.
Fotky nějaké ve foťáku mám, ale nic moc to není.
Z toho mála, co jsem viděla, bylo moc pěkné vystoupení domácího družstva ve voltiži - děcka opravdu šikovné, zaslouží veliký potlesk.
Mrzí mne, že jsem nestihla Doubkovu drezúru, ale třeba napíše Míša, jestli ji stihla...
Myslíš jako norici jo? No tak já nevím ale typnu si že by se mohl umístit Navar a Nonet ty ostatní kromě Biskupa si nějak nevybavuju, ale ten moc přesvědčivej asi nebude tak nevím jakou má šanci se umístit. No a kobylky asi některá z ryzek. No z ČMB tam byla ještě Amíra s tím hřebečkem po Arin.
ambraa
napsal(a):
Myslíš jako norici jo? No tak já nevím ale typnu si že by se mohl umístit Navar a Nonet ty ostatní kromě Biskupa si nějak nevybavuju, ale ten moc přesvědčivej asi nebude tak nevím jakou má šanci se umístit. No a kobylky asi některá z ryzek. No z ČMB tam byla ještě Amíra s tím hřebečkem po Arin.
Hele a Tony není vůbec sluněje to děsnej drobeček a má maminku obranářku, ale musím konstatovat že už to zase vyšlo na mě ještě že jsem netelila jako vloni Zajdu, ty její telata jsou děsný rakety.
sally
napsal(a):
a ještě:
Tááák jsme konečně dojeli. Program nabral téměř hodinové spoždění, ale s tím člověk nic nenadělá..
V naší kategorii vyhrála Grácie a druhá byla myslím Chvíle ( Chvála tam nebyla). Šampiónem výstavy za chlad.koně se stal hřebc Navar.
ČMB jsem nesledovala, a ani se v nich moc nevyznámZnám pár hřebců ale kobyly teda moc ne ( ale je pravda, že tam byly samé ryzky a hríbata jedno jak druhé - rezavé)
Drezúra pana Doubka byla pěkná - ukázal, že i chlad'as se dá naučit cirkusové kousky a očividně ho to i bavilo a taky ukázal jak malinký poník umí chodit pozadních...
Jinak fotky nemám. Neměla jsme fot'ák.. Výstava byla věnována zesnulému hřebci Catango Z a byla tam po něm kolekce klisen i hříbat. I 1.zařazeného hřebec do plemenidby po něm...
m i s i c k a
napsal(a):
Tááák jsme konečně dojeli. Program nabral téměř hodinové spoždění, ale s tím člověk nic nenadělá..
V naší kategorii vyhrála Grácie a druhá byla myslím Chvíle ( Chvála tam nebyla). Šampiónem výstavy za chlad.koně se stal hřebc Navar.
ČMB jsem nesledovala, a ani se v nich moc nevyznámZnám pár hřebců ale kobyly teda moc ne ( ale je pravda, že tam byly samé ryzky a hríbata jedno jak druhé - rezavé)
Drezúra pana Doubka byla pěkná - ukázal, že i chlad'as se dá naučit cirkusové kousky a očividně ho to i bavilo a taky ukázal jak malinký poník umí chodit pozadních...
Jinak fotky nemám. Neměla jsme fot'ák.. Výstava byla věnována zesnulému hřebci Catango Z a byla tam po něm kolekce klisen i hříbat. I 1.zařazeného hřebec do plemenidby po něm...
Kde je tu žvací smajl mě tak štve že jsem tam nebyla
m i s i c k a
napsal(a):
Jak holky, nechcete se k nám do Zubří přijet podívat na Zuberské Derby? je 19.7. a bude se taky na co dívat
ne to tě sklamu to jedu fandit doufám, že fakt pojedu ne jako dneska do Veselí an výkonnostky Sherrynce kobylka čt. No jo ale já si dovolenou nechávám na Vánoce.
m i s i c k a
napsal(a):
Jak holky, nechcete se k nám do Zubří přijet podívat na Zuberské Derby? je 19.7. a bude se taky na co dívat
V kolik začínáte v Zubří?
Jen pro info,kdyby nám místo žní třeba pršelo a nááhodou zbyl čas...
Teda doufám, že budete mít více soutěžníků.
Kvalifikace ME s čím dál menším počtem účastníků začínají připomínat spíš okresní přebor Hošťálková x Podlesí, s koňmi stáje Velká nad Veličkou
sally
napsal(a):
V kolik začínáte v Zubří?
Jen pro info,kdyby nám místo žní třeba pršelo a nááhodou zbyl čas...
Teda doufám, že budete mít více soutěžníků.
Kvalifikace ME s čím dál menším počtem účastníků začínají připomínat spíš okresní přebor Hošťálková x Podlesí, s koňmi stáje Velká nad Veličkou
Začíná se tuším v 10 hodin. Mělo by dojet cca 8 páru chladnokrevných koní+teplokrevní, westernoví a parkuroví..
m i s i c k a
napsal(a):
Začíná se tuším v 10 hodin. Mělo by dojet cca 8 páru chladnokrevných koní+teplokrevní, westernoví a parkuroví..
hojky, tak já přidám něco z Tlumačova
ettelwen
napsal(a):
hojky, tak já přidám něco z Tlumačova
jestli jste tam byli, jak se vám líbilo tohle vystoupení? :) to bylo zas něco na mě...3 puntíci v jeden den
ettelwen
napsal(a):
jestli jste tam byli, jak se vám líbilo tohle vystoupení? :) to bylo zas něco na mě...3 puntíci v jeden den
další
ettelwen
napsal(a):
:)
musím už ke koníkům, tak nějaké další fotečky dodám zase večer...
m i s i c k a
napsal(a):
Lído děkuji
caftetak som sa pekne upiekla v nedelu v Trencine...skoda, ze sme tam nesli s nasimi konuchami, ale snad na druhy rok, no...ale od vas z CR tam bolo dost vystavovatelov
m i s i c k a
napsal(a):
Lído děkuji
m i s i c k a
napsal(a):
Lído děkuji
m i s i c k a
napsal(a):
Lído děkuji
este jeden arabek
ambra
napsal(a):
bonbonka tak až budou tak dej fotečky aspoň pár ať se můžeme pokochat okolik jsou na Slovensku lepší chlaďásci než ti naši.
Tak jsme se s ex dohodli, že starou dáme někam na výpomoc, takové ty polní práce apod. akorát jak poznat solidní lidi??
ambra
napsal(a):
Tak to dobře vybírej a hlavně měj koníka co možná nejvíc pod dohledem, my zháněli kobylku tak na půl roku na půjčení, ale bohužel už máme.
siringa
napsal(a):
Tak jsme se s ex dohodli, že starou dáme někam na výpomoc, takové ty polní práce apod. akorát jak poznat solidní lidi??
Pro Hanku.... to jí chcete prodat?
andrys
napsal(a):
Pro Hanku.... to jí chcete prodat?
siringa (Hanka) kdby jste nebydlely tak daleko vzala bych si jí k lavině
woldemortik
napsal(a):
ne nepžekvapily jen ten tedka nevím jak se jmenuje tan kočí byl tam s kobylou a hřebce zacouval s kládou náherně taky byl první fakt krása
pro martinu: ten kočí se jmenuje Školka a má kobylu a valacha. Oproti loňsku se hodně zlepšil až na to couvání ve formance, ale to bylo postavené fakt na přesnost.
ambraa
napsal(a):
pro bonbonka ale krásná
Tak sem vložím plakát, jako pozvánku na Zuberské derby, ikdyž pochybuju, že to tady půjde přečíst Kdyby někdo měl zájem, pošlu mu jí mejlem
m i s i c k a
napsal(a):
Tak sem vložím plakát, jako pozvánku na Zuberské derby, ikdyž pochybuju, že to tady půjde přečíst Kdyby někdo měl zájem, pošlu mu jí mejlem
Míšo až to bude blížit termín konání tak mi to pošli na mail Aspoň když se nezůčastním, tak to zkusím vytisknout a dát u nás do řeznictví za výlohu. Třeba vám tam někoho nalákám od nás.
bonbonka
napsal(a):
ambraa: Jj,ten zmiešaný beluš je plemenný žrebec Santus,bol v záprahu s kobylou,hermelínkou,je to nejaká mladoška,v ťažkom ťahu to skoro všetko oddrel za ňu,proste fantastická podívaná,až mal človek zimomriavky
bonbonka: no tak mlaďošci toho většinou ještě moc neuměj, a taky nebývaj tolik nasvalení, aby si poradili s nákladem. Ale jinak hezcí koníci
woldemortik
napsal(a):
siringa (Hanka) kdby jste nebydlely tak daleko vzala bych si jí k lavině
ano prodat ale za symbolickou cenu, někam kdo by ji nechal dožít, já sama neutáhnu barák a ještě koně bude mi strašně smutno, ale kdyby to šlo domluvit, že jednou za par měsíců bych ji mohla vidět, bylo by to fajn.
m i s i c k a
napsal(a):
Lído děkuji
JJ bol to KON 2008
siringa
napsal(a):
ano prodat ale za symbolickou cenu, někam kdo by ji nechal dožít, já sama neutáhnu barák a ještě koně bude mi strašně smutno, ale kdyby to šlo domluvit, že jednou za par měsíců bych ji mohla vidět, bylo by to fajn.
Pro Hanku..... a prosím tě Hani jak je kobylka stará já potřebuji zaučit toho našeho ve voze. A ještě druhá věc máme dva koně jeden de do lesa a druhej doma blázní. Jesli se ti bude chtít tak mně napiš na mail r.suchackova@centrum.cz domluvíme se.
andrys
napsal(a):
Pro Hanku..... a prosím tě Hani jak je kobylka stará já potřebuji zaučit toho našeho ve voze. A ještě druhá věc máme dva koně jeden de do lesa a druhej doma blázní. Jesli se ti bude chtít tak mně napiš na mail r.suchackova@centrum.cz domluvíme se.
renčo taky jsem ti psala a kobyla bude mít v pondělí 19let.
ambra
napsal(a):
Tak jsme nějak zapadli. Taky je u vás takový krásný upršený ráno? Mě k tomu jako bonus měl vlak do práce 50min zpoždění mám to já štěstí....
moje bětuška
milkazlin
napsal(a):
moje bětuška
betuska a jeji dve hribatka a foto z pripousteni
m i s i c k a
napsal(a):
Lído děkuji
jeden chlaďásek kterého jsem jezdila před třemi lety byl to zlatý kůň
dajanka
napsal(a):
jeden chlaďásek kterého jsem jezdila před třemi lety byl to zlatý kůň
No koukám, že se sem připojují nové tváře. Koukali jste na eqichannelu Svobodi z Pečiná pořádaj v červenci u nich výstavu a ještě o víkendu jsou vozatajský závody v Lanškrouně jestli jsem si dobře všimla.
milkazlin
napsal(a):
betuska a jeji dve hribatka a foto z pripousteni
Ahoj, zdravím malé Ramgoš-če. Kobylka má bezva barvu - grošovaná světlá hnědka, to je věc...
Tady Ramgošův syn a vnuk
m i s i c k a
napsal(a):
Lído děkuji
Tady je nějak mrtvo, tak posunuji noriky, co jsou v Rakousku na prodej:
pětileté kobylky:
sally
napsal(a):
Tady je nějak mrtvo, tak posunuji noriky, co jsou v Rakousku na prodej:
pětileté kobylky:
A barva tohoto hříboše - dost neobvyklá:
sally
napsal(a):
A barva tohoto hříboše - dost neobvyklá:
neobvyklá,ale velice pěkná.já bych takovou barvu brala
m i s i c k a
napsal(a):
Lído děkuji
Ahojky,
přihodím vám sem krasavce - Jezdecký den Kladruby nad Labem
m i s i c k a
napsal(a):
Lído děkuji
blanche
napsal(a):
Pěkné fotky.
Zajímalo by mne, kde se bere často avízovaná "nesnášenlivost hřebců", konkrétně plemeníků. Člověk se doslechne, že ten se nesnáší s tím, jiný nemůže vůbec s jiným koněm v páru, protože by ho sežral... je to zkaženost lidmi? Povolení jim v počátku takového chování ( nedostatek disciplíny)? Na odchovnách přece vyrůstají ve stádě, zkoušky dělají v párech...
Zaujaly mě tyhle rakouské fotky plemeníků - napřed předvedení na ruce, pak puštění do společné ohrady - ať se hoši předvedou...
Jakpak by to asi dopadlo u nás?
sally
napsal(a):
Pěkné fotky.
Zajímalo by mne, kde se bere často avízovaná "nesnášenlivost hřebců", konkrétně plemeníků. Člověk se doslechne, že ten se nesnáší s tím, jiný nemůže vůbec s jiným koněm v páru, protože by ho sežral... je to zkaženost lidmi? Povolení jim v počátku takového chování ( nedostatek disciplíny)? Na odchovnách přece vyrůstají ve stádě, zkoušky dělají v párech...
Zaujaly mě tyhle rakouské fotky plemeníků - napřed předvedení na ruce, pak puštění do společné ohrady - ať se hoši předvedou...
Jakpak by to asi dopadlo u nás?
a ještě jedna:
m i s i c k a
napsal(a):
Lído děkuji
neviem sally, ako to je s tymi zrebcami inde, ale v UK sa vsetci trasu dat zrebcov dokopy, len zrebceky byvaju spolu. Ked som im ukazovala fotky od nas, ako su zrebci v pare vo vozoch, tak valili ociTu je nas zvedavy drobcek
bonita
napsal(a):
neviem sally, ako to je s tymi zrebcami inde, ale v UK sa vsetci trasu dat zrebcov dokopy, len zrebceky byvaju spolu. Ked som im ukazovala fotky od nas, ako su zrebci v pare vo vozoch, tak valili ociTu je nas zvedavy drobcek
Tak teda holky já teďka přemýšlím co že to mám v maštali jeslti hřebce nebo kobyle? Protože v tom jak se do krve dorvat a ještě uvázaný přes dvoumetrovou ohradu kde maj společných asi jenom 60cm koryta, to mi fakt nejde na rozum. Musím vám vyfotit jak z tý potyčky vyšla chuderka, blbounek Laurinka, s rozkousnutým pyskem. Jsem myslela, že Julinu zabiju.
Nechcu vědět jak by dopadly kdyby byly spolu na volno ohradě, protože si Laura nechá většinou všechno líbit.
bonita
napsal(a):
Ale na fotkách 4,6 spřeží shirů v pivovarském voze jsem viděla - to je v Anglii ojedinělé?
Kladrubáci - to bývá celé stádo hřebců v zápřahu a fungovat to musí...
ambra
napsal(a):
Tak teda holky já teďka přemýšlím co že to mám v maštali jeslti hřebce nebo kobyle? Protože v tom jak se do krve dorvat a ještě uvázaný přes dvoumetrovou ohradu kde maj společných asi jenom 60cm koryta, to mi fakt nejde na rozum. Musím vám vyfotit jak z tý potyčky vyšla chuderka, blbounek Laurinka, s rozkousnutým pyskem. Jsem myslela, že Julinu zabiju.
Nechcu vědět jak by dopadly kdyby byly spolu na volno ohradě, protože si Laura nechá většinou všechno líbit.
Jde i o velikost té ohrady. Musí být kam utéct z dosahu agresora.
Bývá to problém koní, nevyrostlých ve stádě - neumí se k sobě chovat ve volnosti.
To se ti porvaly s tou novou? Ty dvě vaše jsou na sebe zvyklé, ne?
sally
napsal(a):
Jde i o velikost té ohrady. Musí být kam utéct z dosahu agresora.
Bývá to problém koní, nevyrostlých ve stádě - neumí se k sobě chovat ve volnosti.
To se ti porvaly s tou novou? Ty dvě vaše jsou na sebe zvyklé, ne?
Aha tak v mojem případě ohradě dva hektary, aby je to honění přestalo brzo bavit a měly každá svůj hektar. Ne mě se porvaly ty naše dvě trubky blbé.
sally
napsal(a):
Asi si vyjasňovaly kompetence.
Šlo o žrádlo nebo o chlapa?
No chlapa tu žádnýho nemaj a netuším co vyváděly, ale jsou na zabití hlavně Julina. Začíná si, taky u vás prší? Já si teďka hrála s fotkama a pár jich zkusila vytisknout a vypadaj opravdu dobře, jsem šikovná musím se pochválit.
sally
napsal(a):
Ale na fotkách 4,6 spřeží shirů v pivovarském voze jsem viděla - to je v Anglii ojedinělé?
Kladrubáci - to bývá celé stádo hřebců v zápřahu a fungovat to musí...
Ahoj bando mám zánet spojivek a docela hustej tak marodim týden.tady lilo jak s konve a co u vás.
ewetllen-koukám na tvoje rajče.Moc se mi líbí tvoje fotky holka stebe neco bude
ambraa
napsal(a):
No chlapa tu žádnýho nemaj a netuším co vyváděly, ale jsou na zabití hlavně Julina. Začíná si, taky u vás prší? Já si teďka hrála s fotkama a pár jich zkusila vytisknout a vypadaj opravdu dobře, jsem šikovná musím se pochválit.
I tady prší a taky se musím pochválit, stihla jsem posekat všecky nedopasky a obsekat ohradník, než začlo lít.
Ambro, no kdo by nás pochválil nejlíp, než my samy, že jo
sally
napsal(a):
I tady prší a taky se musím pochválit, stihla jsem posekat všecky nedopasky a obsekat ohradník, než začlo lít.
Ambro, no kdo by nás pochválil nejlíp, než my samy, že jo
Sally aby ti to nebylo líto tak já tě taky pochválím opravdu šikulka, nám tam zůstala venku jedna posečená louka.Včera kdyby nezačalo pršet byla tak akorát na sklizení a jedna ještě stojí. A jeslti mi vyjde sobota tak se pochválím znova
a když nezapomenu nabít baterky tak přidám aji fotky.
Marti ty jsi na tom jak já s Laurou taky jsme furt marodný Tak to hlavně nepodceňuj a brzo se uzdrav.
woldemortik
napsal(a):
Ahoj bando mám zánet spojivek a docela hustej tak marodim týden.tady lilo jak s konve a co u vás.
ewetllen-koukám na tvoje rajče.Moc se mi líbí tvoje fotky holka stebe neco bude
Zase jsme nějací zapadlí. Tak já se musím pochlubit došly mi nové čabraky a konečně dorazila i nová kobylka, jak budou fotky , doufám že v sobotu určitě tak přidám.
m i s i c k a
napsal(a):
Lído děkuji
no a este fotocka na spestrenie
m i s i c k a
napsal(a):
Lído děkuji
bonita
napsal(a):
Sally: niee, to nie su zrebce, v tych pivovaroch, zasadne valachy, lebo zrebce nie su take obrovske, ako skoro vykastrovani valasci, oni si na to potrpia, cim vacsi kon, tym su statnejsi
Tak to jo.
Zvláštní, ten vliv kastrace na růst. Máme vola, teď byl dvouletý - je to největší a nejvyšší slon ve stáji, a to bylo původně takové nepodařené průjmové tele. Plemenný býk jen o něco málo mladší je proti němu prcek
m i s i c k a
napsal(a):
Lído děkuji
m i s i c k a
napsal(a):
Lído děkuji
ambra
napsal(a):
ježiši já neumím psát opravuju bubo
Je to hřebec ČMB x norik a narodil se ve Voticích. Jméno ti teď neřeknu mám ho napsané, ale teď si nemůžu vzpomenout musím pak kouknout. Tohle je jeho máma
bubo
napsal(a):
Dobrý vlasatec.
Taky nepotřebuje čelenku s třásněma proti mouchám
bubo
napsal(a):
Je to hřebec ČMB x norik a narodil se ve Voticích. Jméno ti teď neřeknu mám ho napsané, ale teď si nemůžu vzpomenout musím pak kouknout. Tohle je jeho máma
Hezcí koníci a nzvláštně zbarvení, to je focené na nějakých soutěžích nebo kde? Ty jsi odkud, to jsi fotila ty? MOc krásný fotky
Sally no jo tak v ohradě to snad nepotřebuje žádnej kůň ať si praděj jak uměj, ale ve voze je to pro ně lepší, maj omezený možnosti, tak je aspoň nic neotravuje.
ambra
napsal(a):
Hezcí koníci a nzvláštně zbarvení, to je focené na nějakých soutěžích nebo kde? Ty jsi odkud, to jsi fotila ty? MOc krásný fotky
Sally no jo tak v ohradě to snad nepotřebuje žádnej kůň ať si praděj jak uměj, ale ve voze je to pro ně lepší, maj omezený možnosti, tak je aspoň nic neotravuje.
No já čelenku s třásněma ( kožená a z ní kožené cancoury) viděla právě jen na fotkách koní na pastvině...
sally
napsal(a):
No já čelenku s třásněma ( kožená a z ní kožené cancoury) viděla právě jen na fotkách koní na pastvině...
No na třásně nehraju to je o ničem, když maj stejně potom plný uši mušek a dokousaný do krve, lepší je celá čabraka. Ikdyž teda na Julinu bych potřebovala nějakej celej kompletní obleček, aby ju neotravovaly mušky. Rozhodně tisícovku za repelent jí nedám to jsem měla jako tendence odblešit psy nějakým drahým sprejem a houby
nakonec jsem musela koupit nějakou vodičku taky docela drahou,ale levnější než ten sprej teda, aby byl klid od blech.
sabora

XXX.XXX.107.50
bubo
napsal(a):
ahoj, taky by mne zajímalo jméno toho ryzáka s dekou od buba, Kulich má taky nějakého ze strejdů takového zbarvení, jen myslím že ještě výraznější ta bílá. Já byla po měsíci na vyjížďce, no kozliky jak vyšitý!!!
ambra
napsal(a):
No na třásně nehraju to je o ničem, když maj stejně potom plný uši mušek a dokousaný do krve, lepší je celá čabraka. Ikdyž teda na Julinu bych potřebovala nějakej celej kompletní obleček, aby ju neotravovaly mušky. Rozhodně tisícovku za repelent jí nedám to jsem měla jako tendence odblešit psy nějakým drahým sprejem a houby
nakonec jsem musela koupit nějakou vodičku taky docela drahou,ale levnější než ten sprej teda, aby byl klid od blech.
Muchy jsou mrchy.
Ale je to hodně kůň od koně, někteří jim prostě víc chutnají - ti jsou chudáci a mají smůlu. Vidím to ve stádě.
Hm, když otevřu na noc okno a nebude v něm síť, budu ráno od komárů taky dožraná především já a když tam vletí moucha, bude celou noc kroužit hlavně kolem mně. Takže jsem to ještě vyhrála - můžu být šťastná, že nejsem koněm
sally
napsal(a):
Muchy jsou mrchy.
Ale je to hodně kůň od koně, někteří jim prostě víc chutnají - ti jsou chudáci a mají smůlu. Vidím to ve stádě.
Hm, když otevřu na noc okno a nebude v něm síť, budu ráno od komárů taky dožraná především já a když tam vletí moucha, bude celou noc kroužit hlavně kolem mně. Takže jsem to ještě vyhrála - můžu být šťastná, že nejsem koněm
Nojo naše Julina je ten chudák navíc je to prostě mušák. A ty musím říct že jsi to vyhrála s tím že jsi člověk
ambraa
napsal(a):
Nojo naše Julina je ten chudák navíc je to prostě mušák. A ty musím říct že jsi to vyhrála s tím že jsi člověk
Jo, v téhle době a v téhle zemi jsme to vyhráli všichni.
Ikdyž svobodní lidi ve svobodné zemi to mají tak, že - "sám si vařím, sám si peru, že se z toho nepo....", furt je to lepší než být koněm a střídat blbého majitele za ještě blbějšího - ty mouchy proti tomu jsou někdy opravdu jen pidiproblém.
sally
napsal(a):
Jo, v téhle době a v téhle zemi jsme to vyhráli všichni.
Ikdyž svobodní lidi ve svobodné zemi to mají tak, že - "sám si vařím, sám si peru, že se z toho nepo....", furt je to lepší než být koněm a střídat blbého majitele za ještě blbějšího - ty mouchy proti tomu jsou někdy opravdu jen pidiproblém.
sally všechny je mít doma nemůžeš a kdybys to chtěla změnit musela bys hluboko do minulosti až někde k prvním domestikovanej zvířatům, ale to by jsem do teď chodili po svých a koně měli jenom k obědu
ambra
napsal(a):
sally všechny je mít doma nemůžeš a kdybys to chtěla změnit musela bys hluboko do minulosti až někde k prvním domestikovanej zvířatům, ale to by jsem do teď chodili po svých a koně měli jenom k obědu
Ještě před 10 lety bych měnila všechny a všechno. Teď vím, že v mé moci je jenom změnit sebe - no to je tedy objev - tak se snažím sem tam...
Kdybychom měli doteď koně jen k obědu, věřím tomu, že už bychom je všechny dávno snědli. Otázka, jestli by to pro ně bylo plus nebo mínus...
woldemortik
napsal(a):
Holky jedu v sobotu do prahy nejste nekdo v blízkém okolí že bych zajela na kus řeči a neco i nafotila no spíše koníky co se nemaj za co stidet co
Marti zklamu tě já jsem z druhý strany republiky tak až pojedeš na moravu tak dej vědět.
Sally tak tojsi udělala opravdu velikej pokrok, ale všichni a všechno jde časem změnit. A pokud vím tak člověk byl napočátku lovec, takže lovil všechno co šlo, tak bych řekla, že i koně. Ale prej to byl už v pravěku inteligent
tak mu došlo na co se za tím honit po lese, když to může mít někde v ohradě......