Páteční dešť nás neodradí......

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.7.2008 07:19
lanika

XXX.XXX.188.86

Čestík holky, tak u nás je totálně šedivo a tma. Koníky jsem nechala raději doma, kdo ví, co se přižene, zatím teda déšť v normálu......Včera jsem čekala ještě o půlnoci na balíky se senem, ale nedočkala, chlapi to vzdali :-) Škoda, nemuselo to zalít, dala bych si t o hned pod plachtu. Tak budu muset sušit .....
Jinak včera jsme měli trening s p. Bosákovou, zase jsme o kousek pokročili....No a fotečky? Samozřejmě Natálčiné

4.7.2008 07:26
molly

XXX.XXX.250.230

lanika napsal(a):
Čestík holky, tak u nás je totálně šedivo a tma. Koníky jsem nechala raději doma, kdo ví, co se přižene, zatím teda déšť v normálu......Včera jsem čekala ještě o půlnoci na balíky se senem, ale nedočkala, chlapi to vzdali :-) Škoda, nemuselo to zalít, dala bych si t o hned pod plachtu. Tak budu muset sušit .....
Jinak včera jsme měli trening s p. Bosákovou, zase jsme o kousek pokročili....No a fotečky? Samozřejmě Natálčiné

Dobré ráno... Tady drobně vytrvale prší,v noci to bylo zajímavé Ale je fajně čistý vzduch... Snad to na chvíli přejde,abych vyvenčila oře...

4.7.2008 07:27
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

Tak šup sem s nima, my se včera taky kováře nedočkali, zastihla ho bouřka v Praze, tak hlasil zdržení tak jsme se somluvili na neděli podvečer...
No ten déšt nám dnes moc do noty nehraje...garden party na zahradě je ohrožena, musí vylest Oskar nebo bude Jerry oslavenec smutný...

4.7.2008 07:44
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Tak šup sem s nima, my se včera taky kováře nedočkali, zastihla ho bouřka v Praze, tak hlasil zdržení tak jsme se somluvili na neděli podvečer...
No ten déšt nám dnes moc do noty nehraje...garden party na zahradě je ohrožena, musí vylest Oskar nebo bude Jerry oslavenec smutný...

No jooooo, vy máte tu oslavu. Bobci, tak snad se počasí umoudří......

4.7.2008 07:49
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
No jooooo, vy máte tu oslavu. Bobci, tak snad se počasí umoudří......

Ahojda,
já doufám že se to počasí vyklidní a pujde dál.. Fakt by mě tu oslavu pěkně skomplikovalo...

4.7.2008 07:57
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Ahojda,
já doufám že se to počasí vyklidní a pujde dál.. Fakt by mě tu oslavu pěkně skomplikovalo...

No jo no tak by jsme museli vyklidit garaž, jerry je naštestí malej tak se tam vejde , jen nevím kde bude spátsakroš..zlobivý počasí..

4.7.2008 08:11
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
No jo no tak by jsme museli vyklidit garaž, jerry je naštestí malej tak se tam vejde , jen nevím kde bude spátsakroš..zlobivý počasí..

Však vy to zvládnete....... Odpoledne by už nemělo tolik pršet a mělo by se to přetrhávat ....Hlavně buďte opatrní na své žaludky

4.7.2008 08:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Však vy to zvládnete....... Odpoledne by už nemělo tolik pršet a mělo by se to přetrhávat ....Hlavně buďte opatrní na své žaludky

Leni velká chvála...Honzula má nožky uplně zamotané pod sebe a ty koukáš dopředu! tak už se ti to podařilo prolomit!hned tam vypadáš jako profík!jen tak dál...a jak jsi byla vubec spokojená s treninkem????

4.7.2008 08:24
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Leni velká chvála...Honzula má nožky uplně zamotané pod sebe a ty koukáš dopředu! tak už se ti to podařilo prolomit!hned tam vypadáš jako profík!jen tak dál...a jak jsi byla vubec spokojená s treninkem????

S treningem???? Spokojenost velká, jsem neskutečně vděčná, že je p. Bosáková vůbec ochotna za náma jezdit. Však jsme taky dostaly všichni 4 pochvalu, že si pokaždé z toho něco vezmem a jdem dopředu jak my, tak i naši koníci Honzík se skoky problémy nemá, jen musíme pilovat to, aby šel sám dopředu.... Ale snaží se a my, jezdci taky....Hrozně nám to dává tu chuť pracovat a dřít Více na http://fivesrooster. rajce.idnes.cz/

4.7.2008 08:30
molly

XXX.XXX.250.230

lanika napsal(a):

našla jsem...

4.7.2008 08:35
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):
našla jsem...

Leni já koukám, vypadáte čím dál líp s Honzíkem, jen tak dál, je fajn že Vás má kdo trénovat!!

4.7.2008 08:54
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Leni já koukám, vypadáte čím dál líp s Honzíkem, jen tak dál, je fajn že Vás má kdo trénovat!!

Hustej pád Zuzíku...

4.7.2008 09:27
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Hustej pád Zuzíku...

Holky, bych spala žádná novinka, ale stejně to musím napsat, protože dneska víc, než kdy jindy :-) Na oběd na mě vykukuje opět čínská polévka ze šuplíku Co vůbec máte naplánováno na te oslavě???? Kolik bude lidí? Taková maličká svatba?

4.7.2008 09:53
haisovad

XXX.XXX.208.220

lanika napsal(a):
Holky, bych spala žádná novinka, ale stejně to musím napsat, protože dneska víc, než kdy jindy :-) Na oběd na mě vykukuje opět čínská polévka ze šuplíku Co vůbec máte naplánováno na te oslavě???? Kolik bude lidí? Taková maličká svatba?

Dobré ranko,
tak včera nás už počasí obdarovalo místo sluníčka deštěm ale nikomu to nevadilo...všichni jsme jak spařený prasátka...
Já už jsem doma...te´dka zkoumám jak se dostat do H.K. odpoledne...šemík je stále u doktora a tak mi nezbívá nic jiného než k vám Klárko a Péťo dorazit busem...bohužel mi dovča v pondělí nedopadla...šéf chystá na pondělek velkou poradu při které nemohu chybět...
Holky, ve středu jsme měli stopovanou a přijel náš kamarád s mega foťákem...tak čučte...

4.7.2008 09:56
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
Dobré ranko,
tak včera nás už počasí obdarovalo místo sluníčka deštěm ale nikomu to nevadilo...všichni jsme jak spařený prasátka...
Já už jsem doma...te´dka zkoumám jak se dostat do H.K. odpoledne...šemík je stále u doktora a tak mi nezbívá nic jiného než k vám Klárko a Péťo dorazit busem...bohužel mi dovča v pondělí nedopadla...šéf chystá na pondělek velkou poradu při které nemohu chybět...
Holky, ve středu jsme měli stopovanou a přijel náš kamarád s mega foťákem...tak čučte...

Klárko, mohla bych tě poprosit o vyzvednutí u Koruny v 16,50? Stála bych jako minule v parčíku...
Jo a jak to vypadá s kolama zítra? Pojede se vůbec když je venku takhle hnusně?
Clálavka obecná, na Maytě je luxusní svezení...cválala jsem s ní snad nejraději...umí takovej ten maxi pomalej houpavej cval...ale když se jí povolí tak to umí luxusně rozparádit...miluju jí

4.7.2008 09:58
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
Klárko, mohla bych tě poprosit o vyzvednutí u Koruny v 16,50? Stála bych jako minule v parčíku...
Jo a jak to vypadá s kolama zítra? Pojede se vůbec když je venku takhle hnusně?
Clálavka obecná, na Maytě je luxusní svezení...cválala jsem s ní snad nejraději...umí takovej ten maxi pomalej houpavej cval...ale když se jí povolí tak to umí luxusně rozparádit...miluju jí

koukám že kvalita stojí za to...
bych se z toho...a tak krásné fotky to ve skutečnosti jsou...je to foceno kolem půl osmé večer, takže super osvícení...
jedním z úkolů na stopované bylo přeskočit přírodní skok...ale já jsem zapoměla že mám hrušku a tak se mi zabodla do pupíku...
holt anglán ve westernu

4.7.2008 10:00
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
koukám že kvalita stojí za to...
bych se z toho...a tak krásné fotky to ve skutečnosti jsou...je to foceno kolem půl osmé večer, takže super osvícení...
jedním z úkolů na stopované bylo přeskočit přírodní skok...ale já jsem zapoměla že mám hrušku a tak se mi zabodla do pupíku...
holt anglán ve westernu

si tady povídám pěkně sama se sebou...

4.7.2008 10:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
si tady povídám pěkně sama se sebou...

Sleduji sde zatajeným dechem...nádherné fotky i přes zhoršení díky ifauně je to vidět...skláním před fotografem a i před modeli moc vám to sluší....

4.7.2008 10:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Sleduji sde zatajeným dechem...nádherné fotky i přes zhoršení díky ifauně je to vidět...skláním před fotografem a i před modeli moc vám to sluší....

Danny koukala jsi na ní..mě se staršně zalíbila...
Hele a tak ti mám zařídit teda nějakého kolo oře, ju???

4.7.2008 10:05
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Danny koukala jsi na ní..mě se staršně zalíbila...
Hele a tak ti mám zařídit teda nějakého kolo oře, ju???

Jinak samozřejmě že tě vyzvednu..

4.7.2008 10:10
haisovad

XXX.XXX.208.220

klawdie napsal(a):
Jinak samozřejmě že tě vyzvednu..

Klárko a myslíš že se pojede ikdyž bude pršet? Nehlásej moc pěkné počásko na zítra...
Jinak kobylku jsem ještě neshlídla...brodim se v jízdních řádech...

4.7.2008 10:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Klárko a myslíš že se pojede ikdyž bude pršet? Nehlásej moc pěkné počásko na zítra...
Jinak kobylku jsem ještě neshlídla...brodim se v jízdních řádech...

To je nádherná fotka..jak vám to vleje stejně...
zejtra už má být dobře, prý..zatím pořád jedem...se toho zas tolik nebojíme..pokud nebudou padat trakaře...

4.7.2008 10:18
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
zejtra už má být dobře, prý..zatím pořád jedem...se toho zas tolik nebojíme..pokud nebudou padat trakaře...

Dany ahojda. Fotečky opravdu moooooc krásné a s kobčou vám to sluší Takže jsi odpočatá a spokojená???? Tak to má být ...

4.7.2008 10:19
haisovad

XXX.XXX.208.220

klawdie napsal(a):

Tak ju, prosím tě pokoukneš se mi po nějakém železném ořovi? Hele a v neděli bych jela domů v 16,15 od Koruny...myslíš že se to bude stíhat? Jak se vůbec z toho rand¨če jede nazpět...také kolmo?
Mám tu jednu ještě lepší...jsem byla celej tejden totál vysmátá...fakt jsem si to užívala.

4.7.2008 10:35
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Tak ju, prosím tě pokoukneš se mi po nějakém železném ořovi? Hele a v neděli bych jela domů v 16,15 od Koruny...myslíš že se to bude stíhat? Jak se vůbec z toho rand¨če jede nazpět...také kolmo?
Mám tu jednu ještě lepší...jsem byla celej tejden totál vysmátá...fakt jsem si to užívala.

danulííííí ahooj!!!! jsem ráda že tě ani počasí a rozbitej Šemík nezastaví!!! Bude sud, grilovat budem kuřata a pokud bude lejt tak se daj stoly do garáže., ale radši bych aby už to přešlo...
máš opravdu supr fotečky

4.7.2008 10:44
haisovad

XXX.XXX.208.220

rocky napsal(a):
danulííííí ahooj!!!! jsem ráda že tě ani počasí a rozbitej Šemík nezastaví!!! Bude sud, grilovat budem kuřata a pokud bude lejt tak se daj stoly do garáže., ale radši bych aby už to přešlo...
máš opravdu supr fotečky

Péťo, už se moc těším...jen bych opprosila Klárko ještě o zastávku v nějakém krámě abych si nakoupila...nechtěla bych to táhnout busem...
Hel jak je to s odjezdem z toho ranče?
May Tarra... poprvé jsem jea na koníkovi takhle ven na parelce...paráda. Jemná, citlivá, chodivá...

4.7.2008 10:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):

Předpověď na pátek
======================

Situace:
Studená fronta postupuje přes naše území k východu. Za ní se k nám rozšíří
nevýrazný výběžek vyššího tlaku vzduchu.

Počasí:
Zpočátku zataženo až oblačno, občas déšť nebo přeháňky, na Moravě a ve Slezsku
místy bouřky. Během dne od jihozápadu ustávání srážek a ubývání oblačnosti.
Nejvyšší teploty 19 až 23 st., v 1000 m na horách kolem 14 st.C. Čerstvý
severozápadní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy 15 až 20 m/s, k večeru
zeslábne.

UPOZORNĚNÍ: Na severovýchodě a východě území se zpočátku mohou místy vyskytnout
přívalové srážky, kroupy a silný nárazový vítr.
Hele s návratem nevím jak to bude ale není problém se domluvíme a dovezu tě dom, v pondělí mám volno tak není problém...
Tady předpověd z hydrometerologickýho ustavu...

Tlaková tendence: mírný vzestup

Předpověď na noc a sobotu
==========================

Situace:
Počasí u nás ovlivní výběžek vyššího tlaku vzduchu od jihozápadu.

Počasí v noci:
Polojasno, na severovýchodě území oblačno, ojediněle přeháňky. Nejnižší
teploty 14 až 10 st.C. Mírný severozápadní vítr 2 až 5 m/s.

Počasí přes den:
Polojasno až oblačno, na severovýchodě území místy přeháňky, jinde srážky jen
ojediněle. Ráno ojediněle mlhy. Nejvyšší teploty 21 až 25 st.C. Mírný
severozápadní vítr 2 až 6 m/s.

4.7.2008 10:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Předpověď na pátek
======================

Situace:
Studená fronta postupuje přes naše území k východu. Za ní se k nám rozšíří
nevýrazný výběžek vyššího tlaku vzduchu.

Počasí:
Zpočátku zataženo až oblačno, občas déšť nebo přeháňky, na Moravě a ve Slezsku
místy bouřky. Během dne od jihozápadu ustávání srážek a ubývání oblačnosti.
Nejvyšší teploty 19 až 23 st., v 1000 m na horách kolem 14 st.C. Čerstvý
severozápadní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy 15 až 20 m/s, k večeru
zeslábne.

UPOZORNĚNÍ: Na severovýchodě a východě území se zpočátku mohou místy vyskytnout
přívalové srážky, kroupy a silný nárazový vítr.
Hele s návratem nevím jak to bude ale není problém se domluvíme a dovezu tě dom, v pondělí mám volno tak není problém...
Tady předpověd z hydrometerologickýho ustavu...

Tlaková tendence: mírný vzestup

Předpověď na noc a sobotu
==========================

Situace:
Počasí u nás ovlivní výběžek vyššího tlaku vzduchu od jihozápadu.

Počasí v noci:
Polojasno, na severovýchodě území oblačno, ojediněle přeháňky. Nejnižší
teploty 14 až 10 st.C. Mírný severozápadní vítr 2 až 5 m/s.

Počasí přes den:
Polojasno až oblačno, na severovýchodě území místy přeháňky, jinde srážky jen
ojediněle. Ráno ojediněle mlhy. Nejvyšší teploty 21 až 25 st.C. Mírný
severozápadní vítr 2 až 6 m/s.

Danny samozřejmě zas kolmo...když by se něco pos...tak sednem na vlak....máme tam zamluvený Tee-pe ale tam asi pujdou kola....tak jestli máš vem prosím stan, nakouíš si u nás v albertu...všechno bude neboj..

4.7.2008 10:53
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Danny samozřejmě zas kolmo...když by se něco pos...tak sednem na vlak....máme tam zamluvený Tee-pe ale tam asi pujdou kola....tak jestli máš vem prosím stan, nakouíš si u nás v albertu...všechno bude neboj..

A asi si skočíme k vietnamcu koupit ponča na kolo

4.7.2008 10:59
haisovad

XXX.XXX.208.220

klawdie napsal(a):

Stan bohužel nemám...sakra mente.
Mno pokud bude nějak slušně tak přespím pod širákem...
teda já se na vás těšim...

4.7.2008 11:02
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):

Holky, já se prozatím loučím...jdu si ještě na chvíli lehnout.,,moc jsem toho na dnešní noc nenaspala...tak abych byla čilá a svěží na večer...
Klárko, ještě ti zavolám, ju? Ale počítej zatím s tím časem 16,50 i Koruny...
tak papík

4.7.2008 11:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):

segra a ty máš stan??? andrej ríkala že má jesšte jeden s rozbitým zipem, tak jsem jí říkala at ho určo vezme...

tak hlavně vem spacák....
my byli trenovat na kolách ve středu a pohoda, naopak ještě bych jezdila, najeli jsme 25km a uplně napohodu, tedy se dvěma zastávkami na pivo...

4.7.2008 11:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
segra a ty máš stan??? andrej ríkala že má jesšte jeden s rozbitým zipem, tak jsem jí říkala at ho určo vezme...

tak hlavně vem spacák....
my byli trenovat na kolách ve středu a pohoda, naopak ještě bych jezdila, najeli jsme 25km a uplně napohodu, tedy se dvěma zastávkami na pivo...

dobrou a naber dost sil, bude jich třeba!!!!!už prej funguje novej autobusák, tak jsem zvědavá jestli tě najdu..telefony to jistí!!!

4.7.2008 11:05
haisovad

XXX.XXX.208.220

klawdie napsal(a):
dobrou a naber dost sil, bude jich třeba!!!!!už prej funguje novej autobusák, tak jsem zvědavá jestli tě najdu..telefony to jistí!!!

jojo, jsem na to taky zvědavá kde mě to vykopne...
tak papa

4.7.2008 11:17
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
jojo, jsem na to taky zvědavá kde mě to vykopne...
tak papa

http://www.chmi.cz/meteo/rad/index.html
se to od nás nechce nějak hnout...

4.7.2008 11:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
http://www.chmi.cz/meteo/rad/index.html
se to od nás nechce nějak hnout...

aktuální radarová data...

4.7.2008 11:51
klafus

XXX.XXX.248.119

klawdie napsal(a):
aktuální radarová data...

Ahojte děvčata, tak te´d sem tady krucifixovala až kdo ví kam... azatím neprší tak doufám,že to alespoń takhle hodla vydrže
Dany kobča je parádní úplně obě záříte odpočinkem a spokojeností. moc ti závidím takový odpočinek, určitě sis ho zasloužila a dnes se na tebe těším .-)
Jinak já už má hotovo, koukejte:

4.7.2008 12:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
Ahojte děvčata, tak te´d sem tady krucifixovala až kdo ví kam... azatím neprší tak doufám,že to alespoń takhle hodla vydrže
Dany kobča je parádní úplně obě záříte odpočinkem a spokojeností. moc ti závidím takový odpočinek, určitě sis ho zasloužila a dnes se na tebe těším .-)
Jinak já už má hotovo, koukejte:

Hmm už se na tu Sangrii těším!!! Kláry jsi vzorná..jak jinak!

4.7.2008 12:12
klafus

XXX.XXX.248.119

klawdie napsal(a):
Hmm už se na tu Sangrii těším!!! Kláry jsi vzorná..jak jinak!

Jooooo Kláry jestli se bude vůbec na co těšit, páč já Jerryka zapíjim už od rána a musím se přiznat,že se mi povedla Tak doufám,že něco zbyde

4.7.2008 12:13
klafus

XXX.XXX.248.119

klafus napsal(a):
Jooooo Kláry jestli se bude vůbec na co těšit, páč já Jerryka zapíjim už od rána a musím se přiznat,že se mi povedla Tak doufám,že něco zbyde

Ještě že jsem jí nakonec udělala ze 4 l

4.7.2008 12:36
rocky

XXX.XXX.0.1

klafus napsal(a):
Ještě že jsem jí nakonec udělala ze 4 l

Hola hola jsem zpět z nákupu!!!!Zelená už se mi válí v autě
Klárko dobrý nádrže Sangrie

4.7.2008 12:40
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):

A Klárko u koní budu tak v pet. Musim k segre pro kolo, pak k nasim odvest psi a pak frcim do Roudni. Hele jak prevezes to piti?

4.7.2008 12:41
klafus

XXX.XXX.248.119

rocky napsal(a):

Musí bejt ne, však na takový jubileum musí bejt pořádná zásoba :-)

4.7.2008 12:42
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

Zelená a jéé jee

4.7.2008 12:43
klafus

XXX.XXX.248.119

rocky napsal(a):
A Klárko u koní budu tak v pet. Musim k segre pro kolo, pak k nasim odvest psi a pak frcim do Roudni. Hele jak prevezes to piti?

a čepičku? Máš?

4.7.2008 12:44
klafus

XXX.XXX.248.119

rocky napsal(a):

No původně sem chtěla jet ke koním na kole Celkem frajerka s těma kotlíkama na řidítkách To by asi nešlo no. Tak snad zlanařím mamču, aby mě tam hodila autem.

4.7.2008 12:54
rocky

XXX.XXX.0.1

klafus napsal(a):
No původně sem chtěla jet ke koním na kole Celkem frajerka s těma kotlíkama na řidítkách To by asi nešlo no. Tak snad zlanařím mamču, aby mě tam hodila autem.

jj máááám. Nakonec Hand Made a myslím si že se mu bude líbit

4.7.2008 12:56
klafus

XXX.XXX.248.119

rocky napsal(a):
jj máááám. Nakonec Hand Made a myslím si že se mu bude líbit

Jo? Hecla ses? No vidiš to, a se vsadim,že je 10x hezčí než nějaká kupovaná za těžky prachy.

4.7.2008 13:05
klafus

XXX.XXX.248.119

klafus napsal(a):
Jo? Hecla ses? No vidiš to, a se vsadim,že je 10x hezčí než nějaká kupovaná za těžky prachy.

Hele Pé´to a ještě nějaký kelímky či slenice, do čeho se bude dát nalejt, máš? nebo tam něco bude? Já mám celkem zásobu brček a pro vyvolené mám pár píchátek ve tvaru žirafky

4.7.2008 13:06
klafus

XXX.XXX.248.119

klafus napsal(a):
Hele Pé´to a ještě nějaký kelímky či slenice, do čeho se bude dát nalejt, máš? nebo tam něco bude? Já mám celkem zásobu brček a pro vyvolené mám pár píchátek ve tvaru žirafky

Ježiš mě už hrabe

4.7.2008 13:10
rocky

XXX.XXX.0.1

klafus napsal(a):
Ježiš mě už hrabe

Klídek chápu tě taky si na tom ujíždím..dneska jsem držela v ruce lampionky a přemýšlela jsem mám- nemam, ale pocasi me odradilo

Mám kelímky, ale vemu jeste par pulitru sklenenejch. vem par brcek ty se nestratej-hiihiii

4.7.2008 13:13
klafus

XXX.XXX.248.119

rocky napsal(a):
Klídek chápu tě taky si na tom ujíždím..dneska jsem držela v ruce lampionky a přemýšlela jsem mám- nemam, ale pocasi me odradilo

Mám kelímky, ale vemu jeste par pulitru sklenenejch. vem par brcek ty se nestratej-hiihiii

no na lampionky to dneska teda taky nevidim

4.7.2008 13:13
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):

Postaráš se o oslavence??aby byl cistej atd?? jeste musime ve staji vymyslet pridelani ty cepicky..

4.7.2008 13:28
klafus

XXX.XXX.248.119

rocky napsal(a):
Postaráš se o oslavence??aby byl cistej atd?? jeste musime ve staji vymyslet pridelani ty cepicky..

samozřejmě, deska budu oslavence hýčkat :-) Tak zatim sem to vymyslela tak, že já pojedu napřed busem a mamka přijede tak na sedmou se Sangrii. To se mi celkem líbí.

4.7.2008 13:31
klafus

XXX.XXX.248.119

klafus napsal(a):
samozřejmě, deska budu oslavence hýčkat :-) Tak zatim sem to vymyslela tak, že já pojedu napřed busem a mamka přijede tak na sedmou se Sangrii. To se mi celkem líbí.

Pé´to ten maskovanej chlap v mailu, je fakt unikátní

4.7.2008 13:35
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
Pé´to ten maskovanej chlap v mailu, je fakt unikátní

Já mám u Ivči taky min dva pulitry, mě u nixch zustali z minula a dole ve sklepě je přece skla taky dost...taky ještě něco nakoupím...

4.7.2008 13:39
klafus

XXX.XXX.248.119

klawdie napsal(a):
Já mám u Ivči taky min dva pulitry, mě u nixch zustali z minula a dole ve sklepě je přece skla taky dost...taky ještě něco nakoupím...

No tak supr, tak to společnými silami dáme dohromady, koukám

4.7.2008 16:52
klafus

XXX.XXX.248.119

klafus napsal(a):
No tak supr, tak to společnými silami dáme dohromady, koukám

Tak holky já běžim, a´t to všechno stihnu, a a´t nemá oslavenec trému, jdu ho rozptýlit. Páte

4.7.2008 18:50
horseslower

XXX.XXX.148.126

klafus napsal(a):
Tak holky já běžim, a´t to všechno stihnu, a a´t nemá oslavenec trému, jdu ho rozptýlit. Páte

no knám musel dneska dojet pan veterinář,...kobylka se bouchla a kulhala..dneskla bylo konstatován zánět spěnkového kloubu.. až se vyléčí zánět tak se uvidi jestli noha nebude dobra budou se dělat snímky... držte nám palečky

Přidejte reakci

Přidat smajlík