Čestík holky, tak u nás je totálně šedivo a tma. Koníky jsem nechala raději doma, kdo ví, co se přižene, zatím teda déšť v normálu......Včera jsem čekala ještě o půlnoci na balíky se senem, ale nedočkala, chlapi to vzdali :-) Škoda, nemuselo to zalít, dala bych si t o hned pod plachtu. Tak budu muset sušit .....
Jinak včera jsme měli trening s p. Bosákovou, zase jsme o kousek pokročili....No a fotečky? Samozřejmě Natálčiné
lanika
napsal(a):
Čestík holky, tak u nás je totálně šedivo a tma. Koníky jsem nechala raději doma, kdo ví, co se přižene, zatím teda déšť v normálu......Včera jsem čekala ještě o půlnoci na balíky se senem, ale nedočkala, chlapi to vzdali :-) Škoda, nemuselo to zalít, dala bych si t o hned pod plachtu. Tak budu muset sušit .....
Jinak včera jsme měli trening s p. Bosákovou, zase jsme o kousek pokročili....No a fotečky? Samozřejmě Natálčiné
Dobré ráno... Tady drobně vytrvale prší,v noci to bylo zajímavé
Ale je fajně čistý vzduch...
Snad to na chvíli přejde,abych vyvenčila oře...
lanika
napsal(a):
Tak šup sem s nima, my se včera taky kováře nedočkali, zastihla ho bouřka v Praze, tak hlasil zdržení tak jsme se somluvili na neděli podvečer...
No ten déšt nám dnes moc do noty nehraje...garden party na zahradě je ohrožena, musí vylest Oskar nebo bude Jerry oslavenec smutný...
klawdie
napsal(a):
Tak šup sem s nima, my se včera taky kováře nedočkali, zastihla ho bouřka v Praze, tak hlasil zdržení tak jsme se somluvili na neděli podvečer...
No ten déšt nám dnes moc do noty nehraje...garden party na zahradě je ohrožena, musí vylest Oskar nebo bude Jerry oslavenec smutný...
No jooooo, vy máte tu oslavu. Bobci, tak snad se počasí umoudří......
lanika
napsal(a):
No jooooo, vy máte tu oslavu. Bobci, tak snad se počasí umoudří......
Ahojda,
já doufám že se to počasí vyklidní a pujde dál.. Fakt by mě tu oslavu pěkně skomplikovalo...
klawdie
napsal(a):
No jo no tak by jsme museli vyklidit garaž, jerry je naštestí malej tak se tam vejde , jen nevím kde bude spátsakroš..zlobivý počasí..
Však vy to zvládnete....... Odpoledne by už nemělo tolik pršet a mělo by se to přetrhávat ....Hlavně buďte opatrní na své žaludky
lanika
napsal(a):
Však vy to zvládnete....... Odpoledne by už nemělo tolik pršet a mělo by se to přetrhávat ....Hlavně buďte opatrní na své žaludky
Leni velká chvála...Honzula má nožky uplně zamotané pod sebe a ty koukáš dopředu! tak už se ti to podařilo prolomit!hned tam vypadáš jako profík!jen tak dál...a jak jsi byla vubec spokojená s treninkem????
klawdie
napsal(a):
Leni velká chvála...Honzula má nožky uplně zamotané pod sebe a ty koukáš dopředu! tak už se ti to podařilo prolomit!hned tam vypadáš jako profík!jen tak dál...a jak jsi byla vubec spokojená s treninkem????
S treningem???? Spokojenost velká, jsem neskutečně vděčná, že je p. Bosáková vůbec ochotna za náma jezdit. Však jsme taky dostaly všichni 4 pochvalu, že si pokaždé z toho něco vezmem a jdem dopředu jak my, tak i naši koníci Honzík se skoky problémy nemá, jen musíme pilovat to, aby šel sám dopředu.... Ale snaží se a my, jezdci taky....Hrozně nám to dává tu chuť pracovat a dřít
Více na http://fivesrooster. rajce.idnes.cz/
lanika
napsal(a):
našla jsem...
lanika
napsal(a):
Holky, bych spala žádná novinka, ale stejně to musím napsat, protože dneska víc, než kdy jindy :-) Na oběd na mě vykukuje opět čínská polévka ze šuplíku
Co vůbec máte naplánováno na te oslavě???? Kolik bude lidí? Taková maličká svatba?
Dobré ranko,
tak včera nás už počasí obdarovalo místo sluníčka deštěm ale nikomu to nevadilo...všichni jsme jak spařený prasátka...
Já už jsem doma...te´dka zkoumám jak se dostat do H.K. odpoledne...šemík je stále u doktora a tak mi nezbívá nic jiného než k vám Klárko a Péťo dorazit busem...bohužel mi dovča v pondělí nedopadla...šéf chystá na pondělek velkou poradu při které nemohu chybět...
Holky, ve středu jsme měli stopovanou a přijel náš kamarád s mega foťákem...tak čučte...
haisovad
napsal(a):
Dobré ranko,
tak včera nás už počasí obdarovalo místo sluníčka deštěm ale nikomu to nevadilo...všichni jsme jak spařený prasátka...
Já už jsem doma...te´dka zkoumám jak se dostat do H.K. odpoledne...šemík je stále u doktora a tak mi nezbívá nic jiného než k vám Klárko a Péťo dorazit busem...bohužel mi dovča v pondělí nedopadla...šéf chystá na pondělek velkou poradu při které nemohu chybět...
Holky, ve středu jsme měli stopovanou a přijel náš kamarád s mega foťákem...tak čučte...
Klárko, mohla bych tě poprosit o vyzvednutí u Koruny v 16,50? Stála bych jako minule v parčíku...
Jo a jak to vypadá s kolama zítra? Pojede se vůbec když je venku takhle hnusně?
Clálavka obecná, na Maytě je luxusní svezení...cválala jsem s ní snad nejraději...umí takovej ten maxi pomalej houpavej cval...ale když se jí povolí tak to umí luxusně rozparádit...miluju jí
haisovad
napsal(a):
Klárko, mohla bych tě poprosit o vyzvednutí u Koruny v 16,50? Stála bych jako minule v parčíku...
Jo a jak to vypadá s kolama zítra? Pojede se vůbec když je venku takhle hnusně?
Clálavka obecná, na Maytě je luxusní svezení...cválala jsem s ní snad nejraději...umí takovej ten maxi pomalej houpavej cval...ale když se jí povolí tak to umí luxusně rozparádit...miluju jí
koukám že kvalita stojí za to...
bych se z toho...a tak krásné fotky to ve skutečnosti jsou...je to foceno kolem půl osmé večer, takže super osvícení...
jedním z úkolů na stopované bylo přeskočit přírodní skok...ale já jsem zapoměla že mám hrušku a tak se mi zabodla do pupíku...
holt anglán ve westernu
haisovad
napsal(a):
koukám že kvalita stojí za to...
bych se z toho...a tak krásné fotky to ve skutečnosti jsou...je to foceno kolem půl osmé večer, takže super osvícení...
jedním z úkolů na stopované bylo přeskočit přírodní skok...ale já jsem zapoměla že mám hrušku a tak se mi zabodla do pupíku...
holt anglán ve westernu
si tady povídám pěkně sama se sebou...
klawdie
napsal(a):
Sleduji sde zatajeným dechem...nádherné fotky i přes zhoršení díky ifauně je to vidět...skláním před fotografem a i před modeli moc vám to sluší....
Danny koukala jsi na ní..mě se staršně zalíbila...
Hele a tak ti mám zařídit teda nějakého kolo oře, ju???
klawdie
napsal(a):
Jinak samozřejmě že tě vyzvednu..
Klárko a myslíš že se pojede ikdyž bude pršet? Nehlásej moc pěkné počásko na zítra...
Jinak kobylku jsem ještě neshlídla...brodim se v jízdních řádech...
haisovad
napsal(a):
Klárko a myslíš že se pojede ikdyž bude pršet? Nehlásej moc pěkné počásko na zítra...
Jinak kobylku jsem ještě neshlídla...brodim se v jízdních řádech...
To je nádherná fotka..jak vám to vleje stejně...
zejtra už má být dobře, prý..zatím pořád jedem...se toho zas tolik nebojíme..pokud nebudou padat trakaře...
klawdie
napsal(a):
zejtra už má být dobře, prý..zatím pořád jedem...se toho zas tolik nebojíme..pokud nebudou padat trakaře...
Dany ahojda. Fotečky opravdu moooooc krásné a s kobčou vám to sluší Takže jsi odpočatá a spokojená???? Tak to má být ...
klawdie
napsal(a):
Tak ju, prosím tě pokoukneš se mi po nějakém železném ořovi? Hele a v neděli bych jela domů v 16,15 od Koruny...myslíš že se to bude stíhat? Jak se vůbec z toho rand¨če jede nazpět...také kolmo?
Mám tu jednu ještě lepší...jsem byla celej tejden totál vysmátá...fakt jsem si to užívala.
haisovad
napsal(a):
Tak ju, prosím tě pokoukneš se mi po nějakém železném ořovi? Hele a v neděli bych jela domů v 16,15 od Koruny...myslíš že se to bude stíhat? Jak se vůbec z toho rand¨če jede nazpět...také kolmo?
Mám tu jednu ještě lepší...jsem byla celej tejden totál vysmátá...fakt jsem si to užívala.
danulííííí ahooj!!!! jsem ráda že tě ani počasí a rozbitej Šemík nezastaví!!! Bude sud, grilovat budem kuřata a pokud bude lejt tak se daj stoly do garáže., ale radši bych aby už to přešlo...
máš opravdu supr fotečky
rocky
napsal(a):
danulííííí ahooj!!!! jsem ráda že tě ani počasí a rozbitej Šemík nezastaví!!! Bude sud, grilovat budem kuřata a pokud bude lejt tak se daj stoly do garáže., ale radši bych aby už to přešlo...
máš opravdu supr fotečky
Péťo, už se moc těším...jen bych opprosila Klárko ještě o zastávku v nějakém krámě abych si nakoupila...nechtěla bych to táhnout busem...
Hel jak je to s odjezdem z toho ranče?
May Tarra... poprvé jsem jea na koníkovi takhle ven na parelce...paráda. Jemná, citlivá, chodivá...
haisovad
napsal(a):
Předpověď na pátek
======================
Situace:
Studená fronta postupuje přes naše území k východu. Za ní se k nám rozšíří
nevýrazný výběžek vyššího tlaku vzduchu.
Počasí:
Zpočátku zataženo až oblačno, občas déšť nebo přeháňky, na Moravě a ve Slezsku
místy bouřky. Během dne od jihozápadu ustávání srážek a ubývání oblačnosti.
Nejvyšší teploty 19 až 23 st., v 1000 m na horách kolem 14 st.C. Čerstvý
severozápadní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy 15 až 20 m/s, k večeru
zeslábne.
UPOZORNĚNÍ: Na severovýchodě a východě území se zpočátku mohou místy vyskytnout
přívalové srážky, kroupy a silný nárazový vítr.
Hele s návratem nevím jak to bude ale není problém se domluvíme a dovezu tě dom, v pondělí mám volno tak není problém...
Tady předpověd z hydrometerologickýho ustavu...
Tlaková tendence: mírný vzestup
Předpověď na noc a sobotu
==========================
Situace:
Počasí u nás ovlivní výběžek vyššího tlaku vzduchu od jihozápadu.
Počasí v noci:
Polojasno, na severovýchodě území oblačno, ojediněle přeháňky. Nejnižší
teploty 14 až 10 st.C. Mírný severozápadní vítr 2 až 5 m/s.
Počasí přes den:
Polojasno až oblačno, na severovýchodě území místy přeháňky, jinde srážky jen
ojediněle. Ráno ojediněle mlhy. Nejvyšší teploty 21 až 25 st.C. Mírný
severozápadní vítr 2 až 6 m/s.
klawdie
napsal(a):
Předpověď na pátek
======================
Situace:
Studená fronta postupuje přes naše území k východu. Za ní se k nám rozšíří
nevýrazný výběžek vyššího tlaku vzduchu.
Počasí:
Zpočátku zataženo až oblačno, občas déšť nebo přeháňky, na Moravě a ve Slezsku
místy bouřky. Během dne od jihozápadu ustávání srážek a ubývání oblačnosti.
Nejvyšší teploty 19 až 23 st., v 1000 m na horách kolem 14 st.C. Čerstvý
severozápadní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy 15 až 20 m/s, k večeru
zeslábne.
UPOZORNĚNÍ: Na severovýchodě a východě území se zpočátku mohou místy vyskytnout
přívalové srážky, kroupy a silný nárazový vítr.
Hele s návratem nevím jak to bude ale není problém se domluvíme a dovezu tě dom, v pondělí mám volno tak není problém...
Tady předpověd z hydrometerologickýho ustavu...
Tlaková tendence: mírný vzestup
Předpověď na noc a sobotu
==========================
Situace:
Počasí u nás ovlivní výběžek vyššího tlaku vzduchu od jihozápadu.
Počasí v noci:
Polojasno, na severovýchodě území oblačno, ojediněle přeháňky. Nejnižší
teploty 14 až 10 st.C. Mírný severozápadní vítr 2 až 5 m/s.
Počasí přes den:
Polojasno až oblačno, na severovýchodě území místy přeháňky, jinde srážky jen
ojediněle. Ráno ojediněle mlhy. Nejvyšší teploty 21 až 25 st.C. Mírný
severozápadní vítr 2 až 6 m/s.
Danny samozřejmě zas kolmo...když by se něco pos...tak sednem na vlak....máme tam zamluvený Tee-pe ale tam asi pujdou kola....tak jestli máš vem prosím stan, nakouíš si u nás v albertu...všechno bude neboj..
klawdie
napsal(a):
Danny samozřejmě zas kolmo...když by se něco pos...tak sednem na vlak....máme tam zamluvený Tee-pe ale tam asi pujdou kola....tak jestli máš vem prosím stan, nakouíš si u nás v albertu...všechno bude neboj..
Stan bohužel nemám...sakra mente.
Mno pokud bude nějak slušně tak přespím pod širákem...
teda já se na vás těšim...
haisovad
napsal(a):
Holky, já se prozatím loučím...jdu si ještě na chvíli lehnout.,,moc jsem toho na dnešní noc nenaspala...tak abych byla čilá a svěží na večer...
Klárko, ještě ti zavolám, ju? Ale počítej zatím s tím časem 16,50 i Koruny...
tak papík
haisovad
napsal(a):
segra a ty máš stan??? andrej ríkala že má jesšte jeden s rozbitým zipem, tak jsem jí říkala at ho určo vezme...
tak hlavně vem spacák....
my byli trenovat na kolách ve středu a pohoda, naopak ještě bych jezdila, najeli jsme 25km a uplně napohodu, tedy se dvěma zastávkami na pivo...
klawdie
napsal(a):
segra a ty máš stan??? andrej ríkala že má jesšte jeden s rozbitým zipem, tak jsem jí říkala at ho určo vezme...
tak hlavně vem spacák....
my byli trenovat na kolách ve středu a pohoda, naopak ještě bych jezdila, najeli jsme 25km a uplně napohodu, tedy se dvěma zastávkami na pivo...
dobrou a naber dost sil, bude jich třeba!!!!!už prej funguje novej autobusák, tak jsem zvědavá jestli tě najdu..telefony to jistí!!!
haisovad
napsal(a):
jojo, jsem na to taky zvědavá kde mě to vykopne...
tak papa
http://www.chmi.cz/meteo/rad/index.html
se to od nás nechce nějak hnout...
klawdie
napsal(a):
aktuální radarová data...
Ahojte děvčata, tak te´d sem tady krucifixovala až kdo ví kam... azatím neprší tak doufám,že to alespoń takhle hodla vydrže
Dany kobča je parádní úplně obě záříte odpočinkem a spokojeností. moc ti závidím takový odpočinek, určitě sis ho zasloužila a dnes se na tebe těším .-)
Jinak já už má hotovo, koukejte:
klafus
napsal(a):
Ahojte děvčata, tak te´d sem tady krucifixovala až kdo ví kam... azatím neprší tak doufám,že to alespoń takhle hodla vydrže
Dany kobča je parádní úplně obě záříte odpočinkem a spokojeností. moc ti závidím takový odpočinek, určitě sis ho zasloužila a dnes se na tebe těším .-)
Jinak já už má hotovo, koukejte:
Hmm už se na tu Sangrii těším!!! Kláry jsi vzorná..jak jinak!
lanika
napsal(a):
A Klárko u koní budu tak v pet. Musim k segre pro kolo, pak k nasim odvest psi a pak frcim do Roudni. Hele jak prevezes to piti?
rocky
napsal(a):
Hola hola jsem zpět z nákupu!!!!Zelená už se mi válí v autě
Klárko dobrý nádrže Sangrie
Zelená a jéé jee
rocky
napsal(a):
A Klárko u koní budu tak v pet. Musim k segre pro kolo, pak k nasim odvest psi a pak frcim do Roudni. Hele jak prevezes to piti?
a čepičku? Máš?
rocky
napsal(a):
No původně sem chtěla jet ke koním na kole Celkem frajerka s těma kotlíkama na řidítkách
To by asi nešlo no. Tak snad zlanařím mamču, aby mě tam hodila autem.
klafus
napsal(a):
Jo? Hecla ses? No vidiš to, a se vsadim,že je 10x hezčí než nějaká kupovaná za těžky prachy.
Hele Pé´to a ještě nějaký kelímky či slenice, do čeho se bude dát nalejt, máš? nebo tam něco bude? Já mám celkem zásobu brček a pro vyvolené mám pár píchátek ve tvaru žirafky
rocky
napsal(a):
Klídek chápu tě taky si na tom ujíždím..dneska jsem držela v ruce lampionky a přemýšlela jsem mám- nemam, ale pocasi me odradilo
Mám kelímky, ale vemu jeste par pulitru sklenenejch. vem par brcek ty se nestratej-hiihiii
Postaráš se o oslavence??aby byl cistej atd?? jeste musime ve staji vymyslet pridelani ty cepicky..
rocky
napsal(a):
Postaráš se o oslavence??aby byl cistej atd?? jeste musime ve staji vymyslet pridelani ty cepicky..
samozřejmě, deska budu oslavence hýčkat :-) Tak zatim sem to vymyslela tak, že já pojedu napřed busem a mamka přijede tak na sedmou se Sangrii. To se mi celkem líbí.
klawdie
napsal(a):
Já mám u Ivči taky min dva pulitry, mě u nixch zustali z minula a dole ve sklepě je přece skla taky dost...taky ještě něco nakoupím...
No tak supr, tak to společnými silami dáme dohromady, koukám
klafus
napsal(a):
No tak supr, tak to společnými silami dáme dohromady, koukám
Tak holky já běžim, a´t to všechno stihnu, a a´t nemá oslavenec trému, jdu ho rozptýlit. Páte
klafus
napsal(a):
Tak holky já běžim, a´t to všechno stihnu, a a´t nemá oslavenec trému, jdu ho rozptýlit. Páte
no knám musel dneska dojet pan veterinář,...kobylka se bouchla a kulhala..dneskla bylo konstatován zánět spěnkového kloubu.. až se vyléčí zánět tak se uvidi jestli noha nebude dobra budou se dělat snímky... držte nám palečky