Sedla od Tomáše Hurycha

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.7.2008 10:59
majda

XXX.XXX.172.229

Ahojky lidičky, máte někdo sedla od Tomáše Hurycha, jak ste s nima spokojený?, mám taky jedno, šije mi teť druhé na moji kobušku, znám ho osobně. Řekla bych, že je to dobrý sedlář, ale stejně mě zajímá i názor druhých. Dám sem i pár jeho sedel co šil. Proto Vás všechny prosím, jen sedla od Tomáše Huycha, né od jiných sedlářů, dělám si i něco jako zbírku fotek. Jinak šije uzdečky, chapsy i otěže,..Taky mi je šil, mám s tím dobré zkušenosti, i se sedlem, koně mi to nikde neodřelo a jezdí se v něm dobře, i na ceně sme se dohodly... jestli to teda nikomu nevadí, dám sem pár fotek jeho ,,výrobků", tak jestli máte taky někdo něco co šil on, dejte to prosím sem, nebo mi to pošlete na mail. marcela.hybstova@seznam.cz Děkuji moc, moc mi pomůžete... Majda

Tohle sedlo patří mezi jeho první výrobky

14.7.2008 11:01
majda

XXX.XXX.172.229

majda napsal(a):
Ahojky lidičky, máte někdo sedla od Tomáše Hurycha, jak ste s nima spokojený?, mám taky jedno, šije mi teť druhé na moji kobušku, znám ho osobně. Řekla bych, že je to dobrý sedlář, ale stejně mě zajímá i názor druhých. Dám sem i pár jeho sedel co šil. Proto Vás všechny prosím, jen sedla od Tomáše Huycha, né od jiných sedlářů, dělám si i něco jako zbírku fotek. Jinak šije uzdečky, chapsy i otěže,..Taky mi je šil, mám s tím dobré zkušenosti, i se sedlem, koně mi to nikde neodřelo a jezdí se v něm dobře, i na ceně sme se dohodly... jestli to teda nikomu nevadí, dám sem pár fotek jeho ,,výrobků", tak jestli máte taky někdo něco co šil on, dejte to prosím sem, nebo mi to pošlete na mail. marcela.hybstova@seznam.cz Děkuji moc, moc mi pomůžete... Majda

Tohle sedlo patří mezi jeho první výrobky

Tak takle se za pár let vypracoval...

14.7.2008 11:04
majda

XXX.XXX.172.229

majda napsal(a):
Tak takle se za pár let vypracoval...

tohle sedlo šil někdy v lednu 2008, moc se mi líbilo jeho provedení

14.7.2008 11:08
majda

XXX.XXX.172.229

majda napsal(a):
tohle sedlo šil někdy v lednu 2008, moc se mi líbilo jeho provedení

Sedlo které vlastní moje kamarádka na plňasku - 2roky staré

14.7.2008 11:10
majda

XXX.XXX.172.229

majda napsal(a):
Sedlo které vlastní moje kamarádka na plňasku - 2roky staré

Další jeho výrobek, byla jsem u něj když ho dával dohromady, ale neměla jsem u sebe foťák...

14.7.2008 11:13
majda

XXX.XXX.172.229

majda napsal(a):
Další jeho výrobek, byla jsem u něj když ho dával dohromady, ale neměla jsem u sebe foťák...

konečně moje sedlo, mám ho rok a půl a obden ježděné a nikde se netrhá, neškube...prostě spokojenost sice foceno z mobilu, ale taky to jde

14.7.2008 11:18
majda

XXX.XXX.172.229

majda napsal(a):
konečně moje sedlo, mám ho rok a půl a obden ježděné a nikde se netrhá, neškube...prostě spokojenost sice foceno z mobilu, ale taky to jde

a moje sedlo na mim Vašíkovi, jela jsem v něm 6 a půl hodiny a nemůžu si stěžovat, fotka je z onoho výletu

14.7.2008 11:23
majda

XXX.XXX.172.229

majda napsal(a):
a moje sedlo na mim Vašíkovi, jela jsem v něm 6 a půl hodiny a nemůžu si stěžovat, fotka je z onoho výletu

Mám i poprák od něj, na předchoí fotce je malinko vidět, ale jinak ho nemám nafocenej, sedlo má momentálně kámoška i s poprásek, až mi ho vrátí, tak to nafotím a dodám ale vložím sem otěže s uzdečkou co mi šil, mám krásně pletené konce, což se mi na tom moc líbí, je to šikula, ale musela sem na něj smutně koukat, aby mi je udělal...

14.7.2008 11:26
majda

XXX.XXX.172.229

majda napsal(a):
Mám i poprák od něj, na předchoí fotce je malinko vidět, ale jinak ho nemám nafocenej, sedlo má momentálně kámoška i s poprásek, až mi ho vrátí, tak to nafotím a dodám ale vložím sem otěže s uzdečkou co mi šil, mám krásně pletené konce, což se mi na tom moc líbí, je to šikula, ale musela sem na něj smutně koukat, aby mi je udělal...

Detail pletení konců, je to jednoduchý ale moc pěkný

14.7.2008 11:28
majda

XXX.XXX.172.229

majda napsal(a):
Detail pletení konců, je to jednoduchý ale moc pěkný

otěže s uzdečkou, popravdě řečeno, když něco potřebuju z kůže na koně, jdu za ním...

14.7.2008 11:31
majda

XXX.XXX.172.229

majda napsal(a):
otěže s uzdečkou, popravdě řečeno, když něco potřebuju z kůže na koně, jdu za ním...

mám i wesernové chapsy, dostala sem je od mího přítele k vánocům, šil je Tomáš, a jela sem s nima za bouřky i v mrazu, a můžu říct, že nebýt chapsů, tak mám promrzlé nohy, dobrá to věc

14.7.2008 11:35
majda

XXX.XXX.172.229

majda napsal(a):
mám i wesernové chapsy, dostala sem je od mího přítele k vánocům, šil je Tomáš, a jela sem s nima za bouřky i v mrazu, a můžu říct, že nebýt chapsů, tak mám promrzlé nohy, dobrá to věc

Detail zdobení, dá to asi hodně práce... tak dyž budete mít někdo jeho výrobek, dejte ho sem, nebo ho pošlete na mail, děkuju

15.7.2008 12:32
majda

XXX.XXX.172.229

majda napsal(a):
Detail zdobení, dá to asi hodně práce... tak dyž budete mít někdo jeho výrobek, dejte ho sem, nebo ho pošlete na mail, děkuju

Další kousek z jeho dílny, ale stle nevidím jestli ho má i někdo další...

15.7.2008 15:49
memmory

XXX.XXX.252.35

majda napsal(a):
Další kousek z jeho dílny, ale stle nevidím jestli ho má i někdo další...

Já mám taky Hurychov sedla dvě teda no ..........

15.7.2008 15:52
memmory

XXX.XXX.252.35

memmory napsal(a):

15.7.2008 15:53
memmory

XXX.XXX.252.35

memmory napsal(a):

15.7.2008 15:58
jessyn

XXX.XXX.146.227

memmory napsal(a):

ach jo, vidím že se tu opakují samí lidi, proč ho pořád řešíte,
Už je to ohrané
toto sedlo už tu bylo snad stokrát

15.7.2008 16:02
memmory

XXX.XXX.252.35

jessyn napsal(a):
ach jo, vidím že se tu opakují samí lidi, proč ho pořád řešíte,
Už je to ohrané
toto sedlo už tu bylo snad stokrát

Já bych to nějak neřešila já z něj tak nadšená nejsem , ale je mi Líto zadavatelky že si kecá sama pro sebe

15.7.2008 16:40
dakotka

XXX.XXX.8.129

memmory napsal(a):
Já bych to nějak neřešila já z něj tak nadšená nejsem , ale je mi Líto zadavatelky že si kecá sama pro sebe

16.7.2008 05:32
majda

XXX.XXX.172.229

dakotka napsal(a):

Já si nekecám sama pro sebe...Já en chtěla ukázat jeho práce!!!

16.7.2008 07:21
jessyn

XXX.XXX.146.227

majda napsal(a):

Tak to máš sice memmory pravdu, ale ty fotky jsou příšerné, kdyby takto někdo fotil mou práci, no tak nevím jestli bych z toho dvakrát skákala, když už tu něco dávám a jsou to cizí fotky-někoho dílo, tak v patřičné kvalitě, tady vidím pouze kvantitu

16.7.2008 15:48
memmory

XXX.XXX.252.35

majda napsal(a):

Majdo já to myslela tak že ti sem nikdo nenapíše a když založím téma já a píšu si do něj sama bez cizího příspěvku tak to není ono -

16.7.2008 15:49
memmory

XXX.XXX.252.35

jessyn napsal(a):
Tak to máš sice memmory pravdu, ale ty fotky jsou příšerné, kdyby takto někdo fotil mou práci, no tak nevím jestli bych z toho dvakrát skákala, když už tu něco dávám a jsou to cizí fotky-někoho dílo, tak v patřičné kvalitě, tady vidím pouze kvantitu

Já nechci ukazovat jeho práci já ukazuju svoje sedla

Přidejte reakci

Přidat smajlík