Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2008 23:06
nikanie

XXX.XXX.241.153

Chodíte tam někdo a jaký je váš názor na tu školu? Se furt nemůžu rozhodnout jestli tam jít nebo ne Btw: někdo z budoucích nebo současných studentů- jak to je s heslem kvůli přihlášení do IS? Tuhle pasáž jsem totiž na zápisu přeslechla a teď sice login vím, protože jsem si ho našla na netu,ale heslo netuším,jen si matně pamatuju že nám říkali že si ho máme hned změnit ...Dííík

25.7.2008 07:11

nikanie napsal(a):
Chodíte tam někdo a jaký je váš názor na tu školu? Se furt nemůžu rozhodnout jestli tam jít nebo ne Btw: někdo z budoucích nebo současných studentů- jak to je s heslem kvůli přihlášení do IS? Tuhle pasáž jsem totiž na zápisu přeslechla a teď sice login vím, protože jsem si ho našla na netu,ale heslo netuším,jen si matně pamatuju že nám říkali že si ho máme hned změnit ...Dííík

jak je to s heslem netuším... myslím že ti mělo přijít na studentský mail.

jinak příští rok na chovu koní končím. jsem spokojená, v humpolci to je fajn, je to takové rodinné. s koňmi tam do styku nepříjdeme, možná bohudík, ale jezdíme na exkurze, návštěvy, některá výuka je super, jiná horší, ale to už je jen o profesorovi

25.7.2008 07:35
strelish

XXX.XXX.142.166

cowgirl napsal(a):
jak je to s heslem netuším... myslím že ti mělo přijít na studentský mail.

jinak příští rok na chovu koní končím. jsem spokojená, v humpolci to je fajn, je to takové rodinné. s koňmi tam do styku nepříjdeme, možná bohudík, ale jezdíme na exkurze, návštěvy, některá výuka je super, jiná horší, ale to už je jen o profesorovi

A uplatnění? Jaké možnosti, které bys bez té školy neměla ti to dalo?

sadzi saj

25.7.2008 08:20
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

strelish napsal(a):

Škoda, že to nefunguje dálkově

25.7.2008 08:26
nikanie

XXX.XXX.241.153

strelish napsal(a):

tak já mám třeba jasno, nechci jen tohle, takže pokuď tam půjdu, budu z toho rovnou pokračovat na nějakém magisterském a klidně i doktorském ale to už jsou zas moc velké plány ..A jinak ke koním ne? Vždyť tam máme v prváku napsané dvě praxe-jednu teoretickou a druhou praktickou

25.7.2008 08:30
strelish

XXX.XXX.142.166

nikanie napsal(a):
tak já mám třeba jasno, nechci jen tohle, takže pokuď tam půjdu, budu z toho rovnou pokračovat na nějakém magisterském a klidně i doktorském ale to už jsou zas moc velké plány ..A jinak ke koním ne? Vždyť tam máme v prváku napsané dvě praxe-jednu teoretickou a druhou praktickou

No dobře, budeš mít titul - ale nějaký jiný profit z téhle školy?

25.7.2008 08:33
strelish

XXX.XXX.142.166

sadzi saj napsal(a):
Škoda, že to nefunguje dálkově

Jo, též jsem uvažovala, že kdybych se nudila, udělám si ještě jednu vyšku Ale fakt mi zatím nikdo neobjasnil, k čemu jsou tyhle školy dobré - pro práci s koňmi potřebuju krom praxe a vědomostí nejlépe např. cvičitelák - všechno jsou věci, které získám spíš mimo školu.

sadzi saj

25.7.2008 08:38
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

strelish napsal(a):

No Káti, myslím, že žádný, uplatnění prostě pouze u koní, což už ale můžeš dneska i bez VŠ a jak si psala, je potřeba cvičitelák apod., ale taky jsem si říkala, že kdyby to bylo dálkově, že bych to třeba i zkusila, jen tak, ale už čekám 3 roky a pořád nic

25.7.2008 08:49
strelish

XXX.XXX.142.166

sadzi saj napsal(a):
No Káti, myslím, že žádný, uplatnění prostě pouze u koní, což už ale můžeš dneska i bez VŠ a jak si psala, je potřeba cvičitelák apod., ale taky jsem si říkala, že kdyby to bylo dálkově, že bych to třeba i zkusila, jen tak, ale už čekám 3 roky a pořád nic

Já bych spíš uvítala nějaký kurz nebo tak, co by umožnil získat alternativu cvičiteláku - prostě umožňoval třeba výcvik jen do stupně L, pro agro stáje by to bohatě stačilo, to je ale bohužel asi ve hvězdách, protože tím by milá ČJF přišla o prachy, což samozřejmě nedopustí.

sadzi saj

25.7.2008 09:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

strelish napsal(a):
Já bych spíš uvítala nějaký kurz nebo tak, co by umožnil získat alternativu cvičiteláku - prostě umožňoval třeba výcvik jen do stupně L, pro agro stáje by to bohatě stačilo, to je ale bohužel asi ve hvězdách, protože tím by milá ČJF přišla o prachy, což samozřejmě nedopustí.

Jj, to jo, to máš pravdu, ale taky bych něco takového uvítala, bylo by to fajn, ale pochybuju silně o tom to je tady jako se vším

25.7.2008 12:20
elise

XXX.XXX.226.2

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo, to máš pravdu, ale taky bych něco takového uvítala, bylo by to fajn, ale pochybuju silně o tom to je tady jako se vším

taky sem uvažovala o dálkovém studiu před pár lety...když sem tam volala byli dost v šoku, že jsem první kdo s tím přišel a že vlastně něví co se mnou...takže nic

sadzi saj

25.7.2008 12:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

elise napsal(a):
taky sem uvažovala o dálkovém studiu před pár lety...když sem tam volala byli dost v šoku, že jsem první kdo s tím přišel a že vlastně něví co se mnou...takže nic

Ale myslím, že to je škoda, že to za tu dobu neotevřeli dálkově, možná by bylo celkem dost zájemců, já bych to určo asi zkusila.

25.7.2008 17:03

nikanie napsal(a):

na škole se setkávám s lidmi, se kterými bych se jen těžko setkala. neplánuju pracovat u koní, na to by mi stačil učňák. beru to jen jako rošíření obzorů

25.7.2008 17:50
bibina

XXX.XXX.73.164

nikanie napsal(a):

Chov koní patří pod zootechniku. Pokud má někdo rodinnou farmu, chov atd... uplatnění má jasné. Navíc jsou tam asi i jiné předměty než koně, třeba ekonomika v zemědělství, právní předpisy atd., to je ve studijním plánu...
Když si pak buděš hledat práci, tak se kolikrát zajímají o titul a moc se neptají z jaké je školy, aspoň u mě to tak bylo....
Na téma heslo: nevím jestli to chápu dobře, ale musí se přes prijimacky.czu.cz, přihlásit se zadáním čísla přihlášky a rodným číslem, pak změnit heslo (v každém roce) a tím se aktivuje systém. Tím se dostaneš do Hrocha. Hroch.czu.cz pro nové by to mělo jít až od září, možná konec srpna ...

25.7.2008 23:06
nikanie

XXX.XXX.100.66

strelish napsal(a):

ale ty magisterské,nebo doktorské co jsem se koukala tam už nejsou žádné koňařské, teď ti to neřeknu přesně,ale vím že jsem tam viděla zootechniku, nebo snad genové šlechtileství nebo něco v tom smyslu (teď to fakt neřeknu přesně) každopádně pochybuju že v dnešním světě kdy se genetika stává populárnější a geneticky modifikované rostliny se používájí ve stále více zemích, nenajdeš uplatnění ...Já ten chov koní beru jen jako odrazový můstek, jelikož bakaláře má teď skoro každý, chtělo by to něco víc a proč se k tomu nedobrat cestou ,která mě nejspíš bude bavit a budu tomu věnovat maximum...Navíc jak někdo psal- není to o tom, že se 3 roky učíš kydat hnůj ;)

Přidejte reakci

Přidat smajlík