Vyhořel Ranč Loučka :(

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.7.2008 10:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

http://zpravy.idnes.cz/
staje-a-jizdarnu-v-predklasteri-znicil-pozar-
skoda-je-asi-dvanact-milionu-1lz-/brno.asp
?c=A080730_083447_brno_zuf

sadzi saj

30.7.2008 10:41
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

klawdie napsal(a):

Jj, je to hrozný, koukala jsem už na to, je na to odkaz v arabech, ale hlavně, že aspoň se jim podařilo zachránit koně i sebe a nebyla žádná ztráta na životě, i když je to hrozný i tak

30.7.2008 10:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

sadzi saj napsal(a):
Jj, je to hrozný, koukala jsem už na to, je na to odkaz v arabech, ale hlavně, že aspoň se jim podařilo zachránit koně i sebe a nebyla žádná ztráta na životě, i když je to hrozný i tak

Koukala jsem na stránky jaký to měli pěkný...to je hroznej pech díky bohu že to tentokrát nikdo neodnesl...samozřejmě až na majetek, Zuzy mi je líto a přeju hodně sil!

30.7.2008 10:57
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Koukala jsem na stránky jaký to měli pěkný...to je hroznej pech díky bohu že to tentokrát nikdo neodnesl...samozřejmě až na majetek, Zuzy mi je líto a přeju hodně sil!

Ach bože...to je nešťastný, ale hlavně že jste všichni celý...
Zuzi, myslím na vás a držte se!!!

30.7.2008 13:02
executive

XXX.XXX.237.70

klawdie napsal(a):

Taky na Vás moc myslím, přeju hodně sil! hlavně, že koně a vy jste v pořádku

30.7.2008 16:02
sabina

XXX.XXX.64.178

executive napsal(a):
Taky na Vás moc myslím, přeju hodně sil! hlavně, že koně a vy jste v pořádku

Je to děsný...viděla jsem i zprávy....tak doufám, že se udrží nad vodou...a koníci a páníci budou ok. Hlavně že to přežili....jsou to obrovské peníze...ale život je nevyčíslitelný. Moc jim držím pěsti štěstí...a doufám, že to zvládnou.

Kdyby se podnikla nějaká akce, že by se jim třeba fin. vypomohlo...ráda bych svou troškou do mlýnu přispěla.

30.7.2008 16:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

sabina napsal(a):
Je to děsný...viděla jsem i zprávy....tak doufám, že se udrží nad vodou...a koníci a páníci budou ok. Hlavně že to přežili....jsou to obrovské peníze...ale život je nevyčíslitelný. Moc jim držím pěsti štěstí...a doufám, že to zvládnou.

Kdyby se podnikla nějaká akce, že by se jim třeba fin. vypomohlo...ráda bych svou troškou do mlýnu přispěla.

Taky ráda pomůžu,Zuzko,držte se,hlavně že jste přežili všicí ve zdraví.
Kde najdu nějáké číslo účtu,na které je možno přispět?

30.7.2008 16:15
sabina

XXX.XXX.64.178

jaruska napsal(a):
Taky ráda pomůžu,Zuzko,držte se,hlavně že jste přežili všicí ve zdraví.
Kde najdu nějáké číslo účtu,na které je možno přispět?

To by byo fajn
Zkusím se podívat na jejich stránky...třeba tam něco bude

30.7.2008 16:19
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
To by byo fajn
Zkusím se podívat na jejich stránky...třeba tam něco bude

Nic jsem nenašla:-(

30.7.2008 16:31
smoulinka

XXX.XXX.3.130

klawdie napsal(a):

Zuzi,když mě to Pavel v 1h v noci volal,myslela jsem,že toho dost vypil ,ale v zápětí jsem pochopila,že to není sranda.Jen ti chci říct,že cokoli budete potřebovat,jsme ti plně k dispozici.I když ted by se asi hodila nějaká úklidová četa co?Co zkusit pozvat všechny dobrý a ochotný lidi na bezplatnou brigádu na ranč Loučka????Prosím zkuste to lidi,na úklid to bude třeba.Držte se Zuzi!Edita a Pavel,Drásov

30.7.2008 16:39
sabina

XXX.XXX.64.178

smoulinka napsal(a):
Zuzi,když mě to Pavel v 1h v noci volal,myslela jsem,že toho dost vypil ,ale v zápětí jsem pochopila,že to není sranda.Jen ti chci říct,že cokoli budete potřebovat,jsme ti plně k dispozici.I když ted by se asi hodila nějaká úklidová četa co?Co zkusit pozvat všechny dobrý a ochotný lidi na bezplatnou brigádu na ranč Loučka????Prosím zkuste to lidi,na úklid to bude třeba.Držte se Zuzi!Edita a Pavel,Drásov

Děcka, to není špatnej nápad.

30.7.2008 17:24
tamanah

XXX.XXX.11.40

klawdie napsal(a):

To je fakt hrozne, taky jsem zazila kdyz jsem vytahovala kone z horici staje... myslim ze tady je par dobrych napadu, jak s uklidem, tak s tou financni pomoci.... bylo by to dobre, i kdyby slo jen o mesi castky....vite jak to je, nemusi prset, staci kdyz kape a kazda pomoc dobra...

30.7.2008 17:38
executive

XXX.XXX.237.70

smoulinka napsal(a):

Pokud bude potřeba, taky se přidám a pomůžu s úklidem

30.7.2008 18:19
hanzy

XXX.XXX.11.69

klawdie napsal(a):

Je to moc smutna udalost. Dnes mi psala Misa Zachova, at ji dam na stranky informace s pomoci. Je tam i cislo uctu. www.equipoint.cz. V novinkach

30.7.2008 18:42
smoulinka

XXX.XXX.3.130

hanzy napsal(a):
Je to moc smutna udalost. Dnes mi psala Misa Zachova, at ji dam na stranky informace s pomoci. Je tam i cislo uctu. www.equipoint.cz. V novinkach

Takže se Zuzkou jsme mluvily a byla by dost ráda za každou pomoc.TAkže prosím,kdo můžete tak dojeďte kdykoli pomoci s úklidem,je toho tam dost a dost .Díky.Ale asi by bylo třeba si vzít spacáky a stany,protože střecha je komplet shořelá.TAkže o víkendu ahoj všichni,kdo můžete¨na ranči Loučka.

30.7.2008 18:46
sabina

XXX.XXX.64.178

smoulinka napsal(a):
Takže se Zuzkou jsme mluvily a byla by dost ráda za každou pomoc.TAkže prosím,kdo můžete tak dojeďte kdykoli pomoci s úklidem,je toho tam dost a dost .Díky.Ale asi by bylo třeba si vzít spacáky a stany,protože střecha je komplet shořelá.TAkže o víkendu ahoj všichni,kdo můžete¨na ranči Loučka.

Takže se na víkend chystáte...OK, já to proberu a taky bych moc ráda přijela...

30.7.2008 19:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

sabina napsal(a):
Takže se na víkend chystáte...OK, já to proberu a taky bych moc ráda přijela...

Haní,moc díky,jsi skvělá!

30.7.2008 20:04
gabrielle

XXX.XXX.245.116

jaruska napsal(a):
Haní,moc díky,jsi skvělá!

Nějaké fotky, jak dnes vypadal ranč... Je mi naprosto strašně, skoro jsem nespala. Nikomu nepřeju zažít něco podobného... http://gabrielle.rajce.idnes.cz/Pozar/

30.7.2008 20:06
sabina

XXX.XXX.64.178

gabrielle napsal(a):
Nějaké fotky, jak dnes vypadal ranč... Je mi naprosto strašně, skoro jsem nespala. Nikomu nepřeju zažít něco podobného... http://gabrielle.rajce.idnes.cz/Pozar/

Gabi, to je nám všem jasné....

30.7.2008 20:07
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Gabi, to je nám všem jasné....

Jak to Prokopovi nesou??

30.7.2008 20:11
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Jak to Prokopovi nesou??

Už se ví, co to způsobilo? Jestli tohle provedl někdo záměrně??? Děsný...fakt je mi z toho divně a to se mě to v podstatě netýká

30.7.2008 20:16
gabrielle

XXX.XXX.245.116

sabina napsal(a):
Už se ví, co to způsobilo? Jestli tohle provedl někdo záměrně??? Děsný...fakt je mi z toho divně a to se mě to v podstatě netýká

No, Zuza všem děkuje za podporu... Drží se, ale není to lehký. Já jsem tak šťastná, že se nikomu nic nestalo, ani lidem ani koním... zachránili se i králíci

30.7.2008 20:20
sabina

XXX.XXX.64.178

gabrielle napsal(a):
No, Zuza všem děkuje za podporu... Drží se, ale není to lehký. Já jsem tak šťastná, že se nikomu nic nestalo, ani lidem ani koním... zachránili se i králíci

JJ viděla jsem reportáž....
Vzkaž Zuzce, že pokud to jen trochu půjde přijedem na pomoc...uklidit, atd...a jakmile přijde výplata,určitě něco pošlem!!! Dost mě to mrzí, že se právě tohle stane těm lidem, kteří si to nejmíň zaslouží...

Ať se drží holka...vlastně všichni !!!

30.7.2008 20:39
gabrielle

XXX.XXX.245.116

sabina napsal(a):
JJ viděla jsem reportáž....
Vzkaž Zuzce, že pokud to jen trochu půjde přijedem na pomoc...uklidit, atd...a jakmile přijde výplata,určitě něco pošlem!!! Dost mě to mrzí, že se právě tohle stane těm lidem, kteří si to nejmíň zaslouží...

Ať se drží holka...vlastně všichni !!!

No, všichni se podporujem, musíme to zvládnout. Zuzka všem moc děkuje...

30.7.2008 20:44
sabina

XXX.XXX.64.178

gabrielle napsal(a):
No, všichni se podporujem, musíme to zvládnout. Zuzka všem moc děkuje...

držte se...hlavně klid. Určitě se to zvládne.
Ještě že je léto, jak říkají...že koně to venku zvládnou .

30.7.2008 20:47
gabrielle

XXX.XXX.245.116

sabina napsal(a):
držte se...hlavně klid. Určitě se to zvládne.
Ještě že je léto, jak říkají...že koně to venku zvládnou .

Pokud byste chtěli, zjistím číslo účtu... a hodí se cokoli pro koně, do stáje... však víte, koňáci, co je potřeba

30.7.2008 20:48
sabina

XXX.XXX.64.178

gabrielle napsal(a):
Pokud byste chtěli, zjistím číslo účtu... a hodí se cokoli pro koně, do stáje... však víte, koňáci, co je potřeba

Možná by bylo dobré ukázat fotky, jak byli stáje vybaveny před tím...aby sme věděli, co dovézt
Jestli žlaby, nebo ty jsou betonové....klidně napiš seznam..bude to jednodužší...

30.7.2008 20:52
gabrielle

XXX.XXX.245.116

sabina napsal(a):
Možná by bylo dobré ukázat fotky, jak byli stáje vybaveny před tím...aby sme věděli, co dovézt
Jestli žlaby, nebo ty jsou betonové....klidně napiš seznam..bude to jednodužší...

Shořel i traktůrek, kterým se navážela voda do výběhů, takže kdyby někdo mohl třeba nějaký starší zapůjčit... např dřeva, aby se udělaly přístřešky na seno, ohradníky (už se stihly potrhat, jak nejel proud...), jakékoli krmení, vazáky... co uznáte za vhodné, myslím, že v téhle situaci nikdo ničím nepohrdne

30.7.2008 20:54
sabina

XXX.XXX.64.178

gabrielle napsal(a):
Shořel i traktůrek, kterým se navážela voda do výběhů, takže kdyby někdo mohl třeba nějaký starší zapůjčit... např dřeva, aby se udělaly přístřešky na seno, ohradníky (už se stihly potrhat, jak nejel proud...), jakékoli krmení, vazáky... co uznáte za vhodné, myslím, že v téhle situaci nikdo ničím nepohrdne

Super Zkusím se doma po něčem podívat....a určitě něco vymyslím.

30.7.2008 20:55
gabrielle

XXX.XXX.245.116

gabrielle napsal(a):

http://gabrielle.rajce.idnes.cz/Pozar/ #S6308080.JPG to býval traktůrek s vozíkem

30.7.2008 20:56
gabrielle

XXX.XXX.245.116

gabrielle napsal(a):
http://gabrielle.rajce.idnes.cz/Pozar/ #S6308080.JPG to býval traktůrek s vozíkem

Všichni moc děkujeme... za všechno

30.7.2008 20:56
sabina

XXX.XXX.64.178

gabrielle napsal(a):

chudák...

30.7.2008 20:57
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
chudák...

Myslím, že není zač...lidi ví, že je potřeba si pomáhat. je čistě na nich, jestli do toho půjdou!!!

30.7.2008 23:14
memmory

XXX.XXX.252.35

sabina napsal(a):
Myslím, že není zač...lidi ví, že je potřeba si pomáhat. je čistě na nich, jestli do toho půjdou!!!

Držím všechny palečky a nejen to ať se vám opět zadaří já taky zažila požár stájí v Horních Heřmanicích jenže tam ti koníci neměly takové štěstí všichni .......

31.7.2008 17:58
1243

XXX.XXX.26.149

klawdie napsal(a):

Jménem rodiny Prokopových, ale i celého osazenstva Ranče Loučka v Předklášteří děkuji všem, kteří se sami ozvali s nevšedním ochotou pomoci. Pár hodin po požáru jsme však nebyli schopni podávat aktuální info na web, nebo okamžitě sdělit s čím a jak by se dalo pomoci. Teprve dnes se vše trochu uklidnilo a zjistily se priority. Někteří jste již možná následující řádky četli přímo na stránkách www.rancloucka.cz, pokud ne, tak je prosím berte jako aktuální informaci.
"Děkujeme všem za projevenou podporu a účast.Velmi mile nás překvapila obrovská ochota pomoci, proto zde uvádíme seznam nejnutnějších věcí a materiálu, které by nám pomohly nejen odstranit následky požáru, ale současně zajistily improvizované podmínky pro přežití koní i lidí.
Potřebujeme zapůjčit nebo darovat staré vozidlo nebo traktůrek s tažným zařízením pro navážení vody a krmení do výběhů (pro provoz pouze v areálu).
Sekačku na trávu.
Cisterny na vodu.
Plachty na zakrývání.
Zapůjčení mobilního ubytování (karavan apod.)
Samozřejmě uvítáme i manuální dobrovolnickou pomoc při likvidaci následků, ale i např. při budování přístřešků a krmelců na seno. Pro tento účel využijeme i darovaný materiál (stavební dřevo atd.).
Na základě častých dotazů uvádíme i číslo účtu na který lze zasílat finanční pomoc : č.ú. 4200066010/6800 var.symb. 999.
Velmi děkujeme za veškerou pomoc."

Za Ranč Loučka Čechulda

31.7.2008 19:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

1243 napsal(a):
Jménem rodiny Prokopových, ale i celého osazenstva Ranče Loučka v Předklášteří děkuji všem, kteří se sami ozvali s nevšedním ochotou pomoci. Pár hodin po požáru jsme však nebyli schopni podávat aktuální info na web, nebo okamžitě sdělit s čím a jak by se dalo pomoci. Teprve dnes se vše trochu uklidnilo a zjistily se priority. Někteří jste již možná následující řádky četli přímo na stránkách www.rancloucka.cz, pokud ne, tak je prosím berte jako aktuální informaci.
"Děkujeme všem za projevenou podporu a účast.Velmi mile nás překvapila obrovská ochota pomoci, proto zde uvádíme seznam nejnutnějších věcí a materiálu, které by nám pomohly nejen odstranit následky požáru, ale současně zajistily improvizované podmínky pro přežití koní i lidí.
Potřebujeme zapůjčit nebo darovat staré vozidlo nebo traktůrek s tažným zařízením pro navážení vody a krmení do výběhů (pro provoz pouze v areálu).
Sekačku na trávu.
Cisterny na vodu.
Plachty na zakrývání.
Zapůjčení mobilního ubytování (karavan apod.)
Samozřejmě uvítáme i manuální dobrovolnickou pomoc při likvidaci následků, ale i např. při budování přístřešků a krmelců na seno. Pro tento účel využijeme i darovaný materiál (stavební dřevo atd.).
Na základě častých dotazů uvádíme i číslo účtu na který lze zasílat finanční pomoc : č.ú. 4200066010/6800 var.symb. 999.
Velmi děkujeme za veškerou pomoc."

Za Ranč Loučka Čechulda

Ahoj Loučáci,moc Vás zdravím a hned zítra nějáké kačky pošlu,nebude to závratná částka,ale když to málo pošlou všichni koňáci,kterým není Váš stav lhostejný,určitě budete mít aspoň něco na počátek budování nového ranče.
Moc zdravím Zuzku a všechny,kteří pomůžou.

31.7.2008 23:13
jurasek

XXX.XXX.112.250

jaruska napsal(a):
Ahoj Loučáci,moc Vás zdravím a hned zítra nějáké kačky pošlu,nebude to závratná částka,ale když to málo pošlou všichni koňáci,kterým není Váš stav lhostejný,určitě budete mít aspoň něco na počátek budování nového ranče.
Moc zdravím Zuzku a všechny,kteří pomůžou.

http://www.nova. cz/tvarchiv/?238v=141960&238p= TNOVINY&238d= 30.07.2008&238o=

1.8.2008 08:40
sabina

XXX.XXX.64.178

jurasek napsal(a):
http://www.nova. cz/tvarchiv/?238v=141960&238p= TNOVINY&238d= 30.07.2008&238o=

Chci se zeptat, jak jste na tom s krmením? Možná bych mohla dovézt pár pytlů ječmene a ovsa. Přemýšlela jsem nad tou ohradníkovou páskou. Traktory by jsme půjčili, bohužel máme fofry se žněmi...takže to je nemožné, v momentálním stavu. Ale pořád přemýšlíme , co by se mohlo hodit. Děkujeme za návrhy, které můžeme shánět. Ať se drží

1.8.2008 17:52
anarwen

XXX.XXX.72.117

sabina napsal(a):
Chci se zeptat, jak jste na tom s krmením? Možná bych mohla dovézt pár pytlů ječmene a ovsa. Přemýšlela jsem nad tou ohradníkovou páskou. Traktory by jsme půjčili, bohužel máme fofry se žněmi...takže to je nemožné, v momentálním stavu. Ale pořád přemýšlíme , co by se mohlo hodit. Děkujeme za návrhy, které můžeme shánět. Ať se drží

Ahoj pytle s krmením naštěstí přežili bez úhony, dneska se dovezlo seno a ještě nějaké granulky...

1.8.2008 18:03
sabina

XXX.XXX.64.178

anarwen napsal(a):
Ahoj pytle s krmením naštěstí přežili bez úhony, dneska se dovezlo seno a ještě nějaké granulky...

Tak to je fajn, přemýšlela jsem, že když doma sklízíme to obilí...ale tak když je...je dobře.

1.8.2008 21:25
hanule

XXX.XXX.188.79

klawdie napsal(a):

Ahoj všem no je to děs pokud to nějaký haj*** zapálil úmyslně...důležitý je,že se podařilo zachránit koně, zvířata a taky lidi ráda vypomůžu, jelikož jsem ode dneška nezaměstnaná, poptám se i po seně nebo po něčem na stavbu střechy...no v drásově je pila a nemají to zase až tak moc drahé, mají i nosné trámy na střechu, naměří a udělají to na počkání /no v tomhle případě by to trvalo/...jinak ráda pomůžu i s úklidem, tu chvilku si najdu, i když to nebude lehké, ale pokusím se... a Zuzi, držte se!!!!

2.8.2008 17:16
smoulinka

XXX.XXX.3.130

hanule napsal(a):
Ahoj všem no je to děs pokud to nějaký haj*** zapálil úmyslně...důležitý je,že se podařilo zachránit koně, zvířata a taky lidi ráda vypomůžu, jelikož jsem ode dneška nezaměstnaná, poptám se i po seně nebo po něčem na stavbu střechy...no v drásově je pila a nemají to zase až tak moc drahé, mají i nosné trámy na střechu, naměří a udělají to na počkání /no v tomhle případě by to trvalo/...jinak ráda pomůžu i s úklidem, tu chvilku si najdu, i když to nebude lehké, ale pokusím se... a Zuzi, držte se!!!!

Hoj,Hani,taky sme tam dneska byli helfnout,určitě je to třeba a dokonce se prý už i ví,že to byl úmysl a dokonce se i předpokládá kdo to byl,ale je to v šetření.Jakmile bude čas,jdeme opět pomáhat a prosím všechny kdo by mohl, přijedte taky pomoct.Díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík