Ahojky... napadlo mě udělat téma ročci, protože mám doma kobylku po Federweisser a právě ročku. Tak přidávejte fotečky a pište rodiče jinak kdyby měl někdo hříbo, nebo staršího koníka po Féďovi tak napište budu ráda že je těchle krásných koní víc
jezabel
napsal(a):
Ahojky... napadlo mě udělat téma ročci, protože mám doma kobylku po Federweisser a právě ročku. Tak přidávejte fotečky a pište rodiče jinak kdyby měl někdo hříbo, nebo staršího koníka po Féďovi tak napište budu ráda že je těchle krásných koní víc
a co takhle přidat víc fotek kobylky?ráda kouknu
jezabel
napsal(a):
zapomněla jsem napsat:
klisna Dark Muffin po Federweisser z Dogora ( po Gottward ) nar.: 28.5.07
jezabel
napsal(a):
zapomněla jsem napsat:
klisna Dark Muffin po Federweisser z Dogora ( po Gottward ) nar.: 28.5.07
tak jo ... Mufanka
jezabel
napsal(a):
Tak se přidávám s troškou do mlýna. Sh-arab Koheilan Jasir. Na fotce je mu rok a měsíc.
rebeks
napsal(a):
Tak se přidávám s troškou do mlýna. Sh-arab Koheilan Jasir. Na fotce je mu rok a měsíc.
tak já přidám svého prcka. ČT Sagar a fotka je pořízená přesně v den kdy měl rok.
jezabel
napsal(a):
Přihazuju prcka. Maminka ČMB Dobrá, tatínek teplaso po hann. Lopez.
nicolll
napsal(a):
tak já přidám svého prcka. ČT Sagar a fotka je pořízená přesně v den kdy měl rok.
a ještě jedna
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
nicolll
napsal(a):
Jéé já nenapsala rodiče
M: 15/318 Sisi po 462 Echor 65
O: 629 Fetyš
Tak jeden roček od nás ze stáje - Orin de Baugy, matka : Dellys-T a otec: Orido.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Tak jeden roček od nás ze stáje - Orin de Baugy, matka : Dellys-T a otec: Orido.
sadzi saj
napsal(a):
Taky se přidám mojeho ročního miláčka
Regent
O: 2646 Robik (z linie Ramiro)
M: Jula po 2365 Diktant II - 26