Tož co je s Váma lidi?Co prázdniny jak užíváte?Byly jste někde vandrovat? Tak povidejte povidejte... mě právě přišlo alespon jedno west. sedlo tak zas můžu jezdit a chystáme se do Beskyd na 3 dny.
pilgrisek
napsal(a):
Tož co je s Váma lidi?Co prázdniny jak užíváte?Byly jste někde vandrovat? Tak povidejte povidejte... mě právě přišlo alespon jedno west. sedlo tak zas můžu jezdit a chystáme se do Beskyd na 3 dny.
No,vandr jaksi,pořád pracovně,ale šup na oře a hurá za námi,krásných terénů je všude dost,přespat se dá,o koníka se taky postaráme.I vy ostatní jste vítáni...
pilgrisek
napsal(a):
Kukiii: jedeš s nama na vandr? na konci prazdnin? Do hradce nad moravici a tak...
danulka
napsal(a):
jj známe ale tak víš jak.. ty si s náma taky dáš jak pojedeš do Kovařova a ne že ne!!
no to nevím,jak to bude s tím kovářovem to už jsem ti přeci psala,ne?to se ještě domluvíme na icku,však jsem ti to dneska psala co a jak.ale stáhnu někoho a dojedu za tebou na pivo nebo tak na koních.
causinka2
napsal(a):
no to nevím,jak to bude s tím kovářovem to už jsem ti přeci psala,ne?to se ještě domluvíme na icku,však jsem ti to dneska psala co a jak.ale stáhnu někoho a dojedu za tebou na pivo nebo tak na koních.
jj to by bylo dobré kdyby ses stavila aspoň by ses podívala na Dona